Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálok ha (1479 db)

Mit csinálok ha beleszeretek, de õ belém nem?

Egyszerûen nem értem.

Legjobb válasz: Mit csinálok helyett nem: Mit csinálhatok-ot akartál írni?

Mit csinálok helyett nem: Mit csinálhatok-ot akartál írni?
Szilvás buktát.
A kérdező hozzászólása: nem, azt akartam írni:)
Ez jó kérdés. De sosem tudhatod, hogy Õ mit érez, amíg meg nem mondja. ;)

A Duna Hause mit csinal, ha lakast szeretnenk eladni vagy venni? (Azon kivul hogy hirdeti a lakast)

Pl. ugyvedet szerez?

Legjobb válasz: Én sem vagyok megelégedve vele, de nem úgy vettem észre,hogy a vevõ érdekeit képviseli. Folyamatosan igérget, hogy küldi a tullap másolatot, társasházi alapitó okiratot stb. e-mailben. hetek óta nem ért ide. Folyamatosan csúsztat, féligazságokat mond, és mivel mi nem értünk hozzá, csak nézünk bambán, erre õ ingerülten elismétli még egyszer ugyanazt a dumát. .. De a legszomorúbb, hogy elvesztette a bizalmunkat, ezt õ is érzi, fel van háborodva, és még úgy se csinálja a dolgát ...

Én sem vagyok megelégedve vele, de nem úgy vettem észre, hogy a vevõ érdekeit képviseli. Folyamatosan igérget, hogy küldi a tullap másolatot, társasházi alapitó okiratot stb. e-mailben. hetek óta nem ért ide. Folyamatosan csúsztat, féligazságokat mond, és mivel mi nem értünk hozzá, csak nézünk bambán, erre õ ingerülten elismétli még egyszer ugyanazt a dumát. .. De a legszomorúbb, hogy elvesztette a bizalmunkat, ezt õ is érzi, fel van háborodva, és még úgy se csinálja a dolgát ...

Mit csinálnak velem? Már háromszor voltam inditáson, holnap megyek megint. De eddig semmi fájásom nem volt, és szerintem nem is lesz. Mit csinálnak ha nem indul be igy?

Legjobb válasz: Szia! Én a szülés napja felé közeledvén mindig mondtam a dokinak, hogy a gyerek nem lefelé, hanem vissza felé megy. Majdnem azt mondta, hogy hülye vagyok. Aztán csak nem akart kibújni. Mentem oxitocinra...bekötötték, de semmi. Végig vigyorogtam az egészet, egy pici fájásom sem volt. Aztán 2 nap múlva, kaptam méhszájérlelõt, aztán feküdtem 2 órát...de semmi. Közben láttam egy anyukát infúziós állvánnyal WC-re menni, miközben zokogott...annyira fájt neki. Utána meg hallottam ahogy hívták hozzá a dokikat, altatóorvost, hozzanak vért...stb. Na, itt eldöntöttem, hogy én nem szülök. Megsimogattam a pocakom, mondtam a kisfiamnak, hogy maradj benn, a doktor bácsi majd kivesz. Így is lett...egy fájásom sem volt!! Én agyban elintéztem. Második gyereknél meg sem próbálták...császár. Igaz, nem is akarták, de én sem. Szóval, próbálj kicsit "befordulni" és úgy irányítani a gondolataidat amit szeretnél:))

