Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálok ha nem (515 db)

Mit csinálnak velem? Már háromszor voltam inditáson, holnap megyek megint. De eddig semmi fájásom nem volt, és szerintem nem is lesz. Mit csinálnak ha nem indul be igy?

Legjobb válasz: Szia! Én a szülés napja felé közeledvén mindig mondtam a dokinak, hogy a gyerek nem lefelé, hanem vissza felé megy. Majdnem azt mondta, hogy hülye vagyok. Aztán csak nem akart kibújni. Mentem oxitocinra...bekötötték, de semmi. Végig vigyorogtam az egészet, egy pici fájásom sem volt. Aztán 2 nap múlva, kaptam méhszájérlelõt, aztán feküdtem 2 órát...de semmi. Közben láttam egy anyukát infúziós állvánnyal WC-re menni, miközben zokogott...annyira fájt neki. Utána meg hallottam ahogy hívták hozzá a dokikat, altatóorvost, hozzanak vért...stb. Na, itt eldöntöttem, hogy én nem szülök. Megsimogattam a pocakom, mondtam a kisfiamnak, hogy maradj benn, a doktor bácsi majd kivesz. Így is lett...egy fájásom sem volt!! Én agyban elintéztem. Második gyereknél meg sem próbálták...császár. Igaz, nem is akarták, de én sem. Szóval, próbálj kicsit "befordulni" és úgy irányítani a gondolataidat amit szeretnél:))

Szia! Én a szülés napja felé közeledvén mindig mondtam a dokinak, hogy a gyerek nem lefelé, hanem vissza felé megy. Majdnem azt mondta, hogy hülye vagyok. Aztán csak nem akart kibújni. Mentem oxitocinra...bekötötték, de semmi. Végig vigyorogtam az egészet, egy pici fájásom sem volt. Aztán 2 nap múlva, kaptam méhszájérlelõt, aztán feküdtem 2 órát...de semmi. Közben láttam egy anyukát infúziós állvánnyal WC-re menni, miközben zokogott...annyira fájt neki. Utána meg hallottam ahogy hívták hozzá a dokikat, altatóorvost, hozzanak vért...stb. Na, itt eldöntöttem, hogy én nem szülök. Megsimogattam a pocakom, mondtam a kisfiamnak, hogy maradj benn, a doktor bácsi majd kivesz. Így is lett...egy fájásom sem volt!! Én agyban elintéztem. Második gyereknél meg sem próbálták...császár. Igaz, nem is akarták, de én sem. Szóval, próbálj kicsit "befordulni" és úgy irányítani a gondolataidat amit szeretnél:) )
Nekem 1x raktak fel zselét, és semmi nem történt. A másodiknál már nem vártak, ismét zselét raktak fel, késõbb oxitocynt kötöttek be, amitõl elkezdõdtek a fájások, burkot repesztettek és szültem.
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem indult be neki, vagy mert baj volt a picivel?
Barátnõmet ezek után császározták meg most szombaton.
Bocsánat, lehet igazad vam.
második vok.sztem mi nem egyrõl beszélünk.neked nem méhszáj tágító zselét raktak fel?sztem igen, mert azt irtad hogy utánna beöntés meg burokrepesztés.....a "próbaszülés":bekötnek egy infúziót, de nem tömény oxy, és nst rajtad és vársz, aztán megköszönik és visszamehetsz a szobádba.de ha tévednék elnézést
Elsõ vok. Hát nem tudom, nekem nagyon vad fájásokat okozott. Ha jól emléxem 8kor rakták fel a zselét, volt beöntés, magzatvizvizsgálat, majd olyan 3 órakor kötötték be az infúziót, akkor 2x burkot repesztettek, este már végem volt teljesen, éjfél után született meg a lányom, de olyan gyenge voltam akkor már, hogy a kitolásnál a dokim a hasamat nyomta, a másik doki meg vákummal tudta csak kicsalni belõlem a babát. Szóval nehéz volt.
szia.sokan tévesen mondják hogy indítás.valójában azt figyelik hogy hogy reagál a méhed az oxitocynra.nekem is csinálták.késöbb méhszáj érlelõ tablettát kaptam, na annyira kitágultam hogy éppen burkot tudott repeszteni.aztán végül császároztak fájásgyengeség miatt.könnyû szülést kívánok neked, és jó babázást.
A kérdező hozzászólása: Nálam ez az infuzioval probálkoznak de semmi! Nem tudom mi lesz már velünk!
Már túlhordta a babát 1 héttel, de nem volt semmi baja a kicsinek. Egyszerûen nem indult be.

