Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak vőlegényemmel (10 db)

Meghalt a vőlegényem. Vége mindennek. Mit csináljak? Mit kezdjek magammal? Mi legyen?

Legjobb válasz: Te jó ég, részvétem... nagyon sajnálom. ezt el sem tudom képzelni. nem tudom, mit kezdenék magammal. ha nem vagyok indiszkrét, mi történt? vannak barátaid, család? nem élsz egyedül?

miért lenne kamu? ilyen megtörténhet sajnos .. :( kérdezõ, részvétem! ha valóban igaz, úgyhiszem, hogy jobb lett volna ha ezt a családis kategóriába kellett volna rakni, mert itt jórészt csak bunkó empátia-hiányos emberek vannak.
Te jó ég, részvétem... nagyon sajnálom. ezt el sem tudom képzelni. nem tudom, mit kezdenék magammal. ha nem vagyok indiszkrét, mi történt? vannak barátaid, család? nem élsz egyedül?
Sajnálom. Az enyém kómában van, egy hete. Nem kívánom senkinek. az ember üresnek érzi magát.
Õszinte részvétem. :( Sajnos ilyen esetben kevés dolgot lehet tanácsolni, ami tényleg segít és nem közhely. Idõvel könnyebb lesz, de sajnos kemény és rögös az út odáig, nagyon nagy szükséged lesz a szeretteid támogatására!
A kérdező hozzászólása: igen, itt gyakorizom, és tudod miért?mert már az is megfordult a fejemben, hogy utánamegyek!próbálok éppen nem megõrülni!
Mit csináljon? Üljön a sarokban egyedül és sírjon? Ez legalább kicsit eltereli a figyelmét. Hihetetlen, mennyire bunkók tudnak lenni itt páran...
Borzasztóan fiatal volt. Fogadd részvétem..
Barátok 7/24
A kérdező hozzászólása: 24 múlt nemrég.
mennyi idõs volt?
Menj a szüleidhez
A kérdező hozzászólása: Nem tudok.
Hát :( el sem tudom képzelni, min mehetsz most keresztül, fogalmam sincs mit tennék. De semmi butaság ne jusson az eszedbe. Azt mondják idõvel majd könyebb lesz. Ha vannak szüleid, rokonaid, barátaid, vagy elég csak egyetlen személy akivel beszélgetni tudsz hívd fel, beszélj vele. Bár mindenki más, van aki ilyenkor egyedüllétre vágyik, akkor viszont sétálj, menj állatok közé(de tényleg, nem tudom mennyire vagy állatbarát, de tényleg olyan nyugtató a jelenlétük)., ki a természetbe, sírj sokat ha jól esik... :( Kívánok sok-sok kitartást Neked, a szívtelen emberekkel pedig ne foglalkozz.
Bocsi mindenkitõl, azért hittem, hogy kamu (azóta törölték), mert valahogy elképzelhetetlennek tûnt, hogyha valakinek most halt meg a võlegénye, akkor "akkora" gyászban van, hogy gyakorira írogat kérdéseket... Valahogy nem áll össze
hát, pedig én is el tudnám képzelni magamról. De inkább ne tudjuk meg! De csak egy picit gondolj bele, a végtelenségig kétségbe vagy esve, nem tudsz mit csinálni, nincs a közelében senki ismerõs (aki közelebb áll hozzá, akivel megoszthatja a gondját), tehát igenis én is lehet, hogy leülnék és próbálnék kommunikálni, hogy ne õrüljek meg, hogy valaki megvigasztaljon egy picit.
Feltámadt azóta? :)
A kérdező hozzászólása: De rohadt vicces vagy, utolsó.
21:28 neked sincs fogalmad arról, hogy milyen ha elveszít az ember egy hozzá közelálló személyt! vagy ha van akkor õszintén sajnállak amiatt hogy ilyen érzelmileg szegény vagy :(( ilyenkor azt se tudja az ember, hogy most mit csinál, fel se tudja fogni a dolgokat normálisan.
A kérdező hozzászólása: Éjfél és egy óra között, hajnalban.Szívesen meghallgatnám a tapasztalataidat, igen, örömmel venném, ha írnál privátban...most minden szó segítség...
mikor történt meg? :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm az együttérzésedet.nem kívánok neked ilyen kamuszagot.
A kérdező hozzászólása: Leukémiás volt.Vannak szüleim és barátaim is, persze.Csak õk elfordultak tõlünk, amikor megtudták ezt az egészet.
Részvétem. Ha nem tudod megemészteni, próbálj meg beszélni pszichiáterrel.
Próbálj megnyugodni. Ez még nem a világ vége még ha most úgy is érzed. Biztos vagyok benne nagyon nehéz lesz kiheverni, de ha erõs vagy sikerülni fog. Ismertem egy lányt akinek szintén meghalt õ csináltatott egy tetoválást ami örökre rá emlékezteti.
