Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nincs (1042 db)

Mit csináljak? Nincs kedvem élni

Nem tudom mi van ilyenkor de semmi kedvem az élethez. Nincs kedvem felkelni és nem akarok semmit csinálni ezért sokszor veszekszünk a barátn?mmel. Legszívesebben holnap reggel már nem kelnék fel pedig nem történt semmi olyan amiért okom lenne rá. Nem lesz jobb kedvem semmit?l. Miért?

Legjobb válasz: Mindenkinek vannak gondjai, nekem is. Már nincs munkám, nincs keresetem, fiatalon anyáméknál lakom, semmi nincs kilátásban, bármibe kezdek minden befuccsol. Van egy befolyásos testvérem, mégis letojja a fejemet, nem segít, hogy jobb legyen, el tudjak indulni. Csak annyit tudok javasolni, hogy menj emberek közé, beszélgess, bringázz vagy csinálj bármi mást, ami elvonja a figyelmedet!

Mindenkinek vannak gondjai, nekem is. Már nincs munkám, nincs keresetem, fiatalon anyáméknál lakom, semmi nincs kilátásban, bármibe kezdek minden befuccsol. Van egy befolyásos testvérem, mégis letojja a fejemet, nem segít, hogy jobb legyen, el tudjak indulni. Csak annyit tudok javasolni, hogy menj emberek közé, beszélgess, bringázz vagy csinálj bármi mást, ami elvonja a figyelmedet!
Néha rám is rám szokott jönni az ilyen. Csinálj valamit, ami feldob. Menj el túrázni, sétálni, valami.
Jaj, ezekkel az antidepis gyógyszerekkel nagyon kell vigyázni, mert aki egyszer rászokik, az nagyon nehezen jön le róla! Szerintem alapjáaton nem kell egybõl pszichés betegségre gondolni, ilyen levertség brkivel elõfordul. Ha tényleg nincs okod rá, hessegesd el a rosszkedvet, és koncentrálj a jó dolgokra, csinálj valamit ami felvidít, vagy csak simán várd meg míg elmúlik, és ne tulajdoníts neki nagy jelentõséget, mert ha elkezdesz ezen agyalni, hogy jaj miért van mindig rossz kedved, esetleg már figyeled magad, hogy milyen kedved van, az csak rosszat tesz az egésznek, netán hipochndriához is vezethet. Aztán persze ha ez a hétköznapi hozzáállás nem mûködik, és tényleg elfajul a dolog, anélkül hogy gerjesztenéd, akkor lehet, hogy érdemes elmenni pszichológushoz, de csak ha tényleg indokolt. A gyógyszereket meg tényleg csak a legeslegvégsõ esetben!
Nekem sincs.
Nekem is volt, sõt van ilyen! Olyan szintû levertséget érzek ilyenkor, h csak az ágyban fekvés az amihez kedvem van. Engem a párom rávett, h menjek orvoshoz, megállapították, h bipoláris depresszióm van, ami annyit tesz, h durva hangulatváltozásaim vannak.Van olyan nap amikor kifejezetten jó a kedvem, de sûrûbb a levert, rossz hangulat. Kaptam rá gyógyszert, úgy érzem kezd hatni.Próbálj felkeresni te is egy orvost, nem kezelhetetlen betegség, ha véletlenül nálad is ez állna fenn!
Nincs rá okod, mégis boldogtalan vagy, és nem becsülöd hogy van egy barátnõd és semmi komoly problémád. Sajnálom szegény csajt :( Ha nem változtatsz szakítani fog. Egyszerûen csak az életfelfogásodat kéne megváltoztatni. Menj szakemberhez, segít :)
Van barátnõd és nem akarsz élni? Ebbõl is látszik hogy dúl köztetek a "szerelem"

Mit csináljak? Nincsenek barátaim stb (lent)

