Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak van (4940 db)

Sehogy. Neki kell eldönteni, kivel akar lenni. Ha veled, akkor dobnia kéne a régit...és ez rád is vonatkozik.
Talán le kéne ülnöd ezzel a sráccal és megbeszélni hogy mi a fontosabb és hogy ki!!! Ha mind a kettõtöknek a jelenlegi párja a fontosabb akkor ideje leszállnotok egymásról, és maradni szimpla havernak. Ha mind a kettõtöknek kezd jelentéktelen lenni a jelenlegi párja és úgy érzitek hogy egymással jobb lenne akkor pedig szakítsatok mind a ketten és legyetek ti egy pár! Ha csak az egyikõtök hagyná ott a párját a másikért akkor az egy rá[email protected]ás!
Mást nem tudok kérdezni: viszket?
Ne találkozz vele, amíg foglalt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!

Mit csináljak van egy teljesen új Telenor one touch (Ot-990) telefonom, nem használom nem is érdekel felraktam az internetre 20. 000ft de nem kell senkinek mit csináljak vele hogyan adjam el?

Legjobb válasz: Szerintem is olyan 19 000 Ft körül tedd fel, rá fognak harapni elõbb utóbb. Lényegében parasztvakítás, hogy pl. egy iPod nem 50 000 Ft, hanem "csak" 49 990 Ft., A 4-es, az 5-ös helyén sokat dob az eladhatóságán. És mégis ötvenezer.. Esetedben az 1-es, a 2-es helyett.

Szerintem is olyan 19 000 Ft körül tedd fel, rá fognak harapni elõbb utóbb. Lényegében parasztvakítás, hogy pl. egy iPod nem 50 000 Ft, hanem "csak" 49 990 Ft., A 4-es, az 5-ös helyén sokat dob az eladhatóságán. És mégis ötvenezer.. Esetedben az 1-es, a 2-es helyett.
Írd ki 19500-ért. És várd meg, míg lesz vevõ. Nem megy az olyan gyorsan. Rengeteg az eladó telefon. A Prohardveren is hírdesd
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem 5000ft többet ér!
A kérdező hozzászólása: 2. íronak megy a zöld pacsi!
Figy, én értelek, de minden cucc annyit ér, amennyiben találkozik a kínálat és a kereslet. Rengeteg eladó telefon van, szolgáltatóknál bagóért hozzá lehet jutni, ha beviszed egy üzletbe nem kapsz érte sokkal többet. Ezért ajánlottam ötöt. De nem erõszak a disznótor - csak a malacnak... :)
A kérdező hozzászólása: köszi!
szappanopera :D matek menne ennyire mint a drámázás.
szerintem tanulj meg írni
Összevesztek a barátnõjével és átmegy O.O Szerintem nem fog csag mondogatja.
Most nyomatékosítod hogy azért is csaj?Hát hol zsarnokság van, ott zsarnokság van ennyi erõvel.Remélem kiderül hogy mégiscsak hermafrodita és fejbeb*szcsizik egy nyelvtankönyvvel.
elõször is szokj le a "naon"-ozásról....pff....nagyon b**is :S
Elõször is: már a mondatodba leírtad hogy csajról van szó rá 2 szóra megint leírod. A nagyon szót naon- nak írod. A hogy szót h nak, és még ékezetet is elfelejtesz. Nem ne mond azt hogy nem magyar bill. Akkor a többi hibát elkerülted volna. Hogy válasz is legyen: szerintem kíváncsi arra hogy te felfigyelsz-e.
helyesírás!!!!! Én ezt nem értem... még alá is húzza, ha nem jó... Csak jobb klikk... wáááááá!!!!
