Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak párommal nagyon ideges (7 db)

Mit csináljak a párommal? nagyon ideges. heti egyszer van csak szex. ahhozk épest, hogy eddig minden nap kétszer volt.... és ez kevés. nagyon. :(

Legjobb válasz: Ha nagyon ideges, akkor annak biztosan van valami oka. Szerintem üljetek le nyugodtan, és beszéljétek meg a problémákat. Ha neked kevés a szex, akkor mondd el neki. Légy õszinte, és próbáljatok meg változtatni a dolgokon EGYÜTT.

Ha nagyon ideges, akkor annak biztosan van valami oka. Szerintem üljetek le nyugodtan, és beszéljétek meg a problémákat. Ha neked kevés a szex, akkor mondd el neki. Légy õszinte, és próbáljatok meg változtatni a dolgokon EGYÜTT.
Szia! Ez most egy nagyon nehéz idõszak az életében. Egyet értek, hogy most inkább próbálj meg nem "hisztizni", hanem segíteni õt abban, amiben csak tudod (házidogákban, vizsgára készülésben, stb.). Nagyra fogja értékelni és talán megjön a kedve is a dologhoz.
Mi miatt alakult ez így?
A kérdező hozzászólása: munkája miatt, éjszakás. nappal meg sulis. van hogy egy hetet nem alszik. csak sajna amikor kicsit több ideje van, akkor meg ideges a munkája miatt. :(
Hát így érthetõ is, hogy ideges. Nem szabadna ennyi mindent bevállalnia! Nem tudna másik melót keresni?
Ilyen helyzetben, pont nem vinynogni kéne a szex miatt, hanem támogatni a barátod. És talán igy még az együttlétek is besûrûsödnének
A kérdező hozzászólása: nem vinnyogok, neki nem mondtam még túl sok mindent errõl. csak már kezd egyre szarabb lenni.
Heheh, én amikor talizok a pasimmal csak azt csináljuk... :D nálunk nincsenek ijen problémák ugyhogy majd rendbe jon nálatok is minden... wagy másszál rá... nemhiszem h nemet mond...

Most mit csináljak? Párommal együtt vagyunk 3 éve. És ma bevallotta hogy nem lehet gyereke, nagyon ideges vagyok, miért nem tudta hamarabb elmondani?

Miért kellett ennyi idegig húzni? 25 évesen már lehetne annyi esze hogy elmondja... Köszönöm a válaszokat 22L

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Valaki kérdezte, hogy mit értek "spermadonor" alatt. Azért sarkítottam csak ki, mert önmagában azért felszámolni egy kapcsolatot, ami jó lenne és kölcsönösen szeretik egymást, de az egyiknek eü okokból nem lehet gyereke, azt túlzásnak tartom.

