Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nyelvemmel (71 db)

Anyukámnak munkájához át kellett állítani a billentyűzetemet más nyelvre de amikor visszaváltom magyarra 5 mp után megint a másik nyelven van mit csináljak hogy megjavuljon?

Legjobb válasz: > mit csináljak? Használj vesszõket, mondatvégi írásjeleket, mondatkezdõ nagybetûket. ;-) A billentyûzet beállításainál be lehet állítani az alapértelmezett billentyûzetet is. Minden program úgy indul, hogy az alapértelmezett billentyûzetkiosztást használja, illetve a program a futása során megjegyzi az adott programban beállított kiosztást, így a programok közötti váltás során változhat az aktív kiosztás.

> mit csináljak? Használj vesszõket, mondatvégi írásjeleket, mondatkezdõ nagybetûket. ;-) A billentyûzet beállításainál be lehet állítani az alapértelmezett billentyûzetet is. Minden program úgy indul, hogy az alapértelmezett billentyûzetkiosztást használja, illetve a program a futása során megjegyzi az adott programban beállított kiosztást, így a programok közötti váltás során változhat az aktív kiosztás.

Első Csók. Mit csináljak a nyelvemmel?

tudom hogy hülye kérdés de ez lesz az els? csókom és nem tudom hogy mit csináljak a nyelvemmel segítsetek Csak normális válaszokat ...lány vagyok!

Legjobb válasz: mikor közelhajoltok ne csak az ajkaid hanem a fogaid között is legyen rés. elöször csak az ajkaitok fognak össze érni, elnyujtott, csuszós puszikat adtok egymásnak, aztán a bátrabbik fél elkezdi használni a nyelvét, kezdetben megnyalhatja a másik ajkát, aztán ha a másik is elkezdi használni a nyelvét, akkor van a CHALLENGE ACCEPTED! És össze vissza nyaldoshatjátok egymás pofáját kivül belül!

mikor közelhajoltok ne csak az ajkaid hanem a fogaid között is legyen rés. elöször csak az ajkaitok fognak össze érni, elnyujtott, csuszós puszikat adtok egymásnak, aztán a bátrabbik fél elkezdi használni a nyelvét, kezdetben megnyalhatja a másik ajkát, aztán ha a másik is elkezdi használni a nyelvét, akkor van a CHALLENGE ACCEPTED! És össze vissza nyaldoshatjátok egymás pofáját kivül belül!
Kõrözz a golyókon aztán szívd be gyengén és közben huzogasd a makkon a bõrt.
tartsd meg jól jön az még jópár alkalommal fõleg evésnél amugy meg erre csak annyit mondthatok ha csinálod ráérzel vagy próbáld ösztönbõl csinálni
[email protected] 2.Szoptá má? 3.körözz az õ nyelve körül az övével de ne úgy mintha kalyamaradékot keresnél hanem szép lágyan. 4.Aztán szopikázd le le:)
Bocs elírtam körözz a nyelveddel az õ nyelve körül.
ne aggódj, jönni fog az magától. komolyan. :)
én ugyanígy voltam ezzel, ne aggódj, ez majd jön magától...
Semmit, csak szobd le! Õ is jobban fog örülnineked meg nem lesz ez a válladon ez a hatalmas probléma..

Mit csináljak a nyelvemmel vagy hova tegyem csók közben? Tudom, hogy ez magától jön + minden, de egy kis útbaigazitást kérnék töletek. Bunkó válaszolók kiméljenek!

Hamarosan megkapom életem els? csókját és nem tudom,hogy hogy kezdjek neki.

Legjobb válasz: szia! Elõször is szájrapuszit is kétféle képpen lehet adni!Lehet simán úgy adni,mintha arcra adnád,és lehet úgy is,hogy az ajkatok ellentétesen ér össze!Vagyis a te két ajkad közre fogja az õ felsõ ajkát(ebbõl következik,hogy az õ alsó és felsõ ajka a te alsó ajkad fogja össze). Na ezek után kicsit ki kell nyitni a szátokat,el is lehet fordítani kicsit az arcotokat,oldalra billentve ellentétesen így könnyebb.Szóval mikor nyílik a szátok,akkor nagyon finoman elindulnak a nyelveitek egymás felé,és lehet folyamatosan köröket leírni egymás nyelvével-mintha kergetõznének,de lehet azt is,hogy csak egy-egy félkört csináltok együtt,utána kiveszitek és ismét szájrapuszi jön:))) Nagyon jó dolog,remélem jól fog sikerülni az elsõ csókod!!!!