Hogyan és mivel (programmal) tudom kinyerni a vokált egy zenéből? Mit csinálja, ha nem a az alap kell tehát nem instrumental, hanem csak a vokál? Megoldható?

Legjobb válasz: nem létezik olyan program amivel a készre kevert zenébõl ki lehet szedni a dolgokat ahoz stúdiófelvétel kell amiben minden sávot külön lehet szedni de olyat nem fogsz találni :D

nem létezik olyan program amivel a készre kevert zenébõl ki lehet szedni a dolgokat ahoz stúdiófelvétel kell amiben minden sávot külön lehet szedni de olyat nem fogsz találni :D
Szerintem létezik, sok olyat láttam már youtube-on, hogy csak a vokál hallatszott, és nem hiszem, hogy stúdiófelvételbõl csinálták, az együttes nem egyezne bele.

Aki nem tudja kifesteni magának a körmét, mit csinál? Ha nem tudsz megkérni senkit, de szeretnéd befesteni a körmödet, akkor mit csinálsz? Megpróbálkozol vele?

Legjobb válasz: h nem tudja magának egy csaj kifesteni a körmét? én nem tudnám pl másnak megengedni h fesse az enyém. am h nem menne és nem lenne itthon senki akkor próbálkoznék

h nem tudja magának egy csaj kifesteni a körmét? én nem tudnám pl másnak megengedni h fesse az enyém. am h nem menne és nem lenne itthon senki akkor próbálkoznék

Mit csinálnak, ha nem fizetem be a 6000 ft-os büntetést?

Megbüntettek hónap elején a gy?ri helyijáratos buszon 6000 ft-ra mert nem volt jegyem.:D

Legjobb válasz: Ha nem valós adatokat adtál meg akkor semmit.Ha igen akkor kamatokkal együtt behajtják,esetleg a behajtás díját is rádverik.

Ha nem valós adatokat adtál meg akkor semmit.Ha igen akkor kamatokkal együtt behajtják, esetleg a behajtás díját is rádverik.

Ikerterhességnél ha az egyik babának van szívhangja de a másiknak nincs akkor azzal mit csinálnak ha nem szívódik fel?

Nem ez történt velem, csak érdekelne.

Legjobb válasz: Hát egy akkora magzat aminek már kéne lennie szívhangnak az már nemigen fog felszívódni. Ilyenkor részleges abortuszt hajtanak végre (ha tényleg bizonyított, hogy elhalt a magzat) és csak az egészséges babát hagyják bent.

Hát egy akkora magzat aminek már kéne lennie szívhangnak az már nemigen fog felszívódni. Ilyenkor részleges abortuszt hajtanak végre (ha tényleg bizonyított, hogy elhalt a magzat) és csak az egészséges babát hagyják bent.
terminálják onnan
Nem tudom, de én hallottam olyat, hogy 28 hetesen állt le az egyik szíve, és 38 hetesen mindkettõt megszülte az anyuka, (egyiket egészségesen, a másikat ugye sajnos halva). Ha kétpetéjûek, vagy egy de külön burokban vannak és külön van a méhlepényük, akkor el tudom képzelni, hogy kiveszik az elhalt magzatot, de ha egy burokban, közös méhlepénnyel vannak, akkor nem tudom mi van. Remélem ilyen nem lesz, mert én is ikreket várok, 21-edig hétben vagyok.
kedves utolsó, fiúk vagy lányok az ikreid?
13:53 Ha egy burokban vannak akkor is mûthetõ, de valószínûleg hasfalon keresztül történik a mûtét. Mint azok a mûtétek amiket a még megnem született magzatokon végeznek. Szóval kivitelezhetõ, bár nem kockázatmentes.
Köszi hogy leírtad, remélem nem kell ilyenen aggódnom majd. Mocorog azt hiszem mindkettõ rendesen, bár néha nem tudom megkülönböztetni, és lehet hogy még helyet is tudnak cserélni ennyi idõsen. Az elején azt mondták hogy egypetéjûek, azóta már volt hogy inkább kétpetéjûeknek mondták, mert 12 hetesen láttak köztük elválasztó burkot. 16 és 18 hetesen nem látták, most megint az van ami az elején, hogy egypetéjûek és kisfiúk. Kíváncsi leszek a következõ uh-ra, hátha akkor már kislányok lesznek. :-) (Már van egy lányom, 18 hós lesz.)
Bocsi, a 21 hetes ikres vagyok, de gondolom rájöttetek.

