Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljon buszon egy (18 db)

Mit csináljak? Van egy barátom már 15 hónapja, elvagyunk de közösen nem csinálunk semmit. Ha találkozunk is annyibõl áll hogy felmegyünk hozzám, aztán kikisérem a buszhoz és ennyi.

Rossz látni másokat hogy õk a pasijukkal mindenhova elmennek de mi sehova együtt Nem egy a zenei izlésünk, õ mondta h biztos nem megy olyan helyre, én viszont engednék elmennék vele, de nem hiv.. És ez rosszul esik. Nem mondom h mindig mindehova menyjünk együtt..de néha lehetne. Mit csinálnak ezért szakitsak.

Legjobb válasz: Találj ki programokat és hívd el te. Ha mindenre nemet mond és semmit sem akar veled együtt csinálni, akkor nem sok értelme van folytatni.

Találj ki programokat és hívd el te. Ha mindenre nemet mond és semmit sem akar veled együtt csinálni, akkor nem sok értelme van folytatni.
Hát ha õ nem hív el akkor hívd el te. Például mond meg, hogy emnjetek el közösen sétálni, vásárolni, ebédelni, stb. Ha viszont MINDIG csak te hívod el, akkor szakíts vele! Nehogy már egy csaj fusson egy fiú után! 15/L^^
Mond neki, hogy járjatok el valahova.. nem értem miért ne mehetnél vele? Így kicsit olyan hogy csak összejártok és ennyi :/ vagy ha szégyelne.. ha nem változtat szakítsatok

Ha a buszon bejön egy srác mit csináljak?

hogy szólítsam meg ? hogy ismerjem meg ? néha szoktam látni reggelente, és már kinéztem magamnak egy ideje.

Legjobb válasz: Leülsz mellé: szia, te is ezen a buszon utazol?

Leülsz mellé: szia, te is ezen a buszon utazol?
Szerintem ha rád néz nézz te is a szemébe, de ne kapd el a tekinteted.Állj mellé/közelébe a buszon, és egy mosoly-al tudtasd vele hogy szabad a pálya.
Nem Szolnokon szállsz le véletlenül?
Mond azt neki hogy: elnezest nem tudja merre van itt egy bolt? Szeretnek venni valami uditot. Aztan meg ha el mondta mond neki hogy amugy szep a szemed :)
A kérdező hozzászólása: minden nap látom suliba menet, és elõbb száll, mint én. szóval valószínû, tudja, hogy tudom, hogy nekem is melyiknél kell szállnom:D
"hogy lehet zenét bámulni?" Simán, én mindennap zenét bámulok. :P
34-es busz? :D
hogy lehet zenét bámulni?
Kérdezd meg, hogy melyik megállót hagytátok el, mert nem figyeltél, és lekéne szállnod valamelyik megállónál. Ez csak akkor mûködik, ha több megállós az út, ill. nem a végállomásnál szállsz. Illetve mellette kell állnod, és lehetõleg zenét hallgatni, bamulni.
"jegyeket, bérleteket"
Próbáld ki, hogy "véletlenül" meglököd kicsit, mondjuk amikor fékez a busz, vagy kanyarodik. Éppen csak annyira, hogy kicsit több legyen, mint egy szokásos koccanás az utasok között... Esetleg leeshet a táskád véletlenül... Talán ez után néhány mondatot tudtok váltani, és még szerencséd is lehet. :)
A kérdező hozzászólása: nem szokott ülni, majdnem mindig áll, meg amúgy is reggel sokan vannak a buszon. ja, és nem volt vicces.
Hol laksz, merre felé mész, melyik busz az? AMúgy próbáld meg megszólítani.

Körülbelül egy hónapja megláttam egy lányt a buszon, nagyon megtetszett, sikerült is leülnöm mellé, és jól el is beszélgettünk. Mit csináljak?

Azóta egyszer sem mertem ráírni s?t ha azóta meglátom egy köszönésbe ki is merül a beszélgetésünk, nem tudom mit írjak neki, hogy újra beszélgethessünk, illetve, hogy mondjam el neki hogy mit érzek iránta? Nagyon tetszik és mivel még nem volt barátn?m ezért szeretnék segítséget kérni t?letek.17/F

Legjobb válasz: "Mit csináljak?" Dugd meg!

