Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálnak a kérdésekkel (49 db)

Ez alatt a kérdés alatt összegyûjthetnénk, hogy mit csinált a Fidesz 4 év alatt?

Õszintén szólva, azért is kérem ki mások véleményét, mivel csak tavaly töltöttem be a 18. életévemet így egyértelmû, hogy 4 évre visszamenõleg nincsenek számottevõ politikai tapasztalataim, valamint 4 év amúgy is hosszú idõ. A Fidesz kormány munkáját kellene összegyûjteni (pozitívumokat és negatívumokat egyaránt), mivel egy ilyen kérdés sincs ahol ez össze lenne gyûjtve, vagy pedig az észérvek helyett csak felesleges sárdobálás található.

Legjobb válasz: Ez alatt a kérdés alatt összegyûjthetnénk, hogy mit csinált a Fidesz 4 év alatt? Humor kategóriába kellett volna ezt a kérdést kiírni.

Sok boldogságot fidesznyikek! Aztán nem ám sírni!
Rossz a szemnek, nem lehet értelmezni.
Kedves 21-es! Én se szeretnék itt lenni. Magyarország a hazám, oda tartozom és tegnap Berlinben a Jobbikra szavaztam. Épp azért, hogy egy jobb Magyarország legyen ahol élhetek.
nem vagyok, és nem is voltam balos, az elõzõ választáson pont a fideszre szavaztam. de jó példája vagy annak, hogy a gyûlöletre építenek. Köcsög c., felveszi a segélyt... köcsög tanár, most végre dolgozik. Idióta rendõr, végre nem mehet nyugdíjba 40 évesen...
Hallgatói szerzõdés Többit (közmunka, "kalandvágyas" fiatalok, 27% áfa, stb...) felsorolták. A közmunka még jó is lenne, de...19-est idézve: "közmunkaprogram meghírdetése a segély helyett: tán inkább a munkahelyteremtésre kellett volna ennyi erõt fordítani. a közmunkás életében nyomorog, hát majd nyomoroghat nyugdíjas éveiben is, mert ebbõl a nullához közelítõ összeget fog kapni. Én dolgozom közmunkásokkal (a munkahelyemen 4 üres állás van, de nem lehet embert felvenni, a közmunkás olcsóbb. Három havonta tanítjuk be az új embereket, munkát nagyon nem tudnak végezni, hiszen ügyet nem bízhatunk rájuk, ülnek a telefon mellett, de válaszolni sem tudnak az ügyfélnek, nem szakemberek). de oké, tök jó, éljen a közmunka. "
De végülis igaz pozitívan kell felfogni. Csak azt nézzük ami megmaradt.
Itt jár mo. Rezsicsökkentés = havi 400ft megatakaritás. Azt nem nézik hogy minden nap 200ft-al többet ad ki élelmiszerre. Ugye 30x200 az rögtön 6 ezer ft. Akkor jól jártunk nem? 400 ft a zsebbe marad 5600-meg kiment a zsebbõl.
A kérdező hozzászólása: #5 korrupciós mszp-s ügyek felderítése adórendszer átalakítása 1. - "Orbán Viktor környezetében, Kóka János lobbizik egy olyan cégnek amelynek a társtulajdonosa Gyurcsány Ferenc" 2. - Az egykulcsos adórendszer nem kedvez a szegényeknek Késõbb a többit is kifejthetem. #10 Aki az MSZP-re szavaz, annak az embernek már mindegy, érvekkel sosem fogod tudni meggyõzni.
Jó kérdések, fõleg ha még írni is tudnál. Akkor még talán válaszolnék is, ha megütnéd az általános iskolás szintet. Ezt pl "olvassa a kérdést, és a válast, hogy bizony a fidesz csinált is ám valamit, amit az 5ös válaszomban írtam, de az semmi õk csak a 8évüket emlegetik. " meg sem próbálom értelmezni, mert nem aludtam ahhoz eleget. Kérdezni meg én is tudnék, de felesleges. Úgysem kapnék rá értelmes választ, ahogy eddig sem.
29-es válaszoló vagyok. Azért mert Németországban dolgozok, mert Magyarországon nem tudok megélni? ezt a kérdést én tettem fel.
"Én se szeretnék itt lenni. Magyarország a hazám, oda tartozom és tegnap Berlinben a Jobbikra szavaztam. Épp azért, hogy egy jobb Magyarország legyen ahol élhetek." Tisztában vagy azzal, hogy a Jobbik programja teljes államcsõdbe taszítaná az országot? Arról nem is beszélve, hogy semelyik párt nem írja, hogy mibõl szeretné finanszírozni a programban foglaltakat. Mert bizony Magyarországon nincs pénz erre, a gazdaság lappang majd ereszkedik (lásd font árfolyam), a külföldi befektetéseket a cégek megtépázták, hát ez a valóság. Lehet vizionálni, de a makacs valóság nem változik. Ja és szakérõk is utána számoltak a Jobbik programjának, keress rá (persze erre lehet mondani, hogy zsidók pénzelték õket, de a tagnapi tanulságot érdemes levonni, hogy bizony a közvélemény kutatások nem állnak messze a valóságtól).
