Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak tudom (3106 db)

Valaki fel akarja törni a facebookomat.100%. Mit csinaljak, tudom valahol jelenteni, vagy mit tudok tenni? Az e-mail cimem amivel bejelentkezek, mar megvaltoztattam.

De a neten talaltam ilyent, h "hogyan törjunk fel facebook profilt 51 mp alatt"! Ez tenyleg ennyire egyszeru lenne? mert akkor inkabb törlöm magam most azonnal. Segitsetek legyszi...

Legjobb válasz: Menj el, hacsak az illeto nem hasznalja ugyanazt a gepet amit te is, akkor nem lesz eppen olyan konnyu dolga feltorni a profilodat.

Menj el, hacsak az illeto nem hasznalja ugyanazt a gepet amit te is, akkor nem lesz eppen olyan konnyu dolga feltorni a profilodat.
A kérdező hozzászólása: Hova menjek el? :) Amugy nem azt a gepet hasznalja, amit én. de most komolyan, lehet ezt jelenteni, pl a facebooknak? vagy a rendörsegen lehet ilyent jelenteni? vegulis ez illegalis, nem? vagy hulyenek neznek, ha odamegyek ezzel? esetleg mas megoldas?
"De a neten talaltam ilyent, h "hogyan törjunk fel facebook profilt 51 mp alatt"! " Ja. Aki használja ezt a programot, az 51 másodperc múlva már [email protected] a profilját. Ha VALÓBAN mûködne ez a "hack", ami végigpróbálja mondjuk az 1000 leggyakoribb jelszót (pl: password, password1, miajelszo, jelszó, jelszavam, stb), és neked ebbe beleesik a jelszavad, akkor elképzelhetõ, hogy tényleg mûködik. De ha pöTTyöslÓ[email protected] a jelszavad, azt soha az életben nem törik fel.
A kérdező hozzászólása: nem pöttyÖsló[email protected], de hasonlo. vannak benne irasjelek, egy hosszu ertelmetlen szo, meg számok. szoval nem kell fosnom, h feltörik, igaz? es az az 51mp.es dolog se mukodik. kiraly, köszi! orulok.
Google-n kezdj el csinálni egy új fiókot. Ott van "jelszó-erõsség mérõ". Ha ez azt írja a jelszavadra, hogy az erõs, akkor brute-force (próbálkozásos) módszerrel soha a büdös életben nem fogják feltörni. Ha kapsz kamu-levelet és ott megadod a jelszavad, az más tészta, de ez nem a jelszó, hanem a felhasználó feltörése. És a felhasználót SOKKAL könnyebb feltörni. Ezért érdemes olyan levelezõrendszert használni, ami véd például adathalász-levelek ellen is.
jelszó váltosztatás! valami bonyolúlt pl.: d52hj78Ls0c! és ha nem tudnád megjegyezni akkor írd le egy papírra és tedd egy fiókba amit kulcsal lezártál, vagy a gépeden a fiókodhoz tegyél jelszót (az valami könnyebb pl.: alma, és csinálj egy mappát amibe beírod a jelszót! és na csá!
Egyszer mar nekem is feltortek a facebook profilom: valahonnan japanbol. De gondolom csak egy robot volt. Amugy nincs semmi szemelyes fent rolam (csak az e-mailom), a kepek tobbsegen meg az arcom sem latszik :p. Azota mar mas jelszot hasznalok..
Facebook - os alkalmazásokat sem kell feleslegesen megnyitni, nagyon sok adathalász, és vírusos cucc van köztük.....

Mit csináljak? Tudom, hogy négy hónapos babám szomjas, mert már ismerem a jelzéseit, de a cukormentes teát és a vizet nem issza meg, inkább sír tovább.

Tényleg biztos vagyok benne, hogy a szomjúság miatt sírdogál. Megetetni ilyenkor nem szeretném, mert ez két evés között jelentkezik mostanában, ? tápszeres, túletetni nem szeretném. A vizet néhány korty után kiköpi, vettem babateát, de natúran nem issza meg, szintén kiköpi és folytatódik a ny?gösség.

Legjobb válasz: Ha tápszeres akkor kell is neki a tea mellé mindenképpen mert a tápszer sûrûbb nem olyan mint az anyatej és nem oltja a szomjúságát. Ha pedig csak cukorral hajlandó meginni, akkor cukorral add. Õ tudja és érzi hogy mi hogy jó neki. azonkivûl hogy üres kalória, nem hiszemh ogy más baja lenne tõle. Azt mondják hogy árt a késõbb kinõvõ fogacskáknak, de én is cukros teát nõttem fel, és szerintem az elõbbi generációkban szinte mindenki. Nem rosszaka fogaim.

Ha tápszeres akkor kell is neki a tea mellé mindenképpen mert a tápszer sûrûbb nem olyan mint az anyatej és nem oltja a szomjúságát. Ha pedig csak cukorral hajlandó meginni, akkor cukorral add. Õ tudja és érzi hogy mi hogy jó neki. azonkivûl hogy üres kalória, nem hiszemh ogy más baja lenne tõle. Azt mondják hogy árt a késõbb kinõvõ fogacskáknak, de én is cukros teát nõttem fel, és szerintem az elõbbi generációkban szinte mindenki. Nem rosszaka fogaim.
Nézd, én szerintem fél kiskanál cukor ennyi teához semmit nem fog okozni, én is teszek bele, tettem a nagynak is. Rendszeresen mossatok fogat ill, az ínyét, de inni kell.
nekem a vdono mondta, hogy egy deci teaba fel kaveskanal cukor mehet. nem fog litereket inni ugysem! ne aggodj rajta! te sem iszod meg szivesen izetlenul, o sem! inkabb igya cukorral, mint sehogy es szomjas legyen!
Hát lehet, hogy most jól nyakonvág valaki, de amióta homeós bogyót adok a babámnak, sokkal szívesebben megissza a sima vizet. Tudod, ezek édesek. A fogzására szoktam adni 2-3x naponta. Szerintem nem árt, hiszen természetes alapanyagú. 30-40 ml vízbe feloldom, és megissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Most arra a döntésre jutottam, hogy feladom ezt az elvemet, az elkészített teát egyenlõre felezni fogom, megkóstoltatom elõször cukor nélkül, ha úgy nem megy le, akkor a pici cukros változatból itatom. Nem ez lesz az elsõ elgondolásom, amirõl a fiam másképp vélekedik mint én. Úgy érzem, hogy engednem kell, mert ha egyáltalán nem iszik az tényleg rosszabb. Egyébként nem babáknak való gyümölcsteát megissza cukor nélkül, egy nap azt próbáltam és lement, olyan, amiben nincs élénkítõszer. Attól viszont másnap lilás-szürke volt a széklete, így többször nem adtam neki.

