Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak van egy (1849 db)

vegyél használtan, esetleg még gyûjts egy pár ezret, 30-ért használtan már lehet jo telefonokat kapni

Mit csináljak van egy teljesen új Telenor one touch (Ot-990) telefonom, nem használom nem is érdekel felraktam az internetre 20. 000ft de nem kell senkinek mit csináljak vele hogyan adjam el?

Legjobb válasz: Szerintem is olyan 19 000 Ft körül tedd fel, rá fognak harapni elõbb utóbb. Lényegében parasztvakítás, hogy pl. egy iPod nem 50 000 Ft, hanem "csak" 49 990 Ft., A 4-es, az 5-ös helyén sokat dob az eladhatóságán. És mégis ötvenezer.. Esetedben az 1-es, a 2-es helyett.

Szerintem is olyan 19 000 Ft körül tedd fel, rá fognak harapni elõbb utóbb. Lényegében parasztvakítás, hogy pl. egy iPod nem 50 000 Ft, hanem "csak" 49 990 Ft., A 4-es, az 5-ös helyén sokat dob az eladhatóságán. És mégis ötvenezer.. Esetedben az 1-es, a 2-es helyett.
Írd ki 19500-ért. És várd meg, míg lesz vevõ. Nem megy az olyan gyorsan. Rengeteg az eladó telefon. A Prohardveren is hírdesd
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem 5000ft többet ér!
A kérdező hozzászólása: 2. íronak megy a zöld pacsi!
Figy, én értelek, de minden cucc annyit ér, amennyiben találkozik a kínálat és a kereslet. Rengeteg eladó telefon van, szolgáltatóknál bagóért hozzá lehet jutni, ha beviszed egy üzletbe nem kapsz érte sokkal többet. Ezért ajánlottam ötöt. De nem erõszak a disznótor - csak a malacnak... :)
A kérdező hozzászólása: köszi!
szappanopera :D matek menne ennyire mint a drámázás.
szerintem tanulj meg írni
Összevesztek a barátnõjével és átmegy O.O Szerintem nem fog csag mondogatja.
Most nyomatékosítod hogy azért is csaj?Hát hol zsarnokság van, ott zsarnokság van ennyi erõvel.Remélem kiderül hogy mégiscsak hermafrodita és fejbeb*szcsizik egy nyelvtankönyvvel.
elõször is szokj le a "naon"-ozásról....pff....nagyon b**is :S
Elõször is: már a mondatodba leírtad hogy csajról van szó rá 2 szóra megint leírod. A nagyon szót naon- nak írod. A hogy szót h nak, és még ékezetet is elfelejtesz. Nem ne mond azt hogy nem magyar bill. Akkor a többi hibát elkerülted volna. Hogy válasz is legyen: szerintem kíváncsi arra hogy te felfigyelsz-e.
helyesírás!!!!! Én ezt nem értem... még alá is húzza, ha nem jó... Csak jobb klikk... wáááááá!!!!
mar az szanalmas hogy ebbe kotok belle es amugy en is pont igy irok, hogy naon meg h , meg ijenek , en amugy mi a szar erdekel titeket hogy ir ha nemtugyatok kiolvasni akkor viszlat , jh es szerintem a csaj tuti nemfog elmenni , mert mindig eszt szoktak mondani , meg amugy szerintem valahogy kene kozelegyel felle , .ha engem mekerdeznenek hogy figyu tetszik neked az a srac az osztalybol, meg nemtom mi akkor tuti letagadnam meg ha tetszene is nekem. 15L
Sehogy. Neki kell eldönteni, kivel akar lenni. Ha veled, akkor dobnia kéne a régit...és ez rád is vonatkozik.
Talán le kéne ülnöd ezzel a sráccal és megbeszélni hogy mi a fontosabb és hogy ki!!! Ha mind a kettõtöknek a jelenlegi párja a fontosabb akkor ideje leszállnotok egymásról, és maradni szimpla havernak. Ha mind a kettõtöknek kezd jelentéktelen lenni a jelenlegi párja és úgy érzitek hogy egymással jobb lenne akkor pedig szakítsatok mind a ketten és legyetek ti egy pár! Ha csak az egyikõtök hagyná ott a párját a másikért akkor az egy rá[email protected]ás!
Mást nem tudok kérdezni: viszket?
Ne találkozz vele, amíg foglalt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!
Hívd fel telefonon, írj neki iwiwen, stb, mindenképpen kezdeményezz!
Állj elé és mondd el neki, hogy mit szeretnél...hívd el vacsizni stb
Nõj fel.
Nekem is volt ilyen esetem egy volt osztálytársammal. Én azt csináltam, hogy msn-en írtam neki, hogy "Olyan rég láttuk egymás a suli óta. Nem találkoznánk valamikor?" És találkoztunk. :-) Majd még egy párszor, és összejöttünk. Szerintem ezt (vagy ilyesmit) csinálj.

