Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálok ha nem működik (8 db)

Mit csinálok rosszul, ha nem működik nálam a Veet gyantacsík?

Egy teületet 4-6 alkalommal kell letékednek mire normálisan kiszedi a sz?rt de az se maradéktalan...csak én vagyok ezzel így? Ha igen akkor mitcsinálok rosszul?

Legjobb válasz: semmit, az egy rakás kaki. vegyél inkább melegítös gyantát. azt felmelegíted forró vizben és spaklival felhuzod és letéped. de ennél sokkal jobb az exepil (azt hiszem) kis gyanta gépe amibe gyanta patront thetsz és mint a kozmetikus egyszerüen tudod csinálni. ezt media-ban lehet kapni de nem rég láttam Tescoba is. lehetett patront meg lehúzó csíkot is kapni.

semmit, az egy rakás kaki. vegyél inkább melegítös gyantát. azt felmelegíted forró vizben és spaklival felhuzod és letéped. de ennél sokkal jobb az exepil (azt hiszem) kis gyanta gépe amibe gyanta patront thetsz és mint a kozmetikus egyszerüen tudod csinálni. ezt media-ban lehet kapni de nem rég láttam Tescoba is. lehetett patront meg lehúzó csíkot is kapni.
Nálam is hasonló a helyzet, de még a melegítõs gyantával is így jártam, ezért is szoktam rá a szõrtelenítõ krémre, az jobb és mégcsak nem is fájdalmas. Viszont a Veet abból sem vált be.
Én is próbáltam, nekem azt mondták, azért nem sikerül, mert magamnak nem tudom elég erõsen.. nem tudom, te hogy csinálod.. sztem akkor már megéri egy kozmetikusnál, vagy megkérsz vkit...

Hogy lehet az, hogy ha a távmunka meg könnyű pénzkeresés nem működik, mégis annyian megpróbálják és hogy hogy valaki aki hirdeti ezt ílyen könnyen csinálja? Mi vezérli?

Legjobb válasz: Van olyan távmunka, ami mûködik, nekem nagyon bejött: http://www.otthondolgozni.5mp.eu/ Sok sikert! (Egyébként kérdésedre konkrétan válaszolva nyilván nincs pénz munka nélkül. Aki ezt ígéri, az egyrészt hazudik, másrészt valami piramisjátékszerût csinál. Könnyû úgy meggazdagodni,hogy azt mondod, hogy ez munka nélkül is fizet, csak nem tudom meddig lesznek olyan emberek, akik elhiszik, és még nem próbálták ki az adott hirdetést. Én is egy csomót kipróbáltam, de már megismerem a kamuhirdetéseket.)

Van olyan távmunka, ami mûködik, nekem nagyon bejött: http://www.otthondolgozni.5mp.eu/ Sok sikert! (Egyébként kérdésedre konkrétan válaszolva nyilván nincs pénz munka nélkül. Aki ezt ígéri, az egyrészt hazudik, másrészt valami piramisjátékszerût csinál. Könnyû úgy meggazdagodni, hogy azt mondod, hogy ez munka nélkül is fizet, csak nem tudom meddig lesznek olyan emberek, akik elhiszik, és még nem próbálták ki az adott hirdetést. Én is egy csomót kipróbáltam, de már megismerem a kamuhirdetéseket.)

Lenovo Thinkcentre számítógépem meghibásodott. A képernyőn megjelntek kis színes téglalapok kis idővel egyre több és a lefagy a gép aztán újraindul! De ha a vidikártya drivere nincs fent nem csinálja és kifogástalanul működik! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ha az eredeti, géphez adott videódrájver volt fenn, akkor az valószínûleg megsérült. Törölni kell, majd a gépet újra indítani. Ekkor az op. rendszer beépített drájvere kezd el mûködni. Ha ezzel hibátlan a kártya, akkor tuti, hogy az eredeti dájver elhülyült. Az eszközkezelõben megkeresve a videókártyát frissíteni tudod egy frissen, a Lenovo honlapjáról letöltött legújabb, megfelelõ drájverrel. Ez valószínûleg megoldja a problémádat. A letöltéskor ügyelj a helyes op. rendszer kiválasztására!