Mit csinálnak ha nem fizetem a hitelt több éve? és felszólítás is jött van erre börtön?

Legjobb válasz: én is ilyen cipõbe járok. már két éve nincs munkám, és emiatt már nem csak barátságos törlesztõk vannak havonta, hanem egy összegben a nagy tartozás, milliók, amit természetesen nem tudok kiegyenlíteni. :) börtön nincs rá, de ha melózni kezdessz, letilthatják a harmadát minden hónapban, illetve ha bármi a neveden van, azt vihetik.

én is ilyen cipõbe járok. már két éve nincs munkám, és emiatt már nem csak barátságos törlesztõk vannak havonta, hanem egy összegben a nagy tartozás, milliók, amit természetesen nem tudok kiegyenlíteni. :) börtön nincs rá, de ha melózni kezdessz, letilthatják a harmadát minden hónapban, illetve ha bármi a neveden van, azt vihetik.
Kérdés, hogy milyen hitel.Ha lakásra, kocsira van, akkor a bank elveszi a lakásodat, kocsidat.Ha egyéb, akkor ahogy az elsõ írta, bármilyen jövedelmed lesz, 30%-a a banké, addig míg le nem telik.Ja, és közben végig ketyeg a kamat, meg a késedelmi.Egyre több lesz a tartozásod.
Egy bizonyos összeg felett, bizony leültetik:-// Ja és az adósság örökölhetõ, tehát a gyerekeiddel bacol ki.
Csak akkor ültethetnek le ha bebizonyosodik a szándékosság. Tehát ha pl. nem teljesítettél egyetlen törlesztõrészletet, nem reagáltál a felszólításra stb. Ezt majd a bíróság állapítja meg.Összeghatár nincs tudtommal. A gyerekeid örökölhetik de nem kötelezõ elfogadniuk az örökséget, Közjegyzõ elõtt el is utasíthatják. De akkor semmit se kaphatnak.

Aki az anyós és apóssal lakik egy lakásban, mit csinál ha nem akarja hogy mindennap a babáját nézegesse?

Legjobb válasz: Ha ez zavar akkor költözzetek el, mert elõbb utóbb ebbõl konfliktus lesz.