Tökre nem tudom, mit csináljak? Tudom, sokan mondják, hogy ne foglalkozzak vele.

(most abba ne menjünk bele, hogy jó ötlet-e újrakezdeni vagy sem), mindenesetre 2 év után újra elkezdtem találkozgatni az exszemmel (lány), és jól érzem magam vele. Mivel nem tudtam, hányadán állok vele (barátkozunk? randizunk? mi ez most?) legutóbb "rámvetette" magát, és megcsókolt, hosszan csókolóztunk, majd elbúcsúztunk egymástól.

Legjobb válasz: "exszem" nél abbahagytam. O.o

"exszem" nél abbahagytam. O.o
Beszélj meg vele egy találkozót valami hangulatos helyen, pl. kávézó / teaház amelyik szimpatikusabb, ha igent mond vedd a bátorságot és kérdezd meg tõle, hogy mi lenne, hogyha újrakezdenétek, õ hogy látja a dolgokat. Ha úgy érez mint te akkor sima ügyed lesz és a bátorságod is meg fog jönni hogy "konkrétan megcsókold". Ne legyél "töketlen", a csajok nem bírják a gyáva pasikat ( tapasztalat ). 21/F
Kérdezd meg, hogy õ hogy gondolja a dolgokat köztetek.
Háát, nem tudom, jó ötlet-e csak úgy rákérdezni, mert elég kellemetlenül is elsülhet, nem?


Mit csináljak? Tudok ilyenkor valamit csinálni?

Többször próbálkoztam a barátnõmnél a csókkal, de nem akarta kinyitni a szájat.

Legjobb válasz: Talan nem akarja azt a csokot? Kerdezd meg ot hogy mi baja?

Talan nem akarja azt a csokot? Kerdezd meg ot hogy mi baja?

Most mégis mit csináljak? Tudom, h*ly* naív p*cs* vagyok, és elrontottam. Mi a teendő?

Barátommal másfél éve vagyunk távkapcsiba, ez alatt sajnos csak körülbelül 10* láttuk egymást. Eléggé se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk, sokszor voltunk már külön, szüneteltünk, de a végén egyikünk se bírta a másik nélkül. Szóval voltak problémák.

Legjobb válasz: Már ne haragudj, de õ hogyan kapcsolta be a te kamodat? Tudtommal azt csak te magad teheted meg...

