Találatok a következő kifejezésre: Mit csinált az (2476 db)

Hogy legyek én a domináns, hogy legyek én a falkavezér, hogy mutassam meg kin az úr? Mit csinál az aki ezt nem teszi, mit csinál rosszul, és hogy kell jól csinálni?

Legjobb válasz: sok módszer van erre, olvass JÓ könyveket, pl. Fennel, Cesar Millan. ott rontja el valaki, hogy nem kutyaként kezeli, gyerekként tekint rá.pl.ha séta közben, ha megugat valakit, a gazda megnyugtatja, simizi, amit a kutya dícséretnek vesz, és máskor is ugatni fog. következetlen a gazda, nincsenek szabályok. engedi, hogy kolduljon a kutyája, sétánál arra mennek, amerre a kutya akar(húz) akkor játszanak,mikor a kutya akar, akkor kel, mikor a kutyáj hajnalban nyalja az arcát és piszkálja, hogy ébredj már! egyszóval ha a kutya elér bármit, akkor az eb a falkavezér. a trükk az, hogy kutyaként kezeled, és elviszed egy suliba, ahol téged megtanítanak kutyanyelven :)

sok módszer van erre, olvass JÓ könyveket, pl. Fennel, Cesar Millan. ott rontja el valaki, hogy nem kutyaként kezeli, gyerekként tekint rá.pl.ha séta közben, ha megugat valakit, a gazda megnyugtatja, simizi, amit a kutya dícséretnek vesz, és máskor is ugatni fog. következetlen a gazda, nincsenek szabályok. engedi, hogy kolduljon a kutyája, sétánál arra mennek, amerre a kutya akar(húz) akkor játszanak, mikor a kutya akar, akkor kel, mikor a kutyáj hajnalban nyalja az arcát és piszkálja, hogy ébredj már! egyszóval ha a kutya elér bármit, akkor az eb a falkavezér. a trükk az, hogy kutyaként kezeled, és elviszed egy suliba, ahol téged megtanítanak kutyanyelven :)
Nagyon ajánlom ezt a videósorozatot, mindent meg fogsz belõle érteni. http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY
Bár ilyen egyszerû lenne, hogy egy videóból mindent meg lehet érteni :D Elõször is olvasd el ezt: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Aztán mindent, ami a kezed ügyébe kerül a falkavezérségrõl, a fenti könyvek és a videó is jó. De a legahátosabb tényleg az, ha elmész egy olyan kutyaiskolába, ahol ezt megtanítják konkrétan rád és a kutyádra szabva. Az alapszabályok ugyanazok, de aki nem foglalkozik komolyabban kutyákkal, az nem mindig tudja megítélni, mikor mi lenne a helyes reakció, ezért nem árt, ha tudsz olyantól kérdezni, aki látja is a szituációt.
ne bonyolitsad tul ezt a dolgot. Amiket nem akarsz, hogy csináljon, azokat nem engeded, és nem csak akkor tilos, ha szar kedved van, hanem mindig, gyakorlatilag te vagy a fõnök, a kutya azt csinál amit te akarsz, és ugy él, ahogy te akarod. Ez már ezer éve igy mûködik, csak most felöltöztették, és mögé tettek mindenféle tudományos magyarázatot.

18 honapos a kisfiam es elrohadtak a fogai ilyenkor mit csinalnak az orvosok _? mikor bujnak ki a rendes fogai? mar nagyon csunya a tejfogai, a tobbi fogai is elkapjak kulfoldon elek

Legjobb válasz: én úgy tudom nem csinálnak semmit.Majd kihullanak és jön a másik. Unokaöcsének is ilyenek voltak a fogai,most a csontfoggal nincs semmi baj. amúgy megkérdezhetem mitõl alakult ez így?