15/L vagyok.Szóval nincsenek barátaim,se suliból,se sehonnan.Amúgy nem vagyok szép,sőt,de azért ehhez a barátságnak nem sok köze van.Szinte sosem beszélek mással rendesen, családtagokon kivül.Ha kérdeznek,akkor válaszolok,max visszakérdezek és kb ennyi.A suliban is minden fiú azt mondja hogy ocsmány vagyok,kerülnek direkt.Az utcán mikor megyek látom hogy csomó ember bámul,és biztos nem azért mert annyira szép vagyok.Öltözködésem is kb olyan hogy azt veszem fel amit találok,mert anyám nem akar/nem tud venni ruhákat,még turiból sem nagyon,de szerintem inkább nem akar.Utcán már azt is mondta egy idegen pasi hogy bolond mikor elmentem mellette,biztos rám mondta,mert más nem volt a közelben.Amúgy nem vagyok bolond,szerintem elég normálisnak tűnök és az is vagyok,ezt hogy bolond még olyan ismerőseim sem mondják rám akik utálnak,szóval senki.Szóval önbizalmam=0,vagy még az alatt.Mindenhol én vagyok az aki nem szól hozzá semmilyen témához,mert ha gondolkozom akkor sem jut eszembe semmi amit mondhatnék,ha nem gondolkozom akkor sem.Ezért mondták már rám azt is hogy abberált vagyok,azért mert az illető "még alig hallott beszélni".Járni sem jártam még senkivel,de elég csúnya vagyok,szóval ez nem is lep meg.Képet nem teszek fel.

Legjobb válasz: Én is sokszor van hogy nem szólok semmit, csak akkor veszem észre ha már rámszólnak, nem erény a sok beszéd szerintem, mert aki folyton locsog csak üres szavakat köpköd. Amihez nem is nagyon lehet hozzászólni... Bár nekem nincs önbizalom hiányom nem igazán zavartatom magam van hogy kérdésre sem válaszolok ha nem akarok akárki is kérdezi. Amúgy a csúnyaság eléggé szubjektív, de ha nincs valami komoly rendellenességed, bõrbetegség vagy hasonló akkor a csúnyát én túlzásnak vélem, életemben néhányszor láttam csak csúnya lányt, de az nem jelenti hogy az összes többi tetszett volna. Ezekrõl a dolgokról csak beszélgetni lehet, de megoldást (fõleg azonnal) nem tud senki találni csak te találhatsz magadnak. Mindenesetre az biztos hogy bolond nem vagy.

Én is sokszor van hogy nem szólok semmit, csak akkor veszem észre ha már rámszólnak, nem erény a sok beszéd szerintem, mert aki folyton locsog csak üres szavakat köpköd. Amihez nem is nagyon lehet hozzászólni... Bár nekem nincs önbizalom hiányom nem igazán zavartatom magam van hogy kérdésre sem válaszolok ha nem akarok akárki is kérdezi. Amúgy a csúnyaság eléggé szubjektív, de ha nincs valami komoly rendellenességed, bõrbetegség vagy hasonló akkor a csúnyát én túlzásnak vélem, életemben néhányszor láttam csak csúnya lányt, de az nem jelenti hogy az összes többi tetszett volna. Ezekrõl a dolgokról csak beszélgetni lehet, de megoldást (fõleg azonnal) nem tud senki találni csak te találhatsz magadnak. Mindenesetre az biztos hogy bolond nem vagy.
Nekem sincsenek barátaim csak ilyen potya "haverok" azoknak is csak akkor kellek ha kell valami :( nagyon rossz érzés hogy sokszor nincs olyan ember akiben bízhatnál és kölcsönös lenne anyudon kívül..pedig elég nyitott embernek tartom magam, lehet talán visszataszító vagyok..vagy a negatív kisugárzásommal van baj..konkrétan még senki sem mondta hogy csúnya vagyok, de én is nézek tükörbe.Szerintem ne foglalkozz velük, keress neten barátokat ha itt nem megy..én játék közben ismertem meg egy pár jó fej emberkét és õrájuk többször számíthatok mint a sulis "haverjaimra".. azt várom már hogys elmenjek innen.14/L
pedig az írásod alapján értelmes lánynak tûnsz szerintem neten írj rá az osztálytársaidra keress valami indokot, ha jobban megismernek biztos barátságosabbak lesznek.
Figyeld meg, hogy van e esetleg másik olyan ember e a környezetedben, aki hasonló helyzetben van, mint te, ha igen, menj oda hozzá, próbálj meg barátkozni. Egyébként meg mosolyogjál az emberekre, mert az pozitív benyomást kelt. Az interneten pedig nagyon sok ilyen DIY videó van, amiben fillérekért találsz nagyon jó ötleteket, azzal egy kicsit feldobhatod a kinézeted, ha van kedved hozzá.

