Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak megcsókol (11 db)

Van egy kedves, aranyos fiú, aki járni akart velem, mivel én nem akartam, megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk. Pénteken együtt megyünk moziba kettesben, félek, hogy esetleg többet akar. Mit csináljak ha mondjuk megcsokol?

Az elején tisztazzam vele, hogy tényleg csak mint barátok jöttünk el, szoval ne is probalkozzon, vagy inkább ne szoljak?

Legjobb válasz: Hát ha egyértelmûen megmondtad neki, hogy csak haverok lehettek, és ezek után próbálkozik, mondd neki, hogy ez így nem fog menni, és hagyd ott. Amúgy meg minek mész vele moziba??? Egyébként meg észre fogod venni, ha meg akar csókolni, nem lehet csak úgy véletlenül megcsókolni valakit....

Hát ha egyértelmûen megmondtad neki, hogy csak haverok lehettek, és ezek után próbálkozik, mondd neki, hogy ez így nem fog menni, és hagyd ott. Amúgy meg minek mész vele moziba??? Egyébként meg észre fogod venni, ha meg akar csókolni, nem lehet csak úgy véletlenül megcsókolni valakit....
Szerintem ez nem igaz! Én halálosan szerelmes lettem 2 éve a legjobb barátomba. Azóta is a legjobb barátom, tudja hogy bejön nekem nagyon. És mindent megtudunk beszélni, mindent elmondunk egymásnak. Szoktunk kettesben lenni. De sose történik semmi. És szerintem is lehettek barátok ettõl! Ha szeretnéd hogy jobban kifejtsem a véleményem, irj privát üzit nekem! Puszi
Jobb elkerülni az ilyet, hogy neked nem kell a srác, de barátkozzatok és menjetek ide-oda. Ha többet akar, meg fogod érdemelni... Legyél következetes, ha nem akarsz semmit, akkor így se bíztasd szerencsétlent, hagyd a manóba, hiába legyezi a hiúságodat..
Azért, mert szerelmes beléd!! Nem akar a haverod lenni, ez csak kamu! Csak veled akar lenni, mert kíván, mert szeret!! Azzal csak kínzod, hogy ha haverkodsz vele. Lehet, hogy ezt nem vallja be, mert szeret, de neki is az lenne a legjobb, ha minél elõbb kiszeretne belõled. Ez viszont úgy nem megy, ha találkozgattok... Voltál már vala viszonzatlanul szerelmes? Ha igen, tudnod kell milyen szar érzés. Gondolkodj józanul! Ennél már csak az lenne gázabb, ha a fiú ügyeidet is vele akarnád megbeszélni!
mondjuk ne menj vele kettesben moziba... ilyet csak az csinál aki akar valamit a másiktól. amúgyis hogyan gondoltad ezt a barátságot, hogy közben õ beléd van habarodva? inkább ne barátkozz vele, ha már járni nem szeretnél, a barátság az az ahol mindketten barátságot éreznek a másik iránt, így a tiétek már eleve nem lehet az.
Ha egy srác beléd szeret, de ezt nem tudod viszonozni, akkor TILOS vele elmenni moziba, vagy bármi mást csinálni, mert egyrészt még úgy is veheti, hogy csak kéreted magad, másrészt így soha nem fog kigyógyulni belõled!
Elõször is, az elején ne kezd el mondogatni neki h "csak barát". Ha többet akar majd, akkor leállíthatod, de a barátság sem volt túl jó ötlet. Így csak neki kellemetlen: szeret, de rossz hogy tudja ott vagy mellette ennek ellenére nem lehet köztetek smi. Ha a mozit "jól" viseli, nem akar többet lehettek haverok, de ha többet akar mindenkinek jobb ha nem vagytok barátok, se haverok...
Egyetértek a kerdezõvel, hát persze hogy lehettek barátok. Az én véleményem az, hogyha barátként bánsz a fiúval, akkor az nem bíztatás, hanem segítség, mert segít abban, hogy az õ részérõl is barátivá váljon az érzése. Tudom, hogy nem ez az általános nézet... De amikr egy fiú azt tapasztalja, hogy nem csillogó, ábrándos tekintettel néz rá egy lány, hanem amolyan barátian, a hangsúlya is olyan amikor beszélnek, arra ösztönzi, hogy vizsgálja felül mit is érez, mi is van köztük, és rájön, hogy ez nem szerelem, hanem mégis inkább barátság. Az elejétõl meglévõ szimpátia a fiúban meg jó hogy megvolt, csak épp egy barátság lett belõle és nem szerelem, ha az is felmerült benne, hogy esetleg az is lehetne...., akkor is a végeredmény a lényeg, és nagyon szép dolog a barátság is. Szerintem megelégszik ezzel, sõt. Én elõre azért nem mondanám, hogy ne próbálkozzon, mert az olyan mintha félnél tõle, hogy próbálkozik majd, és nem bíznál abban, hogy megígérte, hogy tiszteletben tartja, hogy csak barátok lehettek. Én úgy fogalmaznám meg mozi elõtt ezt, hogy: De örülök, hogy be tudtad és tudod tartani, hogy csak barátok legyünk, milyen klassz, hogy barátok vagyunk.... így valahogy mondanám.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van egy részrõl, de nem értem hogy mért ne lehetnénk mindezek ellenére barátok...õ már akkor akart velem járni mikor még nem is ismert, aztán egyszer randiztunk, sokáig nem volt semmi, csak msn-n beszéltünk, majd sms-ben megirtam h én semmi komolyat nem akarok, õ ezt tiszteletben tartja, és továbbra is msn-zünk, megértsük egymást, mért ne mozizhatnánk? Jo persze ha rám mozdulna, akkor megmondanám h emiatt a barátság se mûködhet tovább kettõnk közt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó 2 válaszoló sokat segített!
A kérdezõ miért tesz fel kérdést, ha már magában eldöntötte, hogy mi lesz?
hány évesek vagytok? de az unokatestvéreddel semmiképpen ne kezdj ki:) nem épp egészséges dolog..
Ha te is akarod, miért ne csináld?Ha a szülei, vagy a tieid megtudják, jól elvernek, ha kicsi vagy, ha nem, akkor nem annyira.
vérfertõzés
A kérdező hozzászólása: õ még 10 sincs én 13 leszek
De hülyék vagytok! :D Ne hagyd neki, hogy fogdosson! Mi jó abba?
tehát konkrétan te 13 évesen a 9 éves unokaöcséddel akarsz smárolni? ez nem normális.ne hagyd neki hogy fogdosson, és semmi ilyesmi...
Keress egy nagyobb srácot.

