Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak párommal nagyon (116 db)

Nagyon féltéken vagyok a páromra mostanában mit csináljak szeret nagyon-de nagyon?

Legjobb válasz: Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)

Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)
Próbálj küzdeni a féltékenység érzésével, mert az tönkreteheti a kapcsolatotokat. A féltés normális. Kis féltékenység is elviselhetõ, de nagyfokú nem.
Az elõzõ hozzászóló helyesen írta.Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem a féltékenység ha mélyen magunkba nézünk az önimádatból, kapzsiságból és önzésbõl fakad.Ezzel nem azt mondom, hogy meg kell osztani másokkal a párod, csak aki féltékeny az önzõ is egy kapcsolatban.

Most mit csináljak? Párommal együtt vagyunk 3 éve. És ma bevallotta hogy nem lehet gyereke, nagyon ideges vagyok, miért nem tudta hamarabb elmondani?

Miért kellett ennyi idegig húzni? 25 évesen már lehetne annyi esze hogy elmondja... Köszönöm a válaszokat 22L

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Valaki kérdezte, hogy mit értek "spermadonor" alatt. Azért sarkítottam csak ki, mert önmagában azért felszámolni egy kapcsolatot, ami jó lenne és kölcsönösen szeretik egymást, de az egyiknek eü okokból nem lehet gyereke, azt túlzásnak tartom.

Elsõ vagyok. Valaki kérdezte, hogy mit értek "spermadonor" alatt. Azért sarkítottam csak ki, mert önmagában azért felszámolni egy kapcsolatot, ami jó lenne és kölcsönösen szeretik egymást, de az egyiknek eü okokból nem lehet gyereke, azt túlzásnak tartom.
Szerintem nem vagy tisztában vele, ma már csaknem mindenkinek lehet gyereke, 1 élõ sperma elég ehhez. Ha tényleg 1 db sincs, akkor herebiopsziával szereznek. Tuti, hogy neki igy se lehet? Én ebben azért nem lennék olyan biztos... Akkor meg nincs min idegeskedni. Mondjuk én nem tudom, hogy mikor kellett volna elmondania, biztos ciki volt neki, de azért nem az elsõ randin, de 1 éven belül azért illett volna ezt az apróságot megemlitenie... 3 gyerekes, akinek a férje elvileg meddõ...
Én valahol meg tudom érteni azért a párodat. Most 22 éves vagy, azt írod, hogy 3 éve vagytok együtt, akkor 19 voltál amikor megismerkedtetek. 19 éves korában szerintem azért nem sok embernek fontos ez a kérdés a párválasztásnál. Aztán amikor már nagyon szerettétek egymást, akkor meg gondolom elég nehéz volt neki ezzel a dologgal elõállni. Nem lehet egyszerû ezt elmondani egy lánynak. Lehet, hogy gondolatban többször belekezdett, aztán mégis meggondolta magát. Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni, de még az se biztos, hogy neked lehet gyereked. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy el kellene hagyni ezért. Sok pár a sikertelen próbálkozások során szembesül ezzel a ténnyel. Megértelek, hogy fáj az, hogy nem mondta el. De ha szereted, akkor változtatott volna ez a dolgokon?
Én csak arra tudok gondolni, hogy annyira szeretett, szeret, hogy attól tartott, ha elmondja, elhagyod. Mióta tudja egyáltalán, hogy nem lehet gyereke? Ha õszintén szeretitek egymást, akkor az én szememben ez egy bocsánatos "bûn". Nézz magadba, és kérdezd meg magadtól, hogy együtt lennétek, ha ezt évekkel ezelõtt közli? Minden problémára lehet megoldást találni, így arra is, hogy legyen gyereketek. Ha a szüléshez ragaszkodsz, az is megoldható ma már. Én õszintén megbeszélném a párommal, hogy akkor most hogyan tovább. Tudod, ahogy mondani szokták: a szerelem mindent legyõz.
és miért nem lehet gyereke?mellesleg nem kell még sietni, 22 évesen nem kell még gyereket vállalni, honnan tudod hogy õ lesz a gyermekeid apja?!
nehéz helyzet, mert én is imádom a páromat, szerintem nem hagynám el, de hosszú idõbe telne, mire feldolgoznám, hogy nem lehet saját gyerekünk. de ha szeretitek egymást, találtok megoldást, viszont az elsõ válaszadónak annyiban nincs igaza, hogy mi az, hogy spermadonor? ez nem így mûködik. egy dolog, ha szereti, de ha valaki egy gyerekre mindennél jobban vágyik, és nem kaphatja meg...meggondolandó. de remélem találtok megoldást. örökbefogadás. kíváncsi vagyok, majd hogy döntesz
ne idegeskedj... az nem segít... tenni nem tudsz ellene, ez van, el kell fogadni... egyébként tényleg elmondhatta volna, hisz egy kapcsolatban fontos az õszinteség, de lehet, hogy tartott attól, hogy akkor már nem akarsz vele lenni... nem tudom. beszéljétek meg, másképp ezt nem lehet megoldani. amúgy sajnállak mindkettõtöket. :( de ha szeretitek egymást, akkor ezt is meg tudjátok oldani... csak meg kell beszélni ezeket a dolgokat. és akkor már esetleg azt is megkérdezheted tõle, hogy miért nem mondta el. :/
Egy dorgatív ejnyebejnye egy kis hisztivel fûszerezve ráfér, hogy lelkizzen egy kicsit, hogy elhallgatott egy ilyen fontos dolgot, gondolom gyávaságból. De ha szereted és nem csak a spermadonort látod benne, akkor fogadd el õt így. Azért otthagyni kegyetlenség lenne, mert nem tud gyereket csinálni.
lehet más dolgokban se õszinte hozzád?
A kérdező hozzászólása: Nem sietek tudom hogy fiatal vagyok, vele született betegség...
Most komolyan: Csak ennyi a gondod? Más probléma nincs a kapcsolatotokban? Mert ha csak ennyi van, egy csomó lehetõség közül választhatsz. Gondolom õ is szeretne gyereket, nemde? Ezt már kérdezted tõle?
én megérteném... nem könnyû ezt csak úgy elmondani, fõleg, hogy biztos attól félt, hogy otthagyod... ha nincs más problémátok és szeretitek egymást akkor én nem hagynám el, hanem melléállnék. egyébként ez még mindig jobb így, mintha sok-sok éves próbálkozás után derül ki egy párnál...
Nem a spermahiány itt a kérdés, hanem az õszinteség hiánya, egy ilyen fontos kérdésben. Gondolj bele, 3 éve feleslegesen védekeztek. Már csak ezért is elmondanám, ne zabálja a csajom a hormonokat feleslegesen.
Oké valamennyire igaza van az elõttem szólónak, de én is kérdeznék valamit: Kedves kérdezõ! az elmúlt x évben rákérdeztél hogy lehet-e gyereke? Vagy érintettétek a témát? Mit válaszolt és hogyan? Hisz szerintem mindenki életéban vannak olyan momentumok, amiket nem szívesen oszt meg másokkal, lehet azért mert ne látszon pancsernek, vagy mert szégyenli...
Én nagyon komolyan elgondolkodnék, benne maradnék-e a kapcsolatban. A gyereknemzést tényleg meg lehet oldani többféleképpen. Ha szeretem a párom, nem kérdés, hogy vele maradnék és megoldanánk a gyerekkérdést máshogy. Tehát nem ez a mérvadó. Viszont az, hogy ennyi idõ után nem árulja el, az szerintem igenis gáz. Egy szülõképes vagy szülés elõtt álló nõnek szerintem igenis joga van tudni, hogy a párja tud-e gyereket nemzeni. Márcsak azért is, mert ha nem, akkor erre a lánynak is igencsak rá kell hangolnia magát. Fel készülnie lelkileg, hogy nem fog simán menni. Más nyilván a helyzet, ha nem tud róla a fiú/férfi, de ez így szerintem inkorrekt.