"Mit csináljak?" Dugd meg!
terhes vagy
Jó a memóriád, én már arra sem emlékszem múlt héten kivel "baszélgettem" nemhogy egy hónapja..
az elõ két választ én vetem el :D én kihasználtam volna a legelsõ alkalmat! na, de mivel az már elúszott, én csak szimplán elhívnám egy randira. írj rá fbn (gondolom van) de még véletlenül se úgy fejezd be, h : lécci írj vissza XD sima ügy. ha elsõre megnyerted és még emlékszik rád, szimpatizál vissza ír. ha nem akkor bukta, keress mást!


A kisfiam autista és mostanában egyre sűrűbben ordít a buszon, és az utcán kiabál. Nem tudom mit tegyek. Bármit mondok olyan mintha a semmibe mondanám nem fogja fel ilyenkor. Kérlek mondjatok ötleteket, hogy ilyenkor mit csináljak, hogy reagáljak rá?

Legjobb válasz: Gondolom valamilyen orvossal tartjátok a kapcsolatot. Õ mondott valamit, hogy célszerû kezelni? /esetleg ha ilyen spec. iskolába járatjátok ott érdemes lenne megkérdezni/ Nálunk volt a suliba egy srác. Õ is az volt. Velünk egészségesekkel járt. Az az igazszág, hogy így valamennyire mind megtapasztaltuk ezt a kérdést, hogy hogy kezeljük. Az õszíntét megvallva volt olyan, hogy megtámadott valakit /felpofozott/ a gyerek megnem birta megállni /mert többet adott neki/ és visszaütötte. Gondolhatod nálunk is a tanárok nem tudtak mit csinálni csak azt, hogy a beteg gyerek marad mert nem tudni, hogy hogy ezelné ha eltanácsolják a másik gyereket megbele kényszerítették az iskolaváltásba. Így csak azt tudom mondani, hogy végtelen türelem kell a fiadhoz és még annál is több.