Elsõ vagyok. Valaki kérdezte, hogy mit értek "spermadonor" alatt. Azért sarkítottam csak ki, mert önmagában azért felszámolni egy kapcsolatot, ami jó lenne és kölcsönösen szeretik egymást, de az egyiknek eü okokból nem lehet gyereke, azt túlzásnak tartom.
Szerintem nem vagy tisztában vele, ma már csaknem mindenkinek lehet gyereke, 1 élõ sperma elég ehhez. Ha tényleg 1 db sincs, akkor herebiopsziával szereznek. Tuti, hogy neki igy se lehet? Én ebben azért nem lennék olyan biztos... Akkor meg nincs min idegeskedni. Mondjuk én nem tudom, hogy mikor kellett volna elmondania, biztos ciki volt neki, de azért nem az elsõ randin, de 1 éven belül azért illett volna ezt az apróságot megemlitenie... 3 gyerekes, akinek a férje elvileg meddõ...
Én valahol meg tudom érteni azért a párodat. Most 22 éves vagy, azt írod, hogy 3 éve vagytok együtt, akkor 19 voltál amikor megismerkedtetek. 19 éves korában szerintem azért nem sok embernek fontos ez a kérdés a párválasztásnál. Aztán amikor már nagyon szerettétek egymást, akkor meg gondolom elég nehéz volt neki ezzel a dologgal elõállni. Nem lehet egyszerû ezt elmondani egy lánynak. Lehet, hogy gondolatban többször belekezdett, aztán mégis meggondolta magát. Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni, de még az se biztos, hogy neked lehet gyereked. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy el kellene hagyni ezért. Sok pár a sikertelen próbálkozások során szembesül ezzel a ténnyel. Megértelek, hogy fáj az, hogy nem mondta el. De ha szereted, akkor változtatott volna ez a dolgokon?
Én csak arra tudok gondolni, hogy annyira szeretett, szeret, hogy attól tartott, ha elmondja, elhagyod. Mióta tudja egyáltalán, hogy nem lehet gyereke? Ha õszintén szeretitek egymást, akkor az én szememben ez egy bocsánatos "bûn". Nézz magadba, és kérdezd meg magadtól, hogy együtt lennétek, ha ezt évekkel ezelõtt közli? Minden problémára lehet megoldást találni, így arra is, hogy legyen gyereketek. Ha a szüléshez ragaszkodsz, az is megoldható ma már. Én õszintén megbeszélném a párommal, hogy akkor most hogyan tovább. Tudod, ahogy mondani szokták: a szerelem mindent legyõz.
és miért nem lehet gyereke?mellesleg nem kell még sietni, 22 évesen nem kell még gyereket vállalni, honnan tudod hogy õ lesz a gyermekeid apja?!
nehéz helyzet, mert én is imádom a páromat, szerintem nem hagynám el, de hosszú idõbe telne, mire feldolgoznám, hogy nem lehet saját gyerekünk. de ha szeretitek egymást, találtok megoldást, viszont az elsõ válaszadónak annyiban nincs igaza, hogy mi az, hogy spermadonor? ez nem így mûködik. egy dolog, ha szereti, de ha valaki egy gyerekre mindennél jobban vágyik, és nem kaphatja meg...meggondolandó. de remélem találtok megoldást. örökbefogadás. kíváncsi vagyok, majd hogy döntesz
ne idegeskedj... az nem segít... tenni nem tudsz ellene, ez van, el kell fogadni... egyébként tényleg elmondhatta volna, hisz egy kapcsolatban fontos az õszinteség, de lehet, hogy tartott attól, hogy akkor már nem akarsz vele lenni... nem tudom. beszéljétek meg, másképp ezt nem lehet megoldani. amúgy sajnállak mindkettõtöket. :( de ha szeretitek egymást, akkor ezt is meg tudjátok oldani... csak meg kell beszélni ezeket a dolgokat. és akkor már esetleg azt is megkérdezheted tõle, hogy miért nem mondta el. :/
Egy dorgatív ejnyebejnye egy kis hisztivel fûszerezve ráfér, hogy lelkizzen egy kicsit, hogy elhallgatott egy ilyen fontos dolgot, gondolom gyávaságból. De ha szereted és nem csak a spermadonort látod benne, akkor fogadd el õt így. Azért otthagyni kegyetlenség lenne, mert nem tud gyereket csinálni.
lehet más dolgokban se õszinte hozzád?
A kérdező hozzászólása: Nem sietek tudom hogy fiatal vagyok, vele született betegség...
Most komolyan: Csak ennyi a gondod? Más probléma nincs a kapcsolatotokban? Mert ha csak ennyi van, egy csomó lehetõség közül választhatsz. Gondolom õ is szeretne gyereket, nemde? Ezt már kérdezted tõle?
én megérteném... nem könnyû ezt csak úgy elmondani, fõleg, hogy biztos attól félt, hogy otthagyod... ha nincs más problémátok és szeretitek egymást akkor én nem hagynám el, hanem melléállnék. egyébként ez még mindig jobb így, mintha sok-sok éves próbálkozás után derül ki egy párnál...
Nem a spermahiány itt a kérdés, hanem az õszinteség hiánya, egy ilyen fontos kérdésben. Gondolj bele, 3 éve feleslegesen védekeztek. Már csak ezért is elmondanám, ne zabálja a csajom a hormonokat feleslegesen.
Oké valamennyire igaza van az elõttem szólónak, de én is kérdeznék valamit: Kedves kérdezõ! az elmúlt x évben rákérdeztél hogy lehet-e gyereke? Vagy érintettétek a témát? Mit válaszolt és hogyan? Hisz szerintem mindenki életéban vannak olyan momentumok, amiket nem szívesen oszt meg másokkal, lehet azért mert ne látszon pancsernek, vagy mert szégyenli...
Én nagyon komolyan elgondolkodnék, benne maradnék-e a kapcsolatban. A gyereknemzést tényleg meg lehet oldani többféleképpen. Ha szeretem a párom, nem kérdés, hogy vele maradnék és megoldanánk a gyerekkérdést máshogy. Tehát nem ez a mérvadó. Viszont az, hogy ennyi idõ után nem árulja el, az szerintem igenis gáz. Egy szülõképes vagy szülés elõtt álló nõnek szerintem igenis joga van tudni, hogy a párja tud-e gyereket nemzeni. Márcsak azért is, mert ha nem, akkor erre a lánynak is igencsak rá kell hangolnia magát. Fel készülnie lelkileg, hogy nem fog simán menni. Más nyilván a helyzet, ha nem tud róla a fiú/férfi, de ez így szerintem inkorrekt.