én úgy tudom nem csinálnak semmit.Majd kihullanak és jön a másik. Unokaöcsének is ilyenek voltak a fogai, most a csontfoggal nincs semmi baj. amúgy megkérdezhetem mitõl alakult ez így?
Atyaég... igaz 2 de max 3 évesen már én is törzsvendég voltam a fogászaton. Ecsetelték, hogy kitartsanak. De emlékszem mennyire szégyelltem! A cumisüveg meg a cukros és citromos tea volt a bûnös. A maradandó fogaimmal túl sok gond nem volt. A gyerekeimnek gyönyörû a foguk (3, 5 és 2 évesek) pedig õk is sokáig cumisüvegeztek szörpöt, kakaót, és szeretnek fogat mosni, de olykor elmarad. A kétévesemnek fogköve alakult ki, mert egy mûtét miatt pár hétig nem moshatott fogat, nem rághatott. El nem tudom képzelni mivel tömtétek azt a szegény gyereket, de valsz nem csak a fogai nem hálálták meg. Itt is több édesség fogy, mint szerintem kéne, de pl teából csak gyümiteát kapnak, citromot meg savas gyümölcslevet módjával, vizezve, szörpöt, kakaót "halványan".
Szerintem más oka van ennek, hogy rohadnak.Lányom mondjuk max kekszet eszik cukrosat, vagy reggelente gabonapelyhet, este tejpépet, de semmi baja a fogainak. D vitamin, kálcium hiány is lehet.Vagy egyszerû genetika.Nekem jók voltak a tejfogaim, a csontról meg sajnos jobb nem beszélni...
akkor nagyon durván kaphatott cukrot, mert normális esetben egy kis teától, édességtõl nem kéne rohadnia
Es a gyerekorvosnak a statuszokon nem tunt fel? Hol a vedono? Hogy fogja magat erezni az ovodaban? Pont ma lattam egy kislanyt a jatszoteren ilyen fogakkal, a fejet sem merte felemelni szinte, nemhogy onfeledten mosolyogni:( Felelotlenek vagytok, de remelem meg nem keso es rendbe tudjatok hozni! Minden jot kivanok ehhez!
Az én nagyokos szüleim ugyanígy jártak az öcsém fogaival. A doki kent rá valami ecsetelõs szert, hogy ne romoljon tovább.
Ez ledöbbentett. Másfél évesen mennyi cukrot teszel a teájába, mennyi édességet kap, hogy rohadnak a fogai, mikor szinte alig jöttek ki? Orvos, védõnõ nem szólt semmit?
Gratulálok, anyuka.
Kint van már az összes tejfoga? Én sürgõsen elvinném fogorvoshoz és segítséget kérnék. Azonnal leszoktatnám a cumisüvegrõl és a cukros löttyökrõl, édességekrõl, vagy legalábbis minimális szintre szorítanám vissza, elkezdeném a fogápolást, ha eddig nem tettétek. Ha minden foga elrohad, akkor 6 éves koráig, míg el nem kezdenek kibújni a rendes fogai, mivel fog enni?
1, 5 évesen? :O mennyit adtatok neki, hogy máris elrohadtak a fogai? vidd minél elõbb fogorvoshoz, bár laikus vagyok, de el nem tudom képzelni azt a cukor mennyiséget ami fél év alatt elrohaszt egy fogsort :O egyébként a csontfogak majd 6 éves kora körül fognak kijönni, szóval nem ártana valamit kitalálni a fogorvossal, hogy azért ne fog nélkül élje le a következõ 4-5 évet és pépes kaját egyen...
gondolom cumisüvegbõl issza a teát, ugye?? le kéne ezekrõl szokni...de ezzel nem mondtam újat gondolom...
Semmit nem csinálnak vele, majd kihullanak. Viszont a rendes fogakkal azért, ha tényleg a cumisüveg, töménytelen mennyiségû cukros lötty és az ápolatlanság miatt alakult így, akkor a maradandó fogakra nagyon kell vigyázni. És pohárból itatni, nem temérdek mennyiségû cukros löttyöt, hanem pl. vizet és rendszeresen fogat kell ápolni. És akkor azokkal nem lesz ilyen gond, vagy legalább is nem olyan sûrûn vagy nem olyan korán. A tejfogak pedig valamikor olyan 5-6-7 éves korban kezdenek kihullani és váltják fel majd a maradandó fogak folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: a cukros teatol, meg az edesegtol nagyon eltuloztuk
Mitõl rohadtak el? Mert ami elrohasztotta a tejfogakat, az el fogja rohasztani a rendes fogait is.
Mindenkeppen vidd el fogorvoshoz, tevhit, hogy semmit nem csinalbak a tejfoggal, el kell vinni mielobb szakemberhez!


