Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak volt barátommal, hogy végre (4 db)

Mit csináljak a volt barátommal, hogy végre higgyen nekem?

Az a helyzet nálunk, hogy öt és fél év után szakítottam a barátommal, lassan három hónapja. Nagyon nehezen dolgozzuk fel a szakítást mindketten, nekem sem olyan könny?, mint els?re gondoltam. Az a baj, hogy a volt barátom állandóan azzal vádol meg, hogy olyanokat hall vissza ismer?sökt?l, hogy én azt mondtam rá, hogy egy "köcsög" meg hogy én utálom. Csak itt az a baj az egészbe, hogy én nemmondtam soha senkinek ilyet. És ? nem hisz nekem. Nagyon csúnya veszekedéseink voltak mostanában ez miatt, és annyira de annyira tehetetlennek érzem magam, hogy nem hisz nekem és nagyon de nagyon bánt. A történethez hozzá tartozik, hogy neki tényleg voltak csúnya húzásai, a szakítás óta akivel szóbaálltam pasival, az egyiknek nekiment :( a másikat szintén folyamatosan "bántja" szavakkal nekem. Az a baj, hogy kikerülni se tudjuk egymást, mert nagyon kicsi ez a város, ahol lakunk és kevés a szórakozási lehet?ség, és eddig mindig együtt jártunk mindenhova. Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit csináljak, hogy viselkedjek vele, mi lenne a legjobb ebben a helyzetben, amit tehetek?

Legjobb válasz: TARTS VELE EGY NAGYON HOSZU ES BÖ BESZELGETEST, NE HAGYD HOGY TOVABB FOLYTATODJON IGY!!!

TARTS VELE EGY NAGYON HOSZU ES BÖ BESZELGETEST, NE HAGYD HOGY TOVABB FOLYTATODJON IGY!!!
valószínûleg ezt azért teszi, hogy legyen indoka miért szóba állni veled. Kitalálja, hogy egyrészt lelkismeret-furdalást ébresszen benned, illetve, hogy szóba állj vele. így próbál meg védekezni, és így próbálja kideríteni te mit is érzel még iránta. valahogy azt érzem, hogy köztetek ez a dolog még nem csengett le......
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is erre tudok gondolni, egyszerûen "nem enged el", mert nem akar.... :( Én próbálok változtatni a dolgokon, de ha nem állok szóba vele, akkor mindig jön egy újabb ilyen vagy másfajta sztori, hogy újból beszéljünk és találkozzunk egymással.... Nem egyszer megmondtam neki, hogy így nemlehet túllépni, hogy állandóan beszélünk, de nem érti meg sajnos :S
hagyd, ne foglalkozz vele megváltozni nem fog. én harminc éve vagyok így tönkretette az életem állandóan féltékeny vádól.pedig nem igaz, de kezdem sajnálni hogy rendes voltam.nem érdemes.két fiút föneveltzem, õ itthon nem csinál szinte semmit.gyerekeivel nem törõdött soha.a pénzt haza adta de a gyereknevelés nem csak ebbõl áll.szeret az biztos, de megörülök mellette.inkább ne szeressenek ennyire, de tegyenek értem valamit.sziasztok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én is kezdek így gondolkodni, ahogy Te...

A barátommal szexelni fogunk végre - nekem ez lesz az elsõ, neki kitudja hányadik, de azt mondta, már 2 éve nem volt lánnyal. Mit csináljak, hogy neki is jó legyen?

Nekem tuti, hogy jó lesz, már nagyon vártam ezt.. szerintem õ is. Mert végül is évek óta ez lesz neki az elsõ és nem akarom, hogy esetleg rágörcsöljön a dologra, mert szerintem már így is eléggé izgul. Én is de én úgysem csináltam még soha úgyhogy majd lesz valahogy, csak azt akarom, hogy ne legyen olyan nagy teher rajta. Vagy mi.. mert amióta megmondtam neki, hogy még sosem voltam fiúval eléggé meglepõdött, mert nem épp azt nézte ki belõlem, de most kicsit mintha parázna a szex miatt. Már 23 leszek úgyhogy nincs engem mitõl féltenie, de lehet amiatt aggódik inkább, hogy elég sok idõt kihagyott.

