Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nem tudok (2690 db)

törj be a házukba és az ágyán várd pucéran, tuti meg lesz a hatása!
Ha még alig beszéltetek, akkor nem igazán várhatod el tõle, hogy leírja 'bocs, de ezt ne erõltessük'. Felejtsd el, fuss egy másik srác után.
Hát szerintem ha letiltott akkor kerüld el jó nagy ívben ez így már elég cinkes..:D
én majdnem 1 évig mentem a volt barátom után.. láss csodát, ismerkedtem más fiúkkal, találtam magamnak egy olyan fiút, aki nem akar megváltoztatni, elfogad így, ahogy vagyok. és hidd el nekem, jobban érzem magam vele, mint a volt barátommal!:)
Ha még soha nem beszéltetek egymással, akkor mibe vagy szerelmes? Amit beleképzeltél? Lehet valakitõl visszahallotta, hogy mit gondolsz róla és jobbnak találta, ha nem reagál a közeledésedre..
1 próbát mindenképpen megér. ;-) Nem látsz a jövõbe hogy mi sül ki a dologból. Próbáld meg. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen tudom hol lakik, de szerintem nem igazán örülne neki ha beállítanék hozzá..:S:(
Tudod hogy hol lakik a fiú? Mert ha tudod akkor menny el hozzájuk és beszéld meg vele a dolgot.
A kérdező hozzászólása: én azt nem értem hogy miért nem tudta leírni h bocs nem vagy az esetem és h miért kellet tiltani mert ez egy gyáva megoldás..:/
Szerintem felejtsd el! Nem is ismered! ugy néz ki nem közeledik, ugyhogy tényleg felejtsd el!

Mit csinaljak? Nem tudomn ezt mivel magyarazni! Lehetoleg ateistak ne valaszoljanak kerdesemre, nem szeretnek gunyolodast olvasni.

Kereszteny vagyok,es mostanaban es regebben is sokszor bunbe esek.Nem tudom valamiert meghuzni a hatart.Tudom hogy csalodast es fajdalmat okozok Jezusnak,megis nem tudom miert,folyton,rendszeresen bunbe esek.Hanyni tudnak magamtol.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ez az állapot minden hívõ életében megvan, és egyenes következménye annak, hogy az Istentõl a megtéréskor kapott új természetünk harcol bennünk a régivel. Errõl ír Pál is a Római levélben, és õ is csak kiáltozni és keseregni tud emiatt. Az egyetlen megoldás Isten szabadítása a Krisztusban. Nem lelkivezetõ, nem felekezeti tanácsadó, hanem az Istentõl Felkent Úr. ""Mert a mit cselekeszem, nem ismerem: mert nem azt mívelem, a mit akarok, hanem a mit gyûlölök, azt cselekeszem. Ha pedig azt cselekszem, a mit nem akarok, megegyezem a törvénnyel, hogy jó. Most azért már nem én cselekszem azt, hanem a bennem lakozó bûn. Mert tudom, hogy nem lakik én bennem, azaz a testemben jó; mert az akarás megvan bennem, de a jó véghezvitelét nem találom. Mert nem a jót cselekeszem, melyet akarok; hanem a gonoszt cselekeszem, melyet nem akarok. Ha pedig én azt cselekeszem, a mit nem akarok, nem én mívelem már azt, hanem a bennem lakozó bûn. Megtalálom azért magamban, ki a jót akarom cselekedni, ezt a törvényt, hogy a bûn megvan bennem. Mert gyönyörködöm az Isten törvényében a belsõ ember szerint; De látok egy másik törvényt az én tagjaimban, mely ellenkezik az elmém törvényével, és engem rabul ád a bûn törvényének, mely van az én tagjaimban. Óh én nyomorult ember! Kicsoda szabadít meg engem e halálnak testébõl? Hálát adok Istennek a mi Urunk Jézus Krisztus által."" Mindig új és új megtérésekre vezet bennünket a bensõnkben munkálkodó Szent Szellem (ez a megszentelõdés útja), ezek elsõ állomása pedig a fájdalom és a bûn felett érzett utálat. Ez jó dolog, hiszen ez a mi feladatunk, hogy felismerjük a rosszat és elhatárolódjunk attól. Ha már látod, hogy valamit hibásan csinálsz, hogy sokszor vétkezel, akkor már elindultál a helyes úton, és Isten ereje meg is fog szabadítani, hiszen az Õ ereje a mi gyengeségünkben mutatkozik meg legjobban. Könyörögj, kérj, zörgess amikor csak alkalmad van rá, éjjel-nappal, és a mennyei Atya megszabadít majd a hiábavalóságoktól. Tudom, mert velem is így cselekedett.

