Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljon buszon egy srác, ha (2 db)

Mit csináljon a buszon egy srác, ha lát egy csajt, akinek kicsit kinn van a cicije és feláll a szerszáma?

ha csak ketten vannak a sötétbe gáz ha lehúzza a slicét? vagy mit tegyen?

Legjobb válasz: Fordulj el és gondolj valami másra! Ciki!!

Fordulj el és gondolj valami másra! Ciki!!
Már megbocsáss, de én ugy olvasom, hogy talán ismeretlen. SEMMI KÉPP SE HUZD LE A CIPZÁRT!!! valszeg annak a lánynak van barátja (de ha nincs is) és kétlem hogy egy vad idegen csak egy vad idegen palinak a felálló farkára kiváncsi!!! egy nadrágban talán nem is annyira feltünõ a dolog, ugyhogy inkább menj arrébb vagy valami, és ne zaklass idegen csajokat a buszon. Nem lecseszésbõl irom amit irtam, de mivel én is nõ vagyok, nekem nagyon ellenszenves lenne, ha egy tök ismeretlen srácnak a felállo micsodáját kéne néznem.
EGyáltaln nem ciki, természetes reakció. Télen szerintem nem sok cici van kint, amúgy... Ilyen esetekre jó az övtáska, könnyû eltakarni vele a nem kívánt merevedést. Práom azt a módszert alkalmazta, hogy a nadrág gumiját ráhúzta, így az tartotta a merev hímveszõt, ami így nem vált észrevehetõvé. Az hogy lehúzza a cipzárját, akkor gáz, ha a nõ ismeretlen. Akkor az már perverz és büntetendõ!!!! De ha õk egy pár, és ketten vannak, akkor miért ne simogathatná meg a lány? Nyugodtan.
Elég gáz! Fordulj el! Nehogy már a buszon!! Fúúúj!
Szerintem nagyon izgalmas, ha a barátnõd és ketten a sötét buszon kicsit kényeztetitek egymást:P de még ha nem is ismered a csajt és rejtve megoldod a merevedést az sem gáz:P csak hajrá:P
az nagyon gáz, ha a csaj rájön, neki sokkalta rosszabb, meg azér az is igaz, hogy ez nagyon ritka
még a buszon vagy? :D
Nem, már leszálltam.

Ha a buszon bejön egy srác mit csináljak?

hogy szólítsam meg ? hogy ismerjem meg ? néha szoktam látni reggelente, és már kinéztem magamnak egy ideje.

Legjobb válasz: Leülsz mellé: szia, te is ezen a buszon utazol?

Leülsz mellé: szia, te is ezen a buszon utazol?
Szerintem ha rád néz nézz te is a szemébe, de ne kapd el a tekinteted.Állj mellé/közelébe a buszon, és egy mosoly-al tudtasd vele hogy szabad a pálya.
Nem Szolnokon szállsz le véletlenül?
Mond azt neki hogy: elnezest nem tudja merre van itt egy bolt? Szeretnek venni valami uditot. Aztan meg ha el mondta mond neki hogy amugy szep a szemed :)
A kérdező hozzászólása: minden nap látom suliba menet, és elõbb száll, mint én. szóval valószínû, tudja, hogy tudom, hogy nekem is melyiknél kell szállnom:D
"hogy lehet zenét bámulni?" Simán, én mindennap zenét bámulok. :P
34-es busz? :D
hogy lehet zenét bámulni?
Kérdezd meg, hogy melyik megállót hagytátok el, mert nem figyeltél, és lekéne szállnod valamelyik megállónál. Ez csak akkor mûködik, ha több megállós az út, ill. nem a végállomásnál szállsz. Illetve mellette kell állnod, és lehetõleg zenét hallgatni, bamulni.
"jegyeket, bérleteket"
Próbáld ki, hogy "véletlenül" meglököd kicsit, mondjuk amikor fékez a busz, vagy kanyarodik. Éppen csak annyira, hogy kicsit több legyen, mint egy szokásos koccanás az utasok között... Esetleg leeshet a táskád véletlenül... Talán ez után néhány mondatot tudtok váltani, és még szerencséd is lehet. :)
A kérdező hozzászólása: nem szokott ülni, majdnem mindig áll, meg amúgy is reggel sokan vannak a buszon. ja, és nem volt vicces.
Hol laksz, merre felé mész, melyik busz az? AMúgy próbáld meg megszólítani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!