Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak, a parom azt mondja (9 db)

Mit csinaljak, ha a parom azt mondja h szeret, de nem tudja megadni ami nekem kell?

Regota egyutt vagyunk, tudom h szeret, es en is ot,mert sokszor feltekeny is.De azt mondja, h o most olyan idoszakaban van, amikor ugy erzi meg nem tudna nekem megadni azt a melegseget meg mindent, amire szuksegem lenne.O 20. Latom rajta h probalja,de nem megy.Erdemes h vele uljek? Tenyleg szeretjuk egymast, de idovel beerne az esze? Mar akartam szakitani, de szeret es o nem akar...es ugy igazan en se! Ezen at fog esni?

Legjobb válasz: Hm, hasonló problémával küzdöttünk mi is. A párom azt mondta, hogy õ most nem tud velem annyit törõdni, nem tudja megadni, azt amit szeretnék, és hogy nem tud boldoggá tenni. (Egyetemre jár és mellette dolgozik, mellesleg meg a diplomamunkáját írja.) Ekkor azt mondtam neki: "Kicsim, majd túlleszünk rajta, én mindig itt leszek Neked". És valóban, egyszerûen hihetetlenül boldog vagyok most vele! Szerintem, ha kitartotok egymás mellett, és átestek ezen a nehéz idõszakon, akkor minden jóra fordulhat! :) Sok sikert Nektek!

Hm, hasonló problémával küzdöttünk mi is. A párom azt mondta, hogy õ most nem tud velem annyit törõdni, nem tudja megadni, azt amit szeretnék, és hogy nem tud boldoggá tenni. (Egyetemre jár és mellette dolgozik, mellesleg meg a diplomamunkáját írja.) Ekkor azt mondtam neki: "Kicsim, majd túlleszünk rajta, én mindig itt leszek Neked". És valóban, egyszerûen hihetetlenül boldog vagyok most vele! Szerintem, ha kitartotok egymás mellett, és átestek ezen a nehéz idõszakon, akkor minden jóra fordulhat! :) Sok sikert Nektek!
Ha jóó együtt , akkor mindenképpen :)
A kérdező hozzászólása: De kb mennyi ido kell h egy ilyensmin atessen? Mert a baratom is egyetemen van, de mar egy par honapja neki ez be van allva, es kezd nagyon elmenni a turelmem. Fiatal vagyok, es ha nem valtozik, nem varhatom amig elhalasztom legszebb eveim, mert o nem hajlando kimutatni...meddig tart az ilyen ido??
Nálunk kb. két hónap volt. (elsõ válaszadó)
Ha a szerelmed és a kettõtök boldogsága helyett téged a fiatalságod izgat.. Akkor szeretnéd igazán, ha a vele töltött idõszak lenne a "legszebb éveid"..
A kérdező hozzászólása: pont azt szeretném..nagyonis! De nála már majdnem egy fél éve megy ez, es fiatal és az az érzésem, h fel kell nöjjön, h maturálodjon, és félek, h azt ö nem várná ki h mellette legyek, sokat harcoltam ezért a kapcsolatért, és szeretném h végre ö is ezt megtegye..
1. gondold át, mi kell neked? reális-e a dolog? képes-e az illetõ srác ezekhez az igényekhez alkalmazkodni? 2. alkalmazkodj te is! mivel egy párkapcsolat ebbõl áll :) és idõvel õ is fog. 3. ha mégsem megy az elfogadás, és ez csak rosszabb lesz, akkor nincs más hátra. :(
FÜRGYÉLE!
sztem fektesd a témát, majd elmondja ha megoldotta magában a dolgot.
Fiú vagy vagy lány? Nem mindegy. Mert ha lány vagy, akkor a pasid bu*zi, ha fiú vagy, annak meg akkor ezer oka lehet, a nõket nehéz megérteni.
Szia! Tényleg fontos, hogy férfi vagy, vagy nõ.
Szerintem meg probald megbeszelni vele! Mondd neki, hogy barmi is all a hatterben, elotted nem kell zavarban lennie, nyugodtan lehet veled oszinte, hiszen az lenne a parkapcsolat lenyege, hogy barmilyen problema merul fel, azt megprobaljatok oszinten megbeszelni es kozosen megoldani! Neki sem erdeke, hogy emiatt esetleg elromoljon a kapcsolatotok, vagy ha valami egeszsegugyi gond van, fontos lenne, hogy foglalkozzon vele es ne dugja homokba a fejet.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Fiú vagyok, többször próbáltam már megbeszélni vele, de mindig sikertelenül.De probálkozom.Lehet hogy csak simán nem kívánja többször a szexet, de nekem kevés, hogy 1-2 hét alatt 1 alkalom =( 4/5 kommentelõ:nekem a mindennapjaimhoz hozzá tartozik a tisztálkodás, valószinû hogy neked nem, ugyhogy kimélj meg a hülyeségeidtõl
Olyankor is puszilgatod, öleled és szépeket mondasz, amikor "nincs következménye", tehát nem KELL utána szexelni? Nincs valami bevett "na ez 100% szexet jelent" mozdulatsor, bármi, ami feszélyezheti? A légkör nyugodt, apu-anyu nincs ott? (Bocsi nem tudom hány évesek vagytok) Rengeteg oka lehet, ha nem akar valaki szeretkezni, de azt tudnod kell, hogy a másik fél is szenved ám ilyenkor. Bûntudata van, hogy nem elégíti ki a másikat, szorong, hogy elidegeníti a másikat, utálja magát, amiért még erre sem jó stb. Tudom, mert én is ilyen vagyok. Kéthetente úgy kényszerítem magam, hogy lefeküdjek a férjemmel. Nem egy jó érzés, hidd el. 24/N
A kérdező hozzászólása: Ez minden megvan, nem csak akkor kedveskedek neki amikor szexelni akarok.Én õt akkor is imádom ha nincs szex. Én 26 éves fiú vagyok, õ pedig 20 éves lány.
7-es vagyok Az még fontos, hogy egy nõ akkor kívánja a szexet, ha kívánja saját magát. Ez most így elég furán hangzik, de aki nem tartja magát szexinek, vonzónak, az nem igazán tud mit kezdeni a másik közeledésével. Nem hízott mostanában a barátnõd, vagy nem volt valami orvos beavatkozás, egyéb nemtudom? Tett rá valaki a kinézetére vonatkozó megjegyzést? Ezek pici buta dolgok férfiaknak, de egy nõnek nagyon fájhat.

