Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak megcsaltam a barátomat, de (3 db)

Megcsaltam a barátom, de ha kiderül nekem végem, mit csináljak?

A srác akivel lefeküdtem fenyegetőzik hogy elmondja neki, de ha ez megtörténik, akkor nem tudom mi lesz. Ugyanis a barátom nem túl nyugodt természetű.. fegyvere is van, elég nagydarab, szóval nem átlag ember. Mit tegyek???

Legjobb válasz: köss életbiztosítást.

köss életbiztosítást.
mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Részeg voltam..... egy buliban..
Nem tudlak sajnálni...de tuti nem öl meg ha egy állat akkor meg hülye voltál hogy egyáltalán egy ilyen barommal összejöttél, egyébként meg maximum megrugdos.! 2x is hibáztál!
az, hogy részeg voltál, nem mentség...
A részegség nem kifogás. Soha nem az.
Úgy kell neked...
Imádkozz. De komolyan!
Na ha lelövi, akkor most visszaesõként nem 2 évet kap, hanem sokkal többet, és akkor te nyugodtan bulizhatsz, piálhatsz, meg ke£élhetsz, akivel csak akarsz! :) Ha pedig csak téged ver félholtra, és te nem árulod el, akkor nem lesz semmi gond! Komolyan, hol van az önbecsülésed? :/
Hagyd el az országot vagy fogd fel karmának.
Szólj, hogy mikor darabokra fel, addíg készítek pop-cornt! Ki kér?
Mennyi ész kell ehhez? Tényleg ennyire nem lehet kontrollálni a tetteket?
egyébként a részeg voltam kifogás pont annyira állja meg a helyét, mint amikor a bíróság elõtt ezzel fog védekezni, hogy ezért okozott súlyos testi sértést mindkettõtöknek...
Ha szeretnéd nem csalod meg...
"és ne jöjjetek azzal hogy alapból nem kellett volna összeálljak vele, mert szeretem!!" Akkor viszont ne panaszkodj! Ha jól megver , azt tekintsd úgy, mint mellékhatás!
Zsarold meg te is a fiút valamivel. Vagy inkább mondd el neki, hogy az õ testi épsége is bánná, ha elkezdene pofázni nem pedig csak neked lenne rossz.
A kérdező hozzászólása: én 20, a barátom 25
Elõbb utóbb úgyis kiderül. Legalább õszinte maradsz a jövõbeli ex pasiddal.
Most mondjam azt, hogy idióta p!c$a voltál, vállald a következményeket?
Igy jártál. Legközelebb majd azzal lépsz, akirõl megbizonyosodsz, hogy ember.
Ha ilyen veszélyes fickó, akkor nem hiszem, hogy a másik elmondaná. Õ se szeretné, ha összeverné.
Mondjuk 20 évesen elástam volna magam, ha olyan helyszetbe keveredtem volna mint te.
A kérdező hozzászólása: Pedig elmondja, nem tudom lebeszélni róla mert azt hiszi hogy meg tudja védeni magát tõle... pedig tudom hogy nincs így....
Nyugi, nem öl meg, sokba kerülne a temettetésed + leülne sem lenne ínyére neki.
A kérdező hozzászólása: Megölni nem de...... már volt börtönben is 2 évet, erõszakos cselekményekért.... és ne jöjjetek azzal hogy alapból nem kellett volna összeálljak vele, mert szeretem!!
Akkor szedd a sátorfádat!
végrendelkezz

Megcsaltam a barátom, de ha kiderül az senkinek nem lesz jó. Mit csináljak?

Pont ma egy hete hogy megcsaltam a barátom, egy bulin, amire nélküle mentem el, mert épp dolgozott. És nagyon félek, tudni illik 185 centi magas, és közel 140 kiló, egy vadállat.. és ha megtudja hogy megcsaltam, akkor nekem végem, mert a kapcsolat elején kikötötte, hogyha nem kell már nekem, akkor inkább mondjam meg, de ne csaljam meg, mert azt nem tűri el, és akkor "csúnya világ lesz". Tudom hogy nem szabadott volna ezt tennem, meg is bántam, de a másik srác meg azzal zaklat, hogy Õ szeret és el fogja mondani a barátomnak ami történt.. de akkor nem is tudom mi lenne.. nagyon félek! Mit tegyek???

