Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak megcsaltam (24 db)

Lány vagyok kapcsolatban élek 1 éve régen mikor öszejöttem wele megcsaltam és megbocsájtott mostő csalt meg. Mit csináljak?

ő a régi dolgaimmal támadott visza bocsánatot kérte tőle annak ellenére h megcsalt. és reménytelennek tűnik az eset ma szakított welem. Szerintetek mit csináljak, hogy visszaszerezzem? Normális válaszokatés reménytelennek tűnik az eset ma szakított welem. Szerintetek mit csináljak, hogy visszaszerezzem? Normális válaszokatés mellékesen csak csokal csaltam meg!Szerintetek mit csináljak, hogy visszaszerezzem? Normális válaszokat!

Legjobb válasz: Megcsaltak, kidobtak és neked még õ kell?? Te teljesen hülye vagy?

Megcsaltak, kidobtak és neked még õ kell?? Te teljesen hülye vagy?
Én ugyanígy jártam a barátnõm megcsalt én megbocsájtottam neki utána pedig én csaltam meg és annyi jó volt benne , hogy rájött nem azért vagyok hogy szórakozzon velem... már külön váltunk és ez így van jól majd egyszer elfelejted ha meg te csaltad meg mit vártál ez van törõdj bele így volt korrekt...
Nem tudom, ez így tök korrekt kapcsolat lett volna.Megcsalod-megbocsájt, megcsal-megbocsájtasz és így tovább, míg a halál el nem választ.
Annyira fájt elolvasni ezt a kérdést...a helyesírásod miatt. Megcsalt és szakított veled. Mit akarsz akkor tõle. Nem azt kérte, hogy bocsáss meg neki, hanem dobott. Egyértelmû, nem? Nem kellesz már neki. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: épp azaz h bocsánatot kértem még én amiért megcsalt és õ támadott a régi dolgaimmal.
te divat w-s vagy???
"A szemetet összehordja a szél"
IQ-d mennyi? :D
Most te is bocsáss meg, és kvittek lesztek :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nagyon szeretem õt :/
Gyengusz vagy. Jobbat nem tudtál kitalálni?
Mi a [email protected] kurtál régebben félre! Megkaptad te is nem? Kölcsön kenyér vissza jár r.banc!

Lehet, hogy megvettek ezért, de megcsaltam a párom.32 éves vagyok. Vidéken egy továbbképzésre járok havonta 1x egy héten át, ahol megismertem azt az embert, akivel megcsaltam a párom. Mit csináljak?

Teljesen felkavart a személye, és megtörtént a dolog. Utána nem értette ő sem magát, láttam rajta. Neki felesége van, nekem vőlegényem. Teljesen meglepődtem magamon, eddig hűséges voltam.6 éve tart a kapcsolatunk,4 éve élünk együtt. Megfordult a fejemben, ha lehetne, lecserélném a páromat a másikra, de most rontsak el egy másik kapcsolatot? 200 km választ el tőle. Nagyon rosszul érzem most magam, szenvedek, mint a kutya. A másik fél megmondta, ha nem lenne a felesége, boldoggá tenne engem. Nem tudom kiverni a fejemből.Meg kell, hogy mondjam a vőlegényemnek,hogy megcsaltam?Tudja meg a másik felesége is?Felfedjem magam előtte?Nem bírok sírás nélkül napok óta meglenni,már a vőlegényemnek is feltűnt.Alapjában véve szeretem őt,de mintha valami hiányozna belőle valami

Legjobb válasz: mond el a völegényednek a másik feleségét meg hagyd õrá. a völegényednek joga van tudni és imádkozz nagyon imdákozz hogy annyira legyen megértö mint én, mert akkor talán meg megmenthetõ a kapcsolat. De az a fontos hogy tudnia kell róla, hiszen öt aláztad meg a háta mögött...