Mit csináljak a "NAGY-gyerek" párommal?

2,5 éve vagyunk együtt...tényleg imádjuk egymást más problémánk nincs is DE Annyira nem tud néha megért? lenni...utóbbi fél év távkapcsolat volt (az is lesz még egy ideig). Mindig megbeszéljük, hogy "majd legközelebb megért? lesz" de az a legközelebb mindig elmarad, és utólag kéri az elnézést meg a bocsánatot. Mindig makacs mint egy öszvér, jelen pillanatban nem látja ezt be, majd 2-3 nap múlva felébred, hogy biza hibázott...Jelen probléma, hogy rajtam kivül álló okok miatt nem tudok menni a hétvégén hozza, sajnos nem tudok változtatni ezen...engem is borzasztóan bánt a dolog, de nem tudok mit tenni...értem, hogy csalódott, de nekem sem esik jól és engem is legalább annyira bánt...a tetejében még durrog mint egy 3 éves...annyira jól esne, ha ilyenkor ahelyett, hogy mormog megértene, és nem nehezítené ezzel is a helyzetet...amennyire "feln?tt" máskor pont annyira "gyerek"...1oox megbeszéltük már, de mindig utólag esik le nála a 1o forintos...ha ezek nem lennének akkor minden tökéletes lenne, de néha ilyen zizis...próbáltam most is vele err?l beszélni de hiába...egy napja nem is szól hozzám (mondom, hogy gyerek:)) ne mondjátok, hogy szakítsunk mert emiatt nem fogunk...de elviselni és kivárni ameddig rájön, hogy tévedett amiért nem állt mellém kicsit már unalmas...tehetek valamit?

