Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak sok (637 db)

Olyan gondom volna hogy nincs a gépemen hang és nem tom mit csináljak sok oldalon jártam és töltöttem le mindenfélét de semmi nem jó mit csináljak ha letőltöttem a hanghoz a cuccot? és mit hogyan még azután vele?

Típus (hangkártya) VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI

Legjobb válasz: Most tetted bele a hangkártyát? vagy játék közbe elment? Vagy most tettél össze gépet? Kérlek pontosítsd! És írom mi lehet a gond.

Most tetted bele a hangkártyát? vagy játék közbe elment? Vagy most tettél össze gépet? Kérlek pontosítsd! És írom mi lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: márt semmi gond! letõltöttem hozzá egy cuccost! :) és a gépbõl kitöröltem a meglévõ hang nak a telepítését ujraindítotam a gépet és feltelepítette a hardvert :) igaz kérte az elérési utat amit meg is adtam neki (amit letõltöttem)

Voltam Dokinál és azt mondta hogy Fitymatúltengésem van. Muszáj körbemetélni? Vagy mit csináljak, sokan azt mondják sokkal jobb, tisztábban lehet tartani stb.

A szakorvos azt mondta elég 1 vágás,elmentem kórházba mert beutalt,és ott azt mondta az orvos hogy körbe kell metélni,mert ha megvágja dudor nõ ott,és újra kijöhet,és csak rosszabb lesz. Kérdeztem tõle hogy krémmel nem lehetett volna meg akadályozni,azt mondta nem ez kijött volna igyis úgyis.

Legjobb válasz: Én még egy dokit ha kell többet is felkeresnék a helyedbe,mert a szakorvosod azt mondta hogy elég egy vágás,a másik meg metélni akar,tehát az õ véleményük sem egyezik.Sok orvos metélni akar pedig lenne más mód.Szerintem több orvost is keress fel és mond meg neki hogy ha lehet te nem szeretnél metélést. Az hogy jobb lenne nem mondanám,sokaknak nem tetszik a körülmetélt látvány,meg jöhet a beszólás,,annyi hogy az igaz könnyebb tisztán tartani.Kérdezz meg több dokit.

Én még egy dokit ha kell többet is felkeresnék a helyedbe, mert a szakorvosod azt mondta hogy elég egy vágás, a másik meg metélni akar, tehát az õ véleményük sem egyezik.Sok orvos metélni akar pedig lenne más mód.Szerintem több orvost is keress fel és mond meg neki hogy ha lehet te nem szeretnél metélést. Az hogy jobb lenne nem mondanám, sokaknak nem tetszik a körülmetélt látvány, meg jöhet a beszólás, , annyi hogy az igaz könnyebb tisztán tartani.Kérdezz meg több dokit.
Csak azért nem értem, mert az ormányszerû fityma (mármint ha szimplán csak túllóg a makkon) az teljesen normális. Nincs abban semmi beavatkoznivaló, és fõleg nem betegség. Ami a hátrahúzási nehézségeket okozza, az a szûkület meg a fitymafék rövidsége...
Ilyet hogy fityma túltengés, a fityma betegségei közt sem találtam .Nem is tudom mi lehet ez .
A betegségek nemzetközi osztályozása (rövidítve BNO-kód) között szerepelt az N4700 - fitymatúltengés. Általában ezt az ambuláns lapra is ráírják, ha ez is a gond a szûkület mellett. Nekem is ez volt, mert így hívják, amikor a makk elõtt ormányszerûen lecsüng a fityma. Ez alapesetben nem lenne probléma, ha pisiléskor hátra lehet húzni. Ilyenkor vagy megkurtítják (csak a túllógó részt vágják le) vagy teljesen hátra vágják (a fedetlen makk pereme alatt lesz a seb). Ha viszont nem zavaró és a szexben sem okoz problémát, akkor lehet az egész mûtét felesleges.
Én már sokszor próbáltam rákeresni a neten a fitymatúltengés definíciójára, de még nem sikerült értelmes választ találnom rá. Arra, hogy fitymaszûkület, vagy bármi egyéb konkrét bajra, igen, erre nem. Mindenesetre az a kérdés, hogy van-e bajod. Illetve hogy mi a baj, hogy elmentél vele orvoshoz, aztán ezt kaptad válaszul. Egyébként azt sem értem, mibõl mondja a doki csak úgy, hogy a vágás helyén dudor lesz – 1) lehet hogy lesz, lehet hogy nem, ez nagyon egyénfüggõ; 2) mert a körülmetélés nem vágás?, akkor ott is lesz. Logika...
nem akkora para ez, légy boldog nyertél egy vallást is
Végül mi lett veled, Kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm segítségeteket
hehe
A kérdező hozzászólása: Pedig van, olyasmi mint a fitymaszükület, a makk alatt megvan feszülve
A kérdező hozzászólása: Muszáj ezt? igys elég stresszes
Vágj le a doki(?) farkából, te is egy darabot.Miért akar(sz) eltávolítani a nemi szervedbõl egy részt ami örömet okoz neked?