Szia! Én a szülés napja felé közeledvén mindig mondtam a dokinak, hogy a gyerek nem lefelé, hanem vissza felé megy. Majdnem azt mondta, hogy hülye vagyok. Aztán csak nem akart kibújni. Mentem oxitocinra...bekötötték, de semmi. Végig vigyorogtam az egészet, egy pici fájásom sem volt. Aztán 2 nap múlva, kaptam méhszájérlelõt, aztán feküdtem 2 órát...de semmi. Közben láttam egy anyukát infúziós állvánnyal WC-re menni, miközben zokogott...annyira fájt neki. Utána meg hallottam ahogy hívták hozzá a dokikat, altatóorvost, hozzanak vért...stb. Na, itt eldöntöttem, hogy én nem szülök. Megsimogattam a pocakom, mondtam a kisfiamnak, hogy maradj benn, a doktor bácsi majd kivesz. Így is lett...egy fájásom sem volt!! Én agyban elintéztem. Második gyereknél meg sem próbálták...császár. Igaz, nem is akarták, de én sem. Szóval, próbálj kicsit "befordulni" és úgy irányítani a gondolataidat amit szeretnél:) )
Nekem 1x raktak fel zselét, és semmi nem történt. A másodiknál már nem vártak, ismét zselét raktak fel, késõbb oxitocynt kötöttek be, amitõl elkezdõdtek a fájások, burkot repesztettek és szültem.
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem indult be neki, vagy mert baj volt a picivel?
Barátnõmet ezek után császározták meg most szombaton.
Bocsánat, lehet igazad vam.
második vok.sztem mi nem egyrõl beszélünk.neked nem méhszáj tágító zselét raktak fel?sztem igen, mert azt irtad hogy utánna beöntés meg burokrepesztés.....a "próbaszülés":bekötnek egy infúziót, de nem tömény oxy, és nst rajtad és vársz, aztán megköszönik és visszamehetsz a szobádba.de ha tévednék elnézést
Elsõ vok. Hát nem tudom, nekem nagyon vad fájásokat okozott. Ha jól emléxem 8kor rakták fel a zselét, volt beöntés, magzatvizvizsgálat, majd olyan 3 órakor kötötték be az infúziót, akkor 2x burkot repesztettek, este már végem volt teljesen, éjfél után született meg a lányom, de olyan gyenge voltam akkor már, hogy a kitolásnál a dokim a hasamat nyomta, a másik doki meg vákummal tudta csak kicsalni belõlem a babát. Szóval nehéz volt.
szia.sokan tévesen mondják hogy indítás.valójában azt figyelik hogy hogy reagál a méhed az oxitocynra.nekem is csinálták.késöbb méhszáj érlelõ tablettát kaptam, na annyira kitágultam hogy éppen burkot tudott repeszteni.aztán végül császároztak fájásgyengeség miatt.könnyû szülést kívánok neked, és jó babázást.
A kérdező hozzászólása: Nálam ez az infuzioval probálkoznak de semmi! Nem tudom mi lesz már velünk!
Már túlhordta a babát 1 héttel, de nem volt semmi baja a kicsinek. Egyszerûen nem indult be.


Ki mit csinál ha kiírt egy új kérdést az oldalon?

tudom hogy vár :P

Legjobb válasz: Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.

Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.
A kérdező hozzászólása: már tudják mert már néhány kérdésbe bele írtam hogy ne hogy meg kérdezzék? és ez miért olyan érdekes? :P
figyelem a srác csak 14, nem kell komolyan venni
Semmit:D Mit kéne csinálnom?
Fogcsikorgatva várom az új válaszokat.
Más kérdésekre válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok rossz fiú :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Még jöhet válasz. ma 00:32-nak hahaha le vagy tiltva... mert így válaszoltál. :D
én meg tudom hogy nem vár hanem lekvár
Nem kérdeztem még eddig...
miután kiírtam a kérdést, õrülten frissítgetni kezdem az oldalt, hátha jön már egy válasz... persze az elsõ válaszon általában látszik, hogy az elküldõje gyakran írja be a keresõbe, hogy "trollfész", de nem csüggedek el, frissítgetem az oldalt tovább, hátha jön egy "nem trollface-os" válasz :D :D

CO érzékelő mit csinál ha az elem le van merülve?

Legjobb válasz: Vagy figyelmeztet hogy le fog merülni, vagy rosszabb esetben nem csinál semmit.

Vagy figyelmeztet hogy le fog merülni, vagy rosszabb esetben nem csinál semmit.
A normálisabb pittyeg, a gagyi csak sunyiba lemerül. Amúgy a tesztgomb nem poénból van rajta.

Mi baja lehet a motoromnak? Robogó motor, 50ccm-es, nehezen indul be, ékszíjnek a hangját lehet hallani, hogy azt tépi vagy mit csinál, ha beindul, akk ilyen csörgős hangja van, és utána leáll, hamar.