4es vagyok... sajnos tényleg csak az idõ segít. nem tudom, milyen tanácsot adjak. én megõrülnék, valószínûleg! talán az a jó, ha most lefoglalod magad, sajnos nem a legjobb, de itt a gép elõtt talán, beszélgess emberekkel sokat, más dolgokról, ha az jól esik! sírj sokat, sokat, aludj, sétálj nagyokat! család, barátok... szerezd vissza õket, legyen ez egy cél!
Jó ég... én is nagyon sajnálom. Próbálj meg minél több idõt társaságban tölteni. Biztosan nagyon nehéz ilyen helyzetben kimozdulni és emberek közé menni, de szerintem jobban jársz, ha nem maradsz egyedül! Örülj annak, hogy mindig van valaki, akire számíthatsz! Azt kívánom, hogy minél elõbb sikerüljön túllépned ezen a szörnyû dolgon!
Részvétem! Egyelõre ne csinálj semmit. Gyászolj. Ha tudsz, vegyél ki néhány nap szabadságot. Utána adj magadnak idõt, amíg feldolgozod, addig ne erõltess semmit. Iskolába vagy dolgozni járnod sajna muszáj, de az egyebeket nyugodtan hagyd ki, ha nincs hozzá kedved. Idõvel próbálj majd a barátaiddal beszélni, legalább a legjobbal, akiben megbízol és akinek mindent elmondhatsz.
és Õszinte részvétem!
A kérdező hozzászólása: én még fel sem fogtam...tavasszal esküdtünk volna...olyan szürreális ez az egész, olyan, mintha csak kezelésre ment volna el...
Szerintem csak még több tanácsot kellene kérned az interneten ismeretlen emberektõl...
A kérdező hozzászólása: miért, 16-os, mit csináljak szerinted? azért írtam ide, hogy legalább egy icipicit jobban legyek, de már látom, kár volt.
Ismerednél velem? Az én feleségem is egy betegségben halt meg. :(
Szia! elõször is azt szeretném javasolni, hogy tényleg ne itt tárd fel ezt a dolgot. Ez az oldal meg úgy alapvetõen internet mindenféle ember gyûjtõhelye és sajnos betalálnak ide az olyan degenerált állatok is, akik még abból is képesek poént gyártani, hogy elvesztetted a szerelmedet. A világ egyre szarabb, és ez emberek is egyre kifordulnak saját magukból, ez a tendencia látszik itt is. Szóval a saját érdekedben hagyd a p*csába ezt az oldalt, hogy megkíméld magad az ilyen rongálásoktól:( Engem is úgy leoltottak, mikor a párommal kapcsolatban kérdeztem egy teljesen normális dolgot, hogy hápogtam, honnan van ennyi rosszindulat az emberekben. Az esettel kapcsolatban pedig azt tudom neked javasolni, hogy folytasd a kezelést és nem tudom, végeznek-e veled pszichoterápiát, mert ha nem, akkor az nagyon fontos lenne, hogy találj egy jó terapeutát, aki nem kizárólag nyugtatókkal tömköd. Hosszú gyászfolyamaton mész most majd keresztül és lesznek szakaszok, amikor már jobban leszel, aztán megint jön egy rosszabb idõszak. Nem tudok mást mondani, mint hogy át kell vészelni ezt. Rettenetesen nehéz dolog elveszíteni valakit, ez a legnehezebb az életben. Nekem ugyan nem halt meg a võlegényem, de otthagyott az esküvõnk elõtt nem sokkal azzal, hogy nem szeret annyira ahhoz, hogy feleségül vegyen, sajnálja, de csak most ismerte be ezt magának. Nekem ezt másfél évbe telt teljesen kiheverni. Azt hittem, hogy ezt soha nem fogom feldolgozni, én arra rendeztem be az életem, hogy egyedül maradok inkább, mert azt gondoltam, hogy mivel úgyse heverem ki soha, nem tehetem meg azt majd más férfival, hogy ilyen sérült mentális állapotban kezdek új kapcsolatot ezzel õt is tönkretéve. De aztán találkoztam a mostani párommal, akiben újra komolyan megfogott valami és valami nagyon jó dolog kezd kialakulni, úgy érzem. Pedig nem hittem volna. Ne haragudj, hogy ezzel állítottam párhuzamba a võlegényed halálát, de én is átmentem ezeken a klasszikus gyászszakaszokon, szóval sejtem, milyen. Egyébként én is altatókkal bírtam csak aludni vagy 2 hónapig a szakítás után meg enni is alig bírtam, pár hét alatt ledobtam 10 kilót. De az élet kárpótolni fog, hidd el. És eljön az a nap, amikor nem fájdalommal fogsz a võlegényedre gondolni, hanem mély szeretettel és mosolyogni fogsz és boldog leszel, hogy megismerhetted. Egy kedves belsõ alakká válik majd, és ezzel is több leszel. És persze boldog leszel valaki mással.

