Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak van egy lány (254 db)

Mit csináljak? Van egy lány barátom akibe beleszeretem, a gond az hogy a lánynak van barája/akit nem szeret/és mégis velevan megszokásból. Folyt köv:

Ez már 2éve tart meg is mondtam neki hogy szeretem, erre azt válaszolta hogy számára fontosabb a barátságunk és a multjából szerelmes még egy másik fiuba akit nem kapot meg, a legroszabb az hogy próbáltam már tovább lépni,de mindig visszaesek .

Legjobb válasz: Ez kockázatos volt, egy barátságot könnyen tönkretehet, ha elmondjuk a másiknak hogy szerelmesek vagyunk belé. Állj mellette, és várd az alkalmat amikor is elhagyja a fiút. Lehet utána veled fog összejönni. Amúgy is a barátja vagy, leszel még te vele.

Ez kockázatos volt, egy barátságot könnyen tönkretehet, ha elmondjuk a másiknak hogy szerelmesek vagyunk belé. Állj mellette, és várd az alkalmat amikor is elhagyja a fiút. Lehet utána veled fog összejönni. Amúgy is a barátja vagy, leszel még te vele.
Van egy kis története , de igazából csak jött , de teljesen offtopic lenne itt .
hülyegyereck, neked miert ez a neved?:D
Szia! Én voltam már hasonló helyzetben beleszerettem a lány barátomba, mindent egymással beszéltünk meg stb. Nagyon rossz volt mikor mondta hogy csak barátság lehet közöttünk, én abban a pillanatban úgy döntöttem ennyi volt a barátságunk, azóta évente kb. 2* találkozok vele semmi különösebb érzelem nincs bennem és közel 4, 5 éve van barátnõm, így azt gondolom jól tettem hogy "lemondtam" róla. Tedd ezt te is õ nem fog veled járni, ez kiderül abból amit leírtál, várni rá mikor nem lesz senkije írták páran, szerintem már így is eleget vártál rá!
Szerintem férfi és nõ között nincs barátság. Az egyik mindig többet akar, a kérdés, hogy mikor. Egyébként meg ne maradj mellette, mert tényleg csak visszaesel és esetleg észre sem veszed az igazit, mert elállja a "barátnõ" a kilátást. Meg kell hoznod a döntést, ha el akarod felejteni, akkor meg kerülni kell, kontaktot megszakítani, különben esténként úgy fexel le, hogy na ma is rámkacsintott, most akkor valami mégis. HÁT NEM! Egy nõ 5 perc alatt egy életre eldönti, hogy mit akar a pasitól és ezt a döntést nem fogod sohasem megváltoztatni.
bnõvel el lehet ezt a csajt felejteni, csak szólok..
2éve nem tudsz összeszedni egy bnõt?!
ismerõs helyzet, csak h én lany vagyok. van egy srac, akit nagyon szeretek, és ha kiszeretek belõle, valamiert ujbol visszaszeretek belé. nagyon rossz. csak az van, h en nemtudom, h õ szeret-e engem, mert olyan ketertelmü jelzeseket ad... megkerdezni meg nemmerem, h szeret-e. csak az van, h valoszinu, ha megmondaná, akkor is azt mondanam, h inkabb a baratsagot valasztom.... a te helyzetedben pedig azt javaslom, h maradj vele jo barat. és probald feltekennye tenni, v hasonlo... vagy szeress bele masba. jobbat nemtudok :)
:) Off: Nah 2 teljesen ellentétes válasz , ebbõl legyél okosabb :D
Máris elfecséreltél 2 évet erre a lányra a helyett , hogy kerestél volna mást . Én is jártam így , bár én "csak" fél évet vesztegettem el az életembõl , de a legjobb döntésem volt , hogy feladtam és továbbléptem . Szóval tudom hogy nem könnyû otthagyni , de szép lassan kezdd el leépíteni vele a kapcsolatot és keress mást . Hidd el hogy találsz nála 1000* jobbat !
hát..jó ha nemmondod el...... :( :D
Hívd fel telefonon, írj neki iwiwen, stb, mindenképpen kezdeményezz!
Állj elé és mondd el neki, hogy mit szeretnél...hívd el vacsizni stb
Nõj fel.
Nekem is volt ilyen esetem egy volt osztálytársammal. Én azt csináltam, hogy msn-en írtam neki, hogy "Olyan rég láttuk egymás a suli óta. Nem találkoznánk valamikor?" És találkoztunk. :-) Majd még egy párszor, és összejöttünk. Szerintem ezt (vagy ilyesmit) csinálj.
Közben nem nyomulsz ugyanígy más lányokra?? Ha nem akkor egyszerûen nem érdekled. Ennyi
Keress másik csajt, aki oda is figyel
A kérdező hozzászólása: Próbálkozok máshol is


