Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak szűz (119 db)

Sosem jó az ilyeneket tervezni.
Védekezni, védekezni, védekezni.... Ezt nem gyõzõm hangsúlyozni. Nem megszakításosan, hanem óvszerrel, vagy fogamzásgátlóval!!!
Járj utána a dolgoknak, hogy minél kevesebb baki legyen.
ha eleve bizonytalan vagy és itt kérdezgetsz utána, akkor már eleve nem jó az egész. a barátodban nem tudsz eléggé megbízni?
soha ne tervezzétek meg elõre mikor szeretnétek egymással lefeküdni
A védekezési módot nem ártana elõtte átgondolni. :)
Olvass utána, hogy óvszeres védekezésnél (gondolom azt fogtok használni) milyen gyakori bakik és ijedelmek szoktak lenni, hogy legalább az ne rontsa a hangulatot. De egyet értek az elõttem szólókkal, nem hiszem, hogy jó az ilyet elõre tervezni.
Óvszeren kívül szerezz valami szolidabb italt is. Esetleg síkosítót.

Mit csináljak? :/ Szűz vagyok, barátom sok lánnyal volt már. Akik sokkal tapasztaltabbak. Mi lesz, ha velem nem fogja élvezni a szexet? Vagy, ha nem tetszem neki ruha nélkül? Nem izgul fel, ilyesmik. Nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: én is paráztam ezen, de élvezte is és tetszettem is neki uha nélkül (még ha nem is vagyok egy modell alkat) mert azt mondja úgy tetszem neki ahogy vagyok úgy vagyok tökéletes...ez valószínüleg az összes szerelmes így gondolja a párjáról szóval ne aggódj:) felizgulni fel fog attól nem kell tartanod mégis csak pasi :D és a fájdalom egyén függõ nem iszonyúan fájt :/

én is paráztam ezen, de élvezte is és tetszettem is neki uha nélkül (még ha nem is vagyok egy modell alkat) mert azt mondja úgy tetszem neki ahogy vagyok úgy vagyok tökéletes...ez valószínüleg az összes szerelmes így gondolja a párjáról szóval ne aggódj:) felizgulni fel fog attól nem kell tartanod mégis csak pasi :D és a fájdalom egyén függõ nem iszonyúan fájt :/
Elõször is ne parázz. Ha kétségeid vannak, még nem vagy felkészülve rá. Ne azért veszítsd el, mert õ így akarja, majd jön az magától, ha elég érett leszel hozzá. Ha nehezen engeded el magad, azt érezni fogja és magában keresi majd a hibát, ezért sem jó, ha félsz. Kissé önbizalom-hiányosnak tûnsz. Ha tetszel neki ruhában, akkor ruha nélkül is. :) A felizguláshoz sokszor nem elég egy meztelen test, valami más is kell oda (érzéki elõjáték, vagy valami más). Nem tudom, hogy fájni fog-e, nem vagyok lány. :D
én a párommal ugyanígy vagyok. sokkal tapasztaltabb és tapasztaltabb lányokkal volt már. nagy kincsnek tekint engem, mivel Õ volt nekem az elsõ. ruha nélkül is egész biztos bejössz neki, hidd el. ;) ha meglátja a nõi idomokat a férfi, nehezen tud ellenállni. :D mindenkinek változó, hogy fáj-e. én csak véreztem egy kicsit, nem fájt, mivel a legelsõ szeretkezés elõtt ujjazott, kitágított már elég rendesen, innentõl kezdve már simán ment. =)
Csakhogy nem azok a lányok a barátnõi ;) Ha jobb nõi voltak nálad, akkor nyilván nem véletlenül van veled és nem mással. :) Nagyobb a mellük? Na és? Azt hiszed, egy pasinak csak a mellek számítanak? Egy éjszakára talán, de aki hosszabb távra tervez, annak semmiképp. Nekem pl. nem számít, ha nem nagy. :) Formás legyen, feszes. Az se gáz, ha nem. Nyilván nem a tested miatt van veled. De ha jó az alakod, az már jó. :)
De ne a barátod kedvéért veszítsd el.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem miatta...én is szeretném már :) csak hát a csajok akikkel volt...nem is érek a nyomukba :/ nincsenek nagy melleim...:/ amúgy vékony vagyok, nincs csúnya alakom
nem kell félni ;-) én mindig mindentõl félek, ehhez képest mikor már ott tartottunk barátommal, akkor már nem féltem, és nekem pl. annyira nem fájt (pedig nagyon alacsony a fájdalom-küszöböm, de nekem ez még tûrhetõ volt) 15/L
Szexelj velem :)
Simogasd, vetkõzz le. :)
Szûz is akarsz maradni, vagy nem? Hány éves vagy? Ahhoz, hogy a barátod FELizguljon nem kell különösebben sok dolgot tenni, csak légy szexi! A kisugárzás a legfontosabb.
A kérdező hozzászólása: nem célom szûznek maradni, de nem lenne gáz az sem, ha csak egy jó petting lenne belõle. 19 vagyok
azt amit egy nem szûz lány: simogasd, hosszú és mély csókok, harapd/csókold a nyakát
Mutasd meg neki a pénztárcádat.
masszírozd, nyalogasd a fülét, aztán a farkát is... az mindig beválik. ;) ja és ha gondolod finghatsz is közbe, a szagok mindig FELkeltik a fiúk érdeklõdését. akkor tuti eláll a lélegzete, ezt KEMÉNYEN ÁLLítom neked ;)
legyél kihívó ruhában, csókolózás közben simogasd, túrj a hajába, harapd meg kicsit az ajkait, csókolgasd a nyakát, kellesd magad. lány vagy te is, biztos menni fog. majd úgy is látni fogod, hogy mi az, ami tetszik neki
Hát szerintem nem lesz nehéz dolgod, ha a barátod nem meleg... :) Szerelmeseknél elég egy olyan tekintet, tapasztalat. :$