Osszevesztem a parommal, es nagyon ideges lettem mar a fejem is faj. Negyedik honapban vagyok. Faj a hasam odala nagyon, mit csinaljak?

Legjobb válasz: Kibékültetek már? Mert talán addig meg sem nyugszol. Fontos lenne most relaxálni. De leginkább kibékülni. Õ tekintettel van az állapotodra? Nem kéne hagynia, hogy idegeskedj. Vegyél mély levegõket, és feküdj le, pihenj, nézd meg a kedvenc dvd-det, vagy hívd fel azt, akivel jólesne kibeszélned Magad!

Kibékültetek már? Mert talán addig meg sem nyugszol. Fontos lenne most relaxálni. De leginkább kibékülni. Õ tekintettel van az állapotodra? Nem kéne hagynia, hogy idegeskedj. Vegyél mély levegõket, és feküdj le, pihenj, nézd meg a kedvenc dvd-det, vagy hívd fel azt, akivel jólesne kibeszélned Magad!
Nem szabad idegeskedned, mert ártasz vele a babádnak.Minnél idõsebb a terhesség annál jobban megsínyli a baba az ilyen dolgokat.Próbáld meg elkerülni az ilyen helyzeteket.A hasad oldala bármitõl fályhat:méhszalagok feszülése, baba elhelyezkedése, a méh növekedése...stb.Lényeg, hogy ne görcsölj és ne vérezz.Most mindenképpen nyugodj meg, a babádért és nem lesz semmi baj.

Mit csináljak? Nagyon idegesít az a pár mondat. Kedden azt mondta a dokim, hogy egy héten belül előbújik a pocaklakóm!

De akkor se ilyedjek meg, ha a hét vége felé "más jelleg?" fájásokat észlelnék!! Azóta péntek este van, és kicsit er?söd? jósló fájásokon kívül semmi különös nem történik!! Szerintetek?? Idegesít, hogy most akkor mi van??!! Nektek mondott már ilyet a doki??

Legjobb válasz: szia, Persze, tõlem is megkérdezte a doki a 38. héten hogy mikkor is várjuk? Akkor azt mondta , óhh addigra meglesz. És csak a 41. héten született meg a drágám. Ne izgulj, indul Õ amikor akar!..:)) Könnyû szülést kívánok!