Gondolom valamilyen orvossal tartjátok a kapcsolatot. Õ mondott valamit, hogy célszerû kezelni? /esetleg ha ilyen spec. iskolába járatjátok ott érdemes lenne megkérdezni/ Nálunk volt a suliba egy srác. Õ is az volt. Velünk egészségesekkel járt. Az az igazszág, hogy így valamennyire mind megtapasztaltuk ezt a kérdést, hogy hogy kezeljük. Az õszíntét megvallva volt olyan, hogy megtámadott valakit /felpofozott/ a gyerek megnem birta megállni /mert többet adott neki/ és visszaütötte. Gondolhatod nálunk is a tanárok nem tudtak mit csinálni csak azt, hogy a beteg gyerek marad mert nem tudni, hogy hogy ezelné ha eltanácsolják a másik gyereket megbele kényszerítették az iskolaváltásba. Így csak azt tudom mondani, hogy végtelen türelem kell a fiadhoz és még annál is több.
A nyolcas válaszoló vagyok. Én sem értem, miért pontoztak le, de egy autista kislány édesanyjaként megszoktam, hogy azok, akik nem érintettek a kérdésben, nagyon könnyen ítélkeznek, így különösebben nem is lepett meg. Tavaly még gyengébb voltam, és a I. Gyermekklinika felvételi irodáján sírva fakadtam, mikor egy apuka rám üvöltött, hogy miért nem hallgattatom el a gyerekem, és csak annyit mondtam, hogy nem szórakozásból szeretném befektetni a pszichiátriára... Mostanra nagyon sokat fejlõdött a kislányom, de több mint egy éven át naponta kaptam a megjegyzéseket, hogy mennyire rossz anya vagyok, mennyire hisztis a gyerekem, miért nem pofozom fel stb. olyanoktól, akiknek fogalma sem volt sem a gyerek állapotáról, sem arról, hogy mennyire nehéz. Kívánom a lepontozóknak, hogy sose kelljen megtapasztalniuk ezt a számkivetettséget, és fõként ezt a tehetetlenséget, ezt a kísérletezést, hogy hogyan tehetnének a legtöbbet a gyermekükért. Az eredeti kérdezõnek pedig ajánlom, hogy próbálja ki a zenehallgatást a kisfiával, ha pedig a kisfiú nem szereti a zenét, Angliából lehet rendelni zajszûrõ fülvédõt, amelyet direkt autista gyerekeknek fejlesztettek ki, az is megérhet egy kísérletet.
Én rengeteg mindennel próbálkoztam, ami végre bevált, az az MP3 hallgatás. A neki tetszõ dalokat választhatja ki magának, a neki tetszõ hangerõn. Másfél éve, 3 és fél éves korában kezdtem alkalmazni ezt a módszert, azóta sokkal könnyebbé vált a közlekedés, nem kiabál, legfeljebb néha dúdol. Egy kísérletet talán Nektek is megér, de persze minden gyerek másként reagál. Sok sikert!
Az autistáknak van egy szövetsége és úgy tudom meg is jelent vagy meg fog jelenni egy könyv a viselkedési zavarokkal kapcsolatban. Vadaskert Gyermekpszichiátria autizmus részleg - keresd az elérhetõséget a google-n
Hogy lehet valaki ilyen bunkó. Gyerekrõl van szó, te paraszt!
Az autista gyerekek képtelenek a szocializációra (már attól függõen mennyire súlyosan autista). Külön világban élnek és nem értik meg, hogy miért nem kiabálhatnak az utcán. Nincs olyan intézmény a közeletekben, ahol segíthetnek neked? Egyébként, próbáltad már ilyenkor elterelni a figyelmét? Hány éves? Nem lehet, hogy fél valamitõl? Elõfordulhat az is, hogy valami, nem a megszokott módon történik. Esetleg másik busz, vagy más útvonal. Az autisták nagyon ragaszkodnak a megszokott kis dolgaikhoz és, ha másképp történnek a dolgok, mint ahogy õk megszokták, akkor heves tiltakozásban adják tudtunkra nemtetszésüket. Fogadd el és teljesen Maradj nyugodt, tojd le, ha az emberek bámulnak. Õ legyen a legfontosabb. Bár szerintem ez neked természetes.Minden jót kívánok!:)
Neurológus megmondja! Ha nem használ a tanácsa keress másikat! Ezeket a gyerekeket nem lehet használati utasítás szerint kezelni, egyéni odafigyelést/nevelést igényelnek! 24/N