Megcsókolt a munkatársam. Mit csináljak?

Komoly gondjaink vannak a férjemmel. Tegnap este ott tartottam, hogy kirakom a házból. Ma reggel eléggé sokat beszélgettünk, eldöntöttük, hogy megmentjük a házasságunkat. Én hulla fáradtam lehúztam 12 órát, mosolyogva, jópofizva (egy kocsmában vagyok pultos), végül a munkatársam autójában kiborultam (ő szokott kivinni a vasútállomásra, hogy elérjem az utolsó vonatot). Ittam is egy kicsit, és végigbőgtem az utat. Aztán megcsókolt. Nem titkolom iszonyú jól esett, de nem tudom, most mit tegyek. Itt alszik mögöttem a férjem, akivel a hullámvölgy legalján vagyunk, és itt a munkatársam akivel a kezdetek közt megvolt a "szikra". Más helyzetben felpofoztam volna a nyomulós illetőt, de most csak egy rekedt "mennem kell"-re futotta, és kiszálltam az autóból. Nagyon összezavarodtam.

Legjobb válasz: Ez pont egy olyan helyzet amiben nem lehet "jó" tanácsot adni szerintem. A legjobb lenne aludni rá egyet. Ne kapkodd el a dolgot és inkább olyan embert kérdezz akinek nagyobb rálátása van a családi ügyeitekre, barátok, rokonok.