Legjobb válasz: kapj egy pofont!;)

kapj egy pofont!;)
Legalább azt kapod, amit megérdemelsz.
úgy is kiderül! Inkább tõled mint mástól.
Meg is érdemelnéd, ha megcsalod ne jöjj vele össze.
Legalább nem kell majd kiemelned a szemed sminkkel, nézd a jó oldalát!
ez történik ha tini pi*csákkal kezd komoly kapcsolatot az ember
szerezz be elõre egy napszemüveget, utána meg gondolkodj el azon, való e neked még párkapcsolat......
A kérdező hozzászólása: De nem.. Õ nem ilyen.. ha ez megtudja nem fog velem beszélni.. azért ennyire pipa erre, mert az elõzõ barátnõje is megcsalta, és nagyon nehezen tette túl magát a dolgon.. nagyon szégyellem magam, de nem tudok mit csinálni.. a 140 kilót csak azért írtam, hogy szemléltessem hogy nem alaptalan a félelmem.. nem tudom mit csináljak..
nem azt mondom, hogy helyes, ha egy férfi megver egy nõt, de te meg is érdemelnéd. L
szar ügy, most nem tudod megmondani a tanító néninek mi? jajj, már nemsoká vége a nyáriszünetnek.
Attól félsz, hogy kapsz egy pofont? Túléled semmi baj nem lesz. Komolyabban úgyse bánt nem akar börtönbe menni, egy ribi miatt, már bocs.
Te nagyon buta kislány lehetsz. Egyszerûen szakítasz a barátoddal és kész.Nem szereted õt, ezzel el van intézve.Mondjuk az elõtt kellett volna, hogy lefeküdtél a másikkal.Akkor nem lett volna megcsalás. Ha meg bánt téged akkor jelentsd föl. Szóval amilyen gyorsan csak lehet közöld vele, hogy vége.Az mégse szép dolog, hogy szerencsétlen srác boldog és azt hiszi minden rendben van köztetek, holott a valóság egészen más.
Drukkolok, hogy a srác ne kapjon büntit! Dolgozik becsületesen, félrelép a nõ és még õ a vadállat..
Miért a másik srácot kellene bántania? Nem õ csalta meg.
Figyu, most komolyan azért mert 140 kiló neki is van lelke ülj le vele és mond el neki, hogy mi volt ne mentegetõzz csak mond el. Biztos dühös lesz, de ha normális vagy nem hiszem, hogy téged bántani fog. A gyereket meg bántsa is, legalább legyen neki egy kis lelki megnyugvás.
Ideje volna felnõni kislány és tudatában lenni annak amit teszel!
Teljesen jogosan lesz dühös a pasid, remélem akivel megcsaltad annak is tartogat pár pofont.
Ha hülyeséget csináltál, vállalnod kell a következményt. Ott kéne hagynod mielõtt kiderül. De most legalább egy életre megtanulod, hogy ocsmány dolog megcsalni a párodat.
ma 18:08 Szóval hülye mindenki, te meg az áldozat vagy, ugye?
A kérdező hozzászólása: Nagyon viccesek vagytok.. ha ezt kitudódik akkor nem is tudom mi lesz.. már aludni se merek, nehogy idejöjjön az a másik hülye és kitálaljon neki mindent....
Szakíts vele.
Imádkozz.... na meg vállald a következményeket a tetteidnek.
Küldj a srácnak egy képet a csávódról, amint feszít. Ha tényleg ki van [email protected] szva, akkor leáll majd a skac.

Mit csináljak ha megcsaltam a barátomat, de úgy h nem naon emléxek rá mert totál részeg vtam és kicsi az esély rá, h megtudja?