Kedves kérdezõ! Ez az állapot minden hívõ életében megvan, és egyenes következménye annak, hogy az Istentõl a megtéréskor kapott új természetünk harcol bennünk a régivel. Errõl ír Pál is a Római levélben, és õ is csak kiáltozni és keseregni tud emiatt. Az egyetlen megoldás Isten szabadítása a Krisztusban. Nem lelkivezetõ, nem felekezeti tanácsadó, hanem az Istentõl Felkent Úr. ""Mert a mit cselekeszem, nem ismerem: mert nem azt mívelem, a mit akarok, hanem a mit gyûlölök, azt cselekeszem. Ha pedig azt cselekszem, a mit nem akarok, megegyezem a törvénnyel, hogy jó. Most azért már nem én cselekszem azt, hanem a bennem lakozó bûn. Mert tudom, hogy nem lakik én bennem, azaz a testemben jó; mert az akarás megvan bennem, de a jó véghezvitelét nem találom. Mert nem a jót cselekeszem, melyet akarok; hanem a gonoszt cselekeszem, melyet nem akarok. Ha pedig én azt cselekeszem, a mit nem akarok, nem én mívelem már azt, hanem a bennem lakozó bûn. Megtalálom azért magamban, ki a jót akarom cselekedni, ezt a törvényt, hogy a bûn megvan bennem. Mert gyönyörködöm az Isten törvényében a belsõ ember szerint; De látok egy másik törvényt az én tagjaimban, mely ellenkezik az elmém törvényével, és engem rabul ád a bûn törvényének, mely van az én tagjaimban. Óh én nyomorult ember! Kicsoda szabadít meg engem e halálnak testébõl? Hálát adok Istennek a mi Urunk Jézus Krisztus által."" Mindig új és új megtérésekre vezet bennünket a bensõnkben munkálkodó Szent Szellem (ez a megszentelõdés útja), ezek elsõ állomása pedig a fájdalom és a bûn felett érzett utálat. Ez jó dolog, hiszen ez a mi feladatunk, hogy felismerjük a rosszat és elhatárolódjunk attól. Ha már látod, hogy valamit hibásan csinálsz, hogy sokszor vétkezel, akkor már elindultál a helyes úton, és Isten ereje meg is fog szabadítani, hiszen az Õ ereje a mi gyengeségünkben mutatkozik meg legjobban. Könyörögj, kérj, zörgess amikor csak alkalmad van rá, éjjel-nappal, és a mennyei Atya megszabadít majd a hiábavalóságoktól. Tudom, mert velem is így cselekedett.
Van valódi kiút ebbõl. Ha a teológiai alapokra vagy kíváncsi, szívesen leírom neked azokat is, ill. tudok ajánlani olvasmányt, videót, amiben jól elmagyarázzák, miért van így. Most csak egy rövid példa Spurgeon-tõl: Tegyük fel, hogy hátul van két malacunk. Itt elõl, van egy tál friss gyümölcs és zöldség, a másik asztalon pedig egy csomó moslék, szemét. Elengedjük a malacokat, mit gondolsz, hová mennek majd? Természetesen a moslékba, a szemétbe, a trágyába mennek. Mert ez a természetük. Tegyük fel, hogy hatalmam van emberré változtatni egyiküket. Meg is teszem. Amint ez megtörténik, a -volt malac, de már ember- észreveszi, hogy milyen mocsokban van, és rosszul lesz. Kihányja a szemetet, elrontja a moslékkal a gyomrát. Mert már ez a természete. Egy idõ után az emberünk elfelejti, hogy már nem malac, ránéz a másikra, aki csodásan érzi magát a trágyában fetrengve. Õ is visszamegy moslékot zabálni. És