Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak unalmas (36 db)

Mit csináljak? Unalmas a nyaram, nem tudom mit csináljak. Önbizalomhiányos vagyok és ezért nincsenek barátaim akikkel elmehetnék szórakozni stb. Nincs pasim akivel lehetnék. Túl félénk vagyok ismerkedni. Ezen változtatni szeretnék, de nem tudom hogy.

14 éves vagyok ... sokak szerint kedves, szép lány vagyok.....

Legjobb válasz: Ugyan választ nem tudok adni, de én is hasonló cipõben járok... Jó tudni, hogy legalább nem vagyok egyedül :D

Ugyan választ nem tudok adni, de én is hasonló cipõben járok... Jó tudni, hogy legalább nem vagyok egyedül :D
foglald le magad rajzolással mint én :)
hasonlóan én is, csak én is 16 vagyok.Barátaim épp vannak, de hiába hivnak, nem megyek velük sehova, mert mindet szebbnek gondolom magamnál.Utálok emberek közé menni, mert mindenkit szebbnek látok , és mindig azt látom hogy rajtam nevetnek (még akkor is ha nem pont rajtam):/ Pedig nem vagyok ronda, komolyan, sõt.De 1xûen ez van, és nem tehetek ellene semmit :( de nem is akarok
Én is így vagyok vele, de nekem szerintem sokkal rosszabb mert én már 16 vagyok és én is lány.....
Szia!Hanyadikba mész? 14/L
A kérdező hozzászólása: ok... megpróbálom..
társkeresõkön lehet barátság és laza kapcsolat kategóriában is keresni, 1 próbát megér pl hotdog
ha nincs kivel menni, hát menj egyedül! :D az is lehet jó buli + ha valaki odamegy hozzád, ne tépd le a fejét azonnal de ha más nincs, akkor a családdal szervezz programokat...
"Nincs pasim akivel lehetnék. Túl félénk vagyok ismerkedni. Ezen változtatni szeretnék, de nem tudom hogy."
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem a pasizás az elsõdleges...
Társkeresõ oldal. Egy próbát megér, nem?
A kérdező hozzászólása: hehe köszi .. majd megpróbálok valami szépet alkotni ... 9.-be megyek..... persze a gimitõl is rettegek

Mit csináljak? Unalmas az életem nem csinálok semmit és nagyon zavar.

Vannak terveim, van egy hobbim amit majd késöbb amikor felnõtt leszek csak akkor tudok majd megvalósítani... De most így 16 évesen nem csinálok semmit azon hogy hétvégén egyszer elmegyek edzésre... vannak barátaim, osztálytársak inkább...Az egyikük vagy messze lakik, vagy nem ér rá soha sem jó semmi és ez már így tart régóta ezért már csak alig próbálkozok és ez õrjítõ:( Szeretnék egy új sportot vagy hobbit találni magamnak de mint persze minden tizenéves lány egyedül én nem merek semmit...

Legjobb válasz: Én japánul tanulok, nagyon érdekes és hasznos. Önállóan is hozzákezdhetsz, én is úgy kezdtem, aztán ha késõbb is érdekel elmehetsz tanárhoz. A felesleges szabadidõdet garantáltan leköti. :)