Hogy tudnék jól átesni az első sexen? 24 éves szűz srác vagyok. Mit csináljak? Az idő ketyeg. Mennyire késtem el? Miből maradtam ki?

Sose voltam szerelmes és senki iránt sem éreztem még semmit.A korombeliekkel ill.a fiatalabak nem fog össszejönni,az id?sebbek sem szeretnének tanítani.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem picit tényleg késésben vagy, de nem gond hiszen sosem attól függ mikor veszted el, hogy mások mikor szokták, hanem, hogy a partnered mikor szeretné. Amugy én 18 éves vagyok és még szüz. Nekem csak az számít, hogy a párom mikor szeretné. Amugy meg nem minden a szeretkezés...Hameg sex kell csak meny le vmi discoba szedj fel valakit aki eleget ivott, najó nem ez szélsõséges péda:D,de mondjuk az erkölcsi rendedtõl függ. Én személy szerint kívánom, hogy minnél hamarabb találj valakit akit szeretni fogsz és áteshetsz rajta. Ha pedig igazán szereted nem fog gondot okozni, hogy bemutasd otthon. Muszáj pontos-jé amugy:D és fiatalabbak buknak az idõsebbekre.

Szia! Szerintem picit tényleg késésben vagy, de nem gond hiszen sosem attól függ mikor veszted el, hogy mások mikor szokták, hanem, hogy a partnered mikor szeretné. Amugy én 18 éves vagyok és még szüz. Nekem csak az számít, hogy a párom mikor szeretné. Amugy meg nem minden a szeretkezés...Hameg sex kell csak meny le vmi discoba szedj fel valakit aki eleget ivott, najó nem ez szélsõséges péda:D, de mondjuk az erkölcsi rendedtõl függ. Én személy szerint kívánom, hogy minnél hamarabb találj valakit akit szeretni fogsz és áteshetsz rajta. Ha pedig igazán szereted nem fog gondot okozni, hogy bemutasd otthon. Muszáj pontos-jé amugy:D és fiatalabbak buknak az idõsebbekre.
Amugy így hogy 24 éves vagy nem biztos hogy csak az idõsebb korosztály fog tanítani. Szerintem keress egy lányt, járj vele, be se kell mutatnod õt és feküdj le vele. Szerintem lecsúsztál a tiniszex idejérõl, meg a részeg egyéjszakások elsõ harmadáról, de Te életed. A szexhez nem kell érezelem.
A kérdező hozzászólása: Üdv Te 18 évesen összejönnél egy 24 éves szûzzel?Nem tartanád gáznak? Pont aza része nem fog összejönni, hogy felszedjek valakit akár a dicoban amikor már részeg. Tisztában avgyok azzal, hogy egy 18 éves fiú nehezebben jön össze egy 18 éves lánnyal, mint egy idõsebb csak nekem ilyenkor már tudnom kellene egy s mást. Lehet, hogy én csinálok elefántot belõle, de nem számít, hogy milyen az elsõ? Ha csak úgy érzelemk nélkül beleugrok egy egyéjszakásba ?
Nem vagy lekésve semmirõl, még ráérsz:) Én is szûz vagyok (21 éves srác) és még senki iránt nem éreztem nagy szerelmet. De nem érzem h le lennék maradva, de már nekem se ártana 1 bnõ...:) üdv
Tomi, te vagy az?
A kérdező hozzászólása: Nem Tomi vagyok.
Az elsõ válaszadó vagyok. Szerintem nem gáz 10 év korkülömbség megengedhetõ 18évtõl felfelé. (ugyértem egy 18 éves 28 al még oké, de ez alatt nem pl 17-27) Persze ez csak az én erkölcsi rendem én és a párom között 3 év van. Mindennek a lényege, hogy csinálj ugy mintha már megszokott lenne improvizálj, élj! Amit meg nemtudsz arról olvass. Ezért van ez az oldal is. Sok szerencsét;)

