Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak volt barátommal, (130 db)

Mit csináljak? Volt barátom kért tőlem pénzt míg együtt voltunk, 7000 forintot, azóta kidobtam de nem adja meg

,Úgy volt,ma visszaadja,de már sokadjára nem adta.nem tudom mit tegyek,kéne a pénz,nem tudom sem a barátai sem a családja számát.,,

Legjobb válasz: Összedobhatjuk neked... én beszállok 200 (azaz kettõszáz) forinttal

Összedobhatjuk neked... én beszállok 200 (azaz kettõszáz) forinttal
Mit csinálhatsz? Ihatsz rá egy pohár hideg vizet, vagy akár keresztet is vethetsz rá sajnos! Nem hiszem, hogy ha kidobtad, majd megadja. Máskor jobban gondold meg, kinek adsz pénzt. Amig meg nem ismered igazán, egyik pasinak se adj pénzt. Jó lecke volt, tanulj belõle.
Nekem 20.000-rel lógnak, én is egy nagy i*ióta voltam. Mindketten megtanultuk a leckét...
Nekem 50 000 Ft-om ragadt az exnél. 1 hétre kérte 2 éve... :) 4 évig voltunk együtt, tehát azt gondoltam megbízhatok benne... hát ez van, így jártam. Egy ideig próbálkoztam, aztán rájöttem, azért nem adja meg, mert amíg nála a pénzem, addig keresni fogom... Hát rá[email protected], mert most már úgy fogom fel, hogy ez a szabadságom ára... :)
Engem már jó sokszor átvertek így. Volt hogy 75 ezer fttal . Utána 500 fttal aztán 90 ezerrel. Na én megtanultam soha senkinek nem adok kölcsön mert ha visszamerem kérni én vagyok a gonosz
Ja és teszem hozzá, hogy még diák voltam, és az volt az az 50000 Ft volt az összes pénzem, tehát eléggé kellett volna, és kellene most is az a pénz...
Tudom, ez most a pillanatnyi helyzeteden nem segít. De nézd a jó oldalát, megszabadultál tõle, garantáltan nem fog keresni.
A kérdező hozzászólása: Szétvet az ideg , holnap kéne befizetnem egy vizsgadíjat, abból adtam neki, h 'holnapután visszaadja'ennek 5hete
Én kifizetem az egészet ha vörös vagy és nõnemû.
A kérdező hozzászólása: Ja, és pizzát akart rendeltetni velem meg hazudott hogy adjak neki még 1500-at erre-arra!
Szakítás elõtt kellett volna kérni, aztán kidobni.
A kérdező hozzászólása: Kértem, nem adta de nem bírtam vele maradni ezért.
Van aki százezreken tanulja meg a leckét és van aki csak sokadjára(lásd az egyik kommentelõt aki több esetét is felsorolta). Általában az szívja meg a legjobban akinek valóban kéne a pénz! Na most vagy te is kérsz valakitõl ha valóban életbevágó vagy kihagyod a vizsgát... A pénznél meg max adhatsz egy fizetési meghagyást neki amire ha 2 hétig nem válaszol akkor automatikusan végrehajtható lesz jogi úton. Én ezt is megtenném! Nem mellesleg aki 50-100.000-nél ezt nem lépi meg az vagy nem tudta ezt a lehetõséget vagy idióta...
A kérdező hozzászólása: Olyat hogyan kell?mennyi a minimális összeghatár?kértem nõvérem lányától.írtó ciki.

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???

Mit csináljak? A barátnõm utolsó évben beleszeretett az osztálytársunkba, akivel az elõzõ években nem volt fényes a kapcsolatuk.

Sokkal több idõt töltenek együtt mint eddig és a srác gyakran félreérthetõ megjegyzéseket tesz neki. Van mindkettõjüknek egy olyan órájuk amire nem kell bejárniuk, olyankor általában kettesben a könyvtárba ülnek be és beszélgetnek. A barátnõm már teljesen bele van esve és csak errõl tud beszélni. Én viszont félek, hogyha ez kiderül akkor az egész osztály rajtuk fog csámcsogni. Szexuális tartalmú dolgokról is szoktak beszélgetni, elég sok mindent elmondtak már a másiknak. Szerintetek alakulhat ki ebbõl kapcsolat? Vagy félõ, hogy a srác inkább csak más célokra használná a barátnõmet?