Én japánul tanulok, nagyon érdekes és hasznos. Önállóan is hozzákezdhetsz, én is úgy kezdtem, aztán ha késõbb is érdekel elmehetsz tanárhoz. A felesleges szabadidõdet garantáltan leköti. :)
Gyere fel hozzám van egy üveg whiskym ;)
A kérdező hozzászólása: Megyek:'D
Te meg ezek után akarod azt a fiút???? :O
Én pont annak lettem unalmas akiért hû de mindent megtettem. Akiért meg nem, hanem hagyom, hogy õ tegyen meg mindent és kepesszen kicsit, annak nem unalmas a kapcsolatunk. Elhiszem, hogy unalmas tud lenni neki ha mindig minden szép és jó, ki van nyalva a feneke, stb... Ez még nõként is unalmasan hangzik. Tényleg nem bántani akarlak, én is ilyen voltam. Ám ezen a ponton már tényleg csak a nyílt kommunikáció segítene. Nem szégyen ha meg akarod oldani a problémát, csak hogy ez a kapcsolat kettõtökrõl szól, nem csak rólad vagy róla. Nem csak te felelsz érte, hanem õ is. Egyedül nem tudod a hátadon vinni az egészet, ezt felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: Abban sem vagyok biztos , hogy mindent megteszek..mert akkor nem lennék neki unalmas..
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy ha én rákérdezek van-e valami amit szeretne a válasz semmit..szóval nem igazán mondja ki mi az ami hiányzik..nem ilyen volt vagy lehet csak én láttam másnak..de nagyon rossz úgy élnem a napokat , hogy kedves legyek és ne vegye észre rajtam, hogy tudom mit gondol a kapcsolatunkról :( helyre szeretném hozni úgy , hogy ne is tudja én mindenrõl tudok ..
Ha Te mindent megteszel, akkor lehet hogy szimplán nem passzoltok össze, nem a te hibád... még az övé inkább, ha túl magasak az elvárásai. Kérdezz rá a barátodnál, mivel szeretné, ha feldobnátok az unalmat, ha együttmûködõ akkor kitaláltok valamit, ha emg nem, akkor most rakjad ki, mert az jobban fog fájni, ha késõbb õ teszi meg. Ja, és nem ciki, ha kiderül hogy visszahallottad, amit a barátjának mondott, mert azt mutatja hogy te foglalkozol a kapcsolattal, ha kicsit is értelmes akkor ezt belátja.
A kérdező hozzászólása: 100%, hogy ezt mondta neki.. :(
Egyáltalán honnan tudod, hogy mondta a barátjának? Biztos, hogy ezt mondta? Rákérdeztél tõle? Mert akkor meg kell ezt beszélni, hogy mi az, amit hiányol a kapcsolatotokból, hogy lehetne rajta javítani, meg azt is, hogy miért nem lehetett ezt veled megbeszélni.
A kérdező hozzászólása: Már bedobok mindent...szexi cuccos stb..vacsi..de lehet jól meg kellene pofoznom , fogalmam nincs mit csináljak!
A kérdező hozzászólása: Sajna szeretem :(
Hümm hát izé hozé, találj ki valami érdekfeszítõt.
A kérdező hozzászólása: Totál igazad van!Úgy van ahogy írtad tényleg ki van nyalva a segge :/ de ilyen vagyok, hogy csináljam szted, hogy ez megforduljon?Azon kívûl persze, hogy leülök vele..

A "barátnőm", azt mondta h túl unalmas a kapcsolatunk, mert mindig ugyan azt csináljuk. Mit javasolnátok holnap hova menjünk mit csináljunk? Egy jó randi helyszín 17F

Legjobb válasz: Ezt már egy hasonló kérdéshez írtam. "Menjetek könyvtárba, vigyél egy adag írólapot, és tollat; dugdossatok hülye üzeneteket a könyvekbe. Vidd el vacsizni, és gyõzzétek meg a szakácsot, csináljon valamit, ami nincs az étlapon. Piknikezzetek, jó idõ van. Bicikli,görkori. Menjetek valahova egy rétre, vigyetek egy pokrócot, és bambulhatok felhõt, közben hallgassatok zenét. Keress valami programot ha a fõvárosban laksz (?), annyi minden van. Fesztivál, múzeum, állatkert, planetárium, cirkusz... Rakj fel egy dvd-t,csinálj pattogatott kukoricát és szinkronizáljatok alá a filmhez, vicces kommentek születhetnek, ha van humorérzéketek. Süssetek sütit, nézzetek régi gyerekmeséket...hajtogassatok origamit...nem tudom tényleg. Legyél már egy kicsit kreatív..."

Ezt már egy hasonló kérdéshez írtam. "Menjetek könyvtárba, vigyél egy adag írólapot, és tollat; dugdossatok hülye üzeneteket a könyvekbe. Vidd el vacsizni, és gyõzzétek meg a szakácsot, csináljon valamit, ami nincs az étlapon. Piknikezzetek, jó idõ van. Bicikli, görkori. Menjetek valahova egy rétre, vigyetek egy pokrócot, és bambulhatok felhõt, közben hallgassatok zenét. Keress valami programot ha a fõvárosban laksz (?), annyi minden van. Fesztivál, múzeum, állatkert, planetárium, cirkusz... Rakj fel egy dvd-t, csinálj pattogatott kukoricát és szinkronizáljatok alá a filmhez, vicces kommentek születhetnek, ha van humorérzéketek. Süssetek sütit, nézzetek régi gyerekmeséket...hajtogassatok origamit...nem tudom tényleg. Legyél már egy kicsit kreatív..."
nekem egybõl a gyertyafényes romantikus szex jutott eszembe... szerintem a mozi, színház, buli még unalmasabb..
A kérdező hozzászólása: az nem lehetséges :(
Unatkozz te is!
Szerintem menj el, majd amikor már javában megy a buli tépd le magadról a ruhát, kezdj el körbe-körbe futkározni és ordibálni, közben mindenkinek adj egy taslit, ha pedig van valamilyen büféasztal, akkor vetõdj rá és fetrengj a kajában-piában. Az tuti, hogy többet nem visznek társaságba.
URAMISTEN!!!!! Borzasztó! Hát menj el anyád iránti szeretetbõl és tiszteletbõl. Ennél nagyobb gondod sose legyen......
Hát ha már elég nagy vagy és otthon hagynak egyedül akkor szimulálj pl.: menj be a fürdõbe (KULCSRA ZÁRD) az ajtót és csavard le a zuhany rózsát azzal a vékony csövel meg tégyél a seggedbe vizet. mintha misem történt volna gyere ki majd pár perc elteltével nagyon látványosan rohanj a WC-re és, hogy kint is halják teljes erõdböl nyomd ki. gyere ki és szimulálj betegséget, nyengülj le!!XD

Mit csináljak, ha egyszerre több csaj is tetszik, és Én is tetszek 1-2 lánynak. közben meg van egy komoly kapcsolatom, ami kezd átcsapni "unalmasba". Dobjam fel a kapcsolatunkat valamivel, vagy váltsak?