szia! Elõször is szájrapuszit is kétféle képpen lehet adni!Lehet simán úgy adni, mintha arcra adnád, és lehet úgy is, hogy az ajkatok ellentétesen ér össze!Vagyis a te két ajkad közre fogja az õ felsõ ajkát(ebbõl következik, hogy az õ alsó és felsõ ajka a te alsó ajkad fogja össze). Na ezek után kicsit ki kell nyitni a szátokat, el is lehet fordítani kicsit az arcotokat, oldalra billentve ellentétesen így könnyebb.Szóval mikor nyílik a szátok, akkor nagyon finoman elindulnak a nyelveitek egymás felé, és lehet folyamatosan köröket leírni egymás nyelvével-mintha kergetõznének, de lehet azt is, hogy csak egy-egy félkört csináltok együtt, utána kiveszitek és ismét szájrapuszi jön:) )) Nagyon jó dolog, remélem jól fog sikerülni az elsõ csókod!!!!
Legjobb ha elõször a sehová se teszed, jól helyen van a szádba még. Nyelves csókot akkor adnak egymásnak az emberek ha járnak és nem 3naposak.
A kérdező hozzászólása: Járunk... :/ és ha szerinted korai akkor nem kell válaszolni.és nem 3naposak vagyunk... :/
az ajkatok összeér majd a nyelveddel LAZÁN(!)minta pudingos tányért nyalintod. írtó nehéz elmondani hogykell de ne görcsölj.:) nem szabad olyankor gondolkozni, csk élvezd a pillanatot:D a szájprémedre több hangsúlyt fektess ne csak nyelvezz:)
A kérdező hozzászólása: utolsó. köszi a választ.legalább valaki nem paraszt módjára válaszolt ¤).
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló köszönöm.:) eddig ez volt a legjobb válasz. és tudtam is meg belõle olyan dolgot ami majd a segitségemre lehet.köszönöm :D


Nem tudok magolni, egyszerűen nem vagyok képes rá! Mit csináljak? Hogyan tudok így megtanulni egy nyelvet?

Ez nem vicces!Komoly!

Legjobb válasz: cetlizd fel a dolgaidat idegen nyelven. Meg írj ki pár sablon mondatot és azokat hajtogasd. meg nézzél feliratos filmeket hátha elkapsz egy egy szót mondatot. Meg csetelj idegen nyelvû oldalaon. nekem is alig megy kinlódok én is pedig külföldre járok dolgozni.

cetlizd fel a dolgaidat idegen nyelven. Meg írj ki pár sablon mondatot és azokat hajtogasd. meg nézzél feliratos filmeket hátha elkapsz egy egy szót mondatot. Meg csetelj idegen nyelvû oldalaon. nekem is alig megy kinlódok én is pedig külföldre járok dolgozni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!!!
Klikkel rá valamelyikre
A kérdező hozzászólása: Nem jelenik meg olyan ablak ahol nyelvet lehetne választani

Ráharaptam a nyelvemre, nagyon vérzett és most annyira fáj hogy beszélni alig tudok. Holnap trombita koncertem lesz és kellene a nyelv rendesen. Mit csináljak?

Legjobb válasz: A nyelv izom. Elvileg ha sebes, akkor nem kell sok idõ, hogy regenerálódjon.. Nekem volt nyelvpiercingem, kivettem 5 percre és benõtt a luk! 5 perc alatt.. :S Remélem, hogy meggyógyul addigra. Sok sikert!

A nyelv izom. Elvileg ha sebes, akkor nem kell sok idõ, hogy regenerálódjon.. Nekem volt nyelvpiercingem, kivettem 5 percre és benõtt a luk! 5 perc alatt.. :S Remélem, hogy meggyógyul addigra. Sok sikert!

Második nyelv tanulásakor mit csináljak, hogy az elsőt ne felejtsem el?

Legjobb válasz: 5 óra új nyelv tanulás után 1 óra régi nyelv ismétlés.

5 óra új nyelv tanulás után 1 óra régi nyelv ismétlés.
Attól, hogy elkezdesz egy új nyelvet tanulni, az elsõt se hanyagold el. Olvass idegennyelvû könyveket, magazinokat, újságokat, nézz filmeket (eredeti nyelven vagy pedig feliratosan) és külföldi csatornákat.
Második nyelvtõl függetlenül aki nem használ egy nyelvet elfelejti. anyanyelvnél ez min. 10 év, de még akkor se felejted el, csak meglassul. De ugye amikor tanulod és nem használod, akkor meg se tanultad rendesen. Ha váratlan helyzetbe nem tudsz kiszolgálni egy vásárlót, vagy útbaugazítani valakit, az nem igazi tudás, csak nyugati szemfényvesztés, hogy eladjanak egy papírt. Tehát kezd el a való életben használni, vagy ha csak csoportban megy, próbáljatok véletlen szituációkat gyakorolnj, és így tanuld tovább, az nem fog elmúlni!

Mit csináljak a 2 éves lányom nyelvével?

