Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálok ha nem működik nálam (2 db)

Mit csinálok rosszul, ha nem működik nálam a Veet gyantacsík?

Egy teületet 4-6 alkalommal kell letékednek mire normálisan kiszedi a sz?rt de az se maradéktalan...csak én vagyok ezzel így? Ha igen akkor mitcsinálok rosszul?

Legjobb válasz: semmit, az egy rakás kaki. vegyél inkább melegítös gyantát. azt felmelegíted forró vizben és spaklival felhuzod és letéped. de ennél sokkal jobb az exepil (azt hiszem) kis gyanta gépe amibe gyanta patront thetsz és mint a kozmetikus egyszerüen tudod csinálni. ezt media-ban lehet kapni de nem rég láttam Tescoba is. lehetett patront meg lehúzó csíkot is kapni.

semmit, az egy rakás kaki. vegyél inkább melegítös gyantát. azt felmelegíted forró vizben és spaklival felhuzod és letéped. de ennél sokkal jobb az exepil (azt hiszem) kis gyanta gépe amibe gyanta patront thetsz és mint a kozmetikus egyszerüen tudod csinálni. ezt media-ban lehet kapni de nem rég láttam Tescoba is. lehetett patront meg lehúzó csíkot is kapni.
Nálam is hasonló a helyzet, de még a melegítõs gyantával is így jártam, ezért is szoktam rá a szõrtelenítõ krémre, az jobb és mégcsak nem is fájdalmas. Viszont a Veet abból sem vált be.
Én is próbáltam, nekem azt mondták, azért nem sikerül, mert magamnak nem tudom elég erõsen.. nem tudom, te hogy csinálod.. sztem akkor már megéri egy kozmetikusnál, vagy megkérsz vkit...

Nem működik ma a Facebook nálam :S azután érdeklődöm, h a facebook ma másoknál is ilyen? és hogy mi lehet az oka annak, h nem tölti be? és mennyi idő, mire megint jó lesz, h ha csak szerverrel csinálnak vmit?

3 böngész?vel próbáltam (explorer, mozilla, chrome), de sehogy se jó.Amúgy minden más oldalt betölt csak a fbkot nem. Nem tudok bejelentkezni ma a Facebookra :S, (eleinte 2-3 perc volt mire betöltötte az oldalt, utána ismét 2-3 perc mire bejelentkeztem és miután beléptem akkor is lassú volt minden. , kijelentkeztem, és most már be sem tölti :S)

Legjobb válasz: nálam van facebook

nálam van facebook
A facebook újításokat vezet be fokozatosan! Nálam már 2hete új FB van, de pl apámnak még a régi.. szerintem estére jó lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!