Mindenkinél hatásos a fejés? 7, 7, 5, 5 fejés? Ha cicizett és lefejem és ha megint kér cicit mit csinaljak? Nincs sok tejem de ha azt is lefejem a babám kibukik hogy nincs tejcsi? Ki hogy csinalja? 6 hetes

Legjobb válasz: Én sosem szoptatás után fejtem, hanem : 3 óránként evett a baba, akkor az elõzõ szoptatás után egy órával, a köv. elõtt 2 órával. Így termelõdött annyi, amennyi kellett addigra. És így a szervezetem úgy érezte, hogy 1,5 óránként kell a mennyiséget produkálni. Ha nincs sok, akkor meg ne fejj egyszerre sokat, csak 10-20 milit le. Annyi pótlódik tuti. :)

Én sosem szoptatás után fejtem, hanem : 3 óránként evett a baba, akkor az elõzõ szoptatás után egy órával, a köv. elõtt 2 órával. Így termelõdött annyi, amennyi kellett addigra. És így a szervezetem úgy érezte, hogy 1, 5 óránként kell a mennyiséget produkálni. Ha nincs sok, akkor meg ne fejj egyszerre sokat, csak 10-20 milit le. Annyi pótlódik tuti. :)
Én sose fejtem, add sürübben, majd magának beállitja, mert végzel a fejésel következõ etetés jön.. Cicizen amikor igényli.. 28hó ig szoptattam igy...jelenlegi 3hónapos..
Miért akarsz fejni?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: Hogy legyen egy kis tartalék ha el kellene rohannom valahova legyen mit adni mig itthon marad egyébként igény szerint szoptatom akár óránként is


Aludj!:D
A kérdező hozzászólása: de annyira lusta vok h aludni se tok feállni. HELP!!!
A kérdező hozzászólása: meg még az is, hogy mindig lusta vagyok :(
Tornázzál, az felfrissít! ;) Vagy tanulj meg meditálni, azt lehet órákon keresztül mozdulatlanul csinálni, és még hasznos is.
A kérdező hozzászólása: kössz ez egy jó tipp!
Találj ki valamit! Az leköti az idõt!
Igen az.
Egyáltalán nem szemétség, ha ezt igy szépen elmondtad a mostani barátnödnek. Egyébként?..... NAGYON!!!!
Nekem is volt hasonló helyzetem. 2 héten belül kiléptem belõle, pedig elég megoldhatatlannak tûnt. Muszáj, akkor muszáj.
Kedves Lakics Krisztián! Azt hiszem a helyzeted azért tûnik megoldhatatlannak, mert magadnak azzá teszed. Állíts fel célokat, s keress hozzá megoldásokat, de ha rám hallgatsz, akkor ebbe ne szóljon bele nõ ügy. Egy nõnek sem kell olyan pasi, aki még magával sincs tisztában. Neked tényleg gondod van, csak nem az, amit leírtál. Gondolkodj, írd le, összegezd, s kezd meg a lépéseket.
gusztustalan költözz el!mondjuk a volt nõdhöz!ha dolgozol kapkodd magad minél elõbb egy albérletbe s éld a külön életedet másokat fõleg a barátnõdet nem kihasználva mert nincs hol laknod.tégy róla hogy lakjál vhol ennyi.

Mit csináljak? Nincs hang a gépen, és játékoknál nincs kép

A dirvere fent van,

Legjobb válasz: Tedd újra az op. rendszert

Tedd újra az op. rendszert

Mit csináljak? Nincs meg az anya - lánya közötti viszony

Anyukámmal semmit sem beszélünk meg, mert még szerinte túl fiatal vagyok a pasikhoz. Bezzeg az tetszik neki, hogy a 10 éves húgom az ? volt pasijának a fiával jár.

Legjobb válasz: :S szerintem csak azért tetszik neki a dolog[nem kéne:S] mert,hogy a pasijának a fia. beszélgess vele.Ha meg továbbra is ilyen akkor magára vessen.Õ nem fogja megtudni,hogy mikor szerelmes éppen a lánya,mikor törték össze a szívét egy szakítással és mikor volt meg elõször a nagy alkalom.

