Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak nem érti (165 db)

Mit csinaljak? Nem ertem. Ahh.

Egy fiuba regen total beleestem de o megsertet es megalazott.. Most meg allandoan bamul...

Legjobb válasz: A leírtak után nem értem a kérdést. Szard le, jobbat érdemelsz.

A leírtak után nem értem a kérdést. Szard le, jobbat érdemelsz.
Hát, nem tom, szerintem ez hülyeség. Már a korodra tekintettel, a veled egyidõs fiúk érzelmileg egy öt éves gyerek szintjén helyezkednek el, ne várj tõlük sokat.

Samsung galaxy telót szeretnék usbvel csatlakoztatni lg led tv-hez. De azt irja ki a tv hogy:az USBeszköz nem támogatott. Ez mit jelent? Mit csináljak? Nem értek hozzá sajnos.

Legjobb válasz: Milyen telefonod van? Ha a telefont akarod háttértárként használni, az úgy nem fog menni. Ha egy Galaxy Minit rádugsz abból nem olvassa ki a képeket.

Milyen telefonod van? Ha a telefont akarod háttértárként használni, az úgy nem fog menni. Ha egy Galaxy Minit rádugsz abból nem olvassa ki a képeket.
A kérdező hozzászólása: Samsung galxy s3 minim van. Sehogy sem lehet? ucb kábelt kaptam a telóhoz.

Mit csináljak? Nem értem mit szeretne!

Van 1 srác aki nagyon járni akart velem, össze is jöttünk és egy hétig minden rendben volt, találkoztunk minden nap, felhívott este, de egy hete kicsit fura lett. Elment nyaralni Balatonra (nem a világ vége), msn-en fent van ott is de nem ír rám, leszedte a neve mell?l a szíveket és a nevemet és nem értem hogy mi baja lehet, mert nem mondja. Megunt talán? 2 hét alatt?

Legjobb válasz: 2 hét után még nem neveznék járásnak egy kapcsolatot. Legfeljebb ismerkedtek. Nem az vagy, akit várt. Vagy vannak ott csajok, ahol most van, és nem akar kihagyni semmilyen lehetõséget azzal, hogy a homlokára tetováltatja, hogy foglalt.

2 hét után még nem neveznék járásnak egy kapcsolatot. Legfeljebb ismerkedtek. Nem az vagy, akit várt. Vagy vannak ott csajok, ahol most van, és nem akar kihagyni semmilyen lehetõséget azzal, hogy a homlokára tetováltatja, hogy foglalt.
Ja
Szerintem talalt valaki mast. Vagy hallott valamit a hulye haverjaitol es besertododt rad. Jobb az ilyet inkabb tisztazni.
nálam is ilyesmi volt egy csajjal csak nekem azt mondta hogy megunt :S F/13
hát elvan valszeg....fogalmazzunk igy, én a helyedbe hagynám a fenébe, pasibol van, ami egy ien alkalomnál a te szempontodból baromi nagy hátrány.
sztem talált mást =\
Miért nem kérdezel rá?mi erre sajnos nem tudunk neked pontos választ adni csak találgatni de õ viszont megtudná mondani mi a baja.


Most mit csináljak? Nem értem a helyzetet. Most akkor mi legyen?

néhány nappal ezelött, a buszon szemeztem egy helyes sráccal. Majd leszállt. Én mit sem törõdve vele, néztem ki tovább a fejembõl xd aztán 2 napra rá, látott engem a buszról a padon, és felkeresett egy ismerõsünk által. Késõbb találkoztunk, nagyon jól elvoltunk, kedves volt, figyelmes, és mikor megsértõdtem (azon h van bnõje, és velem történt már egy hasonló, de a másik fiú egy szemétláda bunkó drogos köcsög volt) és elakartam menni, õ utánam jött, megfogta a kezem és vissza húzott. Kérte hogy ne menjek el. Nagyon kedves volt, és amúgy nagyon jól nevelt. Õ 19 éves én 14...:S de nagyon szimpatikus meg minden, és azt mondta hogy várjak amíg õ lerendezi a bnõjével a kapcsolatát. szerintetek mit csináljak? felejtsem el? vagy mi??? mert annyira kedves... és a másik srác után õ volt az elsõ akit ilyen közel engedtem magamhoz... :(

Legjobb válasz: feküdj le vele

feküdj le vele
Nem érted a helyzetet? Mit nem értesz? Barátnõje van, te meg arra kellesz neki, hogy titokban megdugjon.
14 évesen inkább csinálj valami értelmes dolgot erre ráérsz öt év múlva
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat.... azt hiszem hallgatok rátok....
No, milyen fejlemények lettek?
Hogy jutott ez eszedbe? Oda usb kulcsot dugj ne mobilt.
A kérdező hozzászólása: Milyen kulcsot?NEm értek hozzà ez nagyon elkeserit...