szia, Persze, tõlem is megkérdezte a doki a 38. héten hogy mikkor is várjuk? Akkor azt mondta , óhh addigra meglesz. És csak a 41. héten született meg a drágám. Ne izgulj, indul Õ amikor akar!..:) ) Könnyû szülést kívánok!
Ne görcsölj! Nem az orvos mondja meg, hanem a gyerek dönt, mikor akar jönni. Az én orvosom azt mondta, hogy két hetem van a szülésig, én meg közöltem vele, hogy jobb lesz, ha megcsinálja az utolsó kötelezõ u.h-ot, mert csütörtökön szülök. (ez volt kedden) Csüt.-ön hajnalban elfolyt a magzatvíz, du. 1-re pedig meglett a lányom. Ennek már 5 hónapja Üdv, kitartás! Hamarosan találkoztok!
Nyugi, a kicsi tudja, hogy mikor akar világra jönni. :)
FÜRGYÉLE!
sztem fektesd a témát, majd elmondja ha megoldotta magában a dolgot.
Fiú vagy vagy lány? Nem mindegy. Mert ha lány vagy, akkor a pasid bu*zi, ha fiú vagy, annak meg akkor ezer oka lehet, a nõket nehéz megérteni.
Szia! Tényleg fontos, hogy férfi vagy, vagy nõ.
Szerintem meg probald megbeszelni vele! Mondd neki, hogy barmi is all a hatterben, elotted nem kell zavarban lennie, nyugodtan lehet veled oszinte, hiszen az lenne a parkapcsolat lenyege, hogy barmilyen problema merul fel, azt megprobaljatok oszinten megbeszelni es kozosen megoldani! Neki sem erdeke, hogy emiatt esetleg elromoljon a kapcsolatotok, vagy ha valami egeszsegugyi gond van, fontos lenne, hogy foglalkozzon vele es ne dugja homokba a fejet.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Fiú vagyok, többször próbáltam már megbeszélni vele, de mindig sikertelenül.De probálkozom.Lehet hogy csak simán nem kívánja többször a szexet, de nekem kevés, hogy 1-2 hét alatt 1 alkalom =( 4/5 kommentelõ:nekem a mindennapjaimhoz hozzá tartozik a tisztálkodás, valószinû hogy neked nem, ugyhogy kimélj meg a hülyeségeidtõl
Olyankor is puszilgatod, öleled és szépeket mondasz, amikor "nincs következménye", tehát nem KELL utána szexelni? Nincs valami bevett "na ez 100% szexet jelent" mozdulatsor, bármi, ami feszélyezheti? A légkör nyugodt, apu-anyu nincs ott? (Bocsi nem tudom hány évesek vagytok) Rengeteg oka lehet, ha nem akar valaki szeretkezni, de azt tudnod kell, hogy a másik fél is szenved ám ilyenkor. Bûntudata van, hogy nem elégíti ki a másikat, szorong, hogy elidegeníti a másikat, utálja magát, amiért még erre sem jó stb. Tudom, mert én is ilyen vagyok. Kéthetente úgy kényszerítem magam, hogy lefeküdjek a férjemmel. Nem egy jó érzés, hidd el. 24/N
A kérdező hozzászólása: Ez minden megvan, nem csak akkor kedveskedek neki amikor szexelni akarok.Én õt akkor is imádom ha nincs szex. Én 26 éves fiú vagyok, õ pedig 20 éves lány.
7-es vagyok Az még fontos, hogy egy nõ akkor kívánja a szexet, ha kívánja saját magát. Ez most így elég furán hangzik, de aki nem tartja magát szexinek, vonzónak, az nem igazán tud mit kezdeni a másik közeledésével. Nem hízott mostanában a barátnõd, vagy nem volt valami orvos beavatkozás, egyéb nemtudom? Tett rá valaki a kinézetére vonatkozó megjegyzést? Ezek pici buta dolgok férfiaknak, de egy nõnek nagyon fájhat.

Mit csináljak most, ha a párom, azért mert ideges volt, nagyon bántott egy állatot a szemem láttára?

Én nagy állatbarát vagyok,falun élünk,mindig is kezes állatok vettek körül.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd ott. Nem a tyúk értéke miatt mondom, hanem mert az ilyen bármi / bárki másban is kárt tehet, akár benned is.