mond el a völegényednek a másik feleségét meg hagyd õrá. a völegényednek joga van tudni és imádkozz nagyon imdákozz hogy annyira legyen megértö mint én, mert akkor talán meg megmenthetõ a kapcsolat. De az a fontos hogy tudnia kell róla, hiszen öt aláztad meg a háta mögött...
Remélem kiderül, biztos nem ezt érdemli a szerencsétlen!
Igenis mondja el, mert MINDEN hazugság kiderül egyszer ... és ikább most tudja meg mert az "enyhitö" körülmény lenne hogy azonnal szolsz neki, mintha mondjuk 10 év mulva két gyerek után derülne ki... Legyél vele öszinte hiszen õ is õszintén szeret téged... Vagy nem ér õ neked ennyit...?
Prof, nem tudsz te semmit, ha tíz év múlva derül ki az embert két sörivás meg focimeccs között egyeltalán nem fogja annyira meghatni mint most melegibe, ha a menyasszonyáról derül ki.. Van különbség az igazságos meg ésszerû döntés között bizonyos esetekben..
Túl tudnál lépni rajta és ugyanúgy vele lenni, mint addig? Ha hozzáérsz nem az jutna eszedbe, hogy más is ezt csinálta? nem tudom...Én sem akarnám tudni, ha a párom félrelépne egyszeri alkalommal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és hogy ilyen gyorsan érkeztek. Még elég friss a dolog, úgy gondolom jelen pillanatban, hogy hagyom magamban ülepedni még egy kicsit. Májusban vége a továbbképzés azon hetének, amikor közös óráink lesznek, tehát találkozni nem hiszem, hogy fogok a másikkal többet a suliban és egyébként. Ahogy írtam 200 km választ el tõle. Viszont úgy érzem, talán azért küldte nekem a sors ezt a helyzetet, vegyem észre, valami nem stimmel a jelenlegi kapcsolatomba. Ugye van benne valami?
A kérdés az, hogy mi hiányzik. Ha olyasmi, amit nem kaphatsz meg, akkor annyi. Ha mûködhetne több odafigyeléssel, akkor nincs gond.
Lehet hogy így van, de ha TE így érzed, az már jelent valamit. Szépen tisztázd le magadban, mit szeretnél, mi hiányzik, lehet e pótolni, szeretnéd e helyrehozni. ha nem, akkor tovább kell lépni.
nem elég tökös már neked a võlegényed... nem gerjedsz rá csak szereted... ez itt a gond f19
Shevy! Ha elmondja és együtt maradnak, mindig ez jár majd a férje eszében, "Vajon kivel csal meg legközelebb?". Újra és újra elõ fog jönni ez a téma, szépen lassan elmérgesedik a dolog. Ha nem mondja el, de valahogy kiderül 10 év múlva, akkor egyrészt le is lehet tagadni, ha mégsem, akkor meg lesz egy nagyobb beszélgetés, és kész. Túlteszik magukat rajta. Régen volt, azóta minden ok, minek balhézni? Jól tippelem, hogy te még nagyon fiatal vagy? 20-as évek eleje max?
Nem vagyunk egyformák. :) Nekem ha azonnal elmondaná és látnám rajta, hogy megbánta akkor most innám magam bele a betnbe, de talán tul tudnék lépni rajta és fokozatosan visszaálunk a régi kerékvágásba. De ha évek mulva derülne csak ki akkor ott szó nélkül hagynám ott.
Beleinnám magam a betonba, másnap meg elmennék dolgozni, most 40 évesen már õszintén szólva nem hiszem hogy megérintene a dolog..
neked hogy esne az ha 10 év együtlét után meglepne a gyermekeid anyja azzal, hogy megcsalt... persze lehet lesz*rnád de benned maradna az hogy mi van akkor ha az elmult tiz évben rá gondotl szex közben? Mivan akkor ha több ször is megteszi... satöbbi. Lehet nem tudok semmit de azt igen, hogy ha nem mondja el neki akkor tényleg boritékolhatja azt, hogy a pasi kidobja... 10 évet végig kellene rettegnie hogy "atyaég mikor derül ki?" idegileg marha kellemes lehet tényleg..
Szerintem is ezt magadban kell lerendezni, azzal, ha elmondanád, csak a Te lelkiismereteden könnyítenél és átraknád rá a terhet. Ha Vele akarsz maradni, gyökeres változás, tegyen boldoggá mindkettõtöket a kapcsolat és nem lesz több ilyen, ha meg úgy döntesz, hogy továbblépsz, mert ez nem elég, pláne nem kell még pluszban megbántani.
azt mondta, "ha" nem lenne felesége, szóval nem fogja megmondani, hát én csak olyannal találkoztam, akik nem mondják meg az ilyet, egyébként Téged mit izgat a felesége tudja-e meg v sem, ehhez semmiközöd nincs ha megmondod a võlegényednek, sajnálom, de dobni fog, remélem ezzel tisztában vagy, a bizalmat eljátszottad, soha nem felejtené el, gondolkozzál el, ettõl még dugtatok, ez nem jelenti azt hogy amúgy minden menne együtt, ábrándnak jó, de ez nem biztos, szóval Te tudod mit csinálsz, ja Magadat árultad el a semmiért, mert így egyedül maradsz N
Ne mondd meg a võlegényednek. Azzal csak fájdalmat okozol neki. Gondold át, hogy mennyire komoly a kapcsolatod, mennyire akarod, és ha úgy döntesz, hogy neked ez nem jó, akkor szakíts, mielõtt még késõ lesz. De magát a megcsalást felesleges elmondanod, csak felesleges fájdalom neki.
Dobd föl a póker arcot, és próbáld meg elfelejteni, most ilyenkor amikor már a hülyeséget megcsináltad nem igen van mit tenni, mint csöndbe maradni és magadba ezt úgy kezelni mint egy "baleset"et. Amúgy igen rémesen megvetendõ dolog, de amíg a párod nem t ud róla addig nem fáj neki, az meg jól van úgy, ne is hozd ezt fel sose, az egész rólad alkotott felfogása egy pillanat alatt lenne semmivé... De erre miért nem akkor kell gondolni MIELÖTT lefekszel mással? Most olyan nehéz lett volna NEM lefeküdni Don Juannal? D: Borzalom..
Idõben lépj mert úgy jársz mint én és akkor annak idovel súlyos következménye lehet csak akkor meg lehet h ott egy gyerek is és nem tudsz lépni!higgyel nekem (28l)
na ezért felesleges házasodni. én azt mondom, legyél azzal akivel boldog vagy. egyszer élünk, ne szalaszd el :)
Kérdezõ: Szakíts a võlegényeddel, mert ha menyasszonyként ilyen beficcen, akkor már valami rég rossz. Nem akarlak elítélni, de ez tényleg egy rossz húzás volt és csak akkor lesz a helyén a lelked, ha õszintén tudsz tovább élni és nem egy ilyen keserû pirulával. A másik pár: Ha lehetséges, jegeld az egészet. Az õ döntése, hogy a saját párjával hogyan kezeli ezt. Te azt teszed a legjobban, ha nem mész bele ebbe a szituba. Egyrészt, mert magadat kell elõször egyenesbe tenned, másrészt pedig mert sem õ, sem a párkapcsolata nincs rendben, õ se tudna "boldoggá tenni", mint ahogy magát sem. Arra pedig semmi esély nincsen, hogy te abban a kapcsolatban bármi jó dolgot hozz ki. ui.: Nem elég szeretni az embernek a párját, ha valami közben hiányzik belõle. El kell engedni. Tudom, nehéz, mert jó ember, de ettõl még el kell engedni. E nélkül ilyen ösztön-reakciók jönnek elõ és az ebbõl következõ lelkiismerei problémák stbstbstb. Nettó becsavarodás. Találj olyan embert, akivel boldoggá tudjátok tenni egymást teljesen! Ha hozzá ragaszkodsz, akkor mindkettõtök tele lehet ilyen becsípõdésekkel és félrelépésekkel.

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

Megcsaltam a barátom és most hatalmas bűntudatom van. Félek ha elmondom neki, szakít velem. Mit csináljak?

Csajos buli volt egy kisebb kocsmában és kell? ital mennyiség után összeismerkedtem egy sráccal és csókolóztunk...viszont nekem két hónapja barátom van és nagyon sajnálom hogy ezt tettem vele. Pár napja történt az eset nem hiszem hogy valaha kiderülne,egyszer?en csak a b?ntudat emészt hisz ezt már sehogy se tehetem jóvá. Szeretnék vele ?szinte lenni de félek hogy rámegy a kapcsolatunk.

Legjobb válasz: 2 út van: 1. elmondod neki, és vállalod a következményeket 2. életed végéig titokban tartod (mivel ide kiírtad, ez nem valószínû, hogy összejön)