Ha az eredeti, géphez adott videódrájver volt fenn, akkor az valószínûleg megsérült. Törölni kell, majd a gépet újra indítani. Ekkor az op. rendszer beépített drájvere kezd el mûködni. Ha ezzel hibátlan a kártya, akkor tuti, hogy az eredeti dájver elhülyült. Az eszközkezelõben megkeresve a videókártyát frissíteni tudod egy frissen, a Lenovo honlapjáról letöltött legújabb, megfelelõ drájverrel. Ez valószínûleg megoldja a problémádat. A letöltéskor ügyelj a helyes op. rendszer kiválasztására!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! megpróbálom de lehetséges hogy nem fog mûködni mivel egy nagyon apró alkalmáz használata közben is jelentkezettt a probléma és nem volt fent pedig semmilyen videókártya driver sem... lehetséges hogy maga az alaplapi videókártya halt meg? és ha igen akkor Pcie 1x-ADDR2-slot-ba milyen videókártyát tudnék venni?
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=pcie+1x-add2-r+slot&um=1&hl=hu..


Semmi baja, csak elállítódott, újra be kéne lõni : https://docs.google.com/document/d/1DCYb8bV6O2vbL3sSYKo13GQn..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezt letöltöttem, de kipróbáltam az Fn+F7 kombinációt és úgy néz ki, megoldotta a problémám :)
Nekem is van egy ugyanlyen gépem viszont, nekem olyat csinál, hogy ha nem nyúlok hozzá akkor összevissza ugrál a kurzor, csak kikapcsolt touchpad mellett, usb egérrel tudom használni, és ez emg 1 hónapos

Nem működik ma a Facebook nálam :S azután érdeklődöm, h a facebook ma másoknál is ilyen? és hogy mi lehet az oka annak, h nem tölti be? és mennyi idő, mire megint jó lesz, h ha csak szerverrel csinálnak vmit?

3 böngész?vel próbáltam (explorer, mozilla, chrome), de sehogy se jó.Amúgy minden más oldalt betölt csak a fbkot nem. Nem tudok bejelentkezni ma a Facebookra :S, (eleinte 2-3 perc volt mire betöltötte az oldalt, utána ismét 2-3 perc mire bejelentkeztem és miután beléptem akkor is lassú volt minden. , kijelentkeztem, és most már be sem tölti :S)

Legjobb válasz: nálam van facebook

nálam van facebook
A facebook újításokat vezet be fokozatosan! Nálam már 2hete új FB van, de pl apámnak még a régi.. szerintem estére jó lesz.

Ha a Gyújtás modul, kapcsoló nem működik, mit csinál az autó?

Azon kívül hogy nem indul,hogyan nézhetem meg,hogy az rossz-e? A gyújtótrafót kicseréltem,és csak egyszer szikrázik mikor önindítózok. A trafó biztos jó,mert az előzővel is ezt csinálta

Legjobb válasz: Minden fordulatra kettõt kell szikráznia egy négyhengeres autónál. -Milyen gyújtása van ennek az 1,4-es Opelnek, megszakitós, vagy elektronikus? -Az osztófej alatt van megszakitó kalapács? -Mekkora feszültséget mértél a trafónál? -A gyújtáskapcsolót is mûszerrel tudod megmérni.

Minden fordulatra kettõt kell szikráznia egy négyhengeres autónál. -Milyen gyújtása van ennek az 1, 4-es Opelnek, megszakitós, vagy elektronikus? -Az osztófej alatt van megszakitó kalapács? -Mekkora feszültséget mértél a trafónál? -A gyújtáskapcsolót is mûszerrel tudod megmérni.
Milyen tápod van? (Nem W, hanem típus)
Nem feltétlen a táp a hibás (bár elég valószínû), okozhatja a videokártya vagy a proci túlmelegedése is.
Esetleg alaplapi hiba. Az én gépem alaplapja is olyan h nem tudom beletenni a 4 giga ramot mert kék halált kapok egy idõ után. De kettõvel mûködik. :D
Rakj fel egy progit amivel meg tudod nézni a hõmérsékleteket (HWinfo, aida, everest, SIW, speedfan...). Ha a proci nagyon melegszik akor egy takarítás és újrapasztázás segíthet. Ha hõmérsékletek rendben, akkor (és ez a valószínûbb) tényleg táp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tippeket! Megpróbálkozom az itt említett valamelyik programmal, kíváncsi vagyok a hõmérsékletre.
A hõmérsékleteket terhelt állapotban is figyeld. Procira pl Intel Burn Test, vga-ra meg Furmark. Mehet a kettõ együtt is, az az igazi nyúzás. :) A teljes konfigot leírhatnád, pontosan, a hogy a táp típusát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat a tápom AMD mint a procim is, sajna nagy a valószínûsége, hogy a táp a bûnös.A túlmelegedés nem lehet, mert akkor a gépet nem is tudnám vissza kapcsolni, rögtön nem engedi.Viszont a ram is szöget ütött a fejemben, nem régiben tettem be 1gb-ot a 2 mellé, lehet ez is gond.
Nincs amd márkájú táp, nézd meg még egyszer. Hõmérsékleteket mérted is, vagy csak gondolod? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!