mi történik? Ismét rosszul lesz, kihányja, elrontja a gyomrát! Ezt hívják újjászületésnek. Még visszamehetsz moslékot zabálni, de már elrontod a gyomrodat. Már nem tudod élvezni, rögtön belebetegszel. Egy másik történet: egy pásztornak volt két kutyája. Ugyanúgy néztek ki, csak az egyik fehér, a másik fekete volt. Minden héten versenyeztette õket egymással. Soha, senki nem tudta, melyik fog nyerni, csak a gazdájuk. Egyszer megkérdezték az öreget, mégis honnan tudja ilyen pontosan megmondani, melyik fog nyerni? Erre azt mondta: egyszerû. Az egyiket etetem, edzem, a másikat bezárom, és nem adok neki enni. Mindig az nyer, amelyik rendesen kap enni, és hagyom mozogni. A Római levél ír errõl sokat, a szellem és hús küzdelmérõl. Egy újjászületett embernél ez már küzdelem. Halálos, vérre menõ küzdelem. Egy hitetlennél nincs ilyen, fel sem merül benne, hogy bûnt követett el. Szívesen írok még bõvebben is, de hogy gyors legyek: kezdj el rendszeresen böjtölni. Megtanulja a tested, hogy nem õ az úr. Megtanulod fegyelmezni a vágyaidat vele, és szellemileg sokkal erõsebb leszel. A húst kiütöd, a szellemet "eteted". Csak így, együtt mûködik!
mindenképpen fontos egy lelki vezetõvel az õszinte kapcsolat. Nem tudom mit jelent a bûnbe esés nálad, csak sejtésem van hogy a nemiségbõl adódó problémákra gondolsz. Ez a kor szelleme, ha lehet ezt így mondani. Sajnos elég sok szennyezõdést kapunk a környezetünktõl. Biztosan segít a Szentírásaid tanulmányozása és a felekezetedbe tartozó fejlettebb szellemiséggel bíró emberek társasága. Õk majd tudnak neked segíteni. Csak segítsd õket s érdeklõdj tõlük alázatosan.
Jézusnak te nem tudsz se csalódást, se fájdalmat okozni. Õ feladatának tekintette az emberek tudatát felemelni, hogy a bûntudattól megszabaduljanak, ne hagyd hogy mások bûntudatot keltsenek benned.
Milyen vallású vagy?
János I. levele 1.rész 8-10 "Ha azt mondjuk, hogy nincsen bûn mi bennünk, magunkat csaljuk meg és igazság nincsen mi bennünk. Ha megvalljuk bûneinket, hû és igaz, hogy megbocsássa bûneinket és megtisztítson minket minden hamisságtól. Ha azt mondjuk, hogy nem vétkeztünk, hazuggá teszszük õt, és az õ ígéje nincsen mi bennünk. " Üdv: L
nem gondolati bûnöket követsz el? mert nálam ez a helyzet, de nem tudom kontrollálni.. sajnos
Én is... ez szomorú. Beszélj pappal, õk tudják, hogyan segítsenek.
Leírnád, hogy mi az a bûn, melybe folyton beleesel? Van egy sanda gyanúm, hogy ilyen önkielégítés és társai, vagy tévedek? Elárulod? Üdv: L
Szerintem jó, hogy felkavarodott benned a sok esemény, és rálátsz a hibákra, a saját hibáidra bennük. Így vagyunk ezzel mi, gyarló emberek. Ez kell ahhoz, hogy változni tudj, javulni, ez egy nehéz folyamat.. kellene egy lelkivezetõ, aki segít.. Lelkigyakorlat? A krónikák írják, nagy, szent, heroikus királyainról, hogy sírtak, amikor imádkoztak. Sírtak, mert látták bûneiket. És ha nagyon-nagyon sírtak: látták Istent.
A kérdező hozzászólása: Katolikus.