Miért nem tudunk párommal le üllni beszélgetni? Ha megfenyegetem hogy elmegyek a gyerekkel ö csak a vállát rángatja meg azt mondja hogy nem fél töle ha elhagynánk? Egyszerüen nem tudom hogy mit csináljak pedig 3 év után is szerettem!

Legjobb válasz: megprobálom!! igaz nem hiszem hogy kibirná egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!! egyszerüen nem tudom mit csináljak nem megyünk sehova nem beszélgetünk valami tanács!!

szerintem ezt a kapcsolatot csak te akarod, õ nem.
A kérdező hozzászólása: megprobálom!! igaz nem hiszem hogy kibirná egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!! egyszerüen nem tudom mit csináljak nem megyünk sehova nem beszélgetünk valami tanács!!
Hogyne bírná ki. Ha fontosak lennétek neki, nem így viselkedne. Tudja jól, bármit tesz sosem hagyod el.
rendesen is szoktatok beszélgetni vagy csak fenyegetõzéssel, veszekedéssel?
"...egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!!..." Jaja, hiányzott neki a házvezetõnõ és a szakácsnõ, valamint a felszolgáló személyzet. ..
Elég egyértelmû a játszma. Bár nem írtad, de gondolom nem foglalkozik veled/veletek, netán még agresszív is. Te üres fenyegetésekkel próbálod sarokba szorítani - õ látja, hogy nem váltod be, ezért blöffnek veszi és nem foglalkozik vele. Szólj, ha valamit rosszul mondtam!
Akkor mije vagy? A társa? :-DDDDDD Ébredj már fel...
Próbáld meg. 2 hétre szülõkhöz vagy nagyihoz akárhova. Hm?
A kérdező hozzászólása: nem agresziv!! igy van nem foglalkozik velünk!! nem vagyok a szakácsnöje!!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy azt gondolja hogy nem hagyom el!! :-(
Sehogy sem beszélgetnek. Te max pótmama vagy bejárónõ vagy. Egyszer biztos megunod. A kérdés az, hogy mikor. Addig meg csak öregszel és öregszel és öregszel, és öregszel. Majd egyszer csak feleszmélsz, hogy egy vénasszony lettél és nem is éltél igazán. Életed arról szólt, hogy kiszolgálj másokat. Nos ne kövesd el a néném hibáját. Õ 50 évesen vált el a férjétõl, mert egyedül élt egy házasságban. Közben meg kereshetett volna magának új társat és élhetett volna boldogan is. Most már veszett fejsze nyele.
Nem fenyegetõzni kell, hanem felnõttként viselkedni, ha õmiatta ez nem megy, akkor meg cselekedni, nem átmenni hisztérikába. Én nõ létemre nem tudok komolyan venni egy fenyegetõzõ nõt, amikor látszik, hogy csak duma. Akkor nyisd ki a szádat, ha komolyan is gondolod. Legközelebb ha azt mondod, elmentek, akkor cuccolj is össze és menj el a gyerekekkel valahová. Bár ha én kerülnék ilyen helyzetbe (nem nagyon tudom elképzelni, de legyen), inkább az õ cuccait pakolnám össze és tenném ki az ajtó elé, mert ha én megyek el, az neki kényelmesebb (kivéve persze, ha az övé a lakás, akkor nem paterolnám ki)
Ja, hogy már volt, hogy megtetted. Egy óra után visszamenni hülyeség. Kevés idõ arra, hogy tényleg elgondolkozzon. Min. egy hétvégére egyedül hagynám. Az egy órás intervallum még az a kategória, amikor azt érzi, nem is volt komoly. Hiszen megerõltetés nélkül sikerült visszasírnia magát. Mondjuk ezt is túlzásba lehet vinni, az egyik rokonom elköltözött 1 hónapra a családjától, a férje és a gyerekei (jó, nem voltak már kicsik, 16 és 18 évesek voltak) az utolsó két hétben már minden nap vittek neki frissen fõtt ételt, a férje ajándékokat, volt, hogy szerenádot is csaptak neki... :D Meg levelet írtak, hogy miért is fontos nekik az anyjuk, mit nem értékeltek, min fognak változtatni, ugyanígy a férj is írt ilyen levelet. Komolyan, az már nem volt normális. Szóval azért ne lendülj át a ló túlsó oldalára.
A kérdező hozzászólása: nem egy ora után mentem visza hozzá hanem késöbb!! szoktunk normálisan is beszélgetni ha olyan kedve van!! tudjátok gyerekel nem olyan könyü lépni 1 röl a másikra!!
azt hiszi blöffölsz, rugd tökön
Tanácsokat vártál, megkaptad! Ha nem tetszik, arról nem tehetünk.

Mit csinaljak? Parommal 5 honapja vagyunk egyut nagyon szertem. Allitolag o is szeret de mindig aval jon hogy jaj a masik lany ugy a maisk ugy. Evvel nagyonf eltudd huzni. O azt mondja hogy csak viccel es idegesiteni akar..

De nekem ez nem vicces es sokszor montham man neki.ma is elkezdi hogy talakozunk ma vagy mehet maisk lannyal talakozni. en nem tudom hogy mikor viccel mar es mikor nem. ijenkor nagyon elsozktam szomorodni. meg kerdeztem tole hogy megcsaltmar azt montha hogy meg nem. de ott van az hogy "meg". szerintetek mit csinaljak? en agyon szeretem. de neha nagyon kitudok akadni miatta.

Legjobb válasz: Amikor legkozelebb mondja tedd magad h nem is hallod miket mond...vagy valtsal temat...A lenyeg h ne vegye eszre rajtad h feltekeny vagy es alcazd h hidegen hagy az egesz...rajon h nem erdekel,s ez bosszantani fogja...

