Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálnak belgyógyászaton (10 db)

Mit csinálnak belgyogyászaton? A védőnőm mondta h kérjék időpontot . Jövőheten megyek.

Legjobb válasz: Terhes vagy? Nekem nem kellett menni, mert a háziorvosunk belgyógyász, így csak megvizsgált, vérnyomást mért, kikérdezett.

Terhes vagy? Nekem nem kellett menni, mert a háziorvosunk belgyógyász, így csak megvizsgált, vérnyomást mért, kikérdezett.
Én múlthéten voltam. Nekem már elõtte héten a háziorvos levette a vért, és ennek az eredményét másnak megkaptam, nekem ezt is vinnem kellett a belgyógyászatra, szintén idõpot kérés alapján. Mikor bementem elõször vérnyomást mértek, átfutotta a szemével a vérvétel eredményemet, mondta hogy oké. Ja, elkérdezte a szokásos dolgokat, szedek-e gyógyszert, van-e allergiám. Aztán csináltak még egy Ekg-t, és ennyi volt. Kb 5-10perc.
Nekem a háziorvosom belgyógyász, õ csinálta. EKG, az nagyon rossz volt, sürögtek körülöttem egy csomóan mert tanítgattak rajtam vkit, hát nem volt valami jó érzés. Kicsit szégyenlõsebb vagyok, így nem örültem ennek a sok embernek ott félmeztelenül, így kicsit magasabb is lett, mondták hogy izgultam. Kicsit egyébként bunkó az orvosom, flegmán beszél mindenkivel. Gondoltam magamban, hogy te mutogatnád magad, te is izgulnál. Utána pár perc múlva megmérték a vérnyomásom, már csak az asszisztens volt ott, teljesen normális lett.

A háziorvos hogy méri fel a belgyógyászati állapotot? Mit csinál?

És mikor kell menni hozzá?

Legjobb válasz: Elõször is,csak olyan háziorvos méri fel a belgyógyászati állapotot,aki egyben belgyógász szakorvosi diplomával is rendelkezik,és van EKGja.Az összes többi esetben kapsz egy beutalót a belgyógyászatra,és ott okosan megvizsgálnak.Amúgy az enyém rendszeresen vérnyomást mér,ha megjelenek nála valami beutalóért.

Elõször is, csak olyan háziorvos méri fel a belgyógyászati állapotot, aki egyben belgyógász szakorvosi diplomával is rendelkezik, és van EKGja.Az összes többi esetben kapsz egy beutalót a belgyógyászatra, és ott okosan megvizsgálnak.Amúgy az enyém rendszeresen vérnyomást mér, ha megjelenek nála valami beutalóért.
Nekem a háziorvos megmérte a vérnyomásom és meghallgatta a tüdõmet.Ebbõl ált a belgyógyászati vizsgálat.Nekem a szülõ kórházamban csinálták egy napon az ekg-t és a vércsoport elemzéses vizsgálatot na meg a vizelet mintámat kellett leadni.A házirovos kb a 12. héten nézett így meg.Hogyha mész védõnõhöz akkor õ mindent elmond.Hozzá a 12. hétig el kell jutni mindenféleképpen.
A belgyógyászati vizsgálatot a 12. héttõl lehet végeztetni, nekem a háziorvosom csinálta, EKG.valDe ahogy írták elõtte, sok helyen beutalót kapsz belgyógyászatra.
Nekem közölte õ csak beutalót ad, mert nem õ a terhesgondozóm.Így elmentem az sztk-ba és ott csin.meg az ekg-t, de majd ezt megmonjda -Kérdezz rá a védõnõtõl, mert állítólag neki kell szólni emiatt neked-nekem sem szólt és a háziorvos is ezt mondta meg az ekg-n is ezt mondták.

A belgyógyászaton mit csinálnak? Elküldött a dokim.12 hetes multam. Kérhetem hogy csinaljon uh-t is? Mert mikor voltam a 12 hetes uh-on ott nem adtak képet azt mondtak a belgyogyászaton van egyedül olyan gép ahol nyomtatni tudnak képet.

Legjobb válasz: Nálunk csak vérnyomást mért,EKGt nézett és körbehallgatott fonendoszkóppal.Ennyi.Ja és megkérdezte hogy jól vagyok-e... Az egész 10 perc volt.

Nálunk csak vérnyomást mért, EKGt nézett és körbehallgatott fonendoszkóppal.Ennyi.Ja és megkérdezte hogy jól vagyok-e... Az egész 10 perc volt.
Ugyanaz mint az elõzõ. Pont ezt csinálták nekem is és ennyi ideig. Miért csinálna neked egy belgyógyász uh-t??? Kicsit fura egy kérdés.
Nekem a házidokim végezte a belgyógyászati vizsgálatot: vérnyomást mért, és EKG. Ennyi. Nekem videót adtak a 12.uh-n, persze fizetni kellett érte! De a belgyógyászat nem nézi a babát, az a te állapotodat ellenõrzi, vagyis ha jól érzed magad, kapsz egy pecsétet, hogy minden ok! Ha van probléma, akkor van további lépés gondolom... de a kicsirõl csak az uh-t végzõ orvos ad képet utána, ha nem felejtesz el kérni, és van papírja...
Nem jellemzõ, hogy a belgyogyászaton képet osztogatnak a kicsirõl.Ha csinál hasi uh-át(nállunk nem szoktak)esetleg akkor ragadd meg az alkalmat és kérdezd meg.Az orvosomtol én sem kaptam.Elõszõr lefényképeztem a telefonommal a monitort, de mostmár van egy szép képem is, voltam 4D-én.


