Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljunk, legyen baba Mi a (28 db)

Mit csináljak az egérrel? Véletlenül megrántottam a kezemmel leesett és nemműködik a bal gomb csak a jobb. Mi lehet a baja mit csináljak h jó legyen?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél újat. Mert ha ilyen kérdést fölteszel nem érdemes szétszedned.

Szerintem vegyél újat. Mert ha ilyen kérdést fölteszel nem érdemes szétszedned.
A kérdező hozzászólása: egyszerû lenne csakhogy vasárnap van így nemtudok venni a tesóm(akié a gép)kb 2 órán belül jön haza és addig még kikapcsolni se tudom...nemtudna vki segíteni..??????
A kérdező hozzászólása: az a fura h még a götgõ is jó meg a jobb egér gomb de a bal persze h elbVaszódott....:@
A kérdező hozzászólása: már megcsináltam és szétse kellett szedni:D azért köszi

Tegnap szült a volt feleségem. Lassan 2éve elváltunk. Baba az élettársáé. ÉN nevemen van baba. Mit csináljak, h ne az én nevemen legyen, mert nekem ahhoz semmi közöm?

Facebookon tudtam meg,amikor fényképen megláttam a babát én vezetéknevemmel.Remélem baba után nem kell fizetnem gyerektartást!

Legjobb válasz: Ha követelne gyerektartást,akkor követeld a dns vizsgálatot! De szerintem nem fog kérni ö is tudja hogy elöbb utobb ez kiderülne!