Legjobb válasz: Robogókhoz nemigazán értek. De ha már csörög az régen rossz. Így látatlanba arra tippelnék hogy fõtengelycsapágy,dugattyúgyûrû vagy valami ilyesmi probéa lehet. Bár ha van benne fogaskerék az is csöröghet ha kopott/sérült. Szerintem nem árt ha hozzáértõ segítségével megnézed/nézeted alaposabban is.

Robogókhoz nemigazán értek. De ha már csörög az régen rossz. Így látatlanba arra tippelnék hogy fõtengelycsapágy, dugattyúgyûrû vagy valami ilyesmi probéa lehet. Bár ha van benne fogaskerék az is csöröghet ha kopott/sérült. Szerintem nem árt ha hozzáértõ segítségével megnézed/nézeted alaposabban is.

Mennyit alszik 4 honap koruli babad? Miket csinal? Ha ebren van, mi a program? Esetleg elkezdtetek mar a hozzataplalast?

Legjobb válasz: Az én kislányom 5 hónapos, de az alvása nem változott 4 hónapos korához képest. Az éjszakát végigalussza, kb. 8-tól reggel 5-7-ig, változó. Aztán az elsõ evés után egy órával menetrend szerûen még egy óra alvás, késõbb pedig 2-2,5 óránként alszik fél-1 órákat. És igen mi már elkezdtük a hozzátáplálást és már ki is váltottuk egy hónap alatt a tízórait. Nagyon szeret kanalazni mindent. Tetszik neki az evés. És nálatok mi a helyzet? Gagyog, brümmög, mostanság morog :-) most tanult meg átfordulni, szeret a nagyágyon velem lenni, és játszani. Járókába még nem nagyon van meg egyedül, csak ha ott vagyok vele.

Az én kislányom 5 hónapos, de az alvása nem változott 4 hónapos korához képest. Az éjszakát végigalussza, kb. 8-tól reggel 5-7-ig, változó. Aztán az elsõ evés után egy órával menetrend szerûen még egy óra alvás, késõbb pedig 2-2, 5 óránként alszik fél-1 órákat. És igen mi már elkezdtük a hozzátáplálást és már ki is váltottuk egy hónap alatt a tízórait. Nagyon szeret kanalazni mindent. Tetszik neki az evés. És nálatok mi a helyzet? Gagyog, brümmög, mostanság morog :-) most tanult meg átfordulni, szeret a nagyágyon velem lenni, és játszani. Járókába még nem nagyon van meg egyedül, csak ha ott vagyok vele.
A kérdező hozzászólása: Kisfiam 17-en volt 4 honapos, mostanaban eleg keveset alszik napkozben, mindossze masfel orat, ugy 3 alkalommal 30 perceket, ami elegge aggaszt, mert ettol egesz nap nyugos, de sajnos nem tudok rajta valtoztatni:( Furdes utan 8, 8:30 kozott elalszik, egyszer felkel enni, 3 korul, es azutan 10percenkent kelek hozza, mert nyuszog, atforditom, aztan mire leteszem a fejem, ismet kelek, mert megint nem jo valami...:( Kizarolag anyatejes, es meg nem kezdtuk el a hozzataplalast, de mar gondolkodom rajta. Napkozben eleg nyugos mostanaban, egy hetig traktor volt :) )), vagyis brummogott, es bubikat csinalt a nyalabol, azota visit, kiabal, egesz nap "szalad" a ket kis laba, szeret engem utogetni szopi kozben, nagyon szeret hason lenni, kis segitseggel atfordul oldalrol hasra (oldalra mar magatol, de van, hogy hasra is atgurul).Szereti, ha enekelek neki, imad furdeni, es neha hangosan nevet. Kb.ennyi :) Ti mivel kezdtetek a hozzataplalast? Koszonom a valaszodat!
Hát az tényleg nem valami sok alvás... :-( Nem csoda ha nyûgös. A hozzátáplálást almával, sütõtökkel, és barackkal kezdtük. Azóta már mindent eszik szinte: szilva, répa, krumpli, csirkehusi, sóska, spenót... Én mindig magam készítem neki a tízórait, még sosem evett üveges bébiételt. Egyrészt, mert nagyon drága, másrészt mert nem akarom, hogy azt szokja meg, aztán meg amit én fõzök netán ne egye meg. Szokja meg azt, hogy mi hogy eszünk. Persze könnyebb a bébiétel azt elismerem. Kb. ennyi, ha van valami kérdésed nyugodtan írj. Boldog Babázást Kívánok Nektek!
Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni .-) Az én lányom is 4 hónapos. Este 9 körül alszik el, és reggel 8-9kor ébred. Viszont napközben emiatt nem sokat alszik. Háromszor, max. négyszer alszik kb. fél órákat. Mikor ébren van, szinte folyamatosan igényli, hogy történjen valami. Játszókeret, hintázik, énekelünk-játszunk, amíg ténykedek, addig a pihenõszékében van (bár mostanság ott sem bírja sokáig). Minden helyiségét bejárjuk a lakásnak, mindenhol vagyunk egy kicsit. Néha elég nehezen bírom, és tehetetlennek érezem magam, mert úgy érzem unatkozik. Nektek mivel telik a nap?
A kérdező hozzászólása: Hat kb.ugyanez a helyzet, mint nallatok :) , raadasul en meg egyedul is vagyok vele, mert a ferjem kulfoldon vallalt munkat, kinnt van tavaj aprilis ota, es hat nem konnyu.Mi is enekelunk, mondokazunk, forgolozunk oldalra, hasra(azt nagyon szereti), a hordozoban nincs mar meg, csak ha becsatolom, azt meg nem birja elviselni.Probalok vele minel tobbet foglalkozni, de ugye meg ott a hazimunka is, stb.stb. Vannak rosszabb napjaink is, de viszonylag minden nap egyforman telik, attol eltekintve, hogy mano minden nap mutat valami ujat :)