Legjobb válasz: Õ dolguk! A barátnõje vagy es nem az anyja... Úgy se fogja megfogadni a a tanácsodat, szóval ha nem akarsz vele összeveszni akkor hagyd rájuk!!!

Õ dolguk! A barátnõje vagy es nem az anyja... Úgy se fogja megfogadni a a tanácsodat, szóval ha nem akarsz vele összeveszni akkor hagyd rájuk!!!

Mit csináljak ha barátomra hajt még mindig a "volt" barátnője?

Nemrég jöttünk össze a barátommal de annyira zavaró,hogy látom a másik lány még érdekl?dik iránta,hiába mondja a barátom,hogy nem érdekli ?t a csaj, mert nem volt meg köztük az a bizonyos szikra amit nálam kis id? után érzett..attól félek,hogy sikerül elhódítania..tudom,hogyha sikerülne neki akkor ezzel a barátomról is kiderülne,hogy milyen is lehet mármint,hogy ennyire könnyen ellehet ?t csábítani..de kezdek köt?dni hozzá ..

Legjobb válasz: Túl korán érkeztél.Az elõzõ elõadás diszleteit még nem hordták le a színpadról.És most kénytelen vagy ezek között játszani.Amit megtehetsz,hogy a lehetõ legjobban játszod el a szerepedet.Te vagy az új primadonna,ne okozz csalódást.Ha minden jól megy,akkor a rendezõ meg lesz veled elégedve,és nem gondol arra hogy visszahívja a régit.De ha nem vagy elég tehetséges,akkor kereshetsz új színházat.

Túl korán érkeztél.Az elõzõ elõadás diszleteit még nem hordták le a színpadról.És most kénytelen vagy ezek között játszani.Amit megtehetsz, hogy a lehetõ legjobban játszod el a szerepedet.Te vagy az új primadonna, ne okozz csalódást.Ha minden jól megy, akkor a rendezõ meg lesz veled elégedve, és nem gondol arra hogy visszahívja a régit.De ha nem vagy elég tehetséges, akkor kereshetsz új színházat.
Mikor szakítottak? Mindenképp kötõdnek még, ha az egyik fél részérõl ez látványos is. Valszeg a barátod csak szeretné elfelejteni már õt, de még nem tökéletesen sikerült. Férfiaknál ez nem meglepõ, hiszen máshogy kezelik az érzelmeiket. A lány nem fogja elfojtani. A srác pedig nem akar vele foglalkozni, és azt hiszi, ezzel a probléma meg is szûnt. A szakításnak (gyász) idõt kell adni. Ha már Téged szeret és akar, akkor a csaj majd lekopik egyszer - azaz elválnak végleg, érzelmileg. És hogy a barátod rendes fickó -e, az is idõvel ki fog derülni, és ha mégsem, tapasztalatnak mindenképp jó lesz. Ha az exét még vetélytársnak tekinted, érdemes az önbizalmad tájékán is körülnézni.
Huh....nekem az az érzésem (ne haragudj meg érte, mert közel sem biztos, hogy így van), hogy a srác vetít. Olyat nem tudok elképzelni, hogy benne volt egy egyoldalú kapcsolatban. Minek? Ha sose szerette a csajt, minek volt vele? Ha meg nem is igazán volt vele, akkor a csaj miért csinál úgy, mintha köze lenne hozzá? A csaj viselkedésébõl ítélve, nyilván féltékeny Rád, hiszen érzi, hogy Téged már jobban szeret a fiú. A következõ idõkben ki fog derülni, hogy milyen erõs a kapcsolatotok, mert ha nagyon, akkor nem fog tudni befurakodni egy 3., sem régi, sem új. Felfoghatod ezt próbatételnek is, hogy mit vagytok képesek kiállni együtt.
nálam is ugyan ez a baj:S csak nálam olyan különbségel h távkapcsba élünk és a csaj sokal közelb van hozá mint én és nem tudom mi történik köztük:S 17/L
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom a barátom részérõl, hogy nem szerette a csajt..csak õ ragaszkodott hozzá annyira ..azt mondta nem is találkoztak már a végén meg nem volt semmi köztük..végülis úgy szakítottak, hogy én aképbe kerültem a srác keresett engem nem is tudtam, hogy van barátnõje akit õ nem annak nevezett ..elkezdtünk találkozgatni aztán a csaj meglátott minket elhordott mindennek amit meg is értek de úgy gondolom egyértelmûen nem adott jeleket a barátom fõleg ha õ hívott h találkozzunk azt kockáztatva , hogy megláthat minket bárki..
A kérdező hozzászólása: Utolsó, talán ebben rejlik a legtöbb igazság ami erre a kapcsolatra illik..Köszönöm az elsõ 3 válaszolónak is , hogy segítettetek!
lekéne tudnia építeni a kis buxát ha leakarná..