Most, h visszaköltöztem a vőlegényemhez, és otthagytam a barátomat, most ő hiányzik. Nem tudom kiverni a fejemből, de nem tudom mit csináljak. Szeretem mind a kettőt. Van olyan, h két férfit szeret az ember? Hogy tegyek eleget a kapcsimnak?

4.5pont a barátomnak:?szinteség,család,szex,bizalom,pénz

Legjobb válasz: Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!

Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!
és még a pasik a léhûtõek mi?Két fiúnak csapod a szelet , de ha te lennél ebben a helyzetben akkor félre állna a szád! Ebbe gondolnál bele mielõtt itt vállalod fel , hogy ribanc vagy!
Elõfordulhat, hogy az ember két embert is szeret, de ez tartósan nem tartható fenn. Ez általában sajnos nagy lelki fájdalmakhoz vezet, ami mindenkit érint a kapcsolatban. Jó lenne dönteni, és hûséget fogadni. Mindig jobb egy biztos pont, mint egy ingatag, és magával ragadó mocsár.
Lehetséges, h 2 férfit szeressen egyszerre az ember... 2 napja feltettem egy hasonló képdést (két srácot szeretek egyszerre. ez normális?), nézd meg az arra kapott válaszokat is, hátha sehítenek. Ek szerintem a barátod a befutó, ha a felsorolt számodra fontos tulajdonságokba mind sokkal jobb a võlegényednél... A võlegényed mit szól ehhez? nincs kiakadva? szurkolok, hogy jó döntéet hozz! puszi!
Én ezt úgy oldottam meg hogy szakítottam a võlegényemmel és külön költöztem, de az akkori leendõ barátommal sem találkoztam. Magyarul: költözz külön mindkettõtõl, mert így õk is csak szenvednek, és ugye nem akarod bántani akit szeretsz. Pár hét után kiderül majd ki hiányzik jobban.
fuuujj...barátod is van meg võlegényed is? ne haragudj, te egy büdös k*rva vagy!!!!!! tudod milyen fájdalmat okozhatsz ezzel a võlegényednek? gondolj már bele ha neki lenne csaja és kiderülne, te qrva!!!!!!remélem minél hamarabb kidob a võlegényed, szurkolok neki!!!!!! egy férfi

Ha már nem szeretem a páromat fél év után, és vissza szeretnék menni a volt vőlegényemhez, de nem akarom megbántani a mostanit, mit csináljak? Az előzőt szeretem.

Az el?z?vel nem volt olyan jó a szex,mint a mostanival,de ? többet adott érzelmileg.

Legjobb válasz: Én együtt voltam 7hónapig egy sráccal akit tiszta szívenbõl szerettem. 7hónap után szakított velem. Rá kb 5hónapra összejöttem egy sráccal, de közbe az ex titokba hivogatott h szeret és h bocsájtsak meg neki. Féltem, nem mertem akkor visszamenni hozzá. Másfél év poklot éltem át az új pasival, mert õt nem szerettem. Másfél év után beleuntam és visszamentem az exhez, aki addig várt is rám. Jobban jártam, de sajnálom hogy nem elöbb mentem vissza hozzá. Mondjuk én a szüleim miatt is nem mertem visszamenni az exhez. A lényeg hogy azóta már egy év eltelt, és nagyon boldog vagyok vele, és mindenkinek, meg persze magamnak is bebizonyítottam hogy jól döntöttem akkor. És nem bánom. Ha nem szereted a mostanit, és tutti h a volt võlegényed szeret és csak veled akar lenni, akkor ne félj semmitõl, menj a szíved után. Részesítsd elõnybe magadat, ne másokkal foglalkozz, csak magaddal, hogy neked mi a jobb. Én mindenképp ezt tanácsolom. Ne akarj teis magadnak még pár keserves hónapot. Inkább legyél boldog az exel, ha úgy érzed hogy tényleg megéri visszamenni hozzá. Sok sikert és boldogságot kívánok.

