Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak egy srac (318 db)

Mit csináljak? egy srác a haverjai elött folyton beszólogat de ha ketten vagyunk cicámnak meg angyalomnak hív..

Legjobb válasz: Szólogass be te is. Akkor is, amikor ketten vagytok. Meg. am. is, miért foglalkozol egy ilyen éretlen kis majommal?:D

Szólogass be te is. Akkor is, amikor ketten vagytok. Meg. am. is, miért foglalkozol egy ilyen éretlen kis majommal?:D
belédzúgott. szivasd egy picikét. ha tetszik, simán az ujjad köré csavarhatod.
Ne foglalkozz vele. Neki "töbre vannak" a haverjai, mint Te.
Attól függ mi a célod? Lekopjon, vagy belédzúgjon?
hány évesek vagytok?
rúgd szájba..
De szemét -.-" Szerintem dobd ki! Vagy kérdezd meg tõle amikor "aranyom"-nak hív, hogy "most jó vagyok? a barátaid elõtt bezzeg nem ezt mondod". Beszéld meg ezt vele, az lesz a legegyszerûbb:) 15/L
A kérdező hozzászólása: az 5.nek:13-14

Ha egy felnőt nő leköp egy 16 éves srácot, mert a fia hazudott a nőnek, hogy a srác megrugta közben sehol semmi ilyenkór mi, a teendő mit csináljon a srác?

Legjobb válasz: Semmit, kerülje el a társaságát ennek a hihetetlen intelligens, nõszemély és kedves fia társaságát a továbbiakban. okos enged.

Semmit, kerülje el a társaságát ennek a hihetetlen intelligens, nõszemély és kedves fia társaságát a továbbiakban. okos enged.

Kezdeményezzek? Mit csináljak? Egy héten szerdánként járok különangolra egy másik suliba, és az előttem lévő osztályból láttam egy helyes srácot. Láttam, hogy ő is felfigyelt rám. Következő alkalommal mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha ilyen egyértelmûen fiú-lány-tetszés van a levegõben, akkor csak add meg az e-mail-címedet, ha pedig úgy érzed, hogy barátkozós-ismerkedés lóg a levegõben, akkor spanolj össze vele!

Ha ilyen egyértelmûen fiú-lány-tetszés van a levegõben, akkor csak add meg az e-mail-címedet, ha pedig úgy érzed, hogy barátkozós-ismerkedés lóg a levegõben, akkor spanolj össze vele!
A kérdező hozzászólása: Tudom, de csak láttam, hogy felfigyelt rám. Nem tudom, hogy odamenjek e hozzá vgy nem?
Pedig ezt Helyetted senki más nem döntheti el.:)


Srácok! Mitől indultok be a legjobban? Mit csináljon egy csaj, hogy azonnal meg akarjátok őt kapni?

most komolyan :D

Legjobb válasz: Nálam pl olyan nincs, hogy azonnal. Nézzen ki jól, az a dolog egy fele, a másik meg, hogy legyen érdekes. Beszélgetek vele, elmegyünk ide-oda, ez egy folyamat, hogy nekem kell-e a csaj vagy sem, ami bárhol megszakadhat :-)

Nálam pl olyan nincs, hogy azonnal. Nézzen ki jól, az a dolog egy fele, a másik meg, hogy legyen érdekes. Beszélgetek vele, elmegyünk ide-oda, ez egy folyamat, hogy nekem kell-e a csaj vagy sem, ami bárhol megszakadhat :-)
ez egyénenként változó, sztem..... 21, l
Elõször is jól kell kinéznie. Attól függ hogy beszél velem, mit mond, hogy öltözik.
Volt egy csaj aki csak annyit csinált hogy felszállt arra a buszra amire én. Azonnal megtetszett. Sajnos nem ismerem:(
A kérdező hozzászólása: a rövid szoknya szép, napbarnított lábakkal szexi? :D
Ja :D

Na mit csináljak egy ilyen sráccal? (többi lent)

Nagyon tetszik nekem, Facebookon (most regisztrált) engem jelölt be legel?ször ismer?snek az osztályból. az az idegesít? hogy folyton bámul, ahányszor arra nézek néz ? is. Mit csináljak? Bámuljak vissza? xD Hiszen nekem is tetszik! Hogy fejezzem ki ezt?

Legjobb válasz: Szemezz vele,nézz a szemébe!

Szemezz vele, nézz a szemébe!
Mosolyogj rá.Beszélgess vele.
Mosolyogj rá kedvesen és beszéljetek facen aztán hátha bártabb lesz és elhív.
Bámulj vissza és még a nyálad is csorgasd :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi hasznos kommenteket várom tovabbi tippeket is. :)
A szemkontaktus sokat elárul! :) Próbálj vele minél több idõt tölteni!

Mit csináljon egy aranyosnak tartott 22 éves srác, ha szexmániás, de épp nincs se barátnője, se pénze prostira?

Legjobb válasz: Aranyos kis szexmániás. Verd a [email protected] a csapba aztán hajtogass rá papírhajót. :-D

Aranyos kis szexmániás. Verd a [email protected] a csapba aztán hajtogass rá papírhajót. :-D
Szerezzen barátnõt vagy pénzt.
Próbáld ki a szexchatet.
Hát, ha aranyos vagy, akkor menj le egy bu.zibárba, és tanulj meg cumizni
Ha aranyos vagy akkor barátnak pont jó leszel
épp= sose volt? :D az jó ha aranyos vagy, de önmagaában szánalmas is, kell hozzá még néhány tulajdonság, hogy ez az aranyosság vonzó is legyen...
milyen tulajdonság?:O
Recska. Ilyen hülye kérdést... És még ez akar muffot...