Mit csináljak, ha szeretem még a volt barátomat, de összejöttem mással?

De a volt barátom mást szeret?Jól döntöttem,hogy én is összejöttem mással?

Legjobb válasz: Nem tetted jól....elmondom miért...nem szabad egybõl más kapcsolatba futni...hagyj idõt magadnak...engem barátnõm elvileg halálosan szeretett, de mivel elég viharos volt a kapcsolatunk fõleg a kényszerképzetei miatt véget vetett ennek, és rá kb szûk 2 hétre újra halálosan szerelmes lett, de látszik rajta,hogy csak a külvilágnak szól... Hogy ideges vagyok e?? bosszús??? igen...rendkívül, de mivel tudom, hogy jobb vagyok nála nem fogom ugyanazt a lépést megtenni, mint õ...te is jobb vagy, mint a volt barátod....ne tedd ezt..élj egy kicsit, mutasd meg, hogy ki is vagy valójában :D

Nem tetted jól....elmondom miért...nem szabad egybõl más kapcsolatba futni...hagyj idõt magadnak...engem barátnõm elvileg halálosan szeretett, de mivel elég viharos volt a kapcsolatunk fõleg a kényszerképzetei miatt véget vetett ennek, és rá kb szûk 2 hétre újra halálosan szerelmes lett, de látszik rajta, hogy csak a külvilágnak szól... Hogy ideges vagyok e?? bosszús??? igen...rendkívül, de mivel tudom, hogy jobb vagyok nála nem fogom ugyanazt a lépést megtenni, mint õ...te is jobb vagy, mint a volt barátod....ne tedd ezt..élj egy kicsit, mutasd meg, hogy ki is vagy valójában :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ:) hány éves vagy?
25 éves, de annyira nem vagyok tapasztalt...pár kapcsolatom volt csak komoly de ezalatt már sok mindent megtanultam...
A kérdező hozzászólása: nekem is eddig csak 1 komoly kapcsolatom volt.egyébként a srác, akit még szeretek, õ a volt barátnõjét szereti, és csak amolyan alakuló kapcsolatunk volt.
ha ezzel a sráccal, akivel összejöttél jó a kapcsolat, vonzódsz hozzá, akkor elvileg elfeledteti a régit, persze ha sikerül, te tudod, hogy merre tovább van olyan, akinek sehogy se jó...gondold át a dolgokat, sorolj fel pro-kontra elemeket mind2 srácnál, hátha az segít egy kicsit, de ha pörgõs életre vágysz, vagy voltál benne, lehet h elhamarkodtad a dolgokat ezt csak magadban tudod tisztázni, hogy mire vágysz jobban
nem tetted jól, hanem csak bonyolítottad a problémádat.
na, itt szerintem a megoldás az lenne, hogy szakítasz a mostani barátoddal, és egy ideig egyedül maradsz, amíg le nem tisztulnak a gondolataid, hogy kivel is szeretnél és mit is.

A barátnőmnek van egy fiú barátja 4-5 éve, állítása szerint a legjobb barátja, ez a srác anno bele is volt zúgva a barátnőmbe. Mit csináljak?