Legjobb válasz: Meglehet, hogy az elsot elpuskázzátok, te is mert kezdo vagy, meg ha a barátod is ennyire parázik. Tabit szedsz, vagy óvszerrel fogjátok csinálni? Mert ilyenkor az óvszer felvétele is meg tud viccelni. De hamar belejottok, te elosszor is hadd, hogy a barátod vezessen. Pár alkalom és már jól fog menni! Szorítok :)

Meglehet, hogy az elsot elpuskázzátok, te is mert kezdo vagy, meg ha a barátod is ennyire parázik. Tabit szedsz, vagy óvszerrel fogjátok csinálni? Mert ilyenkor az óvszer felvétele is meg tud viccelni. De hamar belejottok, te elosszor is hadd, hogy a barátod vezessen. Pár alkalom és már jól fog menni! Szorítok :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) még egyenlõre elmaradt a dolog... hát kiderült nem is két év az a két év.
mesélj, hány év? hónap? nap?
A kérdező hozzászólása: majdnem 4 év. Igazából én értettem félre, azt mondta nekem akkor, hogy 2 éve nem is randizott, nem volt lánnyal ezt én úgy fogtam fel , hogy nem szexelt, de azóta nem is randizott.
én is aggódok pár hónap kihagyás után ki fog derülni nem volt az neki egy szex sem 4 éve :(
A kérdező hozzászólása: Én emiatt nem aggódok, csak féltem õt. Annyira jó pasi, csak mégis annyira nincs önbizalma, és annyira félénk. Pedig tõlem sokkal jobbat kaphatna, ha kinyitná a szemét.
majd kiderül nem véletlen volt egyedül!
A kérdező hozzászólása: én az tudom, hogy miért volt egyedül, hogy mi ért nehéz neki bárkiben is bíznia.
azt hiszed mást nem vertek át, nem ért tragédia? mentegeted mert szereted, de ez egy nálam is sérültebb alak. ami nagy szó :(
Ja, és ami segíthet, hogy ne parázzatok, az a hosszú, kényezteto elojáték mindkettotoknek, ne essetek mindjárt neki a szexnek.
#1-es vagyok. Igen, meglehet, hogy a barátod hamar el fog menni, meglehet, hogy elsore rosszul teszi fel az óvszert, ki kell majd cserélni, ezért készulj/készuljetek egy-két dobozzal. Ha marad óvszer, azt majd elhasználjátok, amikor neked szunetet kell tartanod tabiszedésben. Elosszor persze ugyetlenkedni fogtok, de mindenbe bele kell jonni, hisz autót sem tanulsz meg vezetni egyik napról a másikra. :)
Akármit csinálsz, neki jó lesz..ha tényleg kt éve nem volt seenki:) :) A 2 jobb lesz mindkettõtöknek... A srác valszeg hanar elfog menni, neked kicsit kellemetlen lesz.. De ennek ellene nem kesz rossz, mert az élmeny számít igazán..nem könnyû ám elpuskázni, a lényeg, hogy legyetek türelmesek, és ha az elsõ nem is az "igazi" nem kell feladni... ( én a gizikai szüzességemet a 2. Alkalommal vesztette, el, de akkor már nagyon jó volt...
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy :) köszönöm :) óvszerrel tervezem, még csak egy hete szedem a tablettát, és azt mondta a nõgyógyász, hogy kell egy hét amire eléri a hatását, úgyhogy én dupla védelmet szeretnék. Igen hát izgulok egy picit, de tudom, hogy jó lesz :) mert nagyon szeretem õt. meg ha nem lesz jó, elõször vagy sokadszorra akkor is szeretni fogom õt, csak azt akarom, hogy nyugodtabb legyen.
a barátod szûz aki bekamuzta a 2 évvel ezelõtti nõt. cikinek érzi, azt hitte te majd tudod mit kell csinálni :D
Na igen ilyenkor lesz szép az elsõ alkalom. Én igaz voltam már fiúval amikor elõször lefeküdtem a jelenlegi barátommal, de nekem már másfél év eltelt hogy nem voltam fiúval és nekem is csak 2 szer volt élményem ebbe összesen. A párom még szûz volt, igazából csak félig meddig mert volt már együtt egy lánnyal még elõttem de barátnõje sosem volt, õ akkor volt igazán elkenõdve hogy nincs párja és részegre itta magát majd discoba ahová soha nem járt és nem is fog mert rocker akkor össze szedett valami seggrázó ribit õ sem tudja hogyan és akkor megtörtént de nem sokra emlékezett, semmi érzés nem volt így szegénykém õ nagyon parázott az elsõtõl. Akkor mivel én tapasztaltabb voltam 1 picit én kezdtem el õt vezetni, meg ugye az ösztönök is sokat dobtak ám rajta mert a párom azért tudta hogy mit csinál, de nagyon izgultunk mindketten, de nyugtattuk egymást, hihetetlen milyen egy éjszaka volt, csak nevetgéltünk közben, de olyan szinten egymáshoz ragadtunk hogy már nem akartuk félbehagyni pedig mindketten szakadtunk a röhögéstõl egymás hülyeségein így végül megtörtént a dolog, nagyon jó volt, elõször a párom hamar elélvezett mert régen is volt nõvel, meg egyszer volt csak meg nem is igazán emlékezett erre, de akkor a második próbálkozás sokkal könnyebb volt. Nagyon élveztük, igazi érzelmekkel teli éjszakánk volt. Hihetetlen miket kihozott az emberbõl a a legelsõ közös együtt lét, és a túlzott szex hiány együtt véve, egyszerûen akkor támadtak fel bennünk igazán az érzelmek el is érzékenyültünk gy picit mert akkor dúlt igazán a szerelem. De alkalomról, alkalomra jobb lett a dolog. és azért fél év alatt már nagyon sokat fejlõdtünk mindketten de mindig van újdonság, mindig élvezzük a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: nem szûz :) egy barátnõmmel járt régebben. kb 5éve.
A kérdező hozzászólása: juuj de jó :) biztos jó volt, remélem nekünk is jó lesz :) köszi , hogy leírtad :)
2 éve nem volt lánnyal 5 éve járt egy barátnõddel közben mit csinált? :D
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom :) nem beszéltünk a nõirõl :) nem is érdekelnek. hát nem épp egy olyan ember akit a szex vezérel
Tedd azt, amit a #1-es hozzászóló írt. Szoríts te is :)
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy lelkileg nincs a toppon. nem sérült alak. akkor én is sérült vagyok, ha õ az. õ csodálatos ember, nekem meg csak az számít.