Szerintetek mit csináljak? Nem értem, hogy mi a baj.

14 éves lány vagyok. Nem tudom, hogy mit csináljak, mert van egy fiú akit nagyon szeretek és már nagyon régóta ismerjük egymást és tudom, hogy tetszek neki meg hogy kedvel, de valamiért mégsem akar lépni. Velem van a baj? Vagy nem akar velem lenni? Vagy csak esetleg nem mer lépni? Ugyanis nem túl merész. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerény véleményem szerint gyerek vagy még, és inkább maradj is gyerek 1-2 évig amig megteheted. 30F

[megint az elõzõ:D] 14/F
Szerény véleményem szerint gyerek vagy még, és inkább maradj is gyerek 1-2 évig amig megteheted. 30F
Hát nem értem mivel nem vagy rossz csaj :) de lehet hogy neki pont nem ez a testalkat/haj/arc kombináció jön be de mindenesetre : Sok sikert!:)
[Én az elõzõ vagyok] A legeslõnek üzenem hogy még régiben tényleg jobb volt gyerek maradni de a felmérések alapján a fiatalok 15 évesen vesztik el szüzességüket...
De most nem szexrõl van szó(már bocsánat mert biztos az is benne van...) hanem egyszerû párkapcsolatról egyenlõre...ahhoz mért kéne várnia?
Egy kicsit várnod kellene sztem.
Kinézel vagy 18-nak. Minek ennyi smink 14 évesen? Attól, h valaki kedvel, még nem biztos, h veled akar lenni. A külsõddel nincs baj, lehet, h belsõre nem tetszel neki vagy egyszerûen nem akar barátnõt. Mi nem tudhatjuk, tõle kérdezd meg. 26/L
A kérdező hozzászólása: kösszí a választ és nincs rajtam sok smink csak ki van húzva a szemem, ami nem sok, nem tehetek róla h többnek nézek ki...
A kérdező hozzászólása: bocsi h a szüzesség témához írtam a kérdést véletlen volt... am itt 3 kép van rólam ha érdekel nézzétek meg hogy nem-e a külsõm nem tetszik neki: http://www.kepfeltoltes.hu/view/100318/__005_www.kepfeltolte.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100318/_n_2_www.kepfeltoltes.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100318/__n_001_www.kepfeltol..
Egyáltalán nem nézel ki rosszul, ha tényleg tetszel neki akkor biztos csak nem mer lépni (ahogy páran leírták), lehet neked kell lépni, ha tetszel neki biztos nem küld el, vagy ha igen akkor a tag b*zi (már bocsí) . Sok sikert 19/f
a bocsiról az i-t ne olvasd, kis k*csög odasunnyogott
A kérdező hozzászólása: hát 20/L igazad lehet... de belsõre is kedvel mert mondta szal tom ezért nem értem h mért nem akar lépni, de majd cska lesz vmi... azért köszi a válaszokat :)
Szeretem az ilyen kérdéseket. Mi nem ismerjük a fiatalembert, az ízlését, a stílusát... stb. Mi nem tudjuk, hogy miért nem lép. Feltöltessz pár képet, ettõl még nem tudjuk, milyen vagy belül, mi lehet veled a baj, ami miatt a srác nem akar veled lenni. Szóval szerintem ne vadidegenektõl várj csodát, mert mi itt csak találgatni tudunk, azzal meg semmire se mész. 20L
sunáználak......
A kérdező hozzászólása: egyetértek az uccsóval :D
Nincs veled semmi baj. Banyek, ha tudod, hogy tetszel neki, akkor csak töketlen a csóka, neked kell lépni!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen majd kort és nemet is írjatok lécci :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: oks köszi a segítséget :) xD nem olvasom az i-t xD

Mit csináljak? Nem értem a dolgot.