Amikor legkozelebb mondja tedd magad h nem is hallod miket mond...vagy valtsal temat...A lenyeg h ne vegye eszre rajtad h feltekeny vagy es alcazd h hidegen hagy az egesz...rajon h nem erdekel, s ez bosszantani fogja...
Én ilyenkor mindig vissza szoktam vágni ugyan így! Meg szoktam neki mondani ha találkozni akarsz velem elõtte jelentkezz be! és erre mindig vissza kérdez ja a sok pasi mi?Te is húzd az agyát vagy ne foglalkozz vele vagy mond ha megbámulja a lányokat hogy szted nem is olyan szép vagy vigyázz kiesik a szemed és poros lesz és nevess egyet látni fgoja hogyn em zavar és abba hagyja
OFF: a kérdezõ nyilván minden szempontból intelligens és igényes nõ...:S On.
Ne nyaggasd ezzel, mert akkor tényleg meg fog csalni... "Húzni" annak az agyát lehet, aki minden kis hülyeségen felhúzza magát. Ha ilyen vagy, akkor ne csodálkozz. Bolhából elefántot csinálsz te is, mint itt annyian.. Milyen szeretet az, ami a másik nyaggatásából áll? Önmagadé, legfeljebb.
Elkezdtem olvasni a kérdésed, kétszer is elolvastam, de esküszöm nem bírom értelmezni. Elolvasni se rendesen. Mi lenne, ha normálisan, ékezetekkel vagy legalábbis nem betûkihagyásokkal, és rendesen tagolva elmondanád a problémádat? Nah mindegy, hátha jön ide egy nálam okosabb nyelvész...
Csatlakozom az elsõhöz! Ugyan én értettem, mi a csudát akarsz kihozni ebbõl a rakás sza..ól, de valóban;-Mi lenne, ha megtanulnál fogalmazni és helyesen írni!?! Mert ha az én luvnyám lennél, ezzel a szinttel még egy "meghúzást" se tudnál nálam kieszközölni......:) ...Bocs...
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen az utolso ket valaszadonak:*... akik nem tudtak kiolvasni azoknak bocs de sietem...

Van egy 6 éves lányom, aki születése óta velem alszik, és 2 hónapja költöztem össze a jelenlegi párommal, és nem tudja elfogadni, mert azt mondja ekkora lánynak külön kell már aludnia, ez milyatt mindennapossak a vitáink, mit csináljak?

Lincs hangulat van itthol,ti mit tennétek a helyemben,mert nem akarok kett?jük közt választani!

Legjobb válasz: 6 éves gyereknek a saját ágyában a helye....igaza van a párodnak.