Ha MyVipen valakinek az adatlapjára az van írva, hogy több mint egy hónapja nem lépett be, de közben oda van írva, hogy éppen most mit csinál, az hogy van?

Legjobb válasz: Ha több, mint egy hónapja nem lépett be az azt is jelenti, nézd meg az "épp mit csinál" dátumát, hogy mikor írta ki az is ott van :)

Ha több, mint egy hónapja nem lépett be az azt is jelenti, nézd meg az "épp mit csinál" dátumát, hogy mikor írta ki az is ott van :)
Ha rejtve lép be, akkor is ezt írja ki.
nagy BUG az egész úgy ahogy van, nincs értelme adatlapozni rajta.
tehendõõõõõõ??????:D:D:D:D:D
körülmetéli
de amúgy jah, körülmetéli. KIZÁRÁSOS ALAPON!
az orvos végzi a tehendõjét és lenyisszantja utána igyál sok teját
A kérdező hozzászólása: Bocsánat * teendõ
A kérdező hozzászólása: Csak körülmetélés lehetséges?
Lehet próbálkozni a tágítással, ha az nem jön be, akkor marad a szike.
mellesleg alapból egészségesebb, ha körül van metélve, ma már legtöbbször minden újszülöttnél megcsinálják...

Nemrég pozitív lett a tesztem, 2 hét múlva megyek először a nőgyógyászhoz. Az első vizsgálaton mit csinál az orvos? Mire kell számítanom?

Legjobb válasz: 2-3 hét múlva tényleg ráérsz elmenni, csinál lehet egy rákszûrést ha elõtte nem volt. cainál ultrahangot hogy megnézze hol fekszik a baba mekkora stb, de ha nem volna még szívhang se ijedj meg mert ilyenkor még nem minden babának van még, azért is írtam hogy ráérsz elmenni nehogy csalódj és idegeskedj. esetleg ír fel terhesvitamint és 2 hét múlva is visszahív újabb ultrahangra hogy megnézzétek jól fejlõdik-e a baba. gratulálok :) 14 hetes kismama

2-3 hét múlva tényleg ráérsz elmenni, csinál lehet egy rákszûrést ha elõtte nem volt. cainál ultrahangot hogy megnézze hol fekszik a baba mekkora stb, de ha nem volna még szívhang se ijedj meg mert ilyenkor még nem minden babának van még, azért is írtam hogy ráérsz elmenni nehogy csalódj és idegeskedj. esetleg ír fel terhesvitamint és 2 hét múlva is visszahív újabb ultrahangra hogy megnézzétek jól fejlõdik-e a baba. gratulálok :) 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm :) ezelõtt még sosem voltam nõgyógyásznál, így nem tudtam mi hogy megy! 2 hetet késett amikor megcsináltam a tesztet :)
Szia! Ultrahangot fog csinálni, hogy megbizonyosodjon, hogy nem méhen kívüli-e a terhességed, és hogy ha méhen belüli, akkor melyik oldalon. Általában a 8. héten lehet szívhangot hallani, van akinél korábban, van akinél késõbb. Az én dokim alaposan kikérdezett, hogy van-e valamire allergiám, van-e vmi fertõzõ betegségem, milyen állatokat tartok otthon (pl a cicát csak óvatosan). Megméri a testúlyodat is valószínûleg, és lehet, hogy kenetet is vesz, bár azt inkább terhesség elõtt szokták. Bármilyen kérdésed van, én azt ajánlom, hogy írd fel magadnak, és ha mész a dokihoz, akkor megkérdezheted (pl. lehet-e néha napján vörösbort inni, mikortól lehet mozogni, milyen étrendet tanácsol, kell-e valamilyen ételtõl vagy italtól tartózkodni, stb). Boldog és problémamentes babavárástt kívánok! 12 h km
Én csak simán gratulálok. :)
Szia! Elõször is gratula! :-) Nekem 1 hetet késett, akkor csináltam a tesztet. Következõ nap mentem dokihoz, megvizsgált, de csak kézzel, mondta, hogy igen, bizonyítottan lesz baba. Aztán mentem másnap a védõnõhöz (nekem nincs fogadott orvosom), kikérdezett alaposan, majd adott beutalót az elsõ ultrahangra, ami hüvelyi volt, 5-6 hét között voltam akkor, és már hallhattam a picim szívhangját, petezsákot is láttak! :-) További boldog babavárást! :-) 37 hkm
A kérdező hozzászólása: hüvelyi uh az milyen??? miben más a rendes uh-hoz képest?