Ha ez zavar akkor költözzetek el, mert elõbb utóbb ebbõl konfliktus lesz.
A kérdező hozzászólása: Én ennek nagyon nem örülök! Mondom, mindennap nézegetni, fogdosni akkarják! Nekem még magán életem sincs emiatt, nemhogy idõ magamra...(nem marad meg náluk sokáig a baba)ijeszgetik állandóan! Utána meg sír! Ti örülnétek ennek? Sztem nem! Azért írtam azt, hogy ti mit csinálátok ha nem akkarjátok, hogy anyósék állandóan nézegesség a babát! De ha nem is fejtettem ki bõven a kérdésemet, akkor is biztos van valami oka annak, hogy nem akkarom, hogy mindennap lássák a babámat! Nem vagyok rosszindulatú aki eltíltja a babáját a nagyszülõktõl. Csak azt láttom, hogy a babám zaklatott. Enyi...
Ne haragudj, de szerintem te vagy ideges. Nem hiszem, hogy idõsebb embereknek nincs semmi dolga, folyamatosan a kiságy mellett állnának és csak arra várnak, hogy a babát zaklassák. És igen, nem az õ babájuk, de a tied sem. Nem a tulajdonod. Egy önálló személyiség, akinek most segítesz felnõni. Beszéld meg a szülõkkel, hogy pl. napi egy órára rájuk bízod a kicsit, akkor te elmész fodrászhoz, barátnõkkel kávézni, vásárolni, vagy csak beülsz a kádba pihenni. Akkor tudják, hogy ez az õ idejük, és erre fognak várni, nem "ellopott pilanatokra" amikor láthatják a saját unokájukat.
Miért ne nézegetné? Örülj neki, hogy örülnek nektek és a babátoknak, sok olyan nagyszülõ van, aki le se ejti az unokáját. Inkább a használd ki azt az idõt, amit a nagyszülõkkel tölt a pici, és fordítsd magadra, pihenésre.
Én örültem, ha egy kicsit foglalkoztak a gyerekkel, mert így maradt egy kis idõm magamra is.Egy gyerek nem csak az anyjáé !
Kicsit biztos fárasztó lehet. Én néha örülnék neki, ha nem egyedül lennék estig a babával. De bevallom én is kicsit már untam, amikor egyszer párom vidéken volt, manó pici volt még, így szüleimnél voltunk, és vki mindég körülöttem volt.Nem tudtok elvonulni, néha kettecskén a bébivel?
Aki erre a kérdésre azt mondja ez mért baj, az nem érti mirõl beszélsz!!! Ugyanebben a cipõben vagyok, és nagyon tele a bakancsom azzal szinte óránként a nyakamra jár anyósom, meg vadidegen embereket jönnek ide látogatóba - az õ ismerõsei -, miközben én szoptatok. Persze meg sem kérdeznek... Sokszor úgy jön hogy fel is ébred a gyerek. Nincs nyugtom, emiatt tiszta ideg vagyok egész nap, mindenen felkapom a vizet és hasonlók. Ha megoldottad a rejtélyt szólj, mert én is kiváncsi vagyok! Mert szólni sem merek, mert mit képzelek hiszen van hol laknom ami az õ háza, sok mindent fizet helyettünk. Nem akarom hogy sértõdés legyen. Páromnak már mondtam szépen de azt mondja viseljem el a fentiek miatt.. Ez mostmár mindig így lesz, hogy hallgassak, mert le vagyok kötelezve??? Egyébként volt hogy magunkra zártam az ajtót, de nem használt ez sem.
Gondolom nem a tiétek a lakás, így nektek kell alkalmazkodni, vagy menni.
Nem értem az ilyen kérdéseket. Miért ne nézegethetné a babát minden nap? Ellenség akinek életcélja, hogy ártson a gyereknek? Nem azt mondom, hogy vigye el fél napokra, de miért ne nézhetné meg? Örülj, hogy több idõd jut magadra, a házimunkára, mert van aki addig figyel a kicsire, játszik vele.
A kérdező hozzászólása: Nos, szerintem nem mindenki láttja át a helyzetemet! Valószínûleg nem tudunk elköltözni innen és nem is nagyon lett volna választásom terhességem alatt se! De mindegy... A lényeg az, hogy nézegetés és a megláttom között van egy kis különbség, bár ezt a nagy okosok nem veszik észre. Az, hogy megláttják a babámat az oké, de az hogy mindig nézegetni akarják, úgy hogy rám nyitnak a szobámban meg fogdosnák... ez kikészít! Bocs...de ez a helyzett és én erre kértem választ. Nem arra, hogy hogyan dugdosam elõlük, hogyan csempészem ki a lakásból meg be a kisbabámat. köszi a válaszokat azért...