Mi csináljak? Van egy fiú akit ismerek már egy ideje és nagyon kedveljük egymást. Már többször is majdnem lefeküdtem vele. Nemsokára újra találkozom vele és nem tudom mit tegyek.

Neki van barátn?je, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük. Én nem akarok t?le semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele? 15/L

Legjobb válasz: R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.

R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.
Nehogy lefeküdj vele! Kapcsolatromboló akarsz lenni? 5 év múlva meg majd minden nõi ismerõsöd utálni fog, amiért mindenki kapcsolatába belemászol, hidd el! Én is utálom az olyan huszonéveseket, akik rámásznak pl. a võlegényemre, vagy másnak a párjára! Ne akarj ilyen lenni, ez a legundorítóbb!
"vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Igen, amint legközelebb találkoztok tedd szét a lábaidat... Milyen éretlen kis buta lány vagy...
Könyörgöm, ha adsz neki egy esélyt, legalább ne a szex-szel kezdd! Vagy nálatok már ez az alap?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem akartam kapcsolat romboló lenni. Megfogadom a tanácsotokat!
Jól van, ez a beszéd. :) Hidd el, sok ellenséget szereznél ezzel. Inkább mondd meg neki, hogy nem szeretnél tõle semmit, különben is, foglalkozzon a barátnõjével. Te meg biztosan találsz mást, akinek nincs barátnõje! De a szex - úgy gondolom - 15 évesen még nagyon korai, ne siessétek már úgy el!

Szerintetek mit csináljak? Van egy rokonom. Az utcán mindig köszön de a suliban mintha ott sem lennék. Engem ez nagyon idegesít.

Mindenkinek köszönöm a tanácsot!