Meg is érdemled h elhagyjon. Egy hûtlen cafka vagy és ha valóban bûntudatod lenne akkor nem ide írkálnál hanem megmondanád neki. Remélhetõleg talál magának egy hûséges, szeretõ tûrsat.
2 út van: 1. elmondod neki, és vállalod a következményeket 2. életed végéig titokban tartod (mivel ide kiírtad, ez nem valószínû, hogy összejön)
Az ilyen sztorikban az a legszebb, hogy egy apróságot mindig kihagytok a számításból: mi van, ha egy ismerõs látott titeket, és elmondta neki? Elég, ha egy "barátnõdnek" tetszik a pasid, elmondja neki, és bumm! Már szabad is a srác. Lehetett ott közös ismerõsötök, készülhetett bulifotó, vagy akármi. Talán már csak arra vár a pasid, hogy van-e benned annyi gerinc, hogy elmondd, vagy már õszinteséget se várjon tõled? Ha két hónapig nem bírod ki mellette hûségesen, akkor szerintem mondd el, ha szakítotok, hát ennyi volt. Ha szerelmes lennél bele, és sokat jelentene neked ez a kapcsolat, nincs annyi pia, aminek a hatására kockáztatnád.
Elrontottad, az a minimum, hogy elmondod. Aztán majd ennek tudatában eldönti, hogy mi lesz kettõtökkel. Joga van tudni.
mond neki, hogy mivel vedelõs ribikkel tele a város!!!keressen jobbat..
a te döntésed, de amirõl nem tud, az nem fáj neki
Ne aggódj, minden nõ ilyen aljas. Te annyival jobb vagy, hogy beismered és bûntudatod van! A több tagadná a halálig. Gondold át a szitut: Ül a pasid a pub-ba és hallja mikor bejössz az ajtón, hogy mesélik a másik asztalnál. "Ne ezt a csajt is jól meghúztam múltkor..." mindegy mi volt, a pasik úgy is a dugással hencegnek...
A Csókolózás megcsalás??hmm nem mond el szerintem...
29. Nem. soha nem fordult elõ. Még ha olyan volt is a szitu, gondoltam arra h nekem van valakim és nem tettem meg. Inkább szakítottam és összejöttem a másikkal. Mit nem lehet azon elhinni h nekem tényleg van lelkiismeretem??
hú ez értelmes..
Jó tudni h mi 10-20an (talán ennyien sem) akik írjuk h van gerincünk és nem csaljuk a párunkat, az egész emberiséget jelentjük szémodra.
ok tehát soha tini korodban sem fordult elõ hogy csókolóztál mással amikor barátod volt?
Beszélgessünk 38/N
Milyen érdekes semki nem csal meg senkit és mégis a sok pasi akit megismerek mind nõs, párja van aztán csak késõbb derül ki aha értem ez, itt a Föld nevû bolygó egyébként?
#28 Nem kell minden férfit és minden nõt 1 kalap alá tenni. Jó éjt !
hát már nem azért de ha neked pár kommentbõl az jön le h SENKI NEM CSAL MEG SENKIT akkor te vagy az értelmes
Egyébként is nem hogy nem az egész emberiség az a pár ember aki ide ír. "The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood.Only a fool would take anything posted here as fact. Welcome to the Internet."
ok akkor hülye vagyok de szegény kérdezett valamit és mindenki itélkezik hogy mert õ soha nyilván olyan ember válasza segített volna aki volt ilyen helyzetben tehát tök jó hogy te nem csalod a párod(bár még midig erõsnek tartom a megcsalást a csókra )ez most nem segít irta hogy bûntudata van tehát tisztába van vele hogy nem jót tett de nem ez volt a kérdés.
én nem mondanám el!
megmondom miért nem mondanám el. nekem is volt egy csókom amirõl nem tud, és ez akkor volt, mikor négy hónaposak voltunk. most négy éve járunk és megmondta, o utálja a megcsalást.azóta nem tortént meg, de õ maradt az enyém.
5 evig voltam parkapcsolatba s nem csaltam meg a parom. 27F (de lassan az F helyett irhatnek UFO-tis :( )
nem vagy ufo de ehhez nem tudsz érdemben hozzászólni :) szerintem ne mond el vagy már megtetted?
Nekem a lehetõ legundorítóbb dolog, amikor valaki egy ilyet a piára akar fogni. Aki ennyire nem bírja a piát, minek iszik? Igenis fel kell vállalni, hogy egy megbízhatatlan, önkontroll nélküli ember vagy. Az a durva, hogy a barátod meg eközben megbízik benned.... Az mondjuk már valami, hogy sajnálod, de önmagában kevés. Mindenképp mondd el neki, ha egy kicsit is tiszteled, ha meg nem, akkor meg kár vele lenned. Szerintem nem a te, és nem is az itt kommentelõk tisztsége eldönteni, hogy most a csók megcsalás-e, hanem a barátodra kéne bízni a döntést.
ok majd 10 év múlva megbeszéljük 30/L
AHA, tehát akkor lehetséges hogy én részegen is magamnál vagyok. Na jóó, már kezdtem azt hinni valami bajom van, hogy nem tudok úgy igazán ellazulni a piától, hogy teljesen megfeledkezek magamról.
#19 Én személyesen tudom állítani, hogy párkapcsolatban SOHA nem hibáztam, nem csaltam meg a barátnõmet, lehettem bármennyire részeg, de azért a lelkiismertem akkor is azt mondja hogy nem. Aki részegen nincs magánál, az igyon kakaót és ne whiskey-t. 22/F
Mond el neki, ha már nem tudsz hûséges lenni, és majd õ eldönti, hogyan tovább.
#9 hahahaha :) ilyenek emberek is vannak? na mi a megcsalás szerinted?!
Én sosem csináltam ilyet. Ezek szerint én vagyok a kivétel. Am igen a csók megcsalás. Akinek nem az nem is szereti a párját. A csók egy érzésekkel teli dolog és nem osztogatjuk csak úgy fûnek fának egy komoly kapcsolatban. Sõt semilyen kapcsolatban. Nem tom h az aki azt mondja h nem megcsalás, hogy reagálna ha a párja smárolna másokkal
Méghogy a pasik a disznók, mert folyton csalják a barátnõjüket... Nem szereted a barátod, mondd el neki hogy mit tettél miközben õ megbízott benned. Én szeretem a barátnõm, voltam párszor nélküle bulizni, volt bennem nem kevés alkohol, de semmiképp nem lettem volna képes arra, hogy egy másik lányra tegyem a kezem vagy hogy megcsókoljam... Jobbat érdemel a srác mint te amilyen vagy, hadd hogy kapja is meg.
hahaha vannak ám...de még milyenek ha szereted úgysem csinálsz ilyet, de van mikor 2 hónap alatt nem tudod még hogy szereted e? ha részeg voltál és öntudatlan az más de akkor máskor ne igyál sokat...
A kérdező hozzászólása: Mondta nekem hogy menjek nyugodtan bulizni nélküle mert megbízik bennem. Lehet hogy érdekes, de mióta megtörtént a dolog, folyton azon aggódok hogy vajon õ megcsal-e amikor a haverjaival megy valamerre.
Gondolj arra, hogy úgy is meg fogja tudni. (ez 100%, minden csalfaság kiderül egy idõ után) Jobb, ha tõled hallja, mint ha mástól.
1. Az ivás nem kifogás a megcsalásr. Én is volt h berugtam és jelentkezõ is volt de nem volt még egy csók sem mert volt párom. Bátrabb leszel, de nem amnéziás és ugyan az az ember maradsz. 2. Ha tudom ha nem h szeretem-e, vele vagyok így nem fogok másokkal csókolózni meg ilyenek
Hát igazán lesülhetne a pofádról a bõr. Õ elengedett mert megbízik benned te meg kihasználod. Gratulálok. Gerinced az tuti nincs. És még te aggódsz h megcsal. Megérdemelnéd. De legalább ismét bebizonyosodott h mindenki magából indul ki
De jó hogy itt mindenki hibátlan...senki soha nem hibázik részegen tudja mi a helyes...... ne aggódj nem volt szép de ettõl még nem vagy szar ember fõleg nem 18 évesen ha elmondod akkor eldönti mi legyen ez igaz, de legalább megnyugszol
Nem mondtam h hibátlan vagyok, de senkit nem csaltam meg. Miért olyan hihetetlen h vannak emberek akik tudják kontrollálni magukat?? Csak mert neked nem megy?? Attól még vannak hibáim, de ez nem tartozik közéjük
Miért mindennapos lassan az ilyen kérdés..
Idáig is mindennapos volt a jelenség, csak nem írták ki.
Ja lényegében az 2 út van amit 1209Macs mondott. Úgyse tudnád életed végéig titokban tartani, amúgy is egyre megterhelõbb lenne titokban tartani. De a jó oldala, hogy legalább van lelki ismereted. Szóval mond el, már csak ez van hátra.^^
Ha vége lesz a kapcsolatnak, ha nem, mondd el neki, mert emészteni fog a bûntudat, és úgyis rájön a barátod, hogy valami nem oké. Szerintem.

