Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak, szőrös ott, (4 db)

Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szőrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?

Legjobb válasz: Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N

Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N
Beleszartam egy befõttesüvegbe.
Én azt tanácsolom, hogy ha elmégy a haverokkal, a 'meleg'vizes medencét kerüld el, ha szeretnél még hallhatót pukizni...A hideg vizest meg azért, mert akkor még jobban összemegy, akár -12cmre is :D .Szaal inkább maradj otthon :D
Kíváncsiságból, a "Rudas" valami hely vagy szimplán az, hogy zsebhokikörbe álltok?
Ha a haverjaid Meztelen fürdõre hivtak ne menj.NEHOGY leborotváld!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A 12-es annyit tesz, hogy 12. osztályos, így helyes, nézd meg a szabályzatban.
a férfi napok, meleg homoszexuális napokat jelentenek?
A férfiak valószínûleg nem nejek, legfeljebb férjek.
Ez konkrétan micsoda amirõl beszélsz? Magyarázd már el légyszi, mert nem nagyon értem. :D
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogy.
Húúú, de sötétek a hozzászólások. Rudas a neve egy budapesti fürdõnek, ami egy igényes, viszonylag drága hely. Férfi napok. Azt jelenti, hogy adott napon csak férfiak, adott napon, a nõin pedig nõk fürdenek, de nem fürdõruhában, hanem nélküle. Azért, hogy a látvány másokat mégse zavarjon, egy illedelmes kötény takarja a kedves vendég "csúnyáját". Az ilyen fürdõhelyek nem a homoszexualitást, hanem a kulturált, szabad fürdõzés régies, õsi formáját hivatottak szolgálni. Ivarérésben fejlõdõ fiataloknak, szerény kultúrával rendelkezõ embereknek nem javasolt ilyen fürdõhely. Az ilyen helyeken nem illendõ dolog a másik ember elsõdleges nemi jellegét szemlélni, a másik embert bámulni és megjegyzést tenni kinézetére. A fürdõtõl függetlenül akár leborotválod magad, akár zöldre fested a szõrödet, leginkább nem fogja érdekelni a többi embert. Persze, lehet, hogy a haverjaid kamasz gyerekként másképpen gondolják.

A hasamon és alul nagyon szőrös . Nagyon zavar. és nem tudom mit csináljak mert ugye ott a fürdőruha. :// szerintetek?

normális válaszokat lécci.

Legjobb válasz: Szerintem az szexi. Miért zavar? Hallgasd meg az Adam Greentõl a Hairy women címû dalt. Amúgy is miért kell mindenkinek a divatot majmolni? Legyen önálló ízlésed.

Szerintem az szexi. Miért zavar? Hallgasd meg az Adam Greentõl a Hairy women címû dalt. Amúgy is miért kell mindenkinek a divatot majmolni? Legyen önálló ízlésed.
ha zavar, akkor a borotva a barátod..

Most fogunk az osztályommal strandolni, csak az a baj, hogy a bikiniben eléggé látszik, hogy szőrös vagyok ott. Mit csináljak? 13/l

am értelmes válaszokat légyszi, mert akkor felpontozom

Legjobb válasz: borotváld le O.o sajnos nincs más megoldás, max, ha kiszõkíted, de szerintem az sokkal bonyolultabb