Már ne haragudj, de õ hogyan kapcsolta be a te kamodat? Tudtommal azt csak te magad teheted meg...
Hát én ugyanígy elmondanám neki is, ahogy ide leírtad. Ha szakít veled, akkor lehet, hogy jobb is így. Most még rossz lesz egy ideig, de nem ez a lényeg. A barátod ismeri õt, akkor meg tudja, hogy milyen, szerintem melletted áll ki, nem a másik fiú mellett. Próbáld meg neki elmondani. A legegyszerûbb út, soha nem a legkönnyebb, de lehet, hogy most ez lenne a célravezetõ.
Igen, elcseszted. Enyhén szólva. Nem azt mondom, hogy megérdemelnéd, hogy otthagyjon, végülis nem vagy a tulajdona, nem tilthat neked meg semmit, pl. hogy beszélj xy-al. Vagy hagyd a fenébe és próbálj úgy élni, mint eddig, elvégre kevésszer látjátok egymást, nem kellene minden nap a szemébe nézni. Vagy beszéld meg vele, bár msnen meg ilyen helyeken szerintem nem a legjobb ilyen "komoly" témáról beszélni.
már ne haragudj, de kb másfél havonta látjátok egymást és még van képe megtiltani ("nem szereti") h másokkal ismerkedj/beszélgess? ennek a kapcsolatnak tényleg nem sok értelme van. de te tudod... "Erre elkezdett fenyegetni, hogy hogyha letiltom, akkor megy a barátomhoz, és elmondja neki, hogy beszéltem vele és a kamerát is bekapcsoltam" igen errõl beszéltem, semmi köze hozzá. "A végén már ott tartottunk, hogy megint bekapcsolta a kamom, és szinte parancsolgatott, hogy mit csináljak." nem tudja bekapcsolni a kamod, csak ha be van állítva, autom. elfogadásra.
Már ne is haragudj, de nem muszáj senki üzenetére válaszolni eleve. Ha nem tetted volna, akkor most nem lennél ilyen helyzetben, de igazad van, tegyük ezt félre még ha nincs is logikailag értelme annak, amit tettél. A helyedben elmondanám a barátodnak, mert ha mástól tudja meg, akkor tuti, hogy nem fog megbocsátani. Így legalább van rá esély, hogy megérti, mirõl van szó. Bár megmondom neked, én ezt nem hinném el - így is elég hihetetlen ez a kamos dolog és ahogy látod minden válaszoló így gondolja.
De igen is, ragadjunk le ennél. Nem tettél olyat, amit nem akartál volna tudat alatt. Te fogadtad el, senki sem erõltetett...te tudat alatt vágysz valaki másra, nem gondolod?
Mivel is fenyegetett? Azzal, hogy megmondja a barátodnak, hogy bekapcsoltad a kamerát. Hú, de nagy bûn! Hogy tudott egyáltalán ezzel megfenyegetni? Ki vagy te, ki a barátod és milyen a viszonyotok? Netán nem tudtok egymással beszélni? Vagy nem bízik benned? Mindenesetre most már TÉNYLEG tud fenyegetni - sõt: fölkerülhetsz az Internetre is. Én nagyon gyorsan beszélnék a barátoddal. Sûrûn kérném a bocsánatot, és ígérném, hogy soha többé nem vetkõzöm másnak. Azt NEM ígérném, hogy soha nem kapcsolom be a kamerát. Ha pedig ezt nem tudjátok megbeszélni - akkor jobb is így. ...amúgy videohívást lehet úgy is fogadni, ha a te kamerád nincs bekapcsolva, csak az övé. Úgyhogy az, hogy "mutatni akart valamit" - nem ok.
Hát nálam rossz esélyekkel indulnál mer én tudom h más webkamerájának a képét nem lehet megnézni anélkül hogy az illetõ nem engedélyezte volna... (Ha meg mégis akkor az bûncselekménynek minõsül) De reménykedj hogy a pasid nem túl jártas a számítástechnika terén...
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: 04-25 12:26 16, 5 évesen diploma? Gratgratgrat.
és még a poént se vágod: AZT JELENTI HÜLYE VAGY BAZ.ZD MEG:D
Hát szerintem a te legnagyobb bajod, hogy átlagos síkhülye tini vagy. Mónika sóban a helyed.
"Ha ennyire nem vagytok kiélve, ajánlom mindenkinek a szobakutyát (; " -> Látom bogaram, te is friss diplomás vagy!
Akkor ne lacafacázz, hanem mondd, mi történt!
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig az ilyen vélemények nem érdekelnek :DD Ha ennyire nem vagytok kiélve, ajánlom mindenkinek a szobakutyát (; Normális válaszokat köszönöm ismételten, megoldódott minden (:
Elõzõ vagyok még: látod erre te is rájöttél, hogy még nem lehet diplomád (pedig nagyon hülye vagy), nehogy azt hidd már, én nem vágtam......
Mért kell leszólni? Oké, tudja, hogy elcseszte, de könyörgöm ide tanácsért jár mindenki, és nem oltásért. Fõleg ha benne a kérdés kiírásban is, hogy megbánta. Az ilyenek az iq minuszosok... Vagy ha ez a véleményetek, akkor meg lehet neki mondani normálisabban is. És akkor még ti csodálkoztok, hogy hova fajul a mai fiatalság, amikor ezta példát látják: Basszunk le mindenkit aki elcseszett valamit, tiporjunk mégjobban ré, nem elég neki csak a földön feküdni, rugdossuk is még meg, és lehetõleg taszítsuk minél mélyebbre" Mert kb ez a szintje jopár válasznak. Ide kérdezni jár az ember, nem pedig szapulni. De ha nektek ez a hobbitok, akkor hajrá, csak ne itt éljétek ki. Undorítóan viselkedtek. Kérdezõhöz: Szerintem is elcseszte, nem mondom, hogy nem, kényszeríteni nem lehet senkit hogy camot kapcsoljon. Vagy bekapcsolja, vagy nem. De szerintem nem kellett volna. Mindegy. A dolog megoldódott, és mi lett a vége? Ezt még nem írtad le:)
Neked meg miért kell beleszólni a dologba? Látod, pont azért járunk ott ahol járunk, mert mindenki a MÁSIK dolgával foglalkozik... Nem mindegy, az neked, ki, hogy válaszolt? Az a kérdezõre és a válaszolóra tartozik csak. Ellentétben veled, én úgy gondolom pont az használ, ha lebasszák, mert legalább egy életre megjegyzi, mit szabad és mit nem.... (történetesen minden lehet csinálni, de ha kurvul (vagy ha ilyen hülye), akkor viselje a beszólásokat is..)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Kotródj már innen b a z m e g, annyira nem izgat a nyomorod :D Uccsóelõtti: Köszönöm, jó látni, hogy van, aki normális emberi szemmel nézi a dolgokat nem úgy, mint itt.. khm.. egyesek. A vége az lett, hogy ugye elmondtam neki, õ egybõl szakított, azt mondta ne keressem, ne hívogassam, ne írjak neki. De mikor lenyugodott, végre tudtunk beszélni normálisan. A pasi, aki bekavart, átküldte neki a beszélgetést, meg printelt is. Szegényt nagyon megviselte, épp úgy, ahogy engem, de a végén megbocsátott, és így megint együtt vagyunk. Tegnap volt tali is, és így úgy tûnik sikerült elfeledtetni mindkettõnkkel a történteket. És a kamos dolog csak hogy tisztázva legyen.. Videóbeszélgetést kért, amit igen, én elfogadtam, mert azt hittem õ akar mutatni valamit kamon. De a végén mégse, így hát.. Innentõl ismeritek (: Még egyszer köszönöm minden normális és nem normális kommentelõnek a válaszát (: Kaptam hideget - azt többet, meg meleget is, de megértek szinte mindenkit, és azt hiszem, megérdemeltem. Most már rendbe jött minden.
Örülök neki, hogy rendbe jött minden. Az elõtted szólónak pedig csak annyit viszontagság képpen, hogy tanulj meg olvasni!!! Én is megmondtam, hogy ez nem volt jó ötlet, nem is egyszer, és elbaszta, és igen nagyjábol igaza volt, de nem használtam azokat a kifejezéseket, amiket sokan nem szégyelltetek. Meg lehet fogalmazni egy választ normálisan is!!! És máskor olvasd végig a hozzászólást, aztán pofázz! Akkor legalább nem írsz baromságokat, pláne nem meghazuttolást az elõtted lévõre. De mondhatnám úgy is, hogy leírják elõtted, hogy kék pulcsit viselnek, te meg richtig rá mondod, látatlanba, vagy megfigyelés nélkül, hogy õ sárgát visel... ÉS a kérdezõnek pedig még egyszer: Örülök hogy kibékültetek, legalább te is tisztán látod, hogy szeret a barátod, és téged akar. Sok sikert a továbbiakhoz, az ilyen eseteket pedig máskor kerüld el jó messzire, de valószínû ezt figyelmeztetés nélkül is megtennéd, h a jól sejtem. És látod te is: az õszinteség a legjobb minden esetben.(majdnem)...
Tanuljak meg olvasni? Mit a baromságaidat? Már ne haragudj, de melyik hozzászólást olvassam végig? A tiédet? Épp elég volt egyszer is elolvasni, nem kívánom még egyszer. Tudod jó lenne, ha nem csak a levegõbe írogatnál, hanem leírtad volna, melyik elõzõt hazudtolom meg? "De mondhatnám úgy is, hogy leírják elõtted, hogy kék pulcsit viselnek, te meg richtig rá mondod, látatlanba, vagy megfigyelés nélkül, hogy õ sárgát visel... " -- na ez most, hogy jön ide? Elmondok neked egy titkot, én speciel direkt használom "azokat a kifejezéseket" ennél a csajnál, mert szerintem megérdemli. Ez nem olyan hiba amit, csak úgy elkövet az ember. Én se mutogatom a pö.csöm a kamerámba, mert egyes emberkék megzsarolnak. "Kotródj már innen b a z m e g, annyira nem izgat a nyomorod :D " -- innen is látszik, hogy nem több kérdezõ mint egy tinip.rosti, és csak remélhetjük, hogy kinövi.... (de, kedves felvilágosult barátom, ha ebbõl a válaszból nem esik le a lány értelmi szintje, akkor legalább azt lásd be, hogy õ sem különb az "azokat a kifejezéseket" használó emberkéktõl.) Majd, ha a te, meg a kérdezõ "portáján", minden rendben lesz, akkor lehet ide visszajönni, és kioktatni mások, hogy milyen stílusban válaszoljon oké? Magamutogatáshoz elég nagy lány volt, akkor nem hinném, hogy megártanának neki a bizonyos kifejezések..., arról én meg nem tehetek, hogy nem látsz át a dolgokon, és jössz az üres, semmit mondó, szent "prédikációddal". (most nem tudom, ennyire okosnak akartál tûnni (mint a politikusok, mert kb. õk szoktak ilyen semmit mondó szöveget nyomatni -- persze ezt most a válaszod rám vonatkozó részere értem, nem a kérdezõt érintõ részre). Ez most olyan volt mintha írnám, hogy te meg meghazudtolod a 87 oldalt valahol az egyik emberkét, és ebbõl arra következtetek, hogy nem áll fel a szomszéd farka....