Mit csinál az irodavezető és mennyit lehet ezzel keresni? Budán, angol nyelv tudás szükséges.

Legjobb válasz: Ez cégtõl és az ott töltött idõtõl függ. Nekünk tavaly ment szülésire az irodavezetõnk. 200.000.- nettó és egyéb juttatások. De perfekt angol kell. És Õ itt volt már 5 éve. Kezdéskor amikor fél évig csak mi tanítgatunk kb. 120.000-150.000. Ja és 6 -8 hónapig kerestünk másikat nem találtunk feladtuk. Most közösen csináljuk de hát így nem a legjobb.

Ez cégtõl és az ott töltött idõtõl függ. Nekünk tavaly ment szülésire az irodavezetõnk. 200.000.- nettó és egyéb juttatások. De perfekt angol kell. És Õ itt volt már 5 éve. Kezdéskor amikor fél évig csak mi tanítgatunk kb. 120.000-150.000. Ja és 6 -8 hónapig kerestünk másikat nem találtunk feladtuk. Most közösen csináljuk de hát így nem a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztos találnátok megfelelõt a helyére.
Rossz ezt olvasni, hogy nem találtok irodavezetõt...Pécsett végeztem magyar-ügyvitelen, mindent el tudok látni, amit egy irodavezetõnek tudni kell. Két nyelvet beszélek középfokon, az angolból ráadásul üzleti kommunikációt is tanultam. Gyõrben keresek állást, de ilyesmi nem igazán van.

Mit jelent a hostesskedés? Mit csinál az az ember aki ezt csinálja?

Legjobb válasz: Különbözõ rendezvények lebonyolításában van fontos szerepe. Igen széleskörû feladatai vannak, fontos hogy a váratlan helyzetekben feltalálja magát, jó kommunikációs készsége legyen, kedves legyen, mosolygós, és bánjon jól az emberekkel. Egy hostess rengeteg területen dolgozhat: idegenforgalom, konferenciák, kongresszusok, kiállítások, vásárok, promóciók, termékbemutatók. Feladata az információ szolgáltatás, értékesítési, és egyéb adatok rögzítése. Könnyû munkának tûnik, de nem az. Nagy türelemre van szükség az emberek felé, és ha ezerszer elmondod neki ugyanazt, és nem érti, még egyszer széles mosollyal elismétled.Fontos a jó megjelenés, talpraesettség.

