Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálnak ha az (551 db)

CO érzékelő mit csinál ha az elem le van merülve?

Legjobb válasz: Vagy figyelmeztet hogy le fog merülni, vagy rosszabb esetben nem csinál semmit.

Vagy figyelmeztet hogy le fog merülni, vagy rosszabb esetben nem csinál semmit.
A normálisabb pittyeg, a gagyi csak sunyiba lemerül. Amúgy a tesztgomb nem poénból van rajta.

A macskák mit csinálnak, ha az arcukat, fülüket fújják?

Legjobb válasz: Esetleg becsukják a szemüket?

Esetleg becsukják a szemüket?
Az enyémek hunyorítanak (vagy majdnem teljesen becsukják a szemüket), de jellemzõbb rájuk, hogy rángatják a fejüket vagy próbálnak elfordulni, illetve megrázzák magukat vagy hirtelen mozdítják a fülüket, mintha az ideg rángatná... Ezt csinálják amúgy akkor is, ha vízzel lefújod õket, vagy valahogy víz kerül rájuk. Gondolom azért is kényelmetlen nekik, mert õk a bajszukkal érzékelnek bizonyos dolgokat a környezetükbõl, és így, hogy ráfújunk bekavar nekik. De lehet simán csak ösztönös reakció is, hiszen szerintem mi emberek (és a legtöbb állat sem) szeretnénk, ha valaki az arcunkba fújna, vagy a hajunkat a képünkbe. Mi is próbálnánk kikerülni.

A Duna Hause mit csinal, ha lakast szeretnenk eladni vagy venni? (Azon kivul hogy hirdeti a lakast)

Pl. ugyvedet szerez?

Legjobb válasz: Én sem vagyok megelégedve vele, de nem úgy vettem észre,hogy a vevõ érdekeit képviseli. Folyamatosan igérget, hogy küldi a tullap másolatot, társasházi alapitó okiratot stb. e-mailben. hetek óta nem ért ide. Folyamatosan csúsztat, féligazságokat mond, és mivel mi nem értünk hozzá, csak nézünk bambán, erre õ ingerülten elismétli még egyszer ugyanazt a dumát. .. De a legszomorúbb, hogy elvesztette a bizalmunkat, ezt õ is érzi, fel van háborodva, és még úgy se csinálja a dolgát ...

Én sem vagyok megelégedve vele, de nem úgy vettem észre, hogy a vevõ érdekeit képviseli. Folyamatosan igérget, hogy küldi a tullap másolatot, társasházi alapitó okiratot stb. e-mailben. hetek óta nem ért ide. Folyamatosan csúsztat, féligazságokat mond, és mivel mi nem értünk hozzá, csak nézünk bambán, erre õ ingerülten elismétli még egyszer ugyanazt a dumát. .. De a legszomorúbb, hogy elvesztette a bizalmunkat, ezt õ is érzi, fel van háborodva, és még úgy se csinálja a dolgát ...


Ki mit csinál ha kiírt egy új kérdést az oldalon?

tudom hogy vár :P

Legjobb válasz: Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.

Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.
A kérdező hozzászólása: már tudják mert már néhány kérdésbe bele írtam hogy ne hogy meg kérdezzék? és ez miért olyan érdekes? :P
figyelem a srác csak 14, nem kell komolyan venni
Semmit:D Mit kéne csinálnom?
Fogcsikorgatva várom az új válaszokat.
Más kérdésekre válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok rossz fiú :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Még jöhet válasz. ma 00:32-nak hahaha le vagy tiltva... mert így válaszoltál. :D
én meg tudom hogy nem vár hanem lekvár
Nem kérdeztem még eddig...
miután kiírtam a kérdést, õrülten frissítgetni kezdem az oldalt, hátha jön már egy válasz... persze az elsõ válaszon általában látszik, hogy az elküldõje gyakran írja be a keresõbe, hogy "trollfész", de nem csüggedek el, frissítgetem az oldalt tovább, hátha jön egy "nem trollface-os" válasz :D :D

Ha egy nő azt kérdezi féltékeny vagyok-e és mit csinálnék ha engem megcsalna mi a helyes válasz, ebben a buktatóban?

Legjobb válasz: Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...

Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...
A kérdező hozzászólása: Ott hogy ha engedékeny vagyok akkor hülye papucs vagyok, ha féltékeny akkor önzõ dög. Hát ez a buktató.
Önzõség, hogy szakítasz, ha megcsal? oh ok...
Hát, ez rohadtul nem így van. Normálisabbjánál, persze. Igenis jogos elvárás, hogy hûséges legyen, és igenis akkor lennél papucs, ha nem szakítanál vele rögtön, amint megtudod, hogy megcsalt. Ha viszont így teszel, akkor határozott vagy és van némi egészséges önbecsülésed. Egy párkapcsolat már akkor értelmetlen, amikor valamelyik félrelép, és ha utána még együtt maradtok, akkor meg fõleg. Nem kisajátítod azzal, hogy hûséget vársz el tõle. Ha minden másnap mással akar kúrni, tegye meg, de akkor nincs szüksége párkapcsolatra, ami a mi vidékünkön igenis monogám, azaz, csak egy párt (két személyt) tartalmaz. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Volt egy csaj akinek azt válaszoltam, hogy kidobnám a g*cibe és erre otthagyott.
Bármennyire szeretlek kiverem a fogad!
Az a helyes válasz amit gondolsz... 21/N

Mi baja lehet a motoromnak? Robogó motor, 50ccm-es, nehezen indul be, ékszíjnek a hangját lehet hallani, hogy azt tépi vagy mit csinál, ha beindul, akk ilyen csörgős hangja van, és utána leáll, hamar.

Legjobb válasz: Robogókhoz nemigazán értek. De ha már csörög az régen rossz. Így látatlanba arra tippelnék hogy fõtengelycsapágy,dugattyúgyûrû vagy valami ilyesmi probéa lehet. Bár ha van benne fogaskerék az is csöröghet ha kopott/sérült. Szerintem nem árt ha hozzáértõ segítségével megnézed/nézeted alaposabban is.

Robogókhoz nemigazán értek. De ha már csörög az régen rossz. Így látatlanba arra tippelnék hogy fõtengelycsapágy, dugattyúgyûrû vagy valami ilyesmi probéa lehet. Bár ha van benne fogaskerék az is csöröghet ha kopott/sérült. Szerintem nem árt ha hozzáértõ segítségével megnézed/nézeted alaposabban is.
A vacsora.
Egy Hayabusa...
Szoktatok beszélgetni? Akkor keresd többet a társaságát meg hívd randizni... ismerjétek meg egymást!
Beszélgess vele többet aztán hívd el valahova..
A kérdező hozzászólása: Kösui a válaszokat

Amikor létrehozott egy gmail fiókot akkor kéri az ellenörző kódok. Az mit jelent? és mit csinálja ha nincsen? Help!

Legjobb válasz: https://accounts.google.com/SignUp?service=mail itt regisztrálsz??

A kérdező hozzászólása: igen de már nem kell válasz mert sikerült más hogy :)

Ha kipipálom redsnow-nál iphone-on a deactive menüpontot, akkor az mit csinál vele? Az mire jó?

Legjobb válasz: Deaktiválja a telefont, vagyis a hacktiválás ellentéte. Az iTunes újra kérni fogja, hogy helyezz be a készülékbe egy eredeti, az adott szolgáltatóhoz tartozó SIM kártyát, hogy aktiválhasd.

Deaktiválja a telefont, vagyis a hacktiválás ellentéte. Az iTunes újra kérni fogja, hogy helyezz be a készülékbe egy eredeti, az adott szolgáltatóhoz tartozó SIM kártyát, hogy aktiválhasd.

Aztan mondjatok csak nagyokosok, mit csinalunk ha meguntuk az asszonyt?

Legjobb válasz: Ha nem tudod mit csinálj akkor nem is való neked asszony.

Ha nem tudod mit csinálj akkor nem is való neked asszony.
Okos férfi 2 évente cseréli a kocsit, 5évente az asszonyt, 10 évente a lakást. Most mondjuk ugye válság van, kocsi lakás ugrik, de az asszonyt még cserélheted. A szomszéd is unja az övét, szerintem cseréljetek.
A kérdező hozzászólása: Te tudod, azert vagy itt ?
a kérdezõ egy ökör.
De egy okos nõ képes mindig újat mutatni, hogy ne legyen unalmas...:P
Például mutat egy olyat, hogy õ cseréli le a manust. Ez néha megesik.
Csak ne , hogy az asszony elõbb cseréljen le!:) :) :)
Szerintem egyértelmû, hogy ebben a helyzetben mi a teendõ: LAPÁT. mert ha nem idióta, akkor érzi hogy unod és õ fogja elõbb megtenni.
A kérdező hozzászólása: Aki itt okrozik annak nincs itt mit keresnie, mint lathato egy ilyen kerdesre is vannak sokkal intelligensebb es civilizaltabb valaszok es valaszadok !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!