Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak régi könyveimmel (1 db)

Mit csináljak a régi könyveimmel?

az álltalános iskolai könyveimmel nem tudom mit csináljak. a legtöbbje teljesen jo állapotban van. papirgyüjtére vagy szelektiv hulladékgyüjt? konténerbe sem nagyon szeretném dobni. az ismer?sim közt nincsenek olyanok akiknek esetleg oda tudnám adni. ti mit tennétek?

Legjobb válasz: A fõvárosban és egyes nagyobb városokban vannak olyan régiségkereskedõk/ használtkönyves boltok, akik ezeket a könyveket átveszik. Nagyon sok ember keres ilyen használt könyveket, mert olcsóbban hozzá lehet jutni és teljesen használható állapotban vannak. Szerintem ilyen helyen megpróbálhatod.

A fõvárosban és egyes nagyobb városokban vannak olyan régiségkereskedõk/ használtkönyves boltok, akik ezeket a könyveket átveszik. Nagyon sok ember keres ilyen használt könyveket, mert olcsóbban hozzá lehet jutni és teljesen használható állapotban vannak. Szerintem ilyen helyen megpróbálhatod.
a gond az hogy az iskolák sem mindig ugyan azt a tankönyvet használják. és ugye mindig változnak a könyvek tartalma. De azt ajánlom menj be a volt iskoládba és annak a tanárnak akit szerettél vagy a titkárnönek mond el, hogy nem akarod kidobni, ´lehet a suli szivesen átveszi a szegény gyerekeknek.
Ajánld fel a sulikönyvtárnak, nekem is sok könyvem maradt ott. Vagy jó a könyvkereskedõ is, ha pénzt is szeretnél kapni érte.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

16 éves lánynak mit ajánlatok könyvek terén?

Sziasztok! Az őszi szünetre szeretnék valami olvasnivalót találni. Mostanában a szerelmes/tiltott szerelemről szóló könyveket olvasom. Ezek nagyon tetszenek. Emellett szeretem a krimiket. Tudnátok segíteni?

11

Ki tudna mondani jó könyveket? Lehetőleg lyat amiben démonok is vannak?

3

Kiolvastam Liener Laura Szent Johanna Gimit tudtok hasonlot mondani?

Nagyon szeretem ezt a könyvet,de valami hasonló kéne remélem tudtok mondani köszönöm a válaszokat

7

Melyik lehet ez a könyv?

Az az igazság, hogy nem is tudom eldönteni, hogy filmen láttam-e, ezt a jelenetet, vagy olvastam és elképzeltem. Az volt, hogy egy fiú elvitt egy lányt egy (furgonnal azt hiszem) egy olyan helyre, ahol van egy magas fa, és egy folyó, és ők onnan ugráltak a vízbe. A csaj elsőnek nem mert, aztán leugrott, leblokkolt, és a fiú mentette ki. Tudom nem sok, meg hogy ezt egy forumon is megkérdezhettem volna, de nem találtam egyet se, és fontos lenne! Előre is köszönöm a segítséget!

3

Tizenhárom okom volt! Bryce és Hannah lefeküdtek, vagy Bryce csak megujjazta őt?

most olvastam ki a könyvet és azt hittem, a jacuzzi-ban csak simogatta őt ott lent, aztán megujjazta, de barátnőm szerint le is feküdtek. szerintetek?

6

Olyan könyvet keresek ami 2PACról szól vagy valami gengszter háborúról és ha van ilyen egy weboldalt is ahol megrendelhetem?

1

Perszeusz címűmonda?

2

Harry Potterben hogy van a házak asztalainak elrendezése a nagyterembe?

A könyv szerint nem tudom eldönteni hogy hogy van? Vagy minden évben máshol ülnek?
A filmben feltűnt hogy nem úgy van mint a könyvben.

6

Szerintetek csak a sztorit elfogadja egy kiadó?

Mangáról van szó!A történet már megvan,(az összes ismerősöm szerint nagyon jó)de a megrajzolásával akadnak probémák.Szerintetek csak a sztori is érdekelné őket?Mármint kiadnák úgy ,hogy mondjuk én írtam és valaki más rajzolta?

4

Milyen könyvet ajánlanátok 13 éves lánynak?

Sok fajta könyv fajtát kedvelek, csak a lényeg hogy ne legyen semmitmondó. Nálam két fajta könyvcsoport létezik, az egyik, hogy 1 nap alatt kiolvasom az adott könyvet, a másik, hogy napi 10 oldalt is egy óra alatt szenvedek össze. Szerintem sok mindenki van így az olvasással.
Nekem az a fontos egy irományban hogy legyen benne sok párbeszéd, ne legyen tele túlfűtött romantikus szálakkal, legyen az írónak jó leírása pl. a szereplőkről, tájakról stb., legyen benne humor, lehet fantasy a vámpír,farkas könyvekért rajongok, ebből eredően lehet kissé horrorisztikus is persze nem az elcsépelt 'mindenki meghal kb. csak a főszereplő nem'nvérengzős, a történelmi könyvek nem az eseteim, de például egy-egy régebben íródott pöttöys könyvet vagy az Abigélt szívesen olvasgatom, csak a 19. századi "szoknyás" könyveket nem szeretem annyira, a detektíves könyveket is szeretem, Philip Pullman könyvei lenyűgöztek,a filozofálós könyvek se rosszak, az életfelfogása másnak kíváncsiságot kelt bennem, de a korombeliek és +- pár évvel idősebbek/fitalabbak által kedvelt tiniknek szóló könyveket is szívesen olvasom. Körülbelül ilyen az ízlésem.:) Előre is köszi a segítséget, ha segítetek

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!