Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak megcsaltam a barátomat, (8 db)

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

Megcsaltam a barátom. Mit csináljak?

A barátommal jó a szex.

Legjobb válasz: Hülye r.ibanc vagy, remélem a barátod most mással kefél :D

Hülye r.ibanc vagy, remélem a barátod most mással kefél :D
1lépés: köpd le magad, mert egy undorító ribanc vagy! 2.lépés:mond el neki mit tettél! 3.lépés:ne csodálkozz ha pofánvág! 4.lépés:dögölj meg! Tudom drasztikus de sz.rt se érsz!
hát ha már a lekéje is kevés neked akkor jogosan csaltad meg.
elõször csald meg velemis aztán nemérdekel mitmondasz neki:P:)
Mondd el neki és a többre vágyás esetében a centikrõl se feledkezz meg!
nebántsátok a lányt ha fiú lenne akkor milyen menõ lenne nem?:)
Mond el nekiiii....

Megcsaltam a barátom, de ha kiderül nekem végem, mit csináljak?

A srác akivel lefeküdtem fenyegetőzik hogy elmondja neki, de ha ez megtörténik, akkor nem tudom mi lesz. Ugyanis a barátom nem túl nyugodt természetű.. fegyvere is van, elég nagydarab, szóval nem átlag ember. Mit tegyek???

Legjobb válasz: köss életbiztosítást.

köss életbiztosítást.
mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Részeg voltam..... egy buliban..
Nem tudlak sajnálni...de tuti nem öl meg ha egy állat akkor meg hülye voltál hogy egyáltalán egy ilyen barommal összejöttél, egyébként meg maximum megrugdos.! 2x is hibáztál!
az, hogy részeg voltál, nem mentség...
A részegség nem kifogás. Soha nem az.
Úgy kell neked...
Imádkozz. De komolyan!
Na ha lelövi, akkor most visszaesõként nem 2 évet kap, hanem sokkal többet, és akkor te nyugodtan bulizhatsz, piálhatsz, meg ke£élhetsz, akivel csak akarsz! :) Ha pedig csak téged ver félholtra, és te nem árulod el, akkor nem lesz semmi gond! Komolyan, hol van az önbecsülésed? :/
Hagyd el az országot vagy fogd fel karmának.
Szólj, hogy mikor darabokra fel, addíg készítek pop-cornt! Ki kér?
Mennyi ész kell ehhez? Tényleg ennyire nem lehet kontrollálni a tetteket?
egyébként a részeg voltam kifogás pont annyira állja meg a helyét, mint amikor a bíróság elõtt ezzel fog védekezni, hogy ezért okozott súlyos testi sértést mindkettõtöknek...
Ha szeretnéd nem csalod meg...
"és ne jöjjetek azzal hogy alapból nem kellett volna összeálljak vele, mert szeretem!!" Akkor viszont ne panaszkodj! Ha jól megver , azt tekintsd úgy, mint mellékhatás!
Zsarold meg te is a fiút valamivel. Vagy inkább mondd el neki, hogy az õ testi épsége is bánná, ha elkezdene pofázni nem pedig csak neked lenne rossz.
A kérdező hozzászólása: én 20, a barátom 25
Elõbb utóbb úgyis kiderül. Legalább õszinte maradsz a jövõbeli ex pasiddal.
Most mondjam azt, hogy idióta p!c$a voltál, vállald a következményeket?
Igy jártál. Legközelebb majd azzal lépsz, akirõl megbizonyosodsz, hogy ember.
Ha ilyen veszélyes fickó, akkor nem hiszem, hogy a másik elmondaná. Õ se szeretné, ha összeverné.
Mondjuk 20 évesen elástam volna magam, ha olyan helyszetbe keveredtem volna mint te.
A kérdező hozzászólása: Pedig elmondja, nem tudom lebeszélni róla mert azt hiszi hogy meg tudja védeni magát tõle... pedig tudom hogy nincs így....
Nyugi, nem öl meg, sokba kerülne a temettetésed + leülne sem lenne ínyére neki.
A kérdező hozzászólása: Megölni nem de...... már volt börtönben is 2 évet, erõszakos cselekményekért.... és ne jöjjetek azzal hogy alapból nem kellett volna összeálljak vele, mert szeretem!!
Akkor szedd a sátorfádat!
végrendelkezz

Megcsaltam a barátom, de ha kiderül az senkinek nem lesz jó. Mit csináljak?