Én együtt voltam 7hónapig egy sráccal akit tiszta szívenbõl szerettem. 7hónap után szakított velem. Rá kb 5hónapra összejöttem egy sráccal, de közbe az ex titokba hivogatott h szeret és h bocsájtsak meg neki. Féltem, nem mertem akkor visszamenni hozzá. Másfél év poklot éltem át az új pasival, mert õt nem szerettem. Másfél év után beleuntam és visszamentem az exhez, aki addig várt is rám. Jobban jártam, de sajnálom hogy nem elöbb mentem vissza hozzá. Mondjuk én a szüleim miatt is nem mertem visszamenni az exhez. A lényeg hogy azóta már egy év eltelt, és nagyon boldog vagyok vele, és mindenkinek, meg persze magamnak is bebizonyítottam hogy jól döntöttem akkor. És nem bánom. Ha nem szereted a mostanit, és tutti h a volt võlegényed szeret és csak veled akar lenni, akkor ne félj semmitõl, menj a szíved után. Részesítsd elõnybe magadat, ne másokkal foglalkozz, csak magaddal, hogy neked mi a jobb. Én mindenképp ezt tanácsolom. Ne akarj teis magadnak még pár keserves hónapot. Inkább legyél boldog az exel, ha úgy érzed hogy tényleg megéri visszamenni hozzá. Sok sikert és boldogságot kívánok.
Szerintem nem a szexen múlik a dolog...bár tény, hogy fontos. Ha az exedet szereted, akkor ott lenne a helyed Vele.. de mégis a mostani Pároddal Vagy. Ha a volt Võlegényed szeret még és visszavár, valamint Te is úgy érzed, hogy KOMOLYAN Mellette a helyed, akkor válaszd Õt. Bár nem ártana tudni, hogy mi miatt mentetek szét.. Azért az sem mindegy. Mindenesetre, ha tényleg azt érzed, hogy Õ életed párja, akkor beszéld meg a Barátoddal. Remélem, valamennyit segítettem..ha más máshogy látja, akkor majd elmondja a véleményét. De szerintem azzal mindenki egyet ért, hogy komolyan gondold azt át, hogy mit is érzel és ki iránt. :)
gondold meg. Biztos volt köztetek annyi lelki kapcsolat az elõzõvel, ha az eljegyzésig jutottatok! Meg a szex (nekem) azzal jobb, akit szeretek, szóval ezt a részét nem vágom...
Én a helyedben mindenképp szakítanék a mostanival mert nem jó dolog tovább áltatni a másikat.Ha egy darabig egyedül vagy, talán tisztázódik benned minden. Egy kapcsolatban nagyon fontos a szex, még ha nem is a legfontosabb, azért mérlegeld, elég-e amit õ nyújt az ágyban vagy hosszú távon gondok adódhatnak belõle. Hallgass a szívedre, de az agyaddal gondold át a dolgot.
Nekem az ex volt nagy akrobata az agyban. Miutan szakitottunk en megismerkedtem egy masik fiuval - ami persze kihozta belole a gyere vissza reakciot. Majdnem visszatancoltam.... Ma az a masik fiu a ferjem. Kapcsolatunk alapja nem a cseppet sem mellekes szex. Ha ugy erzed kielted magad, ha ugy erzed egy tars tobbet er a jo szexnel, akkor lepj. Ezt azonban nem tudod ugy megtenni, hogy ne seruljon valaki.
A mostani felejtsd el. Ha a régi még nem foglalt és Õ is akar még, egy próbát megér! Sok sikert!
Az én párom 3 év után tegnap benyögte, hogy már nem szeret. De azért találkozgassunk továbbra is mert neki hiányzik a szex. Kiverte a biztosítékot. Minek néz? Én senkit nem szerettem még ennyire, és vele akartam leélni az életem! Õ pedig eldobna mint egy zsepit? Nem tudom mit tegyek, nem tudok enni aludni semmit, folyamatosan bõgök!

Nem bírok a vőlegényemmel aludni, mit csináljak?

Úgy szeret aludni a Drága, ha a fejemet a mellkasára hajtom, a lábam a csipőjénél esetleg alatta van, de az én éjjeleim álmatlanok..próbáltam már arrébb kúszni, de olyankor megkérdezi "Miért nem bújsz ide, Kicsim? Nem szeretsz? ". Nagyon is szeretem őt de ettől a póztól begörcsöl a nyakam és a fülem is megfájdul..mit tegyek? Nagyon érzékeny, ha azt mondom nem jó így még azt hinné nem akarom a közelségét..S.O.S.!