Szerintem hagyd ott. Nem a tyúk értéke miatt mondom, hanem mert az ilyen bármi / bárki másban is kárt tehet, akár benned is.
Sajnos, ha az ember felhúzza magát, akkor sok olyan dolgot képes véghezvinni, amit alapból nem. Én mindenesetre elgondolkoznék rajta, hogy majd ha egyszer felhúzza magát amikor majd gyerekeitek lesznek, akkor azokat is ütni fogja?
a párod egy idióta gerinctelen érzéketlen szívtelen utolsó csótány!!! nagyon utálom azokat, akik az ártatlan állatokat kínoznak!! legszívesebben én is úgy belerúgnék a párod seggébe hogy derékba eltörjön!!
Én nagyon nagyon szeretem az állatokat, nálam ezh megbocsáthatatlan lenne. Nem magyarázat az idegesség arra, hogy egy olyan kiszolgáltatott élõlényt bántsak, aki semmirõl nem tehet.
Az én apám is ilyen, és borzasztóan utálom...életembe nem bántott, nem ütött meg, viszont a lelkébe tud tiporni az embernek, és úgy tud ordítani...ilyen embertípust kerülni kell, sztem szakíts vele! és ne is nézz vissza rá...A tyúkért pedig résztvétem :( én is állatbarát vagyok, legszívesebben azt az embert úgy megveretném hogy eltörjön a gerince...
Én is szoktam ideges lenni, néha a tehetetlenségtõl fölrobbanok. Olyankor összetörök valamit, vagy belerugok a falba. De nem bántok állatot. Tényleg elgondolkoznék, hogyha ennyire nem tudja kontrollálni magát, akkor a gyereken mikor csattan az elsõ pofon, mert nem marad csendben.
Agresszív, durva ember.Hagyd ott!!!
Nem írom le a véleményem, mert kitiltanának! Csak annyit mondok higgadtan, hogy hagyd ott...
Nem szép dolog, amit tett, de azért nem kéne szakítani vele.
el se hiszem hogy ez egy igazi kérdés
Szerintem azonnal hagyd ott!Én nem tudnék olyan embert szeretni, aki nem szereti az állatokat, olyat meg pláne nem, aki még ráadásul bántja is õket.Undorító dolog, amit azzal a szerencsétlen tyúkkal tett.Rettenetesen utálom az ilyen embereket.És igaza van a többieknek, ha folytatjátok, lehet, hogy te leszel a következõ. Fõleg, ha még konkrétan rád is lesz mérges. Mert ugye alapvetõen nem a tyúk idegesítette fel, mégis az õ gerncét törte el. És ne gondold, hogy gyerekes vagy az állatszereteted miatt. Sokkal jobb ember vagy emiatt azoknál, akik nem szeretik õket.
Hú, ez elég durva...a történet kísértetiesen hasonlít az én páromra, mert az enyém is pont a minap vert rá egy fahusánggal egy tyúk nyakára olyan erõvel h eltört a gerince neki is...azt mondjuk hozzá kell tenni hogy azért csinálta, mert a tyúk bántotta a libát, ütötte a csõrével, nem hagyta békén.Tehát bizonyosfokig megvédte libát. Viszont azért elgondolkoztató...Nem tudom, mit gondoljak, ezek után, hogy olvastam a válaszokat.Lehet nekem is ott kéne hagynom? Bocs az offért...
Soha nem lennék képes bántani egy állatot, nagyon állatbarát vagyok!Megértem ha emiatt összetört benned valami...Szerintem hagyd ott, megérdemli.Én is szoktam ideges lenni, de egy állatot sosem bántanék emiatt...:( 20/F
Ez az ember nem képes kontrollálni magát. Tedd össze a két kezed, hogy ez még idejében kiderült, és NAGYON GYORSAN hagyd ott!!!!! Nem kell összeveszni vele - de ne is találkozz többet. Ha még sokáig szeretnél élni, egészségesen. Ha késõbb esetleg megtudod, hogy összejött valakivel, akkor neki is el kéne mesélni, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! Akkor úgy néz ki, nincs mentség, mennie kell az életembõl. Az állatok miatt eddig is voltak már viták, nem illünk össze ilyen téren, s nem tudom, van-e egyáltalán olyan ember, aki elfogadja az állataimat, és engem, mert a környezetemben ezért a döntésemért gyerekesnek tartanak/nem vagyok gyerek, 32 lennék hamarosan/.
Én soha többé nem tudnék megbízni abban, hogy esetleg legközelebb nem engem pofoz föl. Aki képes haragjában egy élõlényt ilyen durván bántalmazni, az nálam nem megy emberszámba. Szerintem otthagynám, soha többé nem tudnék rá ugyanúgy tekinteni...
Szakíts vele mindenképp!
szem is szakíts vele, igaz hogy állat de neki is annyi joga van élni mint nekünk, ha hirtelen haragú vegyen egy boxzsákot azt ütheti, sk állatot nem szeretek de szándékosan bántani egyet se tudnék:)
Szia! Figyelj... ideges volt, az agya elrobbant, mi lett volna, ha Te hozzászólsz vagy esetleg lennének gyereketek, Titeket is bántott volna? Azért a tyúkot bántotta, mert õ volt közelebb. Ez nem ember. Jobban teszed, ha szakítasz Vele. Aki egyszer ilyet tesz, megteszi még többször is, ha ideges. Nem tudom, hogy lehet egy ember ilyen... Hagyd ott. Ne Te legyél a következõ, akit bántani fog... Nani
