Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak van egy lány aki (158 db)

Mit csináljak? Van egy lány akivel 1 éve barátok vagyunk de nekem ő nagyon meg tetszet tehát msnen is beszélgetünk meg találkozunk is edzéseken meg máshol is. De én szívesen járnék vele .

Most mit csináljak? mondjam meg neki hogy ? nekem teccik vagy próbáljak udvarolni vagy vmi mást???? de én sztem neki csak egy barát vagyok. ja és 2nap mulva találkozunk de csak barátilag? akomit csináljak hivjam meg fagyira?

Legjobb válasz: Hát. Elhívnám randira. De elképzelhetõ, ha nem vagy az esete, akkor többet nem nagyon barátkozna vele. Egyik barátnõjével beszélj és kérdezd meg tõle, hogy bejössz-e a lánynak. Ha nem tudja, akkor pedig derítse ki, de ne feltûnõen. Ez a biztos.

Hát. Elhívnám randira. De elképzelhetõ, ha nem vagy az esete, akkor többet nem nagyon barátkozna vele. Egyik barátnõjével beszélj és kérdezd meg tõle, hogy bejössz-e a lánynak. Ha nem tudja, akkor pedig derítse ki, de ne feltûnõen. Ez a biztos.
Elõzõnek igaza van. Én megszakítottam 16 évesen egy nagyon jó barátommal a kapcsolatot, mert szerelmet vallott, én meg nem akartam. Nem voltam elég érett ahhoz, hogy kezeljem a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: hát akkor most hívjam el randira?
ha nem teszed meg, nehezen teszed akk majd magad túl! szal sztem is elõtte nyomozz 1 kicsit, és ha vannak esélyek akk próbálkozz!!!!!!mondjuk ha megtod, h mi van, nem fogsz tudni ztána barátként ránézni, és ez majd a szoros kapcsolat végét jelenti majd!!! annyit tok mondani, h bármit teszel ez már nem lesz ugyanolyan!!!!!!
pontosan én is igy voltam ezel, és még osztálytársak is voltunk!! Mindíg vele voltam, és végül el mondtam, htetszik, és én is tetszetem neki, már jó idelye, de õ nem merte meg mondani, ezért én mondtam!! mond meg neki, h tetszel!!
kérdezd meg tõle, hogy mi van , mit akar...
Inkább a szavainak higgy.
Ha azt mondta maradjatok barátok akkor nem akar semmit! A jeleket valószínû félreértelmezed! 20/L
A kettõ nem zárja ki egymást. Nem vagy az esete, de látja benned a férfit. De lehet hogy a jeleket félreértelmezed. Az se lepjen meg ha nem tudja mit akar.

Mit csináljak? Van egy lány aki 1évvel idősebb nálam (ő13 én 12) teljesen belezúgtam.

nem korai még ilyen korban csajozni ? úgy jóba vagyok vele beszélgetünk meg ilyesmiket szünetben ,de hogy mondjam meg neki hogy tetszik? meg utánna ha elhívom valahova randizni akkor ott hogyan tovább?

Legjobb válasz: ajj fejezzétek már be ezt a "fiatalok vagytok még, inkább barbizzatok/legózzatok" dumáitokat!Egy 12-13 éves is lehet szerelmes!!!Én is az vagyok.És nem a külsõje miatt szerettem bele egy fiúba, hanem mert tudom, hogy sohasem bántana meg és nagyon kedves, jófej és vicces... Inkább száljatok le a fiatalabbakról!Nekik is joguk van ahhoz hogy szerelmesek legyenek és higgyétek el, nem szándékosan lesznek azok!! Kedves kérdezõ!Mosolyogj rá sokat, vagy csak egyszerûen mondd el neki, amit érzel...csak jobb lehet. :) 13/l