" Lehetne, hogy felsorolod (felsoroltatod) azt is, ami az mszp érdeme volt 8 év alatt? Mert szerintem csak úgy van értelme az értékelésnek, ha összehasonlítod a kettõt." Mit akarsz az MSZP-vel? Leszerepelt (pont). A Fidesz most kezdte meg a 2. ciklusát. --- Vicces vagy. A kérdezõ csupa negatívumot írt. Ezért javasoltam, hogy tán meg kéne nézni, mennyivel volt rosszabb korábban. De látom, neked a kérdést se sikerült megérteni. De lassan mondom, hogy te is értsd: nem bántottam a Fideszt.
A dolgozókat nem támogatta, az biztos.
*Választási mutyi.
választási reform, vagy minek nevezzem
Ahogy írtam, ezek tények, nincs mit ezen egyetérteni.
32-es Nem értek veled egyet, de nem is kell....
*lásd forint
"29-es válaszoló vagyok. Azért mert Németországban dolgozok, mert Magyarországon nem tudok megélni? ezt a kérdést én tettem fel." Ja azt nem neked írtam, hanem annak aki képtelen normálisan tagoltan és ékezetekkel írni.
Ki emlegeti a 8 évet? Nem az egyik szektatársad említette?
"Azért mert Németországban dolgozok, mert Magyarországon nem tudok megélni?" Sok az irigy ember itthon. Ezek jellemzõen jobbik-droidok. Õk még a megkeresett pénzedet is elvennék, sõt, ki se engednének az országból dolgozni téged, ha egyszer kormányra kerülnének. Örüljünk neki, hogy a közelébe sem volt a majd' egymillió megkeseredett ember a gyõzelemnek. Soha jobbik.
bírom az ilyen kis balosokat olvassa a kérdést, és a válast, hogy bizony a fidesz csinált is ám valamit, amit az 5ös válaszomban írtam, de az semmi õk csak a 8évüket emlegetik. nem tudom ki mondta hogy elk.rtuk. és csõdbe ment az ország? ki hívta be az IMF-t? melyik párt elnökhelyettese volt simon gábor? jó kérdések mi?
Egy mondattal kilehet fejezni mit csinált a fidesz. Megszedte magát, manipulált és elérte a célját.
aki az 5öst lepontozta annak fáj az igazság. mert bizony ezek már megvalósított dolgok.
Amit most is fog: megduplázza belõlünk a vagyonát. A hiszékeny réteget (kismamák, nyugdíjasok) majd megint behülyíti és el van intézve.
btk, ptk szigorítás kimaradt
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); korrupciós mszp-s ügyek felderítése adórendszer átalakítása közmunkaprogram meghírdetése a segély helyett épületrekonstrukciós program(középületek feljavítása, amivel az építõipar teljesítménye nõ) minimálbére emelés pedagógus életpályamodell orvosok és szociális dolgozók bérének emelése rendvédelmi szervek , és belügyi fegyveres szervek alapilletményének emelése 10ezer ft-tal. keleti nyitás stratégia, amivel sok keleti cég jön az országba(pl takata miskolc ezer új munkahely) befektetõi bizalom miatt újuló befektetési alapok növelése(pl wabberers kamion parkjának növelés 600új munkahely, vodafone ügyfélszolgálat növelése 500 új munkahely) rezsicsökkentés energia szektor profit alapú mûködésének a felfüggesztése(irányelvek lefektetése, és most a kormányváltáskor ezzel kezdik a munkát) lehetne még írni, de ha érdekel a téma majd keresgélsz, mert ezt fejbõl írtam neked.
*javítok abban igaza van Orbánnak, hogy küldik haza az emberek a pénzt, de nem vállalkozásra vagy ilyesmire küldöm, hanem megélhetésre, hiteltörlesztésre...
Közgép Trafik Földosztás Takarékszövetkezetek NAV Stadion Paks Magánnyugdíj Választási csalás Kaszinó Oktatás Egészségügy
Én Németországban vagyok és NEM a kalandvágy miatt jöttem ide. Csak amiatt vagyok itt, mert kell a pénz. Abban igaza van Megélhetésre, hiteltörlesztésre és azért, hogy a szüleim ki tudják fizetni a számláikat. Minden nap arra gondolok, hogy bárcsak otthon lehetnék a hazámban, a családommal és a barátaimmal. De tudom még maradnom kell....