Pont ma egy hete hogy megcsaltam a barátom, egy bulin, amire nélküle mentem el, mert épp dolgozott. És nagyon félek, tudni illik 185 centi magas, és közel 140 kiló, egy vadállat.. és ha megtudja hogy megcsaltam, akkor nekem végem, mert a kapcsolat elején kikötötte, hogyha nem kell már nekem, akkor inkább mondjam meg, de ne csaljam meg, mert azt nem tűri el, és akkor "csúnya világ lesz". Tudom hogy nem szabadott volna ezt tennem, meg is bántam, de a másik srác meg azzal zaklat, hogy Õ szeret és el fogja mondani a barátomnak ami történt.. de akkor nem is tudom mi lenne.. nagyon félek! Mit tegyek???

Legjobb válasz: kapj egy pofont!;)

kapj egy pofont!;)
Legalább azt kapod, amit megérdemelsz.
úgy is kiderül! Inkább tõled mint mástól.
Meg is érdemelnéd, ha megcsalod ne jöjj vele össze.
Legalább nem kell majd kiemelned a szemed sminkkel, nézd a jó oldalát!
ez történik ha tini pi*csákkal kezd komoly kapcsolatot az ember
szerezz be elõre egy napszemüveget, utána meg gondolkodj el azon, való e neked még párkapcsolat......
A kérdező hozzászólása: De nem.. Õ nem ilyen.. ha ez megtudja nem fog velem beszélni.. azért ennyire pipa erre, mert az elõzõ barátnõje is megcsalta, és nagyon nehezen tette túl magát a dolgon.. nagyon szégyellem magam, de nem tudok mit csinálni.. a 140 kilót csak azért írtam, hogy szemléltessem hogy nem alaptalan a félelmem.. nem tudom mit csináljak..
nem azt mondom, hogy helyes, ha egy férfi megver egy nõt, de te meg is érdemelnéd. L
szar ügy, most nem tudod megmondani a tanító néninek mi? jajj, már nemsoká vége a nyáriszünetnek.
Attól félsz, hogy kapsz egy pofont? Túléled semmi baj nem lesz. Komolyabban úgyse bánt nem akar börtönbe menni, egy ribi miatt, már bocs.
Te nagyon buta kislány lehetsz. Egyszerûen szakítasz a barátoddal és kész.Nem szereted õt, ezzel el van intézve.Mondjuk az elõtt kellett volna, hogy lefeküdtél a másikkal.Akkor nem lett volna megcsalás. Ha meg bánt téged akkor jelentsd föl. Szóval amilyen gyorsan csak lehet közöld vele, hogy vége.Az mégse szép dolog, hogy szerencsétlen srác boldog és azt hiszi minden rendben van köztetek, holott a valóság egészen más.
Drukkolok, hogy a srác ne kapjon büntit! Dolgozik becsületesen, félrelép a nõ és még õ a vadállat..
Miért a másik srácot kellene bántania? Nem õ csalta meg.
Figyu, most komolyan azért mert 140 kiló neki is van lelke ülj le vele és mond el neki, hogy mi volt ne mentegetõzz csak mond el. Biztos dühös lesz, de ha normális vagy nem hiszem, hogy téged bántani fog. A gyereket meg bántsa is, legalább legyen neki egy kis lelki megnyugvás.
Ideje volna felnõni kislány és tudatában lenni annak amit teszel!
Teljesen jogosan lesz dühös a pasid, remélem akivel megcsaltad annak is tartogat pár pofont.
Ha hülyeséget csináltál, vállalnod kell a következményt. Ott kéne hagynod mielõtt kiderül. De most legalább egy életre megtanulod, hogy ocsmány dolog megcsalni a párodat.
ma 18:08 Szóval hülye mindenki, te meg az áldozat vagy, ugye?
A kérdező hozzászólása: Nagyon viccesek vagytok.. ha ezt kitudódik akkor nem is tudom mi lesz.. már aludni se merek, nehogy idejöjjön az a másik hülye és kitálaljon neki mindent....
Szakíts vele.
Imádkozz.... na meg vállald a következményeket a tetteidnek.
Küldj a srácnak egy képet a csávódról, amint feszít. Ha tényleg ki van [email protected] szva, akkor leáll majd a skac.