borotváld le O.o sajnos nincs más megoldás, max, ha kiszõkíted, de szerintem az sokkal bonyolultabb
Eldobható borotvát használj azzal nehéz megvágni magad, mindig kend be habbal vagy szappannal de utána lehetõleg ne apád arcszeszével mert akkor lesz ott olyan sikítás amit még a szomszéd településen is hallani fognak.
mit kell félni?:O egyáltalán nem fáj! én fiu vagyok és ugy érzem azért nekem nehezebb dolgom vanxd soha nem vágtam meg:)
Nyugi nem fáj a borotválás egy kis habot vagy tusolót teszel rá aztán mehet is utánna meg bekened valami krémmel és tadáám már mehetsz is strandolni :)
Ilyenkor csak 1 dolog segíthet, amit borotvának hívnak. Vagy ha nem akarod akkor vegyél fel rövidnadrágot a bikinire, barátnõm is így szokta ha lusta megborotválni, és jól is áll neki.
a bikini vonaladnál borotvál le
Nos nem tudom, de én 13 évesen már gyantáztam a bikini vonalt. Ezt tudnám ajánlani, hanem válassz más fazonú alsót.
Valami jó minõségû borotvával borotváld le legalább ott, ahol kilátszik a bikinibõl. Vagy ha nem szeretnéd borotválni (szerintem nem nagy gáz, hogy 13 évesen még nem ezzel foglalkozol), vegyél franciabugyis bikinialsót. :)
A kérdező hozzászólása: de félek a borotválástól...
Vedd fel otthon a bikinialsót és ahol látod, hogy nagyon látszik a szõr (kilóg stb) ott borotváld le. Sima babaszappant is tehetsz rá, hogy ne legyen száraz a felület és gy borotválhatod is. Nem lesz tõle bajod, hidd el, sokkal cikibb ha látszik a szõr ott. Jó strandolást :D
Sajnos én nagyon szõrös tipus vagyok, nagoyn sok kilátszik a bikinivonalnál, muszáj leborotválni. De én sem közvetlen strandolás elõtt szoktam, mert látszik h friss és látszik h ott vmikor sok szõr volt. Elõtte 1 nappal, és akk kicsit regenerálódik a bõr is, nem olyna feltûnõ. 16/L
elõzõ nem fog erõsödni a szõr, ez egy k nagy tévhit.
Azt azért vedd hozzá, hogy ha leborotválod erõsödni fog a szõrösödés, és ami még fontosabb: pont strand elõtt ilyet csinálni, ahol bármilyen betegséget összeszedhetsz, te pedig még a borotválással úgymond fel is sérted a bõröd... bátor dolog lenne.
Mindenféleképpen borotváld le, mert ha nagy a dzsungel, akkor az át is látszik, és szerintem inkább merd leborotválni, minthogy csúfoljanak 1 hétig.:) Ne félj tõle, inkább elõzd meg a kínos helyzetet!:) Fürdés után felpuhul a bõröd, és akkor könnyebb leborotválni. De ha tényleg ennyire félsz, akkor lehet már venni szõrtelenítõ krémet bikini vonalra. Nézz szét a dm-ben vagy a Rossmannban, biztosan találsz, azt csak felkened, és lemosod a használati utasítás szerint. Nem fáj, érzékeny bõrre vegyél, az biztos nem okoz semmilyen kiütést!:) Kellemes nyaralást!:) 18/L
miért félsz tõle?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat! tényleg :) ) amugy sikerült! :DD köszikösziköszi megmentettetek a megaláztatástól


Mit csinaljak, ha szőrös ott, ahol lehet, h nem kéne, a lyukam körül? Lany vagyok!

nem akarom borotválni, mert attól csak több lesz.

Legjobb válasz: Borotválástól nem lesz több, de ha nem akarod borotválni lehet venni szõrtelenítõ krémeket, vagy gyantázni.

Borotválástól nem lesz több, de ha nem akarod borotválni lehet venni szõrtelenítõ krémeket, vagy gyantázni.
Szõrtelenítõ krémmel vigyázz, mert nyálkahártyára nem kerülhet, kimarja. Epilálás, gyantázás hosszan tartó eredményt ad, de elég fájdalmas.. Kérdés mennyire bírod, illetve az intimgyantázást érdemes kozmetikussal végeztetni és ott ugye bejön a szégyenlõsség kérdése is... Szerintem még a borotválás a legjobb megoldás; ha kis gyakorlatot szerzel benne, már nemigen fogod megvágni magad illetve nem fog kipattogzani.. Sok sikert :)
Szerintem borotváld nyugodtan, én is úgy szoktam, nem lesz tõle több. A gyantázás igencsak fájdalmas azon a területen.
Szerintem ásd el magad!
Nyugi szerintem ez természetes. Én borotválom magam a "nyílástól" kezdve egészen oda lentig, a végbél nyílás körül-ig. Ezt csak ugy tudom megoldani, mert nem hajlok kétrét, hogy a kád szélére leülök és egytükröt rakok rá a szennyestartóra vagy mikor mire, mert akkor látom mit csinálok a borotvával. Ennyi, kellemetlen, de ez van meg kell csinálni )
A fenének ehhez tükör? Az ember érzi mit csinál, legalább is én sem látok magam alá mégse vágtam meg soha magam.
Szerintem ott nyugodtan borotválhatod. ott mindegy hogy erõsödik e vagy többlessz. igy is margaerõs. ugyhogy nyugodtan borotváld. utánna sokkal jobblesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!