Legjobb válasz:
Egyszerûen be kell vállalni a kezdeményezést, és õszintén rákérdezni erre a dologra. Mikor épp köszön, állítsd meg, és szembesítsd a tényekkel. Vond kérdõre, miért nem vállal a suliban. Szégyell? Ezt gondolja menõnek? Vagy mi? Persze nem kell támadólag, adj esélyt ennek a dolognak, (ha akarsz) mondd el neki, hogy felõled megismerhet a suliban is.... Aztán a válasz, meg a további történések függvényében meglátod a többit. Ha tud rá valami magyarázatot, akkor jó. Ha nem tud rá mondani semmi értelmeset, de onnantól kezdve felismer mások elõtt is, az is rendben van. De ha ellõ valami gagyi dumát, és utána ugyanúgy viselkedik, akkor szerintem érdemes rövidre zárni ezt a kapcsolatot, még ha vér szerinti is. Minek az olyan rokon, aki nem akar vállalni mások elõtt?! Én legalábbis adnék a dolognak egy esélyt, és ha utána se mûködik, akkor kölcsönösen, idegenként kezelném. Nem csak a suliban, mindenhol máshol is.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyszerûen be kell vállalni a kezdeményezést, és õszintén rákérdezni erre a dologra. Mikor épp köszön, állítsd meg, és szembesítsd a tényekkel. Vond kérdõre, miért nem vállal a suliban. Szégyell? Ezt gondolja menõnek? Vagy mi? Persze nem kell támadólag, adj esélyt ennek a dolognak, (ha akarsz) mondd el neki, hogy felõled megismerhet a suliban is.... Aztán a válasz, meg a további történések függvényében meglátod a többit. Ha tud rá valami magyarázatot, akkor jó. Ha nem tud rá mondani semmi értelmeset, de onnantól kezdve felismer mások elõtt is, az is rendben van. De ha ellõ valami gagyi dumát, és utána ugyanúgy viselkedik, akkor szerintem érdemes rövidre zárni ezt a kapcsolatot, még ha vér szerinti is. Minek az olyan rokon, aki nem akar vállalni mások elõtt?! Én legalábbis adnék a dolognak egy esélyt, és ha utána se mûködik, akkor kölcsönösen, idegenként kezelném. Nem csak a suliban, mindenhol máshol is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm hasznos válasz volt!
Attól is függ, milyen rokoni viszonyban vagytok. Mennyire vagytok közeli rokonok? A sulin kívül mennyire vagytok jóban? Nekem is pl. vannak olyan rokonaim, második unokatestvéreim, akikrõl tudom, hogy vannak, de sose beszélek velük, fészbukon se ismerõseim, mert nem tartjuk olyan szinten a kapcsolatot idõhiányában.

Mit csináljak? Van egy lány akit fel vettem msn-re most ismerkedek vele. Miről beszélgessek vele? Vmi jó ötlet? Mikor hívjam el randizni? És hova vigyem vagyis mi ilyenkor egy ideális hely? 1. randin csak puszi? Vagy csók is belefér?

Válaszokat el?re is kössz!

Legjobb válasz: Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.

Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.
Általános témákról mint pl hobbi, suli, szórakozás. Ha úgy látod h érdekled bármikor elhívhatod, és sztem egyszerûen sétálgassatok vagy üljetek be forró csokizni. És ne támad le egybõl csókkal, de szájra puszi belefér.

Mit csináljak? Van egy felesleges repülőjegyem. BudapestMadrid-Tenerife.

3 nap múlva repülünk Madridba,onnan meg Tenerifére. És megmaradt egy 1 db feln?tt repül?jegyem. Wizzarrel,és Ryanairrel utazunk. És a jegy oda-vissza van. Ez összesen 50 000 Ft-ba került,tehát nagyon olcsó volt.Viszont most családi okok miatt,úgy alakult hogy nem tud eljönni egy személy. Hirdettem elég sok helyen,de nincs rá jelentkez?, pedig 25 000 Ft-ért is elvihetnék mondjuk pl. a Wizzair-eset. Próbáltuk átiratni,de az is elég sokba van,szinte többe kerül majdnem mint a jegy. A járattörlés is elég sokat levonnak. Valami ötlet? Hogy ne veszítsük el azt 50 000 Ft-t?

Legjobb válasz: nem igazán értem,hogy mit írsz..Van egy 50.000 forintos wizzair,és easyjet retúr repülõjegyed..Eladnád a wizzair akár 25.000 forintért.. Hogyis kell ezt érteni? Wizzairral repülne Madridba onnan easyjet -el tovább Tenerifére? Vagy végig Teneriféig wizzair-rel menne? Mert Madridba 25.000 jegy drága(van olcsóbb is) meg hát ez csak jegy,és a szállás,stb? Az mennyi lenne?