6 éves gyereknek a saját ágyában a helye....igaza van a párodnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ!Megfogadom a tanácsaitokat!Szép napot mindenkinek!
Szia! Az jutott még eszembe - írtam már tegnap, hogy hogyan próbáld az ágyába szoktatni - hogy talán beválna, ha kapna valami kisállatot, aki vele alszik. Ha meg tudsz barátkozni a kutya/cica gondolatával, az a legjobb (az én lányom is imád a kutyával aludni, ott alszik az eb az ágy végénél a kosarában), de ha erre nincs lehetõségetek, kaphat egy degut vagy tengerimalacot vagy ami tetszik neki, annak a ketrecét tartsátok a szobájában, így nem lesz egyedül. Rengeteget számíthat! Kicsit úgy érezheti, hogy most õ a nagylány, aki vigyáz éjjel is a "kicsi, védtelen állatkára". Talán beválik. És hagyj neki valami halvány fényû lámpát égve éjszakára.
Sajnálom, ami az apukájával történt, de te azt írtad, hogy születése óta alszik veled. Tehát már akkor is ez volt a rendszer. Mindegy, mostmár felesleges azon kattogni, hogy mit kellett VOLNA csinálni, de így már jobb lenne, ha a korának megfelelõen a saját helyén aludna.
A kérdező hozzászólása: Azért voltam vele ilyen engedékeny, hogy velem aludjon, mert sokat sírt az apukája után akit 3 éve vesztettünk el, meghalt, és én pótolom neki az apát is, és féltem megtagadni, hogy velem aludjon, mert akkort úgy gondoltam, hogy szívtelen anya lennék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és azt hiszem igazatok van, próbálom átszoktatni külön ágyba de éjjel töbször felkel még , és keres, úgy próbálom, hogy oda fekszek méllé, és mikort elalszik át megyek a páromhoz, de így is 2-3-rom alkalommal átjön értem, nem gondoltam végig a dolgokat és most nagyon nehéz, és sajnálom mikor sír értem, abban bízom, hogy hamar túl leszünk ezen a dolgon!
Ezt már 6 éve elrontottad!!
Milyatt??? Úristen, mik vannak... Egyébként egy 6 éves gyerek tényleg aludjon a saját ágyában.
Te korábban nem gondoltál arra, hogy majd egyszer lesz új párod, aki nyilván veled akar aludni, és nem a gyerekkel? Az én fiam még csak három éves lesz, viszont eddig megvolt az a szokása, hogy az éjszaka közepén átsétál az én ágyamba és ott alszik tovább. Mivel jómagam is egyedülálló vagyok, felmerült bennem, hogy ha egyszer lesz új párom, aki értelemszerûen fog majd olykor itt aludni, akkor ez gondot okozhat, nem lehet minden ilyen alkalommal másra bízni a gyereket, hiszen ha komoly a kapcsolat, úgyis együtt fogunk majd élni. Viszont azt sem akartam, hogy a gyerek azt érezze, kitúrják a helyérõl. Ezért el is kezdtem leszoktatni, így, hogy még senki nincs a láthatáron, jobb ezt most. Mostmár az éjszakák többségét a saját ágyában alussza végig. A párodnak tökéletesen igaza van, mondjuk tény, hogy nevelni a te dolgod, neked kell dönteni, csak aztán könnyen meglehet, hogy ha te ehhez ragaszkodsz, akkor a párod meg azt mondja, hogy neki ez így nem megy. És ez érthetõ is lenne.
Elõzõ vagyok, bocsi a hibákért, valami gond van a bill-el.