Legjobb válasz: mondd meg hogy nagyon szereted, de neked így kényelmetlen aludni

mondd meg hogy nagyon szereted, de neked így kényelmetlen aludni
A võlegényed, vagy a kisfiad, mert a fõ kérdésben võlegény van, de a leírás alapján mintha az 5 éves kisgyerekeddel kellene aludnod. S.O.S., valaki nem mer saját magáért kiállni és valaki másnak kényelmetlenséget okozni, hogy a sajátját feloldja. A többiek majd folytatják.
A kérdező hozzászólása: eddig is egyutt aludtunk, de eddig nem akart ebben a pózban...próbáltam már mondani, de rosszul esett neki...de akkor megpróbálom finomabban tálalni:)
Használd a szádat: "Figyelj drága, nagyon szeretlek, de nekem az összebújós alvás kényelmetlen és nem tudom kipihenni magam!" Tádááá!!!
Nem bántásból de nekem tuti nem lenne úgy menyasszonyom ha elõtte nem aludtam volna vele:) Amúgy picit diktátornak tûnik és önzõnek mert az a fontos hogy neki legyen jó aztán kész. Ha ilyen apróságot nem sikerül megdumálni mi lesz a még bonyolultabb gondok esetén?
lol, hozzámész, de annyit nem mersz neki megmondani, hogy kényelmetlen, ahogy alszotok..
Hát ha a võlegényed akkor röhögve meg kellene értenie, hogy neked nem kényelmes. Ennek teljesen alapvetõ dolognak kellene lennie már egy kezdõ kapcsolatban is.
Mi külön ágyban alszunk, mert úgy oldalba rúg, ha fordul, hogy még.
próbáljátok meg a (kis kifli nagy kiflit ) össze bújhatok és még kényelmesebb is :)
Mond meg neki hogy az ugy kényelmetlen... majd megérti ha most nem mondod meg ezt késõbb is lehet hasonló a helyzet más dologgal és ha akkor is engedsz akkor nagyobb baj is lehet..
Mondd meg Neki, hogy egyszer próbáljátok ki fordítva és majd meglátja, hogy mennyire kényelmes... :D Egyébként az én barátommal is így szoktunk aludni, de én imádom :) Próbáld ki: a võlegényed a hátán fekszik ugye, kinyújtja a kezét, ahol éppen fekszel, átölel, te az oldalán vagy ugye, de Te lejjebb csúszol egy kicsit, úgy, hogy a fejed a hónalja alatt legyen picivel, de a keze alulról mégiscsak kicsikét támassza meg a fejedet. A fejed ne teljesen a mellkasánál legyen, hanem kicsit oldalt, nekitámasztva :) Így olyan, mint egy párna :D Nekem is kényelmetlen volt, de így mindkettõnknek kényelmes :) Na és persze a másik kezemmel átölelem :) :)
vegyetek nagyobb ágyat, rendezzétek át a hálószobát, vagy legyen több párna, aminek nekidõlhetsz. Szerintem maga az ágy is vagy kényelmetlen vagy szûkös. meg aztán, ha megfordulsz, õ is fordulhatna veled. mert egész este 1 pózban rossz, egészségtelen aludni.
Ne haragudj, de ti ezt nem beszéltétek meg elõre??? Egyébként sejthetted volna , hogy a pasid is õt kéri fel...
Amùgy ti nem beszéltétek meg, hogy ki-kinek legyen a tanúja ?
Egyértelmûen te.
Szerintem neked kéne új tanút keresni, mégiscsak az õ bátyja.
Nem gondolod, hogy ritka hülyén jonne ki, ha a parodnak kellene masik tanút keresnie a bátyja helyett? Gondolom akad szulo, barát, barátnõ, akárki a környékeden.
1, TE 2, ha ennyiben sem tudtok megegyezni, akkor minek mész hozzá? 3, gyanús, h megint a kamukérdezõ van itt, aki feltesz vmi hülye kérdést, majd tõmondatokban szítja tovább a hangulatot
Ez nem is lehet kérdés ! Neked kell másik tanút keresned, nagy kislány vagy oldd meg !Nincs barátnõd, munkatársad akit megkérhetnél ?
