Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak, szőrös (56 db)

Mit csináljak? Szőrös a fenekem a végbélnyílásnál is, de a barátomnak meg nem vettem észre, nagyon ciki, mit tegyek ha a barátom meglátja? Mit fog hozzá szólni? Mit tegyek h ne látszodjon vagy h tüntessem el?

Legjobb válasz: Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn,csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon,szal ne csinálj belõle rendszert:))

Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn, csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon, szal ne csinálj belõle rendszert:) )
Szerintem nem lehet mindig úgy szeretkezni, hogy ez ne tûnjön ki, mert hát oda is tévedhet a keze... Nyugodtan borotváld le, ha ez zavar téged, mert úgy együtt lenni, hogy gátlásaid vannak, nem az igazi.
Nekem is van ilyen "problémám", néha leborotválom. Ha már hosszabb ideje lesztek együtt, már nem lesz olyan kérdéses a dolog, mert természetes lesz hogy leborotválod. Csak ne a fiú elõtt. :)
Ha igazán szeret a barátod szerintem nem fog elhagyni mert szõrös a végbélnyílásod , de meg is beszélheted vele hogy õ miként vélekedik errõl .Gyakorlatilag nem rejtegetheted örökre a végbélnyílásodat elõle.Olyan is elõfordulhat hogy éppen így a jó neki.
Sötétbe szeretkezz, de félretéve a hülyeséget, ha szeret nem azt fogja nézni, meg ne hátulrol csináljátok ha neked ciki, akkorr sose fogja meglátni, amugy meg ha szert mindegy neki!

Mit csináljak? Szőrös a lukam:D (bővebben lent)

17 éves csaj vagyok, van egy 16 éves pasim, szeretnék vele lefeküdni, de félek hogy meglátná a végbélnyílásomnál lév? dús sz?rzetemet :(

Legjobb válasz: borotkváld le xd

borotkváld le xd
Mond, hogy rágja le sötétben, mikor végez felkapcsolhatod a villanyt:D
Keress egy új barátot a szemészeten, és akkor nyomhatjátok világosban!:) (jó volt...ha, ha)
De, ha esetleg a barátod elfogad így, és így is szeretni fog, Mi NEM!! Tehát, ha meg is hagyod, akkor se csináld azt, hogy csípõnadrágban bugyi nélkül lehajolj valaki elõtt. Barátnõm és én már láttunk ilyet, sokáig rosszul voltunk. Brrr...
Disznópörzsölõ! Disznópörzsölõ!!! xD
ha leborotválod, vigyázz mert a puki könnyebben kicsúszik... XD
tökéletes kiparodizálása az értelmetlen kérdéseknek:D köszönjük=)
Borotváld!!!-és nem fog megijedni :D
Elõtte egyél sok-sok babot! A bab annyira megf*ngat, hogy a szõröd is leég!
dudg fel magadnak a borotvát jó mélyen és küldj képet!! :D

Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szőrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?