Ha követelne gyerektartást, akkor követeld a dns vizsgálatot! De szerintem nem fog kérni ö is tudja hogy elöbb utobb ez kiderülne!
Ha legalább 280 napja elváltatok hivatalosan is, akkor nem anyakönyvezhették a nevedre a gyereket. Elõször anyukával beszélj, aztán gyámhivatal. Nem lehet, hogy csak azonos a vezetékneved a valódi apáéval?
A válásnál "visszavette" a saját nevét? Mert ha nem, és nem volt apasági nyilatkozat, akkor azért kaphatta azt a nevet. Esetleg élettárs vezetékneve nem ugyanaz?
Hidd már el, hogy ha a törvény szerinti idõn túl született az a gyerek, akkor nem kaphatja a te nevedet
Legyél nyugodt. Ugyanez volt a helyzet 12 évvel ezelõtt a lányommal. Mivel a lányom még a volt férje nevét viselte, a szülés után csak a lányom M...né nevére vehették fel a baba adatait. Pedig õ az adatfelvételnél szólt és azt kérte, hogy inkább a lánykori vezetéknevére anyakönyvezzék ideiglenesen a babát. De ezt nem lehetett. Sõt, még alakcímkártyát is kiküldték a volt férj címére. Az apasági nyilatkozat leadása után azonban azonnal átvezették a névváltozást.
Bocs, de mindegy, hogy anyukának mi a hivatalos neve, Sz, vagy K , vagy Z, mivel ha a gyereket az õ nevére anyakönyvezik, az kizárólag a lánykori neve lehet. Elképzelhetõ, hogy képzelt apa kerül majd bejegyzésre, ilyen esetben anyuka bármilyen vezetéknevet mondhat. Ahhoz, hogy a férj -volt férj- nevére kerüljön egy gyerek, 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell. Ezt igen nehéz lenne megoldani, ha már majdnem 2 éve elvált...
A válásnál kérned kellett volna a névhasználat megszüntetését. Az anyakönyvezésre vonatkozó törvények szemellenzõsek, egyetlen szempont a gyerek biztonsága. Az anyakönyvi hivatal azok alapján járt el. A bíróságok meg úgyis unatkoznak. A volt nejed hanyagsága miatt egy sabloneljárással több.
A kérdező hozzászólása: Mindegy, akkor nem tudtam, azt hittem, hogy ha elválunk, akkor nem kerül a nevemre a gyerek.Mivel én siket vagyok, nekem errõl nem szólt senki, nem nagyon értek a törvényekhez.
"Nem tudom, hogy a védõnõk miért nem világosítják fel az anyákat, hiszen õk tudják a törvényt is meg ismerik a szülõi hátteret is és 9 hónapjuk van, h elmondják." Én annyira nem élvezném, ha a védõnõ azt firtatná, hogy a férjemtõl van a gyerek vagy a szomszédtól. Aki félrekefél, az nézzen utána a törvényi hátterének, ne a normális házasságban élõket sértegessék miattuk.
19-es 2 éve váltak el, a nõ meg most szült. Szerinted, akkor mikor kefélt félre? Nem elefánt õ, hogy évekig legyen terhes. A védõnõ meg úgyis megkérdezi a családi állapotot, ami a nõ részérõl elvált. Így gondolom gyanítja, h nem a volt férjtõl van a gyerek. Sok nõ megtartja a volt férje nevét. Miért lenne ez bûn, ha egyszer lehet? A védõnõnek meg nemcsak az a feladata, hogy súlyt mérjen meg elküldjön vizsgálatra.
Már nem azért, de én még mindig nem értem ezt az egészet. Ahhoz, hogy a gyerek nevet kapjon, kell vinni igazolást. Ha anyuka házas, a 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot, ha bejegyzett élettársi kapcsolatban él, az arról szóló igazolást, ha "csak úgy el vannak" , akkor apasági nyilatkozatot. Ha egyik sincs, a gyerek az anya nevét kapja. A lánykorit. Nem a férjezettet, mûvésznevet, akármit. A személyi igazolványon szereplõ lánykori nevét.
Igen, elvileg így van, én vittem is házassági kivonatot, de a kutya nem kérte, automatice a férjem nevére került a baba. K-né vok, a baba K... lett. A nagyobbik gyerkõcnél még nem voltam férjnél, a lánykori nevemet használtam, akkor kérték az apaságit.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez baj, hogy a védõnõk nem foglalkoznak ilyesmikkel. Mindegy, a lényeg az, h nincs nagy baj, elintézik.Csak ezeket azért írtam, mert ideges lettem, nem tudtam mi van.Hirtelen nem tudtam, hogy ilyenkor mit kell csinálni.
Én is csak az anyukát tudom védeni. Szülészeten dolgoztam és sok olyan esetünk volt, ahol csak a szülõágyon tudta meg az anya, hogy bizony a volt férj nevét kell kapnia a gyereknek. Nem tudom, hogy a védõnõk miért nem világosítják fel az anyákat, hiszen õk tudják a törvényt is meg ismerik a szülõi hátteret is és 9 hónapjuk van, h elmondják. Volt olyan nõ is, aki már 15 évvel azelõtt elvált a férjétõl, de a nevét nem változtatta meg, így a baba egy olyan ember nevét kapta, akit az anya sem látott már hosszú évek óta. Késõbb rendezõdött az õ ügyük is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget.Kicsit megnyugodtam.Jövöhetet megvárom, ha nem intézték el, akkor elmegyek a gyámhivatalba.
Egy ismerõsöm járt így de annak már vagy 10 éve. Évekkel elvált a szülés elõtt, de megmaradt a volt férj-né neve. A babát a volt férj nevére írták, de miután hazamentek elrendezõdött a dolog.
Hát ez nem így megy, bocsi. Ha K-ra anyakönyvezték, akkor a gyámhivatalhoz kell menni, ott apaság megállapítása iránti kérelmet beadni, megvárni amíg lezárul a bírósági per és akkor lehet majd új névben anyakönyvezni a babát. A volt feleség csak szivat, hivatalos papírok nélkül nem anyakönyvezhették a gyereket a te nevedre.
A kérdező hozzászólása: Most írt sms-t az anyuka, h megszült, és hogy K-né miatt van a nevén, és elfelejtették bevinni az apasági nyilatkozatot.Ma viszi be az apuka a nyilatkozatot, és hétfõn intézni a névváltozást.Remélem így is lesz.Kicsit megnyugodtam!
A kérdező hozzászólása: K...né B.I. a mostani neve.Gondolom ezért kapta meg a nevemet a baba.De állítólag a baba apja aláírta az apasági nyilatkozatot
A kérdező hozzászólása: Nem vette vissza a nevére. Az én vezetéknevem K... az élettárs vezetékneve Sz...! Majd délután beszélek a volt feleségemmel, hogy miért nevemen van a baba.Majd megírom, hogy mit válaszolt. Direkt féléve írtam volt feleségemnek, hogy nem szeretném, ha nevemen lenne a baba, és vegye vissza a lánykori nevét.Azt válaszolta, hogy visszaveszi a nevét, és Sz... néven lesz a baba. Ezek szerint semmit nem csinált.
A kérdező hozzászólása: Remélem így lesz, de azt akarom, h nevemrõl vegye le. :(
A kérdező hozzászólása: Állítólag volt apasági nyilatkozat, csak az exem "ELFELEJTETTE" bevinni a nyilatkozatot, mert "hirtelen" jött a szülés(1hónappal elõbb).Állítólag hétfõn rendezik a névváltozást. Az exem személyi igazolványában K-né B.I. van, régebben szóltam neki, csináltassa meg a babája miatt, nem vette komolyan, azt mondta elég az apasági nyilatkozat.Ja, és szüléshez nem kell vinni házassági anyakönyvi kivonatot, mert az automatikusan benne van a rendszerben.Élettársi papírjuk nincs. Most bocsánatot kért tõlem, és visszaveszi a lánykori nevét. Ja, és tegnap páran gratuláltak nekem a baba miatt :S Nagyon szar volt.