Mit csináljak? Van egy lány akit fel vettem msn-re most ismerkedek vele. Miről beszélgessek vele? Vmi jó ötlet? Mikor hívjam el randizni? És hova vigyem vagyis mi ilyenkor egy ideális hely? 1. randin csak puszi? Vagy csók is belefér?

Válaszokat el?re is kössz!

Legjobb válasz: Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.

Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.
Általános témákról mint pl hobbi, suli, szórakozás. Ha úgy látod h érdekled bármikor elhívhatod, és sztem egyszerûen sétálgassatok vagy üljetek be forró csokizni. És ne támad le egybõl csókkal, de szájra puszi belefér.

Mit csináljak? Van egy lány akivel 1 éve barátok vagyunk de nekem ő nagyon meg tetszet tehát msnen is beszélgetünk meg találkozunk is edzéseken meg máshol is. De én szívesen járnék vele .

Most mit csináljak? mondjam meg neki hogy ? nekem teccik vagy próbáljak udvarolni vagy vmi mást???? de én sztem neki csak egy barát vagyok. ja és 2nap mulva találkozunk de csak barátilag? akomit csináljak hivjam meg fagyira?

Legjobb válasz: Hát. Elhívnám randira. De elképzelhetõ, ha nem vagy az esete, akkor többet nem nagyon barátkozna vele. Egyik barátnõjével beszélj és kérdezd meg tõle, hogy bejössz-e a lánynak. Ha nem tudja, akkor pedig derítse ki, de ne feltûnõen. Ez a biztos.

Hát. Elhívnám randira. De elképzelhetõ, ha nem vagy az esete, akkor többet nem nagyon barátkozna vele. Egyik barátnõjével beszélj és kérdezd meg tõle, hogy bejössz-e a lánynak. Ha nem tudja, akkor pedig derítse ki, de ne feltûnõen. Ez a biztos.
Elõzõnek igaza van. Én megszakítottam 16 évesen egy nagyon jó barátommal a kapcsolatot, mert szerelmet vallott, én meg nem akartam. Nem voltam elég érett ahhoz, hogy kezeljem a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: hát akkor most hívjam el randira?
ha nem teszed meg, nehezen teszed akk majd magad túl! szal sztem is elõtte nyomozz 1 kicsit, és ha vannak esélyek akk próbálkozz!!!!!!mondjuk ha megtod, h mi van, nem fogsz tudni ztána barátként ránézni, és ez majd a szoros kapcsolat végét jelenti majd!!! annyit tok mondani, h bármit teszel ez már nem lesz ugyanolyan!!!!!!
pontosan én is igy voltam ezel, és még osztálytársak is voltunk!! Mindíg vele voltam, és végül el mondtam, htetszik, és én is tetszetem neki, már jó idelye, de õ nem merte meg mondani, ezért én mondtam!! mond meg neki, h tetszel!!

Mit csináljak? Van egy lány aki 1évvel idősebb nálam (ő13 én 12) teljesen belezúgtam.

nem korai még ilyen korban csajozni ? úgy jóba vagyok vele beszélgetünk meg ilyesmiket szünetben ,de hogy mondjam meg neki hogy tetszik? meg utánna ha elhívom valahova randizni akkor ott hogyan tovább?