Szerintetek mit csináljak? Nem tudom, mi legyen.

Január 5.-e óta vagyok együtt a barátommal. Szeretjük egymást. Jól megvagyunk, csak néhányszor volt vita... Februárba facebookon láttam egy képet , amin egy csaj puszit ad neki... hát persze nem esett nekem jól... azt mondta csak barátok. oké.. multhét szombaton pedig ô is volt egy rendezvéyen meg én is.... másnak az ottani barátnôim (ahol volt barátom rendezvényen) azt mondták egy lány ült az õlébe... elég rosszul esik... megkérdeztem tôle.. azt mondta nem ült senki az õlébe.. miútán beszéltünk rá egy 10percre felhív h részeg volt és csak az unokatestvére ült az õlébe... innétôl már gyanus volt a dolog... a lányok azt mondták ismerik azt a csaj aki az õlébe ült.. és fekete haja van... a barátom unokatestvérének pedig szôke... facebookon el linkelték nekem a csaj oldalát és rákérdeztem... mind ketten tagadták... és barátom meg lehurrogott h minek írkálok a csajnak... hát elég rossz... nem tudom mi legyen... fáj az egész... és a lányok meg nem hazudnak nekem mert igaz barátok! :( mit csináljak?

Legjobb válasz: szerintem egyértelmû, hogy mit csinálj...

szerintem egyértelmû, hogy mit csinálj...
ha ebbõl akárcsak egy szó is igaz, a "szeretjük egymást" kijelentés sztem nem állja meg a helyét
A kérdező hozzászólása: Az a baj h nagyon szeretem... :/ akkor ennek a kapcsolatnak így annyi? ja még azt hozzá tenném, h ismerem az egyik exét... és elmondta nekem h régen ô azért szakított vele mert , mindíg más csajokkal foglalkozott.
Lehet, hogy nem akarod magadnak bevallani, mert szereted, nagyon is...de ha õ igy viselkedik veled, akkor szerintem nincs mirõl tovább beszélni. Fõleg, hogy az exével is ezt csinálta. Találsz te jobbat is!
A kérdező hozzászólása: de szrintetek nagyon féltékeny vagyok? mert szerinte igen..
És még volt pofája megkérdezni, hogy féltékeny vagy-e?? :O Ezzel próbál takarózni
lehet, h egyébként szeret, de tisztelni tuti nem tisztel, márpedig az fontos alappillére lenne egy kapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: Nem csak azt mondta h betegesen féltékeny vagyok O.o szval ez olyan h kussoljak... -.- ô meg hagy mászkáljon mindenféle csajjal... miatta alig vannak barátaim.. ja és megkérdeztem h fordított helyzetbe ô mit csonálna... aztmondta kidobna...
és ebben hol van a kölcsönösség? Amit szabad Jupiternek? Ez szted szeretetrõl tanúskodik? Mert ezzel a Te oldaladról csak belátta h gáz...


Mit csináljunk? Nem tudjuk mit csináljunk.

A barátn?m nálam tartózkodik, 13 évesek vagyunk [félreértés ne essék, lányok] és nem tudjuk mit csináljunk...tippeket szeretnénk Õ_Õ

Legjobb válasz: olyan válaszokat adjatok, ha kérhetem, amit panellakás 2. emeletén is meg lehet oldani... egyébként mit szóltok ahhoz az ötlethez, hjogy jrock sztárok képeibõl csinálunk bábokat és aztán azzal fogunk játszani?? ^^"

A kérdező hozzászólása: olyan válaszokat adjatok, ha kérhetem, amit panellakás 2. emeletén is meg lehet oldani... egyébként mit szóltok ahhoz az ötlethez, hjogy jrock sztárok képeibõl csinálunk bábokat és aztán azzal fogunk játszani?? ^^"
Szerintem ultrastar deluxe programot töltsetek le, ahhoz pedig tudtok keresni jpop, jrock dalokat. És karaokezzatok! ^^ Vagy nézzetek doramát! Hanzakari kimitachi e - pl. ezt.
Menjetek el fagyiért, dvdzzetek, neten nézzetek klippeket, olvassatok pleytkákat. találjatok ki valami klassz sztorit és csináljatok kisfilmet :D Vagy írjatok könyvet, rajzoljatok képregényt/mangát.
A kérdező hozzászólása: Arigatou gozaimashita :] am ezek közül egy párat magunktól is felfedeztünk ^_____^

Mit csináljak? Nem tudom, hogy mit csináljak

Na a story röviden elég sokszor történt az hogy egy lány barátommal akivel régen rövid ideig együtt voltam amikor elköszön adja a puszit és van amikor "véletlenül" szájra megy utánna teljesen más velem rossz értelemben és azt mondja azért mert fél egy új kapcsolattól én meg csak nézem de viszont naon kiváncsi vagyok hogy ha megcsókólnám mit csinálna. Szóval az a kérdésem hogy megcsókóljam vagy ne szerintetek?

Legjobb válasz: naon nehéz kéjdés

naon nehéz kéjdés
Csókold! kezdjen bele egy uj kapcsolatba! lépnie kell! en tudom, lany vagyok.;)
Át tudom érezni. Szarj az egészre és csókold meg, éreztesd vele, hogy téged nem érdekel mennyire fél, akarod õt és kész! Az ilyen lányoknak ez kell.