Meg amúgy is, a kedves kérdezõ minek teszi fel a kérdést, ha csak a neki tetszõ válaszokat képes elviselni.
Képzeld... Egyik feltételezésed sem helyes... Értelmi szint...na ne ragadjunk le ezen. És ha teljesen elolvastad volna azt a szöveget, észre vehetted volna, hogy jomagam is elmondtam, h ez nem volt a legjobb dolog, csak arra már nem futotta a türelmedbõl, vagy intelligenciádbol, mittudomén... Nem is érdekel. Egyébként meg a kérdezõ kommentjeit kommmentelve: ha egyik ugy ir rá, akkor õ miért ne feleljen nekik ugyanugy vissza? Az elején még tök normálisan válaszolt vissza.. Oh vagy ez is elkerülte a figyelmed. A pulcsis hasonlatot pedig csak neked címeztem.
Kedves kérdezõ tizenhategészötös/L! Szerintem te szar vagy....
te hülye vagy! Összevissza beszélsz, és tök egyértelmû a helyzet mi is volt valójában. az egiyk cimét letiltod, felvesz a másikrol eleve mért fogadtad el? ha meg elis fogadtad mert kiváncsi voltál hogy ki akkor meg az elsõ mondatnál mért nem tiltottad le ha eleve leakartad tiltani. Beszéltél vele, megigérted abarátodnak hogy többet nem, erre másnap it, de te még akkor sem tiltottad le, hanem ujra beszéltél vele, jól elszorakoztatotk, és megbeszéltétek hoyg bekapcwoljátok a kamerát, valami ott már történhetett mire azt mondta hogy csináld még ezt meg azt ami neked már sok lett volna, de zeritnem nem a barátod miatt, erre asrác elkezdett fenyegetni ha nem teszed meg akkor beköp, és igy eleve van indoka hogy beköpjön.
A kérdező hozzászólása: Jó tényleg ne haragudjatok, nem úgy értettem. Videóhívást kért, és úgy lett bekapcsolva, mert ugye elfogadtam. Lényeg, hogy ne ennél ragadjunk le. Megoldható ez még valahogy, vagy estélytelen?
A kérdező hozzászólása: De ne ragadjunk. Nem vágyok másra, csak megfenyegetett. Ha nem fenyegetett volna, és nem ragaszkodnék ennyire a barátomhoz, persze, hogy nem kapcsoltam volna be neki. De engem konkrétan a megoldás érdekelne... Mert azzal, hogy ezen rágódok már sajnos nem érek el semmit :(
én azt a pontot nem értem, hogy "majd másnap beszélek vele, és letiltom". minek? ha nem akarsz vele beszélni, akkor letiltod egybõl oszt kész. ne udvariaskodjál. plussz amikor elõször kapcsoltad be a kamerát, azt se kellett volna, annak se volt értelme. na mindegy, ami megtörtént, azon nem tudsz változtatni. én a helyedben most már elmondanám a pasidnak, mindent, elismerve, hogy hülye voltál. már csak azért is, mert aki akkora tapló, mint ez a srác volt veled, hogy igy kizsaroljon melltartós képeket (mellesleg az manapság már nem akkora szám), abból az emberbõl én lazán kinézem, hogy már fenn is vagy a neten valahol. akkor meg már csak idõ kérdése, mikor találkozol te, vagy a pasid a képpel.
Nézd. Szerintem ezen már nem igazán lehet változtatni, ami történt, megtörtént. A többi hozzászólóra reagálva: velem is volt már olyan, hogy egy fickó ismerõsömre hivatkozva (mármint hogy másnak adta ki magát) bekapcsolta a kameráját, én föl se ocsúdtam, már a meztelen testét láttam a képen. Na oké, nekem az elsõ mozdulatom az volt, hogy leállítottam a kamerát, a második pedig, hogy tiltottam a fickót... Szóval ebbõl csak azt akarom kihozni, hogy ez a kamerás dolog nem biztos ám, hogy olyan egyszerû, mint amilyennek tûnik... Meg aztán gondoljatok bele, egy 16 éves lány manipulálható, talán sokkal jobban, mint bármelyik más korosztály... Én azt csinálnám, hogy figyelmeztetném én is õt, hogy tudok olyat lépni, amitõl egy életre elmegy a kedve a kamerás beszélgetésektõl, de még az internettõl is... ezután beszélnék a barátommal, és a legelejérõl kezdeném a történetet. viszont, az is megfordult a fejemben, hogy mi történne, ha a fickó valóban beszélne a barátoddal? Mit mondana neki? A barátod elhinné? Nem kelne a védelmedre? Nem osztaná le õt? Bár, ne játssz a tûzzel. Állj a barátod elé, és légy õszinte. Ha nem tudsz együtt élni a gondolattal, hogy a másik talán beszél vele.. Bár, ez a legtöbb esetben csak üres fenyegetõzés, mint mikor a tanár azzal fenyíti a diákot, hogy "beszélek szüleiddel, tudom ám, hol érjem el õket." - Azt hiszed, pont arra van ideje meg kedve, hogy megkeresse õket, és elpanaszolja, hogy a gyerek ezt meg azt nem csinálta meg? Na, sokat pofáztam már, ebbõl már te se tudod leszûrni a lényeget: -õszinteség! És ha ezért szakít veled, akkor talán jobb is. Én ezért biztosan nem szakítanék, de hát én lány vagyok, máshogy gondolkodom... meg abból mi lenne, ha a párom félmeztelenre vetkõzne egy másik lány elõtt kamerán? Abszurd már a feltételezés is... (23/L)
Figyu, ha tényleg nem akartad volna, akkor nem teszed meg. Ennyi. Mi az, hogy fenyeget? Szépen leírtad volna neki, hogy hagyjon békén és húzzon a francba, ha pedig bemárt a pasidnál, akkor egyszerûen tudod bizonyítani, hogy lekoptattad, az MSN elmentett üzeneteivel. Már ott elcseszted, hogy elõször hagytad magad és nem tiltottad le megint (akár a 20. emilcímrõl is!). Nem csodálnám, ha a pasid abban a percben szakítana veled, amint elmondod neki. Te is szakítanád, ha a pasid bevallaná, hogy egy másik csajnak félpucérra vetkõzött, nem? Ha mégis elmondod neki, akkor sztem találj ki valami jobb kifogást, mert ez így harmatgyenge...
Látod h*lye p*csa vagy...vetkõzöl másoknak kamera elõtt. 16 és fél éves XD. Majd kinövöd.
Én is elmondanám a helyedben õszintén az egészet a barátodnak. Viszont hozzá kell tennem: ha most mész az utcán, és valaki megfogja a segged, aztán elkezd zsarolni, hogy hagytad és elmondja a barátodnak, akkor le is fekszel vele, csakhogy ne mondja el??Nem kell válaszolnod...Én személy szerint nem bíznék meg tovább benned és semmi szükségem olyan nõre, akit mindennel meg lehet etetni.
Pfhú , mekkora problémák!Nem vagy semmi!**
Majd legközelebb nem fogszg qrválkodni, akkor nem kerülget a sirógörcs se!Inkább azon sirnál, h kis rib*nclelkû vagy!**
Vannak itt cifra válaszok:D Ha tudtam volna, hogy ez a korosztály ilyen hülye, mint a kedves kérdezõ, csak ilyen lányokkal ismerkednék:D:D:D A leghelyesebb, amit tehetsz, hogy öngyilok leszel:D:D Na jó, komolyan kicsit...:) Szóval [email protected], ez tény... De ha abba belegondolsz, hogy mikor elõször fenyegett, és arra nem reagálsz, akkor most nem lennél ekkora [email protected]? Most már tényleg van mivel fenyegetnie, ajánlom az msn kerülését, aztán rejtve bejelentkezel, tiltod a tagot teljesen, és reménykedsz, hogy nincs Messenger Discovery-je, ugyanis az jelzi, ha letiltod, és megint felvehet egy másik címrõl... A barátodnak meg szépen bevallassz mindent, és küld el neki a naplózott beszélgetést is, hogy lássa, hogy te nem voltál benne, ennyi... Amúgy sztem nem akkora katasztrófa ez, nem minõsül megcsalásnak azért sztem...
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 02:02 Igen, azzal fenyegetett. Még nem is lett volna probléma, hogy beszélek vele, de megígértem elõtte a barátomnak, hogy nem fogok. Csak nagyon nehezen tudjuk megbeszélni a dolgainkat, mert nem bízik se bennem, se senkiben. Én tudom, hogy ez egy nagy hiba, mert bizalom nélkül nincs kapcsolat.. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:03 Örülök, hogy te nagyjából megértesz.. Gondolkodtam én is, hogy mondom neki, hogy olyat teszek, hogy egy életre megbánja, de szerintem nem lenne jó ötlet fenyegetni õt. Amúgy naplózza a pasinak a beszélgetéseket, így szimplán el tudná neki küldeni, és lõttek az egésznek, mindegy, hogy kinek hisz, neki van bizonyítéka. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:03 Szerintem te is tudod, hogy ez teljesen más, mint az a helyzet. Annyi már biztos, hogy bevallok neki mindent, jobb ha én mondom és nem õ. Aztán meglátjuk mi lesz. Köszönök minden értelmes választ, tanácsot.. Idegbeteg válaszok meg no comment. Most kívánnám azt, hogy csak egyszer kerüljetek ilyen helyzetbe, de nem süllyedek egy szintre az ilyenekkel. Hogy mi lesz a vége, megírom itt is, hátha valakit érdekel. Tiszta brazil szappanopera..
háát nézd te voltál a hibás ez tény.de nem értem mivel tudott rávenni arra hyg levetközz a a kamera elött?! mindeg végül is.alényeg , hogy ha elmondod , akkor tuti szakít, és sajnos jogosan.
Hát sajnálom kisanyám de kizárt, h ilyen helyzetbe kerüljek, ugyan is van tartásom, és nem hagyom , hogy fenyegessenek!Ilyen helyzetbe csak a buta naiv kis ribik kerülhetnek!Sajna ez van!Viseld a következményeit, és ne sirjon a szád!**
A másik meg, hogy elég mélyre süllyedtél, nehogy már még te játszad itt azt a nagy eszedet!Vagy talán pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy csináld meg!MINDEN ESETRE LOGIGÁD AZ VAN!"MEGFENYEGETNEK" hogy elmondják a pasidnak, h msn-eztetek, erre levetkõzöl?Ja erre biztos nem lenne jobban kiakadval a pasi?!Hagyjuk is inkább, mekkora idióta emberek vannak, nem semmi!**
Szerintem a barátodért sem lenne nagy kár.
Kezdetnek köszönj rá!
Kezdj el vele beszélgetni! 31N
Kezdeményezz vele beszélgetést!
Hivd el egy fagyira:) Ez általában meglágyítja a legzordabb szívet is:D
A kérdező hozzászólása: A tegnap elõtt voltam hozzá, kint beszélgetünk a kapuba csak olyan szégyellõs, megöletem éreztem hogy megfogott végem van bele vagyok esve.Nekem kéne rámenõsebb lennem segitsetek