Legjobb válasz: Nem az én pasimmal jársz véletlenül? Detto ugyanilyen Õ is, engem is kiakaszt néha mert rettenetesen makacs amit elgondol annak úgy kell lennie ha mégsem akkor hisztizik, durcáskodik rettentõen nehéz vele. És mi is távkapcsolatban élünk, mert még nem nõtt fel a feladathoz hogy családja legyen. Kérni hiába kérem, az ígéretein kivül nem változik semmiben. Szerintem amit tehetünk, hogy elfogadjuk ilyennek türelmesek és megértõek leszünk reméljük idõvel benõ a feje lágya és változik. Senkit nem lehet megváltoztatni sajnos, de ha vele vagyok valószínû ilyennek szeretem.

Nem az én pasimmal jársz véletlenül? Detto ugyanilyen Õ is, engem is kiakaszt néha mert rettenetesen makacs amit elgondol annak úgy kell lennie ha mégsem akkor hisztizik, durcáskodik rettentõen nehéz vele. És mi is távkapcsolatban élünk, mert még nem nõtt fel a feladathoz hogy családja legyen. Kérni hiába kérem, az ígéretein kivül nem változik semmiben. Szerintem amit tehetünk, hogy elfogadjuk ilyennek türelmesek és megértõek leszünk reméljük idõvel benõ a feje lágya és változik. Senkit nem lehet megváltoztatni sajnos, de ha vele vagyok valószínû ilyennek szeretem.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó a válasz most akkor kinek szolt nekem vagy a kommentelõnek? mert ha nekem, akkor hidd el, hogy én mögé látok:D
Elõzõnek: sajnálom, hogy még szöveget sem tudsz értelmezni, mert a 0 IQ-s az általánosítás minõség jelzõje, és nem a tiéd, de azon gondolkozok, hogy valójában rád is illik. Sajnálom, ha neked ez a tapasztalatod, attól még lehet, hogy nem úgy vannak a dolgok. Hiába hitték, hogy lapos a Föld, mert a síkság tök lapos, meg hiába mentek sokat nem kezdtek el gurulni, attól még kb. gömbölyû. Ha felnõtté válsz, akkor már nem vigyáznak rád, magadra vagy utalva legnagyobbrészt, de közben meg egy teljesen új lehetõség, mert minden korlátozó kötél elszakad, és nekiállhatsz az életben megvalósítani magad, ami persze nem veszélytelen, de kockázat nélkül nincs tapasztalás. Én pl. ezért szeretem, hogy már nem vagyok gyerek, annak az ideje lejárt. Szóval, ha akarsz találsz férfit magadnak, csak lehet, hogy nem a leghangosabb hejjes szépfiú lesz az, és benned van a hiba, ha nem látsz e mögé. F-22
A tapasztalatomat írtam le, attól még nem 0 az IQ-m. Sajnos a mai férfiak nem is akarnak férfiak lenni, inkább maradnak gyerkek, az könnyebb nekik.
"Így kell elfogadnunk a férfiakat, nagy gyerekként." De utálom ezt a nulla IQ-jú általánosítást, meg nõi felsõbbrendûsködést. Nincs ilyen, a másik oldalt sem.
Az én párom majdnem kétszer annyi mint te, de még most is gyerek. Nem is számítok már változásra, te se nagyon tedd. Így kell elfogadnunk a férfiakat, nagy gyerekként.
A kérdező hozzászólása: Mindig azt mondja Õ akarja belülrõl is...néha látom, érzem, hogy tesz ennek érdekében, de többször nem, mint igen...:( köszönöm a válaszokat
Mi már 30 felett vagyunk, de az én párom sem túl megértõ. Túl hosszan nem is tud koncentrálni a lelkizésre. Makacs is. Meg míg nekem taknyom-nyálam egybefolyik, elemzek és elmélkedem, addig õ nem látja, hol a gond, és hamar témát vált. Pl. "holnap is szar idõ lesz".
Attól tartok nem sokat. Én is ilyen vagyok, néha át sem gondolom, hogy mit mondok és hogy az sértõ is lehet. Csak hajtom a magamét. Változtatni ezen? Ez belülrõl kellene, hogy fakadjon. Ha ez nem teljesül, akkor az illetõ úgysem fogja megérteni, hogy vissza kellene, hogy vegyen. Egy félig-meddig mûködõ módszer a hosszabb ideig tartó mosolyszünet, legalábbis ellenem nagyon jól mûködik. Nem szólsz hozzá, nem keresed pár napig, és ha szeret, akkor ez pokoli idõszak lesz neki. Amikor a párom ezt csinálja velem, én alaposan átgondolom a dolgokat, hogy miben javulhatnék, hogy ez az állapot változzon. Szóval érdemes kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: :D lehet, hogy ugyanarról beszélünk... köszi a válaszod. ami a bosszantó, hogy én fordított esetben mitõl tudok lenni megértõ? és mitõl tudom elfogadni a kialakult helyzetet? erre a kérdésre még nem tudta megmondani a választ...
Szerintem az elõzõnek, az elég egyértelmûen az elõttem kommentelõnek szólt :)