Mit csináljak? Nem tudom mit tegyek. 17L

A legjobb barátnőm bátyja nagyon bejön már nyár eleje óta. Náluk voltam nyári melón és így egész nyáron együtt voltunk hárman (barátnőm, a bátyja és én)Eleinte úgy tekintettem rá, mint egy srác, akit nagyon bírok és tetszik is, alakult is valami, de aztán egy másik lánynál próbálkozott be, ami nagyon rosszul esett. El akartam felejteni, és ez nagyjából sikerült is augusztus közepére, már a bátyámként tekintettem rá. Az a csaj, akinél bepróbálkozott csak le akarja folyton rázni, a húga és én mondtuk, hogy hagyja a fenébe, úgysem érdemli meg őt a csaj és úgy néz ki, hogy megfogadta a tanácsot. Sőt, azt kérdezte 2-3 napja barátnőmtől, hogy mit szólna hozzá, ha összejönne velem? Nem tudom, belemenjek-e egy randiba, vagy ne. Mert már tényleg a bátyámnak érzem, bár még mindig nagyon bejön, de furcsa érzés elképzelni, hogy mi együtt vagyunk.. Nagyon szeretném, de úgy érzem feszélyezve lennék egy ideig, ha csak kettesben lennénk, pláne, ha le is akar majd feküdni velem. Szt egyáltalán nem tudom elképzelni, valószínű nem is hagynám. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menj el vele randira. Majd hogy megmutasd mennyire fontos szamodra kenyeztesd egy kis melytorokkal majd vesd szet neki a labad egy hadjad,hogy csinaljon amit akar. Ha megkur akkor o nemtekint ugy rad mint ha testverek lennetek. hameg nem akkor lehet o is ugy erez vagy alabpol csak budos a nunid. Pumukli voltam 56/F

Menj el vele randira. Majd hogy megmutasd mennyire fontos szamodra kenyeztesd egy kis melytorokkal majd vesd szet neki a labad egy hadjad, hogy csinaljon amit akar. Ha megkur akkor o nemtekint ugy rad mint ha testverek lennetek. hameg nem akkor lehet o is ugy erez vagy alabpol csak budos a nunid. Pumukli voltam 56/F
A kérdező hozzászólása: értelmes és segítõ válaszokat szeretnék....
Azért ha bejön, akkor nem teljesen érzed báttyádnak :) Szerintem adj a dolognak egy esélyt.
Hagyd ott az ilyet.
"túl csúnya vagyok hozzá" És az ilyeneknek jut nõõõ... Istenem. Ez egy farok.
Légy tárgyilagos és úgy ítéld meg! Szereted? - mit szeretsz rajta? mindent tényleg? azt is hogy csúnyának tart? Õ szeret téged? - igen? de akkor hogy mondja rád, hogy csúnya vagy hozzá? Egy anya is még ha iszonyat csúnya is a babája, az a legszebb neki. Szerintem nem szeret igazán. Aki igazán szeret, az nem így ítél. És még valami: SOHA SENKIÉRT NE AKARJ MEGVÁLTOZNI! KIZÁRÓLAG CSAK AZÉRT, MERT A MÁSIK RÁHATÁSA NÉLKÜL IS AZT TENNÉD. Te tökéletes vagy úgy AHOGY JÓL ÉRZED MAGAD A BÕRÖDBE. Soha ne engedd, hogy egy fiúcska megváltoztasson, mert hidd el! úgy egy kapcsolatod sem lesz hosszúéletû.
Jellemzõ.. Az ilyen baromállatoknak mindig jut nõ.
Figyelj már, tényleg azt hiszed, hogy szeret? Ha azt mondja, hogy csúnya vagy, akkor biztos nagyon szerethet... hahaha
dobd ki. ez 1 paraszt.
Keress normálisabb fiút!
legfõbb képen [email protected] le az ilyen suttyókat
nõként nézve, nem is vagy csúnya. aranyos arcod van és szép kék szemed :) ) az ilyet meg koptasd le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen... :) ) nagyon sok erõt adtok nekem... :) )
errõl a képrõl ítélve elég szexi lehetsz :D (bár nem biztos hogy a valóságban is) de ha ilyet mondana nekem egy csaj, ha házasok lennénk akkor is kibaxnám -.- lol
Szerintem sem vagy csúnya, aranyos lehetsz! Keress mást, van aki többre értékelne :) Sok sikert!
Azt mondja h szeret de csúnya vagy hozzá???? :OOO Az ilyen csakis valami retardált idióta lehet. Egyáltalán nem vagy csúnya .Ez nem normális. Akkor meg nem szeret igazán. Ha igazán szeretne akkor mindent szeretne benned/rajtad. Hagyjad a francba. Nem érdemel meg. Találj valaki olyat aki úgy szeret ahogy vagy és aki megérdemel :)
Igen, aki szeret, nem mond ilyet. És inkább két évet dobj el, mint az összes hátralevõt.
kép?
Dobd ki a srácot a francba. Ilyen görény megnyilvánulás után azonnal az ágyékába kellett volna helyezned a térdkalácsodat és én ezt férfiként mondom. A szeretet (még csak nem is szerelem) abszolút minimuma, hogy tiszteled a másikat és megpróbálod nem bántani. "Bocsi, igazából szívesen markolászom a fenekedet, ha mindenki más elmenekült, de egyébként inkább másra hajtanék, mert RANDa vagy" "Te meg sz*rjál vért a szemeden!"
szerintem kicsit sem vagy csúnya én õszintén ha most itt lennél velem addig nyalnálak míg már nem reszketsz utána pedig úgy meghúználak h húúúú bocs kicsit elkalandoztam vissza kanyarodva dobd ki az ilyet 2 év az semmi 22/F
A kérdező hozzászólása: Õszintén köszönöm nektek a sok segítséget, és bátorítást... :) )
2 év után???? Én több mint 10 után dobtam.
Marhára szerethet, ha közben azt mondja, hogy túl csúnya vagy hozzá! Rúgd jól tökön, és keress valakit aki tényleg szeret :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat... De ez nem ilyen egyszerû, nem dobhatom csak úgy ki, már 2 éve együtt vagyunk... Am itt egy kép rólam, tudom hogy nem valami jó, de nem szoktam fotózkodni... http://kepfeltoltes.hu/view/130209/b_li_t_nc_008_www.kepfelt..
Nincs mit cifrázni ezen...tökön rúgod, pofán csapod és otthagyod... ha valaki ilyet mond, biztosan nem szeret. Bocsi, de tényleg..
nem kell vele foglalkozni. jobbat érdemelsz.
kend el a szája szélit a mocsok bitangnak!
Kép jó lenne.
Hagyd a francba!!!!!!