Engem tavaly nyáron bosszantott fel valaki, de kegyetlenül nagyon nagyon nagyon.. egy szórakozóhely kidobója. Hátatfordítottam és elmentem, de akkora nagy idegesség volt bennem, ha ott lett volna mondjuk a kocsija, lehet kárt tettem volna benne.. :( végülis nem volt ott, meg ki tudja, hogy egyáltalán kocsival jár-e. Ahogy mentem hazafelé, volt egy kóborcica is a járdán így összegubózkodva (talán fázott), de én pl. ezt a kiscicát nagyívben kikerültem, hogy ne is kelljen felállnia sem, vagy ilyesmi.. szóval én semmi élõlénybe nem lettem volna képes még ennyire nagyon felidegesített állapotomban sem bántani. De szerintem ha mondjuk ott van a kocsija az illetõnek és tudom, hogy az az övé, lehet hogy a kocsiját sem bántottam volna, szerintem uralkodtam volna magamon, csak egyszerûen olyan ideges voltam, hogy ilyen gondolataim támadtak... de szerintem nem tettem volna meg. Kisállatkát meg lett volna alkalom bántani, de én arra nem voltam képes, pedig még akkor is hót ideg voltam mikor késõbb hazaértem. Ezzel az esettel konkrétan.. szerintem most jött elõ a párodnak egy olyan énje, melyet eddig sikeresen titkolt elõtted. Nem csodálom, hogy összetört benned valami.. szerintem ez egy jel és szerencse, hogy még "idõben" jött ez a jel, nem akkor amikor már gyerekek vannak meg stb. De döntened neked kell.
Egy dologban mázlid volt...hogy nem te kerültél a keze közé.Gondolj bele, ha egyszer nem lesz ott semmi, mint pl itt a tyúk, akkor rajtad vezeti madj le a dühét? Szerintem is hagyd ott, igy nem kell attol félned, hogy téged is bánt.És ha már gyereket se akarsz tõle, mert alapból ahogy olvastam az irásod akarnál, akkor csak huzod/pocsékolod az idõd amit akár egy olyan emberrel is tölthetnél akit szeretsz és gyereket is szülnél neki.
A kérdező hozzászólása: Jó, tegyük fel, adok még egy esélyt.De akkor se tudok már úgy ránézni, eltûnt a szerelem.Egyértelmûen tisztában vagyok vele.Szeretem, de az más. Viszont elég erõsen. Hogy tegyem túl rajta magam?Úgy érzem, képtelenség.Három éve vagyunk együtt, és sok mindenen mentünk már át, nem tudom eldobni azt a 3 évet sem.Jaj, de szar érzés... Odavittem elé, hogy lássa, mit csinált, de úgy látom, érzéketlen fatuskó, sose volt eddig ilyen!
Hát én elbeszélgetnék vele a dolgokról, de nagyon alaposan.Nem volt tõle szép dolog amit tett.Elég agresszív megnyilvánulást volt.De ha szereted, és õs is téged, és eddig minden rendben volt akkor én adnék neki még egy esélyt.Ne kapkod el a döntést, hagyd hogy jóvá tegye.Vagy kérj tõle egy kis idõt, nehogy aztán megbánd a döntésedet.Viszont ha téged bántana, agresszív lenne veled, akkor hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek.Én is így gondolom, vágjon földhöz egy követ, de ne egy élõlényt bántson. A gond az, hogy most jóvá akarja tenni, õt is sajnálom, de bennem most valami nagyon összetört.
A kérdező hozzászólása: Igazi kérdés. A lényeg, hogy még ma is megvan a tyúkocska, élni akar nagyon.Ma már tojt is egy tojást, normálisat, de gondolom, milyen kínnal tette. Meg akar maradni, úgyhogy nem lesz belõle étel sose, anyukám azt mondta, sose fogja levágni.Nálunk nem egy pusztult már el végelgyengülésben, 6évesen. Tehát hála Istennek nem tört el a gerince. De azért acélbetétessel egy élõlényt az 1 méterre lévõ falhoz rúgni, olyan erõvel, hogy vissza is pattant, erre nincs mentség, ha eszembe jut, ahogy láttam, sírhatnékom van. Én a szerelmemre felnézni szeretnék, tisztelni, megbecsülni.Na így lehet ezt az embert? Az õ szülei kinevetnek, hogy ilyen miatt megy tönkre ez a szép kapcsolat. Tényleg minden tekintetben jól megvoltunk, még egy tengerimalacot is szereztem, egy szobában van velünk, csak hogy szeresse már meg az állatokat végre.Azt elviseli, de amikor vinnyog, vagy megrágja a kábelt, veszekszik vele nagyon, de még nem bántotta szerintem, mert elég kezes malacka. Szerintem a srác egyszerûen ilyennek van nevelve.Neki az a természetellenes, ahogy én pátyolgatom az állatainkat. Apukám nekem is ilyen volt, de én mindennek ellenére nagyon szerettem õt, és nem haragszok rá, amiket tett. Gyerekként a szemem láttára pl.kinyírta a kutyáimat.Akkor fájt, és haragudtam rá, de akkor is imádtam, mert alapjában véve jó ember volt. Engem és a tesómat, anyukámat sose bántotta. Érdekes, nekem ez a viselkedés érzelmi zavarodottságnak tûnik, teljes önkontrollhiány.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!