Mit csináljunk, hogy legyen baba? Mi a jó módszer?

Legjobb válasz: mióta vágytok babára? és a menzid rendszeres?

mióta vágytok babára? és a menzid rendszeres?
Eloszor is ne gorcsoljetek rajta. Aztan doki, hogy minden rendben van-e. A cél erdekeben bevethettek gyogynovenyeket: baratcserje, palastfu, cickafark, stb. Szex utan pedig parna a popsi ala, es nyugiban lenni vagy fel oraig.
mensiciklusod hány napos??? Van peteérésed??? ha 28-29 napos a ciklus a peteérés a 12. nap környékén valószínû, de érdemes a 9.naptól már kétnaponként együtt lenni, mi mindennap tudtunk úgyhogy... esetleg az még nehézséget okoz, hogy ha hátrahajló méhszájad lenne , abban az esetben vagy hanyatt legyél és utána ne kelj fel, vagy te legyél felül és ha kész a dolog akkor maradjon a párod benned, ha lehet minnél beljebb.( csak ülj rajta egy kicsit.Én majdnem mindig felül voltam, de mivel mindennapos volt a dolog, nem tudom pontosan melyik vált be. Két év után ez jött be, bár eleinte peteérésem se volt.
Hú, hát ez nagyon összetett kérdés! Írhatnál pontosabb kérdést, hogy tudjunk segíteni! Ha rendszeres a menstruációd és van peteérésed, akkor egyszerübb a helyzet. Ha most kezdtek próbálkozni, akkor tulajdonképpen nem kell túl sokat tenni. Rendszeres szexuális együttlét mellett (két naponta), általában pár hónapon belül megfogan a baba. Ha egy évig nem történik meg, akkor jöhetnek a kérdések!
A kérdező hozzászólása: 30 naposak általában.1-2 nap eltérés, nagyon várom a segitségeteket, és köszönöm a válaszokat!!!!
Egyetlen jó és hatásos módszere annak hogy legyen baba a SEX :) )))) .... na csak vicceltem, de nem bírtam kihagyni..::) ))))
Kovászos uborka.
sok víz, sok vitamin, friss levegõ, séta, elvileg a kávé is segít.. meg falusi módszer:1-2 doboz sör/1-2 deci abból, amibõl elõtte nap a legtöbbet ittad.. meg alvás persze.. :)
szénsavmentes víz+ natúr pirítós
csapi víz és háztartási keksz vagy ropi hehe ha meg hánynod kell, tényleg hányj, mert megkönnyebbülsz és jobban leszel
Igyál sok vizet, egyél valamit, ha hánynod kell akkor hányj. Mindenkire más hatással van az alkohol, lehet te csak pici vagy vagy egyszerûen nem bírod annyira, mint mások. Ha nagyon szédülsz, feküdj le úgy, hogy az egyik lábd közben a földön van, mintha állnál.
A hánytatás tényleg nem rossz ötlet, de igyál sok - sok vizet! Esetleg citromot is tehetsz bele, az is oldja a gyomorsavat.
Hányj nyugodtan, ha kell akkor hánytasd meg magad (nem vicc, tényleg jobban leszel), ezen kívül igyál soksok vizet, és egyél egy kis kiflit
Igyál sok vizet.
Fél liter tej, két kifli:)
Fun Fackt: Amikor már másnapos vagy, akkor túl sok lehetõséged nincs, mint kifeküdni, diétázni (piritós vízzel) De legközelebb az ivászat után közvetlenül még lefekvés elõtt igyál meg egy liter vizet! Meg fogsz lepõdni, nem leszel másnapos! Komolyan!