Mit csináljak ha a volt barátom nem fogja fel hogy vége?

már majdnem 1 hete szakítottunk, és még igy is szinte 10 percenként ír hogy nagyon szeret, és hogy beszéljük meg.. probálnék énis nem figyelni rá, csak az a gond h még szeretem de nem lehetünk eggyütt.. tudom hogy még friss még a dolog és hogy ez nem megy ilyen könnyen a felejtés de szerintem folytatni fogja hogy mindig ír, mert írta is hogy nemfogja abba hagyni, és örökre csak engem szeret:/

Legjobb válasz: Nem lehettek együtt miért?...amúgy azzal ,hogy irogat csak azt éri el ,hogy te egyre hamarabb túl leszel rajta, ezzel neki k-rva nagy fájdalmat okozva, szép lassú kártékony fájdalmat(tapasztalat)...amibe akár bele is halhat, ha még nincs hozzá szokva az élet folytonos szopatás**aihoz , és nincs hozzá eléggé megerõsödve. Sajnos ez már úgy szar ahogy van...ha szereted akkor menny vissza hozzá mert akkor nincs olyan ,hogy NEM LEHETÜNK, ha akarunk akkor tudunk. Ha meg nem akkor most mond meg neki ,hogy nem és kész, semmi érzelgõsség mert akkor nem adod meg neki azt a lehetõséget , hogy megutáljon. Hirtelen jobb lesz , ku**vára fog neki fájni jobban mint gondolnád,de ha csak húzod az agyát azzal még szarabb. Egyre jobban elméjül a gondolataiba, hogy még ebbõl lehet valami..míg nem szép lassan feladja ezt felad mindent, még talán magát is. Így meg megmondod neki ,hogy vége és van elég esze akkor felpróbálja dolgozni ha van elég esze ahhoz, hogy tudja, hogy nõért nem érdemes megölni magát. 19/F