20 éves vagyok! Ha azt mondjátok dobjam fel valamivel, akkor monjdátok meg mivel!! ötleteket várom!!

Legjobb válasz: Hát ha unalmasnak tartod, szerintem ez már jobb nem lesz. Erõltetni fölösleges. 20 éves vagy, még annyi minden vár rád, ne kösd le magad, ha nem érzed így jól magad. Én is 20 voltam, amikor az elsõ pasimat (5 év volt) leléptettem, mert teljesen ellaposodott, õ nem akart szórakozni, én akkor még akartam. Nem bántam meg a döntésem, mert utána nagyon sok jó történt az életemben, közben megtaláltam azt aki azóta a férjem.

Hát ha unalmasnak tartod, szerintem ez már jobb nem lesz. Erõltetni fölösleges. 20 éves vagy, még annyi minden vár rád, ne kösd le magad, ha nem érzed így jól magad. Én is 20 voltam, amikor az elsõ pasimat (5 év volt) leléptettem, mert teljesen ellaposodott, õ nem akart szórakozni, én akkor még akartam. Nem bántam meg a döntésem, mert utána nagyon sok jó történt az életemben, közben megtaláltam azt aki azóta a férjem.
ha mér most unjátok egymást, akkor ezt felesleges húzni. 20 éves vagy, nem 20 éve házas :) ha már most sem az igazi, mi lesz késõbb? búcsúzzatok el szépen, és ne töltsd a fiatal éveidet egy "van, de minek" kapcsolatban. 29/N
gruppen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor meg lesz a "fájdalmas búcsú jelenet"

Már unalmas a futás mit csináljak helyette ami ugyan olyan jol megmozgat?

Legjobb válasz: Nem futsz elég intenzÍven ha unalmas a futás, vagy nem elég hatékonyan, pulzuskontrollált edzést javaslok.

Nem futsz elég intenzÍven ha unalmas a futás, vagy nem elég hatékonyan, pulzuskontrollált edzést javaslok.
Velem is ez volt, kb 20-25 percet szoktam futni. De mikor rossz az idõ, akkor 25-30 percig guggolásokat végzek, lábra tornászok s ilyesmi. Annyira megmozgat mint a futás, sõt jobban is. De szép idõben még mindig jobban szeretek kocogni, mondjuk ugy vagyok vele, hogy sokszor birnám tovább is de egszerûen unom:D nem tudom, hogy ezek a dvd-k mennyire hatásosak, vagy hogy ennyire unalmasake, mert még nem próbáltam.
Keress valami észbontó zenét és táncolj!
Fuss olyan helyen, amerre még nem jártál.
bicikli? Esetleg konditerembe sífutógép? Foci-, kosárlabda..Bármi..
A kérdező hozzászólása: KÖSZI MINDENKINEK

Mit csináljak szeretkezés közben hogy a páromnak ne legyek unalmas?

A barátommal mAr 2-szer lefeküdtünk, mindig ? volt felül. Egyik haverja mondta nekem hogy a barátom unalmasnak találja velem a szexet mert csak fekszek mint egy darab fa, alig mozgok. Mit tegyek hogy ne érezze unalmasnak?

Legjobb válasz: Sikoltsd a görög himnuszt,és kétolldalrol végd pofán egy-egy serpenyõvel,ritmusra. Közben a Hair címû musical betétdalát tapsold a lapockáiddal...vagy esetleg mozogj,legyél felül.Idióta. "Mit csináljak hogy ne csak feküdjek?" Ühmmm mozogj?!Élj?! Irányíts? VEGYÉL RÉSZT BENNE?! http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/08/genius-mem..

