Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nincs a közelbe (8 db)

Hol tudom letölteni az egészségbiztosítási járulék fizetéséhez az Adatbejelentő lapot. Az APEH portálon nem sikerült a 07T1011 nyomtatvány. Az OEP-nél nem találom a megfelelő adatlapot. Mit csináljak? Nincs a közelben ügyfélszolgálat.

A nyomtatványboltban sem kaptam. Ott is a letöltést ajánlották, de honnan és mit?! Köszönöm...

Legjobb válasz: Szia! már a 09t1011-et keresd, az fenn is van.

Szia! már a 09t1011-et keresd, az fenn is van.
Itt a link: http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany/adatbejelentok/09t.. egyébként a bal oldali letöltések fül alatt, nyomtatványkitöltö programok pont és ott kell kikeresni De ahhoz hogy megnyisd kell az ABEV keretprogram is.
Apeh-nál keresd. De egyszerûbb, ha bemész. Én is így tettem.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ Válaszolónak. Légyszíves segíts, hogy hol van, mert nem találom. Az APEH oldalon a 07 és 08-as nyomtatványok vannak archívumban, nem tudom letölteni! Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek! Sikerült megtalálnom.Már ki is töltöttem.

Mit csináljak ma este, ha egyedül vagyok, és sehova nem tudok elmenni? ès senki nincs a közelben akit áthívhatnék?

Legjobb válasz: Chat ismeretlenekkel vagy ismerõsökkel Zene Könyv,Magazin..hasonlók Pia ha már tényleg nem tudsz mit csinálni,utána biztos elég kreatív leszel hogy ki találj valamit:)

Chat ismeretlenekkel vagy ismerõsökkel Zene Könyv, Magazin..hasonlók Pia ha már tényleg nem tudsz mit csinálni, utána biztos elég kreatív leszel hogy ki találj valamit:)
film?
A kérdező hozzászólása: Esetleg. Valami más ötlet?
A kérdező hozzászólása: Ôtvöztem az ötletetket... most ott tartok, hogy chat, film, pia. :D kösziiii

Mit csináljak ha nincs a közelbe állatorvos?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy miért kell. Ha ráérõs a dolog, pl csak egy oltás, mondjuk egy kötelezõ, akkor nem baj, majd elviszed az állatod a napokban. Ha viszont sürgõs és nincs orvos, akkor csak egy marad... búcsúzz el az állatodtól :'((((

Az attól függ, hogy miért kell. Ha ráérõs a dolog, pl csak egy oltás, mondjuk egy kötelezõ, akkor nem baj, majd elviszed az állatod a napokban. Ha viszont sürgõs és nincs orvos, akkor csak egy marad... búcsúzz el az állatodtól :'((((
Nem te írtad korábban, hogy Iszkaszentgyörgyön nincs állatorvos? Ezt mondjuk nehéz elképzelni, még a kis falukban is kell legyen, hiszen ilyen helyeken sok háziállat van, és az egészséges állatokat is idõnként kell orvoshoz vinni, oltásokra és féregtelenítésre. Írd meg, hol laksz! Ha ott helyben nincs is, a megyeszékhelyen kell legyen.
Úgy látszik annyira nem volt fontos a dolog, hogy megtudjuk, milyen környéken van... remélem rendbejött a kis állatka.


van a kónusz csavar és van elõtte egy rászorító anya , szerintem az nincs ráhúzva. erre tippelnék.
Szerintem is az lehet a baj, de megnézheted, hogy nincs-e elhajolva a tengely...
Milyen bicaj? tegyel kontraanyát az agy minedket pldalára, es úgy a vázba
vagy nezd meg, nincs-e menetszakadás

Mit csináljak ha kakálni kell és nincs a közelemben WC?

Légyszi normális válaszokat adjatok .

Legjobb válasz: Miért hol vagy?