Legjobb válasz: Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N

Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N
Beleszartam egy befõttesüvegbe.
Én azt tanácsolom, hogy ha elmégy a haverokkal, a 'meleg'vizes medencét kerüld el, ha szeretnél még hallhatót pukizni...A hideg vizest meg azért, mert akkor még jobban összemegy, akár -12cmre is :D .Szaal inkább maradj otthon :D
Kíváncsiságból, a "Rudas" valami hely vagy szimplán az, hogy zsebhokikörbe álltok?
Ha a haverjaid Meztelen fürdõre hivtak ne menj.NEHOGY leborotváld!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A 12-es annyit tesz, hogy 12. osztályos, így helyes, nézd meg a szabályzatban.
a férfi napok, meleg homoszexuális napokat jelentenek?
A férfiak valószínûleg nem nejek, legfeljebb férjek.
Ez konkrétan micsoda amirõl beszélsz? Magyarázd már el légyszi, mert nem nagyon értem. :D
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogy.
Húúú, de sötétek a hozzászólások. Rudas a neve egy budapesti fürdõnek, ami egy igényes, viszonylag drága hely. Férfi napok. Azt jelenti, hogy adott napon csak férfiak, adott napon, a nõin pedig nõk fürdenek, de nem fürdõruhában, hanem nélküle. Azért, hogy a látvány másokat mégse zavarjon, egy illedelmes kötény takarja a kedves vendég "csúnyáját". Az ilyen fürdõhelyek nem a homoszexualitást, hanem a kulturált, szabad fürdõzés régies, õsi formáját hivatottak szolgálni. Ivarérésben fejlõdõ fiataloknak, szerény kultúrával rendelkezõ embereknek nem javasolt ilyen fürdõhely. Az ilyen helyeken nem illendõ dolog a másik ember elsõdleges nemi jellegét szemlélni, a másik embert bámulni és megjegyzést tenni kinézetére. A fürdõtõl függetlenül akár leborotválod magad, akár zöldre fested a szõrödet, leginkább nem fogja érdekelni a többi embert. Persze, lehet, hogy a haverjaid kamasz gyerekként másképpen gondolják.
Ne borotváld mert másnapra már borostás lesz, meg kipattoghat, ronda lesz a bõröd tõle.
Szólj anyudnak és gyantázzátok le. Bajuszt szemöldökcsipesszel is ki lehet szedni.
Csak elõre szólok, hogy fájni fog :D az epilátor szálanként tépked, míg gyantával 2-3 húzás az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket!:) jól estek:) majd én is be akarok szerezni egy epilátort
velem pontosan ugyan ez volt most 15 eves vagyok hetedikben piszkaltak es le szedettem epilatorral az arcomrol is.
Csak gyantázd! Borotvával csak rontasz rajta.
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk nem gyantázom hanem borotválom akkor az nem ciki, ha mondjuk egy kicsit el kezd szúrni vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Megfogadom õket!:)
Úgy, ahogy elsõ mondja. Aztán kérjetek a dokitól egy hormonvizsgálatot, mert ennek lehet egyszerû hormonális oka is, ami könnyen beállítható, ha felfedezik.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy fájni fog de megéri azért:) némelyik borotva után kiszárad a bõr és nagyon fáj a gyantánál meg kipattoghat a bõrünk , kiütésesek leszünk meg ilyenek
Na elkezdõdött az iskolai vakáció.
Ha ezen a kérdésen múlik a kapcsolatotok, akkor jobb ha szétmentek
Erre mit lehet mondani? Én mindig a páromnak akarok tetszeni, a többi nemigen számít nekem :)
Próbáld ki, hogy leborotválod csupaszra. Utána amikor kinyal, fogod érezni a különbséget. Ha nem jön be, amit tapasztalsz, még mindig megvárhatod, amíg visszanõ. egyébként a 90-es években már nem volt akkora divat a szõrös punci. És, hogy tudd, nem a levegõbe beszélek: nekem volt egy 6 éves kapcsolatom, az elsõ felében szõrös volt a csajom. Aztán addig nyaggattam, hogy jobb lenne csupaszon, amíg egyszer megtette. Aztán utána 3 éven keresztül egyszer sem volt szõrös, mert megtetszett neki. Egyébként én is kipróbáltam férfiként, hogy milyen csupasz farokkal, és nemcsak nekem, de ennek az exemnek (és azóta más csajnak is) jobban tetszett. A barátod egyébként azért kéri, és azért nem tetszik neki, mert amikor nyalja a "nunidat", akkor a szájában landol a szõr - és az nem túl gusztusos. A férfi farok még kiemelkedik a szõrbõl, de a nõi punci nem.