Nem lehettek együtt miért?...amúgy azzal , hogy irogat csak azt éri el , hogy te egyre hamarabb túl leszel rajta, ezzel neki k-rva nagy fájdalmat okozva, szép lassú kártékony fájdalmat(tapasztalat)...amibe akár bele is halhat, ha még nincs hozzá szokva az élet folytonos szopatás**aihoz , és nincs hozzá eléggé megerõsödve. Sajnos ez már úgy szar ahogy van...ha szereted akkor menny vissza hozzá mert akkor nincs olyan , hogy NEM LEHETÜNK, ha akarunk akkor tudunk. Ha meg nem akkor most mond meg neki , hogy nem és kész, semmi érzelgõsség mert akkor nem adod meg neki azt a lehetõséget , hogy megutáljon. Hirtelen jobb lesz , ku**vára fog neki fájni jobban mint gondolnád, de ha csak húzod az agyát azzal még szarabb. Egyre jobban elméjül a gondolataiba, hogy még ebbõl lehet valami..míg nem szép lassan feladja ezt felad mindent, még talán magát is. Így meg megmondod neki , hogy vége és van elég esze akkor felpróbálja dolgozni ha van elég esze ahhoz, hogy tudja, hogy nõért nem érdemes megölni magát. 19/F
"csak az a gond h még szeretem" Nem szereted te ha ilyen hülyeség miatt képes voltál szakítani vele!És mi van ha félig cigány?Akkor már õ nem is tud szeretni?
Szerintem neked is probléma, hogy õ félig cigány. Ez a legrosszabb kifogás szerintem. Az is lehet, hogy a szüleid csak kerestek valamilyen kifogást, mert azzal volt igazából gondjuk, hogy valakivel együtt jársz.
A kérdező hozzászólása: 15
Ha öszintén szereted, nincs az az ok amiért feladnád! Hány évesek vagytok amúgy?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.. egyébként azért mert a szüleim nem tudják elfogadni hogy õ más.. szóval fél cig*ny..de nem látszik rajta meg semmi.. de a szüleim nem szeretik az olyanokat.:/ meg ugy h énis jobban belegondoltam a 'jövõnkbe' mi lesz ha lesz gyerekünk, akkor õ is félig az lesz, és igy nemtudom.. nem akarok olyan életet:/
én a helyedbe visszamennék
Szia! Inkább örülj neki hogy még szeret és hogy vissza szeretne menni ezek utánn hogy vége lett.Én is most pont így vagyok, elhagyott a barátnõm és vissza szeretnék hozzá menni de nem tudom hogy hogyan hiszen már nem szeret úgy
barátod?!!!!! csak egy srác nem?!
igen, ez fontos kérdés, hogy mi volt a szakítás oka
Miért szakítottatok?
Ostoba vagy, kérdezõ. Miért, mi lenne veled negyedrészben roma gyerekekkel? Na vajon? Normális életkörülmények (melyek megteremthetõk származástól függetlenül) mellett ugyanaz, mint echte magyarokkal. Ha ennyi miatt képes voltál lemondani róla, jobb is így.

Volt egy barátom, akivel többször szétmentünk, és a végén mindig vissza akarja könyörögni magát, de az már a 3. -4. eset. Nem tudom mit csináljak. Múltkor sem akartamhogy vissza jöjjön, de aztán annyit könyörgött, hogy beadtam a derekam. Többi lent?

Volt egy barátom, akivel már többször szétmentünk, és a végén mindig vissza akarja könyörögni magát, de az már a 3. -4. eset. Nem tudom mit csináljak. Múltkor sem akartam, hogy vissza jöjjön, de aztán annyit könyörgött, hogy beadtam a derekam. Most sem akarom visszafogadni. Hogy mondjam meg neki, hogy száljon lerólam?

Legjobb válasz: Mert nincs kivel b*sznia. Én a helyedben hanyagolnám, de te tudod...

Mert nincs kivel b*sznia. Én a helyedben hanyagolnám, de te tudod...
A kérdező hozzászólása: Mellékesen velem sem feküdt le, és szûz.. De tegnap elõttig levoltam tiltva, most megint letiltilott..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!