Lehetne, hogy felsorolod (felsoroltatod) azt is, ami az mszp érdeme volt 8 év alatt? Mert szerintem csak úgy van értelme az értékelésnek, ha összehasonlítod a kettõt.
A KÉRDEZÕNEK is meg az ÖTÖS VÁLASZOLÓNAK is igaza van. Az egyik csak a negatívumokat sorolta fel, a másik csak a pozitívumokat. Mindent összevetve egy Fideszhez hasonló pártnak teljesen reális az a 45%-os támogatottság, amit tegnap elértek.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kedves 5: adórendszer átalakítása : úgy átalakították, hogy a sokat keresõ adója kevesebb lett, a keveset keresõé több. Éljen, tapsvihar. közmunkaprogram meghírdetése a segély helyett: tán inkább a munkahelyteremtésre kellett volna ennyi erõt fordítani. a közmunkás életében nyomorog, hát majd nyomoroghat nyugdíjas éveiben is, mert ebbõl a nullához közelítõ összeget fog kapni. Én dolgozom közmunkásokkal (a munkahelyemen 4 üres állás van, de nem lehet embert felvenni, a közmunkás olcsóbb. Három havonta tanítjuk be az új embereket, munkát nagyon nem tudnak végezni, hiszen ügyet nem bízhatunk rájuk, ülnek a telefon mellett, de válaszolni sem tudnak az ügyfélnek, nem szakemberek). de oké, tök jó, éljen a közmunka. épületrekonstrukciós program: aha, uniós pénzbõl. Szerinted meddig kapjuk, ha az oroszok és a kínaiak popsija most fényesebb az unióénál? minimálbére emelés : ezen csak röhögni tudok. Azt korábban is emelték, ráadásul adómentes volt, már nem az. orvosok és szociális dolgozók bérének emelése : aha. Férjem ápoló. Elmesélem, kapott emelést, de nem ám az alapbére emelkedett... három hónapig a fizuja mellé kapta feizetéskiegészítésnek. MAjd jött egy rendelet, ami a béreken felül minden kiegészítést megtilt az eü-ben. Azóta nem kapja. rezsicsökkentés : társasházban (rezsiben van a víz, gáz, fûtés), 400 ft-tal fizetek kevesebbet. Bezzeg ha úszómedencés palotám lenne, tízezreket takaríthatnék meg. Ébredj fel.
14. vagyok: nem 5-ös, hanem a 3-as választ írtam volna.
Fidesz is leszerepelt. Csak nagyon sok ember vak és a következõ 4 évben várják a megváltást.
Elnézést. De megkérdezhetem, hogy miért kaptam a lepontozást? Azért mert Németországban dolgozok, mert Magyarországon nem tudok megélni?
" Lehetne, hogy felsorolod (felsoroltatod) azt is, ami az mszp érdeme volt 8 év alatt? Mert szerintem csak úgy van értelme az értékelésnek, ha összehasonlítod a kettõt." Mit akarsz az MSZP-vel? Leszerepelt (pont). A Fidesz most kezdte meg a 2. ciklusát.
10-es, írj ki egy kérdést...nem az volt a kérdés, hogy melyik a rosszabb, hanem melyikkel jártunk jól...erre a válasz, egyik sem...a részletezés pedig ott van a kérdésben, illetve az 5ös válaszban. ezen nem fog segíteni az sem, hogy a baloldal meg elk.rta, hiába hajtod...
"mert bizony ezek már megvalósított dolgok." Elég szomorú. Egyszerûen nem hiszem el, hogy még a rezsicsökkentést is istenítik néhányan. Ez is õket minõsíti. Sok orvos pedig biztos azért ment ki inkább külföldre a 4 év alatt, mert olyan sok fizetés emelést kapott. "Lehetne, hogy felsorolod (felsoroltatod) azt is, ami az mszp érdeme volt 8 év alatt?" Idézem a Fideszeseket: nem ez volt a kérdés, ne terelj. Vagy csak õk hivatkozhatnak erre?
Ti komolyan azokra a látszatintézkedésekre adtok amiket a Fidesz kivitelezett. A fele nem ér semmit, mert nincs mérhetõ hatása, pl. egészségügyi-, tanári béremelés-, rezsicsökkentés (mellé kell venni a párhuzamos áremelkedést) és még lehetne ecsetleni a sok hülyeséget amik egyesek igen mélyen benyeltek. Ellenben a korrupciós tevékenységek bizony kemény pénzekbe kerültek amelyeket nagy részben az adófizetõk pénze sínylett, de ez nem gond, miért is lenne.
Ez alatt a kérdés alatt összegyûjthetnénk, hogy mit csinált a Fidesz 4 év alatt? Humor kategóriába kellett volna ezt a kérdést kiírni.