Rühellem a bátyám barátnőjét! Egyszerűen kiráz tőle a hideg. Ráadásul láttam, amikor megcsalta a bátyámat. De hiába akarok neki róla bármit mondani, nem hallgat meg. Mit csináljak?

Már több mint 2,5 éve vannak együtt, csak miattam nem mutatta be eddig otthon, mert tudja milyen vagyok.B? négy hónappal ezel?tt hozta el?ször haza. Nekem már akkor nem volt a lány szimpatikus. Õ 19, a bátyám 23 éves.Egyszer?en számomra unszinpatikus. Én rengeteget vagyok, már csak voltam együtt a bátyámmal, mindent mindig megosztottunk egymással, tudtuk egymás titkait meg mindent. Mióta van ez a csaj igazából örülök ha egy héten egyszer látom.Jó, ez is zavar többek közt, meg az hogy kis plázap.csa, anyuka kedvence mindenem megvan fajta. És folyamatosan jópofizna velem. Voltak ellene már merényleteim, miután a bátyám tudtára adtam hogy én igen is rühellem. Sós kakaót itattam vele, bebarnítókrémeztettem vele az arcát, és hasonló dolgok. Ez végett nem is vagyok jóban már a bátyámmal se, de én el?zöm, az hót ziher. Voltam lent bulizni, ahol a n?je is lent volt.És tisztán láttam amikor smárolt valakivel,aztán nem is láttam már többet a bulin, vajon hova mehetettek. Amikor mondtam volna a bátyámnak, és elkezdtem hogy a Re...már nem is érdekelte, meg mondta hogy hagyjam már mit szivatom, álljak le. De tuti ? volt az...És nekem ezt el kell neki mondanom valahogy, nekem mind1 hogy, ez a kis k.rva húzzon el az életünkb?l.Nem tudom hogyan mondhatnám el neki? 19/L

Legjobb válasz: Féltékeny vagy a bátyádra, mert már nem foglalkozik veled annyit, mint ezelõtt. Meg kell értened, hogy szereti a lányt és kész. Nem tudom mit szólnál, ha a te pasiddal lenne ugyanígy a tesód.

"Nem értem meg hogy szereti, mert én rühellem. Majd akit szeretek azt szeretheti, és majd békén is hagyom." - ezzel tökéletesen minõsítetted mekkora egy [email protected]ázi ember vagy.
Féltékeny vagy a bátyádra, mert már nem foglalkozik veled annyit, mint ezelõtt. Meg kell értened, hogy szereti a lányt és kész. Nem tudom mit szólnál, ha a te pasiddal lenne ugyanígy a tesód.
Nem neki teszel keresztbe. Nem értenék veled egyet, ha nem írtad volna le, hogy megcsalta a bátyádat. Ez kb. megalázás, és én sem tûrném el, hogy a testvéremet bárki megalázza.
Ha ilyen gyerekes vagy, meg is érdemled, hogy ne hallgasson végig.
milyen szemét kis dög itt valaki :D oh ezt értsd a lehetõ legjobb értelembe :D hogy sikerült rá venni a barnító krémre ennyire sötét a csaj ?:D am: hang/videó felvétel ?:D 19F
Nemsemmi, iszonyú szimpatikus csaj vagy, végre valaki, aki a tettek embere, ez a barnítókrém és sós kakaó haláli :D Írd le a bátyádnak egy levélben mi történt, úgyis addig addig nyúzza a kíváncsiság, hogy elolvassa.
A kérdező hozzászólása: Majd megpróbálom... Csak mekkora cink lenne ha mondjuk benléztem a csajt:D De mind1, legalább ezzel is keresztbeteszek neki....
Velem is ez a helyzet.
Ha láttad is olyan közelrõl, hogy megesküdhess rá, hogy tényleg õ volt, és tényleg smárolt, az elõbb-utóbb nélküled is ki fog derülni.
ugyan ez van az en batyammal is kepzeld ot is megcsalta es tudja a batyom es megbocsajtott neki en meg is eluldoznem meg el is akarom
Nekem is az a testvérszerelem-történet jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: Dehogy estem bele a bátyámba...csak ki nem állhatom azt, hogy az miatt a kis p.csa miatt nem tudok vele együtt lenni úgy, mint régebben!!
Miért hangzik nekem úgy, hogy ez a csaj beleesett a bátyjába?
A kérdező hozzászólása: Csak akaratos...Amit akarok általában elérem. De ha nem lenne számomra unszimpatikus a p.csa akkor minden rendben lenne.
Én nem õt üldözném el a bátyád helyében...
kérd meg 1ik haverod h hajtson rá :D aztán mehet a forgatás :D 19F
A kérdező hozzászólása: Nem érdekelne...Amúgy nem sötét, én cseréltem ki az arckrémet a barnítókrémre, csak az a baj hogy nem hatott annyira. Na mind1...Nem értem meg hogy szereti, mert én rühellem. Majd akit szeretek azt szeretheti, és majd békén is hagyom.
A kérdező hozzászólása: Nem gyerekes vagyok, utálom!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM Ez a véleményem róla és a barátnõjérõl.

Megcsaltam a baratom a legjobb hawerjaval, a17ik szulinapjan (bulijan) o pedig elkapot minket smarolni. Semmi nem volt csak annyi es azota nem is szol hozzam se a hawerjahoz is pedig ok amiota az eszem tudom ismerik egymast. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Ez volt az ajandekod a szuletesnapjara? Szerintem hagyd ot beken, nem erdemled meg. Ja es a baratjat ne hibaztasd, hogy o hivott setalni. Te miert mentel?