Az a bajom, hogy már 18 vagyok és szűz. Volna egy lány vagy kettő, akivel lefeküdhetnék de nem merek. Nem, tudom mit csináljak éles helyzetben. Mit tegyek? Mit mondjak?

Legjobb válasz: Nem szamit ha 18 eves vagy es szuz.S akkor mi van?A szuzessegvesztes nem kotelezo,es trend,csak a mai fiatalok csinalnak azt belole.Majd eljon amikor lesz egy komoly kapcsolatod es szeretni fogod azt akivel vagy,es erezni fogod akkor hogy leakarsz vele fekudni...addig csak kivancsisag az egesz. (egy 18eves lany)

Nem szamit ha 18 eves vagy es szuz.S akkor mi van?A szuzessegvesztes nem kotelezo, es trend, csak a mai fiatalok csinalnak azt belole.Majd eljon amikor lesz egy komoly kapcsolatod es szeretni fogod azt akivel vagy, es erezni fogod akkor hogy leakarsz vele fekudni...addig csak kivancsisag az egesz. (egy 18eves lany)
Nem maradtál le semmirõl.Majd ha lesznek érzelmeid a lány iránt, nem fog gondot okozni.De azt hiszem nem a lefekvéssel kell kezdeni, hanem szerelmi játékokkal, a másik testének megismerésével. Az elõzõ hozzászólónak üzenem, hogy helyesírásszakértõk az MTA honlapját látogassák.:-))
23 voltam az elsõnél. Ku®vákkal, [email protected] ne foglalkozz.
Tanulj meg írni (vagy lehet beszélni is). "Áles" "helyzetbe" sokat segít...
Igaza van az elsõ és a harmadik hozzászólónak is, ha majd eljön a nagy szerel, akkor felfedezitek egymás testét, és jön majd a szex is, mert akarni fogod a lányt, kívánni!ne olyan lánnyal csináld aki csak kéznél van, de nem szereted és nem szeret viszont!Akkor egy szex, és kész.Ha másnap is jólesne, akkor is kéznél lesz???
Amennyiben jól értem nem attól félsz hogy elveszted a szüzességed, hanem attól hogy mit csináljál konkrétan. Tehát ha akarod a dolgot veszettül, csak nem mered megtenni a szükséges lépést... A válasz sokkal egyszerûbb mint hinnéd. Ha veled van, minden bizonnyal Õ is akarja. Legyél bátrabb, és ne akarj többet mint ami jól esik. De tényleg ne!!! :) Elsõre egy érintés egy kézfogás is elég. Az a szikra... Késõbb bátrabb leszel. Simán lehet hogy tovább is léptek annál mint amirõl most azt hitted hogy nem fogod merni. Ez esetben azért óvszerrel rendelkezz :) ... Sokkal egyszerûbb átlépni ezt mint gondolnád. Annyiból azért egyetértek az elõttem szólókkal, hogy ez csak ebben a formában rövidke kaland lesz valószinüleg, de ki tudja lehet hogy tévedtünk, és hosszútávú. Szóval azt nem javaslom hogy csak várj a sültgalambra...

Amikor elöször szexelek a fiumal és én még szüz vagyok ö nem akkor tudni fogom mit csináljak? Vagy mit csináljak? Irányitani fog?

mer ö már nagyon akarja én is csak ne tudom h mit fogok csinálni abban a helyzetben 16/L 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: Ne görcsölj rá. Hagyd, hogy történjenek a dolgok. Mivel a barátod már nem szûz, tudni fogja mit és hogyan csináljon, rá bízhatod magad.