ajj fejezzétek már be ezt a "fiatalok vagytok még, inkább barbizzatok/legózzatok" dumáitokat!Egy 12-13 éves is lehet szerelmes!!!Én is az vagyok.És nem a külsõje miatt szerettem bele egy fiúba, hanem mert tudom, hogy sohasem bántana meg és nagyon kedves, jófej és vicces... Inkább száljatok le a fiatalabbakról!Nekik is joguk van ahhoz hogy szerelmesek legyenek és higgyétek el, nem szándékosan lesznek azok!! Kedves kérdezõ!Mosolyogj rá sokat, vagy csak egyszerûen mondd el neki, amit érzel...csak jobb lehet. :) 13/l
Túl fiatal vagy még menj játszani!
10 ik kommentelõ a világ változik igen változik de pont a rossz irányba változik már 8-9 évesen a sz*x foglalkoztatja a gyerekeket mikor még semmit nem kellene tudnia róluk de mégis tudnak 12-14 évesen már nem szüzek 21 évesen roh*dtul elunják az életüket mert túl hamar akartak felnõni és öngyilkosok lesznek...
Szerintem vágj bele kb te 7-6 osztályos vagy szóval még elõtted van az élet! de ilyen korban én tanultam és barátnõztem :) de a világ változik :D 15/L
Ilyen korban a csajokat nem érdeklik a náluk fiatalabb fiuk, még ha 1 év is a különbség
legközelebb ne írd le, hány éves vagy, és értelmes válaszokat fogsz kapni:)
Nem a jegyeiddel van gond, hanem a koroddal. Gyerekek vagytok. Még csak nem is tinik, kamaszok, hanem gyerekek.
13, 12 évesek? Legózzatok inkább.
A kérdező hozzászólása: gondoltam hogy valaki fog jönni ezzel a tanulj inkábbal, de nincsenek problémák a jegyeimmel mindnbõl 5-ös vagyok
korai még, hányadikos vagy amúgy? N
Tanulj inkább!
10.-ik válaszoló egyet értek! ;)

Mit csináljak? Van egy lány aki nagyon tetszik és egy ideje randizgatok vele úgy érzem hogy neki is tetszek viszont egy másikba meg úgy érzem hogy bele vagyok zúgva

a 2. lánynak nem biztos hogy tetszem bár jóba vagyunk mint csináljk??

Legjobb válasz: Peldaul szedd ossze a gondolataidat. Minek randizol az egyikkel, ha a masikat akarod?

Peldaul szedd ossze a gondolataidat. Minek randizol az egyikkel, ha a masikat akarod?
Nem fejezted be. És még nagyon sok lány van, akit szeretnék megba-ni.
Haha, ott a pont :)
A kérdező hozzászólása: haha nagyon jó én tudod én nem vagyok olyan mint egyes sokeszû emberek
ne randizgass, ha másba vagy szerelmes. vagy döntsd el h kit akarsz, és rendezd le az'ügyeidet"
Ha nem tetszik az elsõ, minek randizol vele? Szakítsd meg a randizást és kezd a másikat meghódítani.
Márcsak azért gondolom, mert nem helyes az elsõ csajjal szembe sem, hogy vele vagy, mégis inkább a másikkal lennél.Hát meg aztán ha mégis tetszel a másik lánynak, akkor neki is rossz. Ergo: az elsõnek mindenkép rossz és szemétség is mögötte. Megoldás: szakíts az elsõvel és kezdj a másodikkal. MOST! Vagy még ma!

Mit csináljak? Van egy lány akit fel vettem msn-re most ismerkedek vele. Miről beszélgessek vele? Vmi jó ötlet? Mikor hívjam el randizni? És hova vigyem vagyis mi ilyenkor egy ideális hely? 1. randin csak puszi? Vagy csók is belefér?

Válaszokat el?re is kössz!

Legjobb válasz: Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.

Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.
Általános témákról mint pl hobbi, suli, szórakozás. Ha úgy látod h érdekled bármikor elhívhatod, és sztem egyszerûen sétálgassatok vagy üljetek be forró csokizni. És ne támad le egybõl csókkal, de szájra puszi belefér.

Mit csináljak? Van egy lány, aki a barátnőm volt. Õ nagyon szerelmes volt belém, de sajnos én nem annyira. Két évig voltunk együtt, ő tényleg sokmindent megtett a kapcsolatért, talán túl sokat is. ->

Engem annyira akkor nem érdekelt, utólag visszagondolva tényleg bunkó voltam sokszor. Most mással van, fél éve, aki(elvileg) nagyon szeret. Tudom mit érzett, lreztem már més iránt én is u.ezt. Nemrég találkoztunk véletlenül vele, meg a sráccal, de egyikük se köszönt. Nem szeretnék rosszba lenni vele.