keltsd föl a figyelmét valamivel hirtelen! pl. legyen nálad egy báb, ami színes és feltûnõ, azzal kezdj el hozzá elváltoztatott, vicces hangon beszélni!
A nyolcas válaszolót mi a francért pontoztátok le?Ti elmebeteg sértõdõs anyukák
Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történik, szerintem is fogadd meg a többiek tanácsát. Ettõl függetlenül szerintem ne a társadalomra haragudjon senki. Ti természetesen nem tehettek arról, hogy a gyereketek üvölt, vagy olyan csinál, ami az emberek számára elfogadhatatlan, de sok olyan gyerek van, aki autizmus nélkül is hisztit csap a boltban. Szerintem nincs olyan ember, akit az ilyen nem irritál. Aztán akinél kiveri a biztosítékot, az szól érte. Szóval ezek a dolgok nem ellenetek irányulnak, hanem azok ellen a szülõk ellen, akik úgy nevelik az egészséges gyermeküket, hogy az bármit megtehet és nekik jogaik vannak, mondván felsõbbrendûek, mert gyerekük van. Ezt a hozzáállást nekik köszönjétek, ne azoknak, akik szólnak érte. Titeket viszont nagyon sajnállak, én ezért is nem szólok soha, nehogy errõl legyen szó és megbántsak valakit.
a kérdezõnek: el kell döntened kinek a pártjára állsz? a gyereked mellé állsz, vagy a neurotipikus társadalom pártjára? a kettõ ugyanis szemben áll egymással. egyébként a fülvédõ tényleg értelmes dolog, nem hülyül bele a sok zajba. neki ezek túl erõsek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor ha így történt én nem láttam csak annyit, hogy ezt írtad és nem értettem.
Félreértés történt, nem a kérdezõnek írtam hogy "Szégyelld magad" hanem annak a válaszolónak/"embernek" aki azt írta hogy adja örökbe stb...(már törölték)
8-as válaszoló! Szerintem azért pontoztak le sokan, mert azt hitték, hogy a kérdezõnek intézted a szavaid (szégyelld magad, stb...)! Számomra sem volt egyértelmû! Az utána írt válaszodból jöttem rá, hogy másnak szántad! Az én fiam is autista (valószínûleg)most megyünk diagnosztizálásra a Vadaskertbe! Ugyanez a bajom, õ is sokszor üvölt, ordít, kiabál, egyik pillanatról a másikra átvált a hangulata. Az óvódában pl. nagyon nehezen tolerálják az ordítozást... Nagyon nehéz ilyenkor elterelni a figyelmét, úgyhogy nekem is hasznosak voltak a válaszok, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy segitett. Minden tanácsot és ötletet kipróbálok. Az 5-ös kérdezõnek irom: Nincs nagyon. Igen próbáltam elterelni a figyelmét pl gumicukorral, hogy ha jó lesz akkor kap. 8 éves. Nemtudom szerintem nem. 11: Nem. Igen. 12: Képkártyánk még nincs, de készülnek :) 6-os kommentelõnek: 'nem tudom' miért kéne szégyelnem magamat én nem tehetek róla, hogy igy született. És tanácsokat kértem NEM kritizálást!!! A többieknek nagyon köszönöm!
3-mas válaszoló vagyok és nem értem miért lettem lepontozva! Nagyon sok autistával volt dolgom attól függetlenül, h hány éves vagyok! És tisztában vagyok avval, h egy autista milyen! Azt nem tudom mi játszódik le benne, ha valami megzavarja, de amúgy nagyok okos és intelligens embereket lehet belõlük faragni és lehet nekik segíteni az önkontrollban is stb! 24/N
# 14: Azért ez nem mindig egyszerû dolog. Ismerek olyan anyukát, akinek két súlyos hiperaktív kisfia van (pont olyan viselkedéssel, amit te írsz), speciális iskolába kell hordania õket, autójuk nincs. Az iskolába napi 1-2 órát utaznak, tömegközlekedéssel: kikerülhetetlen! Mi szerencsések vagyunk, mert autóval járunk mindenhova, de azért néha elõfordul, hogy nyilvános helyen kell megfordulnunk (pl. orvosi rendelõ), és olyankor az én kislányom is elkezd idegeneket "tapizni". Ez is egy tünet sajnos... Kerüljük, amennyire lehet, de nem mindig lehet...
A kártyákat személyre szabottan kell összeállítani (napirendi kártyák, hívókártyák, választókártyák), a gyerek állapotának, személyiségének és az autizmus súlyosságának megfelelõen. Az AOSZ-ban ingyenesen megcsinálják a személyre szabott napirendet és adnak hozzá kék könyvet is, amibõl el lehet sajátítani a használatát.