Ezt azelõtt kellett volna megoldani, mielõtt összeköltöztetek. Egy hatéves kislánynak nem feltétlenül egészséges együtt aludni egy vadidegn férfival, a szexuális életetek meg végképp nem rá tartozik. Jól elszúrtad, ha most kirakod a kicsit, az jogosan gyûlöli meg az új betolakodót, ugyanakkor tényleg alhatna már egyedül... Talán az a megoldás, hogy egylõr te mégy át aludni a kislányhoz és szépen, fokozatosan te mégy vissza a hálószobába. Elõször vele alszol gész éjjel, aztán hajnal felé már átmégy a párodhoz, késõbb megvárod, míg a lányod elalszik és utána kiosonsz, végül eljuttok odáig, hogy már egyedül is el fog aludni. De ez hosszú menet lesz.
Véleményem szerint nem egészséges, hogy ennyi ideig veled aludt. A párodat maximálisan meg lehet érteni, hiszen õ veled akarja megosztani az ágyat, és nem veled ÉS a lányoddal. Ezen felül egyéb kellemetlenségeket is okozhat a lányod jelenléte (ha este szeretkeznétek, hogy oldjátok meg?)... Plusz a lányod egészséges fejlõdésének sem tenne jót a hármasban alvás.
Tökéletesen igaza van a párodnak... 6 éves korban már nem a te ágyadban a helye...
Utolsó szerintem ne egy állatot rontsunk már el a gyerek miatt! A kutyának is nevelésre van szüksége, falkavezérre, és hogy tudja hol a helye és nem arra hogy ágyban aludjon! A macska meg úgyis odamegy ahova akar! Meg különben is akkor meg ebbõl az lenne hogy majd ha õ lesz nagy akkor a pasija fog veszekedni vele mert nem akar egy állattal aludni! Ha valami pótszerre szoktatod sosem lesz jó neki!
Menj el jól fog neki esni , még ha nem is akarja örülni fog neki! :)
8 év után persze, hogy el kell menni. Illik elmenni.
Menj el, gondolom ismerted az apukáját és temetésen nem csak Közeli Hozzátartozók szoktak lenni...
Szia, azzal hogy a temetésre elmész az apja iránti tiszteletbõl teszed, a párodnak csak örülnie kellene
Nem teljesen értem. Õ maga mondta, hogy te ne menj el, mert nem vagy közeli hozzátartozó? Vagy ezt honnan veszed? Kicsit pontosíts, kérlek! Mert nem tudjuk sem azt, hogy az apjával milyen volt a viszonyod, sem azt, hogy a család többi tagja hogy tekint rád... Nem tudunk a párkapcsolatodról sem semmit, így nehéz tanácsot adni... :(
Ha együtt élnének, az nem használás a te felfogásod szerint? Mert a logikád szerint az, csak nem kizárólag szexre, hanem házimunkára is használná. Amúgy nem ez volt a kérdés. Bocs az offért, kérdezõ, de nem tudtam szó nélkül hagyni ezt a kommentet.
Ha nem éltek együtt, akkor csak barát vagy.Amig nincs közös együttélés, még élettárs sem vagy.Barátként elmehetsz a temetésre, mert ugy illik.De engem rohadtul zavarna, hogy tulajdonképpen 8évig csak használt.Dobnám.
most akkor párkapcsolati szinten vagytok együtt? szerintem nyolc év alatt már összeköltözhettetek volna.. egyébként bocsásd meg neki ha néha kicsit bunkó, elvégre írtad, hogy meghalt az édesapja.. :S
esszerint a barátnõje vagy. a temetésre bárki elmehet, aki ismerte az elhunytat. legfeljebb nem mellette, hanem a "tömegben" leszel
Ha megkért rá, hogy ne menj, akkor ne menj!!!!!! El tudok képzelni olyan temetést, ami tényleg nagyon szûk körû, s oda én sem kívánnám a párom. Nem lehet, hogy inkább az apukájának nem vagy közeli hozzátartozója? mellesleg ez az egész kicsit zûrösnek hangzik, mint ahgy azt többen jelezték. nyolc év s nem tudjátok ezt megdumcsizni? Tessék leülni e kapcsolat fölött én azt ajánlom...