Hát ha ezért képes elhagyni, akkor szerintem jobb is, ha megszabadulsz tõle.
Hát, ha ez neki válóok, akkor jobb is, ha megy. Ha ennyit nem vagy képes a kedvéért megtenni, akkor neki is jobb, ha megy. Azért mégse azt kérte, hogy mostantól balkezes legyél, mert nem szereti a jobbkezeseket. Nem meg akar változtatni, csak nyilván nem szereti, ha tele van a szája szõrrel. Ezt azért meg lehet érteni. 24/N
Ez mindkét oldalról gáz, már bocs. Egyrészt, ha ezért el akar hagyni... (bár ha nem vagytok régóta együtt, esetleg megértem a pasit, miért ne keressen olyat, ami tetszik neki) Egyébként meg nehogy már ennyit nem tudsz megtenni. Elárulom neked, pont 2 nap alatt fogod tökéletesen megszokni, és lehet még neked is tetszeni fog pár hónap múlva. Elmész gyantáztatni, 5 perc, és a pasid el fog alélni. Ha ennyit nem tudsz megtenni, akkor hagyd a francba az egészet, sztem.
El akar hagyni csupán azért mert nem vagy hajlandó leborotválni a nunidat? Hát akkor jobb ha megy...
A kérdező hozzászólása: jó esetben ., : )
Kedves kérdezõ: írtad, hogy a pasid sem borotválja a nemi szervét, de tõled elvárja. Na de könyörgöm, jó esetben van akkora farka, hogy amikor feláll, és szopod akkor KILÓG NEKI A SZÕRBÕL!!!! Elég szomorú lennék, ha neked is kilógna. Ezért írjuk, hogy kapd le.
Fazonra igazítás? Én se vagyok hajlandó teljesen leszedni, mert folyton beteg leszek oda lenn...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a normális válaszokat : )
A kérdező hozzászólása: aztán milyen komment ez, hogy vegyek egy kutyát?:O itt komoly dolgokról van szó...!
Vegyél egy Kutyát!!! ;)
Ne változtass rajta! Amennyiben Te így érzed jól magad akkor élj így. Nekem is jobban tetszik mint még sok más srácnak!
Te meg elvárod tõle, hogy ne várja el:D Egy kapcsolat kompromisszumkészséget igényel. Attól hogy téged nem zavar valami, mást még zavarhat. Nem tartja szexuálisan vonzónak az õserdõt. Szerintem ez érthetõ. Különben sem a 90-es éveket írjuk már, 2012 van. Keress akkor te is olyan pasit, aki a 20 évvel ez elõtti divatok kedvelõje.
Ne borotváld, ne gyantázd lent magad, szép és jó a szõrös nuni, nekem sokkal jobban bejön szõrösen, mint csupaszon. A lényeg, hogy tiszta legyen. Egy gyönyörû nõn mindegy, hogy szõrös, akkor is szép.
A kérdező hozzászólása: Õ sem borotválja de engem nem zavar , de õ meg elvárja tõlem hogy csupasz legyek !
Menj és gyantàztads le de teljesen, ne csak bikini vonalat.én is 27 éves vagyok és megõrülnék ha nem lenne csupasz.alapbòl higénikusabb és szebb.te örülnél neki ha szörszál maradna a szàdba???
A kérdező hozzászólása: de a gyantázás nem fáj ?!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy megpróbálok valamit tenni , köszönöm szépen a válaszokat !
a gyantázás fáj - a borotválás nem. én azt javasoltam.
nehogy leborotváld, nagyon szexi mikor a strandon kilóg a 10 centis szõr a bikinibõl és ha bemész a vízbe olyan mint egy medúza képzelem a párod, hogy vonzódhat egy õserdõhöz
"Na elkezdõdött az iskolai vakáció." A legjobb valasz :) ))) Amugy meg 27 evesen tudnod kellene, kedves kerdezo...van annyira fontos neked ez a kapcsolat, hogy a bunda felaldozasaval megmentsd? Ezzel vallalva a tovabbi erzelmi ilyen-olyan zsarolasokat is? Mert ugye ezzel precedenst teremtenel...ha o dobdni akar ennyiert, hadd menjen! Anno en is harcoltam a felesegemmel emiatt - persze nem ilyen durva szinten, de aztan rahagytam, legyen bunda...mit ad Isten, ra 2 evre elkezdte kopasztani o maganak...:) ))
senki kedvéért nem vágom le a szõreim szeressen így amilyen vok! ha ezért el hogy akkor 1 bunkó tirpák!
A kérdező hozzászólása: örülnék ha nyári vakáción lennék ! de nekem csak a munka jutott ..de nagyon gondolkodom hogy csupasz legyek ott lenn !
Legyél csupasz. Senki sem szereti a fogai közül kibányászni a szõröket orális szex közben. Vagy éppen lehúzogatni a nyelvérõl. sõt még lenyelni sem. Ennyi áldozatot igazán meghozhatsz a barátodért.
Szerintem ne borotváld le, csak ápold rendesen, mosd gyakran, semmivel nem rosszabb a szõrös, mint a csupasz. Nekem a szõrös sokkal jobban bejön, persze ha szép csajon van az a pamacs.

