Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nem ír (510 db)

Alvás zavarokkal küzdök. Ma sem aludtam semmit, már nem tudom mit csináljak ezért írok ide. A többit lentre írom? !

Este totál mind1 hánykor megyek aludni sosem tudok elaludni.Kb. 3 hete van ez így .Szünet volt suliba és én a szünet napjain minden nap úgy 5-6 körül mentem aludni.Aztán jött a suli megint és elkezdődtek a problémák..Lefekszek aludni éfélkor mondjuk aztán csak hanykolodok..Többnyire gondolkozom ' Hallotam hogy ez is nagy baj.Sírni is szoktam ilyenkor ,csak úgy rám tör a semmiből a sírás..nem hiszem hogy depressziós vagyok mivel tudok örülni sok dolognak.A suliba egyre rosszabb a koncentrácom , volt már olyan hogy kihívtak felelni de nem mentem mert olyan álmos voltam.Egyre jobban be kezd lassulni az elmém .. A szavakat nem találom , tudom mit akkarok mondani de bm azt mondom.Délután szokok elaludni ... 13 éves vagyok

Legjobb válasz: Délután próbálj meg nem aludni, így estére nagyon fáradt leszel, könnyebben megy majd az elalvás.

Délután próbálj meg nem aludni, így estére nagyon fáradt leszel, könnyebben megy majd az elalvás.
Próbáld meg azt hogy mondjuk 8-9 körül fekszel le. De lehet hogy ennek valami lelki oka van. Szüleiddel beszéltél már errõl? Szerintem velük is megbeszélhetnéd a problémád, mert ez hosszú távon nem lesz jó.
Ez nagyon kellemetlen dolog. Beszélj a szüleiddel, este nyolckor feküdj le. Talán próbálj meg egy kicsit "natúr" életet élni. Kevesebb tv....net...stb... Ne pörögd túl magad.
Van egy bizonyos autogén tréning, amit magunkon is lehet alkalmazni. De ennek egy egyszerûbb módja, hogy lefekszel hanyat, csukott szemmel, és mélyen hosszan lélegzel be ki. És közben számolod. 5 számolásig belégzés ötig benntart, ötig ki, megint ötig vársz. Aztán elõröl. A lényeg hogy figyeld a légzésed és arra koncentrálj. Nekem sikerült
szerintem keress magadnak egy sportot, így estére elfáradsz és jobban tudsz majd aludni.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak- birkozok;) Amúgy köszöm mindenkinek , nincs már.semmi gond csak megzavartam a bioritmusom :) )
keresd meg a setupját
A kérdező hozzászólása: okés, utána?

Samsung galaxy telót szeretnék usbvel csatlakoztatni lg led tv-hez. De azt irja ki a tv hogy:az USBeszköz nem támogatott. Ez mit jelent? Mit csináljak? Nem értek hozzá sajnos.

Legjobb válasz: Milyen telefonod van? Ha a telefont akarod háttértárként használni, az úgy nem fog menni. Ha egy Galaxy Minit rádugsz abból nem olvassa ki a képeket.

Milyen telefonod van? Ha a telefont akarod háttértárként használni, az úgy nem fog menni. Ha egy Galaxy Minit rádugsz abból nem olvassa ki a képeket.
A kérdező hozzászólása: Samsung galxy s3 minim van. Sehogy sem lehet? ucb kábelt kaptam a telóhoz.


Hogy jutott ez eszedbe? Oda usb kulcsot dugj ne mobilt.
A kérdező hozzászólása: Milyen kulcsot?NEm értek hozzà ez nagyon elkeserit...

Xbox Live probléma. Mit csináljak? Nem tudok csatlakozni Xbox Live-ra. Xbox E slim konzolom van és amikor megpróbálok csatlakozni akkor DNS hibát ír ki a gép. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Hívd az Xbox Live Support-ot nagyon korrekt, rendes csapat (tapasztalatból mondom) bármilyen problémád van segítenek. 06 80 018590 (vezetékes telefonról ingyenes) H-P:09-17óráig.

Hívd az Xbox Live Support-ot nagyon korrekt, rendes csapat (tapasztalatból mondom) bármilyen problémád van segítenek. 06 80 018590 (vezetékes telefonról ingyenes) H-P:09-17óráig.
üdv:) ismerõstõl kaptad a csatolmányt vagy csak úgy jött?
Ez egy spam, káros / kérés nélküli programot akar telepíteni.
A kérdező hozzászólása: ismerõstõl és eddig mindig letöltötte, tananyag...
összes letöltése
A kérdező hozzászólása: igen és akkor is ez jött be..de köszi már megoldottam, a gépemen volt vmi és az lettöröltem és ez is eltûnt

Mit csínáljak? Ezt írja ki: A grafikus kártyád nem támogatott vagy a grafikus kártya túl régi. Frissitsd fel egy új verzióra.

Ezt írja ki ha be akarok inditani egy letöltött játékot. Mi a thend??

Legjobb válasz: Hát nem tudom milyen videokártyám van aszthiszem ati ha van ilyen márkájú de azon belül nemtudom, a gates of andaronnal szeretem volna jelen pillanatban játszani de nem csak azt nem engedi. Lehet ez azért mert pár hónapja újra kellet inditani az egész gépet, és azota nem müködik rajta pár játék.

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom milyen videokártyám van aszthiszem ati ha van ilyen márkájú de azon belül nemtudom, a gates of andaronnal szeretem volna jelen pillanatban játszani de nem csak azt nem engedi. Lehet ez azért mert pár hónapja újra kellet inditani az egész gépet, és azota nem müködik rajta pár játék.
Drivert kellene frissiteni, vedd elõ a videoókártya CD-jét.
Valószinûleg nem (csak) a driver régi, hanem a videokártya is. Milyen kártya és melyik játék?
Nekem se mûködik és ezek a válszok alapján nem is tudok rájönni xD
Everest megmondja, milyen videókártya van a gépedben. Ha nincs telepítõd hozzá, akkor a gyártó honlapjáról megkeresed a típusához a driver frissitést és letöltöd.

Ezt irja az ixobx most mit csináljak, nem cseszi el a flasht?

update required an update must be applied to your console to play this game. If you decline this update, you won't be able to play this game. do you want to apply the update now?

Legjobb válasz: yes

yes
semmi para, csak frissíteni akar
De ha ha lefrissíted ami jó ha lefrissíted akkor elveszik a csipp ha ki van csippelve!!! :)
Akkor újra elkellvinni csippeltetni, mert az új updatere új csipp van. :)
A kérdező hozzászólása: nem fogom flashelni újra. ha elbaszódik, rgháztatom.
Az elõttem szóló nagyon láma az elektronikához! Az XBOX-ot nem chippelik, hanem flashelik vagy RGH panelt raknak bele! A frissítés a flash-t kilövi, újra kell flash-eltetni! Az RGH-t nem bántja, viszont játéklemezrõl nem lehet frissíteni, annak más módszere van! Keress fel egy szakit, ha esetleg valami hibaüzenetet ír ki a frissítés után, ha viszont nem frissíted, nem tudsz játszani az újabb játékokkal!

Szeretnk játszani a march of war-al de nem tudok. Mit csináljak? Ezt írja ki:

The game crashed.The crash report folder named "2013-07-30_132812"next to game executable.It would be great if you'd send it to the developer of the game!A válaszokat elöre is meg köszönöm!.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!