A kérdező hozzászólása: Hiába régen együtt vagyunk, és mennyaszony vagyok nem ugy viselkedik velem ahogy kéne.Ezért nem költözök vele össze.Vártam hogy megváltozzon, de hiába.Peddig én szerettem, meg már megszoktam és nehéz elválni.Én már sosem leszek boldog ugyhiszem.
Buta vagy. Elõször is egy férfiit nem lehet csak úgy megváltoztatni. Másodszor ha a menyasszonya vagy akkor nem ahhoz szeretnél hozzámenni akinek igent mondtál? És harmadszor: Ha esetleg kedveltet az édesapját, vagy jóban vagy a rokonokkal akkor persze hogy menj el. Ha a kedvesed mondja hogy ne tedd kérdezd meg hogy miért. Ha netán erre lett volna a válasz az, hogy nem vagy közelije akkor én megkérdezném hogy mikor leszek az, vagy egyáltalán mi számít neki annak. És igaza van a többieknek: Ne itt búslakodj hogy már sose leszel boldog...ez nem menyasszony szöveg... 8 év sok idõ beszélj vele mert ha ennyire nem vagytok képesek mi lesz késõbb? És fel a fejjel, esélyes hogy csak ki van bukva a tragédia miatt, nem kell pánikolnod.
Micsoda hatalmas probléma... beszélsz egy másik emberrel. Tudod ez a társadalmunk sajátja, ilyenen nem szokás kibukni.
A kérdező hozzászólása: igen, csakhogy az a pali hajt rám és a barátomnak azt mondtam h letöröltem õt msnrõl, mert tudtam h ezt várná...és neki az esik szarul h hazudtam és h kitöröltem a naplózást...
uhh én is jártam hasonlóan. tényleg nem beszélek már a sráccal de mindig a fejemhez vágja. ha szereted a párpd tényleg töröld a srácot, barátodtól meg kérj bocsánatot, és mondd, h nem csinálsz töbebt ilyet
szerintem nem neked van okod szégyenkezni, hogy beszéltél valakivel. Ha nem csaltad meg a párodat és nem adtad a lovat a másik pasi alá, akkor bíznia kéne benned annyira a párodnak, hogy nélküle is el tudod ezt a dolgot simítani. ahhoz joga nincs, hogy az msn naplót olvasgassa - max megkérdezheti, hogy mit beszéltetek és elmondhatod neki, ha van kedved.én már hosszú évek óta élek kapcsolatban, és biztos vagyok benne, hogy a bizalmatlankodás nem vezet jóra.
Kíváncsi lennék, valójában mitõl is van bûntudatod? Azért, mert hazudtál? Vagy: azért hazudtál, mert tetszik neked az a másik pasi? Elsõsorban ÖNMAGADHOZ legyél õszinte, ez a legfontosabb!
A kérdező hozzászólása: azért hazudtam, mert a pasi nagyon nyomult...és jó ha elismerik h szép vagyok, meg kellenék nekik..de tényleg hárítottam a közeledését, ha olyat írt, mondtam neki h fejezze be rögtön...jófej volt velem és elismert...de tudtam hha a barátom tudná h beszélek vele, rosszul esne neki, mégha nem is mutatja ki..
Ha féltékeny, gondolod segít ha hazudsz? Szerintem nagy hibát követtél el. Hogy bízzon benned így a barátod? Ezzel sajnos csak erõsítetted a gyanút, hogy hátha van valami (még ha tudja is hogy nincs, mégis ott a hátha)... Ezek után vagy tényleg nem beszélsz többet a nyomulós pasival, vagy pl. csak úgy ha a barátod ott van és figyelemmel követi a beszélgetést... Most újra meg kell küzdened a bizalmáért. Azoknak akik szerint a kérdezõ pasija a hülye bunkó, mert mi az hogy a lány nem beszélhet valakivel: Csak én vettem észre hogy szó sincs eltiltásról sehol? Csak arról hogy a srác nem örült a dolognak. Arra gondoltatok hogy egyszerûen észrevette a mi drága kérdezõnk ezt, vagy csak beszélt róla a barátja? És arra hogy nem kellett volna hazudni, hanem megbeszélni, mint azt egy kapcsolatban javallott?

