Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak párommal nagyon ideges. heti (2 db)

Mit csináljak a párommal? nagyon ideges. heti egyszer van csak szex. ahhozk épest, hogy eddig minden nap kétszer volt.... és ez kevés. nagyon. :(

Legjobb válasz: Ha nagyon ideges, akkor annak biztosan van valami oka. Szerintem üljetek le nyugodtan, és beszéljétek meg a problémákat. Ha neked kevés a szex, akkor mondd el neki. Légy õszinte, és próbáljatok meg változtatni a dolgokon EGYÜTT.

Ha nagyon ideges, akkor annak biztosan van valami oka. Szerintem üljetek le nyugodtan, és beszéljétek meg a problémákat. Ha neked kevés a szex, akkor mondd el neki. Légy õszinte, és próbáljatok meg változtatni a dolgokon EGYÜTT.
Szia! Ez most egy nagyon nehéz idõszak az életében. Egyet értek, hogy most inkább próbálj meg nem "hisztizni", hanem segíteni õt abban, amiben csak tudod (házidogákban, vizsgára készülésben, stb.). Nagyra fogja értékelni és talán megjön a kedve is a dologhoz.
Mi miatt alakult ez így?
A kérdező hozzászólása: munkája miatt, éjszakás. nappal meg sulis. van hogy egy hetet nem alszik. csak sajna amikor kicsit több ideje van, akkor meg ideges a munkája miatt. :(
Hát így érthetõ is, hogy ideges. Nem szabadna ennyi mindent bevállalnia! Nem tudna másik melót keresni?
Ilyen helyzetben, pont nem vinynogni kéne a szex miatt, hanem támogatni a barátod. És talán igy még az együttlétek is besûrûsödnének
A kérdező hozzászólása: nem vinnyogok, neki nem mondtam még túl sok mindent errõl. csak már kezd egyre szarabb lenni.
Heheh, én amikor talizok a pasimmal csak azt csináljuk... :D nálunk nincsenek ijen problémák ugyhogy majd rendbe jon nálatok is minden... wagy másszál rá... nemhiszem h nemet mond...

Mit csináljak? Nagyon idegesít az a pár mondat. Kedden azt mondta a dokim, hogy egy héten belül előbújik a pocaklakóm!

De akkor se ilyedjek meg, ha a hét vége felé "más jelleg?" fájásokat észlelnék!! Azóta péntek este van, és kicsit er?söd? jósló fájásokon kívül semmi különös nem történik!! Szerintetek?? Idegesít, hogy most akkor mi van??!! Nektek mondott már ilyet a doki??

Legjobb válasz: szia, Persze, tõlem is megkérdezte a doki a 38. héten hogy mikkor is várjuk? Akkor azt mondta , óhh addigra meglesz. És csak a 41. héten született meg a drágám. Ne izgulj, indul Õ amikor akar!..:)) Könnyû szülést kívánok!

szia, Persze, tõlem is megkérdezte a doki a 38. héten hogy mikkor is várjuk? Akkor azt mondta , óhh addigra meglesz. És csak a 41. héten született meg a drágám. Ne izgulj, indul Õ amikor akar!..:) ) Könnyû szülést kívánok!
Ne görcsölj! Nem az orvos mondja meg, hanem a gyerek dönt, mikor akar jönni. Az én orvosom azt mondta, hogy két hetem van a szülésig, én meg közöltem vele, hogy jobb lesz, ha megcsinálja az utolsó kötelezõ u.h-ot, mert csütörtökön szülök. (ez volt kedden) Csüt.-ön hajnalban elfolyt a magzatvíz, du. 1-re pedig meglett a lányom. Ennek már 5 hónapja Üdv, kitartás! Hamarosan találkoztok!
Nyugi, a kicsi tudja, hogy mikor akar világra jönni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!