Legjobb válasz: Azt nem értem, ha szereted, hogy süllyedhetsz odáig, hogy megcsald! Efgyébként szerintem mondjad el neki, mert jobb, ha Tõled tudja meg, mint valaki mástól, abból csak nagyobb gond lenne!

Szerintem mondd el neki, neked milyen érzés lenne, ha nem tudnál ilyesmirõl? Persze ha neked úgy a jobb, akkor nem szóltam semmit. De szerintem ha õ a barátod, joga van róla tudni, és eldönteni, hogy ez számára szakítási ok vagy sem.
Azt nem értem, ha szereted, hogy süllyedhetsz odáig, hogy megcsald! Efgyébként szerintem mondjad el neki, mert jobb, ha Tõled tudja meg, mint valaki mástól, abból csak nagyobb gond lenne!
Kérdezd meg, hogy nem lát-e valami furcsát rajtad. Ha az mondja hogy nem akkor nincs gáz. Ha rákérdez hogy miért kérded, mondj valalami ilyesmit: "Kicsit nem karikásak a szemeim?" Ha dühöz lesz akkor tudja. Parti fotót nem csináltak rólatok amikor részeg voltál, mert abból megtudhatja.
Most ezert sokan elitelnenek, de.... NE mond el a baratodnak..sokat a lelkiismeretfurdalas zavar..h jaj mi lesz? Semmi!!! A kapcsolatom elejen en is megcsaltam a baratom, mert nem bant szepen velem, es ugy ereztem nem szeretett. Osszefutottam veletlenul a volt baratommal, aki a legnagyobb szerelmem volt eddig...nem tudtam ellenallni. Soha nem mondtam el, mert tudtam h szakitana... Most boldog vagyok vele, mert megvaltozott.Most szeretem ot, elfelejtettem a masikat, de soha nem mondanam el. Mert tonkretenne a kapcsolatom, es most nagyon boldog vagyok vele! Ugyh ha ugy erzed tobbet nem teszed meg, s veletlen volt, akkor inkabb hallgass s legy boldog vele. Mert ha megtudja ugyse fog bizni ugy mint addig. Te meg ne reszegedj le!! S szeresd s ne csinalj tobb olyant. s minden jo lesz. Mondom sokan megvetnenek, de miert rontsam el a kapcsolatom? Akkor o is hibazott, nekem sszeretet kellett, most megvaltozott en szeretem. Tedd te is ezt es kesz.
sztm egy ittas állapotban elkövetett csók nem számít igazi megcsalásnak, attól függ mennyire veszi a pasid ezt komolyan ha megtudná.
Én azt mondom, hogy ez egy jó lecke volt neked. Szerintem NE mondd el - csak akkor, ha konkrétan rákérdez. Hordozd csak te ezt a terhet, ne aggasd õrá. És soha többet ne részegedj le.
Szia! Ez a te lelkiismereteden múlik!!!!!! Ha szerinted belefér ez a kapcsolatotokba, akkor minden ok. Azt pedig sose vedd biztosra, hogy nem fogja megtudni, mert egy titok addig titok, amíg csak te tusz róla.
Mondd el neki, mondd meg hogy nagyon meg bántad. Te meg gondolkozz el magadon!
Ha tényleg nem valószínû, hogy megtudja, akkor ne mondd el neki, csak feleslegesen okoznál fájdalmat. Viszot gondolkozz el azon, hogy miért csaltad meg! Mert ha már így alakult, akkor lehet, hogy nincs minden rendben köztetek. Szerintem inkább errõl kéne beszélgetnetek.
A kérdező hozzászólása: nem emléxek belõle semmire, csak csók volt de ez már nálam megcsalás.. meg hát sztem ha elmondanám akkor vége lenne és azt nem szeretném mert én nagyon szeretem a barátomat!! és nem bírnám ki nélküle!!!
* tudsz
sztem emg mond el...elõbb utóbb megfogja tudni. az én barátom is így indult, h nem fogom megtudni, de megtudtam!!biztos h õ is emgfogja tudni!ha bevallod neki, akkor lehet h megbocsájt, de ha késõbb tudja meg akkor nincs esély arra h megbocsásson!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!