Mit csináljak? Nem tudom mit csináljak. Aki tud segítsen!

Van egy srác, nagyon bejön már régóta, de eléggé visszahúzódó személyiség. Ha írok neki akkor beszélgetünk, de az a helyzet, hogy én se vagyok kezdeményez? típus. Segítsetek!

Legjobb válasz: Hát akkor tessék erõt venni magadon, ha igazán kell, tegyél érte!

Hát akkor tessék erõt venni magadon, ha igazán kell, tegyél érte!
Vesd fel, hogy találkozzatok.
Én pont ma beszéltem a fiúval aki bejön...szóval sztem beszélj vele! S hajrá ;3
Add meg a számát, beszélek vele!
hívd el valami közös programra, ha te se teszel semmit akkor soha nem juttok egyrõl a kettõre..

Mit csináljak? Nem tudom őt elfelejteni.

Van egy pasi,annyira édes volt az elején,beleszerettem,megkapott,és most már le se szar. De én még mindig szeretem,néha azt képzelem,h ? is érez valamit,pedig nem így van,mondta. :\'( Tudom,h el kellene felejtenem ?t,meg nem szabadna rá gondolnom,keressek mást,id?vel jobb lesz,stb,de rohadt nehéz,nem megy. :\'( Mit csináljak???

Legjobb válasz: :D ha tudod mit válaszolunk minek kérdezed? igen keress egy pasit aki az õ régi énjére emlékeztet...igen elég szar példa...de keresd õt másban hiszen semmibe vesz...csak ennyit tudok mondani.remélem segítettem.és fel a fejjel hosszu az élet:)