Mit csinálnak a belgyógyászaton?

Me kelett menjek. Az egyik asszisztens azt mondta hogy vetközzek mert EKG-t fog csinálni, a másik meg hogy ne mert nem kell. Végül a doki vizsgált meg ugyanugy mint a háziorvos szokott. Ezért kelett mennia belgyogyászatra? Kiváncsi vagyok kinek mi volt?!

Legjobb válasz: Én 11 hetesen voltam a háziorvosomnál és nekem azzal letudták a belgyógyászati vizsgálatot. Meghallgatta a szívemet, mért vérnyomást, megkérdezte, hogy érzem magam és ennyi. Elvileg a terheskönyvben van helye az EKG-s pecsétnek is, de nekem, mivel a teherbeesés elõtt kb. 1 hónappal voltam EKG-n nem kellett mennem.

Én 11 hetesen voltam a háziorvosomnál és nekem azzal letudták a belgyógyászati vizsgálatot. Meghallgatta a szívemet, mért vérnyomást, megkérdezte, hogy érzem magam és ennyi. Elvileg a terheskönyvben van helye az EKG-s pecsétnek is, de nekem, mivel a teherbeesés elõtt kb. 1 hónappal voltam EKG-n nem kellett mennem.
Én 9 hetesen voltam szintén a háziorvosomnál és nekem is le volt tudva a belgyógyászat. Nekem csinált EKG-t és vérnyomásmérést. Nekem ennyi volt. 21 hetes kismama
nálunk nem a háziorvos csinálja, hanem kimondot belgyogyász az sztkba kell menni, ekg, meghallgatnak, de azt mondják ne az elején menjünk mert akkor még nincs teher ami változtathat az eredményen,

Milyen az EKG és belgyógyászati vizsgálat? Mit csinálnak? Hétfőn megyek és fogalmam sincs, hogy mi fog történni.

Legjobb válasz: Nekem a házidokihoz kellett menni. Semmi extrát nem csinált, csak EKG-t. A mellkasomra kötötték azt a drótos izét. Pár perc alatt már végeztünk is. Semmi egyéb nem volt. Bár azt vettem észre, hogy ahány hely, annyi szokás. Nálatok lehet másképpen történik. 22 hetes kismami

Nekem a házidokihoz kellett menni. Semmi extrát nem csinált, csak EKG-t. A mellkasomra kötötték azt a drótos izét. Pár perc alatt már végeztünk is. Semmi egyéb nem volt. Bár azt vettem észre, hogy ahány hely, annyi szokás. Nálatok lehet másképpen történik. 22 hetes kismami
Nálam a belgyógyászati vizsgálatot a háziorvos csinálta(vényomás...), az ekg-t az sztk-ban. Semmi extra, rádrakják a tappncsokat, a nõ meg nézte a mûszerén és már nem tart olyan sokáig, kb. 1 perc.
Szia! Nekem is a körzeti csinálta, egy EKG, meg egy vérnyomás mérés volt! Ennyi az egész. Boldog babavárást: üdv:26heteske
nekem a háziorvosom belgyógyász és õ csinált a körzeti rendelõjében ahová amúgy is járunk 1 EKG-t és egy vérnyomásmérést. ennyi volt.
Nekem az SZTK-ba csinálták, ahogy már írták tappancsokat tesznek rád.De nem kell megijedni ha esetleg találnak valamit, engem szívzörejjel elküldtek szívultrahangra de ott kiderült hogy semmi gond. 18 heteske
Szia! Nekem belgyógyászati szakrendelésre lkellett mennem, bent voltam vagy félrát, bár ebbe az is beletartozik, hogy a bácsi nagyopn szeret beszélni...:) EKG-t csinált, vérnyomást mért, nyálkahártyát vizsgált, pocakomat (borda alatt) nyomkodta (fogalmam sincs mire volt jó...), és meghallgatott mellkason-háton. Ennyi volt:) Ne aggódj, semmi extra:) Boldog babavárást!

Belgyógyászaton mit csinálnak ha magas vérnyomással kűldtek oda?

Háziorvosom beutalót adott a belgyógyászatra,mert gyakori magas vérnyomásom van ês fáj a fejem. Ott milyen vizsgálatokat csinálnak? Mire számitsak? Még csak 18 éves vagyok ês egyáltalán nem szimpatizálok a tûkkel :d

Legjobb válasz: Tûkkel nem fogsz találkozni.