Szia! Képkártyátok van? Rajzolj rá különbözõ mintákat, pl:ágy pihenés, kifli, reggeli, tányér ebéd, és ezeket mindig mutasd meg neki, és határozottan mondjad, miközben rámutatsz. Ha gondolod küldök neked kártyákat postán.
Sziasztok! Tudom régi beírás, most olvasgatom... Nagyon sajnálok Mindenkit akinek ilyen gyermeke van :( Kívánok sok erõt /és még annál is többet. /én is anya vagyok Szeretném ajánlani az olyan filmeket, amikben autista gyerekekrõl van szó. Mi most néztük meg Temple Grandin életét. Nem sok mindent tudok az autizmusról, csak filmekbõl tudom elképzelni.. Aztán: Nevem Sam, Esõember.. Visszatérve Temple Grandin életére...ha nem állt volna mellette a családja, akkor...elveszett volna. Így pedig számomra egy Csoda és tiszteletreméltó Õ is és az anyja és nagynénje is. Az is kitûnt a filmbõl, hogy ezt elérni a SZERETETEN kívûl pénz is kellett :(( Mielõtt valaki bunkó, tapló érzéketlen beszólna... vegye a fáradságot és nézzen utána ennek a betegségnek, vagy nézze meg a filmet..hátha okosabb lesz tõle és akkor nem szólogatna be a segítséget kérõ embertársunknak...
Szégyelld magad!
Amit jónak érzel...
Ha te a "poén kedvéért" próbálgatod, hogy melyikkel milyen lenne, akkor remélem, egyik se kezd veled semmit, a saját érdekükben...
Hagyd békén mindkettõt, mert a hozzád hasonló nõk csak bajt hoznak az ember fejére.Tipikus [email protected]õ.
Remélem két szék közé esel és magadba roskadsz :D
szexelj egyet mindkettõvel utána dönts :)
Ha nem adja meg, akkor gondolom nem akar tölled semmit sem. Hagyd békén.
De az is lehet, hogy csak kancsal a csaj ... ;-)
Lehet azért nézeget vissza rád, mert fél attól a perverz elmeroggyant kinézetû csávótól aki mindig bámulja :DDDD Teszteld le, fuss felé a kezeid dobálva hörögve, ha elfut akkor tuti ez volt a baj :D
"Teszteld le, fuss felé a kezeid dobálva hörögve, ha elfut akkor tuti ez volt a baj :D" ez kész...besírtam:D van egyismerõsöm, totál nyommer :D buszmegállóba, buszozás közbe is bármikor elõrántja a "zsebrádióját" ami hát nem kicsi:D elõcsapja a 40centis antennát és azt hallgatja fülesen, közbe nyáladzik, de szó szerint és kilóg a nyelve a szájából!:) ha te is ilyen vagy akkor nem azért néz mert úgy bejössz neki:D az "egyediséged nyûgözi le" :) )
A kérdező hozzászólása: kösz mindent voltak itt jo kis válaszok is majd beszartam a kaagástol:D
hafele, elkérdemxD
lehet hogy csak nem jössz be neki:)
A kérdező hozzászólása: pedig biztos h engem mert rajtunk kivul senki nincs akkor az utcába általába és a buszon is a szemembe néz másodperceken keresztül
Lehet, hogy nincs msn-je. Hívd meg egy fagyira, ha nemet mond, akkor ne görcsölj rajta tovább.
hagyd békén!!! Lehet, hogy nem is téged néz!!
Csak nekem tûnt fel egy furcsaság? Miért az msn címét kérted el? Miért nem a telefonszámát? Oké nem vagyok már 14 éves, de ha valaki odajönne hozzám, hogy adjam meg az msn címem biztos elhajtom, még ha igen királyul is néz ki. Vagy most már ez a divat?!
szemezzél vele és ha nagyon tetszik akkor menj oda
egy tanács rúgd meg a haverját ülj le és mond azt hogy sziaaaaaa és kész van komolyan lányok vagytok DIKK a lányok többsége sexy és nem használjátok ki a mit isten adott komolyan -.- de szerintem fogad meg :D