Nem gondoltad, hogy baj lehet belole? Megis mire szamitottal, hogy szulinapi meglepinek veszi?
Ez volt az ajandekod a szuletesnapjara? Szerintem hagyd ot beken, nem erdemled meg. Ja es a baratjat ne hibaztasd, hogy o hivott setalni. Te miert mentel?
õ kezdeményezett te meg hagytad magad... szóval te is hibás vagy benne szerintem hagyd a srácot...
Jo en elhiszem...de miert mentel vele setalni???Neked milyen lenne ha a pasid a legjobb bnoddel setalgatna hmm??
Szegeny baratod....:(
Jo nagy slamasztikaba vagy Rohadt retek!!Szegyeld magad!!Hat hogy mit tegyel?? Kerj bocsanatot a baratodtol.Es jol tonkretetted a baratsagat is.Kerj bocsanatot es enyi hagyd a baratod...szakitsatok hogy talaljon maganak egy rendes lanyt!Na csa rohadt retek!!
Ti nõk olyanok vagytok mint egy forgatókönyv. Akár mit mondotok, akár mit gondoltok, akár mit cselekedtek, akár kitek van, MINDIG el lehet titeket csábítani. Szépen sétálgassál a haverral és majd nézd meg a barátod tekintetét mikor megtudja hogy megdugott a haverja...gyerekes naív lélek
A lépéseid attól függ hogy Szereted e a pasidat vagy nem. Ha szereted akkor mondjad azt hogy részeg voltál. Az talán enyhíthet a helyzeten és úgy talán megbocsát, és tényleg kérjél tõle bocsánatot de mélyen úgy hogy õ is érezze, és ne csak a szavakat halja. Ha pdig nem akarod a kapcsolatot akkor hadjad mind a kettõt. A többi kommentelõnek csak annyit tudok mondani hogy hibázni emberi dolog, és az ember ide nem azért fordul hogy lebaszást kapjon. A smár meg nem egy annyira nagy bûn. Egyébként ha a pasid helyében lettem volna akkor tuti hogy a haveromnak azt vettem volna el ami a legkedvesebb (ha kell az életét is). És a veled lévõ kapcsolatba meg elgondolkoztam volna és megbeszéltem volna hogy hogyan tovább és kinek hogy lessz a legjobb.
Már megbocsáss, de nehéz lett volna azt mondani a srácnak, hogy bocs, de a szerelmem szülinapi buliján nem kellene sétálnunk. Mert már az illetlenség volt, hogy a barátodat egyedül hagytad. Sztem ha két fiatal összejön, akkor nincs én és te, hanem mi. Pláne egy bulin. Sürgõsen kérj tõle õszintén bocsánatot, és folytassátok külön ezt a kapcsolatot.
Ez elsõ oldalon lévõ utolsó komment a legborzasztóbb rémálomnõtõl származhat akit el tudok képzelni és még a legádázabb Nürnbergben elítélt SS-vezetõnek se kívánnám az ilyet. Képes elmagyarázni részletesen hogyan csináljon úgy hogy a srác elhiggye hogy õ most tényleg, de naaaaagyon bocsánatot kér. Hatalmas gyakorlatod lehet ebben... A bûnös lánynak: 1. megcsaltak és ez szemét geci dolog, bárki bármit mond. 2. a hibát ne tetézd tovább. Döntsd el hogy megbántad-e, ha megbántad vallj színt a srácnak és ha továbbra se bocsát meg akkor ne lepõdj meg, gondolj arra te hogy állnál hozzá a szerelmedhez ha a szemed elõtt csalna meg... 3. tanulj, tanulj, tanulj! Nincsenek csodák, csak emberek.
Kinek akarod ezt kimagyarázni? Ez a "mit csináljak" .. sztem utólag semmit. Kérj szépen bocsánatot mindenkitõl.. jó sokszor. És vállald a következményeket. Ha már megtörtént.
Még az hogy megcsaltad, felejthetõ.....na de pont a legjobb barátjával, és a szeme elõtt???! Örülj, hogy nem köpött szembe. Különben is mi keresnivalód volt neked az õ barátjával? Sétálni....na persze...
Most mit vársz, mit mondjunk? Jaj te szegény, de rossz lehet most neked! Hát nem! Te utolsó mocskos kurva! Egyszerre kettõ kapcsolatot tettél tönkre! Ez már teljesítmény! És azzal takarózol, hogy "csak csók volt"?? Szerinted ez kit érdekel? Ha neked egy csók semmit ne jelent, akkor szerencsés a (volt)barátod, hogy ez kiderûlt. És ha nem kap rajta, akkor még mi lett volna? Az exed batátja sem jobb! Soha sem volt igaz barát. Össze illetek, most már nyugottan legyetek egymáséi, nem áll közétek a volt barátod! Tudod mit? Csak jót tettél vele, mert így legalább kiderûlt, hogy a legjobb barátja nem barát, csak egy patkány, a csaja meg soha sem szerette. (mert nem tettél volna ilyet, ha számítana neked) Tudod, ha valaki mást csókolsz és közben, illetve még elõtte nem jut eszedbe a barátod, akkor a kapcsolatotoknak nincs értelme, ha meg eszedbe jutottt, de mégis megtetted, akkor no comment! Egyszóva ne siránkozz a szakítás miatt, mert TE NEM SZERETED A BARÁTODAT! Isten mentsen az ilyenektõl, mint te vagy!!!!!