Sikoltsd a görög himnuszt, és kétolldalrol végd pofán egy-egy serpenyõvel, ritmusra. Közben a Hair címû musical betétdalát tapsold a lapockáiddal...vagy esetleg mozogj, legyél felül.Idióta. "Mit csináljak hogy ne csak feküdjek?" Ühmmm mozogj?!Élj?! Irányíts? VEGYÉL RÉSZT BENNE?! http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/08/genius-mem..
mondjuk irányíthatnál 1 picit.pózváltás stb... a párodnak is több esze lehetne.több formáció is létezik.
Legyél te felül. Vágj pofákat, ölelgesd meg csókolgasd.
Mondjuk, elkapcsolhatnál a vadangyalról!
már 2x lefeküdtetek és máris rád unt hmm mit tehetnél: keress neki 1 másik csajt.
Adj elõ valamit a Hamletbõl!... :S
keress másik barátot, mert 1. kibeszéli a szexet a haverjaival? ez két ember dolga 2. nem szeret téged
Szerintem dobd ki a hülyegyereket! Minek csinálja ha unja?
Légy kreatív

Lehet, hogy unalmas kérdés lesz! Mit csináljak akkor ha van barátnőm több mint 2 éve! De még mindig érzek valamit a volt barátnőm íránt akivel 2 hónapot vtunk egyet mit csináljak? 23/F

Legjobb válasz: Az gyönyörû ha 2 évíg szédítetted szegény csajt miközben más járt az eszedben. Büszke lehetsz magadra

Az gyönyörû ha 2 évíg szédítetted szegény csajt miközben más járt az eszedben. Büszke lehetsz magadra
Szedjél hangyát :)
Na ez az ilyen egy igazi FÉRFI szép volt apukám . Ezt a férfi társadalom nevében csináltad és azt hiszem sok millió kan nevében mondhatom hogy BÜSZKÉK VAGYUNK rád . :D

Annyira unalmas ez a rohadt kórház. Mit csináljak?

Tegnap délben hoztak be de olyan mintha itt lennék má legalább 1 hete. Egyedül vagyok a szobában, nem tudok senkivel sem beszélgetni a netet meg már unom. Anyám meg tesóm most mentek el nemrég de olyan szar, hogy nem vittek magukkal. Már reggel óta sírhatnékom van mert haza akarok menni. Pedig csak holnap fognak megvizsgálni, gondolom ha nem találnak semmit akkor kedden haza mehetek. De nem akarok itt lenni mert tee van cigánnyal meg tök szar minden, lepusztult az egész. Van egy 1,5 év körüli kislány aki egész nap sír mert senki nem jár be hozzá és nem foglalkoznak vele. A mellettem lév? szobába meg zsidó pap olvasta a kisfiúnak a bibliát :( annyira rossz itt lenni, én keddig depressziós leszek. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Látszik, hogy otthon egész nap csak tévét néztél, különben most nem unatkoznál! Mi van, ha találnak a dokik valamit? Elõbb halsz meg az unalomban, mint a betegségben... Mi lenne, ha olvasnál, a gyerkkel foglalkoznál, esetleg a paptól is tanulhatnál, hátha egy kicsit több esze van, mint neked!

Látszik, hogy otthon egész nap csak tévét néztél, különben most nem unatkoznál! Mi van, ha találnak a dokik valamit? Elõbb halsz meg az unalomban, mint a betegségben... Mi lenne, ha olvasnál, a gyerkkel foglalkoznál, esetleg a paptól is tanulhatnál, hátha egy kicsit több esze van, mint neked!
Szüleiddel hozass könyveket vagy rajzolnivalót vagy nem tudom... Neten játsszál, nézz filmeket, chatelj a haverokkal :) Elhiszem hogy kellemetlen lehet a sok kormos lábú közt, de próbálj nem foglalkozni velük, idõnként küldd el õket fürdeni... Én nem vagyok nagy kocka, de ha beteg vagyok, elvagyok napokig a net elõtt :)
#4 #7 vagyok. Na mizu? Találtál elfoglaltságot? S hogy vagy?
Az 5-ös válaszoló leírta azt amit gondolok :)
OK, kislányom, 4. voltam, de most már látom, hogy iszonyúan dühös vagy... Mesélj, kire haragszol? A betegségre? A szüleidre? Magadra...? Öntsd ki a lelked, az segít....
A kérdező hozzászólása: 5-ös te egy tajparaszt vagy. Nem szeretek olvasni mert még nem találtam olyan könyvet ami érdekelne. Este egy kicsit 'játszottam' a lánnyal de nem mertem sokáig vele lenni mert vaami fertõzõ vagy mi. Próbáltam már tanulni is de itt nem tudok, rajzolni sem tudok most mert vmit beleszúrtak a jobbkezemen az erembe és fáj ha megmozdítom annyira.
Így van, a legjobb, amit tehetsz, hogy játszol a kislánnyal! :)
Kérjél olvasnivalót Anyukádtól. Esetleg foglalkozz a kislánnyal, ha folyamatosan sír, és nem törõdik vele senki. Magadat is lefoglalod, és neki is jó lesz.
Én 1 hétig olvastam a kórházban, közben ketten meghaltak mellettem a kórteremben.
A kérdező hozzászólása: Na mit mondtam, hogy nem találtak semmit és nincs semmi bajom. Ma mehetek haza -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!