Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak megelőzzem a (3 db)

Mit csináljak, hogy lány létemre megelőzzem a bunkóvá válást?

17 éves leszek, és nagyon úgy néz ki, pánikbeteg vagyok. Hosszadalmas lesz amit írok de kérlek olvassa el akinek van ideje, mert nem nagyon tudok mástól segítséget kérni, és baj van.:(

Legjobb válasz: Tokio Hotelen még nem voltál? :DDDD

Tokio Hotelen még nem voltál? :DDDD
A kérdező hozzászólása: Nem, nem voltam Tokio Hotelen, és ha nem baj, nagy valószínûséggel nem is leszek:)
Akkor ne emóskodj, hanem élj!
A kérdező hozzászólása: 1 éve azt szeretném, demár nicns elég kitartóerõm, mert mindig amikor kicsit jobb lett utána egy dologmiatt rengeteget szenvedtem ismét. Ha a családban minden rendbejönne, akkor lelkiekben is:)
Miért vagdostad magad? És minek kéne rendbe jönnie a családodban? Elmondod? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, elmondom.:) Szüleim elváltak még kb 12 éves koromban, anyu depressziós, amikre ugye erõs antidepresszánsokat szed. Adósságai, stb miattezekre elkezdett bort inni, utána leszokott. Tavaly megint elkezdett, és akárhányszor mondta, hogy utolsó alkalom, meg, hogy ne szóljak apunak(egy házban élnek), ugyanúgy ivott rá, míg végül arra értem haza, hogy kihányta, és én segítettem neki, hogy rendbejöjjön. Sokszor kérttõlem pénzt, odaadtam neki a különbözõ tanulmányi pénzdíjaimat. Nagyon szeretem , deezek után a nagyon jó anya-lánya viszony megromlott. Ígyis elmondhatnék neki dolgokat, d e nem tudok. A váláskor meg úgy éreztem, hogy valamelyikük pártjára kell álnom; anyuéra álltam, apuval meg megromlott a viszonyom. Azóta már minden rendben de apunak se tudok semmit elmondani. Nagyon szeretnek pedig. A vagdosás figyelemfelhívás volt, hogy HAHÓ! VALAKI SEGÍTSEN!. MAgamba zárkóztam, nincs kedvem semmihez. És ezt nem a kapcsolatomon akarom kitölteni. Lehet, hogy nem nagy dolog de elég érzékeny vagyok sajnos.
Sajnos én is nagyon jól ismerem ezt a "ha itthon vagyok nem csinálok semmit, csak gépezek" címû dolgot...Bár nekem ez azzal függött össze, hogy az érettségi miatt folyton itthon ültem tanulás címszó alatt, de általában ebbõl csak gépezés lett, és csak a végsõ pillanatokban tudtam tényleg a tanulásra koncentrálni. De a tanulás gondolata itthon tartott sokszor, és sok mindenre nem volt idõm, ami máskor elemi része az életemnek mint a barátaimmal valótalálkozás, olvasás. Ráadásul a sok gépezéstõl fölöslegesnek éreztem a napjaimat, mert azt sem csináltam, amit szeretek, meg azt sem, amit kellett volna(tanulás). Most végre, hogy szünet van, rengeteg dolgot összeírtam, hogy miket szeretnék csinálni. remélem, ezek a "vágyak" erõsebbek lesznek, mint a megszokott gépezés utáni vágy. Szerintem írd össze a dolgokat, amiknek a megvalósítására vágysz, és kezdd el õket szisztematikusan megvalósítani, és a legjobb, ha be sem kapcsolod a gépet, még akkor sem, ha ez megerõltetõ. És szervezz minél több programot magadnak! A régi barátságokat is fel lehet eleveníteni, a barátod meg gondolom úgyis tudja, mi bajod, szóval kérheted, hogy segítsen, ahogy csak tud! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: hallottam a jégkockáról, az árthat is?

Mit csináljak hogy megelőzzem a foltosodást, ha kezd kopni az önbarnító? Vagy ez elkerülhetetlen?

Használtam Garnier és egyéb önbarnítós testápolókat, de eddig így jártam velük, nem használtam elégszer ?ket? Általában 3-4x, addigra elég barna lettem. Ja és el?tte b?rradír megvolt!

Legjobb válasz: Még csak 20 éves vagyok, de már vagy 7éve tudom hogy az önbarnító szerek nem érnek semmit. Foltosodás, ja meg ugye a kezed úgy néz ki tõle mint ha homokba játszottál volna. Sose hallottad ezeket??? Ha meg igen akkor mit vagy meglepõdve? Ezek a készítmények szart se érnek. Fölösleges pénzkidobás.

Még csak 20 éves vagyok, de már vagy 7éve tudom hogy az önbarnító szerek nem érnek semmit. Foltosodás, ja meg ugye a kezed úgy néz ki tõle mint ha homokba játszottál volna. Sose hallottad ezeket??? Ha meg igen akkor mit vagy meglepõdve? Ezek a készítmények szart se érnek. Fölösleges pénzkidobás.
igaza van az elõttem szólónak.tényleg semmit nem érnek az önbarnítók.
szerintem sokáig és alaposan masszírozd a bõrödbe, hogy minél egyenletesebb legyen. Akkor talán elkerülheted a foltosodást!:) A kezedet pedig alaposan mosd meg... hát ennyit tok segíteni. Az elõttem szólóknak pedig üzenem, h nem azt kérdezte amit ti válaszoltatok -.-
Szia! Èn rengeteg fajtát kipróbáltam már. A legjobban bevált a LOREAL NUTRIBRONZ krém, kb. 1500 Ft. Ez annyira nem barnít erösen, szóval többször kell használni, 2-3 naponta, de szép színed lesz töle. Ès nem sárgít, hanem barnít.Esetleg, ha szoktál szoliba menni, akkor menj el párszor és utána kend be magad, nagyon felerösíti a szolit is. Èn így szoktam, és dicsérik is a börömet, h milyen szép barna:)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ hozzászóló! Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, miért rondítasz bele? Nem kérdeztem a véleményedet az önbarnítókkal kapcsolatban, és nem vagyok meglepõdve, ahogyan azt megjegyezted, egyedül az ide nem illõ hozzászólásod miatt húztam fel a szemöldökömet. Tegyük fel hogy nekem nem tetszik, vagy szerintem felesleges a mellplasztika. Ha valaki feltesz a témában a kérdést, nem rohanok elsõként elmondani, hogy én szerintem mekkora hülyeség. Ez csak példa volt, és bizonyos esetekben igenis nincs más megoldás, megértem. Remélem értetted, feltételes mód! Az utolsó két hozzászólást köszönöm! Szoli után fogom használni, és jól elmasszírozom majd.
Az elsõ válaszoló vagyok. Elnézést kérek. Igazad van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!