A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, de a kapcsolat eleji úgymond "rajongása" irántam szerintem eltűnt. Pl. régen pár nap után hiányoztam neki, most meg azt is kibírja, ha 2 hetente látjuk egymást. Nem arról van szó, hogy én akkor máshogy csináltam volna bármit is, szóval nem olyan válaszokat várok, hogy csináljam azt, amit akkor, ilyenről szó sincs. Ugyanúgy szeretem őt és ő is engem, csak valami más. :/ Mit csináljak, hogy visszajöjjön ez a "kapcsolat eleji" része a dolognak?

Legjobb válasz: szétfoszlott a rózsaszín köd, ez normális, a szerelem szeretetté alakul

szétfoszlott a rózsaszín köd, ez normális, a szerelem szeretetté alakul
Az már sose fog visszajönni. :) De ne aggdój ilyenkor szokott kialakulni valami mélyebb, valami sokkal különlegesebb. Felszáll a rózsaszín köd és az értelmesebb emberek ilyenkor látják meg hogy mennyire értelmetlen lenne már az életük a másik nélkül. Nyugalom, legyél olyan mint eddig, semmivel sem tolakodóbb, visszahúzódóbb. Csak lazán, mint eddig. Ha igazán szeret akkor ezen könnyen túljuttok valami szebb felé.

Mit csináljak, nem értik meg?

Most szakítottam és máris 2 srác is járni akar velem, és nem tudják megérteni, hogy még nem állok készen egy új kapcsolatra.

Legjobb válasz: Mondd azt, hogy "nem".

Mondd azt, hogy "nem".
A kérdező hozzászólása: hiába mondom, azt hogy nem, tovább próbálkozik
nem hiszem el h nemfogják fel -.-" srácok...
Szard le õket, egyszer úgyis megunják. :)
Megértik õk, csak a mondatod nem jó. Ha a kikosarazásra az az indokod, hogy nem állsz készen, akkor az azt jelenti, akarsz vele járni, csak MÉG MOST nem. Ebbõl õ azt szûri le, hogy ott fog állni a sarkadban, nehogy lemaradjon.

Mit csináljak? Nem értem az EX-em gondolkodását.

A kérdés egymagában megmondja hogy az exemről van szó. Nem tudom mit akar, másfél éve szakítottam vele 4év együtt járás után. Mi egymásnak voltunk az első, és talán az igazi is. Neki van 1éve párkapcsolata,nekem jelenleg nincs. A srác külföldön dolgozik 6hetente jár haza. "Tartjuk" a kapcsolatot titokban, msnen. 2 hete az történt hogy msnen közölte velem, hogy szeret és hogy ő elgondolkodott a békülésen, én is szeretem őt ez nem kérdés, ezt ő is tudja. A mostani barátnőjét 2szer megcsalta velem, és most is találkoztunk 5napja, elvoltunk csókolózgattunk, pedzegette hogy nem megyünk-e el egy panzióba,visszautasítottam.Bántam egy picit de amit ma láttam azok után már nem bánom, ugyanis az egyik közösségi portálra töltött fel képeket, és mit ne mondjak elég boldognak tűnt, nem is értettem mit akar tőlem. Aztán fölhívtam, és mondtam is neki hogy jól sikerültek, és akkor bevágja hogy muszáj volt, mondom miért? fegyvert tartottak a fejedhez?Mondta nem, na meg még most is hívott volna magához,nem értem minek gondol? Annyira csalódott vagyok, bár mit is várhattam volna. DE most eléggé nem tudom hogy mit kellene tegyek. Tanács???Hagyjam a fejébe? Hagyjam hogy élje az életét azzal a cigán-nyal aki csak kihasználja?

Legjobb válasz: Figy! Attól, hogy olyan képeket rakott fel amin boldognak látszik, nem kell parázni. Nyilván a nõje elõtt még azt mutatja, hogy minden O.K. Egyébként tökre örülök mindig annak, ha két ember újra egymásra talál. Szóval csak nyugi!