Mit csináljak? Olyan helyeken vagyok szőrös ahol nem kéne.

Pl. a mellbimbóm, és a két mellem között, vagy a hasamon is..

Legjobb válasz: Kezdd a háziorvosodnál. Ne hagyd annyiban, mert gátlásossá fog tenni. Majd õ megmondja mit csinálj vele.

Kezdd a háziorvosodnál. Ne hagyd annyiban, mert gátlásossá fog tenni. Majd õ megmondja mit csinálj vele.
Szia! Valószínû, hogy hormonzavar, de a pontos diagnózishoz mindenképpen orvoshoz kell menni. Az a legtisztább, ha a háziorvoshoz mész, õ majd beutal oda ahova kell. Ha kaptál beutalót akkor anyukád is biztos elhiszi, hogy gond van. Sok sikert, üdv.
hacsak pihés ott akkor nefoglalkozz vele. haviszont erõs fekete szõrök vannak akkor van hormonzavarod
Ez tényleg hormonzavar, és magától nem jön rendbe. Menj orvoshoz mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: nem pihe, hanem fekete szõr :( de mit mondjak az orvosnak? szerintem hormonzavaros vagyok, mert szõrös a hasam meg stb.?

Mit csináljak apu nem engedi h borotváljam a lábam és elég szörös? . Mivel a legjobb borotválni ami eltart pár hetekig is? Kapa? Gyanta? Krém? Vagy? Mi?

Legjobb válasz: Vegyél magadnak gyantát, vagy epilátort. Azok a legtartósabbak, a gyantát jobban ajánlom... Mi az, hogy apukád nem engedi?? A te lábad. Azt csinálsz vele amit akarsz..külömbenis..megkérdezted hogy lehet-e?

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) még irhattok:)
Hány éves vagy, hogy ennyire beleszól apukád mit csinálsz a lábaddal? Én is a gyantát vagy az epilátort ajánlom.
Ha szõke a szõr, akkor hagyad, bár gondolom nem az:S Ne szólj neki, vegyél magadnak borotvát vagy gyantát! Ha meg észreveszi, hogy leszedted a szõrt, akkor kérdezd meg, hogy örülne-e ha anyudnak, vagy apukád bnõjének, akárkinek, hatalmas dzsungel lenne a lábán vagy bárhol.
Vegyél magadnak gyantát, vagy epilátort. Azok a legtartósabbak, a gyantát jobban ajánlom... Mi az, hogy apukád nem engedi?? A te lábad. Azt csinálsz vele amit akarsz..külömbenis..megkérdezted hogy lehet-e?
Azt mondta nem borotválhatod le..azt viszont nem mondta, hogy nem is gyantázhatod le:P Vagy ott vannak a szõrtelenítõ krémek is..igaz, kicsit macerásabbak, de jó az is!
Elõzõ vagyok..kiegészités képpen annyit, hogy persze csak ha lány vagy:)
Csak nekem tûnt fel az a szó a kérdésben, hogy Kapa? MIlyen kapa?????? :D Én apukám is mondja, hogy ne borotváljam, mert megerõsödik a szõr stb és késõbb milyen lesz... pedig már bõven nagykorú vagyok. Én szõrtelenítem akkor is, nem szól semmit, úgyse tud mindig ott lenni mellettem, hogy ne engedje :) Mondd meg, hogy nagyon kínos ez neked a suliban tesiórán is vagy ha rövidnadrágot veszel fel, mert ma már mindenki szõrteleníti. Ennyi idõsen már nyugodtan elkezdheted. Én azt csináltam, hogy amikor elmentem borotvát venni magamnak vagy ilyesmit akkor apukámnak is vettünk mindig valami ilyen dolgot és mondtam, hogy neki is hoztam ezt-azt. Idõvel megbékél a helyzettel. Ha meg mégse és nem hagyja akkor szólj valakinek, mert ez nem normális... de kérdezz már rá, hogy miért nem szabad. Csak indokolja meg.
én nem is kértem engedélyt a szülõktõl, mondjuk ha nem engednék sem érdekelne... csórd el a borotváját és borotváld le a lábad.. vagy vegyél epillátort... én 11-12 évesen borotváltam le elõször a lábam... szerintem a mi testünk, és ez nem olyan nagy dolog, hogy tiltani kéne, már elnézést. a szõr visszanõ. nem értem apádat... egyáltalán milyen jogon tiltja meg, hogy borotváld magad? ha nem engedi, akkor sztrájkolj... direkt ne hordj rövid gatyát, mindig hosszút, a strandon is csak depizz, stb, attól csak észhez térnek a szülõk :P sorry, ha olyat írtam volna le, amit már korábban leírtak, nem olvastam végig az összes komit :S L/14
Menj egy kozmetikushoz gyantáztatni nem drága max. 2000 végig a lábad. Szépen megcsinálja. :S:S érdekes apukád felfogása. De mond meg neki Lehet hogy, õ szeret szõrõs majomnak lenni de te nem!
16??? Anyám! Borotváld, vagy gyantázd le és kész!Visszaragasztani ugy sem tudja. 23/L
A kérdező hozzászólása: hogy lehet aput meggyözni?mind azt mondja h az nem szégyen meg ilyenek de nekem az sajnos:(
Szerintem nyugodtan gyantázd le, vagy menj kozmetikushoz bár az picit drágább.Ha megcsinálod már úgy sem tud semmit tenni apukád ellene:D Max lesz egy kis ejnye-bejnye..de utána már nem is fog vele foglalkozni hidd el...Legalább is nálam is így volt:) :)
Nem olyan vészes a gyantázás, ki lehet bírni! És hosszabb ideig szõrtelen marad a lábad, mintha borotválnád!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vok . de nem fájdalmas a gyanta?
Utolsó vagyok: próbáld megmagyarázni apukádnak, hogy manapság már teljesen természetes, hogy egy lány szõrteleníti a lábát (nemcsak 18 felett). Ettõl nem lesz semmi bajod, nem értem miért tiltja.
A kérdező hozzászólása: igen lány vagyok! és azt mondta h mig 18 nem leszek addig nem borotválhatom le.s nagyon szégyenlem. nem took semmi nyári cucot felvenni
Tényleg ott a Kapa:D Annak a helyére mir akartál írni?:)