Mit csináljak? Tudom, hogy nem teljesen normális dolog, de nagyon rosszul viselem ezt a helyzetet

Igen, kiírtam már egyszer a kérdést, de csak egyetlen egy választ kaptam sajnos... Kb másfél hónapja láttam egy fiút a buszon (egyszeri alkalom volt, máskor nem járok arra), aki már akkor szimpatikus volt nekem és valószínűleg ő is hasonlóan vélekedett rólam, sokszor összetalálkozott a tekintetünk. Aztán telt múlt az idő és nem tudtam kiverni a fejemből, pedig még csak nem is beszéltünk. Fura dolog, tudom, de nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy beássa magát a gondolataimba. Végül megkerestem facebookon, és mivel egy hónap múlva sem tudtam kiverni a fejemből, ráírtam, persze nem vallottam neki szerelmet. De akkor elkezdtünk beszélgetni, és nagyon jól kijöttünk. Örült, hogy írtam neki, aztán már a 2-3. beszélgetésünkkor elég komoly (lelki) témákat feszegettünk. Később írta is, hogy ez mennyire tetszett neki, mert olyan természetesen jön minden és mennyire egy hullámhosszon vagyunk. És tényleg az érdeklődésünk is nagyon hasonló. Az egészet valahogy olyan sorsszerűnek érzem, pedig nem hittem benne, de mégis ez a történet olyan fura, soha nem csináltam még hasonlót, hogy így letámadtam valakit ilyen kis hülyeség miatt, de nagyon is jól tettem, különben soha nem derült volna ki, mennyire hasonlóak vagyunk. Viszont az utóbbi beszélgetéseinknél kicsit úgy éreztem, hogy nem annyira bőszavú, mintha nem érdekelném annyira, kicsit talán mint amikor le akarunk rázni valakit. De aztán rámírt, szóval annyira nagy gond nem lehetett talán. Legutóbbi beszélgetésünknél meg is említettem neki, mert amúgy is hasonló témáról volt szó, és nagyon aranyosan reagált, mondta, hogy dehogyis, egyáltalán nincs erről szó, elmagyarázta, h elfoglalt volt, és hogy jó velem beszélgetni és bármi ilyesmi van, akkor szóljak nyugodtan. Szóval nagyon boldognak kéne lennem, de mégsem vagyok az. Nem tudom, hogy szeretne-e többet vagy csak mint egy netes ismerős tekint rám. Egy környéken lakunk, max 10 km-re egymástól, de találkáról még csak szó sem esett. Beszélgetést is ritkán kezdeményez, pedig olyankor nagyon jól megvagyunk, viszont nem akarok nyomulni, nem szeretném elijeszteni magamtól. A fiúról tudni kell, hogy komoly mentális gondjai voltak, pánikbetegség, depresszió stb, kezelték is. Saját elmondása szerint ez azt okozta, hogy érzelmek nélküli lett. Azt nem mondta, h mitől alakult ki, de az alapján, amit mondott, azt szűrtem le, hogy volt egy komoly szerelmi csalódása. Tehát valószínűleg nem bízik a lányokban, vagy nagyon óvatos, vagy nem is tudom, talán nem tud egykönnyen szerelmes lenni. Én viszont mióta láttam, nem tudom kiverni a fejemből, felemészt a hiánya, ez a bizonytalanság. Általában jó kedvű, vidám lány vagyok, csak nagyon érzékeny, és most kezd úrrá lenni rajtam a szomorúság, már a tanulásra sem tudok koncentrálni. Nem tudom, mit csinálhatnék. Csak azt, hogy nekem szükségem van rá, még sosem voltam senkivel ennyire egy hullámhosszon, mégis mintha egy bástya lenne körülötte. Nem szeretném veszni hagyni az ügyet, de nem tudom mi lenne jobb, ha én írogatnék neki továbbra is, hogy éreztessem vele, hogy komolyan érdekel vagy ezzel elijeszteném. Õ sajnos ritkán ír nekem. Remélem tudtok segíteni megfejteni, hogy ő mit érezhet és hogy én mit tehetnék ez ügyben. Bárminemű véleményt, gondolatot, tanácsot szívesen meghallgatok. Õ 21F, én 18L