Mit csináljak ha megcsaltam a barátomat, de úgy h nem naon emléxek rá mert totál részeg vtam és kicsi az esély rá, h megtudja?

Legjobb válasz: Azt nem értem, ha szereted, hogy süllyedhetsz odáig, hogy megcsald! Efgyébként szerintem mondjad el neki, mert jobb, ha Tõled tudja meg, mint valaki mástól, abból csak nagyobb gond lenne!

Szerintem mondd el neki, neked milyen érzés lenne, ha nem tudnál ilyesmirõl? Persze ha neked úgy a jobb, akkor nem szóltam semmit. De szerintem ha õ a barátod, joga van róla tudni, és eldönteni, hogy ez számára szakítási ok vagy sem.
Azt nem értem, ha szereted, hogy süllyedhetsz odáig, hogy megcsald! Efgyébként szerintem mondjad el neki, mert jobb, ha Tõled tudja meg, mint valaki mástól, abból csak nagyobb gond lenne!
Kérdezd meg, hogy nem lát-e valami furcsát rajtad. Ha az mondja hogy nem akkor nincs gáz. Ha rákérdez hogy miért kérded, mondj valalami ilyesmit: "Kicsit nem karikásak a szemeim?" Ha dühöz lesz akkor tudja. Parti fotót nem csináltak rólatok amikor részeg voltál, mert abból megtudhatja.
Most ezert sokan elitelnenek, de.... NE mond el a baratodnak..sokat a lelkiismeretfurdalas zavar..h jaj mi lesz? Semmi!!! A kapcsolatom elejen en is megcsaltam a baratom, mert nem bant szepen velem, es ugy ereztem nem szeretett. Osszefutottam veletlenul a volt baratommal, aki a legnagyobb szerelmem volt eddig...nem tudtam ellenallni. Soha nem mondtam el, mert tudtam h szakitana... Most boldog vagyok vele, mert megvaltozott.Most szeretem ot, elfelejtettem a masikat, de soha nem mondanam el. Mert tonkretenne a kapcsolatom, es most nagyon boldog vagyok vele! Ugyh ha ugy erzed tobbet nem teszed meg, s veletlen volt, akkor inkabb hallgass s legy boldog vele. Mert ha megtudja ugyse fog bizni ugy mint addig. Te meg ne reszegedj le!! S szeresd s ne csinalj tobb olyant. s minden jo lesz. Mondom sokan megvetnenek, de miert rontsam el a kapcsolatom? Akkor o is hibazott, nekem sszeretet kellett, most megvaltozott en szeretem. Tedd te is ezt es kesz.
sztm egy ittas állapotban elkövetett csók nem számít igazi megcsalásnak, attól függ mennyire veszi a pasid ezt komolyan ha megtudná.
Én azt mondom, hogy ez egy jó lecke volt neked. Szerintem NE mondd el - csak akkor, ha konkrétan rákérdez. Hordozd csak te ezt a terhet, ne aggasd õrá. És soha többet ne részegedj le.
Szia! Ez a te lelkiismereteden múlik!!!!!! Ha szerinted belefér ez a kapcsolatotokba, akkor minden ok. Azt pedig sose vedd biztosra, hogy nem fogja megtudni, mert egy titok addig titok, amíg csak te tusz róla.
Mondd el neki, mondd meg hogy nagyon meg bántad. Te meg gondolkozz el magadon!
Ha tényleg nem valószínû, hogy megtudja, akkor ne mondd el neki, csak feleslegesen okoznál fájdalmat. Viszot gondolkozz el azon, hogy miért csaltad meg! Mert ha már így alakult, akkor lehet, hogy nincs minden rendben köztetek. Szerintem inkább errõl kéne beszélgetnetek.
A kérdező hozzászólása: nem emléxek belõle semmire, csak csók volt de ez már nálam megcsalás.. meg hát sztem ha elmondanám akkor vége lenne és azt nem szeretném mert én nagyon szeretem a barátomat!! és nem bírnám ki nélküle!!!
* tudsz
sztem emg mond el...elõbb utóbb megfogja tudni. az én barátom is így indult, h nem fogom megtudni, de megtudtam!!biztos h õ is emgfogja tudni!ha bevallod neki, akkor lehet h megbocsájt, de ha késõbb tudja meg akkor nincs esély arra h megbocsásson!

