Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak régi könyveimmel (1 db)

Mit csináljak a régi könyveimmel?

az álltalános iskolai könyveimmel nem tudom mit csináljak. a legtöbbje teljesen jo állapotban van. papirgyüjtére vagy szelektiv hulladékgyüjt? konténerbe sem nagyon szeretném dobni. az ismer?sim közt nincsenek olyanok akiknek esetleg oda tudnám adni. ti mit tennétek?

Legjobb válasz: A fõvárosban és egyes nagyobb városokban vannak olyan régiségkereskedõk/ használtkönyves boltok, akik ezeket a könyveket átveszik. Nagyon sok ember keres ilyen használt könyveket, mert olcsóbban hozzá lehet jutni és teljesen használható állapotban vannak. Szerintem ilyen helyen megpróbálhatod.

A fõvárosban és egyes nagyobb városokban vannak olyan régiségkereskedõk/ használtkönyves boltok, akik ezeket a könyveket átveszik. Nagyon sok ember keres ilyen használt könyveket, mert olcsóbban hozzá lehet jutni és teljesen használható állapotban vannak. Szerintem ilyen helyen megpróbálhatod.
a gond az hogy az iskolák sem mindig ugyan azt a tankönyvet használják. és ugye mindig változnak a könyvek tartalma. De azt ajánlom menj be a volt iskoládba és annak a tanárnak akit szerettél vagy a titkárnönek mond el, hogy nem akarod kidobni, ´lehet a suli szivesen átveszi a szegény gyerekeknek.
Ajánld fel a sulikönyvtárnak, nekem is sok könyvem maradt ott. Vagy jó a könyvkereskedõ is, ha pénzt is szeretnél kapni érte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Kozmosz Fantasztikus Könyvek illetve a Galaktika fantasztikus Könyvek sorozatból melyek a legjobbak?

Most olvastam el Asimov Alapítvány sorozatának az összes részét és antikváriumozni támadt kedvem. Mely könyveket ajánljátok a sorozatból?

0

A Vashercegnőben Meghan-nak akkor Oberon az igazi apja vagy Charles?

Még nem olvastam végig,de most bezavar mert ha Charles az igazi apja akkor hogy félvér,ha Oberon akkor Charles-t hogy hogy az apjának nevezte??

3

Kiolvastam az Szjg-t! Van hozzá hasonló könyvet?

6

Mi a különbség Jules Verne (Verne Gyula) A rejtelmes sziget című KöNYVE, és az erről készült Utazás a rejtélyes szigetre c. FILM között?

Minden apró részlet jól jön... Úgy kell tűnnie, hogy elolvastam a könyvet...és összegeznem kell, miben különbözik a könyv a filmtől. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket. :)

2

Tudtok olyan könyvet ami inspirál és van valami mélyebb jelentése? Nem szerelmi történetre vagy tiniregényre gondolok, hanem olyanra ami elgondolkodtat.

4

Írtam egy könyvet, van esély rá, hogy kiadják külföldön?

Úgy értem, magyarul írtam, és én is magyar vagyok. Van esély rá, hogy magyar íróként kiadják a művem külföldön, pl Amerikában, Angliában, Franciaországban stb?

3

Szjg! A 4. részben (barátok) a motorozós részt valaki leírja Cortez szemszögből?

4

Létezik olyan, hogy könyvet ír valaki az én ötletem alapján?

Van egy nagyon jó történetem és szeretném hogy kiadják könyvben, viszont én nem tudok úgy fogalmazni. Valószínűleg vontatott és unalmas lenne, ha én írnám. Szóval tud valaki olyan lehetőségről, hogy megírják nekem... Ha létezik ilyen, mi a menete?

3

Tudnátok ajánlani Kvantumfizikáról/val szóló/foglalkozó könyveket?

3

Falcolással és öngyilkossági kísérlettel foglalkozó könyvek?

Olyan kellene aminek a végén rájön a szereplő, hogy nincs értelme annak ami csinál.
Pl:
Cat Clarke: Entangled – Összekuszálva
Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!