Egy fiú 7 évvel idősebb nálam, haverok vagyunk. De én részemről több minden van mint barátság. Ha becsukom a szemem ő van ott, találkozunk összeszorul a gyomrom. Mindig pöckölgetjük egymást de ő finoman csinálja. Mit csináljak? Sok a 7 év?

Legjobb válasz: Nem sok a 7 év. Szerintem nem is a kor a fontos, hanem az, hogy ha kölcsönös mind2 fél részérõl a szimpátia a másik iránt, akkor minden rendben. A helyedben megfognám magamnak, ha tetszik ;) Lehet, hogy nem mer kezdeményezni. Bár az is lehet, hogy nem akar lépni ez ügyben.

Nem sok a 7 év. Szerintem nem is a kor a fontos, hanem az, hogy ha kölcsönös mind2 fél részérõl a szimpátia a másik iránt, akkor minden rendben. A helyedben megfognám magamnak, ha tetszik ;) Lehet, hogy nem mer kezdeményezni. Bár az is lehet, hogy nem akar lépni ez ügyben.
utolsónak igaza van:) az, hogy sok-e a 7év tényleg esetfüggõ, de szerintem nem kell leakadni azon, ha mondjuk 16éves lány 23éves pasival jár. Minden attól függ, hogy milyen a lány és milyen a pasi, hogyha a lánynak érett a gondolkodása, a pasi meg nem vmi lator, aki csak "arra" hajt és szeretik egymást, akkor miért ne? A korkülönbség ne zavarjon. szerintem próbáld meg tudtára adni, hogy mást is érzel iránta, nem csak baráti szeretetet:) sok sikert L/17
Ha te 8 vagy és a srác 15 sok, ha 30 vagy és õ 37, pont jó :) Nézõpont kérdése.
Nemed?
szerintem normális:)
Ha 18 alatt vagy akkor igen is sok az a 7 év! Gondoljatok már bele az istenit! 16-23??
jó, de pl ha a csaj az 16-17 a pasi meg 24 akkor azt már bûntetik :D v nem?
Hány éves vagy? Amúgy szerintem nem sok a 7 év. Próbáld meg valahogy a tudtára adni, hogy tetszik neked. :-)
láttad azt a kérdést ahol 18 éves 37 éves pasival kavar , ? ésmenyi ilyen van :O szal nem nem sok a 7 év , sõt a 8 sem . szorítok
Elõzõ: Nem létezik érett 16-éves. :)


Mit csináljak? Sok a por a szobámban, és pl. a laptop billentyűi hamar porosak lesznek, pedig csak nappal van nyitva. Meg a levegőben is sok a por.

Legjobb válasz: Alaposan porszívozni es nedvesíteni porszívozás után a textiliákat. A fútotesteket portalanítani nedves rongyal,mert a meleg levegotol mindjárt felszáll a por. A laptopodat pedig kapcsold ki ha nem használod, ez olyan mint a TV képernyoje vonza magához a port.