:D ha tudod mit válaszolunk minek kérdezed? igen keress egy pasit aki az õ régi énjére emlékeztet...igen elég szar példa...de keresd õt másban hiszen semmibe vesz...csak ennyit tudok mondani.remélem segítettem.és fel a fejjel hosszu az élet:)
Szegénykém, sajnos vannak ilyen pasik! Mindenképp felejtsd el, mert ha vissza is kapnád, újból csak kihasználná az érzéseidet! Próbálj megszabadulni mindentõl, ami rá emlékeztet-képek, ajándékot stb. Próbáld magadban tudatosítani, h õ csak játszott veled és ne is gondolj rá, h érez valamit, mert sajnos ez nem valószínû. Foglald le magad valamivel, hogy minél kevesebb idõd legyen rá gondolni-találkozz a barátaiddal, szórakozz, vagy dolgozz valamit. Ja és sokat segíthet, ha kiöntöd valakinek a szíved - a legjobb barátnõdnek mondjuk. Õ is megerõsíthet abban, hogy felismerd a fiú rossz tulajdonságait, hogy hazudott meg minden és segíthet abban is, hogy elterelje a figyelmed. Nem lesz könnyû dolgod, de idõvel csak jobb lesz! Drukkolok! Fel a fejjel!
Én bebeszéltem magamnak, hogy nem ismertem soha csak álmodtam.
Szia! Nekem is majdnem ugyanez a sztorim...engem már 2 hónapja lese szar.:( Pedig az elején minden olyan jó volt 3 hónapig jártunk. Azt mondja majd keres mert úgy volt hogy nem szakítunk de már 2 hónapja semmi. Azóta már kicsit enyhültek az érzéseim bár még mindig nagyon szeretem de már nem annyira mint máskor, csak idõ kell hogy eltudjuk felejteni õket.Majd lesz másik! :) L/15

Mit csináljak? Nem tudok anyával mit kezdeni.

Elegem van anyából. Mikor tesómmal megszületünk akkor utána már nem dolgozott. Akkor elviselhet? volt. Most egy jó féléve dolgozik, vállakozást nyitottak egy volt osztálytársam anyjával. Azóta ideges / jó ezt elfogadom hogy ideges mindenért/ és hogy tesom már nem tanul itthon apa az meg váltózó id?ben van itthon rajtam csattan az egész. Utóbbi id?be alig hallottam t?le kedves szót felém. Jó most nem azt várom hogy szeretlek vagy hogy ölelgesen csak ugy általánosan. Régebb óta fojton mondják /már el?tte is/ , hogy milyen hülye vagyok meg hogy semmit se fogok majd elérni stb. Tesómmal még mindig ölni szoktuk egymást szavakkal független attól hogy 120 kmre lakik bár egyre elviselhet?bbek vagyunk. Anya akárhányszor itthon van tesóm észre se vesz ?t ajnározza. De ehhez már hozzá szoktam hogy ? a kedvence mindenkinek. Mama is olyan mint anya csak nyugdijas kivitelbe.

Legjobb válasz: Sokan vannak hasonló helyzetben. Tudod, attól, hogy valaki szül egy vagy két gyereket, még nem lesz bölcs, sem angyallá nem válik. Tehát a szülõk is emberek, az anyukák is. Kivált mikor ilyen idegbajos helyzet van. Légy egy kicsit türelmes hozzá. Próbáld jobban szeretni. Ne is titkold. Kedveskedj egy kis csokival, vagy amivel lehet. Gondold azt, hogy neked kell megszelidítened õt. Lassan, türelmesen, ne add fel akkor sem, ha az elején nem sikerül. Nehéz az anyukáknak. Gyakran kiábrándultak, csalódottak, reményvesztettek. Kikopik belõlük a szeretet.Gondold azt, hogy neked kell megszépítened a napjait. Csak türelem kérdése. Ne add fel. És ha minden sikerül, bízni fog benned, és kéreszkedned sem kell, elenged, ahová csak szeretnéd. És szeretni is fog persze.

Sokan vannak hasonló helyzetben. Tudod, attól, hogy valaki szül egy vagy két gyereket, még nem lesz bölcs, sem angyallá nem válik. Tehát a szülõk is emberek, az anyukák is. Kivált mikor ilyen idegbajos helyzet van. Légy egy kicsit türelmes hozzá. Próbáld jobban szeretni. Ne is titkold. Kedveskedj egy kis csokival, vagy amivel lehet. Gondold azt, hogy neked kell megszelidítened õt. Lassan, türelmesen, ne add fel akkor sem, ha az elején nem sikerül. Nehéz az anyukáknak. Gyakran kiábrándultak, csalódottak, reményvesztettek. Kikopik belõlük a szeretet.Gondold azt, hogy neked kell megszépítened a napjait. Csak türelem kérdése. Ne add fel. És ha minden sikerül, bízni fog benned, és kéreszkedned sem kell, elenged, ahová csak szeretnéd. És szeretni is fog persze.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!