Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljon buszon egy srác, (5 db)

Mit csináljon a buszon egy srác, ha lát egy csajt, akinek kicsit kinn van a cicije és feláll a szerszáma?

ha csak ketten vannak a sötétbe gáz ha lehúzza a slicét? vagy mit tegyen?

Legjobb válasz: Fordulj el és gondolj valami másra! Ciki!!

Fordulj el és gondolj valami másra! Ciki!!
Már megbocsáss, de én ugy olvasom, hogy talán ismeretlen. SEMMI KÉPP SE HUZD LE A CIPZÁRT!!! valszeg annak a lánynak van barátja (de ha nincs is) és kétlem hogy egy vad idegen csak egy vad idegen palinak a felálló farkára kiváncsi!!! egy nadrágban talán nem is annyira feltünõ a dolog, ugyhogy inkább menj arrébb vagy valami, és ne zaklass idegen csajokat a buszon. Nem lecseszésbõl irom amit irtam, de mivel én is nõ vagyok, nekem nagyon ellenszenves lenne, ha egy tök ismeretlen srácnak a felállo micsodáját kéne néznem.
EGyáltaln nem ciki, természetes reakció. Télen szerintem nem sok cici van kint, amúgy... Ilyen esetekre jó az övtáska, könnyû eltakarni vele a nem kívánt merevedést. Práom azt a módszert alkalmazta, hogy a nadrág gumiját ráhúzta, így az tartotta a merev hímveszõt, ami így nem vált észrevehetõvé. Az hogy lehúzza a cipzárját, akkor gáz, ha a nõ ismeretlen. Akkor az már perverz és büntetendõ!!!! De ha õk egy pár, és ketten vannak, akkor miért ne simogathatná meg a lány? Nyugodtan.
Elég gáz! Fordulj el! Nehogy már a buszon!! Fúúúj!
Szerintem nagyon izgalmas, ha a barátnõd és ketten a sötét buszon kicsit kényeztetitek egymást:P de még ha nem is ismered a csajt és rejtve megoldod a merevedést az sem gáz:P csak hajrá:P
az nagyon gáz, ha a csaj rájön, neki sokkalta rosszabb, meg azér az is igaz, hogy ez nagyon ritka
még a buszon vagy? :D
Nem, már leszálltam.

Ha a buszon bejön egy srác mit csináljak?

hogy szólítsam meg ? hogy ismerjem meg ? néha szoktam látni reggelente, és már kinéztem magamnak egy ideje.

Legjobb válasz: Leülsz mellé: szia, te is ezen a buszon utazol?

Leülsz mellé: szia, te is ezen a buszon utazol?
Szerintem ha rád néz nézz te is a szemébe, de ne kapd el a tekinteted.Állj mellé/közelébe a buszon, és egy mosoly-al tudtasd vele hogy szabad a pálya.
Nem Szolnokon szállsz le véletlenül?
Mond azt neki hogy: elnezest nem tudja merre van itt egy bolt? Szeretnek venni valami uditot. Aztan meg ha el mondta mond neki hogy amugy szep a szemed :)
A kérdező hozzászólása: minden nap látom suliba menet, és elõbb száll, mint én. szóval valószínû, tudja, hogy tudom, hogy nekem is melyiknél kell szállnom:D
"hogy lehet zenét bámulni?" Simán, én mindennap zenét bámulok. :P
34-es busz? :D
hogy lehet zenét bámulni?
Kérdezd meg, hogy melyik megállót hagytátok el, mert nem figyeltél, és lekéne szállnod valamelyik megállónál. Ez csak akkor mûködik, ha több megállós az út, ill. nem a végállomásnál szállsz. Illetve mellette kell állnod, és lehetõleg zenét hallgatni, bamulni.
"jegyeket, bérleteket"
Próbáld ki, hogy "véletlenül" meglököd kicsit, mondjuk amikor fékez a busz, vagy kanyarodik. Éppen csak annyira, hogy kicsit több legyen, mint egy szokásos koccanás az utasok között... Esetleg leeshet a táskád véletlenül... Talán ez után néhány mondatot tudtok váltani, és még szerencséd is lehet. :)
A kérdező hozzászólása: nem szokott ülni, majdnem mindig áll, meg amúgy is reggel sokan vannak a buszon. ja, és nem volt vicces.
Hol laksz, merre felé mész, melyik busz az? AMúgy próbáld meg megszólítani.
Amit jónak érzel...
Ha te a "poén kedvéért" próbálgatod, hogy melyikkel milyen lenne, akkor remélem, egyik se kezd veled semmit, a saját érdekükben...
Hagyd békén mindkettõt, mert a hozzád hasonló nõk csak bajt hoznak az ember fejére.Tipikus [email protected]õ.
Remélem két szék közé esel és magadba roskadsz :D
szexelj egyet mindkettõvel utána dönts :)