Van egy lány a buszon aki nagyon édekel. Mit csináljak?

Fogalmam sincs kicsoda, de szimpatikus és szívesen megismerném, hátha...

Legjobb válasz: Írd fel ezt az url-t egy papírlapra és csúsztasd oda neki.

Késõbb száll fel, és már nincs ülõhely? Add át neki a helyed, így már beszédbe is elegyedtek... :)
Írd fel ezt az url-t egy papírlapra és csúsztasd oda neki.
jegyeket, bérleteket! Kisasszony magától csak a telószámát kérem :)
Kicsit bátorodj meg!!!!Légyszi!!!!Ha tetszik beszélj vele......tudod én mennyire örülnék a helyedben, ha végre ......de nem......a lányok átveszik a stafétabotot, miért?mert olyan srácok vannak manapság, mint Te, nem mernek kezdeményezni......veszíteni nem veszítesz semmit, mivel nem ismered......bárki is vagy, nagyon örülnék neki, ha legalább neked menne......beszélj, add át a helyed.....vagy foglald neki.....más tahó is szokott foglalni helyet a buszon....Te miért ne tehetnéd, hiszen nemes a cél...... (egy majdnem 21éves lány)
A kérdező hozzászólása: de azért köszönöm
hogy mit csinálj? szilvásbuktát mert azt szeretem :) hát, próbálj meg leülni mellé, és vegyél erõt magadon, kérdezd meg valamirõl :)
köszönöm a tapsvihart....
Beszélj a száddal, arany kisfiam. Ennél többet nem tehetsz. Mert eddig egy lúzer vagy a szemében, aki nem mer megszólalni. Sok sikert.
tapsvihar az utolsó lánynak ;)
na én is ugyanebben a cipõben járok
énazért elvitatnám azt a tapsvihart. :D minden tiszteletem mellett. teljesen érthetõ, mert vannak földbedöngölõ lányok. :D ha nemet kap, akkor utazhat kitudjahány évig azzal a csajjal a buszon és nézhet másfelé. másrészt mégis csak igaz, mert aki nem játszik az nem is nyerhet. :)
rövid az élet....nem lehet ennyit agyalni......én szóba elegyednék vele a helyedben......és mi van akkor, ha nem jössz be neki????legalább nem élsz kétségek között..... én esetem: van egy munkatársam....nagyon tetszik......beszéltem vele.....mertem kezdeni.....hónapokig rágodtam rajta, hogy vajon én tetszek-e neki......kínlódtam.....fájt, hogy mi van, ha nem, és mi van ha igen.....nem birtam tovább......megkérdeztem......lehet hogy negativ volt a válasza...de mégis értékeltem, azért mert megnyugodtam...többé már nem kell rajta agyalnom......úgy hogy szedd össze magad és hajráááááá :) szorítok! (a majdnem 21 tapsviharos lány)
ez nekem tetszik: "Írd fel ezt az url-t egy papírlapra és csúsztasd oda neki." esetleg hogy ne látszodjon, egy nevezhetõ takarólinkkel, amikor leszáll, vagy te, márha melletted ült. de csak akkor ha kicsit is lehetwséges, hogy van nála esélyed.
utolsó :'D ott a pont . ez tényleg igen nehéz dolog mirõl is tudnád kérdezni hisz nem ismer, ismered szóval ha halgat zenét kérdezd meg milyen zenét hallgat mert pont hallodtad és nagyon tetszet vagy akármi de azért legyél hozzá közel tehát ne ugy hogy a busz egyikvégébõl a másikba átgyalogolsz és ott hallotam a zenét :D de ilyen alapon bármibõl ki lehet indulni tetszik a ruhád hol vetted ?
És merre mén ez a busz?
Hát érdekes helyzet ez, soha nem lehet tudni mit gondol a másik, lehet az jár a fejébe miért itt csajozik valaki lehet máshol nem akad neki? szóval elég szar úgy én is voltam már így, a másik meg mindenki olyan könnyen mondja hogy kezdj el beszélni vele más kérdésekbe is kíváncsi lennék hogy ki csinált már ilyet mert szerintem a legtöbb ember csak itt mondja de cselekedni már nehezebben mer.
integess neki h jöjjön oda.
A kérdező hozzászólása: megtenném ha nem a busz másik végében állna :D
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy õ késõbb száll fel a buszra, és általában állni szokott
Ha már többször is láttátok egymást a buszoon, emg ültettek egymûás mellett akkor legközelebb is ül mellé, és szólísd meg. Udvariasan mutatkozz be neki, és kezdj el vele beszélgetni. Ha nagyon nincs tlmád, kezdj az idõjárásal, meg sb, majd az kialakul. Nincs semmi vesziteni valód! Sok sikert.
ez az url-es papíros dolog komolyan jó :D mikor leszállsz vagy õ leszáll, egy apró mosoly keretében add a kezébe...szerintem nagyon aranyos lenne....bár ki tudja, milyen a lány, kétféleképpen sülhet ugye el a dolog...másnap vagy vigyorogva száll fel, mert tetszett neki ez a kacifántos, ötletes közeledés, de az is lehet, hogy úgy fogja fel, hogy még annyira sem vagy képes, hogy meg merd szólítani, ezáltal felejtõ....de én azt mondom: próba szerencse :) magamból kiindulva nekem nagyon tetszene ^^ 19/L

Hogyan lehet a pánikbetegséget kezelni? 20éves lány vagyok, és ha társoságba kerülök rámjön a rosszullét a remegés feszültség, ugyan így buszon nemmerek egyedül utazni egyre több situban így vagyok, mit csináljak?

Legjobb válasz: Mindenképpen fordulj orvoshoz - ez komoly dolog, egyedül nagyon nehéz legyõzni. A szokásos gyógymódokon kívül a gyógyításra használják már a virtuális valóságot is. Elég jó eredménnyel...