Te. Bárki megteszi, akár egy szomszéd is.
Ennyir gyerekesek lennének a testvéreid? Így meg lett mással vita belõle. Elvileg, ha a võlegényed tesója elfogadta a felkrésedet, akkor neki nem volt lehetõsége, már a tesójáét is elfogadni...vagy nem? De ezt értelmesen meg lehetne a võlegénnyel beszélni, mert a nem akkor elég fura egy házasság lesz..
Nem akarsz vitát ...oké , igy viszont a párodat és a leendõ sógorodat hozod kellemetlen helyzetbe . Egyébként én a te helyedben összeülnék az érintettekkel tisztázni a helyzetet .Az egy dolog , hogy te mit akarsz . Szerinted a párod bátyja kinek vállalja el nagyobb eséllyel, hogy a tanúja lesz ? Egyértelmû , hogy az a fair , ha az öccse mellé áll .Mikor lesz az esküvõ ? Kezdj el beszervezni valakit , nehezen hihetõ , hogy nincs senki a környezetedben aki vállalná .Egyébként felesleges ekkora feneket keriteni a dolognak .Ismerõsömék is jobb hijján a takaritónõt állitották oda tanúnak :D . Nem mindegy ? Ha a testvéreidet nem akarod , szólj unokatesónak , nagynéninek stb .
Kérd fel a legidõsebb nõvéredet és beszéljétek meg, hogy sorba mentek: ha valaki férjhez megy, a soron következõ legidõsebb nõvért kéri el tanúnak, aki még nem volt tanú. Akkor nem lesz sértõdés, hogy miért pont õt és miért nem a másikat.
A kérdező hozzászólása: Már írtam, hogy nem akarok vitát belõle.
Kérd fel a te testvéredet!
Eleve meg kellett volna beszélnetek elõre. De most, hogy így alakult, egyértelmûen te kérj fel mást!
Mi mielõtt felkértük volna õket megbeszéltük, hogy a masiknakmis "megfelel-e" a választottunk... Eleg vicces, hogy felkérted, és errõl nem tudott a võlegényed...nem is az, hogy az õ tesóját kérted fel.. Igazából nálunk a keresztszülõt szokás (nem tartottuk amúgy mi)
Ezt nem megbeszélni elõre! Nem semmi esküvõszervezés lesz ez, ha még ilyenen is vita van. Egyébként meg egyértelmûen keress te másik tanút. A testvéreiddel milyen a viszonyod? Hány testvéred van? Ha lesz polgári és templomi esküvõ is, akkor az egyikük lehetne az egyiken a tanú, a másik a másikon. De ez akkor sem fér a fejembe, hogy nem beszéltetek elõre arról, hogy kit szeretnétek tanúnak. Ha ennyi kommunikáció lesz a házasságotok alatt is, akkor lehet, hogy nem kellene kidobni a pénzt az esküvõre...
Ha vannak testvéreid, akkor beszéljétek meg, hogy majd körbe mentek és mindenki valamelyikõtöknek lesz a tanúja. Ha te vagy az elsõ aki férjhez megy, válaszd a legidõsebbet. Szerintem ez nem kérdés, hog ykinek kéne engednie. Még szép, hogy a võlegény tanúja a saját bátyja lesz és te is megkérsz egy testvéredet, ha nincsenek barátaid.
"arra gondoltál"... A pasid meg nem gondolatolvasó! Bakker a mai emberek nem tudnak kommunikálni! Nyikkanj meg, ha akarsz valamit, ne csak "gondold"!
Akkor kérd fel a nõvérét.
A kérdező hozzászólása: A páromnak van nõvére is arra gondoltam, hogy õt kéri majd fel.
A kérdező hozzászólása: Barátnõket, munkatársakat nem hívok meg. Csak lány testvéreim vannak de nem akarok köztük vitát. Nem tudom mi legyen.
A kérdező hozzászólása: De nincs senki aki szóba jöhetne. Amúgy is én kértem fel elõbb.
Startból nõk nem szoktak pasit felkérni tanúnak, fõleg nem a sógorukat. Nincs egy barátnõd se??? Vagy a párod báttyának barátnõje, felesége?

