Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nyelvemmel nyelves (2 db)

Mit csináljak a nyelvemmel nyelves csók közben?

Légyszi ne nevessetek a kérdésen, de a barátom akarta már a nyelves csókot, de én eddig nem nagyon, mert félek, hogy vmit nagyon rosszul csinálok majd. Olyan sok mindent hallottam, hogy ezt ne, meg így nem, meg úgy, most már totál össze vagyok zavarodva, és mivel ? az els? barátom nem akarok beégni. Köszi.

Legjobb válasz: Ezt tudni fogod mikor oda kerülsz. Ezt mindenki tudja ösztönösen. Elrontani nem lehet. Csak ne gondolj másra csak is rá koncentrálj. Én is ezt csináltam és jol sikerült. hidd el sikerülni fog és jólesz.

Ezt tudni fogod mikor oda kerülsz. Ezt mindenki tudja ösztönösen. Elrontani nem lehet. Csak ne gondolj másra csak is rá koncentrálj. Én is ezt csináltam és jol sikerült. hidd el sikerülni fog és jólesz.
Egyetértek az elõttem szólóval. Ezt nem lehet elrontani. Ha sor kerül a csókra, érezni fogod, hogy mit csinálj, jön ösztösen. Nem kell tõle félni, a barátod pedig oda lesz meg vissza :-)
Tulajdonképen csak két dologra kell vigyázni: - ne nyálazd össze nagyon, - ne vadulj. Ezeken kívül azt teszel, amit csak kívánsz :-)
Aaaa. Mozgasd ugy mint egy motolla. :) Amugy, tenyleg nem ronthatod el, jon magatol. :) Szerintem a fiu, majd alapbol fog teged vezeti. ;) Ne izgulj!
HATTT hogy mit csinalj mond meg valakineek h tanitson meg.De ezen nincs is mit megtanitani mert ha mar ott vagy akkor mar mukondik a dolog
Segitsetek h en hogy tudok kerdest irni legyszives valaki segitsen:D
Bocsika de ez nem ide tartozik hanem csak még GYIK-et sem tod megnyitni.
élvezd
jujjj még egy 12 éves -.-" rágd meg neki élvezni fogja
Utolsó válaszolót nagyon nem értem. :/ Ha csak ilyen hülyeség jut eszedbe akkor azt inkább tartsd meg magadnak. Jó hülye vagy. -.-" :S .... A kérdés írójának válaszolva pedig szerintem te is dugd át a szájába a nyelvedet, esetleg gyengéden szívogasd a nyelvét, vagy csak egyszerûen "simogasd" a nyelveddel a nyelvét. :D
hát ne harapd le! azon kívül szinte bármit a lehetõségek száma határtalan
komolyan ez is mennyit ért... mint elmagyarázni hogy mért interferálnak a koherens hullámok... csinálj amit jónak látsz, hát szerinted nekem volt internet mikor csajoztam?!
harapd le neki aztán majd legközelebb nem dugja ... borzalom némelyik mit megenged magának .....
hogy lehettek egy ilyen letardált .llatok?M ti úgy születtetek hogy mindent tudtatok? attól függõen hogy neten minden rajta van attól lehet kíváncsi a ti válaszotokra is.
Ha ennyire fiatal vagy kb 12 multál ne csükolozz vagy inkább tapasztaljés ne kérdezz hülyeséget!!*harapj rá!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!