Ne görcsölj rá. Hagyd, hogy történjenek a dolgok. Mivel a barátod már nem szûz, tudni fogja mit és hogyan csináljon, rá bízhatod magad.
Én csak pettingeltem párommal, de nagyon oda figyelt rám, ha fájt abba hagyta, mondta, h ha valami nem jó azonnal szóljak stb... :) Én szûz vagyok, párom már rendelkezik bõven tapasztalattal ^^ Tehát nyugodtan bízd rá magad, én pl mindig nagyon szégyenlõs vagyok elõtte... A legfõbb bajom ez... 20L
Biztos tudja. Csak megfelelõen tartsd oda a puncid?
Menni fog az magától is, ne félj ;) Nem biztos hogy kellemes lesz, de minden együtt töltött aktussal jobbá és jobbá fog válni. Nem bonyolult dolog, élvezni fogod ha vigyáz rád! Csak engedd el magad, lehet hogy pár perc alatt annyira bele is jössz, hogy át is veszed az irányítást. Nem te lennél az elsõ a történelemben :D
Fogalmazásból elégséges, de szaporodni már azt akar....csúcs...a jövõ nemzedéke... 23N

13 éves vok és szűz, le szeretnék feküdni a barátommal. ő 15 és szűz. Le szeretnék először feküdni mással hogyha vele megfog történni akkor ne bénázzak és jó legyen. Mit csináljak, mikor menjek nőgyógyászhoz?

Szóljak a szüleimnek?

Legjobb válasz: Szrintem kkor se mással légy együtt elõször. Orvoshoz pedig akivel jónk látod azzal menj, bár édesanyád, vagy testvéred erre talán a legalkalmasabb, de egy közeli barát sem lehet utolsó. Eyébként ha úgy látod, hogy még kicsi vagy hozzá, akkor annyit leglább ki tudsz várni hogy betöltsd zt a bizonyos cselekvõképes kort:P És ezt beszéld meg abarátoddal is, biztosan megérti. Ha meg nem , akkor már baj van. És ezt az aggodalmad beszéld meg esetlegesen vele is, hogy esetlegesen õ mit szólna hozzá.Ha már vagytok olyan viszonyban, akkor errõl is el tudnátok SZERINTEM beszélgetni. A harmadik válaszoló voltam:)