mar az szanalmas hogy ebbe kotok belle es amugy en is pont igy irok, hogy naon meg h , meg ijenek , en amugy mi a szar erdekel titeket hogy ir ha nemtugyatok kiolvasni akkor viszlat , jh es szerintem a csaj tuti nemfog elmenni , mert mindig eszt szoktak mondani , meg amugy szerintem valahogy kene kozelegyel felle , .ha engem mekerdeznenek hogy figyu tetszik neked az a srac az osztalybol, meg nemtom mi akkor tuti letagadnam meg ha tetszene is nekem. 15L
vegyél használtan, esetleg még gyûjts egy pár ezret, 30-ért használtan már lehet jo telefonokat kapni
Hívd fel telefonon, írj neki iwiwen, stb, mindenképpen kezdeményezz!
Állj elé és mondd el neki, hogy mit szeretnél...hívd el vacsizni stb
Nõj fel.
Nekem is volt ilyen esetem egy volt osztálytársammal. Én azt csináltam, hogy msn-en írtam neki, hogy "Olyan rég láttuk egymás a suli óta. Nem találkoznánk valamikor?" És találkoztunk. :-) Majd még egy párszor, és összejöttünk. Szerintem ezt (vagy ilyesmit) csinálj.
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan. Ha erõsebben mutat +at örülhetsz!Drukkolok!
Szia! Én a helyedben a 2 pozi tesztnek hinnék, és vetélés gyanújával azonnal elmennék a dokihoz, vagy ügyeletre, vagy aki ahol van... A szúrás lehet még a beágyazódástól, de lehet méhenkívüli is, az is gyakran jár 1-2 napos vérezgetéssel... Nem megijeszteni akarlak, de én a helyedben nem várnék. Max azt mondják, hogy soha nem is volt baba (de ezt kétlem), vagy megerõsítik, hogy sajnos elment, de alényeg, hogy ki kell zárni a méhenkívülit, mert ott a petevezetékek forognak kockán!
A kérdező hozzászólása: nem sozktam figylegetni magam, de ez most más helyzet ovlt
A kérdező hozzászólása: ráadásul bal oldalt alul szúr...
A kérdező hozzászólása: köszi, csak annyira rossz, már késett 1 hetet, 2 halvány + teszt, aztán megjön, 2 napig tart, meg még azt álmodtam, hogy terhes vok mégis....szóval minden passzolt.nem baj, legalább több alkalom lesz ebben a hónapban a próbálkozásra.és, hogy gyorsabban gyógyul az mit jeléent? én már nem értek semmit :(
ha rövid a menstruáció, de normális mennyiségû (ezalatt a rövid idõ alatt), az csak annyit jelent, hogy a méh nyálkahártyája hamarabb gyógyul, pontosabban hamarabb kezdõdik meg a regenerációs folyamat. ne aggódj, ezzel nincs baj... tudom, hogy nem segít, amikor az ember babát szeretne, én is hasonló vagyok. nekem mostanában mindig rövidebb (2 nap, utána már csak nyomokban), és mindig reménykedek. az UH szerint rendben van a nyálkahártya vastagságom, sõt...
A kérdező hozzászólása: közben vettem egy tesztet, de sajnos nega lett, akkor visoznt nem értem, miért csak 2 nap....
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan, nekem volt olyan ismerõsöm, akinek még hónapokig volt mensije, és mégis terhes volt, egy ideig észre sem vette emiatt.
Volt. Sok esetet hallottam, hogy volt valamilyen vérzés. Amikor nem szokványos a mennyisége már lehet babára is gyanakodni. Drukkolok!
szia lett babád akkor?