Miért hol vagy?
megpróbálod visszatartani. ha nagyon nem megy, akkor keresel valami jó eldugott helyet(például egy bokrot). Ha ilyen sincs a közeledben, és tényleg annyira kell már hogy majd összefosod magadat, akkor a legjobb amit tehetsz az az hogy becsöngetsz valakihez és megkérded tõle hogy használhatod-e a mellékhelységét. :)
hát sztem csak egyet tehetsz, visszatartod :(
Odakullantasz az utca közepére.
belefosol egy zacskóba, jól lezárod és a legkozelebbi kukába kidobod v ha nincs szemetes akkor elásodXD
Hát ha már nagyon nem tudod visszatartani akkor bekullantassz és úgy csinálsz mintha nem te lettél volna
A kérdező hozzászólása: Köszi. nem vagyok olyan helyzetben most csak azért kérdeztem hogy mit kéne csinálni ha ilyen helyzetbe kerülnék
Picit off, de 11-27 19:04-es: ezt a zacskós dolgot megcsinálta a kedves exem amúgy... csak õ nem sz*rral, hanem belepisilt, mert a távolsági buszon nagyon kellett neki. Aztán kidobta az ablakon (már bent járt a busz Bp.-en, valahol a Népstadion környékén).
Késõ van már, aludj:)
ha szeretnél beszélgetni akkor rámírhatsz
Nekem is jót tenne egy beszélgetés szóval... írj.
Én is szívesen beszélgetnék most valakivel, mert nincs valami jó kedvem.
Itt az alkalom, írd ki magadból.
csomó chates oldal van menj fel oda
Mindenképp szájmaszkot vegyél fel, ha mész a közelébe. Jobbulást!
Az én kisfiam 8 hetes, nekem torokgyulladásom van. Én szoptatok és pótolok is neki. Szájkendõ van rajtam-így javasolta a védõnõ, valamint kezek mosok mielõtt megfogom. Ennél többet nem tehetek, én is reménykedek hogy nem kapja el.
Menj be egy optikába és vegyél. Van kis tartó és kis folyadék is.
Akkor mi volt a gond? :)
A kérdező hozzászólása: Mibõl állapítottátok meg hogy nincs szemüvegem? Van.
Hát basszus, nem az utolsó pillanatban kellene kapkodni. Szerintem az alap, hogy legyen egy pótszemüveged. Ha valami baja lesz a szemednek, ami miatt nem tudsz kontaktlencsét viselni pár napig, akkor mit csinálsz?
Hozzátenném még a fentihez, hogy a B prób-lkozás a fehérjeoldó és fertõtlenítõ hiánya miatt a szemedre is veszélyes. Lényeg, h én nem tudom, melyiket választanám... :) Nekem annó mindig volt +1 tartóm a táskámban. Vettem az optikában, és így sose kerültem ilyen helyzetbe.
Az a baj, hogy így most nem tudsz mit csinálni, csak kockáztatni. Kétféle kockáztatási lehetõséged van: A) benne hagyod a szemedben. Ez igencsak nagyon egészségtelen. Van aki simán megcsinálja, de én egyszer aludtam be kontaktlencsében és amikor felkeltem, tiszta genny volt :D szóval én nem tenném. Vagy: B) megpróbálsz összerakni egy fiziológiás sóoldatot, amiben a kontaktlencsének REMÉLHETÕLEG nem lesz semmi baja. CSAK ERRE az alkalomra, ugyanis a sóoldatban nincsen fertõtlenítõszer, így nem tisztítja a lencséd, csak megtartja az állagát (mondom remélhetõleg). Ez a próbálkozás a lencsére veszélyes elsõsorban. C) Körbejársz a faluban és mindenkit megkérdezel, akit eddig még nem.
A kérdező hozzászólása: fizessek 3szor annyit a kontaktlencséért mert 2 év után elõször nem vittem magammal? azt jól kitaláltad :)
A kérdező hozzászólása: mennyi bölcs ember van itt. :) )
Legközelebb elõbb gondolkozol az agyaddal, vagy veszel napit, vagy szemüveget.
gyógyszertár? úgynevezett mûkönny, tehát szemcsepp? az ugyan nem fog neki használni, de talán nem is árt
A kérdező hozzászólása: Kint vagyok falun, szerinted!? városon jó hogy más lenne. :D
A kérdező hozzászólása: hogy hova tegyem a kontaktlencsémet, hogy ne rohadjon bele a szemembe de tönkre se menjen. ennyire érthetetlen a dolog!?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!