Fogamzásgátló tablettát szeretnék feliratni, eddig még nem voltam nögyógyásznál, bevallom félek és tartok töle. A kérdésem hogy mire készüljek a vizsgálatnál mit csinál, milyen kérdéseket tesz fel? És minden információt ami érdemes tudni ez ügyben.

Legjobb válasz: Ne aggódj, egyáltalán nem kell félni! Fog csinálni egy rákszûrést (ennek az eredménye kell, hogy szedhesd a tablettát, és majd évente kell újra menned). Nekem ez picit kellemetlen, de legtöbben azt mondják, hogy alig érzik. Megvizsgál hüvelyen keresztül, megvizsgálja a melleidet (ezt érdemes figyelni, hogyan csinálja, mert havonta egyszer jó megismételni otthon!). Meg fogja kérdezni, mióta menstruálsz, hány naposak a ciklusaid és hány napra jön, rendszeres-e egyáltalán. Érdeklõdni fog, hogy volt-e mellrák vagy trombózis a családban, ezeknek nem árt utánanézni, mielõtt mész! Azt is megkérdezi, hogy szedsz-e valami gyógyszert folyamatosan. Ha felelõsségteljes, akkor elküld vérvételre is, de ezzel nem mindig foglalkoznak. Megbeszélitek, hogy milyen árkategóriájú gyógyszert szeretnél szedni, elmond bizonyos dolgokat a szedéssel kapcsolatban. Ne félj kérdezni, mindenre válaszolni fog. Jó módszer, ha most még gondolkodsz, és vannak kérdéseid, azokat összeírod, mert ha izgulsz kicsit, könnyen elfelejtheted, és macerás utólag telefonálgatni, itt meg mindenki ezerfélét fog a kérdésre írni. Tehát semmi extra, többet fogtok beszélgetni, mint amennyi idõt vizsgál majd. :)