Szerelmes vagyok a volt barátomba. Mit csináljak, ha azóta már vőlegényem van, és ő is új életet kezdett?

Mindenki elvárja,hogy együtt maradjunk,esküv?,gyerekek,stb. De én ezt nem akarom. Nagyon hiányzik a régi szerelmem. Pedig vele már soha nem lesz semmi.

Legjobb válasz: Hagyd ott a võlegényed.

Hagyd ott a võlegényed.
Törõdj bele
Ha tudod h soha nem lesz semmi akk minek kérdezed? Szerintem egy próbát megér. Menj vissza hozzá. Egyszer élünk. Ne olyan ember mellett kelljen megöregedned akit nem is szeretsz..
hát, ha nem vagy boldog a võlegényeddel, akkor csak azért vele maradni mert mindenki ezt várja v mert úgy érzed muszáj, nem túl okos ötlet...úgyis vagy elváltok vagy nagyon eldurvul.. keresd meg azt a barátot, mert lehet h õ is pont így érez, csak nem meri ide sem kiírni ....
Nyilván azért lett a võlegényed, mert szereted. Egyszer csak bevillan, hogy ja mégis a régi kéne? Nem sok értelme van hozzámenni valakihez, akivel nem vagy boldog, de ha a régi már új életet kezdett, akkor nem sok esélyed van. A volt barát helyében, legalábbis biztos, hogy nem kellenél újra, hiszen otthagytál egy võlegényt, mert szerelmes lettél másba. Honnan tudjam, hogy engem nem fogsz ugyanezért otthagyni?
A volt barátodról nem mondok semmit, de ha nem akarsz a võlegényeddel lenni, hagyd ott. Se neki, se Neked nem lesz jó. A többieket meg [email protected] le. Nekem is az volt, hogy a többéves kapcsolatomban már eldöntötték a dolgokat az anyósjelölték-egyéb rokonok, csináljunk unokát, hol házasodjunk... de a problémáinkat nem látták. Csak azt, hogy már közelebb vagyunk a 30-hoz, mint a 20-hoz. Õ úgy volt, hogy nem túl fényes kapcsolat, de már családot akar és ezért el fog venni. Na de nekem ez így nem jó! Azóta van új kapcsolatom, akivel tényleg nagyon-nagyon jó minden és annyira örülök, hogy nem törõdtem bele abba, amit elterveztek nekem.
Csak annyit mondok, hogyha a környezeted elvárásai szerint cselekszel és nem aszerint, hogy NEKED mi a jó, borítékolhatom, hogy pokol lesz az életed.

Mit csináljak a vőlegényemmel? Szombaton lesz az esküvő, de még nincs öltönye. Olyan mint Patók Pál Úr! Megőrülök!

Eddig azt hittem csak viccel?dik, hogy még nincs öltönye, de ma rájöttem, hogy teljesen komolyan mondta. Még soha nem láttam rajta öltönyt, mert nem szereti az ilyen ruhákat, és azt mondta, hogy nem is akar venni 2 óra kedvéért. Kölcsön akar kérni valakit?l, de szerintem senkié nem lesz rá jó az ismer?sök közül. Nélküle meg nem is tudok venni. Mit csináljak? Megzsaroljam valamivel? (pl: nem megyek hozzá stb.)

Legjobb válasz: Semmiképp se zsarold :D Szerintem az esküvõi ruhaszalonokban vannak öltönyök is, vagy speciális öltönykölcsönzõ helyek. Konkrétan egyet se tudok

Semmiképp se zsarold :D Szerintem az esküvõi ruhaszalonokban vannak öltönyök is, vagy speciális öltönykölcsönzõ helyek. Konkrétan egyet se tudok
Nem vagy elkésve semmivel, ne izgulj!!!Próbáljátok együtt kitalálni, hogy mit viselne szivesen.Az én páromon ing volt mellénnyel és egy nyakba való bõrön egy ezüst 4 cm átmérõjü medál szerüség (igaz ezt ötvössel készítettük az esküvõre, a gyürünk pedig ezüst antikolt, egyedi nekünk tervezték...)
Nem vagy elkésve, ugyis meglesz az az öltöny :)
A kérdező hozzászólása: Szóval szerintetek 2 nap alatt lesz valami belõle? Még jó hogy az én ruhám megvan!
Öltönyt venni 1 óra sem kell. 2 nap meg 48 óra.
Sikerült végül? És az esküvõ? :)
A kérdező hozzászólása: Sikerült az esküvõ! Öltöny is lett pénteken este! Köszi az érdeklõdést!
azt hiszem, döntened kellene...
Ezt most komolyan kérdezed? Ha te másba vagy szerelmes, hogy vagy képes elhitetni a võlegényeddel, hogy minden rendben van, és hamarosan hozzámész? Akár téged választ a barátod, akit szeretsz, akár nem, a võlegényed legalább annyit megérdemelne, hogy elmond neki, hogy már nem szereted/mást szeretsz...
Most szeretnéd, ha tök idegenek döntenének a sorsodban? Vagy veszed a bátorságot és a kezedbe veszed önnön életed.
Döntsd el, ki a fontosabb, illetve azt, hogy nem csak fellángolásról van-e szó a barátod és közötted. Én a magam részérõl nem lennék képes tükörbe nézni úgy, hogy tönkretettem a võlegényem életét. Gondolj bele, mit érezne most a võlegényed, ha tudna a kettõs játékodról! Ez az egyenlet azonban nem csak rajtad áll, vagy bukik, hiszen a barátodnak is van menyasszonya. Mi van, ha õ helyetted a menyasszonyát választja ebben a döntéskényszerrel telített helyzetben?
Mi itt a kérdés? Csak nem mész hozzá olyanhoz, akit nem szeretsz? MEnj a szived után, neked is csak egy életedvan.

Mit tegyek h a vőlegényem is akarjon gyereket? Már 25éves és mégse akar gyereket. H csináljam h belém élvezzen és terhes legyek ugy h ő ne tudja?