Mit csinaljak? Parommal 5 honapja vagyunk egyut nagyon szertem. Allitolag o is szeret de mindig aval jon hogy jaj a masik lany ugy a maisk ugy. Evvel nagyonf eltudd huzni. O azt mondja hogy csak viccel es idegesiteni akar..

De nekem ez nem vicces es sokszor montham man neki.ma is elkezdi hogy talakozunk ma vagy mehet maisk lannyal talakozni. en nem tudom hogy mikor viccel mar es mikor nem. ijenkor nagyon elsozktam szomorodni. meg kerdeztem tole hogy megcsaltmar azt montha hogy meg nem. de ott van az hogy "meg". szerintetek mit csinaljak? en agyon szeretem. de neha nagyon kitudok akadni miatta.

Legjobb válasz: Amikor legkozelebb mondja tedd magad h nem is hallod miket mond...vagy valtsal temat...A lenyeg h ne vegye eszre rajtad h feltekeny vagy es alcazd h hidegen hagy az egesz...rajon h nem erdekel,s ez bosszantani fogja...

Amikor legkozelebb mondja tedd magad h nem is hallod miket mond...vagy valtsal temat...A lenyeg h ne vegye eszre rajtad h feltekeny vagy es alcazd h hidegen hagy az egesz...rajon h nem erdekel, s ez bosszantani fogja...
Én ilyenkor mindig vissza szoktam vágni ugyan így! Meg szoktam neki mondani ha találkozni akarsz velem elõtte jelentkezz be! és erre mindig vissza kérdez ja a sok pasi mi?Te is húzd az agyát vagy ne foglalkozz vele vagy mond ha megbámulja a lányokat hogy szted nem is olyan szép vagy vigyázz kiesik a szemed és poros lesz és nevess egyet látni fgoja hogyn em zavar és abba hagyja
OFF: a kérdezõ nyilván minden szempontból intelligens és igényes nõ...:S On.
Ne nyaggasd ezzel, mert akkor tényleg meg fog csalni... "Húzni" annak az agyát lehet, aki minden kis hülyeségen felhúzza magát. Ha ilyen vagy, akkor ne csodálkozz. Bolhából elefántot csinálsz te is, mint itt annyian.. Milyen szeretet az, ami a másik nyaggatásából áll? Önmagadé, legfeljebb.
Elkezdtem olvasni a kérdésed, kétszer is elolvastam, de esküszöm nem bírom értelmezni. Elolvasni se rendesen. Mi lenne, ha normálisan, ékezetekkel vagy legalábbis nem betûkihagyásokkal, és rendesen tagolva elmondanád a problémádat? Nah mindegy, hátha jön ide egy nálam okosabb nyelvész...
Csatlakozom az elsõhöz! Ugyan én értettem, mi a csudát akarsz kihozni ebbõl a rakás sza..ól, de valóban;-Mi lenne, ha megtanulnál fogalmazni és helyesen írni!?! Mert ha az én luvnyám lennél, ezzel a szinttel még egy "meghúzást" se tudnál nálam kieszközölni......:) ...Bocs...
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen az utolso ket valaszadonak:*... akik nem tudtak kiolvasni azoknak bocs de sietem...

Mit csináljak párom a jó kereső állásából kitették? Nagy szemétség lenne, ha elhagynám?

Páromnak jó kereső állása volt, nem volt gondunk pénz terén, jól éltem. De most munkanélküli lett így szinte én tartom el az alacsony fizetésemből. Ezért nem tudom azt az életszinvonalat élni, ami jár egy nőnek. Nem érzem magam nőnek így, mert nekem kell eltartanom a pasim.