Szrintem kkor se mással légy együtt elõször. Orvoshoz pedig akivel jónk látod azzal menj, bár édesanyád, vagy testvéred erre talán a legalkalmasabb, de egy közeli barát sem lehet utolsó. Eyébként ha úgy látod, hogy még kicsi vagy hozzá, akkor annyit leglább ki tudsz várni hogy betöltsd zt a bizonyos cselekvõképes kort:P És ezt beszéld meg abarátoddal is, biztosan megérti. Ha meg nem , akkor már baj van. És ezt az aggodalmad beszéld meg esetlegesen vele is, hogy esetlegesen õ mit szólna hozzá.Ha már vagytok olyan viszonyban, akkor errõl is el tudnátok SZERINTEM beszélgetni. A harmadik válaszoló voltam:)
Jaj, Babám! Elõször is. Azért fekszünk le valakivel, mert kapcsolatban vagyunk és szeretjük a másikat. Gondolom Te is szereted a barátodat. Na, ha szereted, akkor nem okozol Neki fájdalmat. Nem igaz? Mégpedig, ha mással lefexel, vagyis megcsalod, akkor az Neki nem fog jól esni, és ez enyhe kifejezés. Szerintem 13 évesen még nagyon korai lefeküdnöd Vele. Az elsõnek olyannak kell lennie, hogy mindig emlékezz rá és nagyon jó legyen, hogy örömmel emlékezhess vissza arra a srácra, hogy na igen, Vele vesztettem el, és mennyire szerettük egymást... Érted? Szerintem ha szeretitek egymást, akkor várjatok még pár évet. Nem kell sokat, csak kb 2évet. Szereted. Õ is szeret. Nem lesz ez sok. Viszont ez a 2év sokat jelentene a szüzességed elvesztése érdekében! Ugye értesz? Egyébként leülhetsz Édesanyáddal is beszélgetni, hogy mire készülsz és mit gondol errõl. Tudod: Õ hozott világra, Õ csak a javadat akarja és szivesen beszélgetne Veled errõl! De ne ijedj meg, ha azt mondja, amit Én mondok, hogy még korai. Hiszen 13 éves vagy! Nagyon fiatalok vagytok ehhez! És ezt ne negatívumnak vedd! Nem akarlak Én lenézni semmiben, hidd el! Remélem minden rendben lesz és még egy párszor átgondolod ezt az egészet! :)
Igen. Egyrészt beszéld meg leglább édesanyáddal a dolgot, másrészt leglább a 14. szóletésapodig várj, harmadrészt pedig csak annyit tudok felelni, hogy azon elgondolkodtál, hogy mi vn akkor, ha õ is ugyanígy gondolkodik? Hogy összefekszem mással elõtted, hogy neked jó legyen? Ha szeret elfogadja ami vele is ugyanaz, és te is tiszteletben tartod ezt. Orvoshoz mondjuk nyugodtan elmehetsz, abból baj nem lehet. És mindehez gyakorlás kell, nem lehet két pillanat alatt belejönni, ahogy mondani szokás.
De ha lefekszel mással akkor a kedves barátodat megcsalod:) Ha szeret a barátod akkor tud várni min.1évet
Akivel szeretnél! :) Akivel jobban érzed magad! Én édesanyádat javasolnám, de ha testvéreddel szeretnél vagy barátnõddel Vele mész! :) Biztos a védekezésrõl is beszélni fog majd a doki. Ha mindenképp le szeretnél barátoddal feküdni, akkor Vele tedd meg az elsõt! És nem lesz az bénázás... Felfedezitek egymás testét, nyali-fali, meg minden :) ) Vele tedd meg, ha szeretnéd, ne másik sráccal!
Hát sztem ha szereted a pasid ne feküdj össze mással. Meg a másik dolog, 13 éves vagy ezt még büntetik! szar érzés lesz ha a pasid 5 évig ülni fog egy korai szex miatt. ha a 14et betöltöd akkor utána már hajrá!
ne hragudj, a negyedik :$
Drágaság... egy idióta kis liba vagy. 13 évesen ne az legyen a legnagyobb gondod, hogy miként lehetsz a könyék legnagyobb kur..ja.
Te mit szólnál ahhoz, ha a párod, közölné veled, hogy: Figyu szivem, annyit bénáztunk már itt össze, úgyhogy tegnap lefeküdtem egy tapasztalt csajjal, hogy a szex jól menjen!" Ne legyél már hülye. Amíg ilyen baromság megfordul a fejedben, szerintem felejtsd el a szexet!!!
miért nincs még 6 külyköd????13 évesen nálatok már illõ... nah mind1 segíts magadon, az isten is megsegít javaslom:-magán nõgyógyász
folytatom:-anyutól vagytíz pofon, miután elmondtad neki a storyt, -NE DUGJÁL MÉG SENKIVEL!!!NAGYON GYEREK VAGY.... én 15 voltam, de már bánom, mint a szart.....
Kedves 13 éves! Szerintem nem kell lefeküdnöd senkivel! Még nem vagy érett a szexuális életre, várjál nyugodtan pár évet, semmirõl nem maradsz le! Ha pedig minden áron próbálkozni akarsz, akkor nem azzal kellene kezdeni, hogy megcsalod a barátodat! Beszélgess el anyukáddal a dologról, bár kötve hiszem, hogy örülne a gondolatodnak:) Magamból indultam ki, az én lányom 15 éves, de szerencsére még nincs ilyen problémánk, egyenlõre a fiúkat is hessegetem:) A testi érettség nem egyenlõ a szellemivel, ne feledd!