Mindenképpen fordulj orvoshoz - ez komoly dolog, egyedül nagyon nehéz legyõzni. A szokásos gyógymódokon kívül a gyógyításra használják már a virtuális valóságot is. Elég jó eredménnyel...
Leírnál egy nevet, vagy embert akit örülté, vagy függõvé tett. Érts bármit is a függõség alatt. Mert azt, hogy az ember elkezd tanulni az életrõl és utána még többet akar tudni függõségnek nevezni elég érdekes. Ezzel az erõvel ha valaki elkezd edzésre járni, legyen az bármilyen edzés és attól egyre jobban érzi magát és ezért folyamatosan elkezd járni és egyre többet akar az is függõség. Vagy ha valaki megtanul fõzni és attól sokkal elégedettebb lesz és örömet szerez a családnak, ezért egyre többet akar megtanulni a fõzésrõl az is nevezhetjük függõségnek.
Igen, a gyógyszerek csak átmeneti segítséget adnak. Arra jók, hogy egyáltalán ki merj menni a szobádból, és mozogni merj a világban. De rá is lehet szokni, úgyhogy ezért is érdemes kihagyni (ha enélkül is képes vagy élni) vagy minimálisra leszorítani. És közben keresni a jó orvost!
Szia!Én 3 éve vagyok pánikbeteg.Tippeket mindenki tud adni, de szerintem azok nem tudják mi is ez a betegség.Sajnos a gyógyszerektõl nem fogsz meggyógyulni.Azok csak a testi tüneteidet csillaptják.A gondolataidon kéne válltoztani.A pszihologus tud rajtad segíteni, de megkell találni a jó orvost.
gögess kb az oldal közepére ott ír egy pár tippet, de szerintem is azért fordulj orvoshoz http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1nikbetegs%C3%A9g
Fordulj szakemberhez. Elsõ körben háziorvos, aki beutal pszichiátriai szakrendelésre. Ott valószínûleg kapsz gyógyszert ha az orvos súlyosnak találja a betegségedet. Általában benzo származékokat adnak, errõl biztos hallottál, ide tartozik a Rivotril, Xanax, stb... Ezek hatásos, biztonságos szerek, ha normálisan szeded és betartod a szabályokat, akkor nem okoznak károsodást, viszont a problémádat megoldják. A problémád egyébként teljesen átlagos, én magam körül öt nõt ismerek aki átment ezen. A legtöbben egyébként idõvel legyõzik ezeket a rohamokat, tehát nem biztos, hogy életed végéig gyógyszert kell szedned. Ez teljesen átlagos, normális jelenség, ne szégyeld magad, nagyon sokan küzdenek ilyennel tényleg, tehát fordulj bátran orvoshoz, hidd el, segíteni fognak rajtad! Ügyes légy! :)
megint csak azt tudom mondani itt is, hogy fordulj egy JÓ szakemberhez, akár szedj gyógyszert is, de ragaszkodj a terápiás kezeléshez (tehát a beszélgetéshez, analizáláshoz), és SEMMIKÉPP ne fogyassz túl sok alkoholt, valamint más tudatmódosító szereket, mert fõképp az utóbbiaktól egy életre hazavágod az idegrendszeredet, ha hajlamos vagy a pánikra. *robin*
szerintem se szedj be semmi ilyesmit én se voltam orvosnál vele mégis szinte teljesen elmúlt egy kis idõ után(sokáig voltam pánikbeteg) sosem szedtem gyógyszert.Viszont hallottam egyrõl ami igazból homeopátiás és el kell szopogatni (Sedatif vagy valami ilyesmi) ez enyhén megnyugtat tudomásom szerint csak jót hallottam róla.Nekem megnyugtatásképpen van a táskámban egy dobozzal de egy sem fogyott július óta(Akkor vettem) vény nélkül kapható.Ha akarsz errõl valakivel beszélgetni irj bátran [email protected]
A pánikbetegséget elõször is ne nevezzük betegségnek. Ez csak tünete valaminek. A sokáig tudatalatti elmének nevezett elmerész okozza(nem az agyról beszélek mert az nem ugyan az). Van egy könyv ami nem csak azt írja le, hogy mitõl van ez az embernél, de egy mûködõképes és hatékony módszer is van benne amivel könnyedén legyõzhetõ. A címe: Dianetika A szellemi egészség modern tudománya. Ha megírod, hogy melyik nagyváros közelében laksz akkor el tudom neked küldeni a hozzád legközelebbi Dianetika központ címét és elérhetõségét és ott sokkal több mindent megtudhatsz a dologgal kapcsolatban. Üdv, Tóth Zoltán
VIGYÁZAT!!! A dianetika a szcientológusok könyve, amirõl írtak, az egy szcientológiai írás lesz! NAGYON VIGYÁZZ VELÜK!!!
"A Szcientológia még nem tett õrülté senkit." Nagy tévedés, nézz utána. Nem kell nekem se elhinni. (Persze általában nem õrültté akarják tenni az embereket, csak függõvé. Néhányan azonban ezt nem bírják ki és beleõrülnek.)