2 hete jár bölcsibe.Semmi gond,kivéve,hogy az egyik kisfiúnak mindig kint van a nyelve.(cumi helyett használja pici kora óta)A lányom eltanulta t?le és már otthon is kint van a szájából a nyelve.Nagyon megijedtem.Mit csináljak?Ha rászólok annál inkább kidugja.Nagyon rossz látnom,soha nem csinálta ezt.Vigyem másik bölcsibe,családi napközibe?

Legjobb válasz: Ne vidd másikba! mondj neki valami olyasmit hogy: húzzd vissza a nyelved elviszi az ördök vagy manó....én ilyenekkel ilyesztem és már kise meri dugni a nyelvét...ha mégis kidugná mondjad neki megilyedve hogy jujj ottvan a szekrény mögött már jön is..vagy ilyesi

Ne vidd másikba! mondj neki valami olyasmit hogy: húzzd vissza a nyelved elviszi az ördök vagy manó....én ilyenekkel ilyesztem és már kise meri dugni a nyelvét...ha mégis kidugná mondjad neki megilyedve hogy jujj ottvan a szekrény mögött már jön is..vagy ilyesi
Ha nem figyelsz rá, egy idõ után abba hagyja, mert már nem lesz számára érdekes, hogy nem figyelsz oda rá. Mi nálunk a csúnya beszéd volt ilyen, kb. 1-1, 5 hónap volt míg elhagyta, de hidd el megéri. (tudom nem könnyû, mi is sokszor rászóltunk, annál rosszabb) Látta, hogy nem érdekel, s már nem volt számára érdekes.
az enyém az ujját kezdte el szopni, pedig elõtte nem csinálta és cumija sem volt. Én nem aggódom, ez a közösség egyik lényege a másolás. Sajnos néha ilyeneket is lemásolnak, de azért szerencsére többségben a jót látják. Szerintem ne foglalkozz vele te sem, majd abbahagyja, ha már nem lesz újdonság neki.

égyszives írjátok le mit csináljak a nyelvemmel és hogy hogyan szeretik a pasik?

légyszi kíméljetek meg a nm ide való csúnya válaszoktól

Legjobb válasz: oralis kielegitest gondolom. ne fogazz. a penisz aljahoz szepen teszed a nyelved es esetleg jobbra-balra mozgatod, vagy csak szimplan a makkon korozol a nyelveddel. a hogyan szeretik a csajokra, itt a helyes valasz:)) ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

oralis kielegitest gondolom. ne fogazz. a penisz aljahoz szepen teszed a nyelved es esetleg jobbra-balra mozgatod, vagy csak szimplan a makkon korozol a nyelveddel. a hogyan szeretik a csajokra, itt a helyes valasz:) ) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Hány éves vagy, kicsirigó?
érdezd meg az anyukádtól õ hogy csinálta
A kérdező hozzászólása: nm orálra gondoltam..am 14

Három nyelvet tanulok, mit csináljak?

Gimnazista vagyok és három nyelvet tanulok. Kettőt ezek közül az iskolában (Angol, Német), a harmadikat meg otthon magamtól. A problémám az, hogy egyszerűen nincs kedvem és erőm Németet tanulni. Nincs benne semmi érdekeltségem és a későbbiekben se szeretnék vele foglalkozni, a másik pedig hogy otthon is minden szabadidőmet a 3. nyelv tanulása emészti fel és szívesen tanulom, viszont a sulinkban meg nem tanítják. Egyszerűen nem tudom mit tegyek és frusztrál a dolog.

Legjobb válasz: Mit tanulsz otthon? Amúgy, most erre mit mondjak. Kínos. Utáltam a matekot, mégis kellett tanulni. És nagy butaság azt hinned, hogy semmire nem használod majd a németet. Hasznát fogod venni, ez egészen biztos. Nyilván nem könnyû három nyelvet tanulni, de amit a suliban tanulsz, az kötelezõ. Szóval fogat összeszorít és kibír.

Mit tanulsz otthon? Amúgy, most erre mit mondjak. Kínos. Utáltam a matekot, mégis kellett tanulni. És nagy butaság azt hinned, hogy semmire nem használod majd a németet. Hasznát fogod venni, ez egészen biztos. Nyilván nem könnyû három nyelvet tanulni, de amit a suliban tanulsz, az kötelezõ. Szóval fogat összeszorít és kibír.
Én is 3-at tanultam és most bánom, hogy nem tudok jobban németül.
A kérdező hozzászólása: A baj az, h. már túlságosan lemaradtam a tananyaggal .
Pótold be... Ezzel nem lehet mit csinálni.
dettó. angol+német suliban, nyelvsuliban japán, magamtól könyvbõl spanyol meg néha bele-bele kezdek egy-egy másikba (holland, francia, de ezekbõl csak néhány dolgot tudok). utálom a németet de nem tudom elfelejteni mert a sulimban mindent németül tanulok. sztem olvass vagy nézz filmeket németül. nekem segített az angolnál is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!