A kérdező hozzászólása: de hat en nem gondoltamh o mit akar, nem elso dolog h setalgattunk egyutt es semmi nem tortent...ez is ugy kezdodott mint a tobbii..
Te normális vagy??? A szülinapján a legjobb barátjával??? Te mit gondolnál ellenkezõ esetben? Chhhh...
Te egy felelõtlen ostoba naiv kis ringyó vagy, hogy lehet ilyen szart keverni?! Azért a pasi is szánalom hogy ilyen köcsög haverjai vannak hogy képes megdugni az aktuális csaját, én legalábbvárnék míg végez vele, aztán mennék oda "engesztelni"! Azt tudom hogy egyszer egyik régebbi osztálytársammal is megesett u.e. mikor a csaját egy 3. osztálytársunk megdugta, mire õ beverte a pofáját mindkettõnek aztán elküldte a francba. Asszem ennél jobbat ez a spannom se tud kitalálni. Ez van gyerekek...
Nem gondoltad hogy baj lesz abból ha megcsókol haverod barátja és te hagyod? :D Na ne, ennyire nem lehetsz hülye, ha mégis akkor tök mind1 mit mondunk, úgyse értenéd meg. Szerintem.
Azt mindenképpen el kell, hogy fogadd, hogy itt bizony súlyos elbaltázás esete forog fenn. El kellene gondolkodnod rajta, hogy akarsz -e még valamit ettõl a pasitól? Nem vicc, ugyanis ismertem olyat, aki megcsalta a pasiját, az megbocsájtotta neki, majd amíg együtt voltak, a lány folyamatosan piszkálta, mert hát milyen tutyimutyi alak, hogy visszafogadta. Szóval elõbb célszerû lenne tisztába jönni az érzéseiddel és kitalálni, hogy mit is akarsz valójában. Ha rendbe akarod hozni ezt a kapcsolatot, célszerû lenne felhívni a pasit és megbeszélni egy találkát valami nyilvános helyre (Cukrászda stb.), ahol emberi hangon, ordibálástól mentesen megbeszélnétek a dolgot. Mondd el neki azt, amit ide leírtál, hogy nem gondoltad, nem úgy volt, hirtelen belekerültél egy helyzetbe és nem tudtad, mit tegyél. Azt meg kell, hogy értse, hogy azt álmodban sem gondoltad, hogy éppen a legjobb barátja nyomul majd rád. Aztán majd mond erre valamit. Hidd el, jelen helyzetben a legrosszabb változat éppen ez, hogy senki sem beszél a másikkal. Amúgy megvn a véleményem az ilyen legjobb barátokról.
De rohadt k....va okos itt mindenki. Más szermébe a szálkát is, sajátjába meg a gerendát se látja meg... Annyit tudsz csinálni, hogy vallasz, aztán lesz ami lesz. Ha fontos neked, õszintén kérj bocsánatot, tényleg úgy, hogy el is higgye, ha nem akkor ezt is közöld vele, hogy mostantól inkább külön folytatnád.
A kérdező hozzászólása: en nem goldoltam h baj lehet belole...
A kérdező hozzászólása: de hat en nem akartam senkit megbantani...nem en kezdtem ki vele hanem o jott hozzam h menjunk el setalni...
Õszintén sajnállak hogy ilyen válaszokat kaptál eddig, tõlem mást kapsz. Ha jól sejtem te sem lehetsz sokkal több 17-nél. Szerintem ez az a kor amikor még sok olyan dolgot csinálunk amit nem kéne, vagy nem helyes és másnapra megbánjuk. Én még emlékszem milyen volt tininek lenni pedig elég rég volt már. A többi válaszadó biztosan nem emlékszik rá vagy nem is voltak tinik, vagy nem jártak bulizni és mindig minden jól csináltak. Emberek vagyunk és hibázunk, de az a kérdés hogy tanulsz-e a hibáidból. Szerintem a csókolózás nem olyan nagy bûn. Mérlegelned kell hogy mennyire fontos ez a kapcsolat számodra, érdemes-e helyrehozni vagy inkább élvezed még a fiatalságodat és bulizol amíg még fiatal vagy, mert hidd el hamar elmúlik a tinikor. A haverja meg ugyanúgy hibázott mint te. Teljesen mindegy hogy ki kezdte meg ki akarta ki nem. A lényegen nem változtat. Fel a fejjel és tedd túl magad a dolgon hídd el nagyon sok pasi van még a világon, ráérsz még megkomolyodni maradj fiatal amíg lehet. Tudod én mit meg nem adnék ha újra 20 éves lehetnék?

