Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálok az OVU teszttel (4 db)

Mire véljem ezt? Nagyon nem értem. Túl vagyok a hőm alapján a peteérésen, de akkor miért csinálja ezt az ovu teszt? (képek)

http://kepfeltoltes.hu/view/111024/DSCF3505_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Nem értem mi itt a baj. Jóval ovu után csináltad a tesztet, persze, hogy nem lesz pozitív. Kicsi halvány csík meg normális a ciklus bármely részében.

Nem értem mi itt a baj. Jóval ovu után csináltad a tesztet, persze, hogy nem lesz pozitív. Kicsi halvány csík meg normális a ciklus bármely részében.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem azt vártam, hogy pozitív legyen, de nekem ovu után mindig nagyon halvány szokott lenni a második csík. Itt meg a tegnapinál jóval erõsebb lett. Ezért nem értem, miért nem halványul, ahelyett, hogy erõsödne?
A kérdező hozzászólása: A kérdésem az lenne, hogy miért erõsödik az lh tesztem, ahelyett, hogy halványulna???
Ez azért még nem olyan nagy eltérés. Nekem is volt már ilyen peteérés nélkül. Lehet, hogy a vizeleted volt sûrûbb ( többet ittál, vagy kevesebbet vártál 2 pisilés közt teszt elõtt stb.), bármi lehet az oka. Én még nem használtam jóstesztként, de elvileg terhességet is kimutat ha fokozatosan erõsödik, bár akkor nem így nézne ki, hanem sokkal erõsebb lenne a csík.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, nekem csak azért volt furcsa, mert nekem nem volt még ilyen, jól kivehetõ ovu után a második csík, hanem csak nagyon halványka:)

Ovuációs tesztet csinálok 26-28 napos a ciklusom.17-18 cn volt a teszt szerint peteérésem, vagyis 08.31 és 09. 01.27-től minden nap együtt voltam a párommal, bár tegnap mikor már nem volt pozitív az ovu teszt, nem voltunk együtt. Lehetek terhes?

Mekkora az esélyünk hogy a kiskatonák célba értek?

Legjobb válasz: Szerintem igen nagy esély van rá,csak az aranyszabály: ne görcsölj rajta!!!! Próbáld másra terelni a figyelmedet és csak azt veszed észre,hogy nem is jött meg. Szívbõl kívánom,hogy így legyen!

Szerintem igen nagy esély van rá, csak az aranyszabály: ne görcsölj rajta!!!! Próbáld másra terelni a figyelmedet és csak azt veszed észre, hogy nem is jött meg. Szívbõl kívánom, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! :) Bár eléggé fáj a hasam reggeltõl, olyan "rögtön megjön"érzés, pedig még ahhoz is korán lenne mert szept10én kéne jönnie.
A kérdező hozzászólása: van még valakinek megosztani valója? Annyira jó lenne ha mégtöbben megosztanátok a tapasztalaitokat! :)

Mit csinálok rosszul az OVU teszttel?

Biztosan van peteérésem (többszöri para utáni UH vizsgálatok meger?sítették több ciklusban is), viszont, még soha nem sikerült pozitív OVU tesztet "produkálnom" (max. csak egy nagyon halvány tesztcsík volt látható), ami most már egy kisebb vagyonba kerül, annyit tesztelek. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: szia! Ha a fõvárosban laksz, akkor tudom ajánlani a www.vitani.hu egészségboltot, ahol 25 db. kerül 4000 Ft-ba. Van üzletük is természetesen. vagy a www.babatervezok.otthona.net oldalon tudsz rendelni szintén nagyon olcsón. A tesztet inkább estefelé csináld, mindíg azonos idõben. pl: este 7-kor.

szia! Ha a fõvárosban laksz, akkor tudom ajánlani a http://www.vitani.hu egészségboltot, ahol 25 db. kerül 4000 Ft-ba. Van üzletük is természetesen. vagy a http://www.babatervezok.otthona.net oldalon tudsz rendelni szintén nagyon olcsón. A tesztet inkább estefelé csináld, mindíg azonos idõben. pl: este 7-kor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, megpróbálkozom a rendeléssel, sajna nem a fõvárosban lakom. :-)
Délután szoktad csinálni?Két órával elõtte ne igyál.Nekem a corax ovu teszt vált be, bár kicsit drágább.A babatervezok.otthona.net-rõl is lehet 50 darabost rendelni jóval olcsóbban.


Mi már több mint 1 éve így csináljuk ( egészségesek vagyunk ), és még mindig nem sikerült. Türelem!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!