már eleve bajok vannak egy kapcsolatban, ha azt gondolod, hogy elõbb mással kell gyakorolnod azt amit a pároddal kellene csinálnod. a gyakorlás az az önkielégités. 13 évesen neked még a barbi baba való, nem a sex. basszus ezek a mostani kölkök egyéltalán nem értik milyen romantikus elmenni sétálni, fagyizni. milyen félénken odabujni egy sráchoz egy parkban a padon, vagy elmenni vele moziba, meccsre, netalán uszodába. ma már semmit nem érnek a lopott pillantások, a fantáziálás a másikról, és az, hogy a lány 14 évesen az elsõ csókjáról álmodozik????? Ha valaki úszni megy azonal beleugrik a vízbe vagy elõbb megnézi hideg, meleg netalán más mint amilyen neki kell... Miért kell az elsõ fickóval azonnal lefeküdni, anélkül, hogy tudnád milyen a várakozás édes érzése.
jézusom. 13 évesen szex???? az szép. gondolom te sem idén barnultál. egyébként ha már ennyi idõsen szexelni fogsz akkor jó hamar ki fogsz égni, és 25 éves korodra mikor épp a csúcson lehetnél senki le se fog szarni. de ha ez neked jó akkor hajrá.
Ezhülye... Fel nem fogom de komolyan... 16 vagyok nem vagyok valami idõs de 13 évesen eszemben nem volt tudatlanul lefeküdni bárkivel is (fiú)..... Én pl 16. évemet betöltve vesztettem el amikor eléggé érettnek tartottam magam pedig nem 1x 2x lett volna rá lehetõség gondolkodj pls...
A szerelemben a szex a szeretet testi kifejezése. Innentõl kezdve olyan nincs, hogy bénázunk. Orülök, hogy a másikat megérinthetem, élvezhetem a testét és erre vágyom a legjobban.... Ha elöször mással akarsz lefeküdni, hogy begyakorold a dolgot, az azt jelenti, hogy nem vagy szerelmes a barátodba. Egy szerelmes lánynak eszébe se jutna, hogy mással feküdjön le, mert az hütlenség, ahhoz, akit szeret, és szerintem, nem is birná megtenni... Ha el akarod veszteni a szüzességed, mert trendi dolog egy testi kapcsolatban élni, az más motivácio. Orvoshoz mindenképpen el kell menni, a megfelelõ védekezés miatt. Viszont egy ilyen kérdés után, azt tanácsolnám, gondolkodj el, te valójában mit érzel a barátod iránt? Mert szerelembõl kellene elkezdeni a szexulális életet! DE 13 éves korban még akkor is érdemes lenne egy kicsit várni!!!
Szerintem még az egész korai, hiszen ekkora baromságot csak az tud kérdezni, aki még egyáltalán nem áll készen a szexre
hát 13 évesen mondjuk az én fejecskémben is a pasik jártak már...és volt barátom is, akivel fogtuk egymás kezét pár hónapig...de a szexel mégis kibirtam valahogy 18 éves koromig...neked is ezt javaslom, nem fogod megbánni, ha vársz még pár évet (23/lány)
Szerintem ez még elég korai, az igaz h a mai fiatalok hamarabb érnek de akkor is.Talán még nem a "vágy hajt" csak a kíváncsiság.És attól h lefekszel elõtte mással még nem leszel tapasztalt, ahhoz idõ kell!És talán sokkal szorosabb is lenne a kapcsolatotok ha ezt azélmény együtt élnétek át elõször.Az pedig legalább értékelendõ h el akarsz menni orvoshoz, mások még akkor sem hajlandóak erre amikor vmi bajuk van.
Mi lett evvel a világgal..Még az a kisebb baj, hogy szexelni akarsz..De, hogy 13 évesen?:O Meg olyan..H mással lefeküdni..Hát gondolod akkor mással nem leszel béna?Gondolod, hogy egy olyan lánnyal majd pont mindenki leakar feküdni, aki miatt sittre vágják?Ráadásul az egész 1 alkalom aztán utána mintha nem is ismernétek egymást..Te nem gondolkodtál azon, hogy egy fiúnak(Mert 15évesen nem férfi..)mennyit jelent az, ha egy lány vele van elõször?Ha vele fexik le elõször?Ha nem ment rajta keresztül a fél világ?Az a baj, hogy nyilván nem maradtok sokáig együtt(Vagyis gondolom..De kitudja..)És amikor jön az igazi, neki már nemtudod odaadni magad ilyen értelemben..Na kicsit kitértem..Lényeg az, hogy mégis mit lehet elrontani?Meg..Te úgygondolod, hogy egyszeri alkalomtól profi leszel?Hát tévedsz!Szóval annyi eszetek legyen, hogy védekezzetek..De majd kíváncsi leszek, mit fogsz szólni ha majd a lányod a te pélád alapján hazaállít 10évesen terhesen.Na jóccakát.. /pici cutte/