Legjobb válasz: Hát ezt akkor buktad elsõ körbõl. 2. round: Ha a párod volt bizonyára tudsz elérhetõséget szerezni, ugyhogy tedd is meg. Ha más nem iwiw vagy myvip. Írj rá hogy villám csapott beléd mikor újra megláttad, hogy egyszerre volt jó érzés és rossz. Hogy rossz volt hogy mással láttad. Hogy szeretnéd megváltoztatni azokat a pillanatokat melyekben a gõgöt büszkeséget sértõdéseket vagy a bunkóságot választottad az õ nevetése és ölelõ karjai helyett. vagy ez túl erõs?:S Nem tudom mit akarsz tõle. Nem rosszban lenni, vagy újra meghódítani? Jakomo25F

Hát ezt akkor buktad elsõ körbõl. 2. round: Ha a párod volt bizonyára tudsz elérhetõséget szerezni, ugyhogy tedd is meg. Ha más nem iwiw vagy myvip. Írj rá hogy villám csapott beléd mikor újra megláttad, hogy egyszerre volt jó érzés és rossz. Hogy rossz volt hogy mással láttad. Hogy szeretnéd megváltoztatni azokat a pillanatokat melyekben a gõgöt büszkeséget sértõdéseket vagy a bunkóságot választottad az õ nevetése és ölelõ karjai helyett. vagy ez túl erõs?:S Nem tudom mit akarsz tõle. Nem rosszban lenni, vagy újra meghódítani? Jakomo25F
A kérdező hozzászólása: Hallod, ezt szépen leírtad! De sajnos túl erõs... Gondoltam írok neki iwiw-en, mert telefont nem hiszem h felvenné. Most igyekszik nagyon utálni...
Akkor tedd meg hogy bocsánatot kérsz tõle. Néha adni kell valamit hogy a másik fél legalább rákészüljön hogy kinyissa elõtted az ajtót:D Vagy bírd ki egy kis ideig kb 3 hónapig és próbáld újra. Nem kell túl erõsen vagy nyomulósan. Törd a jeget akár fogpiszkálóval. Pl: használd a mélt, tudd meg a mélcimét ha nem tudod és tölts le pps-eket vagy vicces képeket csatold egy mélhez és küldd el legalább 5-8 embernek, és persze címzett legyen õ is. Így ha mélt néz, és nem ír vissza hogy vedd le a címlistából akkor szokni kezdi hogy eszébe jutsz legalább akkor mikor a mélt nézi...ezzel már megkezdted a jégtörést...aztán jöhet a képvéleményezés iwiw-en és hasonló ilyen kis apróságok. Ha látod õket akkor pl mosolyogj rájuk és köszönj rájuk vidáman és aranyosan. Lassan talán eljöhet az idõ mikor eszébe jut hogy talán megváltoztál és nem kell játszania a jégkirálynõt. És nagyobb teret enged. Ha így áll hozzád egy lány akit valaha megbántottál. Készülj rá hogy küzdened kell. Ha erre nem vagy hajlandó már most akkor el se kezdd. Csak lépj tovább, mert ez lassú folyamat. Jakomo 25F
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, köszi a választ! :) Sok idõ kell hozzá az a baj.

Mit csináljak? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, de ha kiszemelek egy fiút és neki is bejön akkor mindig ráhajt figyelmen kivül hagyva, hogy nekem is bejön.

Nem akarok vele nagyon összeveszni hiszen 4en vagyunk igy jóban és félek ha vele összeveszek akkor mindegyikőjüket elvesztem.

Legjobb válasz: Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Most mit csináljak? Van egy lány akit szeretek, megírtam neki egy üzenetben, de nem válaszol rá. Nem tudom hogy továbblépjek-e vagy ne? 18/F