Legjobb válasz: A legjobb technika erre, ha fogsz egy ásót, hátramész a kert végébe, és eltemeted magad :)

A legjobb technika erre, ha fogsz egy ásót, hátramész a kert végébe, és eltemeted magad :)
Ilyen aljas dolgot ne akarj tenni, a gyerek közös döntés, gerinctelenség a másikat át vágni, 17 évesen meg nem is értem miért kell neked gyerek, tanulni kéne még ebben a korban.
Sehogy, ha õ nem akarja akkor ne vágd át. Szánalom...-.- Ha meg utána elhagy akkor jössz a kérdéssel, hogy terhes lettem, elhagyott mit csináljak? Beszéld meg vele miért nem akarja, ha lehet oldjátok meg. Ha nem akkor keress mást aki felneveli a gyereked
Ha õ nem akarja a gyereket akkor szemétség lenne megtenni.
"H csináljam h belém élvezzen és terhes legyek ugy h õ ne tudja?" Ennél valamivel egyszerûbb megoldás, hogy keresel egy férfit magadnak aki akar gyereket. Ugyanis ha ezt a fentit megteszed, akkor a párod úgyis elhagy (jogosan), tehát jobb már elõre olyat keresni, aki melletted is marad gyerekestül.
Még csak 25 éves, miért akarod rákényszeríteni valami olyanra amire nem áll készen. Majd 10 év múlva is bõven ráér. Az meg hogy ilyen alatomos módon akarsz gyereket egyszerûen szégyen! Az ilyenek miatt alakúl ki a nõkrõl rossz vélemény. Húzd le magad a wc-n.
Na, ilyen dolgot nem szabad/illik csinálni. Ha a 96 a születési éved, ugye nem akarsz 17 évesen teherbe esni? Tönkrevágod az egész életed. De egyébként is, normális párkapcsolatban az ilyet megbeszélik az emberek. Utolsó féreg dolog az, ha a beleegyezése nélkül teszel bármit is. Inkább mondd meg, hogy nagyon szeretnél gyereket, és ha nagyon nem tudsz kibékülni az õ álláspontjával, akkor inkább hagyd el, és keress mást...
Cuki vagy, de biztos találsz spermadonort
Ugye nem csak 17 vagy?! Amúgy semmit, vagy ne csodálkozz, ha elhagy.
Talán te 17 éves vagy kb? csak a nevedbõl ítélve am... :) Am úgy, hogy nem veszed be a tablettát, beléd lõ párszor és huppp :) de am nem valami szép dolog ez
szerintem várd meg míg fölkészül rá nehogy végén még otthagyjon miután lebabáztál.... de hogy válaszoljak a kérdésedre vagy ne vedd be a foganzásgátlót vagy ha óvszerrel védekeztek szúrd ki. Van esély hogy teherbe ess 50-50% de jobb ha megbeszélitek ezt a problémát!
Nagyon remélem, hogy ez csak kamu! Mert ha nem akkor ritka hülye vagy! A gyereket mind a KETTÕTÖKNEK akarnia kell. Az egy utolsó aljas szemétség amit akarsz. De ha mondjuk 17 vagy és gyereket akarsz akkor hülyébb vagy a kelleténél :)
sehogy!
Boris Beckert úgy ejtette pofára egy prosti, hasonló esetben, hogy orálisan kielégítette szerencsétlent, a g*cipatront pedig a szájában pedig nem nyelte le, hanem utána benyomta a p*ncijába. A vége hosszú pereskedés és egy kislány lett...
Te lehetõleg ne szaporodj.
És pont az ilyenek akarnak szaporodni... mivé lesz ez a világ.
Tré vagy

Március 10- re vártam de nem jött meg. Febr.27-én voltam együtt a vőlegényemmel, belém élvezett. Csináljak tesztet? Ha igen mikor ajánlott? Vagy várjak még vele?

Szeretnénk kisbabát de már fél éve próba próbát követ és még mindig semmi. 20 éves vagyok.

Legjobb válasz: Határeset, hogy érdemes-e már teszttel próbálkozni. A biztosabb eredmény reményében még 2-3 nap várakozás bõven belefér.

Határeset, hogy érdemes-e már teszttel próbálkozni. A biztosabb eredmény reményében még 2-3 nap várakozás bõven belefér.
Én is 10.-ére vártam és sehol semmi. Még várok pár napot és akkor tesztelek. Drukkolok nektek!!
Szerintem holnap reggel nyugodtan csinálhatsz egyet. Peteérés után 14 nappal elvileg már ki kell mutatnia. Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!