Nem tudom, az elsõ válaszadük milyen szép nyugodtan tanácsokat osztottak ennek a kislánynak (Mert még az!), hogy mire figyeljen, mit csináljon.. (Tisztelet a kivételnek!) * Helloo... 13 éves vagy! Életed legnagyobb hibáját követnéd el, ha lefekszel egy másik sráccal, de akkor is ha a barátoddal! Az meg a pláne, hogy "Elõtte másik sráccal akarnád".. Te mit szólnál hozzá, ha azt mondaná a pasid "Boccs, de profi akartam lenni az ágyban, szexeltem elõtte egy másik lánnyal, nem baj ugye?" Hát peeersze hogy nem! Gondolkozz már! Én 15 éves vagyok, de 13 évesen még barbiztam, nem azért mert olyan éretlen hülye gyerek voltam, hanem mert nem a dugáson járt az eszem, ami ebben a korban normális, (hogy nem szexelsz..!!) Elhiszem hogy a pasid dugni akar, 15 éves, mindenre áll a dákó, de legyetek már ésszel! Várjál még ezzel pár évet, addig érd be hogy smaciztok meg társai... Áhhh.. >.< /Viki/
A kérdező hozzászólása: Szerintem is fiatal vagyok és ezt meg is értem csak már nagyon kívánom.egyébként azért szeretnék mással lefeküdni mert így is bénázunk még úgy mi lenne velünk!?
A kérdező hozzászólása: Ja igenn és anyukámmal kellene elmennme orvoshoz vagy mehetek egyik barátnõmel vagy estleg tesómmal?
A kérdező hozzászólása: És ugye nem fog olyan kérdéseket feltenni hogy miért akarom elveszteni vagy ilyesmit? és ha bemegyek õ elkezd beszélni vagy nekem kell kérdeznem vagy mi?
Kérdezgetni biztosan fog. ÉS el is fogtok szerintem beszélgetni. Ha egyáltalános vizsgálatot kérsz, csakhogy biztos legyél, hogy egészséges vagy, akkor alapvetõ kérdéseket fog feltenni, de ha valami olyasmire kérdez rá, hogy egyéb oka vane, hogy felkerested, akkor se hazudj neki, hanem csak az igazat, ez a te érdeked is. És egyébként is jobban fog tisztelni, hogy te legalább utánakérdezel, eémészhozzá, és õszinte vagy vele, mint akik erre tesznek magasról. megint a 4. voltam:)
A kérdező hozzászólása: harmadik válszolónak írom:hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: bocsi akkor a negyediknek
akárhány fiuval fekszel le elõtte akkor egy kis szerencsétlen béna leszel majd MERT mind testileg és mind szellemileg ALKALMATLAN vagy még a szexhez. a barátod pedig mindenképpen húzzon gumit, hogy ne szaporítsátok a hülyeséget.
A kérdező hozzászólása: Ez nem a bunóság honlapja én kibasszott véleményt és tanácsot várok nem leszólást kössszzz
jézusom végiggondoltad mirõl beszélsz?13évesen inkább koncentrálj a tanulásra, mint a szexre jesszus, másrészt, ekkora hülyeséget se hallottam még, h ne bénázz az elsõt letudod valakivel. te normális vagy?szerintem szólj anyádnak h adjon egy taslit de hamar, h észhez térj. és ne nõgyógyászhoz menj hanem olyan dokihoz aki gyógyszert ad a hülyeségedre. komolyan h ezek a mai fiatalok...
amugy mi a szart keresel itt, nem láttad a kiírást?18 év felett.mert a szexxel akkor is ráérnél, és az elsõ válaszadónak igaza van, küldd csak börtönbe a csákódat, meg azt is akivel elõtte összefekszel, örülni fognak.
ez nem bunkóság. ha szellemileg nem egy gyerek szintjén lennél máris megértenéd mirõl van szó. attól hogy 13 évesen már nõtt egy kis melled és megnéznek a 2-3 évvel idõssebb fiúk is, még mindig egy gyerek vagy. hajnal 1 órakor pedig, már nagyon az ágyban lenne a helyed. van te neked anyukád, merthogy õ is megérdemelne 2 pofont, rólad nem is beszélve.
öhmm.. 13évesen? egy csöppet korai nem gondolod? ezt most a te érdekedben mondom. én 15 vagyok és 6hónapja vagyok együtt a barátommal. lett volna már rá alkalmam hogy lefeküdjek vele de nem érzem magam késznek. (igaz sok embertõl hallottam hogy 15-16volt mikor elvesztette a szüzességét és ogy jó volt) de azért nem akarok hülyeséget csinálni. megvárom a megfelelõ alkalmat, amikor mind2en úgy érezzük, hogy készen állunk... de Te 13évesen szerintem még ne gondolkodj ilyesmin. kár lenne hülyeséget csinálni ráadásul tapasztalatlanul. ezt úgy értem, hogy szerintem még sokmindent nem tudsz a szex-rõl. (na nem mintha én ilyen hû de okos lennék de elég sok mindennek utánaolvastam)... szerintem neked se ártana. hidd el utána már nem is akarsz majd annyira lefeküdni vele... és szerintem ne csinálj hülyeséget... fogadd meg a tanácsokat amíg még nem késõ. Ja és gondolj csak arra hogy anyukád mit szólna? :/