A lány és én egyidősek vagyunk,ugyanabban az általános iskolában végeztünk.Nagyon sokszor együtt mentünk iskolába, mivel közel lakunk egymáshoz és egyfajta barátság is kialakult köztünk.Osztálytársak voltunk.Mikor 14 évesek lettünk én beleszerettem de nem mertem elmondani neki.Bántott mikor más fiúkkal beszélgetett vagy szórakozott és szomorú voltam miatta. De sokszor volt olyan is hogy szemeztünk egymással az órákon,a szünetekben,mikor meglátott széles mosollyal az arcán köszönt.Mosolyogtunk egymásra.Volt egy iskolai ünnepség amikor egy asztalnál szemben ültünk egymással,ő a lábfejét az én lábfejemre rakta.Én hagytam az egészet és mikor ránéztem elpirosodva mosolygott rám én meg vissza rá.Aztán elballagtunk az általános iskolából,mindketten másik iskolába mentünk és egyre kevesebbszer láttam és találkoztunk.Köszönőviszonyban maradtunk. Most már mind a ketten 18 évesek vagyunk.Viszont 2 hónappal ezelőtt a régi osztálytársaim közül néhányan szerveztek egy bulit a régi barátságok,haverok kedvéért.Néhány nappal a buli előtt találkoztam vele,odamentem hozzá és nagyon jól elbeszélgettünk és felkavarodtak bennem a régi dolgok hogy még mindig szeretem és nem tudom elfelejteni.Még a bulin is mosolyogtunk egymásra és szemeztünk egymással.Utána a beszélgetést hetekig tovább folytattuk a facebook-on.Megkérdeztem tőle hogy hogy van,mivel foglalkozik mostanság és hogy van-e barátja. Õ erre azt írta hogy van egy srác de őt azért inkább a barátjának nevezné.Még egy kedves üzenetet is írt születésnapom alkalmából.Aztán eldöntöttem hogy bár 4 év elteltével de elmondom neki hogy szeretem. Facebookon egy üzenetben írtam meg neki hogy szeretem,szerelmes vagyok belé és hogyha szeretne velem beszélni akkor bármikor találkozhatunk. Nem tudtam neki elmondani személyesen mert éppen nem volt otthon és nem akartam megvárni még hazaérkezik.Minél előbb elakartam mondani neki. Nem válaszolt az üzenetemre.Azóta eltelt kb.1 hónap és még mindig nem érkezett válasz. Nemrég viszont egyszer véletlenül találkoztunk az utcán,köszöntünk egymásnak de ő mikor rám nézett láttam rajta hogy zavarban van,hirtelen lesütötte a szemét és gyorsan továbbsétált.Nem is mosolygott rám pedig ezelőtt mindig megtette.Nem tudom mit tegyek várjak vagy lépjek tovább rajta és keressem más lány mellet a boldogságot?

Legjobb válasz: A szemébe kellett volna mondanod az érzéseidet, nem üzengetni...

A szemébe kellett volna mondanod az érzéseidet, nem üzengetni...
Lépj tovább, ne várj rá örökké. Ha akarna valamit tõled, akkor beszélt volna veled
Ilyet jobb személyesen közölni. Most így elsõ blikkre azt mondanám, hogy nem kölcsönös az érzés, csak nem tudja megmondani. Viszont azokból amiket meg leírtál, hogy milyen jól elvoltatok, az alapján meg azt mondanám, hogy lehet mégis érdekled, csak valamiért rettentõen szégyenlõs. Szerintem a legjobb az lesz ha végleg tiszta vizet öntesz a pohárba, találkozz vele személyesen, állítsd meg és kérdezz rá ott, hogy akkor most mi van. Csak nem fog elszaladni válasz nélkül. 26F
Fb-on közölted vele hogy szereted, szerelmes vagy belé? nyugodtan pontozzatok le.. de te normális vagy??!?!?!?! :O atyaég... ilyenre én sem válaszolnék..fbon szerelem vallás..nekem ebböl tudod mi jönne le? az, hogy nem tartod annyira ezt az egészet, hogy elvidd egy szép helyre randizni egy párszor és hogy ott vald be a szerelmed, neked annyit ér ez hogy leirod neki (gondolom fbon) és várod a nagy csodát.. a kis ujjadat nem mozditottad meg, hogy (nem sok) csak egy kis romantikát belevigyél ebbe az egészbe.. komolyan az ilyen kisfiuktol hányni tudnék. sajnálom, lehet nagyon bunkon fogalmaztam, de akkor is....18l
Te jó ég! Hát ne haragudj, de én nagyon megijednék, ha így hirtelen rám írna valaki facebookon, hogy szeret. El kellett volna elõször hívni randizni, aztán ha belemegy, tudod, hogy tetszel neki, aztán ha már jártok, és akkor is sok idõ múlva bevallani, hogy szereted. Így ajtóstul rontottál a házba. Nagyon tapasztalatlannak tûnsz e téren. Személyesen ráadásul sokkal romantikusabb.
Igyal.
ha nagyon fontos neked..:) várd meg amíg nem lesz kapcsolatban aztán lépjél:) ha kéne tanács..akkor írj üzit
Usd le a baratjat !
Akkor mond el neki! Lehet, hogy õ is így érez. És próbálkozz, beszélgess vele, legyél vele figyelmes, kedves, legfõképp udvarias !:) Sok szerencsét !