Legjobb válasz: Ha megfogadsz egy jó tanácsot nem vállalsz be problémás pasast. Megalkudni ráérsz 40 éves korodban is. Mentálisan problémás, pánikbeteg, depressziós... micsoda kilátások. Sajnálom a srácot (ha egyáltalán igaz, amiket leírt magáról neked), de fiatal lány vagy elõtted az élet keress más fiút! Normálisat!

Ha megfogadsz egy jó tanácsot nem vállalsz be problémás pasast. Megalkudni ráérsz 40 éves korodban is. Mentálisan problémás, pánikbeteg, depressziós... micsoda kilátások. Sajnálom a srácot (ha egyáltalán igaz, amiket leírt magáról neked), de fiatal lány vagy elõtted az élet keress más fiút! Normálisat!
A kérdező hozzászólása: A betegsége már szerencsére elmúlt és biztos, hogy igaz, amit mondott. Csak attól tartok, hogy a csalódása befolyásolhatja most a hozzáállását a lányokhoz
A kérdező hozzászólása: A betegsége alatt változott meg, sokkal érettebb, komolyabb lett. Most, hogy túl van rajta, szerintem nem "problémás pasas", mindenbõl lehet tanulni és õ tipikusan olyan, aki tudja mit akar és küzd az álmaiért, tehát nem hiszem, hogy megoldhatatlan problémák merülnének fel
A pánikbetegségbõl mint bármilyen más mentális betegségbõl nem lehet kigyógyulni csak figyelni rá! Ezek után sokkal könnyeben fog elõjönni mint amikor elõszõr kialakult... De ettõl függetlenül én azt mondanám neked hogy hívd el randizni, találkozni, beszélgessetek ne a gép elõtt hanem egy tea mellett. Teljesen más és ott majd kiderülnek a dolgok, egy gépnek mondani dolgokat vagy írni teljesen más mint élõben. F30 Még azt hozzátenném hogy manapság egyre nagyobb "divat" a pánikbetegség mind nõknél mind a férfiaknál.... szóval ettõl még nem kell leírni senkit. Mondjuk arra még kíváncsi lennék hogy találtad meg a facebookon ha nem tudtál róla semmit, végignézted az összes embert? Mennyi ideig tartott?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! Nem volt egyszerû megtalálni, annyit sejtettem, hogy melyik suliba jár és hogy hol lakik, ezek alapján kezdtem keresni. Egy másik fiút találtam meg, akivel akkor volt, és az õ ismerõsei között bukkantam rá. Idõben nem tartott sokáig, viszont majdnem feladtam, csak amikor az ismerõsét találtam meg, akkor kezdtem örülni, hogy legalább van honnan kiindulni. Az az igazság, hogy én nem nagyon merem elhívni, mégis csak én vagyok a lány, egyébként se vagyok egy rámenõs. Pár hét múlva viszont lehetséges, hogy összefutunk egy eseményen, reménykedem. Mostanság nem nagyon beszéltünk sajnos:(

Mit csináljak? Tudom, hogy depressziós vagyok - ki lehet ebből jönni gyógyszer, illetve pszichológus nélkül?