Legjobb válasz: Igen az lenne,inkább segits neki munkát találni

Igen az lenne, inkább segits neki munkát találni
igen elég nagy szemétség lenne
Hagyd el! Aztán remélem szerez egy még jobban keresõ állást és nem egy ilyen számító ribancot szed össze.
"ami jár egy nõnek" Akkor 1.keres meg a rávalót 2.valld be hogy ribi vagy.
Tuti egy plázap.csa vagy... Aki álló nap csak szórja a pénzt... S e mellé még buta is. Segíts neki melót találni, ha jó állása volt jó eséllyel talál hasonlóan jó melót. Vagy hagyd el és ezzel segíts neki. Akkor talán rájön, hogy a pénze miatt kellett neked... Mind a két megoldás az õ boldogságához vezet, csak az egyik fájdalmasabb úton tekereg...
a nõnek csak a szája jár. fõleg neked. eléggé elkényeztettek. luxus az kell, a problémák már nem.
Ne csak addig legyen jó a pasid ameddig tolja haza a pénzt. Nemsokára biztos talál munkát. Tudni kell lejjebb adni az igényeket, meghúzni a nadrágszíjat egy kis ideig.
Még kérdezed? Neked hogy esne, ha kidobna emiatt?
Te egy [email protected] vagy!!!!!! Hagyd el a csávót, de lehetõleg ezt az univerzumot is!
Számító rib*nc vagy. Bocs, de ez van. 17/L
Jól akarsz élni, mert szerinted az jár egy nõnek? Semmi gond: Keress magadnak egy jól fizetõ állást! Vagy az nem megy, csak mással eltartatni magad?
Igen az lenne! Már az, hogy elkezdtél ezen gondolkodni, az sem egy szép dolog, addig jó volt míg adta a lóvét, most meg egybõl cserélnéd? Hova jutott ez a mai világ?!
Nem hordalak le, mert biztos unalmas lenne. De azért meg kell tanulni nélkülözni is kisanyám, amit sajnos nem kaphatsz meg, azt nem kapod meg. Ilyen az élet, remélem beletörõdsz.
Ez kamu kérdés. Vagy lehet, hogy nem az, de az sajnálatos.
nem lenne nagy szemétség hanem HATALMAS szemétség lenne, látszik mennyire szereted :D (a pénztárcáját)
Hagyd el. A gyengéknek el kell hullaniuk.
Ha elhagyod konnyebben megelsz majd az alacsony fizetesedbol?! Eddig jo volt, csak a penzert voltal vele? Neked hogy esne, ha valaki ilyen szinten kihasznalna? Szerintem ne azert hagyd el, mert nem keres eppen annyit amennyit te szeretnel elkolteni, hanem azert, mert csak a penzeert voltal vele es mert ennel jobbat erdemel. Amugy elmondhatnad megis milyen eletszinvonal JAR egy nonek?! Egyetemre jarok, kozben dolgozok, egyuttelek a baratommal, akinel tobbet keresek joval, megsem gondolom ugy, hogy nekem JARNA barmilyen eletforma is, megdolgozok erte es megvam, ennyi.
Eltartotta a hülye p*csádat, most itt az ideje, hogy te is segíts rajta, amíg új munkát talál. Ugye te nem is szeretted a pasid csak a pénzét?
És még ti nõk nem a pénzre mentek mi? Undorító féreg vagy. Hagyd is ott, jobban jár.
Hagyd el!!! Szerintem egy nõnek fontos az egzisztencia
Amúgy ez kamu. azért ennél több értelme még a legszõkébb nõnek is kell, hogy legyen. kamu.
Kérlek mondjátok, hogy ez a kérdés csak provokáció és egy pasi írta, kérlek! Kérdezõ (kedves nélkül), ha te ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor tudatom veled, hogy neked nem kell nõnek érezned magad, mert nem vagy az. Egy pénzéhes, [email protected] vagy, aki nem méltó arra, hogy nõnek nevezhesse magát. Sajnálom a barátodat, habár lehetne annyi esze, hogy ilyen alja némberekkel nem áll össze.
kedves kérdezõ! ez a kérdés kiírása is szégyen, hát nem csodálom, hogy a férfiak milyenek lesznek, tudod mi jár, a szád, - ilyen nincs, hogy jár egy nõnek! szálljál már le a magas lóról, hidd el ezt most finoman fogalmaztam ettõl én többet tettem, még sem hiszem akkora valami lenne, ha szereted ez meg sem fordult volna a fejedben, sajnálom a párodat, nem tudja milyen vagy!!! N
mekkora undorito dolog már! elhagynád???? õ meg dolgozott eltartott fényesre nyalta a pics*d és enynire képtelen vagy hogy segitsneki???? szánalmas vagy!
Akkor nõnek érezted magad mikor õ tartott el?
Ha már annyira kellett a nõknek az egyenjogúság, akkor a munka se legyen büdös! Az egész kérdés felvetésre meg egy idézet: "A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!" Figyelj szerintem hagyd el jobban jár, ha nem egy ilyen pénzéhes szuka van mellette ;) Ó és ne lepõdj meg, ha majd "öregecskedõ feleség" leszel téged is lecserélnek.
Hagyd el! Nem azért, mert nincs munkája, hanem mert egy ilyen pénzéhes érdekr*bancnál jobbat érdemel.
Puzsér idézet omg XD
Ha eladnának egy luxushotelba k... nak, akkor nõnek éreznéd magad?
Cickafarkteás lemosás.
tojásfehérje, majd 15-20 perc után mosd le. hasznos! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

3 hete kívánom a páromat, de nem fekszik le velem. Nagyon ki vagyok már éhezve, mit csináljak?