Legjobb válasz: ajj fejezzétek már be ezt a "fiatalok vagytok még, inkább barbizzatok/legózzatok" dumáitokat!Egy 12-13 éves is lehet szerelmes!!!Én is az vagyok.És nem a külsõje miatt szerettem bele egy fiúba, hanem mert tudom, hogy sohasem bántana meg és nagyon kedves, jófej és vicces... Inkább száljatok le a fiatalabbakról!Nekik is joguk van ahhoz hogy szerelmesek legyenek és higgyétek el, nem szándékosan lesznek azok!! Kedves kérdezõ!Mosolyogj rá sokat, vagy csak egyszerûen mondd el neki, amit érzel...csak jobb lehet. :) 13/l

ajj fejezzétek már be ezt a "fiatalok vagytok még, inkább barbizzatok/legózzatok" dumáitokat!Egy 12-13 éves is lehet szerelmes!!!Én is az vagyok.És nem a külsõje miatt szerettem bele egy fiúba, hanem mert tudom, hogy sohasem bántana meg és nagyon kedves, jófej és vicces... Inkább száljatok le a fiatalabbakról!Nekik is joguk van ahhoz hogy szerelmesek legyenek és higgyétek el, nem szándékosan lesznek azok!! Kedves kérdezõ!Mosolyogj rá sokat, vagy csak egyszerûen mondd el neki, amit érzel...csak jobb lehet. :) 13/l
Túl fiatal vagy még menj játszani!
10 ik kommentelõ a világ változik igen változik de pont a rossz irányba változik már 8-9 évesen a sz*x foglalkoztatja a gyerekeket mikor még semmit nem kellene tudnia róluk de mégis tudnak 12-14 évesen már nem szüzek 21 évesen roh*dtul elunják az életüket mert túl hamar akartak felnõni és öngyilkosok lesznek...
Szerintem vágj bele kb te 7-6 osztályos vagy szóval még elõtted van az élet! de ilyen korban én tanultam és barátnõztem :) de a világ változik :D 15/L
Ilyen korban a csajokat nem érdeklik a náluk fiatalabb fiuk, még ha 1 év is a különbség
legközelebb ne írd le, hány éves vagy, és értelmes válaszokat fogsz kapni:)
Nem a jegyeiddel van gond, hanem a koroddal. Gyerekek vagytok. Még csak nem is tinik, kamaszok, hanem gyerekek.
13, 12 évesek? Legózzatok inkább.
A kérdező hozzászólása: gondoltam hogy valaki fog jönni ezzel a tanulj inkábbal, de nincsenek problémák a jegyeimmel mindnbõl 5-ös vagyok
korai még, hányadikos vagy amúgy? N
Tanulj inkább!
10.-ik válaszoló egyet értek! ;)

Mit csináljak? Van egy lány aki nagyon tetszik és egy ideje randizgatok vele úgy érzem hogy neki is tetszek viszont egy másikba meg úgy érzem hogy bele vagyok zúgva

a 2. lánynak nem biztos hogy tetszem bár jóba vagyunk mint csináljk??

Legjobb válasz: Peldaul szedd ossze a gondolataidat. Minek randizol az egyikkel, ha a masikat akarod?

Peldaul szedd ossze a gondolataidat. Minek randizol az egyikkel, ha a masikat akarod?
Nem fejezted be. És még nagyon sok lány van, akit szeretnék megba-ni.
Haha, ott a pont :)
A kérdező hozzászólása: haha nagyon jó én tudod én nem vagyok olyan mint egyes sokeszû emberek
ne randizgass, ha másba vagy szerelmes. vagy döntsd el h kit akarsz, és rendezd le az'ügyeidet"
Ha nem tetszik az elsõ, minek randizol vele? Szakítsd meg a randizást és kezd a másikat meghódítani.
Márcsak azért gondolom, mert nem helyes az elsõ csajjal szembe sem, hogy vele vagy, mégis inkább a másikkal lennél.Hát meg aztán ha mégis tetszel a másik lánynak, akkor neki is rossz. Ergo: az elsõnek mindenkép rossz és szemétség is mögötte. Megoldás: szakíts az elsõvel és kezdj a másodikkal. MOST! Vagy még ma!
kérdezd meg tõle, hogy mi van , mit akar...
Inkább a szavainak higgy.
Ha azt mondta maradjatok barátok akkor nem akar semmit! A jeleket valószínû félreértelmezed! 20/L
A kettõ nem zárja ki egymást. Nem vagy az esete, de látja benned a férfit. De lehet hogy a jeleket félreértelmezed. Az se lepjen meg ha nem tudja mit akar.