A 16-18 éves párok mit csinálnak, ha egyikõjüknél vannak?

Arra gondolok, ha nem mennek sétálni, bulizni, vagy akárhová, hanem otthon maradnak. Nyilván ha olyanok a körülmények akkor szexelnek, de ettõl a lehetõségtõl most tekintsünk el. Normális, ha olyankor az idõ nagy része smárolással, tapizással stb. mennek el? Ha nem akkor mi mást lehet egyáltalán csinálni? Filmeket sem lehet a végtelenségig nézni, ha csak ülünk meg beszélgetünk egyszer kifogyunk a témából. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a felsoroltakon kívül még mit?

Legjobb válasz: Hát elég gáz ha már most kifogytatok az ötletekbõl és másoktól kell kérdezni hogy mit csináljatok....mi lesz késõbb, egy több éves kapcsolat után....pedig még ilyen fiatalom ontani kellene az ötleteket, programokat, de úgy látom a kreativitás kihalt a mai fiatalokból....

Hát elég gáz ha már most kifogytatok az ötletekbõl és másoktól kell kérdezni hogy mit csináljatok....mi lesz késõbb, egy több éves kapcsolat után....pedig még ilyen fiatalom ontani kellene az ötleteket, programokat, de úgy látom a kreativitás kihalt a mai fiatalokból....
#1 mint ahogy minden más, ezért tartunk ott ahol.
Kártyázatok, nézzetek sorozatokat a tvben hülyéskedjetek (csiklandozás stb)
ÓÓ, rengeteg mindent lehet csinálni. Társasozzatok, nézzetek régi fotóalbumokat, hallgassatok zenét, nézzetek sorozatot, beszélgessetek (na, azért nem olyan könnyen lehet kifogyni a témákból!), de akár valami egyszerûbb kaját, sütit is összedobhattok. Nagyon jó közös program lehet a sütés, fõzés, de akár besegíthetsz neki a takarításban is, ha úgy van, sõt, idõnként, ha végképp nem tudjátok, mit csináljatok, a szülõket is megkérdezhetitek, hogy segítsetek-e valamit, elmenjetek-e bevásárolni stb. Biztos, hogy értékelik a szülõk is, ha azt látják, hogy a gyerekük és párja nem csak vendégek, hanem, ha kell, segítenek is. Sõt, tudom, bizonyára nagyon meredek ötlet, de lehet egymást motiválni a tanulásban, vagy ha egyik fél nem ért valamit, de az adott tárgyból a másik jó, még segíteni is lehet egymásnak. :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Egy szóval sem említettem, hogy bármi olyan problémánk lett volna, hogy csak untuk egymást és kész. Szerintem tök normális ha az ember aggódik, hogy ellaposodik és megunják, ezért tanácsot kér. Az utolsó válaszolónak viszont köszönöm, hasznos választ kaptam tõle:)