Másfél hete olyan feszült voltam, hogy neki is estem. Hiába mondtam neki többször is, semmi. Már rá sem merek gondolni, próbálom elterelni a figyelmem, de csak rövid idôre sikerül. Kifejezetten levert, roíszkedvû, hisztis lettem.

Legjobb válasz: Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.

Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.
Ilyen velem is volt, én otthagytam a büdös francba. Nem szexelni nélküle is tudok.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok. És nem tudom hajlandó lenne-e egy szakemberrel beszélni. Talán tényleg kéne, biztos van valami baja, de annyira ki vagyok készülve, hogy képtelen vagyok vele foglalkozni. És ezt úgy értsétek, hogy mondtam, hogy mondja el, ha van valami baja, néha ha látom, hogy valami nem stimmel, direkt rákérdezek, de nem mondja. Elegem van ebbõl, képes elérni, hogy én érezzem magam hülyének, amikor "zaklatom". Úgy érzem nem tud már érdekelni. De persze ha õ is úgy állna hozzá, ez változhatna, de nem úgy áll hozzá. Azt mondja szeret, és hogy én nem kívánom, meg terel... Annyira kib*szottul unom már! Már megcsaltam volna rég, ha volna kivel, és fõleg, ha képes lennék rá. De nem vagyok. Még. De még pár nap, és le fogom küzdeni az ellenérzésemet úgy érzem.
Valahogy ki kéne sajtolnod. Nem megoldás ha egybõl másfelé kacsintgatsz. Nem tudom hogyan tudnád mégis rávenni, ezért javasoltam neked a szakembert, hátha õ okosabb ezügyben (biztosan) Elsõre akár egyedül is konzultálhatsz vele, ezer olyan dolgot fog mondani, ami nekünk eszünkbe sem jutna. (mert ezért õ a szaki)
Nem lehet hogy fáradt?Távkapcsolatban vagytok.....gondolon a munka miatt...aztán hazamegy és ott a baba... mikor szûltél?A lasiknak ehhez több idõ kell ám hogy átáljanak arra hogy 3-an vagytok.Nálunk a baba után majdnem 6 hònap kimaradt pedig az én párom velünk van minden nap..aztán amikor helyrejött akkor mondta el hogy fáradt volt meg ugye a nyomás hogy már apa lett!Neki nem segítenek a hormonok hogy jajj én apa lettem!Lehetnél megértõbb is!!!
A kérdező hozzászólása: Lehetnék, de nem leszek, mert õ sem az. Pont. Eldöntöttem.
A kérdező hozzászólása: Én is fáradt vagyok.
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja szültem, de akkor 7 hét után miért feküdt le velem, most meg miért nem? Eddig is apa volt.
Kijöhetett ám ez rajta most is!Én csak azt mondom hogy nem kell a legrosszabbra gondolni meg ha már babátok van akkor megcsalAs helyett lehetnél türelmesebb is!Pròbáld ki hogy 1-2 hétig nem emlegeted a dolgot meg nem célozgatsz rá!Talán magátol megoldòdik!
Szexelj velem.:)
A kérdező hozzászólása: Ahhoz kerülnöm kell 1-2 hétig a találkozást, és a kommunikáció minden formáját vele.
A kérdező hozzászólása: Itt volt megint, és ismét semmi. Orálisan kielégítettem, aztán aludtunk. Ez volt az utolsó alkalom, az biztos.
Nos sajnálom :///
A kérdező hozzászólása: Én mégjobban.
De miért (már ne haragudj) szoptad le? Miért nem csaptál az asztalra, hogy elég volt?! Miért nem vetted le a bugyid és toltad az arcába, hogy igenis ketten vagytok, nem szívélyességbõl oboázol?! Miért nem hisztiztél?
Igen, igazuk van itt akik írják, hogy egy 25 alatti srác hülyére b....a, 24 vagyok és bármikor kapható vagyok egy oltári menetre, ha fáradt vagyok, ha nem, mindig bármikor :) ) A szex a lételemem, az tuti! Ha szeretnéd én megmutatom neked milyen az amikor úgy megd...ak hogy 2 napig zúg a füled az élménytõl ;)
A kérdező hozzászólása: Mert már kivertem a balhét, hisztiztem, és nem hatott. Nem akartam kezdeményezni, mert ha nagyon akarnám, hogy megdugjon, megdugna, de ne azért csinálja, mert nagy küzdelem árán ráveszem. Én döntöttem úgy, hogy elõjátéknak orálozok, de aztán úgy alakult, hogy úgy ment el, és esze ágában sem volt viszonozni. Morgott valamit az orra alatt, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, mit várok tõle, de nem csinált semmit.
Mert neked nem árulja e la gondját, neked egyre inkább hiányzik a szex, a kapcsolatotok rámehet, a gyerek meg ott. Szóval idõ kérdése, hogy megjelenjen egy harmadik, aki (ha belegondolsz) jobb ha egy szakember, mint egy szeretõ, vagy ügyvéd... (ha házasok vagytok)