Megcsaltam a barátom és most hatalmas bűntudatom van. Félek ha elmondom neki, szakít velem. Mit csináljak?

Csajos buli volt egy kisebb kocsmában és kell? ital mennyiség után összeismerkedtem egy sráccal és csókolóztunk...viszont nekem két hónapja barátom van és nagyon sajnálom hogy ezt tettem vele. Pár napja történt az eset nem hiszem hogy valaha kiderülne,egyszer?en csak a b?ntudat emészt hisz ezt már sehogy se tehetem jóvá. Szeretnék vele ?szinte lenni de félek hogy rámegy a kapcsolatunk.

Legjobb válasz: 2 út van: 1. elmondod neki, és vállalod a következményeket 2. életed végéig titokban tartod (mivel ide kiírtad, ez nem valószínû, hogy összejön)

Meg is érdemled h elhagyjon. Egy hûtlen cafka vagy és ha valóban bûntudatod lenne akkor nem ide írkálnál hanem megmondanád neki. Remélhetõleg talál magának egy hûséges, szeretõ tûrsat.
2 út van: 1. elmondod neki, és vállalod a következményeket 2. életed végéig titokban tartod (mivel ide kiírtad, ez nem valószínû, hogy összejön)
Az ilyen sztorikban az a legszebb, hogy egy apróságot mindig kihagytok a számításból: mi van, ha egy ismerõs látott titeket, és elmondta neki? Elég, ha egy "barátnõdnek" tetszik a pasid, elmondja neki, és bumm! Már szabad is a srác. Lehetett ott közös ismerõsötök, készülhetett bulifotó, vagy akármi. Talán már csak arra vár a pasid, hogy van-e benned annyi gerinc, hogy elmondd, vagy már õszinteséget se várjon tõled? Ha két hónapig nem bírod ki mellette hûségesen, akkor szerintem mondd el, ha szakítotok, hát ennyi volt. Ha szerelmes lennél bele, és sokat jelentene neked ez a kapcsolat, nincs annyi pia, aminek a hatására kockáztatnád.
Elrontottad, az a minimum, hogy elmondod. Aztán majd ennek tudatában eldönti, hogy mi lesz kettõtökkel. Joga van tudni.
mond neki, hogy mivel vedelõs ribikkel tele a város!!!keressen jobbat..
a te döntésed, de amirõl nem tud, az nem fáj neki
Ne aggódj, minden nõ ilyen aljas. Te annyival jobb vagy, hogy beismered és bûntudatod van! A több tagadná a halálig. Gondold át a szitut: Ül a pasid a pub-ba és hallja mikor bejössz az ajtón, hogy mesélik a másik asztalnál. "Ne ezt a csajt is jól meghúztam múltkor..." mindegy mi volt, a pasik úgy is a dugással hencegnek...
A Csókolózás megcsalás??hmm nem mond el szerintem...
29. Nem. soha nem fordult elõ. Még ha olyan volt is a szitu, gondoltam arra h nekem van valakim és nem tettem meg. Inkább szakítottam és összejöttem a másikkal. Mit nem lehet azon elhinni h nekem tényleg van lelkiismeretem??
hú ez értelmes..
Jó tudni h mi 10-20an (talán ennyien sem) akik írjuk h van gerincünk és nem csaljuk a párunkat, az egész emberiséget jelentjük szémodra.
ok tehát soha tini korodban sem fordult elõ hogy csókolóztál mással amikor barátod volt?
Beszélgessünk 38/N
Milyen érdekes semki nem csal meg senkit és mégis a sok pasi akit megismerek mind nõs, párja van aztán csak késõbb derül ki aha értem ez, itt a Föld nevû bolygó egyébként?
#28 Nem kell minden férfit és minden nõt 1 kalap alá tenni. Jó éjt !
hát már nem azért de ha neked pár kommentbõl az jön le h SENKI NEM CSAL MEG SENKIT akkor te vagy az értelmes
Egyébként is nem hogy nem az egész emberiség az a pár ember aki ide ír. "The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood.Only a fool would take anything posted here as fact. Welcome to the Internet."
ok akkor hülye vagyok de szegény kérdezett valamit és mindenki itélkezik hogy mert õ soha nyilván olyan ember válasza segített volna aki volt ilyen helyzetben tehát tök jó hogy te nem csalod a párod(bár még midig erõsnek tartom a megcsalást a csókra )ez most nem segít irta hogy bûntudata van tehát tisztába van vele hogy nem jót tett de nem ez volt a kérdés.
én nem mondanám el!
megmondom miért nem mondanám el. nekem is volt egy csókom amirõl nem tud, és ez akkor volt, mikor négy hónaposak voltunk. most négy éve járunk és megmondta, o utálja a megcsalást.azóta nem tortént meg, de õ maradt az enyém.
5 evig voltam parkapcsolatba s nem csaltam meg a parom. 27F (de lassan az F helyett irhatnek UFO-tis :( )