MIt csináljak ha nincs kedvem a férjemmel házaséletet élni? Sose 2 hete voltunk együtt azelött megint 2 hete. és nyaggat de nem akarom. Csak a ciklus közepén hogy baba legyen de nincs

azelött állandoan csinaltuk akkor se lett

Legjobb válasz: Persze ha a férjed félrelép. akkor õ lesz a hibás. Kizárólag, és különben is semmi joga arra hogy ezzel nyaggasson. Ha emiatt elhagy, akkor is egy szemét. Na, asszem ezzel leírtam amit hallani akartál,csak én személy szerint ezeknek az ellenkezõjét gondolom.

Persze ha a férjed félrelép. akkor õ lesz a hibás. Kizárólag, és különben is semmi joga arra hogy ezzel nyaggasson. Ha emiatt elhagy, akkor is egy szemét. Na, asszem ezzel leírtam amit hallani akartál, csak én személy szerint ezeknek az ellenkezõjét gondolom.
hagyd elmenni, kilépni az életedbõl!!! Szörnyû megalázó amit teszel vele...te nem szerelembõl vagy vele!!! Gyereket bárki tud csinálni, õ meg lehet boldog lesz mással, mert veled biztos nem az, nem becsülöd meg!!!
elsõnek maradéktalanul igaza van! A férjed helyében én elhagynálak!
És ha összejönne a baba, akkor tudnád mire fogni, hogy nem akarod a szexet...Hagyd el, mert így ha véletlen összejön a baba, akkor neki mi lesz? komolyan ebbe a légkörbe akarsz gyereket szülni? ez csak rosszabb lesz idõvel. Megy majd a sárdobálás, és igen jogos lenne a férjed félrelépése...
Jaj szegény két hetente szeretne szexet a párod?Nálunk örülök ha 2-3 havonta van.Próbáld ki egyszer ezt!Majd vissza sírnád azt mikor kívánatosnak és szépnek tartott a párod! Szegény pasi lefogadom fogalma sincs errõl mert annyi bõr nincs a képeden, hogy elé állj és megbeszéld ezt vele!
atya ég, ez ugye csak vicc és igazából nem így gondolkodsz??? Õ a férjed, nem egy vasaló, akit elõveszel mikor épp szükséged van rá. Minek mentél egyáltalán hozzá, ha csak tárgyként kezeled? nagyon sajnálom szegényt. szerintem mindkettõtöknek sokkal jobb lenne, ha elválnál tõle. Neked nem kéne kibújnod a szex elõl, õ meg találna egy normális nõt, aki emberként kezeli nem spermadonorként.
Hagyd elmenni szerencsétlent. Még a gyerek elõtt, mert így még gyerektartást is a nyakába varrni... Undorító vagy.
Isten õrizzen attól, hogy egy ilyen kapcsolatba gyerek szülessen! Szerencsétlen pasi...:-(((
Hova lett az elsõ válasz???? Kinek nem tetszett???? Csak nem a "kérdezõnek" mert az nem mer kommentálni, de jobb is!!!
Hát szerintem egy nagy bunkó, aki ezért undorítónak nevezi a kérdezõt. Nyilván van ilyen, és nem egyedi eset. Az más kérdés, hogy a párjának így v.színûleg nem jó, de a "vágy" kérdése nem elhatározás, kedves intelligens hozzászólók!!! Szerintem rágörcsöltél a babára, és ez is közrejátszik benne. Vagy magaddal vagy valamiért elégedetlen, és nem tudod magad jól érezni a bõrödben. Meg kell találni a miértét, kérdezõ!!
Azon se csodálkoznék a ha a férjrõl kiderülne hogy félre lép, perzse akkor minden féreg lenne de ha a nõ csalná meg akkor szentté avatnák.
Azért aranyos, hogy ki lett törölve a válaszom amikor csak annyit írtam, hogy igaza van az elsõnek és inkább hagyd el a férjed :) és még mindig ugyanez a véleményem!
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem a ferjem szerelmes vaygok belé és jol elvagyunk csak a sexet nem szeretem vele
Mindenképpen el kellene járnotok párterápiára, ha meg akarod menteni a házasságod, valamint neked külön is érdemes orvoshoz járnod. Sajnos haldoklik a házasságod és úgy látom ez tõled jön. Ha régebben volt rendszeres szexuális élet, akkor van remény, h újraéled, de mindenképp kezelni kell a problémát.