szemezzél vele és ha nagyon tetszik akkor menj oda
egy tanács rúgd meg a haverját ülj le és mond azt hogy sziaaaaaa és kész van komolyan lányok vagytok DIKK a lányok többsége sexy és nem használjátok ki a mit isten adott komolyan -.- de szerintem fogad meg :D

Tegnap szemeztem egy sráccal a buszon, egy helyen szálltunk le, ő maga ajánlotta fel, h hazakísér, elkérte a számom, s ígérte, h ma jelentkezik. Mért nem hív? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Te nem tudsz ilyen helyzetben semmit sem csinálni. Légy türelemmel, lehet hogy csak közbejött neki valami.

Te nem tudsz ilyen helyzetben semmit sem csinálni. Légy türelemmel, lehet hogy csak közbejött neki valami.
Mennyi is az idõ? Mindjárt fél 5. Nem kell aggódni, gyerek még az idõ, lehet, hogy nem sokára hívni is fog! Ha meg nem, akkor sincs baj, lehet, hogy közbejött valami, sokminden lehetséges. De te semmiféleképp ne hívd, az olyan megalázó...
Igen! Nehogy felhívd!
Légy türelmes és várd hogy hivjon õ de te semmiképp ne hivd fel õt!
Még nem telt el sok idõ, még hívhat.Vannak akik azt csinálják , hogy várnak egy-két napot, nem rögtön telefonálnak(hallottam már ilyet nem egyszer).De az is lehet, hogy nem ért rá még, bármi lehet.Egy dolgot semmiképpen ne tegyél, te ne telefonáljál rá.
JAJ NEHOGY FELHIVD Micsoda dumaDe ha véletlenül elhagyta a szämod vagy elirtad vagy fèlreolvasta Jaj akkor nehogy vèletlenül feltudjon hivniDe ha este 9 utän hiv akkor viszont ne vedd fel hogy jön az ki hogy ijenkor kezdj kèszülni min 1òra Megmär vacsorära sincs hej stbUgyhogy hivd nyugodtan
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy ezt nem lehet kiszámítani h mikor hív. Engem volt, hogy 3-4 hónap után sem hívtak fel, barátnõmet 4 hónappal késõbb, és 4 éve együtt is vannak. Más meg hív egybõl másnap, vagy még aznap este. Szerintem sem kéne Neked felhívni. :) Remélem azóta már rendezõdött a dolog, és meg is vol az elsõ randi ;)
(Férfi válaszoló vagyok, úgyhogy megpróbáltam beleélni magam a helyzetébe) Srác gondolkodik: "Felhívjam? Ne hívjam? Vajon tényleg tetszettem neki, vagy csak jól jöttem neki, hogy nem egyedül kellett hazamenni aznap? És ha felhívom, akkor mit mondok neki? Hova hívjam el? Hogy öltözzek fel arra az alkalomra? Jajj, mennyi probléma, alszom rá még egyet... kettõt... hármat... uhh, de ciki, hogy egy hét után sem hívtam, most már biztos úgyis elfelejtett! Ááá, így most már nem is merem felhívni!" És a sort folytathatnám. Jó eséllyel az a vége, hogy elõbb-utóbb ráveszi magát és mégiscsak felhív. Azért szerintem ha sokáig nem hív megkockáztathatsz egy telefont, végülis mit veszíthetsz. De semmiképp ne azonnal. Bonyolult dolog ez a szerelem, párkapcsolat téma. Sajnos. Bár ez részben a szépsége is. :) )
lehet hogy sak meg akar ba**ni és otthagyni már bocs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!