Figy! Attól, hogy olyan képeket rakott fel amin boldognak látszik, nem kell parázni. Nyilván a nõje elõtt még azt mutatja, hogy minden O.K. Egyébként tökre örülök mindig annak, ha két ember újra egymásra talál. Szóval csak nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszi ^^ :)
"nem értem minek gondol? "-Vajon minek? :-) Adja neked a kedves aranyost csak hogy lefeküdj vele, közben meg otthon is megcsinálja az "asszonyt". Ha téged akarna, elhagyná a nõjét és veled lenne. Rosszul tetted h lefeküdtél vele...ezért szeretne megcsinálni többször is a barátnõje mellett, titokban. Nem kellett volna odaadnod magad neki, míg újra együtt nem vagytok. Szerintem csak arra kellesz neki. Miért nem állítod válaszút elé. Elhagyja érted õt, vagy nem? Ha nem, akkor menjen a [email protected] és kész. Ennyi.
A következõ próbálkozása az lesz, hogy jajj hisz már nem is szexelünk a barátnõmmel..csakis veled volt életemben a legjobb a szex...
Tisztázni kéne: miért van õ vele? akarne-e veled lenni? akanrál-e vele lenni? miért mentetek szét? mik a jövõre a terveitek?

Mit csináljak nem érti meg? (anyós)

2. babámat várom anyósékkal ikerházban közös udvar, a nagy 2,5 lesz mikor a kicsi születik ,megkértük, hogy amíg a szül?szobán vagyunk vigyázzon rá ez eddig ok is.Aztán Apa itthon lesz a naggyal+ velünk 1 hetet. Erre Õ kitalálta, hogy nemtudom mennyi szabit tartalékol erre az id?szakra, nem kértük és nem is kell, csak, hogy elmondhassa bent, hogy az unoka miatt, még ez is ok lenne, de most még kitalálta, hogy +-ba táppénzre is elmegy az eszem megáll, soha nem voltam az a fajta ember akinek a seggét is ki kell törölni megoldom a dolgaim, és azt is tudom milyen lesz 2 picivel, de nincs szükségem arra, hogy hetekig a nyakamon legyen.Már mondtam neki 1000* de mintha a falnak beszélnék, kaját is inkább már most készítek el?re, mert a nagynál hagytam hogy f?zzön 3 nap b?ven elég volt bel?le, aztán mondtam, hoigy köszi de ne.Mit csinálnátok a helyemben?

Legjobb válasz: Én biztos hagynám, hogy kényeztessen, fõzzön, és segítsen. Max. nem eszed meg a kajáját, ha nem ízlik. Nem hinném, hogy rossz szándékból (kollégáknak való dicsekvés) miatt akar táppénzre menni, hogy nektek segítsen. Nem látom anyósodban a rossz szándékot, de lehet, az én készülékemben van a hiba...

