Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nem érti meg v (1 db)

Mit csináljak vele, nem érti meg v direkt csinálja velem?

Nem értem, h mért nem érti meg a pasim, h nem annyira akarom még az anális szexet, mondta h jó, de azóta állandoan ezzel nyagat, és én mondtam neki h nem, de ? orál közbe bedugta a kezét oda és mondtam neki h jó volt, de nem akarom,de nem érti meg pedig mondja h jó,miért csinálja ezt velem????miért nem érti meg amit mondok?pedig azt mondja h megérti, de a keze nem:S

Legjobb válasz: értetlen.. Mond meg neki ha nem birja ki anál nélkl akor simát se kap :P és akor megérti

értetlen.. Mond meg neki ha nem birja ki anál nélkl akor simát se kap :P és akor megérti
erõszakos! gondolja majd feladod egyszer, nem akarja megérteni mert önzõ és õ mást akar.
mekkora tahó az ien... ne eroltess rá másra szexben semmi oat amit a másik sem akar... ha te enm aakrod akkor minek? utánna el van ba..va az egész aktus... udv:A
Az elsõnek üzenem, h a szexmegvonás eddig sosem ért el megfelelõ hatást, csak Ti nõk azt hiszitek. Max úgy csalnak meg, h észre sem veszed. Beszéld meg vele, hogy miért nem akarod, vagy hogy visszakérdezzek, miért nem indoklod meg, hogy miért nem akarod. Ebbõl az derül ki, hogy egy olyan dolgot nem akarsz, ami jó volt Neked. Ezt mi hímek nem értjük meg. Vagy mi lenne ha egyszer kipróbálnád?
A kérdező hozzászólása: Köccike, ki probálnám, ...majd, ...de õ meg akarja....
szerintem próbáld ki, akkor õ is abbahagyja meg te is megtudod, hogy milyen.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hiába vigyázok, hogy ne legyen semmi spermás, nem sikerül, ugyanis nekem nem kifolyik, hanem én lőni szoktam. A zsepi sem segített. Hol szoktatok recskázni? Ha ti lőttök, akkor is össze-vissza megy a sperma? Vagy hova szoktatok élvezni?

17

Le akarok valakivel feküdni, de félek, hogy nem fogok neki meztelenül tetszeni. Ha ennyire mínuszban van az önbizalmam, hogy ne vegye észre?

Ez mind onnan adódik, hogy - egy fiúm volt - amikor először akartunk szexelni, nem jött össze mert fel sem állt neki. Gondolom mert nem tetszettem neki. Pedig azt hittem nincs rajtam semmi visszataszító. De azt mondta dagadt vagyok és hogy így esélytelen. Meg, hogy hogy cseszhettem el így magam, mert hiába van szép arcom ha így nézek ki. Ettől nagyon kiborultam. Igazából ezt látta már ruhában is, szóval nem érhette olyan nagy meglepetés. Tudom én, hogy 170 centimhez kicsit sok a 75 kiló de én így szeretem magam. És nagyon félek hogy majd az új fiúm is így reagál.

18

Kipróbálnám, de félek?

lányok!
a barátom pár hónapja, mikor éppen "tüzeltünk" megkérdezte, h nem akarom e a fenekembe. akkor mondtam,h majd igen, de azóta nem beszéltünk róla. én kicsit szégyenlem ezt csak úgy előhozni.:S ti hogyan vezetnétek rá? milyen volt az első? nagyon fájt? sikosítót használtatok?

2

Lanyok vélemény?

Szoktatok porno filmre masztizni. Felizgat benneteket.
Mert engem elèggè.17/L

8

Pasik titeket ez felizgatna?

Ha egy csaj a két kezeteket és lábatokat kibilincselné az ágy négy sarkához, táncolna nektek, lassan elkezdene vetkőzni, magához nyúlna, aztán elkezdene titeket simogatni, csókolná a combotokat belül meg lennt a hasatoknál de Oda nem érne. Ettől fölállna nektek?
És ezt sokáig csinálná, míg mér meg nem vadultok a vágytól, mindenhol nyalogatna titeket, de ott nem érne hozzátok, aztán leszedné a bilincseket és odaadná magát, hogy azt tegyetek vele, amit akartok.
Mit csinálnátok vele? :D

28

Ha menstruáció utolsó napján szexelünk, mindenképp véres lesz?

8

Találhatok valahol olyan pasit, aki nem néz pornót?

Nem úgy értem, hogy soha nem látott egyet se, de ne legyen pornófüggő és nem az ott látottakat tartsa követendőnek...

17

Mit csináljak, ha már attól nedves leszek, hogy szembe ül velem az illető?

Nem szoktam elveszteni az önuralmamat, vagy így begerjedni emberekre, de a pasit akivel mostanában találkozgatok nagyon nagyon kívánom. De nem akarom hamar beadni a derekamat, hogy azért kicsit teperjen, de komolyan már ha szemben ül velem az étteremben ki kell menjek néha a mosdóba. Van hogy betétet is beteszek, hogy...hát igen. És szerintem úgy nézek rá, mintha fájdalmaim lennének. A mélypont pedig az volt, amikor egyszer meg is kérdezte mielőtt indultunk moziba, hogy esetleg menstruációs görcseim vannak-e, mert feszültnek tűnök, és látta, hogy betétet rakok a táskámba és akkor maradhatunk otthon is ha nekem az jobb. Hát ha tudná, hogy valójában milyen gondjaim vannak...Mondjuk szerintem majd ha gyakorlatba is kerül a dolog, akkor jól fog jönni a lelkesedésem :D De addig inkább problémát okoz. Hogy fékezzem le magam addig is?

16

Pasik! Mit szóltok egy ilyen képhez?

http://www.dsskcorp.com/ibidem/fotographia/misc/used-condom-..

17

Pasik! Ti is élvezitek ahogy a csajotok kínozza a péniszetek?

Az enyém sokszor könyörög érte hogy legyek durva

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!