nem vagy ufo de ehhez nem tudsz érdemben hozzászólni :) szerintem ne mond el vagy már megtetted?
Nekem a lehetõ legundorítóbb dolog, amikor valaki egy ilyet a piára akar fogni. Aki ennyire nem bírja a piát, minek iszik? Igenis fel kell vállalni, hogy egy megbízhatatlan, önkontroll nélküli ember vagy. Az a durva, hogy a barátod meg eközben megbízik benned.... Az mondjuk már valami, hogy sajnálod, de önmagában kevés. Mindenképp mondd el neki, ha egy kicsit is tiszteled, ha meg nem, akkor meg kár vele lenned. Szerintem nem a te, és nem is az itt kommentelõk tisztsége eldönteni, hogy most a csók megcsalás-e, hanem a barátodra kéne bízni a döntést.
ok majd 10 év múlva megbeszéljük 30/L
AHA, tehát akkor lehetséges hogy én részegen is magamnál vagyok. Na jóó, már kezdtem azt hinni valami bajom van, hogy nem tudok úgy igazán ellazulni a piától, hogy teljesen megfeledkezek magamról.
#19 Én személyesen tudom állítani, hogy párkapcsolatban SOHA nem hibáztam, nem csaltam meg a barátnõmet, lehettem bármennyire részeg, de azért a lelkiismertem akkor is azt mondja hogy nem. Aki részegen nincs magánál, az igyon kakaót és ne whiskey-t. 22/F
Mond el neki, ha már nem tudsz hûséges lenni, és majd õ eldönti, hogyan tovább.
#9 hahahaha :) ilyenek emberek is vannak? na mi a megcsalás szerinted?!
Én sosem csináltam ilyet. Ezek szerint én vagyok a kivétel. Am igen a csók megcsalás. Akinek nem az nem is szereti a párját. A csók egy érzésekkel teli dolog és nem osztogatjuk csak úgy fûnek fának egy komoly kapcsolatban. Sõt semilyen kapcsolatban. Nem tom h az aki azt mondja h nem megcsalás, hogy reagálna ha a párja smárolna másokkal
Méghogy a pasik a disznók, mert folyton csalják a barátnõjüket... Nem szereted a barátod, mondd el neki hogy mit tettél miközben õ megbízott benned. Én szeretem a barátnõm, voltam párszor nélküle bulizni, volt bennem nem kevés alkohol, de semmiképp nem lettem volna képes arra, hogy egy másik lányra tegyem a kezem vagy hogy megcsókoljam... Jobbat érdemel a srác mint te amilyen vagy, hadd hogy kapja is meg.
hahaha vannak ám...de még milyenek ha szereted úgysem csinálsz ilyet, de van mikor 2 hónap alatt nem tudod még hogy szereted e? ha részeg voltál és öntudatlan az más de akkor máskor ne igyál sokat...
A kérdező hozzászólása: Mondta nekem hogy menjek nyugodtan bulizni nélküle mert megbízik bennem. Lehet hogy érdekes, de mióta megtörtént a dolog, folyton azon aggódok hogy vajon õ megcsal-e amikor a haverjaival megy valamerre.
Gondolj arra, hogy úgy is meg fogja tudni. (ez 100%, minden csalfaság kiderül egy idõ után) Jobb, ha tõled hallja, mint ha mástól.
1. Az ivás nem kifogás a megcsalásr. Én is volt h berugtam és jelentkezõ is volt de nem volt még egy csók sem mert volt párom. Bátrabb leszel, de nem amnéziás és ugyan az az ember maradsz. 2. Ha tudom ha nem h szeretem-e, vele vagyok így nem fogok másokkal csókolózni meg ilyenek
Hát igazán lesülhetne a pofádról a bõr. Õ elengedett mert megbízik benned te meg kihasználod. Gratulálok. Gerinced az tuti nincs. És még te aggódsz h megcsal. Megérdemelnéd. De legalább ismét bebizonyosodott h mindenki magából indul ki
De jó hogy itt mindenki hibátlan...senki soha nem hibázik részegen tudja mi a helyes...... ne aggódj nem volt szép de ettõl még nem vagy szar ember fõleg nem 18 évesen ha elmondod akkor eldönti mi legyen ez igaz, de legalább megnyugszol
Nem mondtam h hibátlan vagyok, de senkit nem csaltam meg. Miért olyan hihetetlen h vannak emberek akik tudják kontrollálni magukat?? Csak mert neked nem megy?? Attól még vannak hibáim, de ez nem tartozik közéjük
Miért mindennapos lassan az ilyen kérdés..
Idáig is mindennapos volt a jelenség, csak nem írták ki.
Ja lényegében az 2 út van amit 1209Macs mondott. Úgyse tudnád életed végéig titokban tartani, amúgy is egyre megterhelõbb lenne titokban tartani. De a jó oldala, hogy legalább van lelki ismereted. Szóval mond el, már csak ez van hátra.^^
Ha vége lesz a kapcsolatnak, ha nem, mondd el neki, mert emészteni fog a bûntudat, és úgyis rájön a barátod, hogy valami nem oké. Szerintem.