Ha már maszturbáltam (lány vagyok) de még senkivel se feküdtem le akkor szűz vagyok még? és attól ugyanúgy fáj az első alkalom? Mit csináljak ha vérezni kezdek szex közben?

maszturbálás, szex, lány, els?, alkalom, fáj, sz?z, vérzés, közben, partner

Legjobb válasz: Ha feltoltál egy [email protected]éretû segédeszközt vagy bármit, akkor már nem lesz szûzhártyád és vérezni sem fogsz az elsõ igaz szex alkalmával. Olyan lesz, mintha már nem lennél szûz, de ettõl még elméletileg szûz vagy, ha technikailag már nem is. Ugyanúgy, ha egy fiú maszturbál, neki nem történik testi elváltozás, de más különbség nincs köztünk, nekünk nincs ugyan szûzhártyánk ami átszakadna, de akkor is szüzek maradunk ha még nem dugtuk be punciba a farkunkat.

Ha feltoltál egy [email protected]éretû segédeszközt vagy bármit, akkor már nem lesz szûzhártyád és vérezni sem fogsz az elsõ igaz szex alkalmával. Olyan lesz, mintha már nem lennél szûz, de ettõl még elméletileg szûz vagy, ha technikailag már nem is. Ugyanúgy, ha egy fiú maszturbál, neki nem történik testi elváltozás, de más különbség nincs köztünk, nekünk nincs ugyan szûzhártyánk ami átszakadna, de akkor is szüzek maradunk ha még nem dugtuk be punciba a farkunkat.
igen, igen, semmit (töröld le a vért).
fájni fog ha még nem szakítottad át magadnak.
hogyan maszturbáltál? Csiklóbizergetéssel vagy be is dugtál valamit a vaginádba?
A kérdező hozzászólása: nem dugtam fel semmit szóval szûz vagyok... köszönöm a válaszokat!
Attól még ha valamit fel dugsz a vaginádba még szûz maradsz ;)
Amíg kuki nem kerül a puncidba, addig szûz leszel! :)
Ha át is szakítod magadnak, attól még szûz maradsz. Egészen addig amig egy hús-vér valódi farok nem hatól beléd. Ha magatok alá raktok egy nagyobb törölközõt akkor a vérzés nem probléma. De egyéntõl függ a dolog, nem mindenki vérzik az elsõ alkalommal.

Mit csináljak, hogy szex közben ne derüljön ki, hogy még szűz vagyok? Egyáltalán miböl tudja a pasi ezt megállapitani?

Legjobb válasz: A pasi úgy tudj megállapítani, hogy kutyapóz közben rajzol a hátadra egy tájképet fekete filccel és ha a menet végére lekopik, akkor szüz vagy.

A pasi úgy tudj megállapítani, hogy kutyapóz közben rajzol a hátadra egy tájképet fekete filccel és ha a menet végére lekopik, akkor szüz vagy.
Hallottál már a szûzhártyáról??????
ahaam, hát ha lány vagy, akkor elég nehéz lesz eltitkolnod. Mert ha átszakad a szûzhártya az valószínûleg vérezni fog.
Oh god... why?
... hova süllyedünk?
Egy tapasztalt srác bármikor megállapítja. Elõször is a szûzhártya átszakadása legtöbbször vérzik. Másodszor: egy szûz lány gyakran nehezebben oldódik fel, meg a mozdulatokból is látszik a tapasztalat hiánya. Arról nem is beszélve, hogy szûkebb... Egyetlen esetben tudod eltitkolni: ha elõtte saját magadnak átszakítod, rendszeresen maszturbálsz, így mire szexre kerül a sor, bejáratódik... Viszont: ennek nem látom értelmét. Ahogy a titkolózásnak sem. Ugyanis a pasi máshogy nyúl egy szûz nõhöz, mint egy tapasztaltabbhoz. Ha egy tapasztalt nõvel került az ágyba, elõjáték után azonnal támad, esetleg hevesebb mozdulatokkal, ami neked fájni fog. Utána próbáld meg kimagyarázni, miért szorítod a párna sarkát, és miért sírsz.... Ha viszont tudja, hogy szûz vagy, egy normális férfi sokkal nagyobb gondot fordít az elõjátékra. Emellett az ujjával is finoman próbál tágítani, majd óvatosan, lassan hatol be... és így ha kellõ az izgalom, és a nedvesség, akkor nemcsak hogy kevésbé fáj, de olyat is hallottam, akinek egyáltalán nem fájt... És a késõbbiekben nagyon nem mindegy, hogy az elsõ alkalmat milyen élménnyel zárod... hosszú idõszakra befolyással lehet a további szexuális életedre.
azaz, jól kezded, hazudj már neki kezdetektõl fogva. Ez lesz a tartós és hosszú kapcsolat alapja.
Ujjazd meg magad jó alaposan, minimum 2-3 ujjal és nem fog neki semmi feltûnni :) Egyébként meg nem szégyen az, hogy szûz vagy...
És miért kéne eltitkolni???
mondd meg neki h "tudok róla, szóval ne hazudgálj r*banc!":D
[email protected] le magasról?
Ne haragudj, de mi közöd neked más ember nemi életéhez? Foglalkozz a sajátoddal és ne kavard a sz±rt.
Utolsónál a pont ...
Zsarold meg, hogy mindenkinek elmondod micsoda fasztarisznya ha nem kúr veled vagy legalább nem szop le mondjuk a Tesco parkolóban. :) Úgyis ezt a választ vártad, nem? Meg [email protected] mint a lovat azért foglalkozol ennyit más magánügyeivel. Nem? Akkor meg? Csináááld!!! AKAROD!!! XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!