Ne aggódj, egyáltalán nem kell félni! Fog csinálni egy rákszûrést (ennek az eredménye kell, hogy szedhesd a tablettát, és majd évente kell újra menned). Nekem ez picit kellemetlen, de legtöbben azt mondják, hogy alig érzik. Megvizsgál hüvelyen keresztül, megvizsgálja a melleidet (ezt érdemes figyelni, hogyan csinálja, mert havonta egyszer jó megismételni otthon!). Meg fogja kérdezni, mióta menstruálsz, hány naposak a ciklusaid és hány napra jön, rendszeres-e egyáltalán. Érdeklõdni fog, hogy volt-e mellrák vagy trombózis a családban, ezeknek nem árt utánanézni, mielõtt mész! Azt is megkérdezi, hogy szedsz-e valami gyógyszert folyamatosan. Ha felelõsségteljes, akkor elküld vérvételre is, de ezzel nem mindig foglalkoznak. Megbeszélitek, hogy milyen árkategóriájú gyógyszert szeretnél szedni, elmond bizonyos dolgokat a szedéssel kapcsolatban. Ne félj kérdezni, mindenre válaszolni fog. Jó módszer, ha most még gondolkodsz, és vannak kérdéseid, azokat összeírod, mert ha izgulsz kicsit, könnyen elfelejtheted, és macerás utólag telefonálgatni, itt meg mindenki ezerfélét fog a kérdésre írni. Tehát semmi extra, többet fogtok beszélgetni, mint amennyi idõt vizsgál majd. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ!
A prosztataizgatás bevált. 20/L
0. Sok elõjáték, jobb esetben, a teljes lelki nyugalom és izgalom érdekében. 1. Szexelnek minél nagyobb odafigyeléssel egymásra, lehetõleg minél hosszabban, hogy a nõ elérje a csúcsot, amihez neki ugye több idõ szokott kelleni. Csikló izgatása közben jó választás lehet. 2. Nyalás, ujjazás minél tovább.
A kérdező hozzászólása: axem felrerteted akerdest..nem azt szeretnem tudni h a baratnod mit csinal h orgazmusod legyen ..hanem azt h te mit csinlax vele h orgazmusa legyen
Vagy keményen ujjaz vagy gyengéden nyal sokáig...én csak így tudok elélvezni. 27L
Csak azzal a lánnyal lehet bármit is kezdeni, aki megtanulta az orgazmust. Aki nem vette erre a fáradtságot tinikorában, azzal nem érdemes szenvedni, úgysem érsz el nála semmit.
A kérdező hozzászólása: valaki kronkretan elmagyarazna mi a huvelyi orgazmus?
A kérdező hozzászólása: konkretan *
Te hány éves vagy? És ha nem tudsz egy fogalmat, miért nem google-zol? Hüvelyi orgazmus a köznyelvben, ha a csikló izgatása nélkül ér el a nõ orgazmust. A csiklóval pedig csiklói (A nõk nagyobb része csak ezt a második fajtát tapasztalja meg)
Ha magára az együttlétre összpontosítasz és csak egyszerûen elengeded magad és élvezed a szexet akkor részedrõl zöld út az orgazmusnak.Ehez viszont a másik fél odafigyelése kell, hogy legalább is olyan dolgokat-pózokat csináljatok amit mindketten élveztek..
Szia! Alszik:)
alszik
De jó nektek! Az enyém az ölemben ül, mindent leszór, ledobál a földre, a billentyûzetet meg az arcomat csapkodja!!!
szia, nekem is fél 6-6 körül kel és fél 8-8 körül alszik vissza..így van egy kis idõm leülni a gépre.De pl ha az apa itthon van, akkor õ a minden, és ilyenkor is le tudok ülni a gép elé :-)
Alszik
Szia! Éppen alszik. Reggel általában fél 6 - 6 kor kel eszik és hamar vissza alszik egészen fél 10 körülig. Ilyenkor tudok egy kicsit magammal foglalkozni mert ez egy sziklaszilárd napi programja.
Alszik. Pont most ébredezik :)
Alszik
Alszik.:)
Alszik. De olyan is elõfordul, hogy játszik magában, és éppen nem kíváncsi rám, nekem meg éppen nincs más dolgom. :-)
Szia ! Alszik szintén :)
Alszik. 6-kor kelt és 8 körül visszaaludt. :)
Alszik. mindig 13-15 között alszik, én csak akkor tudok ide ülni.
Épp az ölemben csapkod:) gvjvz fbvrh ezt egy 6hós fiúcska írta Neked
Általában alszik, de most nem volt kedve hozzá, úgyhogy itt rámol a hátam mögött valamit :-), jól elvan, rám se néz :-)!
Már 1 órája alszik. De nekem meg már mennem kell fõzni. Még kb. 1 órát alszik. (Remélem!)
alszik... ha ébren van, nem enged netezni, lecsukja a laptop tetejét és elhúz innen:) )
Többnyire alszik vagy a kiságyban játszik.
Alszik:) kijöttem napozni egy kicsit a teraszra és a telefonomról is titeket olvaslak!
A kérdező hozzászólása: Mennyi alvó baba :) Az én babóm a járókában játszik, míg én reggeli közben szétnézek itt.
Játszik az ágyában. Mindenkinek alszik? Õ eljátszik egyedül is. Kíváncsi vagyok, mikor kezd el hiányolni.:) Lehet, már kezdi is...
alszik

Figyelem! Lehet, h picit polgárpukkasztó lesz a kérdésem: a Lostban mit csinálnak a (női. ) szereplők, ha meg van nekik?