Mit csináljak ha túl szőrös?

fél éve vagyunk együtt a pasimmal,és nagyon szeretjük egymást...viszont van egy kis gondom: eléggé sz?rös.(has,hát,fenék) és ez engem zavar kicsit,de meg nem mondhatom neki,hogy kezdjen magával valamit..hogy érhetném el,hogy leküzdjem ezt az érzést,h visszataszít szinte.

Legjobb válasz: Hú, nehéz átérezni a problémádat, mert nekem az volt pont a fura a barátomban, hogy õ meg az eddigi tapasztalataimhoz képest túl szõrtelen. A csupasz mellkasát pl kifejezetten férfiatlannak találtam, de azóta már megbarátkoztam vele :D Ennyire mások vagyunk :) De mondjuk a hátat még meg tudom érteni, hogy zavar. Nem tudom, hogy mennyire súlyos a helyzet, szerintem nehéz lenne rávenni, hogy a hasát vagy a fenekét gyantázza, bár a mostani pasimat az egyik elõzõ barátnõe a teljes intim szõrtelenítésre is rávette (tõlem is megkérdezte, én meg kétségbeesetten kérdeztem, hogy azt a kevés szõrt is el akarod tüntetni, ami rajtad van? ezen jót nevettünk). Úgyhogy szerintem megbeszélhetitek, mondjuk nem úgy, hogy undorodsz, vagy visszataszítónak találod, ezek nagyon erõs szavak. És amúgyis csak úgy lehet veszekedés nélkül megbeszélni akármit, hogy soha nem minõsíted a másikat, tehét soha ne mondod rá, hogy te ilyen meg olyan vagy, ha ezt el tudod kerülni, akkor kb mindent meg lehet beszélni. Pl probáld megkérdezni, hogy õ mit szólba hozzá, ha próbaképpen leszõrteleníttetné a hátát és a fenekét, mert szívesen megnéznéd, hogy úgy hogy néz ki, mert szerinted úgy még szexibb lenne. Ha így mondod, akkor legfeljebb azt mondja hogy, nem, legrosszabb esetben, de semmiképpen nem fog megsértõdni...