Mit csináljon egy ilyen srác? ( folytatás lent)

Aki online, neten, chaten annyira fel tud izgatni, magába tud bolondítani lányokat, hogy belészeretnek, rajonganak érte és napi szinten ráírnak, de él?ben ez a srác, félénk, csendes, visszahúzódó és nem mer kedzeményezni a lányoknál,mert csúnyanak tartja magát testalkatra és arcra egyaránt. Mit tanácsolnátok?

Legjobb válasz: gyúrjál vaze

gyúrjál vaze
Ami chaten megy, annak élõben is mennie kell!
Legyél olyan neten, mint élõben. Vagy a jobbik: legyél olyan élõben, mint neten. Amúgy ez rám is majdnem igaz.
A kérdező hozzászólása: Aza baj, hogyha élõben kezdek ismerkedni, csak kudarcot vallok sorban, még vonzalmat sem tudok generálni, de online meg egy csomó lánynak bejövök, bírják a jellemem, meg vágynak rá, hogy felizgassam õket még szexben is benne lennének, csak hát én félek az élõ talitól, mert akkor nem tartanak majd vonzónak meg lehet én is bénáznék.
állj a sarkadra :D gyakorold a lányokkal a beszédet, Brian Tracy-t hallgasd meg
a kérdése az h tudunk e neki tanácsot adni h min változtasson h élõben is menjen neki mint a neten.a válasz rá fogadd el ömagadat olyannak amilyen vagy és ne írj olyat amit nem mernél be vállalni.
Próbálj olyan lenni mint a neten. Ugyan ez volt velem is. Elkezdtem beszélgetni egy csajjal (nem is tudom mért - na mindegy), egyszer találkoztunk. Nagyon paráztam. Ugyanazt a szöveget toltam mint neten és bejött :) Egy csók lett is belölle, de az fantasztikus volt!
engem is felizgatnál?

Mit csináljon egy 19 éves srác, aki műszaki suliba jár, ahol nincsenek szép lányok, a legtöbb arc pedig elég, , érdekes", de barátnőt szeretne?

Legjobb válasz: Járj szórakozni, ismerkedni a barátaiddal. Ha nincs helyben, hát neked kell szaladnod utánuk!

Járj szórakozni, ismerkedni a barátaiddal. Ha nincs helyben, hát neked kell szaladnod utánuk!
Talán ne a suliban akarj barátnõt szerezni, hanem menj klubokba, könyvtárba, plázába, szakkörre, sportolni stb.
egyetemi bulik, filmvetítések, klubok...én pl. 1 kávézóban ismertem meg a barátomat..én is a saját társaságommal menttem, õk is fiúk, aztán v.hogy egymás mellé kerültünk, és beszélgettünk. 20/L
melyik suliba jársz?? ;D
hány éves csajt akarsz?

Ti mit csinálnátok. Ha csináltatok volna egy állfacebook-ot. Azért mert tetszik egy srác. és csak beszélni akarnátok vle. Viszont a srác sztem rájött, h én vok. Már nm válaszol, most mit csináljak?

Legjobb válasz: Én többet nem lépnék fel arra az áll facebookra és reménykednék, hogy a srác nem hiszi azt, hogy én voltam. Megvárnám amígy Õ ír nekem, hogy nehogy gyanús legyek vagy valami.

Én többet nem lépnék fel arra az áll facebookra és reménykednék, hogy a srác nem hiszi azt, hogy én voltam. Megvárnám amígy Õ ír nekem, hogy nehogy gyanús legyek vagy valami.

Van egy srác és most éppen jár egy lánnyal, de eléggé el romlott a kapcsolatuk és én erre a srácra hónapok óta várok. Valamelyik nap mondta, hogy ő örökké várni fog rám! Pedig én már kezdtem fel adni. FEl adjam avagy ne? MIt csináljak?

Legjobb válasz: mi a tökömé kell ennyire értelmetlen kérdéseket feltenni?!?! "én erre a srácra hónapok óta várok" "mondta, hogy õ örökké várni fog rám" ha ebbõl nem tudsz következtetni....

mi a tökömé kell ennyire értelmetlen kérdéseket feltenni?!?! "én erre a srácra hónapok óta várok" "mondta, hogy õ örökké várni fog rám" ha ebbõl nem tudsz következtetni....
Hasonló helyzetben vagyok én is. Azt mondom, csapj le rá. Ha azt mondta, örökké várni fog rád, és te már hónapok óta rá vársz, akkor mi a gond amúgy? :)
A kérdező hozzászólása: De még járnak a csajjal. És és nemtom mit csináljak :( mert úgy tûnik nem nagyon akarnak szakítani :(
A kérdező hozzászólása: Meg hát attól is félek mivel õ a legjobb barátom..félek tönkre menne a barátságunk ha járnánk:(
Nyugi, ezt a helyzetet úgysem húzzák el sokáig ( jó esetben). De vigyázz, nehogy meggondolják magukat, a csaj még jobb helyzetben van mint te. 2. vok
A kérdező hozzászólása: 2. író van e-mail cimed vagy facebookod mert szeretnek vaalkivel errol el beszelgetni jó lenne :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!