A kérdező hozzászólása: Miért kellene?
csatlakozom az elõttem lévõhöz... ezt meg kell beszélni vele... de am én 19/L. én is vagyok hogy kívánom a szexet, és próbálom a páromat jelekkel figyelmeztetni, hogy mit is akarok :D de van hogy elutasít, mert nem akarja, egyszer egy kicsit még próbálkozok, és ha nem, hát nem. Nem is szoktam erõltetni, mert tudni kell, hogy a párunkat is meg kell érteni. Lehet h a párunk fáradt, rossz kedvû, valami negatív érzéssel van teli, és bizony, hogy olyankor az ember nem kívánja igazán a szexet. Tudom, mert én is voltam már így, én is ellenkeztem már, mert vagy fáradt voltam, vagy rosszkedvû... és valahogy nem esett volna jól, vagy pedig nem élveztem volna annyira.. de volt hogy rávett a párom, nehéz volt rávennie, de sikerült... de ezt úgy is kell csinálni, hogy a párunk meggondolja magát, szép lassacskán kell mindent csinálni, nem szabad egybõl neki ugrani a dolgoknak, az annál rosszabb ilyenkor. Bár ez az én véleményem és tapasztalatom, biztos vannak más megoldások is :)
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolatban élünk, és már hetek óta nem volt köztünk semmi. Már említettem neki, de mikor itt van, eljutunk a csókig, simogatásig, aztán semmi. Nõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: 19/L 29/F És még ha õt meg is értem, az nem változtat semmin. Addig fogja húzni a dolgot, hogy kénytelen leszek elhagyni.
Namost van egy 29 éves férfi, aki ritkán látja a barátnõjét, és hûséges... Nem éppen arra gondolnék, hoy majd hárit, inkább arra, hogy letépi a ruhádat, feltesz a konyha asztalra, és ájultra... :) )) Ott valami nagyon nem egészséges mederben folyik nálatok. Vagy van valakije, vagy nem vagy neki fontos, vagy impotens/meleg, vagy félre-félrelép. De az biztos, hogy ott valami nem gömbölyû
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem, hogy félrelép, nem kíván már, de tagadja. Én hónapokig kevésbé kívántam, (szültem) mégis lefeküdtem vele. Múlt hónapban megjött, helyreálltak a hormonjaim, újra kívánni kezdtem, de addigra már nem szeretkeztünk min. 2 hete. Vagyis már több, mint egy hónapja. Mondom neki, de mikor itt van, semmi. És miután balhéztam vele, azóta fõleg nem. Mert neki idõ kell átgondolni a dolgokat. Na persze. Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel...
10:20 nem arra gondoltam, hogy ha én vagy a párom nem akarja, hogy húznánk halogatnánk az idõt, mert nem, ez csak alkalmanként van, ha a barátom egy hosszú idõ elteltével sem akarja, akkor nyílván kérdezõskönék, meg utána járnék, vajon mi van a dolog mögött?! de nálunk sincs idõhalogatás, mert szeretjük egymást, csak azt mondom ha alkalmakként nem akarja, akkor nem arra kel fogni hogy van valakije stb. hanem olyankor mi is megérthetõbbek lehetnénk...
úgy fejezem ki akkor hogy sûrû szex után, mondjuk eltelt 2 hét, lefeküdt veled amikor akartál, de 1 alkalmat kihagy, mert nem akarja. ilyenre gondoltam
A kérdező hozzászólása: Alkalmanként.. másfél hónapja nem szexeltünk, ez 6 alkalom egymás után!!
De azert kell nektek az idosebb pasi. meglatod egy 25 eves korig levo srac rojtosra szeretezne Teged. Xd
Terhességed alatt volt szex? Nem lehet, hogy a terhesség és a gyerek kavar be a fejében?
A kérdező hozzászólása: Volt alatta szex, 2 nappal szülés elõtt is volt, meg már 7 héttel utána is.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehet... de nem bírom már.
Próbáld kihúzni belõle (lehetõleg személyesen), hogy mi a probléma, enélkül ne hozz(atok) elhamarkodott döntést! Egy pár vagytok, meg kell beszélni, ha valami nem oké!
A kérdező hozzászólása: Nem megy.
Nem kéne megkérdezni egy szakembert is? mert elég kényes a helyzet. (a gyerek(ek) miatt fõleg)
Kérdezõ, azt írtad: " Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel..." - de hát így sincs... és az csak a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy egy kommunikációképtelen sültparaszt, vagy egy sunnyogó pacák. Ha bármi okból baja van a szexszel, azért el kellene mondania, fõleg, ha már közös gyereketek is van...