:S szerintem csak azért tetszik neki a dolog[nem kéne:S] mert, hogy a pasijának a fia. beszélgess vele.Ha meg továbbra is ilyen akkor magára vessen.Õ nem fogja megtudni, hogy mikor szerelmes éppen a lánya, mikor törték össze a szívét egy szakítással és mikor volt meg elõször a nagy alkalom.
A kérdező hozzászólása: Jó hát. nem mintha már megtörtént volna a nagy alkalom, csak rosszul tud esni. El se merem neki mondani, mik történnek.
megint én vagyok. Azt is cisnálhatod, hogy elmondod neki és ha látod, hogy kötekedni akar, megmondod, hogy:-tudom anyu ezt te nem nézed jó szemmel, de a 10 éves hugom pasizását igen.Inkább ne is mondd úgyis tudom mit szeretnél mondani. és elmész. így nem mondhatja, hogy nem mondasz el neki semmit, bár kicsit lehet, hogy bunkó dolog.de hát õ is az.:D
A kérdező hozzászólása: Igenigen. Bunkó dolog. De alapjában véve jó anya. Szeretem. de rosszulesik, hogy neki mindent megenged. :( szerintem ezt fogom csinálni
:) elõbb utóbb már õ lesz kíváncsi.reméljük.:)
Szerintem inkább még csak "aranyosnak" tartja a hugodat meg azt a fiút. Egyébként meg mi az, hogy 10 évesen járnak??! Hagyd rá, majd kialakul. 15/L
Anyukád tudja, hogy 10 évesen remélhetõleg nem történik olyan dolog, amitõl téged már félt, ülj le vele, várd meg a jó pillanatot, s kérdezd meg tõle mi a kifogása, s mi az elvárása, hogy együtt lehessetek.Tudod elsõ a tanulás, s utána jöhet majd 100 év múlva a pasizás.Biztosítsd anyukádat arról, hogy nem vagy felelõtlen, a mai lányok korán érnek, s nem tud mit tenni, beszélj vele, szorítok!!!!!!Õ is volt "fiatal"!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bátorítást! Jól esett!

Fiú vagyok, 15 éves leszek és nagyon tetszik egy lány. Nem tudom mit tegyek. Mit csináljak? Nincs ötletetek?

Legjobb válasz: Több verzió létezik :) - Ha nem beszéltél vele: szemezz vele, próbáld meg minél többször felvenni vele a szemkontaktust, de ne kapd el rögtön a tekinteted :) Ugyan aranyos dolog, ha félénk vagy, de neked kell kezdeményezned, és még a végén nem esik le a szeretett lánynak, mik is a szándékaid :) Ha már eljutottatok idáig, akkor mosolyoghatsz rá, ha visszamosolyog, akkor tiszta sor :) Ha pedig még nem, vagy elõbb elkapja a tekintetét, hát úgy több biztatás kell. Lehet, hogy még nem tapasztalt és fél. Ezután már ugyanaz, mintha ismernéd... - Ha már beszéltél vele: Fontos, hogy beszélgetések során vigyél humort a mondataidba, szeretünk nevetni :) Ilyenkor óvatosan, mintha nem is akartad volna, megérintheted a vállát, vagy egy nagyon vicces pillanatban át is karolhatod, majd elengedheted. Legközelebb már lehet, hogy õ kezdeményezi a fizikai érintkezést :) Kérd meg, hogy hadd kísérd haza, akkor kipuhatolózhatod, mi újság pasik terén nála. Ekkorra már biztosan leesik neki, mit is akarsz :) De útközben látni fogod, hogy hogyan viszonyul hozzád, bízz az ösztöneidben ;) Sok sikert, famerilla.