Hú, nehéz átérezni a problémádat, mert nekem az volt pont a fura a barátomban, hogy õ meg az eddigi tapasztalataimhoz képest túl szõrtelen. A csupasz mellkasát pl kifejezetten férfiatlannak találtam, de azóta már megbarátkoztam vele :D Ennyire mások vagyunk :) De mondjuk a hátat még meg tudom érteni, hogy zavar. Nem tudom, hogy mennyire súlyos a helyzet, szerintem nehéz lenne rávenni, hogy a hasát vagy a fenekét gyantázza, bár a mostani pasimat az egyik elõzõ barátnõe a teljes intim szõrtelenítésre is rávette (tõlem is megkérdezte, én meg kétségbeesetten kérdeztem, hogy azt a kevés szõrt is el akarod tüntetni, ami rajtad van? ezen jót nevettünk). Úgyhogy szerintem megbeszélhetitek, mondjuk nem úgy, hogy undorodsz, vagy visszataszítónak találod, ezek nagyon erõs szavak. És amúgyis csak úgy lehet veszekedés nélkül megbeszélni akármit, hogy soha nem minõsíted a másikat, tehét soha ne mondod rá, hogy te ilyen meg olyan vagy, ha ezt el tudod kerülni, akkor kb mindent meg lehet beszélni. Pl probáld megkérdezni, hogy õ mit szólba hozzá, ha próbaképpen leszõrteleníttetné a hátát és a fenekét, mert szívesen megnéznéd, hogy úgy hogy néz ki, mert szerinted úgy még szexibb lenne. Ha így mondod, akkor legfeljebb azt mondja hogy, nem, legrosszabb esetben, de semmiképpen nem fog megsértõdni...
borotváld meg.ennyi.
A kérdező hozzászólása: igazán értelmes válasz.-.-"
Hát igazából de meg mondhatod, neki valahogy normális hangnemben hogy figyi drágám, én nem igazán szeretem hogy eléggé szõrös vagy ha esetleg lenne kedved legyantáztatni nagyon örülnék neki.
szerintem õ egy yeti
pontosan ilyenre gondoltam http://www.youtube.com/watch?v=fP1uNYZmYNA
Kend le gyantával egy papírlapot vagy akármit és egy óvatlan pillanatban tedd rá. És gyorsan tépd le és az utolsó legfontosabb dolog a futás. Ja meg nem árt ha odakészítszz 1 pelenkát mert be fog szarni...
Nem értem hol itt a probléma! Én is egy nagyon szõrös pasi vagyok, engem megkért a barátnõm, hogy szõrtelenítsek mindent, még lábat is, azóta ezt teszem, semmi gong nincs ezzel.

Szőrös a cicim közötti hely, mit csináljak?

Hello. A melleim között az a rész szőrös :/ mit csináljak? egyszer-kétszer már leborotváltam meg használtam ilyen bedugós elektromos borotvát.. a hasam is szőrös. undorodom magamtól! kérlek segítsetek. 15 lány

Legjobb válasz: A borotválás esetleges haj- és szõrszálerõsítõ hatását a kutatók már régóta vizsgálják, de tudományos bizonyítékot nem találtak ennek alátámasztására: már egy 1928-ban közzétett tanulmány is arról számolt be, hogy a borotválás semmilyen hatással nincs a szõrszálak textúrájára, növekedési sebességére vagy színére. Évtizedekkel késõbb, sokkal modernebb vizsgálati módszerek alkalmazásával sem sikerült összefüggést találni a borotva és a szõrszálak erõsödése között: egy 1970-es tanulmány is azt állapította meg, hogy nem nõ az adott területen lévõ szõrszálak vastagsága és össztömege, illetve nem gyorsul a növekedés üteme a borotválás hatására. miért hisznek mégis sokan ebben? Egy magyarázat lehet, hogy mivel a szõr- és hajszálak a végük felé közeledve fokozatosan elvékonyodnak, a borotválkozáskor az elvágott szõrszálak középsõ, a végeinél vastagabb része kerül felszínre, és emiatt úgy tûnhet, hogy minden egyes szál erõteljesebb, nagyobb átmérõjû. Szintén az erõsebb szõrszálak érzetét kelti az is, hogy a szõr újranövekedésekor a "borosta" sûrûbbnek hat, a keresztben elvágott szálak durva tapintásúak. A leborotvált haj vagy szõr ráadásul sötétebb színûnek, dúsabbnak is tûnik, de ez is csak érzéki csalódás, amelyet a normál bõrszínhez történõ viszonyítás eredményez.