Sos! Mit csináljak? 5hónapos lányom nagyon szenved a széklete miatt, nagyon kemény neki az a pár darab ami kijön, szinte belekönnyezik úgy nyom?

Anya tejes,meg barackot eszik minden nap,tegnap meg ma almát is kapott délel?tt!

Legjobb válasz: A kamilla teát próbáltad? Az én lányomat nagyon kevés, akár 30- 40ml kis tea is pár órán belül meghajtotta...Kis fruktózt tettem bele, hogy ne legyen keserû... A barack pedig hajt, de lehet, hogy a szilárd táplálék elkezdése miatt változott meg a széklete, mint sok babánál ez lenni szokott...

A kamilla teát próbáltad? Az én lányomat nagyon kevés, akár 30- 40ml kis tea is pár órán belül meghajtotta...Kis fruktózt tettem bele, hogy ne legyen keserû... A barack pedig hajt, de lehet, hogy a szilárd táplálék elkezdése miatt változott meg a széklete, mint sok babánál ez lenni szokott...
A kérdező hozzászólása: Kamilla teát még párhetes korában próbáltuk, de nem vált be. Nem most kezdtük már a hozzátáplálást, 3, 5hós kora óta eszi a barackot pont a székrekedés miatt.
Az alma fog. Úgyhogy azt el kéne most hagyni.
Mennyi laevolac-ot adsz neki?Mert annak az adagját lehet emelni egy darabig, nekem 7.5 ml-t mondott a doki.De ha már korán elkezdtétek a hozzátáplálást és fõzit eszik, vagy ha csak a zöldségeket, tegyél bele egy kis olajat.Nekünk az olaj hozta meg az áttörést.Jobb volt mindennél :)
Szia!Próbáld ki a stabilizált natur aloe rostos géljét az segíthet.
Egyszerûen több folyadékra van szüksége. Mi is megjártuk ezt, szinte rákvörös volt néha a kis buksija. És semmi féle gyengítõ szer nem segített. Nálunk az almakompótnak van nagy sikere. Mióta ezt issza, a napi 2-3 kakilás garantált)))Egyszerûen csak gyakrabban kell kínálni, és az a néhány kis korty is nagyon sokat tesz.
A kérdező hozzászólása: "stabilizált natur aloe rostos gél" ez micsoda? Õ nagyon sokat iszik, egy nap kb.300mlt tea, és viz formájában. még csak almát, banánt, barackot kóstoltuk, ebbõl a barack a minden napos, kb 100mlt eszik belõle.

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f
A kérdező hozzászólása: jav* Otthon
Kérdezd meg mit csinálna szívesen!Valahova csak elmegy!focimeccs mozi vmi :) ha nem akar kérdezd meg h miért és mond el bátran h nagyon örülnél ha elkísérne mert nagyon rossz neked hogy egyedül kell menned.És találjatok vmi közös programot néha-néha, aztán hátha belejön :) sok sikert!
felejtõs, hogy változik néha-néha kihisztizhetsz egy-egy programot, de ugyis fogja huzni a száját.Nálunk is ez van.Mielõtt megismertem, állandóan buli, haverok, vagy akárcsak az éjszaka közepén kimenni kocsikázni...miota (2 éve) vele vagyok, azóta nélküle sehova (ha mégis, akkor azért nagy hiszti és engesztelehetm 2 hétig), vele is csak 2-3 havonta, inkább itthon üljünk, és filmezzük, pedig már elmondtam neki kismillioszor hol szépen hol kevésbészépen hogy ez igy nemoké huszonévesen. Boltig (300méter) nem jön le velem, nemhogy máshová... vagy hozzászoksz vagy ... 22/L (24/F)
A kérdező hozzászólása: Igen , kb nálunk is így van mint az utolsó hozzászolónál.Igen arra már rájöttem h változni nagyon sokat már nem fog:S Csak ez így meg annyira nem jó:S De nem akarok örökké hisztizni csak azért, hogy jöjjön el velem ide oda.Ebbe azthiszem egy idõ után bele lehet fáradni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!