Nincs értelme az életemnek, egyedül vagyok, távol az otthonomtól és nincs módomban hazaköltözni a szüleimhez, mert az apám gyerekkorom óta fajtalankodik velem és bántalmaz is. Nem vagyok már tini, feln?tt n? vagyok, legalábbis annak látszom... Nem találok munkát már egy éve, persze próbálkozom, de nem kellek sehova. Csak a négy fal között élem az életem, nap mint nap számolom az órákat, perceket. Akarnék én belekezdeni valami új dologba, de úgy érzem, már nem tudok. Arra sincs er?m, hogy az ágyból kikeljek néha. Az utcára lemenni? Komoly er?feszítés... Nem akarok pszichológust! Egyszer elmentem egyhez és csak ült ott és bambán nézett rám, amíg beszéltem, majd megkérdezte miben segíthet? Na kössz! Most mondtam el - depressziós vagyok... talán ebben. :S Hogy lehet ebb?l kijönni pszichológus és gyógyszerek nélkül? Boldog akarok lenni és vidám, mint régen... :(

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járok én is, de nagyon nem vagyok depressziós. De régen az voltam, még a pszichiáter is kezelt. Nincsenek barátaid, akikkel kimozdulhatnál, programokat szervezhetnél?

Hasonló cipõben járok én is, de nagyon nem vagyok depressziós. De régen az voltam, még a pszichiáter is kezelt. Nincsenek barátaid, akikkel kimozdulhatnál, programokat szervezhetnél?
Valakinek a segítségével lehet ebbõl kijönni. Egymagad nem fogsz! És itt most nem konkrétan orvosi segítségre gondolok, hanem az az illetõ lehet egy szerelem, nagyon jó barát, rokon vagy bárki. De ha nincs ilyen személy a környezetedben, akkor pedig orvos. És nem mindegyik orvos olyan, mint akit te éppen kifogtál. Én pont most voltam az elsõ találkozáson egy pszichológussal és egyáltalán nincs rossz véleményem a dologról, sõt! Mondjuk én nem depressziós vagyok, hanem szorongós.
Így, hogy tudod minden okát, egyedül elég nehéz. Mikor én durván depressziós lettem úgy egy év szenvedés után "elmúlt", minden nemû gyógyszer és pszichológus segítsége nélkül. Viszont pár év után belekerültem egy tünetekben sokkal gazdagabb nyomorult lelkiállapotba és akkor már pszichológushoz fordultam. Én nem tartom hülyeségnek. Lehet, hogy nem a megfelelõ emberhez fordultál, de meg kell hagyni a páciensnek is kellõen nyitottnak, befogadónak kell lenni (meg persze nem árt az összhang a felek között).
Ha nincs senki, akihez fordulhatnál, marad a pszichológus. Keress másikat, valószínûleg pont egy nemmegfelelõt fogtál ki.
A kérdező hozzászólása: No, igen, lehet, hogy megérne még egy próbát - egy másik orvossal... olyan nehéz elfogadni, hogy egy idegen segítségét, úgy vagyok vele, hogy ha önmagam nem tudom megoldani a lelki problémáimat, akkor egy idegen hogyan tudná...? Barátaim a szülõvárosomban vannak, ahol felnõttem, csak hát ugye én az ország másik végébe költöztem az apám elõl, itt meg nehezen találok új barátságokat, eddig még nem sikerült (két éve élek itt). Egyedül meg az utcára is nehezemre esik lemenni, nemhogy szórakozni menjek... meg amúgy pénzem sincs nagyon rá így, hogy munka nélkül vagyok. Kilátástalanság van.
Érzelmi terápiás technikát mindenképpen kell keresned. Ha minden igaz egy szexuál terápia sem jönne rosszul csak ezek jó sok lébe kerülnek.
Itt sem az idegen oldja meg a problémádat, hanem saját magad. A pszichológus inkább egyfajta támpont, segít, hogy ne magadba vergõdj, elmerülj a tehetetlenségben, vagy tévúton járj, felesleges köröket fuss, hanem eligazít saját magadban. Változtatni így is elég kemény meló lesz, maga a szakember nem igazán vesz le súlyt a válladról, csak utat mutat. (Meg ha jó fej, néha jól irányzottan "seggbe rúg".)
Én is mindenképpen felkeresnék egy szakembert. Anélkül úgy, hogy a saját apád szexuálisan és fizikálisan bántalmaz, még inkább nem fogsz tudni egyedül kigyógyulni. Ezek súlyos mentális problémákat okoznak, ezért még mielõtt leugrassz a tizedikrõl elmennék a helyedben, hogy kigyógyuljak. Pszichiáter és pszichológus pedig csak együtt segíthetnek. Csak a pszichiáter, gyógyszerrel nem, csak a pszichológus pszichoterápiával nehezen javíthat az állapotodon. Olyan pszichológust meg ott kell hagyni, aki csak néz rád bambán és nem tudja mihez kezdjen veled. Keress egy klinikai szakpszichológust, aki naponta foglalkozik betegek tömegével.
Próbálkozz meg egy pszichológussal, egy másikkal! Egy jó barátomat is megerõszakolták, egy évig nem beszélt szinte gy szót sem és végül egy pszichológus rendbe tette. Persze igaz, amit fentebb írt valaki: a pszichológus csak támpontokat tud adni, végsõ soron magadat teszed rendbe. Nem minden pszichológus tud segíteni, de ettõl még próbálkozni kell! Munkát mindenképpen keress! Tudom, milyen nehéz, én is voltam eleget munkanélküli az utóbbi években. De az egy nagy plusz, ha felkelsz reggel és bemész emberek közé és valamiféle kapcsolatod kialakul velük. Segít nekilendülni a világnak. Elsõre az is jó, ha vendéglátózol, vagy egyéb keveset keresõ helyen vagy, legalább emberek között vagy. Közben kell keresni másikat is, lépcsõrõl lépcsõre lépegetni felfele!

Mit csináljak? Tudom hogy hülyeség.