Nem jött össze neki, mert akkor mással volt együtt az én barátnőm. Így lettek barátok. Kezdett idegesíteni, hogy úgy beszélgetnek facebookon, hogy szíveket küldenek egymásnak stb. én ezt tudatára is adtam, hogy kicsit zavar erre ráerősített. Mondtam a srácnak, hogy zavar, és megérti, de ezen nem fog változtatni azt mondta. Már nagyon kezd zavarni ez az egész, és nem szólhatok mert úgy sem hagyja abba. Szóval kilátástalan a helyzet, a barátnőmet nagyon szeretem, ezt a srácot meg ki nem állhatom, nem szimpatikus nekem. Egyszer szóba jött a gyerekvállalás és mondta, hogy róla akarja elnevezni a gyereket majd. Hát kicsit eset rosszul. Mit csináljak, valami tanács esetleg? Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Ne csinálj semmit, vagy beszéld meg ezt a barátnõddel! Fenyegesd: elhagylak, ha még egy szívet küldesz ennek az embernek.

Ne csinálj semmit, vagy beszéld meg ezt a barátnõddel! Fenyegesd: elhagylak, ha még egy szívet küldesz ennek az embernek.
A kérdező hozzászólása: Ha választania kellene, mondta, hogy engem hagyna el és a legjobb barátját megtartaná :S
Sztem kicsit durva h róla akarja elnevezni a gyerekét.Meg az is h szívecskéket küld neki.Erre mást nem tudok mondani.Meg az is h õt választaná helyetted?Ne már, ha szerelmes lenne nem mondana ilyet.Én is a szerelmemet választanám egy barát helyett.
Ez hülyeség... Ha komolyan szerelmes vagyok valakibe Õ az elsõ és nincs semmilyen legjobb barát az ellenkezõ nembõl... ne haragudj de ez elég gáz és teljesen érthetõ a reakciód... Én hagynám a csajt hadd szórakozzon akkor ... Miért nincsenek akkor õk együtt?! :D 19/L
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést már én is fel akartam neki tenni, hogy miért nem vele van.... mindegy meglátom meddig fog ez húzódni, de köszönöm a válaszokat/tanácsokat! :)
szerintem is szakítsatok. jól mondta az elõzõ, ha van pasim, akkor NINCS olyan hogy szívecskét küldök más fiúnak, stb...
Nagyon szeretem a páromat és van egy nagyon jó fiú barátom, akivel igazán jól meg tudom beszélni a lelki dolgokat. A párom nem olyan nyitott gondolkodású, így vele néhány dolgot nem tudok megbeszélni. Szivecskéket nem küldözgetek, de kinyilvánítjuk egymás felé a szeretetünket. Már-már testvéri kapcsolatnak is fel tudom fogni. Ez ilyen egyszerû. 25 l

Szeretem a barátom de már nem birom a volt barátnője megjegzéseit hogy megcsal a pasim. Ezt elmondtam a barátomnak és ugy hogy én szakitani akarok e miatt. Aztán rájöttem hogy hülye vok még időben és megint járunk. Mit csináljak?

Nagyon haragszik mit csináljak hogy bebizonyitsam hogy csak elbizonytalanodtam?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem el kellene mondanod neki,hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik,hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze,hogy elhiszed már Te is egy idõ után,ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa,hogy senki más nem tud arról,hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele,beszéld meg a pároddal,hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.

Szia! Szerintem el kellene mondanod neki, hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik, hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze, hogy elhiszed már Te is egy idõ után, ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa, hogy senki más nem tud arról, hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele, beszéld meg a pároddal, hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.
gyilkold meg a kur.váját

Mit csináljak, ha tetszik a volt barátom egyik haverja?

