Találatok a következő kifejezésre: Mit csinált Lajos (2 db)

Mit csinált Bíró Lajos 1888-ban kiemelten és 2004 decemberében mit csináltak vele?

Legjobb válasz: hát, szerintem van itt némi keveredés... bár lehet, hogy te másra gondolsz... Bíró Lajos szobrászmûvész (1959-) 1888-ban nem csinál semmit (merthogy még nem is élt), de 1999-ben részt vett a "Mátészalkai Mûvészetbarát Egyesület" létrehozásában, amelynek szimbólumául szintén Bíró Lajos alkotását, a "Mécsestartó fiú"-t választották. Ez az alkotás annak az emlékére készült, hogy 1888-ban mátészalkán gyulladt ki elõször az oszágban villanyfény. 2004-ben többek között nyírkátai Szigethy Gyula-dombormûre kapott 350 000 Ft támogatást. hm?

hát, szerintem van itt némi keveredés... bár lehet, hogy te másra gondolsz... Bíró Lajos szobrászmûvész (1959-) 1888-ban nem csinál semmit (merthogy még nem is élt), de 1999-ben részt vett a "Mátészalkai Mûvészetbarát Egyesület" létrehozásában, amelynek szimbólumául szintén Bíró Lajos alkotását, a "Mécsestartó fiú"-t választották. Ez az alkotás annak az emlékére készült, hogy 1888-ban mátészalkán gyulladt ki elõször az oszágban villanyfény. 2004-ben többek között nyírkátai Szigethy Gyula-dombormûre kapott 350 000 Ft támogatást. hm?
A kérdező hozzászólása: Van másik Bíró Lajos, híres természettudós, az elsõ magyar aki járt Új-Guineába, és rendszerezte az állatokat.
És ha beírod a google-ba nem dob ki semmit?
A kérdező hozzászólása: Na kösz:) erre még nem is gondoltam...pfff

Kassai Lajos miért csinál külön nyitott olimpiát? Miért kell ebben is különcködni? Ráadásul lenézi az egész nyugati kultúrát akkor minek neki az olimpia?

Legjobb válasz: Én nem vagyok lovasíjász, de érdekel a téma, és szerintem nagyon jól teszi, hogy ápolja ezt az elfelejtett õsi magyar "sportot" Gondolom azért csinál külön olimpiát, mert a drága Nyugatiak szarnak az egészre, és nem szándékoznak belevenni a rendes olimpiába. Ami meg a különcséget illeti, basszus, örülj neki, hogy mi magyarok különlegesek vagyunk, és nem vagyunk hajlandók beolvadni a multikulti olvasztótégelybe, hanem a saját utunkat járjuk (vagyis inkább járnánk....) A szomszédok meg...úristen, kit érdekel az a sok **** - azért néznek bennünket hülyének, mert nem állnak velünk egy evolúciós szinten :-)

Én nem vagyok lovasíjász, de érdekel a téma, és szerintem nagyon jól teszi, hogy ápolja ezt az elfelejtett õsi magyar "sportot" Gondolom azért csinál külön olimpiát, mert a drága Nyugatiak szarnak az egészre, és nem szándékoznak belevenni a rendes olimpiába. Ami meg a különcséget illeti, basszus, örülj neki, hogy mi magyarok különlegesek vagyunk, és nem vagyunk hajlandók beolvadni a multikulti olvasztótégelybe, hanem a saját utunkat járjuk (vagyis inkább járnánk....) A szomszédok meg...úristen, kit érdekel az a sok **** - azért néznek bennünket hülyének, mert nem állnak velünk egy evolúciós szinten :-)
Látom megbántott a bácsi... :) Minek foglalkozol vele?
A kérdező hozzászólása: engem személy szerint nem, csak nem értem minek ez a különcködés... ami szerény véleményem szerint erõs röhögést vált ki a szomszédokból


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!