Nem lehetsz szerelmes ha nem kivánod a párod testi közelségét.Amúgy meg ha nem jó vele a sex akkor beszélni kell róla, hogy megpróbáljátok megoldani, de ez a gyakorin nem fog skierülni, a férjeddél kéne ezt megbeszélni, de nehéz a kommunikáció manapság.
A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok és összebujasra közelsegre vagyom csak szexre nem
Hát közelségbõl még gyerek nem született.
Fáj az igazság mi.
Kérdezõ! Ez, amit a férjeddel teszel megalázó. Csak gyerek miatt szexelni. A gyerek a szerelem gyümölcse. Ha szexuális együttlét után boldog vagy és erõs szerelmet érzel a férjed iránt, na az a normális. Nem azért él szexuális életet az ember, hogy gyereke legyen, hanem azért lesz gyereke, mert szexuális életet él. Ezt tartsd szem elõtt és tiszteld a férjed, mert ez szörnyû, amit most csinálsz.
15:06 Ez ha igy mukodik, akkor azok, Akik a tenger mellett elnek, s naponta a sos tengervizeben furdenek, miert nem szeretkeznek? Talan a mertekkel van a baj? Tul sok a so!
14:24-essel totál egyetértek! keressétek az okokat!!
Kedves kerdezo! Tudod a hazaselet nem a kivansagokrol szol, de Te ugy latszik, hogy nem is ugy kotottel hazassagot, mint ahogyan azt kellett volna, s igy nem valoszinu, hogy lesz kisbabad! Tudod Te azt valojaban, hogy mit jelent 2 ember egyesulese akkor, amikor azt az igazi erzelmek valtjak ki? Sajnalatra melto vagy, hogy ezt a kerdest meg fel is tetted! TAlald meg onmagad!
Szerintem te nem vagy teljesen tisztában az anatómiával. Az, h két hétig nem fekszel le vele, azzal még nem termel majd több, jobb speriumot. A kisfickóknak van egy életciklusuk és az nem a nõi ciklushoz kötött. A menstruációs ciklus elsõ napjától szeretkezzetek az ovu várható napja elõtti 5-6 napig. 2-3 nap szünet, utána akció. Ezek után meg szeretkezhettek megint a köv ovu elõtti hétig. Mindig azt mondják az orvosok, h nem szexmogvonásból lesz gyerek, hanem a szexbõl. Tény, h le kell állni, de az nem szabad, h pár napnál több legyen. És mi van, ha nem is akkor van ovud, mikor te gondolod? Ha ennyire elkeseredett vagy, h nem jön össze, akkor pedig orvoshoz kell menni. Görcsölésbõl baba még nem fogant meg.
Ha két ember szereti egymást és gyereket is szeretnének akkor nem normális dolog, hogy az egyik fél nem akar szeretkezni, csak a baba miatt teszi. Miért nincs kedved hozzá? Valami probléma van a kapcsolatotokban, amit minél hamarabb meg kell oldjatok. Nálunk a baba születése után lettek csak problémák, de ha már elõtte is lettek volna nem vállaltam volna gyereket. A gyerek a legfontosabb és boldog családra van szüksége. Ideális esetben anya és apa szeretik egymást, nem csak élnek egymás mellett. Van, amikor mi is ritkán vagyunk együtt (miattam). 11 év hûség után megemlítette a férjem egy idõ után a férfiak ha nem kapják meg otthon ami kell máshová mennek érte...
"Az más kérdés, hogy a párjának így v.színûleg nem jó, de a "vágy" kérdése nem elhatározás, kedves intelligens hozzászólók!!! " Egy kapcsolat abból áll hogy kapnnk és adunk. Semmi baj azzal hogy nem akarja, de az , már szemétség hogy ennek ellenére magához akarja láncolni a férjét egy babával, pedig közben tudja hogy férjének ez nem jó. Szóval szerinted nem bunkóság csak magunkkal törõdni egy kapcsolatban? Ja, persze hogy nem az, ha a nõ csinálja. A férfi neve kuss. Aztán csoda, hogy ennyi a válás.
te szemét, lelketlen, undorító, hányingerkeltõ, viszolyogtató, minden emberi érzést nélkülözõ beteges állat.