Mit csináljak, ha a párom folyton azt mondja magára, hogy kövér?

Pedig tényleg nem az, és ezt hiába mondom, vagy éreztetem vele. Én vagyok a lány...

Legjobb válasz: Mond meg neki, semmi akadálya annak, hogy sportoljon valamit ha nem elégedett a kinézetével. Szerintem csak arra kíváncsi, hogy te milyennek látod, ezért mondogatja.:D

Mert azt sugalmazza a média is, hogy aki nem csont és bõr, az már kövér. Divat alultápláltnak lenni. Küld el edzõterembe, mond, hogy nem kövér, de férfiasabb lenne kockahassal, meg kicsit kigyúrva. Legalább levezeti a feszültségét. Nyugodtan mondhatod, Te az ilyen mackós pasikat kedveled, és pont igy az eseted. :)
Mond meg neki, semmi akadálya annak, hogy sportoljon valamit ha nem elégedett a kinézetével. Szerintem csak arra kíváncsi, hogy te milyennek látod, ezért mondogatja.:D
Az én barátom is mindig ezt mondogatta, bár tényleg el volt hízva. Sosem zavart, de egyszer kikényszerítette belõlem, hogy kimondjam, kicsit leadhatna. Leadott 35 kg-t, rájött, hogy másnak is tetszik és elhagyott.
Egyszer hagyd rá "igen szivem, tényleg elhagytad magad mostanában" Soha többet nem fogja mondogatni.
6:48-as: "Sportba pl még senki sem halt bele." Ebben NAGYON tévedsz, elég sokan belehaltak!!!!! Egyébként az lenne a kérdés, hogy a kérdezö párja milyen magas meg hány kg, akkor el lehetne dönteni, hogy tényleg túlsúlyos, vagy kezdödö anorexiája van. Ugyanis ilyen férfiaknál is létezik, föként a mai világban, ahol a sovány valaki a "szép meg egészséges". A szomszédunk is jobban akart kinézni, elkezdett sportolni meg nem enni, és már évek óta orvosi kezelésre szorul, hogy me haljon bele, 180 cm-es 50 kg.
Küldd le edzõterembe.
Hisztis majom, akinek tetszik, h körbeudvalod. Kokolyan. Nem fogja abbahagyni. Mond neki h ha nem fejezi be kirúgod. Akkor majd abbahagyja.
Egyszer mondd meg neki, hogy szerinted nem kövér, aztán pedig hagyd rá, ignoráld. Amikor a témát elõhozza, te azonnal hagyd ott vagy válts témát. Abba fogja hagyni. Egyébként ez másnak a jele, nem hiszti, hanem a belsõ bizonytalanság és erõs önbizalom-probléma jele. A közel két méter mit jelent? 199 cm-t? Egy 199 cm-s embernek pl. - pláne, ha erõs csontozatú, erõs izomzatú és nehéz fizikai munkát végez - kb. 90-100 kg az ideális testsúly. Egy 180 cm-s viszont elég messze van a két métertõl, nem közel.
ma 08:42-es: tudod, hány ember van, akinek olyan egészségügyi problámája van, ami mellett akár a könbnyü kocogásba is belehalhat? És sok olyan, akinek éppen te javaslod a sportot, pl. a TV elött elhízott, csipszet evö valakik, akiknek az érrendszere annyira rossz állapotban van, hogy akár negyedórás futástól is szivinfarktust vagy agyvérzést kaphat!!!! Mielött BÁRMILYEN sportba kezd valaki, ELÖTTE feltétlen meg kell orvossal vizsgáltatnai magát, éppen az ilyenek elkerülésére. Egy EGÈSZSÈGES embernem tényleg nem lesz baja a sporttól, de nem mindenki tartozik ide.
Menjetek el együtt sportolni. Hiába dolgozik sokat, ennyi közös program azért csak belefér. Jókat lehet röhögni egymás kínlódásán. :)
Ja, nyilvánvalóan a mozgás egészségtelen, fúj. Éppenséggel lehet gyalogolni is, vagy lassú tempóban úszni, meg egy csomó tornagyakorlat van, amit bárki el tudna végezni, HA AKARNA. De igazatok van, nehogy megmozduljatok, mert a végén még belehaltok!