Alaposan porszívozni es nedvesíteni porszívozás után a textiliákat. A fútotesteket portalanítani nedves rongyal, mert a meleg levegotol mindjárt felszáll a por. A laptopodat pedig kapcsold ki ha nem használod, ez olyan mint a TV képernyoje vonza magához a port.

Mit csináljak, sokak szerint csak elkényeztetett vagyok és nyavalygok?

Van egy munkám, amit eléggé nehezemre esik csinálni, mert nem szeretem, viszont nagyon durván megfizetik. Ha ez nem lenne, azonnal felmondanék. Csak a pénz miatt csinálom, viszont más munkát nem találnék és nem is vagyok másra alkalmas. De már nem biztos, hogy sokáig bírom, egyre többet és egyre jobban vagyok depressziós emiatt, mert tudom, ha felmondok felkopik az állam, ha maradok, akkor megőrülök. Nincs kiút?

Legjobb válasz: Mit dolgozol? Amúgy mi a hobbid, mit csinálsz kikapcsolódásképp?

Mit dolgozol? Amúgy mi a hobbid, mit csinálsz kikapcsolódásképp?
A kérdező hozzászólása: Fordító és tolmács vagyok. Nincs túl sok szabadidõm, mert legtöbbször túl fáradt vagyok ahhoz, hogy szabadnak lehessen nevezni - inkább alvásidõ.:) Egyébként sokat olvasok, meg nyelveket tanulni hobbiból azért szeretek - meg hegyet mászni, az legalább valódi szabad idõ. De kezd monotonná válni az egész. Azért kérdezted a hobbit, hogy esetleg az lehetne a munkám? :) -Erre elég kevés az esély:)
Üdv a klubban! :) Miért nem dolgozol szabadúszóként? Akkor annyit vállalsz csak el, amennyit akarsz.
Mennyi idõs vagy és mennyi ideje csinálod?
Üdv. a klubban! :D Szalagmunka 30 éve. Már az agyamra megy, de nem tehetem meg, hogy beleõrüljek. Megszállottként lottózom, hátha esélyes vagyok egy jobb és lelket derítõbb életre...
Ha mocsok jól keresel most, hogy kopna fel az állad késõbb? Egy csomó pénzt megspórolhatnál a fizetésedbõl és átképezhetnéd magad, vagy nyugodtan várhatnál fél-1 évet is egy tartalékkal a hátad mögött, hogy új, legalább ilyen jól fizetõ munkát találj.
Csak fiúk lesznek?
Olyan ruhát vigyél, amiben tudsz mozogni, és legyen meleg (ne miniszoknyát).
A kérdező hozzászólása: oks. köszi a válaszokat. és nem csak fiúk lesznek. jah és mit csináljunk szerintetek??
Sima hétköznapiba menj: http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/97565/97.. http://www.cupidspulse.com/wp-content/uploads/2011/10/ice-sk.. És esetleg kérd meg az egyik fiút hogy tanítson meg korizni, vagy ha õk se tudnak akkor kézen fogva segíthetitek egymást, el ne essetek :D

Most már tényleg nem tudom mit csináljak! Sokáig tűrtem mert megígértem, de már nem tudom, mit tegyek?

19 éves lány vagyok. A barátom 20, már három éve vagyunk együtt, még suliban ismerkedtünk meg. Már akkor tudtam róla hogy balhés srác, vagyis bulikból bulikba járt, ivott és szereket is használt. De amúgy meg egy értékes, kedves gyerek, amikor összejöttünk el is mondta, hogy miért használ drogokat, és hogy elvonóra is jár.Azóta eltelt sok id?, sikerült is leállnia félig meddig, nagyon ritkán egy két buliban használt még. Azután visszaesett, kórházba került, akkor megígértette velem hogy ez miatt soha nem hagyom el. Igazából meg sem fordult a fejemben. Az után is leszokott, minden jó volt utána. De nagyon nehéz úgy, olyan állapotban amit a drog okoz látni azt akit szeretsz.Bennem ez van a mai nap. Múlt héten elment bulizni, és megint sikerült valamit beszednie. Hajnalban hívtak fel, hogy menjek mert kórházban van. Azt hittem valami baleset vagy egyéb, de megint a drog végett. Most nem tudom mit tegyek, mert szeretem. De ha most visszaesik, én nem akarom ezt mégegyszer, nem akarom többet olyan állapotban látni, és nem akarom nézni ahogy szenved.De ha meg elhagyom ez miatt, hatalmas lelkiismeretfurdalásom lesz. Fogalmam sincs mit csináljak. Mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy a kapcsolatotok forog kockán, és ha meg akar téged tartani akkor kénytelen lesz leszokni a drogokról. 19/L

