Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálnak ha az (571 db)

CO érzékelő mit csinál ha az elem le van merülve?

Legjobb válasz: Vagy figyelmeztet hogy le fog merülni, vagy rosszabb esetben nem csinál semmit.

Vagy figyelmeztet hogy le fog merülni, vagy rosszabb esetben nem csinál semmit.
A normálisabb pittyeg, a gagyi csak sunyiba lemerül. Amúgy a tesztgomb nem poénból van rajta.

A macskák mit csinálnak, ha az arcukat, fülüket fújják?

Legjobb válasz: Esetleg becsukják a szemüket?

Esetleg becsukják a szemüket?
Az enyémek hunyorítanak (vagy majdnem teljesen becsukják a szemüket), de jellemzõbb rájuk, hogy rángatják a fejüket vagy próbálnak elfordulni, illetve megrázzák magukat vagy hirtelen mozdítják a fülüket, mintha az ideg rángatná... Ezt csinálják amúgy akkor is, ha vízzel lefújod õket, vagy valahogy víz kerül rájuk. Gondolom azért is kényelmetlen nekik, mert õk a bajszukkal érzékelnek bizonyos dolgokat a környezetükbõl, és így, hogy ráfújunk bekavar nekik. De lehet simán csak ösztönös reakció is, hiszen szerintem mi emberek (és a legtöbb állat sem) szeretnénk, ha valaki az arcunkba fújna, vagy a hajunkat a képünkbe. Mi is próbálnánk kikerülni.

A Duna Hause mit csinal, ha lakast szeretnenk eladni vagy venni? (Azon kivul hogy hirdeti a lakast)

Pl. ugyvedet szerez?

Legjobb válasz: Én sem vagyok megelégedve vele, de nem úgy vettem észre,hogy a vevõ érdekeit képviseli. Folyamatosan igérget, hogy küldi a tullap másolatot, társasházi alapitó okiratot stb. e-mailben. hetek óta nem ért ide. Folyamatosan csúsztat, féligazságokat mond, és mivel mi nem értünk hozzá, csak nézünk bambán, erre õ ingerülten elismétli még egyszer ugyanazt a dumát. .. De a legszomorúbb, hogy elvesztette a bizalmunkat, ezt õ is érzi, fel van háborodva, és még úgy se csinálja a dolgát ...

Én sem vagyok megelégedve vele, de nem úgy vettem észre, hogy a vevõ érdekeit képviseli. Folyamatosan igérget, hogy küldi a tullap másolatot, társasházi alapitó okiratot stb. e-mailben. hetek óta nem ért ide. Folyamatosan csúsztat, féligazságokat mond, és mivel mi nem értünk hozzá, csak nézünk bambán, erre õ ingerülten elismétli még egyszer ugyanazt a dumát. .. De a legszomorúbb, hogy elvesztette a bizalmunkat, ezt õ is érzi, fel van háborodva, és még úgy se csinálja a dolgát ...


Ki mit csinál ha kiírt egy új kérdést az oldalon?

tudom hogy vár :P

Legjobb válasz: Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.

Amit amúgy is csinálnék. Eszek, filmet nézek, stb.
A kérdező hozzászólása: már tudják mert már néhány kérdésbe bele írtam hogy ne hogy meg kérdezzék? és ez miért olyan érdekes? :P
figyelem a srác csak 14, nem kell komolyan venni
Semmit:D Mit kéne csinálnom?
Fogcsikorgatva várom az új válaszokat.
Más kérdésekre válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok rossz fiú :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Még jöhet válasz. ma 00:32-nak hahaha le vagy tiltva... mert így válaszoltál. :D
én meg tudom hogy nem vár hanem lekvár
Nem kérdeztem még eddig...
miután kiírtam a kérdést, õrülten frissítgetni kezdem az oldalt, hátha jön már egy válasz... persze az elsõ válaszon általában látszik, hogy az elküldõje gyakran írja be a keresõbe, hogy "trollfész", de nem csüggedek el, frissítgetem az oldalt tovább, hátha jön egy "nem trollface-os" válasz :D :D

Ha egy nő azt kérdezi féltékeny vagyok-e és mit csinálnék ha engem megcsalna mi a helyes válasz, ebben a buktatóban?

Legjobb válasz: Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...

Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...
A kérdező hozzászólása: Ott hogy ha engedékeny vagyok akkor hülye papucs vagyok, ha féltékeny akkor önzõ dög. Hát ez a buktató.
Önzõség, hogy szakítasz, ha megcsal? oh ok...
Hát, ez rohadtul nem így van. Normálisabbjánál, persze. Igenis jogos elvárás, hogy hûséges legyen, és igenis akkor lennél papucs, ha nem szakítanál vele rögtön, amint megtudod, hogy megcsalt. Ha viszont így teszel, akkor határozott vagy és van némi egészséges önbecsülésed. Egy párkapcsolat már akkor értelmetlen, amikor valamelyik félrelép, és ha utána még együtt maradtok, akkor meg fõleg. Nem kisajátítod azzal, hogy hûséget vársz el tõle. Ha minden másnap mással akar kúrni, tegye meg, de akkor nincs szüksége párkapcsolatra, ami a mi vidékünkön igenis monogám, azaz, csak egy párt (két személyt) tartalmaz. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Volt egy csaj akinek azt válaszoltam, hogy kidobnám a g*cibe és erre otthagyott.
Bármennyire szeretlek kiverem a fogad!
Az a helyes válasz amit gondolsz... 21/N

Mi baja lehet a motoromnak? Robogó motor, 50ccm-es, nehezen indul be, ékszíjnek a hangját lehet hallani, hogy azt tépi vagy mit csinál, ha beindul, akk ilyen csörgős hangja van, és utána leáll, hamar.

Legjobb válasz: Robogókhoz nemigazán értek. De ha már csörög az régen rossz. Így látatlanba arra tippelnék hogy fõtengelycsapágy,dugattyúgyûrû vagy valami ilyesmi probéa lehet. Bár ha van benne fogaskerék az is csöröghet ha kopott/sérült. Szerintem nem árt ha hozzáértõ segítségével megnézed/nézeted alaposabban is.

Robogókhoz nemigazán értek. De ha már csörög az régen rossz. Így látatlanba arra tippelnék hogy fõtengelycsapágy, dugattyúgyûrû vagy valami ilyesmi probéa lehet. Bár ha van benne fogaskerék az is csöröghet ha kopott/sérült. Szerintem nem árt ha hozzáértõ segítségével megnézed/nézeted alaposabban is.
A vacsora.
Egy Hayabusa...
Szoktatok beszélgetni? Akkor keresd többet a társaságát meg hívd randizni... ismerjétek meg egymást!
Beszélgess vele többet aztán hívd el valahova..
A kérdező hozzászólása: Kösui a válaszokat

Mit szolnátok ha az élettársatokról derülne ki hogy azt csinálja mint vv veronika? Csak ő hirdetésből szed ösze embereket és abból jár vásárolgatni drága helyekre stb.

Most kibukott a dolog hogy volt pár pasija hirdetésb?l akiket évekig lehúzott jó sok pénzzel. Aztán itthon maradt a telója csörgött felvettem kiborult a bili.mit csinálnátok? Engem szeret az biztos mert pl elvitt nyaralni is sajnos én keveset keresek nem tehetek meg ilyesmit és valahol mégértem hogy ? jobb életre vágyik.

Legjobb válasz: Ha megkérnéd abbahagyná? Mert ha nem akkor nem szerelmes. Kérdezted már ezt tõle? Mármint hogy abbahagyná-e miattad.... de ne csak úgy poénosan kérdezd hanem mintha igazából kérdeznéd.

Ha megkérnéd abbahagyná? Mert ha nem akkor nem szerelmes. Kérdezted már ezt tõle? Mármint hogy abbahagyná-e miattad.... de ne csak úgy poénosan kérdezd hanem mintha igazából kérdeznéd.
Nem az fájna, hogy ezt csinálja, hanem hogy titkolta elõlem, ha úgy tetszik, átvágott. Akármit is mûvel az ember, legyen benne annyi gerinc, hogy ha komoly kapcsolatot akar valakivel kialakítani, akkor játsszon nyílt lapokkal, hogy a másik még a kapcsolat kezdetén eldönthesse, hogy ez neki belefér e. De mikor együtt vannak egy ideje, és véletlen kiderül egy ekkora horderejû dolog, az szerintem elfogadhatatlan.
Tehát prosti?
A kérdező hozzászólása: Nem. Akarom elküldeni mert szeretem
Azért vagy biztos bene h szeret mert elvitt nyaralni?? Jó érv.
A kérdező hozzászólása: Hát ha nem szeretne rám költené a pénzét? Ha másokkal csak pénzért csinálja engem nyaggatna a szexért? Kinyalná a fenekem ezt nem átvitt értelembe értem szo szerint.? Velem lakna?
Mindenkinek kel egy biztos pont! Szted az a férfi akinek felesége van, de bulizgat nözik az minek tartja az asszonyt?
Egyik ismerõsöm hovatásos luxus k.rva. Vagyis csak volt. Tehát gazdagokkal, politikusokkal csinálta még külföldön is volt dolgozni. A mostani párja miatt hagyta abba mert Õ TÉNYLEG SZERETI! A te párod nem szerelmes beléd, csak egy biztos pont vagy neki.
A kérdező hozzászólása: De akkor mértont velem van aki 70 ezret keres? Miért nem egy gazagabbal? Akivel beszéltem te Efono az is szerelmes belé.és van pénze.

Amikor létrehozott egy gmail fiókot akkor kéri az ellenörző kódok. Az mit jelent? és mit csinálja ha nincsen? Help!

Legjobb válasz: https://accounts.google.com/SignUp?service=mail itt regisztrálsz??

A kérdező hozzászólása: igen de már nem kell válasz mert sikerült más hogy :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!