Holnap reggel szállítom a hörcsögömet vonattal, mit csináljak hogy ne legyen baja?

Arra számítottam hogy meleg lesz de az előrejelzés szerint 11 fok lesz reggel. Nem fog megfázni? Mit rakjak be neki hogy ne fázzon?

Legjobb válasz: Sok forgás, WC papír guriga amibe elbújik és nem lesz baja.

Sok forgás, WC papír guriga amibe elbújik és nem lesz baja.
Jósok forgácsot:)
Szerintem nem fog megfázni, én télen -10fokban vittem az utcán. Szerencsére semmi baja nem lett!
na a krém kár volt, rántsd ki gyorsan csipesszel
A kérdező hozzászólása: okés holanpkiszedem amúgyvettünk iyeln csipszet aztmondták állatozisjó
Én cérnából hurkot szoktam kötni a kullancs "nyakára" és egybõl kirántom.Mindig kijön fejestõl.Ezt egy dokufilmben láttam és nekem eddig mindig bejött.
macsekot bocsika.
A gyufás téma tényleg jó lenne, ha a mostani gyufákban lenne foszfor. A probléma az, hogy nincs. :) Egyébként meg nem kell krémmel kenegetni, csak visszaöklendezi a gyomortartalmát. Ki kell rántani és kész. A fej pedig ha bennmarad, kilöki a szervezete. Nem kell egy kullancsból ekkora problémát csinálni. Egy-két hétig figyelni kell a kutyát, és ha tüneteket produkál, na akkor irány a doki.
Simán fogd meg, és huzd ki!!!!!!Se krém, se csavargatás.Ha a feje beleszakad ne parázz majd ki esik.Ha a macska viselkedésében változás áll be levert lesz , vagy hasomónló akkor irány az állatorvos.A dokinak mond mindenképp hogy kullancs volt benne!
A cicákat nem fenyegeti annyira a kullancs által okozott betegség.Kiszeded és kész.
A kérdező hozzászólása: na akkor meygek és megpróbálom kiszedni :S
ja meg bennem is maradt már kullancs feje, szerencsére nem lett bajom tõle és nem pusztultam el én sem :D igaz, még nem szívta meg magát a dög. ahogy észrevettem, ijedtemben kikaptam :S
A kérdező hozzászólása: tényleg? :S:S áááh :/
viszont hogy bekented kérmmel és nem kap levegõt a kullancs, úgy visszaöklendezi magából a mérgeket, akár a fertõzött vért is a macskádba, nem szabad kenegetni
A kérdező hozzászólása: jo de anyáék nem engedi mert hogyha beleszakad akkor megfog halni :S :/
Kézzel kicsavarod és kész.
A kérdező hozzászólása: köszi :S majd megpróbálom :/ csak félek nehogy valami baja legyen..
Attól mert látod a lábait az bent van rendesen. Ne parázz ennyire gyerekekbõl is kiszedjük nem hogy egy macskából.
csipesszel csavarj egyet rajta. úgy nem szakad bele a feje
Nyálazz meg egy gyufa fejét, és a kullancs körül dörzsölgesd a bõrt, szõrt. Állítólag a foszfort jobban szereti, mint a vért, és kitolat. Egy próbát megér. Egyébként is többször szedtem már a kutyusomból, én ki szoktam tekerni. Eddig még nem szakadt bele!
A kérdező hozzászólása: de miért?:S mert akkor állítólag nem kap levegõt és kijön :S de csinpeszel nem akarom nehogy a feje benne maradjon vagy ilyesmi :S de mondjuk még nincs nagyon benne mert még látni a lábait
Hát, nálunk az az elv, hogy a cica kiszedi magának, ha zavarja, és akkor is a feje benne szokott maradni, mert elvakarják... De még eddig nem lett bajuk szerencsére, viszont csak addig szoktunk várni, míg egy kullancs lesz bennük (3 macskánk van, azért a többes szám), utána tudjuk, hogy már nem hat a kullancsriasztó, amivel belocsoltuk. Elég drága az ilyen cucc, de nagyon megéri, bolha ellen is jó, és nem akad fel vele sehova, mint a nyakörvvel, nem mosódik le, mint a por, és egyszerûbb nyakon csöppenteni, mint megfürdetni.