Mondd meg neki, hogy a kapcsolatotok forog kockán, és ha meg akar téged tartani akkor kénytelen lesz leszokni a drogokról. 19/L
Ha neki nincs emiatt lelkiismeret-furdalása, neked se legyen. Szabadulj meg tõle minél elõbb.
Morbid, de valószínû: arra a kis idõre, amíg meg nem hal, kibírod...

S. O. S! Most mit csináljak? Sokat kell magyarázkodni a dokinál?

Két éve voltam nõgyogyinál magánrendelésen és ott az eredményt e-mailben küldték el, azt írták hogy HPV gyanús vagyok, és hogy fél év múlva menjek vissza. Nem mentem, mert elég drága volt a magánrendelése :S Egy éve voltam az sztk-ban, és ott a rákszûrésen nem találtak semmit (nem mondtam hogy mi volt az elõzõ dokinál) De én félek azóta is. Van már ilyen kis kinövésem és múltkor a hüvelybemenetnél is egy kicsit beljebb szintén keletkezett egy. A külsõk nem változtak, de ez az utóbbi új. Mit csináljak? :S Ha elmegyek nõdokihoz akkor tök ciki lesz nem, hogy miként fedeztem fel hogy belül is van már egy szemölcsszerûségem. Vagy mondjam hogy a páromnak tûnt fel? Egyáltalán okkal félek? Nagyon félek ettõl a betegségtõl :S

Legjobb válasz: Nem fogják megkérdezni hogy miképpen fedezted fel, hacsak nem úgy kezded, hogy - doktor úr, szerintem belül is van egy... menj el, kivizsgálnak, elmondanak mindent, és te is okosabb, nyugodtabb leszel..

Nem fogják megkérdezni hogy miképpen fedezted fel, hacsak nem úgy kezded, hogy - doktor úr, szerintem belül is van egy... menj el, kivizsgálnak, elmondanak mindent, és te is okosabb, nyugodtabb leszel..

Unatkozom Mit csináljak? Sokat olvasok, tanulok, edzek.

Legjobb válasz: ha szeretsz olvasni járj könyvtárba onnan vegyél ki könyveket, találkozz barátaiddal, menjetek moziba-persze attól függ hol laksz-akár tanulj még többet, ha annyira szeretsz:D

ha szeretsz olvasni járj könyvtárba onnan vegyél ki könyveket, találkozz barátaiddal, menjetek moziba-persze attól függ hol laksz-akár tanulj még többet, ha annyira szeretsz:D
leggyengébb...? azt majd a csaj dönti el.
Milyen az a majdnem normális válasz?
akkor felejtsd el a legerõsebb uralkodik vagy így vagy úgy..
Add önmagad! Ha egy álarcot húzol magadra és abba szeret bele a csaj, akkor csak magad alatt vágod a fát, mert életed végéig azt a maszkot kell hordanod. Ha megszereti azt, aki vagy, akkor nyert ügyed van. Ha nem, akkor se bánkódj, jön majd más.
én csak a barna hajú csajokhoz értek :(
Istenem ekkora balf*szt! Nem, hogy kérdést nem tudsz feltenni ráadásul tévhitben is élsz... Hajts rá, ha jól csinálod te vagy a befutó!
Hogy akarsz normális választ, ha egy kérdést nem tudsz normálisan feltenni te szerencsétlen?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!