Mert biztos van pár olyan a b?röndökben, de nem hiszem, h az mindenkinek elég..

Legjobb válasz: Semmit. Mert ez egy film. Ha meg ilyen helyzetbe kerülsz megoldod, bármi mással.

Semmit. Mert ez egy film. Ha meg ilyen helyzetbe kerülsz megoldod, bármi mással.
Ez aranyos, õk csak színészek. Vedd meg az eredeti DVD-t és nézd meg az extrákat. Ott látszik, hogy pl. nincs tengeralattjáró. De azért jó lenne, ha létezne Ben Linus. :)

Mit csinált MÁK?

Bocsánat,de mivel még korán van nem tudom magam hol kidühöngeni. 12.16-án a Budapesti mák-nál lakcímcserét jeleztem. Nyíregyházáról-Budapestre +gyes igénylés és tartósan beteg gyerekre emelt csp intézése.Minden ok is volt.Eddig még nem kaptam határozatot. Ma reggel láttam,h.még normál családit kaptam és azt is a Jász Nagykun Szolnoki Mák -tól!!! Miért t?lük???? Mi a fenét csináltak?????

Legjobb válasz: Szia! Nekem különösebb gondom nincs a csp-vel,de én is a Jász Nagykun Szolnokitól kaptam. Néztem is egy nagyot,hogy miért..?,de az a lényeg,hogy megkaptam. Ezek amúgy is csak bosszantani tudják az embert.Nyugi!!

Szia! Nekem különösebb gondom nincs a csp-vel, de én is a Jász Nagykun Szolnokitól kaptam. Néztem is egy nagyot, hogy miért..?, de az a lényeg, hogy megkaptam. Ezek amúgy is csak bosszantani tudják az embert.Nyugi!!
Szia! Szépen indult a reggeled:( Ha kidühöngted magad, telefonálj egyet-kettõt! Többet érsz vele, mint itt velünk:) Persze természetesen együtt érzünk Veled! Reméljük jobban alakul majd a napod! Szia, Anikó
Leghamarabb csütörtökön állnak veled szóba (én tegnap telefonáltam más ügybõl), közölték hogy csütörtökig nem érnek rá az én csip-csup gondjaimmal foglalkozni. Én decemberben adtam be a gyes kérelmemet és még határozatot sem kaptam, pedig minden héten beszélek velük, és szerintük folyamatban van, csak hát a törvény változik és a program még nem mûködik stb. kifogást kaptam már.
A kérdező hozzászólása: Hát nemsemmi......persze a telefont nem nagyon szeretik felvenni:((
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem lehet õket elérni!!!! :(((
Szia Második vagyok. Addig hívogattam õket (sok-sok számot), míg az egyik nõ adott nekem egy mobil számot. Kiderült, hogy ez valami központi ügyfélszolgálat (csak miért nincs sehol nekik feltüntetve?) Na mindegy. Felvették, gépi központ van, elõször a 2-es, utána az 1-es menübe kell lépni. Elmondja a gép, hogy hosszú lesz a várakozás. Kb. 3 perc után felvette egy ügyintézõ, nagyon rendes volt, mindent el lehet vele intézni és még panaszlevelet is írt a helyi ügyfélszolgálatnak. Csak ajánlani tudom õket, ha ezt a számot ismertem volna pár hónapja! A telefonszám: 06-30-344-0045
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszööm!! Most már a gyesemet sürgetem!! Kösznööm a számot:) )
A kérdező hozzászólása: Sikerült!!! Köszönöm szépen!!!! Felvette, kedves volt, segített!!! Még egyszer köszi:) )))))

Bölcsi kérdés, leírnátok a ti bölcsitekben mennyire jeleznek vissza a szülőnek arról, miket csinál a gyermek? És ha az apa viszi-hozza akkor is beszámolnak?