Megcsaltam a baratom a legjobb hawerjaval, a17ik szulinapjan (bulijan) o pedig elkapot minket smarolni. Semmi nem volt csak annyi es azota nem is szol hozzam se a hawerjahoz is pedig ok amiota az eszem tudom ismerik egymast. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Ez volt az ajandekod a szuletesnapjara? Szerintem hagyd ot beken, nem erdemled meg. Ja es a baratjat ne hibaztasd, hogy o hivott setalni. Te miert mentel?

Nem gondoltad, hogy baj lehet belole? Megis mire szamitottal, hogy szulinapi meglepinek veszi?
Ez volt az ajandekod a szuletesnapjara? Szerintem hagyd ot beken, nem erdemled meg. Ja es a baratjat ne hibaztasd, hogy o hivott setalni. Te miert mentel?
õ kezdeményezett te meg hagytad magad... szóval te is hibás vagy benne szerintem hagyd a srácot...
Jo en elhiszem...de miert mentel vele setalni???Neked milyen lenne ha a pasid a legjobb bnoddel setalgatna hmm??
Szegeny baratod....:(
Jo nagy slamasztikaba vagy Rohadt retek!!Szegyeld magad!!Hat hogy mit tegyel?? Kerj bocsanatot a baratodtol.Es jol tonkretetted a baratsagat is.Kerj bocsanatot es enyi hagyd a baratod...szakitsatok hogy talaljon maganak egy rendes lanyt!Na csa rohadt retek!!
Ti nõk olyanok vagytok mint egy forgatókönyv. Akár mit mondotok, akár mit gondoltok, akár mit cselekedtek, akár kitek van, MINDIG el lehet titeket csábítani. Szépen sétálgassál a haverral és majd nézd meg a barátod tekintetét mikor megtudja hogy megdugott a haverja...gyerekes naív lélek
A lépéseid attól függ hogy Szereted e a pasidat vagy nem. Ha szereted akkor mondjad azt hogy részeg voltál. Az talán enyhíthet a helyzeten és úgy talán megbocsát, és tényleg kérjél tõle bocsánatot de mélyen úgy hogy õ is érezze, és ne csak a szavakat halja. Ha pdig nem akarod a kapcsolatot akkor hadjad mind a kettõt. A többi kommentelõnek csak annyit tudok mondani hogy hibázni emberi dolog, és az ember ide nem azért fordul hogy lebaszást kapjon. A smár meg nem egy annyira nagy bûn. Egyébként ha a pasid helyében lettem volna akkor tuti hogy a haveromnak azt vettem volna el ami a legkedvesebb (ha kell az életét is). És a veled lévõ kapcsolatba meg elgondolkoztam volna és megbeszéltem volna hogy hogyan tovább és kinek hogy lessz a legjobb.
Már megbocsáss, de nehéz lett volna azt mondani a srácnak, hogy bocs, de a szerelmem szülinapi buliján nem kellene sétálnunk. Mert már az illetlenség volt, hogy a barátodat egyedül hagytad. Sztem ha két fiatal összejön, akkor nincs én és te, hanem mi. Pláne egy bulin. Sürgõsen kérj tõle õszintén bocsánatot, és folytassátok külön ezt a kapcsolatot.
Ez elsõ oldalon lévõ utolsó komment a legborzasztóbb rémálomnõtõl származhat akit el tudok képzelni és még a legádázabb Nürnbergben elítélt SS-vezetõnek se kívánnám az ilyet. Képes elmagyarázni részletesen hogyan csináljon úgy hogy a srác elhiggye hogy õ most tényleg, de naaaaagyon bocsánatot kér. Hatalmas gyakorlatod lehet ebben... A bûnös lánynak: 1. megcsaltak és ez szemét geci dolog, bárki bármit mond. 2. a hibát ne tetézd tovább. Döntsd el hogy megbántad-e, ha megbántad vallj színt a srácnak és ha továbbra se bocsát meg akkor ne lepõdj meg, gondolj arra te hogy állnál hozzá a szerelmedhez ha a szemed elõtt csalna meg... 3. tanulj, tanulj, tanulj! Nincsenek csodák, csak emberek.