Szerintetek mit csináljak? Van egy rokonom. Az utcán mindig köszön de a suliban mintha ott sem lennék. Engem ez nagyon idegesít.

Mindenkinek köszönöm a tanácsot!

Legjobb válasz:
Egyszerûen be kell vállalni a kezdeményezést, és õszintén rákérdezni erre a dologra. Mikor épp köszön, állítsd meg, és szembesítsd a tényekkel. Vond kérdõre, miért nem vállal a suliban. Szégyell? Ezt gondolja menõnek? Vagy mi? Persze nem kell támadólag, adj esélyt ennek a dolognak, (ha akarsz) mondd el neki, hogy felõled megismerhet a suliban is.... Aztán a válasz, meg a további történések függvényében meglátod a többit. Ha tud rá valami magyarázatot, akkor jó. Ha nem tud rá mondani semmi értelmeset, de onnantól kezdve felismer mások elõtt is, az is rendben van. De ha ellõ valami gagyi dumát, és utána ugyanúgy viselkedik, akkor szerintem érdemes rövidre zárni ezt a kapcsolatot, még ha vér szerinti is. Minek az olyan rokon, aki nem akar vállalni mások elõtt?! Én legalábbis adnék a dolognak egy esélyt, és ha utána se mûködik, akkor kölcsönösen, idegenként kezelném. Nem csak a suliban, mindenhol máshol is.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyszerûen be kell vállalni a kezdeményezést, és õszintén rákérdezni erre a dologra. Mikor épp köszön, állítsd meg, és szembesítsd a tényekkel. Vond kérdõre, miért nem vállal a suliban. Szégyell? Ezt gondolja menõnek? Vagy mi? Persze nem kell támadólag, adj esélyt ennek a dolognak, (ha akarsz) mondd el neki, hogy felõled megismerhet a suliban is.... Aztán a válasz, meg a további történések függvényében meglátod a többit. Ha tud rá valami magyarázatot, akkor jó. Ha nem tud rá mondani semmi értelmeset, de onnantól kezdve felismer mások elõtt is, az is rendben van. De ha ellõ valami gagyi dumát, és utána ugyanúgy viselkedik, akkor szerintem érdemes rövidre zárni ezt a kapcsolatot, még ha vér szerinti is. Minek az olyan rokon, aki nem akar vállalni mások elõtt?! Én legalábbis adnék a dolognak egy esélyt, és ha utána se mûködik, akkor kölcsönösen, idegenként kezelném. Nem csak a suliban, mindenhol máshol is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm hasznos válasz volt!
Attól is függ, milyen rokoni viszonyban vagytok. Mennyire vagytok közeli rokonok? A sulin kívül mennyire vagytok jóban? Nekem is pl. vannak olyan rokonaim, második unokatestvéreim, akikrõl tudom, hogy vannak, de sose beszélek velük, fészbukon se ismerõseim, mert nem tartjuk olyan szinten a kapcsolatot idõhiányában.

Mit csináljak? Van az iskolában egy fiú, aki nagyon tetszik. Csak aza baj, hogy az iskolában van két különböző "banda" akik utálják egymást, és ő van az egyikben én meg a másikban.

És mikor multkor is ez kiderült, nagy botrány lett, mert a (volt) csaja is abban a bandában van. Egy id?re elis felejtettem ezt a fiút, de a napokban észre vettem hogy mindig engem néz. És mikor feléjük megyek, rögtön rám mutat és elkezdenek a barátaival beszélni. És mindig úgy néz, mikor én nem veszem észre de utána mikor ránézek rögtön elkapja a fejét. És mikor focizik és én arra megyek, akkor mindig leveszi a pólóját és direkt odarugja nekem a labdát h dobjam vissza. És mostanában mindig ezen gondolkozom, és érzem hogy újra szeretem! De tudom, hogy soha nem lehetünk eggyüt, mert ha ez kiderülne akkor nekem végem.:( Most bejelöltem facebookon, hogy "adjak neki valami jelet". Nagyon reménytelen vagyok! Kérlek sokan segitsetek, mert nembirom! köszi:)

Legjobb válasz: Mi a redvás [email protected] kell gyûlölködni???!!! Mi az hogy két banda!!! Te meg mész a csorda után és utálod azt akit kijelölnek neked hogy utáld??? Nem tartod ezt egy kicsit szánalmasnak??!!! Lép ki az idióták közül!!! Ha a csávó értelmes és veszi a lapot akkor õ is így tesz, és lehet ismerkedni! Komolyan a fiatalok néha annyira idióták hogy az már fáj!!!! 28F

Mi a redvás [email protected] kell gyûlölködni???!!! Mi az hogy két banda!!! Te meg mész a csorda után és utálod azt akit kijelölnek neked hogy utáld??? Nem tartod ezt egy kicsit szánalmasnak??!!! Lép ki az idióták közül!!! Ha a csávó értelmes és veszi a lapot akkor õ is így tesz, és lehet ismerkedni! Komolyan a fiatalok néha annyira idióták hogy az már fáj!!!! 28F
Kemény bandák lehetnek. Na de a lényeg, hogy emiatt hülyeség nem beszélni vele, vagy ilyesmi.
ha meg nem jelent semmit akkor meg kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: istenem minek irsz választ ha ennyire retardált vagy??-.- a bandát (már másodszorra irom) nem olyan értelemben írtam!!!!!! fellehetne fogni és csak a másik "bandában"" van ez..hogy nyomatékositsam ..
Yo hoomie, this is Groove Street bro... Mond meg CJ-nek, hogy válasszon.
Írtam privit!
A kérdező hozzászólása: kérlek segits!!
A kérdező hozzászólása: nyáriszünet van, de ez az amit még mostanában tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: de nem merek ráirni. és mégis hogy kezdjem!? mert tudta hogy tetszett nekem! és vajon mit gondolhat?
Most nem nyáriszünet van?
El kell dönteni, hogy a banda a fontos vagy az élet!
A kérdező hozzászólása: a bandát azért irtam ugy, azt nem ugy értettem. de ha meg beszélek vele , akkor megint azlesz hogy mitakarok tõle. várom, hogy õ tegye meg az elsõ lépést , de még semmi. de érzem hogy van valami!
"két különbözõ "banda" akik utálják egymást" Ezt te írtad te nagyon korlátolt!!!! [email protected] hogy minek nevezed a kis galeridet, de végtelenül ostobán viselkedsz!!!! Ha ennyire hülye vagy akkor oldd meg magad a dilemmádat!!!! Az együtt szót pedig rövid gy-vel írják! Kár hogy erre nincs eszed de kötekedni meg van!