Mit csináljak? Van egy lány akibe szerelmes vagyok, de nem lehet az enyém mert sajnos van barátja. :- (

Már teljesen kikészülök idegileg ,egész nap ö jár a fejembe a munkámra se tudok odafigyelni,Az lessz a vége hogy megörülök.:-(Ráadásul egy boltba dolgozik és én meg amilyen hülye vagyok ,minden nap bemegyek hozzá csak ,hogy lássam és beszélgethessek vele.Ne mondjártok ,hogy ne menjek be a boltba mert arra képtelen vagyok ,egyszerüen látnom kell,különben még rosszabb lenne.Ez egy kész örület!Mit csináljak?

Legjobb válasz: nézz pornót

nézz pornót
A kérdező hozzászólása: 22:31-es.Huzzál innen a busba ha nincs egy normális hozászolásod.
Semmit ne csinálj, ez van, ki leszel nyírva ha találkozunk... Az a bizonyos barát!
A kérdező hozzászólása: Tudom hülye vagyok , de egyszerüen nem tudom ugy elképzelni a napot , hogy ne találkozzak vele , ha csak egy percre is.Azért minden nap probálok valami bokot mondani neki , akkor mindig mosolyog meg elpirul szegény.Nehéz ez a helyzet de probálom kibirni.
Az egyik haverom is szenvedett egy csaj miatt, annak is volt barátja, aztán mégis eljárkált vele ide-oda, de nem történt köztük semmi.Azt tanácsoltam neki, hogy egyszerûen ne találkozzon vele.Most, kb 2 év után sajnálkozott nekem, hogy bár velünk, a barátaival, töltötte volna inkább azt az idõt, mint hogy ott várt a csajra, aki totál nem akart tõle semmit. Szóval, neked is azt tudom tanácsolni, hogy inkább ne menj be hozzá.Esetleg majd ha szakítanak a barátjával.Így csak magadat kínzod. 21L
jaja, uccsónál a pont, mond el neki hogy szerelmes vagy belé, és nagyon bejön neked! Ha elhajt a fenébe, annál jobb, mert tudod hogy nincs jövõtök, és lelépsz
A kérdező hozzászólása: Nem kérek randit mert nem akarok neki bajt csinálni.Mert akkor tuti megutálna.
KÉRJ TÕLE RANDIT.
A kérdező hozzászólása: Már el mondtam neki , de akkor még nem tudtam hogy van baráta és mikor mondta , hát azt hittem elsülyedek kinomba. Azt is mondta , hogy nagyon kedves , hogy igy gondoltam rá. Kedvel meg minden, és maradjunk barátok.
Nem értem, egyesek mit kínlódnak össze-vissza. Majd ha elmúlik ez a nagy szerelem, felébredsz...
ugorj le egy hídról, neked is és mindenkinek könnyebb lesz
Viccet félretéve szerintem mond meg mit érzel.. Persze tedd hozzá, hogy nem áll szándékodban bekavarni csak azért mondtad el ezt neki mert már nem bírtad tovább... Akkor valamivel talán jobb lessz neked... Bár ha a csávója megtudja lehet h fest a szemed alá 2 szép dagadó , , rózsát, ,
Akkor, mi a kérdés? Nem vagy hajlandó lemondani róla. Pont. Szenvedj!
verd ki
Ó, nagyon is értelmeset írtam, egyrészt leírtam azt, hogy ne csinálj semmit szerintem, a másik meg, ha csinálsz valamit annak a bizonyos barát nyilván nem örülne, csúnyán nézne, ja és azt is leírtam, hogy ez van és milyen vicces lenne, ha ezt a barát is olvasná... Ne legyél kiakadva ezen (jó nyírás szó kicsit erõs volt, na...elnézést, vicces akartam lenni, de erõs lett tényleg)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!