Én biztos hagynám, hogy kényeztessen, fõzzön, és segítsen. Max. nem eszed meg a kajáját, ha nem ízlik. Nem hinném, hogy rossz szándékból (kollégáknak való dicsekvés) miatt akar táppénzre menni, hogy nektek segítsen. Nem látom anyósodban a rossz szándékot, de lehet, az én készülékemben van a hiba...
Szerintem hagyd, hogy ott legyen, hadd segítsen, örülj neki, hogy körbeugrál.
Elsõsorban nem neked, hanem a két és félévesednek jön majd nagyon jól a mama. Igenis vedd igénybe a segítségét, ha már egyszer rád tukmálja. Az elsõ idõben jól jön, ha napközben alszol egyet a babával õ elviszi a nagyobbat. Hidd el, jól jön. Te szabd meg, hogy miben segítsen és ezt elõre közöld vele. Mond meg, hogy miben várod majd el a segítségét. Ne utasítsd vissza, hadd legyen része az unokák életének.
Mondd meg neki, h nem kell, köszönöd. Ne vegyen ki szabit, mert úgyse engeded be. Engem is zavarna, megértelek.
Hát azért az nem mindig úgy van, hogy szép csöndben kinyalja a fenekem és kész. Az én anyósom is eljön segíteni a nagyobb családi rendezvényekkor, de egész végig azt szajkózza, hogy ezt a lábast miért nem itt tartom, miért ilyen átláthatatlan a hûtõm stb. Én igenis utálnám, ha ezt kellene hallgatnom szülés után egy héttel, akármennyit segít is közben.
Én mindig leütöm az anyósomat egy UI! hang hangoztatásával!Megéri mert nem kel fel egy jó darabig!
A kérdező hozzászólása: Írd meg hova és már teszem is fel a buszra, de reklamációt nem fogadok, és vissza sem veszem:) )
"Mit csináljak nem érti meg?" Passzold át nekem! Én szívesen fogadok ajándékba egy kényeztetõs körbeugrálós gyermekeimet elkényeztetõ, mindenbe beleszólós anyóst. Három nagyobbam és kicsi babucim örülne egy nagyinak. Nem postázod nekem? Csak arra az idõre, még neked nem kell. Lééécci!
Mi anyóssal együtt lakunk, aki már nyugdíjas. Hát engem nem ugrál körbe.Elsõ gyerekem lesz, de még eddig semmit se segített soha. Nem is bánom.Engem felidegesít az ha valaki meg akarja mondani mit hogy csináljak kérdezés nélkül. Szerintem is idegesítõ egy anyós!(hozzáteszem anyámat se kértem meg segítsen nem is erõszakoskodott, azt mondta igazam van). Szerintem mond a férjednek, hogy beszéljen vele.
Ha valaki igényli az ilyen segítséget, az éljen vele, személy szerint én sem akarnám.Nyugodtabb vagyok én is ha a nagyobbik gyerkõcöm is mellettem van.Szerintem is a férjeddel beszéld meg, hogy neked nincs rá szükséged és nem tudnál nyugodtan lenni, ha anyósod is ott lenne veletek egész nap.Õ meg rendezze le a mamával.Talán másabb egy nõnek, ha az édesanyja megy el hozzá segíteni ilyenkor, mintsem az anyósa.
Az mondja, hogy kényeztettesd magad, aki nincs ebben a helyzetben. Én ugyanígy vagyok, nem akarok veszekedni, de érzéseim szerint nagy cécó lesz, mert nem ért a szóból, Én pedig már nem vagyok kezdõ, aki baba körül akar fontoskodni, észt osztani, oktatni, kritizálni, az szüljön magának. Higgyétek el nagyon bosszantó! Ne hagyd magad, bár még Én sem tudom, hogy oldom meg!
Nálunk ez úgy van, hogy az õ családjának õ mondja meg, ha valami nem tetszik, az enyémnek meg én. Tehát én ráhagynám a férjemre, hogy magyarázza el jó alaposan, hogy köszönjük anyuka, de ne költözzön ide hozzánk! De egyébként miért nem a férjed marad a nagyobbal otthon, amíg kórházba vagy? Így nem tudná a fejetekhez vágni, hogy bezzeg akkor kellene a segítségem!
A kérdező hozzászólása: A férjem lesz otthon a naggyal amíg kórházban leszünk, de a 2. gyermeke születésénél is szeretne ott lenni ez érthetõ. Tudom, hogy nem lesz könnyû, de én úgy nem tudok pihenni, ha elviszi a nagyot sõt. Tudom, hogy nem rossz szándékból teszi, de én meg nyugodtabb vagyok, ha békén hagynak és úgy csinálom a dolgaim ahogy nekem jó. Majd beszélek a férjemmel.
1. vagyok. Lehet, hogy csak az irígység beszélt belõlem... :) Sajnos nekem anyósom meghalt, mielõtt megismerhettem volna, így én csak azt tudom, hogy örültem volna, ha segített volna az elsõ gyerek születésénél. A 2. nál meg még jobban. De hát ilyen az élet :(
Az Anyósbn nincs rossz szándék az egyértelmû.. De: Én sem bírnám, ki nem állhatom ha körbeugrálnak, otthon nme ehhez szoktam az én anyósjelöltem ezt csinálja, ideig óráig jó is viselem, tudom, hogy bennem van a hiba, de nem szeretem amikro mindent elém tesznek.. Én a párommal szoktam megbezsélni ezeket, és õ jelzi az édesanyjának, ha valami nem oké, és õ mondja, hogy ez nem kell. Azért alakult így, mert én nem tudok neki nemet mondani, nem akarom megbántani, és õ olyan, hogy magára veszi, ilyenkor a párom mondja, hogy "ezt nem szeretnénk, mert magunk akarjuk", tõle meg elfogadja. Szerintem próbáld a pároddal együtt ezt megoldani, hogy õ mondja meg az édesanyjának hogy szeretnétek 4esben lenni az elején, ha szükségetek lesz rá, akkor szóltok neki, mint ahogy a szülés alatti gyerekvigyázásnál is, de bíztok benne, hogy nélküle is meg tudjátok oldani... Vagy összeszorítot foggal kibírod..ennyi
Én is úgyszoktam csak én rakok bele pár kung fu mozdulatot Sajnos egyszer rám támadt látszfûrésszel de elintéztem én is egy UI hanggal és össze esett 3 hónapig kómába volt JÓ VOL ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!