Mi csináljak? Van egy fiú akit ismerek már egy ideje és nagyon kedveljük egymást. Már többször is majdnem lefeküdtem vele. Nemsokára újra találkozom vele és nem tudom mit tegyek.

Neki van barátn?je, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük. Én nem akarok t?le semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele? 15/L

Legjobb válasz: R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.

R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.
Nehogy lefeküdj vele! Kapcsolatromboló akarsz lenni? 5 év múlva meg majd minden nõi ismerõsöd utálni fog, amiért mindenki kapcsolatába belemászol, hidd el! Én is utálom az olyan huszonéveseket, akik rámásznak pl. a võlegényemre, vagy másnak a párjára! Ne akarj ilyen lenni, ez a legundorítóbb!
"vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Igen, amint legközelebb találkoztok tedd szét a lábaidat... Milyen éretlen kis buta lány vagy...
Könyörgöm, ha adsz neki egy esélyt, legalább ne a szex-szel kezdd! Vagy nálatok már ez az alap?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem akartam kapcsolat romboló lenni. Megfogadom a tanácsotokat!
Jól van, ez a beszéd. :) Hidd el, sok ellenséget szereznél ezzel. Inkább mondd meg neki, hogy nem szeretnél tõle semmit, különben is, foglalkozzon a barátnõjével. Te meg biztosan találsz mást, akinek nincs barátnõje! De a szex - úgy gondolom - 15 évesen még nagyon korai, ne siessétek már úgy el!

Fogalmam sincs, mit csináljak, van valami tanács?

Több, mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, ő az első. 18 éves vagyok. Nagyon jól megvoltunk, de egy jó ideje elég bunkó tud lenni velem és engem állít be hibásnak, persze mindenhol vannak veszekedések, egyébként jól megvagyunk. Én már észrevettem, hogy ez már csak megszokás, a legjobb barátomnak tekintem. Van egy fiú, akibe viszont kezdek szerelmes lenni, olyan, mint én, nem találkoztam még ilyen emberrel. Nem vagyok olyan lány, úgyhogy nem csinálok semmit vele, de látom, hogy ő is szeret engem. 2 ismerősöm tudja ezt a dolgot és azt mondják, hogy ezzel a fiúval jobban járnék, mert a barátom nem érdemel meg engem. Ezt valahol én is tudom, de én mivel ő az első barátom, fogalmam sincs, hogy szakítanék vele, hogy dolgoznám fel a dolgot. Nem vagyok már szerelmes belé, de azért szeretem. Mit tegyek? :(

Legjobb válasz: ellentmondások egymás hátán... -.-' add1.: "persze mindenhol vannak veszekedések, egyébként jól megvagyunk" # Most szoktatok veszekedni, vagy nem? add2.: "Nem vagyok már szerelmes belé, de azért szeretem." # Most akkor mi van?

ellentmondások egymás hátán... -.-' add1.: "persze mindenhol vannak veszekedések, egyébként jól megvagyunk" # Most szoktatok veszekedni, vagy nem? add2.: "Nem vagyok már szerelmes belé, de azért szeretem." # Most akkor mi van?
Próbálja bebeszélni magának, hogy mûködik a kapcsolatuk, és jól mûködik, de a tények nem ezt mutatják. Kérdezõ, ne legyél nyuszi, nem kell félni, hogy elveszíted.Fiatal vagy még, nem kell megállapodnod egy fiú mellett, hogy aztán késõbb megbánd, hogy a legszebb éveidet elpazaroltad rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Tudom, hogy nem kéne elpazarolnom ezeket az éveimet, de nem tudom, hogy kéne szakítanom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!