Tegnap szemeztem egy sráccal a buszon, egy helyen szálltunk le, ő maga ajánlotta fel, h hazakísér, elkérte a számom, s ígérte, h ma jelentkezik. Mért nem hív? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Te nem tudsz ilyen helyzetben semmit sem csinálni. Légy türelemmel, lehet hogy csak közbejött neki valami.

Te nem tudsz ilyen helyzetben semmit sem csinálni. Légy türelemmel, lehet hogy csak közbejött neki valami.
Mennyi is az idõ? Mindjárt fél 5. Nem kell aggódni, gyerek még az idõ, lehet, hogy nem sokára hívni is fog! Ha meg nem, akkor sincs baj, lehet, hogy közbejött valami, sokminden lehetséges. De te semmiféleképp ne hívd, az olyan megalázó...
Igen! Nehogy felhívd!
Légy türelmes és várd hogy hivjon õ de te semmiképp ne hivd fel õt!
Még nem telt el sok idõ, még hívhat.Vannak akik azt csinálják , hogy várnak egy-két napot, nem rögtön telefonálnak(hallottam már ilyet nem egyszer).De az is lehet, hogy nem ért rá még, bármi lehet.Egy dolgot semmiképpen ne tegyél, te ne telefonáljál rá.
JAJ NEHOGY FELHIVD Micsoda dumaDe ha véletlenül elhagyta a szämod vagy elirtad vagy fèlreolvasta Jaj akkor nehogy vèletlenül feltudjon hivniDe ha este 9 utän hiv akkor viszont ne vedd fel hogy jön az ki hogy ijenkor kezdj kèszülni min 1òra Megmär vacsorära sincs hej stbUgyhogy hivd nyugodtan
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy ezt nem lehet kiszámítani h mikor hív. Engem volt, hogy 3-4 hónap után sem hívtak fel, barátnõmet 4 hónappal késõbb, és 4 éve együtt is vannak. Más meg hív egybõl másnap, vagy még aznap este. Szerintem sem kéne Neked felhívni. :) Remélem azóta már rendezõdött a dolog, és meg is vol az elsõ randi ;)
(Férfi válaszoló vagyok, úgyhogy megpróbáltam beleélni magam a helyzetébe) Srác gondolkodik: "Felhívjam? Ne hívjam? Vajon tényleg tetszettem neki, vagy csak jól jöttem neki, hogy nem egyedül kellett hazamenni aznap? És ha felhívom, akkor mit mondok neki? Hova hívjam el? Hogy öltözzek fel arra az alkalomra? Jajj, mennyi probléma, alszom rá még egyet... kettõt... hármat... uhh, de ciki, hogy egy hét után sem hívtam, most már biztos úgyis elfelejtett! Ááá, így most már nem is merem felhívni!" És a sort folytathatnám. Jó eséllyel az a vége, hogy elõbb-utóbb ráveszi magát és mégiscsak felhív. Azért szerintem ha sokáig nem hív megkockáztathatsz egy telefont, végülis mit veszíthetsz. De semmiképp ne azonnal. Bonyolult dolog ez a szerelem, párkapcsolat téma. Sajnos. Bár ez részben a szépsége is. :) )
lehet hogy sak meg akar ba**ni és otthagyni már bocs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!