Mit csináljak a párommal, hogy összejöjjön a baba? Mindig időbe kiveszi és nem bírom rávenni, hogy belém élvezzen el, hogy baba legyen. Tudom így is van rá esély, de az olyan csekély.

Nem tudok rajta kiigazodni. Mikor késett félt, mikor megjött szomorú lett. Ha becsúszik akkor örül ,de az ,hogy élesbe menyjen abba meg nincs benne.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de õ is tud a gyermekvállalással kapcsolatos terveidrõl? Mert ezek alapján nekem úgy tûnik, h kényelmes, hogy nem kell védekezni, de gyereket nem nagyon akar. Szerintem ezt gondoljátok át, beszéljétek meg, mert lehet, h más- más terveitek vannak.

Ne haragudj, de õ is tud a gyermekvállalással kapcsolatos terveidrõl? Mert ezek alapján nekem úgy tûnik, h kényelmes, hogy nem kell védekezni, de gyereket nem nagyon akar. Szerintem ezt gondoljátok át, beszéljétek meg, mert lehet, h más- más terveitek vannak.
elvileg így is 25% esélyed van (nem tudom mennyire igaz ez )
Nekem inkább úgy tûnik, hogy kettõsség lehet benne, akarna is meg nem is, nem tudja eldönteni hogy mi legyen.Ha az égbõl csak odapottyanna akkor örülne, de ha már direktbe menne a dolog arra akkor már nem, valószinüleg a felelõsség miatt.Sokszor voltam én is igy dolgokkal, és én is a sorsra és a véletlenre biztam, mivel én sem tudtam egyik vagy másik oldalon elkötelezni magam.persze ezzel a felelõsséget háritja el az ember ez tény, viszont az is, hogy ezek szerint akkor van esély arra, hogy megpuhisd.Vannak cikkek a neten hogy hogyan vegyük rá a párunk finoman a gyerek témára, szerintem olvasgasd el és próbáld ki a taktikákat, de nagyon ne erõltesd, mert ha esetleg tényleg nem akarna akkor és mégis becsúszna, akkor jönne az a tipikus eset hogy aztán a pasi nagy valószinûséggel lelécel, te meg ott maradsz egy gyerekkel egyedül.Jobb ez azért közös beleegyezéssel természetesen. Az én párom is egyébként állandóan azt hangoztatja neki aztán nem kell gyerek, de persze édes kis baba zokniai vannak majd a sajátjának..meg amikor most úgy néz ki hogy esetleg van valami(pontosabban szerintem nem, de szerinte igen) már nevet is adott neki viccbõl, csokit akart neki venni, a neve kezdõbetûjébõl.miután mondtam hogy negativ a teszt azt mondta tök jó, bár kicsit már kezdte megszeretni õt.Nem lehet érteni a pasikat egyébként, játszák a macsót, meg nyiltan nem akarnak felelõsséget vállalni, de van aki tényleg örülne neki..
talán még nem érett rá, lehet, hogy nem kéne erõltetni, hanem még kis idõd adni neki. de nem ismerem a párod, úgyhogy nem akarok beleszólni. beszélgess el vele konkrétan mit szeretne.
Mivel ebböl az derül ki, hogy a barátod NEM AKAR gyereket, ezért jobb, ha nem kisérletezel, mert nagyon szemét dolog teherbe esni a másik akarata ellenére. Ha netán sikerülne, akkor meg valószinüleg rövid idön belül egyedülálló anya leszel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!