"Friss" bölcsisek vagyunk,els? gyerekünk,szóval nem jártunk még így közösségbe vele. Egy pár mondatot mondanak csak róla (már az els? héten is így volt) azt is csak kérdésekre. Én úgy érzem,hogy azért mégiscsak kicsi gyerekr?l van szó aki eddig " a szoknyám mellett" ült és minden percér?l tudtam, kicsit nagy váltásnak érzem h hirtelen semmit se tudok az egész napjáról. Én aggódom túl? Ez így normális, és törödjek bele hogy ez van? Sajnos nem maradhattam tovább itthon vele. Apja hozza viszi, mert neki útba esik (mivel egy másik településen volt csak bölcsis hely neki nem ott ahol én dolgozom).És az apja meg számomra tök lényeges dolgokat meg se kérdez, s?t semmit se kérdez mikor elhozza délután. Így én telefonálgatok az egyik gondozón?nek, az meg tök hülyének néz, hogy mit hívogatom,hiszen a gyerek egészséges, eszik, alszik, (szerinte)és ez a dolgog rendje. Máshol úgy hallottam van ilyen üzen?füzet szer?ség.

Legjobb válasz: Napi szinten nálunk sem mondanak sok mindent, csak hogy jól aludt, jól evett. Nálunk van üzenõ füzet, ahová a gondozónõ idõnként ír 1-2 oldalas jellemzést a gyerek fejlõdésérõl, beilleszkedésérõl, félévente van orvosi vizsgálat (magasság, súlymérés, stb.), és "szülõi értekezlet" is szokott lenni, de elég ritkán, évente kb. 3-4 alkalommal. (Budapest, XI. ker. bölcsõde)

Napi szinten nálunk sem mondanak sok mindent, csak hogy jól aludt, jól evett. Nálunk van üzenõ füzet, ahová a gondozónõ idõnként ír 1-2 oldalas jellemzést a gyerek fejlõdésérõl, beilleszkedésérõl, félévente van orvosi vizsgálat (magasság, súlymérés, stb.), és "szülõi értekezlet" is szokott lenni, de elég ritkán, évente kb. 3-4 alkalommal. (Budapest, XI. ker. bölcsõde)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, így lesz bár sokszor elmondom neki mit kérdezzen meg , és annak ellenére elfelejti a felét...:// Mi március vége óta járunk.
szerintem semmit, csak eltüntetik a kérdést:)
A kérdező hozzászólása: törölni én is tudom :) akkor csak ennyi ? semmi se jár érte ? :)
mivel nincs meg semmi adata így nem nagyon tudod letiltani..
Konkrét cégre gondolsz vagy mire?
Az internetes mlm az tulajdon képpen egy építkezési módszer kapcsolattartási rendszer építésére, és bõvítésére. Ehhez társul az, hogy a kiválasztott üzlet milyen beépített internetes lehetõségekkel rendelkezik. Egy ideális 100 %-os internetes mlm az internetes termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozik, kizárólag internetes csatornákon. A földhözragadt valóság mlm üzletek építésének módszerét viszi a netre, valamekkora mértékben. Az internetet elsõ sorban lista építésre, kapcsolat építésre, reklámozásra, és képzésre kell felhasználni. Varga Balázs Komló
A kérdező hozzászólása: Balázs nagyon rendes vagy, hogy válaszoltál. Köszönöm.Leírom, hogy jártam.Beléptem.A szponzorommal jóformán csak telefonon tudtam tartani a kapcsolatot, mert nem helyi lakos.Igy teljesen ellaposodott a dolog.Szereztem új tagot is de a szponzorom magához léptette be, mert nekem még nincs gyakorlatom.Tényleg kemény szakma.Várok egy évet és belépek egy helyi lakoshoz.Igy jártam.

Windows 8-m van és letöröl minden játékokhoz tartozó fájlt de a mappákat megtartja és ezt KB 1 perc alatt csinálja semmi kérdés nélkül ez mi lehet?

már kétszer csinálta azt hogy minden feltelepített játékot egyszerűen letöröl de mindet és nem csak úgy hogy uninstallálja mert minden mappa megvan a játék mappán belül is ott vannak a mappák csak a fájlok tünnek el. Ez mitől lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!