Hasonló cipõben vagyok, és sajnos az van hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. Én volt hogy magunkra zártam az ajtót..
Miért kell szegényt " lehurrogni", inkább próbáljunk neki segíteni, legalább lelkileg, ha másképp nem megy. Sztem is boszantó lehet ez egész nap.Próbáltál errõl pároddal beszélni? Hátha tudnátok vmi megoldást.(4.válaszoló voltam)
azt nem ertem, hogy ha ennyire ellenekezel ellenük, akkor miert nem költöztök el. Oke, nyilvan nem tudtok, de akkor meg el kell fogadnod, ezt a-szerintem egyaltalan nem olyan szörnyü-helyzetet. Tudom miröl beszelek, nalunk is hasonlo a szitu, bar nem lakunk együtt, de amikor megszületett egy hetig nalunk lakott az anyos, falnak tudtam volna menni, de segiteni jött, tisztaban voltam vele, hogy nem dugdoshatom elöle a babat. Amugy akkor forditsd meg, ha naponta több orat velük van a gyerek, akkor beszelj meg nepi par orat, amikor csak veled van.
Nem is tudom hogy oldanád meg, hogy ne lássák minden nap? Egész napra elbújtok a szobába, vagy titokban kicsempészed az ajtón? Mert máskülönben látják, ha akarod, ha nem. És ha látják biztos van hozzá egy két kedves szavuk. Ezzel szerintem semmi baj nincs. Mellékesen megjegyzem én SOHA nem szültem volna gyereket az anyós lakásába, de az anyukáméba se!
Az elsõ hozzászóló vagyok. Mindkét felet megértem. Megértem a nagyszülõket is, nem tudni mennyi van már hátra nekik , állandóan látni szeretnék az unokát. De szeretetük fojtogató. Ezért pontosan átérzem a te helyzetetdet is. Mivel mindkét félnek igaza van, a megoldás a távolság. Valahogy költözzetek el...
A kérdező hozzászólása: Ja és naponta több órára is rájuk bízom. Ha egy nap kimarad akkor meg jönn a duma hogy sosincs náluk, sose vígyáznak rá.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert unom, hogy nem tudok elmenni sehova a lakásban a babával úgy hogy nem piszkálnának! Az egy dolog hogy egy lakásban lakunk, de a gyerek nem az övéké! Amúgy se jó a babámnak, mert nincs nyugodt perce és már látszik rajta, hogy ideges a sok zaklatástól.
Ha úgy gondolod, hogy az anyosodék értelmes emberek, beszéld meg velük a gondodat. Mond meg, hogy egy kicsit több intimitásra vágysz, ez a mostani helyzet tarthatatlan számodra. Én például a lányom szobájába már 14 éves kora óta csak úgy nyítok be, ha elötte kopogtam és õ szól, hogy lehet. Most 20 éves és hetente ha egyszer begyek hozzá. Mert tudom, hogy esetleg zavarom puszta jelenlétemmel. Ha anyósodék értelmes emberek meg kell, hogy értsék. Ha nem, imkább ne szólj semmit, de gyûjtsetek valamennyi pénzt és huzzatok el onnan amikor lehet. Addig ez a kényelmetlenség az ára a " potyázásnak ".
A fidesz a népért lop.
Ja, az kimaradt, hogy ezt minden IGAZMAGYAR tudja és csak a libsibolsikomcsik állítanak mást. Ez is nagyon fontos.
Mindig minden politikai párt azzal jön, hogy az ellenzék mi rosszat tett és mit rontott el, ebben mi az újdonság? Ez is csak egy marketingfogás, amikor már nem tudjuk magunkat még jobb színben feltüntetni, akkor az egyetlen módszer, hogy az ellenfél tûnjön rosszabbnak.
Természetesen a Fidesz a népért és nemzetért van és szeretnek minket.
A zsidó templom elõtt ücsöröghetnének:D.Amilyen sóherek a zsidók felkopna az álluk:) .
Ezt azért mondják mert az MSZP anno szinte mindent privatizált és fõleg külföldi cégeknek, az energiaszektortól a szolgáltatásokig.
7-es! Tévedésben vagy, mert pont a Zsidó nép az aki nem hagyja, hogy egy másik Zsidó tönkre menjen. Pl. ha egy utcában van 10 üzlet és ebbõl 6 zsidó üzemeltetõé, akkor tesznek róla, hogy a négy nem zsidó üzlet is az övék legyen.