Ez egy elég vicces helyzet :D de gondoltam kikérem a véleményeteket ... szóval lényegében annyi van , h van egy volt pasim...és neki egy barátn?je... és megtaláltam volt pasimat facebookon :D és nézegettem ismer?söket... és van egy pasi aki bejön , és mindkett?nek az ismer?se... nem igazán szoktam így ismerkedni, de még mindig nem tudtam elfelejteni volt barátomat , ez a pasi meg úgy hasonlít rá , lehet kicsit beteges ez a dolog, de ugyérzem meg kell vele ismerkednem , most kérjem ki a véleményét a volt pasimnak?? vagy csak jelöljem be?? remélem senki nem gondolja azt , h valami net függ? valaki vagyok:DD aki csak ittképpes...de úgy érzem egy próbát megér...szerintetek?

Legjobb válasz: ha azért akarsz vele összejönni mert hasonlít a volt barátodra, akkor csak szenvedni fogsz, mert õ nem a volt barátod. és ennek a fiúnak is fájdalmat okozol, mert átvered és kihasználod azzal amit teszel. nagyon sajnálom...

ha azért akarsz vele összejönni mert hasonlít a volt barátodra, akkor csak szenvedni fogsz, mert õ nem a volt barátod. és ennek a fiúnak is fájdalmat okozol, mert átvered és kihasználod azzal amit teszel. nagyon sajnálom...
elsõnél a pont :S:(
A kérdező hozzászólása: De nem is biztos , h összejövünk... meg semmi ...én nem akarok neki fájdalmat okozni, egyszerûen csak nem tudom , h kezdeményezek
Ezt a "nem tudom hogy kezdeményezzek" szöveget annyira unom már hát nem igaz csak ismerd meg és beszélj vele sokat mintha a barátod lenne ha meg te többet akarsz akkor várjál arra míg õ lép mert te nem biztos hogy bejössz neki érte?:O:D:D
érted*

Volt egy barátom de már szakitott velem es megbeszéltük hogy csak barátok leszünk és azota sem beszélünk egy szòt sem amiota ezt a dolgot megbeszéltük. Mit csináljak hogy ujra barátok legyünk (nem járni akarok vele! )?

Szerelem

Legjobb válasz: Általában ez nem szokott jól mûködni. Ha pl. egy közösség része vagytok és nem kerülhetitek ki egymást, akkor idõvel kialakul. De általában egy szakítás – ha tényleg volt mögötte érzelem –, akkor az egyik félnek olyan trauma, amire nem akarja emlékeztetni magát. És ez még attól sem igazán függ, hogy melyik fél szakított. Esetleg kezdeményezhetsz vele beszélgetést, stb… De egyrészt hagyj idõt a történtek feldolgozására. Másrészt akkor sem feltétlenül jó erõltetni ezt. Ha esetleg mindkettõtöknek lesz másik társa, akkor kicsit természetesebben kialakulhat egy új barátság. De csak úgy nem veszélytelen a dolog, hiszen könnyen eltolódhat egyik vagy másik irányba a dolog (valamelyik fél többet akar, vagy éppen a másik fél gondolja úgy, hogy jobb lenne kicsit távolabb helyezkedni.)

Általában ez nem szokott jól mûködni. Ha pl. egy közösség része vagytok és nem kerülhetitek ki egymást, akkor idõvel kialakul. De általában egy szakítás – ha tényleg volt mögötte érzelem –, akkor az egyik félnek olyan trauma, amire nem akarja emlékeztetni magát. És ez még attól sem igazán függ, hogy melyik fél szakított. Esetleg kezdeményezhetsz vele beszélgetést, stb… De egyrészt hagyj idõt a történtek feldolgozására. Másrészt akkor sem feltétlenül jó erõltetni ezt. Ha esetleg mindkettõtöknek lesz másik társa, akkor kicsit természetesebben kialakulhat egy új barátság. De csak úgy nem veszélytelen a dolog, hiszen könnyen eltolódhat egyik vagy másik irányba a dolog (valamelyik fél többet akar, vagy éppen a másik fél gondolja úgy, hogy jobb lenne kicsit távolabb helyezkedni.)

Imádom a volt barátom. Mit csináljak? Õ szakított velem fél éve.

Már nem szeret. Én meg azóta úgy érzem, sosem fogok már mosolyogni.

