Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálnak ha az egyik (155 db)

Ki mit csinál ha kiírt egy új kérdést az oldalon?

tudom hogy vár :P

Legjobb válasz: Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.

Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.
A kérdező hozzászólása: már tudják mert már néhány kérdésbe bele írtam hogy ne hogy meg kérdezzék? és ez miért olyan érdekes? :P
figyelem a srác csak 14, nem kell komolyan venni
Semmit:D Mit kéne csinálnom?
Fogcsikorgatva várom az új válaszokat.
Más kérdésekre válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok rossz fiú :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Még jöhet válasz. ma 00:32-nak hahaha le vagy tiltva... mert így válaszoltál. :D
én meg tudom hogy nem vár hanem lekvár
Nem kérdeztem még eddig...
miután kiírtam a kérdést, õrülten frissítgetni kezdem az oldalt, hátha jön már egy válasz... persze az elsõ válaszon általában látszik, hogy az elküldõje gyakran írja be a keresõbe, hogy "trollfész", de nem csüggedek el, frissítgetem az oldalt tovább, hátha jön egy "nem trollface-os" válasz :D :D

Van egy ati hd 6670 1gb ddr3-as videokártyám és olyat csinál ha elinditok egy játékot hogy megáll az egész a monitor kiirja hogy no signal. Probáltam már újra rakni a drivert hozzá de az se segitett. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Valószínûleg a játék képernyõ felbontását nem támogatja a video kártya, de ez csak egy tipp. Ha van integrált video kártya az alaplapon, akkor vedd ki a kártyát és indítsd a nélkül a játékot és nézd meg mit csinál. Ha megy, akkor a video kártyáddal van a baj.

Valószínûleg a játék képernyõ felbontását nem támogatja a video kártya, de ez csak egy tipp. Ha van integrált video kártya az alaplapon, akkor vedd ki a kártyát és indítsd a nélkül a játékot és nézd meg mit csinál. Ha megy, akkor a video kártyáddal van a baj.
ha változtatod a felbontást és lehúzod a minõséget, akkor is van ez a probléma?
A kérdező hozzászólása: alap beálitáson vannak a játékok a monitor felbontása meg 1650x1050 és mikor elinditok egy játékot akkor csinálja hogy elmegy a kép..de nem mindig csinálja az benne a szép..most az elöbb elinditottam az explorert és rá 2perc és megint kiirta a monitor hogy no signal
A kérdező hozzászólása: ezek vannak a gépbe:Gigabyte h61-s2pv -intel pentium g630-2.7ghz -8gb ddr3 -ati hd 6670 1gb ddr3 -samsung 500gb sata2 -WD 320gb sata2 -chieftec 600w táp -4 venti használtan vettem a kártyát és mikor beraktam a gépbe..felraktam a drivert hozzá és megnéztem egy játékot rajta és semmi hibával ment és rá másnap már kiirogatta a monitor hogy no signal
SZia! Ismét annyit tudok mondani, hogy vedd ki a video kártyát és próbáld ki az integrálttal is! Ha azzal nem csinál ilyet, akkor vszinû a kártya a hibás.
vagy csak a kábel nincs rendesen bedugva. De jó amit elõzõ ír, próbáéld ki.
A kérdező hozzászólása: úgy is csinálta..de tegnap letöröltem a drivert és azota nem csinálja
A vacsora.
Egy Hayabusa...
Szoktatok beszélgetni? Akkor keresd többet a társaságát meg hívd randizni... ismerjétek meg egymást!
Beszélgess vele többet aztán hívd el valahova..
A kérdező hozzászólása: Kösui a válaszokat


Ha egy nő azt kérdezi féltékeny vagyok-e és mit csinálnék ha engem megcsalna mi a helyes válasz, ebben a buktatóban?

Legjobb válasz: Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...

Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...
A kérdező hozzászólása: Ott hogy ha engedékeny vagyok akkor hülye papucs vagyok, ha féltékeny akkor önzõ dög. Hát ez a buktató.
Önzõség, hogy szakítasz, ha megcsal? oh ok...
Hát, ez rohadtul nem így van. Normálisabbjánál, persze. Igenis jogos elvárás, hogy hûséges legyen, és igenis akkor lennél papucs, ha nem szakítanál vele rögtön, amint megtudod, hogy megcsalt. Ha viszont így teszel, akkor határozott vagy és van némi egészséges önbecsülésed. Egy párkapcsolat már akkor értelmetlen, amikor valamelyik félrelép, és ha utána még együtt maradtok, akkor meg fõleg. Nem kisajátítod azzal, hogy hûséget vársz el tõle. Ha minden másnap mással akar kúrni, tegye meg, de akkor nincs szüksége párkapcsolatra, ami a mi vidékünkön igenis monogám, azaz, csak egy párt (két személyt) tartalmaz. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Volt egy csaj akinek azt válaszoltam, hogy kidobnám a g*cibe és erre otthagyott.
Bármennyire szeretlek kiverem a fogad!
Az a helyes válasz amit gondolsz... 21/N
Valószínû még hangosabban venné a levegõt, és még jobban élvezné!!
én is ígyvagyok mitn a kérdésed elején, de én pl egyáltalán nem avagyok érzékeny a melleimre.. ha kicsit lentebb simogatod akkor az a tuti..;)
tetszene neki szerintem (:
szerintem akkor miközben csókolgatod a nyakát akkor simogatnád a ciciét.. ez lenne
Ilyenkor utálom, hogy én is ugyanúgy 19 éves vagyok, és egy kalap alá vesznek a többi kortársammal...
Nem értem a kérdés lényegét:Dmost büszkélkedsz h már azt ennyire élvezi ez nem a te tudásodnak köszönhetõ hanem valószínüleg ez egy igen érzékeny pontja a bnõdnek:DMért ekkora vesztes egy ember, hogy ilyen bugyuta kérdésekre használja ezt az oldalt?:s
Akkor ne beszélj, CSINÁLD !!!
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok és megengedi :D
Elég gyerekes kérdés... De aranyos :) Hány éves vagy? Amúgy ha megengedi, biztos tetszene neki!!
am télleg ez egy idióta kérdés...szerinted mit csinálna? a, élvezi b, fejbe vág egy párnával nem is tudom, hogy melyik lehetne...

Ikerterhességnél ha az egyik babának van szívhangja de a másiknak nincs akkor azzal mit csinálnak ha nem szívódik fel?

Nem ez történt velem, csak érdekelne.

Legjobb válasz: Hát egy akkora magzat aminek már kéne lennie szívhangnak az már nemigen fog felszívódni. Ilyenkor részleges abortuszt hajtanak végre (ha tényleg bizonyított, hogy elhalt a magzat) és csak az egészséges babát hagyják bent.

Hát egy akkora magzat aminek már kéne lennie szívhangnak az már nemigen fog felszívódni. Ilyenkor részleges abortuszt hajtanak végre (ha tényleg bizonyított, hogy elhalt a magzat) és csak az egészséges babát hagyják bent.
terminálják onnan
Nem tudom, de én hallottam olyat, hogy 28 hetesen állt le az egyik szíve, és 38 hetesen mindkettõt megszülte az anyuka, (egyiket egészségesen, a másikat ugye sajnos halva). Ha kétpetéjûek, vagy egy de külön burokban vannak és külön van a méhlepényük, akkor el tudom képzelni, hogy kiveszik az elhalt magzatot, de ha egy burokban, közös méhlepénnyel vannak, akkor nem tudom mi van. Remélem ilyen nem lesz, mert én is ikreket várok, 21-edig hétben vagyok.
kedves utolsó, fiúk vagy lányok az ikreid?
13:53 Ha egy burokban vannak akkor is mûthetõ, de valószínûleg hasfalon keresztül történik a mûtét. Mint azok a mûtétek amiket a még megnem született magzatokon végeznek. Szóval kivitelezhetõ, bár nem kockázatmentes.
Köszi hogy leírtad, remélem nem kell ilyenen aggódnom majd. Mocorog azt hiszem mindkettõ rendesen, bár néha nem tudom megkülönböztetni, és lehet hogy még helyet is tudnak cserélni ennyi idõsen. Az elején azt mondták hogy egypetéjûek, azóta már volt hogy inkább kétpetéjûeknek mondták, mert 12 hetesen láttak köztük elválasztó burkot. 16 és 18 hetesen nem látták, most megint az van ami az elején, hogy egypetéjûek és kisfiúk. Kíváncsi leszek a következõ uh-ra, hátha akkor már kislányok lesznek. :-) (Már van egy lányom, 18 hós lesz.)
Bocsi, a 21 hetes ikres vagyok, de gondolom rájöttetek.
Töltsd le a clean master alkalmazást a play áruházból és tisztítsd meg vele a telefonod!