Ha egy nő azt kérdezi féltékeny vagyok-e és mit csinálnék ha engem megcsalna mi a helyes válasz, ebben a buktatóban?

Legjobb válasz: Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...

Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...
A kérdező hozzászólása: Ott hogy ha engedékeny vagyok akkor hülye papucs vagyok, ha féltékeny akkor önzõ dög. Hát ez a buktató.
Önzõség, hogy szakítasz, ha megcsal? oh ok...
Hát, ez rohadtul nem így van. Normálisabbjánál, persze. Igenis jogos elvárás, hogy hûséges legyen, és igenis akkor lennél papucs, ha nem szakítanál vele rögtön, amint megtudod, hogy megcsalt. Ha viszont így teszel, akkor határozott vagy és van némi egészséges önbecsülésed. Egy párkapcsolat már akkor értelmetlen, amikor valamelyik félrelép, és ha utána még együtt maradtok, akkor meg fõleg. Nem kisajátítod azzal, hogy hûséget vársz el tõle. Ha minden másnap mással akar kúrni, tegye meg, de akkor nincs szüksége párkapcsolatra, ami a mi vidékünkön igenis monogám, azaz, csak egy párt (két személyt) tartalmaz. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Volt egy csaj akinek azt válaszoltam, hogy kidobnám a g*cibe és erre otthagyott.
Bármennyire szeretlek kiverem a fogad!
Az a helyes válasz amit gondolsz... 21/N

Mit tegyek, mit csinálja, ha tetszik egy srác?

Tanácstalan vagyok, hiszen van egy aranyos srác suliban és tetszik. Azt kell tudni róla, hogy nagyon helyes xD, de emellett kedves, jó fej, és okos. Szóval nagyon kevés srác van aki "tökéletes" (vagy csak szinte). Tehát fogalmam sincs mit tegyek...?? Ötlet? :)

Legjobb válasz: tudd meg mi az msnc cime vedd fel beszélgesstek,ismerkedjetek....Legyél ott ahol õ szünetekbe sokat mosolyoj légy kedves vele de ne vidd túézásba hisz nem tudhatod hogy szereti e a nyomulos csajokat.Nem irtál kort igy kicsit nehéz a dolgom de úgy gondolom 14-16 korosztályba tartozol....Majd ha többet beszéltetek msn-en ismerkedtetek mondd meg neki hogy unatkozol nincs e kedve megnézzni egy filmet a moziban.Csak bátran.szurkolok

tudd meg mi az msnc cime vedd fel beszélgesstek, ismerkedjetek....Legyél ott ahol õ szünetekbe sokat mosolyoj légy kedves vele de ne vidd túézásba hisz nem tudhatod hogy szereti e a nyomulos csajokat.Nem irtál kort igy kicsit nehéz a dolgom de úgy gondolom 14-16 korosztályba tartozol....Majd ha többet beszéltetek msn-en ismerkedtetek mondd meg neki hogy unatkozol nincs e kedve megnézzni egy filmet a moziban.Csak bátran.szurkolok
Egyáltalán ismered szóval szoktál vele beszélgetni? Ha igen akkor nyugodta beszélgessetek semleges témákról aztán egyszer csak észre veszi h tetszik neked. Ha meg nem akkor ez van:D. Gondolom te egy 12 éves kiscsaj vagy aki még nem pasizott...Amúgy ezt nem lehet leírni ez valahogy magától jön...(vagy is én eddig sose terveztem h mit mondok/csinálok.Spontán jött mindig.)
Udvarolj neki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!