Több verzió létezik :) - Ha nem beszéltél vele: szemezz vele, próbáld meg minél többször felvenni vele a szemkontaktust, de ne kapd el rögtön a tekinteted :) Ugyan aranyos dolog, ha félénk vagy, de neked kell kezdeményezned, és még a végén nem esik le a szeretett lánynak, mik is a szándékaid :) Ha már eljutottatok idáig, akkor mosolyoghatsz rá, ha visszamosolyog, akkor tiszta sor :) Ha pedig még nem, vagy elõbb elkapja a tekintetét, hát úgy több biztatás kell. Lehet, hogy még nem tapasztalt és fél. Ezután már ugyanaz, mintha ismernéd... - Ha már beszéltél vele: Fontos, hogy beszélgetések során vigyél humort a mondataidba, szeretünk nevetni :) Ilyenkor óvatosan, mintha nem is akartad volna, megérintheted a vállát, vagy egy nagyon vicces pillanatban át is karolhatod, majd elengedheted. Legközelebb már lehet, hogy õ kezdeményezi a fizikai érintkezést :) Kérd meg, hogy hadd kísérd haza, akkor kipuhatolózhatod, mi újság pasik terén nála. Ekkorra már biztosan leesik neki, mit is akarsz :) De útközben látni fogod, hogy hogyan viszonyul hozzád, bízz az ösztöneidben ;) Sok sikert, famerilla.
menj oda, mond meg neki
Legyen önbizalmad, és elõször kezdj el hozzá közeledni, aztán, ha nem "taszít el", akkor lassan, de kérdezgess, pl., hogy nem lenne-e kedve, holnap beszélgetni/meginni vmit(nem alkoholra gondolok), és, látni fogod, ha õ is bír téged, és ne siess el semmit:) ♥B.Barbi♥
elszor is azzal legyel tisztaba, hogy szrelmes vagy bele vagy csak teccik neked!!!mert nem mindegy!!!!!!

SOS! Most mit csináljak nincs mit felvennem hétfőre?

Hétf?n lesz az évzáró, és én hülye úgy gondolkodtam hogy csütörtökön elmegyek új ünnepl? fels?t nézni. Nem találtam sehol olyat ami tetszene meg jó is rám, pénteken más dolgom volt, ma megint szétnéztem ismét semmi. Most felpróbáltam a régit de az már nem jó rám, kicsi, rövid és kényelmetlen :S Holnap meg errefelé már nincsenek nyitva a boltok. Ráadásul katolikus iskolába járok, ezért nem is szabad hogy kilátszódjon a hasam meg amúgy sem szeretem mutogatni. Feszül rajtam a blúz, másik meg nincs. Honnan szerezzek? Hogy mit veszek alá, arról ne is beszéljünk mert normális melltartóm sincs...

Legjobb válasz: évzáró? évnyitó nem? :D nah, mind1 szóval egy fehér topod és egy fehér pulcsid csak van. vedd fel azt...

évzáró? évnyitó nem? :D nah, mind1 szóval egy fehér topod és egy fehér pulcsid csak van. vedd fel azt...
Pedig volt rá 2 és félhónapod. -.-
Nincsen sima fehér topod? Ha azt alá veszed és csak néhány gondot gombolsz be akkor szerintem az jól néz ki.Vagy csak simán a top rajta valami dísszel nagyon csinos tud lenni. Ha nincs, akkor valamelyik barátnõdtõl biztos tudsz kérni, nagy divat mostanába.De hamár ittvagyunk inge is biztos van valakinek.Esetleg beszélsz osztálytással, hogy tud-e hozni. Remélem tudtam segíteni:)
A kérdező hozzászólása: Ja igen igen évnyitó bocsi xD Köszönöm szépen, sokat segítettetek mindketten :)

Mit csináljak? Nincs kedvem a családdal nyaralni.

Minden nyáron megyünk nyaralani.(belföldön) De nincs kedvem.. Egy azért mert a családdal valahogy cikinek érzem.. Tudom hogy nem az, de annak érzem. Kett? utálom ha fürd?ruhába vagyok. :/ Például holnaptol is megyünk el.. wellness hétvégére. Semmi kedvem nincs hozzá:( Valami ötlet?:(

Legjobb válasz: Nem ciki, és addig menj velük amíg tudsz. Én mint egyetemista örülök hogy van egy hét amikor csak a család és senki más, mivel évközben nem nagyon van ilyen.

Nem ciki, és addig menj velük amíg tudsz. Én mint egyetemista örülök hogy van egy hét amikor csak a család és senki más, mivel évközben nem nagyon van ilyen.
A kérdező hozzászólása: 14.:/
Hány éves vagy? Gondolom 15 fölött már magad is maradhatnál otthon ha megmondod semmi kedved. Bár elég gyerekes gondolkodásra vall cikinek érezni a családdal nyaralást. Nem is értelek mi ezen a ciki... mindenki szokott családdal nyaralni ha teheti. Ha meg csak a fürdõruha a gond akkor ne legyél fürdõruhában. Mást is lehet csinálni gondolom, nem csak fürdõzni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!