nem igazán értem, hogy mit írsz..Van egy 50.000 forintos wizzair, és easyjet retúr repülõjegyed..Eladnád a wizzair akár 25.000 forintért.. Hogyis kell ezt érteni? Wizzairral repülne Madridba onnan easyjet -el tovább Tenerifére? Vagy végig Teneriféig wizzair-rel menne? Mert Madridba 25.000 jegy drága(van olcsóbb is) meg hát ez csak jegy, és a szállás, stb? Az mennyi lenne?
A kérdező hozzászólása: Igen, van egy repülõjegyem ami Wizzairrel megy Madridba. Ezt a jegyet 25 000 Ft-ért vettük, oda-vissza. És Madridból is van egy jegyem ez Tenerifére megy, Ryanair géppel. Ez is 25 000 Ft körül vettük. Ha valakinek például csak a Wizzair repülõjegyre lenne szüksége, akkor azt odaadnám neki külön, szóval nem kell megvennie a Ryanair-es repülõjegyet. 25 000 Ft-nál? olcsóbb? Most néztem a Wizzair honlapján, hogy 70 000 Ft lenne, abban a dátumban, amiben mi megyünk oda-vissza... Az a bajom, hogy ha nem tudom eladni a jegyet, akkor elveszik ez a 50 000 Ft. Ha meg bemegyek a repülõtérre, és ott vissza szeretném mondani a repülõjegyet, törölni szeretném a foglalást, akkor levonnak egy bizonyos összeget, ami szinte drágább mint 25 000 Ft. Így nem kapok vissza semmi pénzt. Érted?:)
A kérdező hozzászólása: Wizzair nem indít Tenerifére járatot, ezért kell átszállni Madridba. Ahol másnap indulna a Ryanair Tenerifére.
A kérdező hozzászólása: Itt most csak a repülõjegyrõl van szó.A többit az illetõnek kéne megoldania. Hisz én is családdal megyek, és magunk oldjuk meg a szállást stb..
Az a baj. hogy 2 nap már nagyon kevés, bármiféle szervezéshez... mert ugye általában nem egyedül utazik valaki, akkor a párjának is kell jegyet venni. S már nem biztos, hogy van arra a járatra. 2 nap alatt a szállást is megoldani...? Nem egyszerû!!!
Én éppen most akarok foglalni repjegyet Tenerifére, de november 17 vagy 18-ra...(sajna)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem egyszerû, de próbaszerencse. Nem így volt betervezve, így alakult.:S Azért köszii a válaszokat.
A repülõjegy nem névre szól? Szerintem bebuktad azt az 50 ezer forintot. Ráadásul ki venne meg egy olyan jegyet, amit többe kerül átiratni, mint amennyibe került? Vagy csak én vagyok hülye, és nem vagyok tisztában a dolgokkal? ...

Mit csináljak? Van egy lány aki nagyon tetszik és egy ideje randizgatok vele úgy érzem hogy neki is tetszek viszont egy másikba meg úgy érzem hogy bele vagyok zúgva

a 2. lánynak nem biztos hogy tetszem bár jóba vagyunk mint csináljk??

Legjobb válasz: Peldaul szedd ossze a gondolataidat. Minek randizol az egyikkel, ha a masikat akarod?

Peldaul szedd ossze a gondolataidat. Minek randizol az egyikkel, ha a masikat akarod?
Nem fejezted be. És még nagyon sok lány van, akit szeretnék megba-ni.
Haha, ott a pont :)
A kérdező hozzászólása: haha nagyon jó én tudod én nem vagyok olyan mint egyes sokeszû emberek
ne randizgass, ha másba vagy szerelmes. vagy döntsd el h kit akarsz, és rendezd le az'ügyeidet"
Ha nem tetszik az elsõ, minek randizol vele? Szakítsd meg a randizást és kezd a másikat meghódítani.
Márcsak azért gondolom, mert nem helyes az elsõ csajjal szembe sem, hogy vele vagy, mégis inkább a másikkal lennél.Hát meg aztán ha mégis tetszel a másik lánynak, akkor neki is rossz. Ergo: az elsõnek mindenkép rossz és szemétség is mögötte. Megoldás: szakíts az elsõvel és kezdj a másodikkal. MOST! Vagy még ma!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!