Apukám megcsalta anyukámat, aki észre se vette, vagy nem foglalkozott vele. Mit csináljak, ha kiderül, hogy a lány a féltestvérem? Azon kívül, hogy leköpöm õket?

13 éve váltak el, a megcsalás elõbb kezdõdött, nem tudjuk, mennyivel. De kiderült, hogy a nõje ismerte már apár akkor is, amikor terhes volt...idõben tehát simán lehet a gyerek apja...

Legjobb válasz: Kit akarsz leköpni? Gondolkozz mar egy kicsit

Kit akarsz leköpni? Gondolkozz mar egy kicsit
A kérdező hozzászólása: 17! Köszönöm, hogy megérted a dühömet. Jól esik, amit írtál. Ha lenne pénzem, se dns re költeném, de valahogy jó lenne kideríteni. A kérdés nem segít. A nõ direkt hazudik, meg félreérthet helyzeteket teremt, és lehet, ez a beszólása is csak az, hogy direkt értsék úgy, hogy apám az apja a gyereknek. Apukám meg úyse válaszol, csak idegeskedni kezdene... ( A korom meg teljesen lényegtelen, nem tini vagyok, és kiadni se akarom magam, hogy rám ismerjenek)
Ha apád csalta meg anyádat és a testvéred anyádtól született meg aki nem csalta meg apádat akkor hogy lehet a féltestvéred? o.O A férfi termékenyíti meg a nõt :D Nem lehetsz valami zseni fiam :D
A kérdező hozzászólása: "Ha apád csalta meg anyádat és a testvéred anyádtól született meg aki nem csalta meg apádat akkor hogy lehet a féltestvéred? o.O A férfi termékenyíti meg a nõt :D Nem lehetsz valami zseni fiam :D" Te sem. Írtam már, hogy van rendes testvérem is, meg ez a valaki, aki talán nem is az. Nyugtass meg, hogy tudsz hazsnálni vesszõket, nem pedig buta vagy hozzájuk...
Még csak most olvasom :D "Meg arra is, hogy középsulit is bukdácsolva végzi, meg arra is, hogy csúnya. Nem is hasonlít ránk... " Micsoda testvér vagy. Akaszd fel magad fiam :D Ám eléggé hasonlítotok. Kis butus :D
Az "ez az valaki" a saját véred még ha félig is...
Ezt te írtad cica :D "Te sem. Írtam már, hogy van rendes testvérem is, meg ez a valaki, aki talán nem is az. " Anyádnak csak feltûnt hogy odakerült még egy gyerek. Vagy lehet hogy anyád is egy cafka volt és tényleg féltestvér? Kezd érdekes lenni :D
A kérdező hozzászólása: A te iq-d, és felfogásod is érdekes. Igen, ott éltünk már mi, egy család, amikor egyik nap apukám hozott egy nõt, meg egy gyereket, és mi akkor elmentünk. Így képzelted? Sacc/kb. 12 éves lehetsz, kevés tapasztalattal és felfogó képességel, így ha nem bánod, nem áldozok rád több energiát.
Mivan:D Ilyet nem írtál egy szót sem... csak hogy van egy testvéred aki LEHET hogy csak a féltestvéred :D Jézusom :D Hogy lehet valaki olyan butuska mint te?:D
megis milyen alapon akarsz te lekopdosni barkit is? Nulla alapod van arra hogy barki felett is itelkezhess, plane nem egy tok ismeretlen gyerek felett.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem ismerem a gyereket, azért tudom, hogy milyen...
kopkodni csak a full idiotak szoktak. Amugy meg 1x: miert gondolod hogy neked barki felett is jogod van itelkezni? Mert nincs.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs, de nektek fölöttem van?
Itt pár megy a köpködés gyerektõl függetlenül. Szép! Kérdezõ: Attól hogy agresszívan elutasítasz itt mindenkit hogy szarsz ránk, akkor kérdem én minek tisztelsz minket meg a kérdéseddel ha [email protected] a válaszra? Ha meg választ akarsz, akkor tisztán kérdezz. De ha csak dühöngeni jöttél ide..akkor nincs kifogásom.
Még mindig nem tudjuk, hogy te hány éves vagy.
Legelõszõr azt kellene tudnod, valóban féltestvéred-e. Kérdezd meg errõl õket! Ha máshogy nem megy, szerezz tõle nyálmintát, és a dns-bõl kimutatható, van-e közötök egymáshoz. Ez utóbbi költségesebb megoldás. Mikor biztosat tudsz, akkor dönthetsz majd, hogy mit teszel. Ha nem akarsz tudni róluk, akkor ne menj feléjük, ne szólj hozzájuk, ne írj, ha írnak ne válaszolj. Bár a tisztánlátás érdekében, megadhatnád az esélyt, hogy elmondják az igazságot/az õ verziójukat. Bízz benne, hogy az idõ nagy doktor, ez a fájó seb is enyhül majd.
A kérdező hozzászólása: Féltkeny vagyok az életképtelenségére, igen...ne tudd meg, mennyire. Meg arra is, hogy középsulit is bukdácsolva végzi, meg arra is, hogy csúnya. Nem is hasonlít ránk... féltékeny nem vagyok senkire, a mélyszegénységet is túléltem, inkább érdekes, hogy apa a tesómnak, a rendesnek több mindent ad, meg a nõ is megtesz olyanokat, amit anya nem mert. Az téy, hogy anyával nem illettek össze, csak kicisnálják egymást, anya azóta talált jobbat, de nem hagy nyugodni, hogy miért nem lehet elmondani, ha ez van...
A kérdező hozzászólása: Azt tenném, de inkább rájuk hánynék, de hozzájuk nem szólok az biztos. Apámat, a nõt, meg a gyereket. Nem érdekelnek a világmegbocsájtó közhelyek, minket kicsinált apa idegileg, és most évekig titkolni kell ezt...évtizedekig? Nem hiszem el, hogy senki nem lenne dühös, ha kiderülne egy ilyen. Fõleg, ha õ nem kap annyit amúgy se, mint a többi gyerek...Nem pénzre gondolok, és nem annak a nagyságára...
Elhiszem, hogy ideges vagy, csalódott és megbántott, de áruld már el, mégis mit ártott neked szegény másik gyerek? Õ csábította el apádat? Õ csalta meg anyádat? Szegény ugyanolyan áldozat, mint te. Inkább azon gondolkozz, hogyan tudnál vele jó kapcsolatba kerülni, hiszen egymás támaszai lehetnétek egy ilyen helyzetben.
A féltesód mirõl tehet?
Mit szólnál, ha valaki TÉGED akarna leköpni azért, mert az apád félrement? A húgod pont ugyanannyira hibás benne, mint te magad...
az a gond, hogy nem tudom értelmezni a kérdésed... a faterod 13 éve dugja a féltesód? vagy mi? csak mert nekem ez jött le a kérdésbõl
Ha egy hazassag tönkremegy, ott ket ember hibás. Ha az egyik megad mindent, a masik nem keresgel, ez az egyik. A masik: ha mindenképp hibast keresel, az az apad. O élt házasságban, nem a no. A gyerek meg plane nem tehet semmirõl.
A kérdező hozzászólása: Apámat okolom, és a nõt. Érdekes, hogy a gyerek jutott eszetekbe...(ez elgondolkodtató). Röviden tettem fel a kérdést, utána el van magyarázva, hogy a nõ gyerekérõl van szó...nem kell ennyire keeresni a fogásokat rajtam, ha már másba más belekötött...
Hány éves vagy? Hogy derült ki, hogy apukád csalta anyukádat?
Akkor idéznélek: "Mit csináljak, ha kiderül, hogy a lány a féltestvérem? Azon kívül, hogy leköpöm õket?"
"Kit akarsz leköpni? Apámat, a nõt, meg a gyereket." Te mondtad. Valóban elgondolkodtató. Mit kell és miért titkolni évtizedekig?
A kérdező hozzászólása: 9. ne fárassz. Azért, mert nem írtam felsorolsát, nem jelenit, hogy benne van a 3-ban...de akkor tedd bele, ha téged ez bodloggá tesz. Tény, hogy nem szeretem a lányt, buta, mint a föld...
A reagálásod alapján még most is gyerek vagy. Nem tudhatod, hogy mi történt 13 évvel ezelõtt a valóságban. Lehet, hogy nem is apukád volt a hibás, hogy elváltak?! Amúgy te most (gyerekesen) féltékeny vagy a féltestvéredre???
A kérdező hozzászólása: tényleg azt írtam, de azt már tovább gondoltam...a hányás utánra, meg az utálatra, nem az elsõ kérdésre koncntrálam, bocsánat...nemmagyarázom tovább, meg nem célom tökéletesnek tûnni elõttetek, úgysem 3 infóból fogjátok teljesen átlátni a helyzetet... De ha õt is le akarnám köpni, se kellene mit magyaráznom...
#31 Nem, õ ezt a kérdést komolyan gondolta :D Emlékszem ugyan azon a napom mikor ezt írta ki, hõbörögve irt ki még egy kérdést hogy " a sok balf4sz minek válaszol a kérdésemre? blablabla a sok gyökér blablabla"
Mond neki, hogy én nem csalom meg.26/f
Nézzetek meg vmi filmet ami poén pl a Turbót :)
Hallgassad meg! Ne bátorítsd, csak hallgassad meg. Figyelmesen.

Megcsaltam a barátom, de ha kiderül nekem végem, mit csináljak?

A srác akivel lefeküdtem fenyegetőzik hogy elmondja neki, de ha ez megtörténik, akkor nem tudom mi lesz. Ugyanis a barátom nem túl nyugodt természetű.. fegyvere is van, elég nagydarab, szóval nem átlag ember. Mit tegyek???