A kérdező hozzászólása: 193-195 cm. Én sajnos beteg vagyok, ágyban fekszem, de anno sokat bicikliztünk.
194 centihez a 110 kiló pasinak teljesen normális. Tudom könnyû ezt mondani, ha az illetõ nem így gondolja :) Ha munkanap nincs ideje sportolni, akkor közlekedjen bicajjal, hétvégente reggel fusson egy keveset. Egyáltalán nem biztos, hogy ettõl változik a testsúlya, de a közérzete biztos, és neki inkább erre lenne szüksége. Kár, hogy nem tudsz vele tartani, mert az lenne a jó, ha ketten futhatnátok meg tekerhetnétek, de biztos talál idõt erre egyedül. Szóval a mozgás az õ esetében a közérzet miatt kéne. Meg hát szüksége lehet sok pozitív visszacsatolásra is. Mondd el neki minden nap, hogy jól néz ki, jól tartja magát. Dícsérd meg amikor öltözködik, vagy fürdeni készül. Jóval nyomatékosabban kell neki ezeket mondani, lehet, hogy neki több visszajelzésre van szüksége ez ügyben mint másnak.
Nekem barátnõm mondja ezt állandóan, pedig nagyon nem kövér, 170/48. Volt 43 kiló is régebben, akkor kilógtak a hörgõi és alig evett valamit (pl. 1 nap 2 pogácsa + 1 alma), na akkor én szoktattam vissza az evésre.
Mondd meg neki utoljára, hogy nem az, neked tetszik, de most már fejezze be, mert kur....va unalmas ezt hallgatni. Ha nem tetszik magának akkor fogyózzon és/vagy sportoljon valamit, de ne mantrázza a hülyeséget. Amikor rám jön a nyafi, a férjem rögtön mondja, hogy ne magyarázzam be magamnak, mert akkor tényleg dagadt leszek. Erre többnyire abbahagyom...
Pedig ez általában a nõkre jellemzõ 'taktika'...Aki ilyet mond, az azért mondja, mert dícséretet akar hallani. Vékony nõként idõnként én is szoktam mondani a páromnak, hogy hú, de kövér vagyok, de ezt viccbõl mondom. Azonban én már rájöttem, hogy le kéne ezzel állnom, mert amit sokszor hallasz, a végén még elhiszed, hogy igaz.
"6:48-as: "Sportba pl még senki sem halt bele." Ebben NAGYON tévedsz, elég sokan belehaltak!!!!! " nyilvánvalóan nem versenyszerû sportolóról van szó, és nem kell túlzásokba esni sem, de az azért röhej, ha valaki egy heti 2-3x -os gyakoríságú edzést veszélyesnek tart. Jó kifogás, lehet akkor ülni a tv elõtt chipszet zabálva, bár már abba valóban többen belehaltak a sok betegség miatt, amit az elhízás okoz
ha legközelebb mondja, kezd el venni az edzõcipõt és mondjad: Fussunk!
Akkor kicsi feleslege azért van. Javasold neki a kalóriabázis.hu oldalt, ott sok segítséget kap, ahhoz is, hogy otthon, rövidebb idö alatt is mit tud sportolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Közel 2 méter magas, és 100-110 kg körül van. Nem egy "kigyúrt állat", de nekem sokkal jobban tetszik így, mint kockás hassal. Sportra nemigen van ideje, elég sokat dolgozik.
Mondd meg neki, hogy ha zavarja a kinézete, akkor tegyen is valamit annak érdekében, hogy változzon, ne csak nyavalyogjon, mint egy kislány :) Sportba pl még senki sem halt bele.
hogy érezteted vele, hogy nem kövér?
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Nem élünk együtt, de igyekszem bátorítani. :D Bár heti 6-7 napot dolgozik, sokszor napi 12-13 órát. :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!