Tûkkel nem fogsz találkozni.
Csinálnak EKG-t, meghallgatják a szívedet és nagy valószínûséggel elsõ körben kapsz egy 24 órás vérnyomásmérõt. Ha az olyan értékeket mutat, akkor meg kapsz gyógyszert.
Rádtesznek egy vérnyomásmérõt, ami fél óránként mér, és 24 órán át magadon kell tartani, tehát alvás kizárva.Másnap vissza kell vinni, és kiderül, mikor ráteszik a számítógépre a programot, ha magas volt akkor magasvérnyomással gyógyszereket kell szedni.

Mit csinál a háziorvos a "belgyógyászati vizsgálatkor"?

Legjobb válasz: Ekg és vérnyomásmérés volt

Ekg és vérnyomásmérés volt
Megmérte a vérnyomásomat, és elküldött EKG-ra.
Megmérte a vérnyomásomat és viszlát.
Nekem a vérnyomásomat mérte és EKG-t csinált.
Csak Ekg-t csinált és megkérdezte van-e valami panaszom... ez volt a hatalmas kivizsgálás.
Vérnyomásmérés, EKG és nagyon alaposan meghallgatott. Ennek köszönhetõen kiderült, hogy szívzörejem van. Kaptam beutalót a kardiológiára. Rendes volt nagyon, mondta, hogy valószínû nincs különösebb gond, az emberek 8-10%-át érinti, de azért járjunk utána. Kicsit azért aggódok. Nem erre számítottam 29évesen 12hetes terhesen. Reméljük a legjobbakat. Bocsi, ha kicsit hosszú lett.

Mit csinálnak a kórházi Belgyógyászati vizsgálaton?

Tegnap csinált EKG-t a házi dokim de azt mondta teljesen jó menjek el a kórházba belgyógy.ra.Ott milyen az a vizsgálat?????

Legjobb válasz: Bocsi! NEM teljesen jó :(!

A kérdező hozzászólása: Bocsi! NEM teljesen jó :(!
Szia! Belgyógyon EKg-t csinálnak, majd egy másik orvos azt kiértékeli, valamint vérnyomást mérnek, betapintásos vizsgálatot végeznek, elõzõ betegségekrõl kikérdeznek és kiértékelik a cukorterheléses vizsgálat eredményét (ezt vinned kell magaddal). 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Hát ez az! A cukor eredményem nincs meg még és a házi doki azt mondta õ megcsini az Ekg-t a kórházba már nem csinálnak. Ezért nem értem:-/!
Ugyanazt csinálja majd mint a háziorvosod. Én is mérgelödtem hogy minek kell ennyi helyre szaladgálni...engem 13 hetesen küldtek, a cukorterhelés után nem kellett mennem, hanem 12 hetesen ami volt vérvétel az az eredmény kellett.
A kérdező hozzászólása: Voltam belgyógyon és teljesen jó minden azt mondta a doki :) !!!

A belgyógyászaton mit csinálnak?

Még sosem voltam.

Legjobb válasz: Szia! Vérnyomásmérés, EKG készítés, reflexek vizsgálata, és megkérdezik, van-e valamilyen panaszod. Nyugi, nem fáj egyik sem! :-) Boldog babavárást!

Szia! Vérnyomásmérés, EKG készítés, reflexek vizsgálata, és megkérdezik, van-e valamilyen panaszod. Nyugi, nem fáj egyik sem! :-) Boldog babavárást!
nekem meghalgatta a doki a tüdömet is meg ekg meg vérnyomásmérés semi durva ne izgulj

Belgyógyászati vizsgálatom nincs készen, valahogy elmaradt. Most 33 hkm vagyok. Háziorvos nem csinálja meg. Mit tudok most így tenni?

Legjobb válasz: Egesz terhesseg alatt nem voltam belgyogyaszhoz kuldve. Egeszseges kisfiam szuletett programozott csaszarral.

Egesz terhesseg alatt nem voltam belgyogyaszhoz kuldve. Egeszseges kisfiam szuletett programozott csaszarral.
Nálunk nem a háziorvos csinálja, hanem egy belgyógyász- dietetikus orvos. A nõgyógyász küld a terheléses cukorvizsgálat után. Érdeklõdd meg, hogy ott ki végzi ezt a vizsgálatot és beszélj az orvossal, hogy fogadjon.
A kérdező hozzászólása: Nekem is most derült ki. Nõgyógyász kérdezte miért nincs a kiskönyvem kitöltve. Amúgy minden vizsgálat kész.
Nekem nõgyógyász adott beutalót a belgyógyászatra már rögtön a legelején, így kb. 12 hét körül már meg is voltam vele.
Idõpontot kérsz az sztk-ba belgyógyászatra, mondod hogy már 33 hetes vagy. Utána elmész a háziorvoshoz vagy a nõgyógyászhoz és adnak hozzá beutalót. Ennyi az egész, van még idõd elmenni rá.
Nekem is valahogy elmaradt, a napokban vettem észre, 29 hetes vagyok.Hétfõn megyek a háziorvoshoz, megcsinálja. Ha Neked nem csinálja meg a háziorvos, akkor mondd neki adjon egy beutalót a belgyógyászatra és ott megcsináltatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!