Egy ilyen embernek miért adok oda ruhát? Mit tegyek? Ha velem rendes miért ne adjak? Magánélete, hogy kivel van, s mit csinál. Lent az eleje.

A férjem megsértõdött, mert az egyik ismerõsnek elhoztam egy ruhát a gyerekének, hogy jön a farsang, s kérte. A férjem nem bírja azokat a kapcsolatban lévõ embereket, akik a férjet, feleséget megcsalnak. Errõl meg tudja, hogy kavar. S most otthon áll a bál, mert egy ilyen embernek miért adok oda ruhát? Mit tegyek? Ha velem rendes miért ne adjak? Magánélete, hogy kivel van, s mit csinál.

Legjobb válasz: Miért fáj az a férjednek, hogy ki kivel van jóban?

Miért fáj az a férjednek, hogy ki kivel van jóban?
Szerintem a párod ezzel a viselkedéssel próbálja palástolni a hûtlenségét, hogy a kifelé lévõ kép róla illetve vele kapcsolatban még csak fel se merüljön a csalás lehetõsége. Egy valóban hûséges ember nem nyilvánul meg így, csak az aki maga is masszívan csal.Egy hûséges ember maximum sajnálja azokat akik ilyen kapcsolatokban tengõdnek, de nem számkivetettként viselkedik velük. Ezt egyébként csak egy nagyon rafinált és ravasz ember teszi.Jobb ha tudod.
A megismerkedésetekkor is ilyen volt a férjed?
2-es, túlpszichoanalizálod az egészet. Bárcsak ilyen szimpla lenne a világ, hogy aki csal, az ezt csinálja, aki nem, az meg azt.
Eléggé unatkozhat a férjed, ha ilyenen képes veszekedni :) Szerintem is mindenki foglalkozzon a saját magánéletével, aztán mit tud a férjed? Mindenkirõl össze-vissza pletykálnak, aminek a fele sem igaz.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ilyen volt. De olyan helyen dolgozik most, ahol mindenki mindenkivel( barátok közt). S ez a baj, hogy amit hall, el is hiszi. Volt már rá példa engem is bele kevertek dolgokba, amire rájött, hogy nem igaz beletelt egy pár veszekedésbe. Igazán a csapat ahol van az festi meg a képet. JA, s van ideje gondolkodni rajta. Mert nekem nincs, ezt szoktam is mondani neki.
A 2-esnek igaza van. nem "túlpszichologiozálja", hanem nagyon pontosan látja a dolgokat. Kérdezõ: annak adsz, akinek akarsz, a te dolgod. Ráadásul a férjed nem csak beleszól abba, ami nem az õ dolga, de bunkó módon általánosít is: a gyereket akarja büntetni azért, mert annak a szülei megcsalják egymást. Mi köze van a gyereknek ahhoz, hogy a szülei hogyna élnek? Ez elég korlátolt és ostoba gondolkodás és ami még veszélyesebb: egy kalap alá sorolja a gyereket a szüleivel, így az, ha ki akarna törni késõbb a szülei jármából, mindig visszalökik. A férjedre tényleg figyelj oda! Nagyon nem jó jel az, ha valaki így reagál mások "erkölcsiségére".
Mikortól kezdte ezt a viselkedést? Végül is nem kell leírnod, mert attól az idõponttól számított negyedévet megelõzõn került kapcsolatba egy 3. személlyel.Azóta vagy csalva. Bevált módszer, és ha jobban kikérdezed az embereket, hasonló idõpont jön ki mindegyiknél. +/- egy-két nap.
#2 Marhaságokat hordasz össze.

Amikor létrehozott egy gmail fiókot akkor kéri az ellenörző kódok. Az mit jelent? és mit csinálja ha nincsen? Help!

Legjobb válasz: https://accounts.google.com/SignUp?service=mail itt regisztrálsz??

A kérdező hozzászólása: igen de már nem kell válasz mert sikerült más hogy :)
szerintem semmit, csak eltüntetik a kérdést:)
A kérdező hozzászólása: törölni én is tudom :) akkor csak ennyi ? semmi se jár érte ? :)
mivel nincs meg semmi adata így nem nagyon tudod letiltani..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!