Kinek akarod ezt kimagyarázni? Ez a "mit csináljak" .. sztem utólag semmit. Kérj szépen bocsánatot mindenkitõl.. jó sokszor. És vállald a következményeket. Ha már megtörtént.
Még az hogy megcsaltad, felejthetõ.....na de pont a legjobb barátjával, és a szeme elõtt???! Örülj, hogy nem köpött szembe. Különben is mi keresnivalód volt neked az õ barátjával? Sétálni....na persze...
Most mit vársz, mit mondjunk? Jaj te szegény, de rossz lehet most neked! Hát nem! Te utolsó mocskos kurva! Egyszerre kettõ kapcsolatot tettél tönkre! Ez már teljesítmény! És azzal takarózol, hogy "csak csók volt"?? Szerinted ez kit érdekel? Ha neked egy csók semmit ne jelent, akkor szerencsés a (volt)barátod, hogy ez kiderûlt. És ha nem kap rajta, akkor még mi lett volna? Az exed batátja sem jobb! Soha sem volt igaz barát. Össze illetek, most már nyugottan legyetek egymáséi, nem áll közétek a volt barátod! Tudod mit? Csak jót tettél vele, mert így legalább kiderûlt, hogy a legjobb barátja nem barát, csak egy patkány, a csaja meg soha sem szerette. (mert nem tettél volna ilyet, ha számítana neked) Tudod, ha valaki mást csókolsz és közben, illetve még elõtte nem jut eszedbe a barátod, akkor a kapcsolatotoknak nincs értelme, ha meg eszedbe jutottt, de mégis megtetted, akkor no comment! Egyszóva ne siránkozz a szakítás miatt, mert TE NEM SZERETED A BARÁTODAT! Isten mentsen az ilyenektõl, mint te vagy!!!!!
A kérdező hozzászólása: de hat en nem gondoltamh o mit akar, nem elso dolog h setalgattunk egyutt es semmi nem tortent...ez is ugy kezdodott mint a tobbii..
Te normális vagy??? A szülinapján a legjobb barátjával??? Te mit gondolnál ellenkezõ esetben? Chhhh...
Te egy felelõtlen ostoba naiv kis ringyó vagy, hogy lehet ilyen szart keverni?! Azért a pasi is szánalom hogy ilyen köcsög haverjai vannak hogy képes megdugni az aktuális csaját, én legalábbvárnék míg végez vele, aztán mennék oda "engesztelni"! Azt tudom hogy egyszer egyik régebbi osztálytársammal is megesett u.e. mikor a csaját egy 3. osztálytársunk megdugta, mire õ beverte a pofáját mindkettõnek aztán elküldte a francba. Asszem ennél jobbat ez a spannom se tud kitalálni. Ez van gyerekek...
Nem gondoltad hogy baj lesz abból ha megcsókol haverod barátja és te hagyod? :D Na ne, ennyire nem lehetsz hülye, ha mégis akkor tök mind1 mit mondunk, úgyse értenéd meg. Szerintem.