A borotválás esetleges haj- és szõrszálerõsítõ hatását a kutatók már régóta vizsgálják, de tudományos bizonyítékot nem találtak ennek alátámasztására: már egy 1928-ban közzétett tanulmány is arról számolt be, hogy a borotválás semmilyen hatással nincs a szõrszálak textúrájára, növekedési sebességére vagy színére. Évtizedekkel késõbb, sokkal modernebb vizsgálati módszerek alkalmazásával sem sikerült összefüggést találni a borotva és a szõrszálak erõsödése között: egy 1970-es tanulmány is azt állapította meg, hogy nem nõ az adott területen lévõ szõrszálak vastagsága és össztömege, illetve nem gyorsul a növekedés üteme a borotválás hatására. miért hisznek mégis sokan ebben? Egy magyarázat lehet, hogy mivel a szõr- és hajszálak a végük felé közeledve fokozatosan elvékonyodnak, a borotválkozáskor az elvágott szõrszálak középsõ, a végeinél vastagabb része kerül felszínre, és emiatt úgy tûnhet, hogy minden egyes szál erõteljesebb, nagyobb átmérõjû. Szintén az erõsebb szõrszálak érzetét kelti az is, hogy a szõr újranövekedésekor a "borosta" sûrûbbnek hat, a keresztben elvágott szálak durva tapintásúak. A leborotvált haj vagy szõr ráadásul sötétebb színûnek, dúsabbnak is tûnik, de ez is csak érzéki csalódás, amelyet a normál bõrszínhez történõ viszonyítás eredményez.
Ha nagyon szõrös akkor ajánlott felkeresni egy dokit. Egyébként gyanta vagy bármi, akár borotválhatod is, mert nem erõsíti a szõrt. Ez csak egy városi legenda.
Nekem is szõrös, én borotválom a hasamon is és a mellem között is.
Menj endokrinológiára.
a 4-es válaszoló nagy hülyeséget mondott azzal hogy a borotválás nem erõsíti a szõrt és ez nem egy városi legenda.. mivel ha borotválod akkor csak a szõrszálat vágod le de ha kitéped/gyantázod akkor a sõörtüszõnek mindig új szõrt kell növeszteni ezáltal gyengül a szõr szerkezete
borotvától csak erõsödik a szõr......
nekem is szõrös és látszódik kicsit :( 15/L
A kérdező hozzászólása: nem olyan vészesen szõrös de azért én látom :D
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszi (meg mindenkinek)
A kérdező hozzászólása: akkor mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: :) ) köszi mindenkinek:D
aki nem hiszi el ezt a borotválós dolgot az gyantázza le az egyik alkarját a másik alkarját meg borotválja le és majd meglátja a különbséget.....komolyan mondom nagyon sok sötét ember van..
Nekem a hasamon voltak szõrszálak, én azt javaslom, hogy enj kozmetikushoz. :) Amikor nekem a hónaljamat és a szemöldökömet csinálta, utána megkértem, majd megkérdeztem, hogy mennyibe kerül, mire kiröhögött, hogy ezért nehogy már pénzt kérjen el... :D De nem biztos, hogy minden kozmetikus ilyen. :) Mindenesetre én õket javaslom. :)

Mit csináljak? Nem merek gyantát venni és nincs is kivel, csak sunyiban csentem egy dörzsit (otthonról) Szoros a labam!

Legjobb válasz: Gondolom te vagy az akinek írtam már itt nem egyszer hogy menj már és vegyél gyantát, mit kell ettõl félni? Senki nem harap a boltban.

Gondolom te vagy az akinek írtam már itt nem egyszer hogy menj már és vegyél gyantát, mit kell ettõl félni? Senki nem harap a boltban.
istenem.. ha ennyire félsz a gyantától használj borotvát vagy epilátort ha meg ezek se felelnek meg akkor szõrös maradsz...
A kérdező hozzászólása: 1.: mivan??
dörzsi? azzal akarsz szõrteleníteni? O.o
Mi az, hogy nem mersz? Mi ebben olyan félelmetes?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!