17 éves lány vagyok. Tudom hogy az én koromban gyakran el?fordul hogy a lányok belezúgnak olyanokba akiket nem is ismernek. De nálam ez már több mint 2 éve tart! És nem úgy élem meg mint jó, hanem nyomasztó. Õ azt sem tudja hogy létezek, találkozni se fogunk, sokkal id?sebb nálam. Tudom primitíven hangzik, pont ezért nem is mondanám senkinek..Hogy tegyem magam túl ezen a hülyeségen?

Legjobb válasz: majd elmúlik magától! ne aggódj! nekem is volt ilyen! és elmúlt! szerelmes voltam valakibe, aki szinte hozzám se szólt, csak láttam mindig! egy idõ után elfelejtettem!:)

majd elmúlik magától! ne aggódj! nekem is volt ilyen! és elmúlt! szerelmes voltam valakibe, aki szinte hozzám se szólt, csak láttam mindig! egy idõ után elfelejtettem!:)
nekem is volt ilyen (azért még mindig tart egy kicsit) másfél évig szerelmes voltam tesóm haverjába csak én minden nap láttam akár órákra is mert sokat volt nálunk.. de elmúlt..bár ha most elkezdene közeledni nem utasítanám vissza..:)
velem is volt ilyen, 3évig voltam szerelmes valakibe, sosem beszéltünk, néha köszöntem neki, akkor visszaköszönt és ennyi..de elmúlt, neked is el fog. :)

Mit csináljak? (Tudom, hogy ez így nem túl érdekes kérdés, de lécci olvassátok el)

Szóval van egy kutyám.Egy Bischon havanese(Bocs ha nem jól írtam).Ami elég kicsi kutyafajta.Sorházban lakunk és a közvetlen szomszédunk utálja a kutyákat meg úgy mindent.

Legjobb válasz: Tanúkat szereznék, és állatkínzás alapos gyanújával feljelenteném. Manapság szerencsére már elég rendesen büntetik azt...

Tanúkat szereznék, és állatkínzás alapos gyanújával feljelenteném. Manapság szerencsére már elég rendesen büntetik azt...
Ha van rá pénzetek szereljetek fel kamerát, és hívjátok fel rá a szomszéd figyelmét hogy felveszitek amit csinál és ha [email protected] a kutyát feljelentitek állatkínzásért.
19:57 De egy kretén idióta barom az ilyen, mert ahelyett hogy szólna a kérdezõnek kínozza a kutyát +megpróbálja megmérgezni.
Ne engedd ki õt a teraszra. Vidd helyette sétálni.
De a szomszédod mit tegyen, ha neki meg ilyen a szomszédja?
Bocsánat, azért mégis... a fal mindkét oldalán ember lakik (meg kutya), bizonyos jogokkal. Nem okvetlenül idióta kretén, aki nem szereti azt, amit én. Azért ezt lássuk be. Ilyenkor áthidaló megoldást kell keresni. A szomszéd nem vett kutyát, neki csak a hátrány jutott ebbõl.
A kérdező hozzászólása: Ja, és bocsi az ékezetekért
Na, hát akkor ismerjük el, elég nehéz természetû szomszéd lehet, ha így van. Ha soha nem próbálkozott megbeszélni a problémát, akkor nem normális az eljárás.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor köszi a válaszokat. Szerintem írok neki egy levelet, melyben kulturáltan fogalmazva leírom, hogy valamit tenni kéne neki is nekünk is. Ha erre se javulna a helyzet szerintem megy majd szépen a kamera, és aztán a tanúk már megvannak, és aztán a feljelentés is....
Most tényleg a szomszéd lakásba szeretnél levelet írni? Csöngess be, mondd meg neki, hogy meg szeretnéd beszélni vele ezt a helyzetet, mert egyikõtöknek sem jó, és te hajlandó vagy a kompromisszumra. Ott elmondja, hogy õ mit szeretne, te elmondod, hogy mit tudsz ebbõl tenni, és máris meg van oldva.
Én megtenném hogy kiteszek egy kamerát arra a helyre ahol a szomszéd bántalmazza a kutyát, amíg kint van a teraszon és ha nem akar rosszat akkor hagyja. Ha meg megteszi ott van a videó. Sima fényképezõgép is elég csak legyen kint
Szilvi & Argos valaszat csak ennyivel egeszitenem ki: http://orszagosallatvedorseg.hu/
A kérdező hozzászólása: Hát nem szólt soha hogy zavarja csak egyszeruen ha vakkant rogton nyilik az ablak, és ott sipol a sárga sokkolójával, meg uvoltozik a kutyaval. (Pl. ilyeneket:Te tetves dog, meg rohadek kutya, stb.
Jelentsd fel. Amúgy meg a szomszédnak kistestû kutya esetén nincs sok beleszólása. nekem is bichonom van, és senki ne mondja nekem, hogy olyan idegesítõ az ugatása, mint pl. egy németjuhásznak. ez most olyan mintha neki születne gyereke és sírna, na de nem a te gyereked akkor megmérgeznéd? tudom, hogy kutya meg gyerek nem egyre megy, de semmi köze sincs hozzá, amíg nem jelent rá veszélyt a kutya, vagy nem olyan idegesítõ. de hogy néha ugat, az elviselhetõ-
Jó , de nehogymár ne tudja elviselni , hogy pár percig kint van egy kiskutya, és néha-néha vakkant egyet....Még az sem indok, hogy nagy kutya, és fél tõle. És ha már jogokról van szó: mért kell mérgezni, nem tud beszélni az az idióta, hogy esetleg szóljon, ha zavarja valami....
Jó, akkor most kérdezzük meg a kérdezõk, hogy nem szólt soha a szomszéd, hogy valami baja van a kutyával??
Mondjuk elég 1 álkamera is, nem kell tudnia senkinek hogy nem igazi.
A kérdező hozzászólása: Köszi az egyutterzest amugy szoktam vinni setalni, de pl. enni a teraszon kap meg amikor tanulok akkor is kinn van. Köszi a válaszokat! :)
Elõzõ vagyok, a kérdést 19:49-esnek címeztem , elnézést :)
Utolsó: mért milyen? A szomszédja nem normális, sötét barom, aki nem bírja elviselni egy kiskutya vakkantását. domikaki9889 vidd ki a kutyust sétálni, és nagyon figyelj rá, nehogy csináljon vele valamit az a barom . Fú, ez most nagyon felhúzott. Hogy létezhetnek ilyen beszûkült sötét sznobok????
A kérdező hozzászólása: Köcce a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!