Legjobb válasz: köss életbiztosítást.

köss életbiztosítást.
mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Részeg voltam..... egy buliban..
Nem tudlak sajnálni...de tuti nem öl meg ha egy állat akkor meg hülye voltál hogy egyáltalán egy ilyen barommal összejöttél, egyébként meg maximum megrugdos.! 2x is hibáztál!
az, hogy részeg voltál, nem mentség...
A részegség nem kifogás. Soha nem az.
Úgy kell neked...
Imádkozz. De komolyan!
Na ha lelövi, akkor most visszaesõként nem 2 évet kap, hanem sokkal többet, és akkor te nyugodtan bulizhatsz, piálhatsz, meg ke£élhetsz, akivel csak akarsz! :) Ha pedig csak téged ver félholtra, és te nem árulod el, akkor nem lesz semmi gond! Komolyan, hol van az önbecsülésed? :/
Hagyd el az országot vagy fogd fel karmának.
Szólj, hogy mikor darabokra fel, addíg készítek pop-cornt! Ki kér?
Mennyi ész kell ehhez? Tényleg ennyire nem lehet kontrollálni a tetteket?
egyébként a részeg voltam kifogás pont annyira állja meg a helyét, mint amikor a bíróság elõtt ezzel fog védekezni, hogy ezért okozott súlyos testi sértést mindkettõtöknek...
Ha szeretnéd nem csalod meg...
"és ne jöjjetek azzal hogy alapból nem kellett volna összeálljak vele, mert szeretem!!" Akkor viszont ne panaszkodj! Ha jól megver , azt tekintsd úgy, mint mellékhatás!
Zsarold meg te is a fiút valamivel. Vagy inkább mondd el neki, hogy az õ testi épsége is bánná, ha elkezdene pofázni nem pedig csak neked lenne rossz.
A kérdező hozzászólása: én 20, a barátom 25
Elõbb utóbb úgyis kiderül. Legalább õszinte maradsz a jövõbeli ex pasiddal.
Most mondjam azt, hogy idióta p!c$a voltál, vállald a következményeket?
Igy jártál. Legközelebb majd azzal lépsz, akirõl megbizonyosodsz, hogy ember.
Ha ilyen veszélyes fickó, akkor nem hiszem, hogy a másik elmondaná. Õ se szeretné, ha összeverné.
Mondjuk 20 évesen elástam volna magam, ha olyan helyszetbe keveredtem volna mint te.
A kérdező hozzászólása: Pedig elmondja, nem tudom lebeszélni róla mert azt hiszi hogy meg tudja védeni magát tõle... pedig tudom hogy nincs így....
Nyugi, nem öl meg, sokba kerülne a temettetésed + leülne sem lenne ínyére neki.
A kérdező hozzászólása: Megölni nem de...... már volt börtönben is 2 évet, erõszakos cselekményekért.... és ne jöjjetek azzal hogy alapból nem kellett volna összeálljak vele, mert szeretem!!
Akkor szedd a sátorfádat!
végrendelkezz

Megcsaltam a barátom, de ha kiderül az senkinek nem lesz jó. Mit csináljak?

Pont ma egy hete hogy megcsaltam a barátom, egy bulin, amire nélküle mentem el, mert épp dolgozott. És nagyon félek, tudni illik 185 centi magas, és közel 140 kiló, egy vadállat.. és ha megtudja hogy megcsaltam, akkor nekem végem, mert a kapcsolat elején kikötötte, hogyha nem kell már nekem, akkor inkább mondjam meg, de ne csaljam meg, mert azt nem tűri el, és akkor "csúnya világ lesz". Tudom hogy nem szabadott volna ezt tennem, meg is bántam, de a másik srác meg azzal zaklat, hogy Õ szeret és el fogja mondani a barátomnak ami történt.. de akkor nem is tudom mi lenne.. nagyon félek! Mit tegyek???

Legjobb válasz: kapj egy pofont!;)

kapj egy pofont!;)
Legalább azt kapod, amit megérdemelsz.
úgy is kiderül! Inkább tõled mint mástól.
Meg is érdemelnéd, ha megcsalod ne jöjj vele össze.
Legalább nem kell majd kiemelned a szemed sminkkel, nézd a jó oldalát!
ez történik ha tini pi*csákkal kezd komoly kapcsolatot az ember
szerezz be elõre egy napszemüveget, utána meg gondolkodj el azon, való e neked még párkapcsolat......
A kérdező hozzászólása: De nem.. Õ nem ilyen.. ha ez megtudja nem fog velem beszélni.. azért ennyire pipa erre, mert az elõzõ barátnõje is megcsalta, és nagyon nehezen tette túl magát a dolgon.. nagyon szégyellem magam, de nem tudok mit csinálni.. a 140 kilót csak azért írtam, hogy szemléltessem hogy nem alaptalan a félelmem.. nem tudom mit csináljak..
nem azt mondom, hogy helyes, ha egy férfi megver egy nõt, de te meg is érdemelnéd. L
szar ügy, most nem tudod megmondani a tanító néninek mi? jajj, már nemsoká vége a nyáriszünetnek.
Attól félsz, hogy kapsz egy pofont? Túléled semmi baj nem lesz. Komolyabban úgyse bánt nem akar börtönbe menni, egy ribi miatt, már bocs.
Te nagyon buta kislány lehetsz. Egyszerûen szakítasz a barátoddal és kész.Nem szereted õt, ezzel el van intézve.Mondjuk az elõtt kellett volna, hogy lefeküdtél a másikkal.Akkor nem lett volna megcsalás. Ha meg bánt téged akkor jelentsd föl. Szóval amilyen gyorsan csak lehet közöld vele, hogy vége.Az mégse szép dolog, hogy szerencsétlen srác boldog és azt hiszi minden rendben van köztetek, holott a valóság egészen más.
Drukkolok, hogy a srác ne kapjon büntit! Dolgozik becsületesen, félrelép a nõ és még õ a vadállat..
Miért a másik srácot kellene bántania? Nem õ csalta meg.
Figyu, most komolyan azért mert 140 kiló neki is van lelke ülj le vele és mond el neki, hogy mi volt ne mentegetõzz csak mond el. Biztos dühös lesz, de ha normális vagy nem hiszem, hogy téged bántani fog. A gyereket meg bántsa is, legalább legyen neki egy kis lelki megnyugvás.
Ideje volna felnõni kislány és tudatában lenni annak amit teszel!
Teljesen jogosan lesz dühös a pasid, remélem akivel megcsaltad annak is tartogat pár pofont.
Ha hülyeséget csináltál, vállalnod kell a következményt. Ott kéne hagynod mielõtt kiderül. De most legalább egy életre megtanulod, hogy ocsmány dolog megcsalni a párodat.
ma 18:08 Szóval hülye mindenki, te meg az áldozat vagy, ugye?
A kérdező hozzászólása: Nagyon viccesek vagytok.. ha ezt kitudódik akkor nem is tudom mi lesz.. már aludni se merek, nehogy idejöjjön az a másik hülye és kitálaljon neki mindent....
Szakíts vele.
Imádkozz.... na meg vállald a következményeket a tetteidnek.
Küldj a srácnak egy képet a csávódról, amint feszít. Ha tényleg ki van [email protected] szva, akkor leáll majd a skac.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!