Mit csináljak? Van egy lány, aki a barátnőm volt. Õ nagyon szerelmes volt belém, de sajnos én nem annyira. Két évig voltunk együtt, ő tényleg sokmindent megtett a kapcsolatért, talán túl sokat is. ->

Engem annyira akkor nem érdekelt, utólag visszagondolva tényleg bunkó voltam sokszor. Most mással van, fél éve, aki(elvileg) nagyon szeret. Tudom mit érzett, lreztem már més iránt én is u.ezt. Nemrég találkoztunk véletlenül vele, meg a sráccal, de egyikük se köszönt. Nem szeretnék rosszba lenni vele.

Legjobb válasz: Hát ezt akkor buktad elsõ körbõl. 2. round: Ha a párod volt bizonyára tudsz elérhetõséget szerezni, ugyhogy tedd is meg. Ha más nem iwiw vagy myvip. Írj rá hogy villám csapott beléd mikor újra megláttad, hogy egyszerre volt jó érzés és rossz. Hogy rossz volt hogy mással láttad. Hogy szeretnéd megváltoztatni azokat a pillanatokat melyekben a gõgöt büszkeséget sértõdéseket vagy a bunkóságot választottad az õ nevetése és ölelõ karjai helyett. vagy ez túl erõs?:S Nem tudom mit akarsz tõle. Nem rosszban lenni, vagy újra meghódítani? Jakomo25F

Hát ezt akkor buktad elsõ körbõl. 2. round: Ha a párod volt bizonyára tudsz elérhetõséget szerezni, ugyhogy tedd is meg. Ha más nem iwiw vagy myvip. Írj rá hogy villám csapott beléd mikor újra megláttad, hogy egyszerre volt jó érzés és rossz. Hogy rossz volt hogy mással láttad. Hogy szeretnéd megváltoztatni azokat a pillanatokat melyekben a gõgöt büszkeséget sértõdéseket vagy a bunkóságot választottad az õ nevetése és ölelõ karjai helyett. vagy ez túl erõs?:S Nem tudom mit akarsz tõle. Nem rosszban lenni, vagy újra meghódítani? Jakomo25F
A kérdező hozzászólása: Hallod, ezt szépen leírtad! De sajnos túl erõs... Gondoltam írok neki iwiw-en, mert telefont nem hiszem h felvenné. Most igyekszik nagyon utálni...
Akkor tedd meg hogy bocsánatot kérsz tõle. Néha adni kell valamit hogy a másik fél legalább rákészüljön hogy kinyissa elõtted az ajtót:D Vagy bírd ki egy kis ideig kb 3 hónapig és próbáld újra. Nem kell túl erõsen vagy nyomulósan. Törd a jeget akár fogpiszkálóval. Pl: használd a mélt, tudd meg a mélcimét ha nem tudod és tölts le pps-eket vagy vicces képeket csatold egy mélhez és küldd el legalább 5-8 embernek, és persze címzett legyen õ is. Így ha mélt néz, és nem ír vissza hogy vedd le a címlistából akkor szokni kezdi hogy eszébe jutsz legalább akkor mikor a mélt nézi...ezzel már megkezdted a jégtörést...aztán jöhet a képvéleményezés iwiw-en és hasonló ilyen kis apróságok. Ha látod õket akkor pl mosolyogj rájuk és köszönj rájuk vidáman és aranyosan. Lassan talán eljöhet az idõ mikor eszébe jut hogy talán megváltoztál és nem kell játszania a jégkirálynõt. És nagyobb teret enged. Ha így áll hozzád egy lány akit valaha megbántottál. Készülj rá hogy küzdened kell. Ha erre nem vagy hajlandó már most akkor el se kezdd. Csak lépj tovább, mert ez lassú folyamat. Jakomo 25F
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, köszi a választ! :) Sok idõ kell hozzá az a baj.

Mit csináljak? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, de ha kiszemelek egy fiút és neki is bejön akkor mindig ráhajt figyelmen kivül hagyva, hogy nekem is bejön.

Nem akarok vele nagyon összeveszni hiszen 4en vagyunk igy jóban és félek ha vele összeveszek akkor mindegyikőjüket elvesztem.

Legjobb válasz: Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."

Nem kell összeveszni vele, csak add a tudtára finoman, hogy fontos neked az a fiú, és hogy rosszul esik neked, hogy õ "ráhajt."


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!