Legjobb válasz: Nekem meg nem is volt a barátom. Nagyon szerelmes voltam (és még vagyok is, sajnos...) az elsõ pillanattól, ahogy megláttam, együttvoltunk, de nem "nyilvánosan". nem voltunk kimondottan együtt, így szakítani sem tudtunk... simán elhagyott. bár, javára legyen szólva, õ az elején megmondta, hogy szeret engem, csak nem szerelmes. azóta van barátom, de még mindig a szerelmemet látom, ha megcsókol, ad egy puszit, vagy csak megölel. Szóval, az hogy legyen másvalakid, nem megoldás. :/

Nekem meg nem is volt a barátom. Nagyon szerelmes voltam (és még vagyok is, sajnos...) az elsõ pillanattól, ahogy megláttam, együttvoltunk, de nem "nyilvánosan". nem voltunk kimondottan együtt, így szakítani sem tudtunk... simán elhagyott. bár, javára legyen szólva, õ az elején megmondta, hogy szeret engem, csak nem szerelmes. azóta van barátom, de még mindig a szerelmemet látom, ha megcsókol, ad egy puszit, vagy csak megölel. Szóval, az hogy legyen másvalakid, nem megoldás. :/
Ha nem szeret már, nem tudsz csinálni semmit, csak továbblépni. Bocsi, ez az igazság
Hogy mit csinálj? Mondjuk LEGYEN ÉLETED! Én is szarul vagyok exem miatt, és??? Akkor most depressziózzak be és sajnáltassam magam? Tessék szépen hobbit találni, barátnõkkel lógni, élni a saját életed. Idõvel meg majd felbukkan más, akit szeretni fogsz. És nem, fél év még semmi, fõleg ha csak sír a szád, és nem teszel semmit. Az idõ önmagában semmire nem megoldás, csak ha ki is használod.
Ne vedd sértésnek de ezt komolyan értettem! Egy jó szex, felvezetõnek orállal, mondjuk vedd rá a pasit h csak õ nyaljon ki, aztán egy kiadós dugás, aztán egy kis tekilázás a sráccal, egy cigi, és máris szebben fogod látni az életet! Magyarul amíg nincs másik pasi ne várd h felejteni tudsz!
Neked semmi bajod nincs csak az hogy már régóta nem szexeltél egy jót! Ennyi az össz probléma!
mint mondtam tavaj agusztus vége óta nem láttam és február óta nemis beszéltünk (most pénteken irt rám h talizni akar mert jön ebbe a városba) és még így is szeretem (pedig én dobtam és nem jokedvembõl), mást nemtudsz, próbálkozol mással v szépen ülsz és vársz... énis próbáltam mással, igy kijelenthetem h nemmegy, pedig nem1emberrel próbáltam már de ha alkalmam van újra próbálkozok, jobbat te se tudsz csinálni..
A kérdező hozzászólása: de 8 hónap alatt nem múlt el, sõt egyre erõsebb.
lépj tovább lesznek még 1000 en az életedben.Szereted? majd elmúlik higgy nekem nehéz lesz de elmúlik:)
lassan 1éve én dobtam exem de nem jókedvembõl hameg mert egyéb okok miatt rákényszerültem és mái napig emésztem magam emiatt mert még mindig szeretem pedig mióta szakitottunk nemis találkoztam vele... ezzel megkell tanulni élni, v elmúlik v nem
Hmm...kérdezõ, kivitelezzük a 2. hsz-ben leírt dolgot? ( csak cigi nélkül, nem dohányzom:) )
Mert csak barátként szeret, nem erõszakolhatod bele, hogy "már pedig szerelmes legyél!!!"
A kérdező hozzászólása: Miért mondod, hogy halott ügy?
Ebben a szituban vagyok, halott ügy. Felejtsd el, lépj tovább. Idõvel jön egy sokkal jobb pasi!
A kérdező hozzászólása: Szeret, de nem szerelmes.
A kérdező hozzászólása: :D hát persze, nyilván mi más?
ne csináld meg fogod bánni majd emlékez erre az irásra keress olyan embert aki tetszik és legyél sokat a közelébe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!