Azt mindenképpen el kell, hogy fogadd, hogy itt bizony súlyos elbaltázás esete forog fenn. El kellene gondolkodnod rajta, hogy akarsz -e még valamit ettõl a pasitól? Nem vicc, ugyanis ismertem olyat, aki megcsalta a pasiját, az megbocsájtotta neki, majd amíg együtt voltak, a lány folyamatosan piszkálta, mert hát milyen tutyimutyi alak, hogy visszafogadta. Szóval elõbb célszerû lenne tisztába jönni az érzéseiddel és kitalálni, hogy mit is akarsz valójában. Ha rendbe akarod hozni ezt a kapcsolatot, célszerû lenne felhívni a pasit és megbeszélni egy találkát valami nyilvános helyre (Cukrászda stb.), ahol emberi hangon, ordibálástól mentesen megbeszélnétek a dolgot. Mondd el neki azt, amit ide leírtál, hogy nem gondoltad, nem úgy volt, hirtelen belekerültél egy helyzetbe és nem tudtad, mit tegyél. Azt meg kell, hogy értse, hogy azt álmodban sem gondoltad, hogy éppen a legjobb barátja nyomul majd rád. Aztán majd mond erre valamit. Hidd el, jelen helyzetben a legrosszabb változat éppen ez, hogy senki sem beszél a másikkal. Amúgy megvn a véleményem az ilyen legjobb barátokról.
De rohadt k....va okos itt mindenki. Más szermébe a szálkát is, sajátjába meg a gerendát se látja meg... Annyit tudsz csinálni, hogy vallasz, aztán lesz ami lesz. Ha fontos neked, õszintén kérj bocsánatot, tényleg úgy, hogy el is higgye, ha nem akkor ezt is közöld vele, hogy mostantól inkább külön folytatnád.
A kérdező hozzászólása: en nem goldoltam h baj lehet belole...
A kérdező hozzászólása: de hat en nem akartam senkit megbantani...nem en kezdtem ki vele hanem o jott hozzam h menjunk el setalni...
Õszintén sajnállak hogy ilyen válaszokat kaptál eddig, tõlem mást kapsz. Ha jól sejtem te sem lehetsz sokkal több 17-nél. Szerintem ez az a kor amikor még sok olyan dolgot csinálunk amit nem kéne, vagy nem helyes és másnapra megbánjuk. Én még emlékszem milyen volt tininek lenni pedig elég rég volt már. A többi válaszadó biztosan nem emlékszik rá vagy nem is voltak tinik, vagy nem jártak bulizni és mindig minden jól csináltak. Emberek vagyunk és hibázunk, de az a kérdés hogy tanulsz-e a hibáidból. Szerintem a csókolózás nem olyan nagy bûn. Mérlegelned kell hogy mennyire fontos ez a kapcsolat számodra, érdemes-e helyrehozni vagy inkább élvezed még a fiatalságodat és bulizol amíg még fiatal vagy, mert hidd el hamar elmúlik a tinikor. A haverja meg ugyanúgy hibázott mint te. Teljesen mindegy hogy ki kezdte meg ki akarta ki nem. A lényegen nem változtat. Fel a fejjel és tedd túl magad a dolgon hídd el nagyon sok pasi van még a világon, ráérsz még megkomolyodni maradj fiatal amíg lehet. Tudod én mit meg nem adnék ha újra 20 éves lehetnék?
éld ki magad, meg ne húzd a pali fejét
Egy hülye ri**nc vagy!
Az elsõ válaszoló mindent elmondott. Az vagy, nem gyengén. Pontozz leeeeee... :D
Ásd el magad.
[email protected] ribi vagy, ennyi! Neked még nem kéne [email protected] a lábaid közé! -Reaper-23/F
Szakíts a pároddal és elöbb tényleg éld ki magad, mert így csak feleslegesen megbántasz másokat.Ha majd valóban szerelmes leszel eszedbe sem fog jutni, hogy megcsald, vagy hogy más srácok is léteznek.Szerintem még fiatal vagy egy komoly kapcsolathoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!