Mit csináljuk, ha nem megy a szex?

Vettünk segédeszközöket, próbáltuk extra helyszíneket.

Legjobb válasz: Orálisan sem tud kielégíteni?

Orálisan sem tud kielégíteni?
Simán az orális szextõl nem tudsz elélvezni? A többi8majdnem mind) csak a férfiaknak segít.
lehet, h fejben van a probléma. nem úgy állsz hozzá véletlenül, h "ezúttal sem fog sikerülni" ?! nem szabad rágörcsölni, engedd el magad!
A kérdező hozzászólása: 1, 5 év alatt nem sikerült "megtanítanom".
Akkor reménytelen a pasi!
Mennyi ideje próbálkoztok? Hülye kérdés de nem túl kicsi a barátod [email protected]?? Vagy vonjatok be egy 3. félt. Legrosszabba esetben gyere össze egy másik pasival és ha az képes kielégíteni akkor a partnerednél van a hiba....:)
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem és a szexen kivül minden mûködik...
Sokkterápia? :) Úgy értem, a lehetõ legváratlanabb helyzetben akcióba lépni?
A kérdező hozzászólása: Majd kipróbáljuk:)
"Mert szeretem és a szexen kivül minden mûködik.
Azt nem értem akkor minek vagytok együtt ? Ha még ki sem tud elégíteni. 1, 5 év alatt már rájöhettél volna, hogy ez így lesz 10év múlva is. Próbálj ki egy-két fizetõs pasit ha azokkal sem megy akkor veled van a gáz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehet. Próbálkoztunk úgy is, hogy mindketten ittunk némi alkoholt, hátha úgy felszabadultabbak vagyunk, én könnyebben elengedem magam, és hátha úgy sikerül. Sajnos nem sikerült úgy sem...
A kérdező hozzászólása: :(
Talán csak nem tud nyalni! Tanítsd!
A kérdező hozzászólása: Õ is azt mondta, hogy vonjunk egy 3. félt, de én nem szeretnék. Ja és nem kicsi neki.
A kérdező hozzászólása: Hát, 1, 5 alatt csak akkor volt orgazmusom, mikor vibrátorral izgatott. De anélkül nem megy, hiába próbáljuk orálisan.
"Mert szeretem és a szexen kivül minden mûködik." Akkor erre elég lenne egy barátnõ is. A "kivül" egyébként hosszú í, kívül.

Mit csináljuk ha nem tágul ki?

Szüzek vagyunk . A barátommal régóta próbálkozunk de nem megy a behatolás :S mert el?tte mindig megujjaz 2 ujjal meg minden és hát amikor felteszem rá a gumit akkor egy kicsid lelankad vagy nem tudom és nem elég h behatoljon .. és csomószor próbálkoztunk de nem megy :S

Legjobb válasz: váltsatok pózt.

váltsatok pózt.
vedd le a bugyidat
sikositó. nekünk is ez volt a probléma, de a másodiknál rájöttünk, h nem csuszik, ezért mindig megnyálazom a punciját. 18.F
Lehet hogy az a baj, hogy te húzod fel neki...Húzza fel õ magára...Szerintem ez lesz a gond.
gumi nélkül is lankad???? lehet h elszorítja a gumi
próbáld meg szájjal fel rakni....:D:Dhátha nem lonkad le:D
A kérdező hozzászólása: nem csak akkor lankad amikor a gumit húzzuk rá ..
Ha ráhúzod a gumit és kezd lankadni, kapd be gumival együtt és kényeztesd egy kicsit.Hidd el megkeményedik rendesen.Ha már elég kemény hagyd jó nyálasan és tuti becsúszik.
Ja és biztosítsd közben, hogy mennyire szereted és kívánod, mert biztos stresszel.Bátorítsd egy kicsit és ha kell kacérkodj vele és ingereld fel amennyire csak tudod:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!