Különbözõ rendezvények lebonyolításában van fontos szerepe. Igen széleskörû feladatai vannak, fontos hogy a váratlan helyzetekben feltalálja magát, jó kommunikációs készsége legyen, kedves legyen, mosolygós, és bánjon jól az emberekkel. Egy hostess rengeteg területen dolgozhat: idegenforgalom, konferenciák, kongresszusok, kiállítások, vásárok, promóciók, termékbemutatók. Feladata az információ szolgáltatás, értékesítési, és egyéb adatok rögzítése. Könnyû munkának tûnik, de nem az. Nagy türelemre van szükség az emberek felé, és ha ezerszer elmondod neki ugyanazt, és nem érti, még egyszer széles mosollyal elismétled.Fontos a jó megjelenés, talpraesettség.
erre jó ez az oldal, itt bármit kérdezhetsz
Én megértem a kérdését!Ti sem vágjátok nagyon, hogy milyen hirdetések vannak hostess ügyekben, mi?Eredetileg azt hittem, promóciós munkát jelent, meg ilyesmit, de kezdem belátni, hogy ez az új szó a k*urválkodásra!Ugye az étterembe kísérgetés egyéb szolgáltatást is rejthet, de amin leginkább meglepõdtem az egy állásinterjú volt, ahová hostess operátorokat kerestek!Mire gondolunk az operátor szó alatt?Hogy ügyintéz, telefonálgat, címeket ad ki, stb..nos én 3 éves telemarketinges gyakorlattal úgy mentem oda, hogy biztos a hostesses lányoknak kell kiadni címeket, telefonálni, stb..HÁT NEM!!! Beültettek egy kamera elé, és le kellett volna vetkõznöm, mint netk*urva!!!Na ehhez mit szóltok??? Manapság a hírdetéseknek semmi köze az eredeti munkához! Természetesen elmentem csalódottan hazafelé... ennyit a hostessrõl..
banyek az internet hatalmas!!!! miért minket fárasztasz?? szerintem három klikk az egérrel és mindent megtudsz a hostess-ekrõl
Az ilyen emberek fák tetejérõl kémlelik az erdõt, hogy van-e olyan állat, amely a kapokáncs életvilágát veszélyezteti.
google.hu
Második hsz-sal értek egyet. Az elõttem hozzászólónak néhány dolgoban iagaz van, néhányan úgy adnak felhírdetést, hogy hossteseket keresnek..aztán a ha rákattintassz a leírásban eltudod olvasni, hogy mik a feladatok, ahol nincsenek megadva a feladatok, azok az álláshirdetések nekem már alapból gyanúsak.. viszont van jó néhány hostesscég/álláshírdetés, ahol tényleg hostesseket keresnek, hostess munkára..
elõzõ, az elötted író vagyok, képzelj el egy szép plakátot, rajta egy headsettes nõ, számítógép elõtt, felirat:Hostess operátorokat keresünk!Szokásos blabla, gyere a csapatunkba, jó kereset, fix munkahely, stb, és így plakátról néztem le a telefonszámot!!ez volt kiírva, és nagyon megörültem..a végén meg nagyon elkeseredtem.. :S

Milyen az a közösségromboló viselkedés? Mit csinál az aki azt csinálja?

Mit szoktak vele tenni egy közösségben?

Legjobb válasz: Hát nyilvánvalóan kiközösíteni! :) Közösségromboló lehet aktív és passzív is valaki szerintem. Azaz, odajön és pl. trágárul, szemérmetlenül, aktívan rombolja a közösséget és lehet olyan is, aki hátulról, az egyedeket egyenként megfûzve beszéli le õket a távozásról, a csoport értelmetlenségére hivatkozva. Nyilvánvalóan függ az egész sikere attól, hogy mennyire ugrik rá a csoport több tagja. Tehát adott esetben vagy pillanatok alatt elhajtják, vagy szépen elkezd az egyre több távozó személy miatt felbomlani a csoport.

Hát nyilvánvalóan kiközösíteni! :) Közösségromboló lehet aktív és passzív is valaki szerintem. Azaz, odajön és pl. trágárul, szemérmetlenül, aktívan rombolja a közösséget és lehet olyan is, aki hátulról, az egyedeket egyenként megfûzve beszéli le õket a távozásról, a csoport értelmetlenségére hivatkozva. Nyilvánvalóan függ az egész sikere attól, hogy mennyire ugrik rá a csoport több tagja. Tehát adott esetben vagy pillanatok alatt elhajtják, vagy szépen elkezd az egyre több távozó személy miatt felbomlani a csoport.

Unity 3d ben ennek a kódnak melyik része mit csinál? Azt tudom hogy sebzést csinál. Asszem ez Javascript.

#pragma strict var Damage : int = 50; var Distance : float; function Update () { if (Input.GetButtonDown("Fire1")) { var hit : RaycastHit; if (Physics.Raycast (transform.position,transform.TransformDirection(Vector3.forward),hit)) { Distance = hit.distance; hit.transform.SendMessage ("Aply Damage",Damage,SendMessageOptions.DontRequireReceiver); } } }

Legjobb válasz: Úgy nézem elõrefelé sebez 50-et ha megnyomod Fire1 gombot.

Úgy nézem elõrefelé sebez 50-et ha megnyomod Fire1 gombot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!