Ez pont egy olyan helyzet amiben nem lehet "jó" tanácsot adni szerintem. A legjobb lenne aludni rá egyet. Ne kapkodd el a dolgot és inkább olyan embert kérdezz akinek nagyobb rálátása van a családi ügyeitekre, barátok, rokonok.
Szerintem a munkatársad egy tapló aki visszaélt a helyzettel! Én megfontolnám ezt a barátságot, mivel nem tartom kizártnak, hogy ha tisztáznád vele, hogy nem akarsz tõle semmit akkor hirtelen már nem is érdekelnék a problémáid... Sajnos voltam ilyen helyzetben, de ne legyen igazam!
Szerintem a 2-es pasi lesz a befutó neked, mert õ az aki odafigyel rád, és törõdik veled pedig vadidegen, csak egy kollega, de ne nekem legyen igazam.
nem tudom jutottál-e valamire, de én úgy gondolom, hogy a saját lelkiismereted végett is az volna a legjobb megoldás, ha adnál egy végsõ, utolsó esélyt kettõtöknek a férjeddel. a munkatársad addig nem szalad el - vagy ha igen, akkor annyit is ért volna. ha a férjeddel még helyrehozható a dolog, az jó, ha viszont már nem, akkor úgy szállhatsz ki belõle, hogy te igenis próbálkoztál és mindent megtettél. utolsó esély, azt add még meg.
Hm... nem tudok segíteni olyan embernek, aki ragaszkodik a meggyõzõdéséhez, hogy õ monogám, miközben napnál is világosabb, hogy ez nem igaz.... Ha kötelezõnek tartod, hogy csak egyvalakid legyen, akkor mindig kínban leszel, amikor valami olyan történik (most a férjeddel), amibõl az derül ki, hogy a másikban nincs meg 100%-osan minden, amire egy partnertõl vágysz. Mert állandóan akörül fogsz vergõdni, hogy most õvele rentábilis-e együttmaradni, vagy inkább keress-e mást! Amint ezt a kényszert elengeded, hogy csak egyet választhatsz, örömest leszel együtt avval, akivel több örömed van, mint ha nem lennétek együtt.
Jó volt egy Aids-essel csókolózni? (csak próbállak megijeszteni, nemtudom sikerült e) Ne folytasd, ez nagy kib*szás a férjeddel.
Csak megsúgom neked hogy én napi 8órába , legyalagolom bennt melóba a 8-10km-t, amúgy meg ezt a helyedben azért tisztáznám a férjemmel, mert biztos mond rá 1-2 okosságot...
Azoknak igaza van, akik azt mondták, hogy a munkatársad egy bunkó, amiért kihasználta a helyzetet. Az én meglátásom az elõbbivel együtt még az, hogy mivel elgondolkodtál azon, hogy otthon van a férjed, azonnal kiszálltál a kocsiból, döntöttél. A férjed mellett döntöttél, nem csaltad meg. Ha az ember letört, akkor képes a legapróbb kedvességnek is nagyobb nyomatékot tulajdonítani, mint amennyi az valójában. Ha már eddig eljutottál, tehát hogyha te meg akarod menteni a házasságod, akkor a jó úton haladsz. Beszélgessetek a férjeddel, esetleg(!) még ezt is mondd el neki egy késõbbi beszélgetés alkalmával, hogy a szíved az övé, nem a munkatársadé. Csak tudni kell jól adagolni és megfogalmazni. Persze ez visszafelé is elsülhet, ezt neked kell eldöntened, te ismered a férjed. Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: hable: az aids nem terjed csókkal! A férjem baromi nehezen jönne be értem, mikor nincs autónk. Más munkatársam nincs, aki autóval járna (õk helyiek), csak ez a kolléga jár, mivel a város szélén lakik (12 óra állás után senki sem gyalogolna le 7-8km-t) Ma csak este dolgozom, megpróbálok beszélni vele. Nemtom, eléggé öszzezavarodtam.
Másik munkatárssal is mehettél volna, mondjuk egy nõvel vagy egy kevésbé jóképû férfival, akivel nem lett volna csókocska. De ugye te is akartad.
Egy csók még nem jelent semmit. A házasság már annál inkább... Szerintem is pihenj még erre egyet. Meg ugye nem tudjuk, hogy a munkatársaddal eddig milyen volt a viszonyod, nem tudjuk a részérõl mi van a háttérben. Lehet, hogy évek óta szerelmes? Vagy csak kihasználná a helyzetet? Így nem tudjuk, hogy a csók minek a jele pontosan.
El kell döntened, hogy fontos-e számodra annyira a férjed, hogy megpróbáld vele újrakezdeni. Ha nem, akkor felesleges erõltetni a kapcsolatot. De, ha csak azért szállsz ki a házasságból, mert jött valaki más és nem magad miatt, az régen rossz. Ha kilépsz, magad miatt tedd, ne más férfi miatt!
Ja, az utolsó vonatot... az más. A férjed nem tud elmenni érted kocsival? Akkor is, ha drága, én be nem ülnék a kettes számú pasi kocsijába még egyszer, hacsak nem beszéljük meg a férjemmel, hogy feladjuk a házasságot, és ketten kétfelé indulunk. Utána már beülnék abba a kocsiba. Ha továbbra is engeded közel jutni hozzád, akkor meg mondd meg a férjednek, hogy nem megy a házasság megmentõ próbálkozás, mert más tetszik már neked. Csak légy õszinte vele.
A férjeddel is nem úgy kezdõdött a kapcsolat, hogy nagyon odafigyelt rád, és úgy érezted, õ életed férfija? A kettes számú pasival is ugyanazok a problémáitok lennének x év után. Én ha tényleg azt beszéltétek a férjeddel, hogy megmentitek a házasságot, akkor addig törekednék is erre, amíg ez a megállapodás él. Sõt én elmondanám a férjemnek azt is, hogy a munkatársam nyomul rám, és ezért nem tudom az elõbbi vonatot elérni, mert nem akarok az õ kocsijával menni többet emiatt.
Csókold vissza.
Már eldöntöttétek a férjeddel, hogy megmentitek a házasságotokat. Akkor most erre koncentráljatok mindketten, ezen kattogjon az agyad, ne a munkatársadon. Azt zárd rövidre. Mond el neki, hogy ez nem fér bele, férjed van, kijöttök a mélypontról (nem mintha köze lenne hozzá) úgyhogy felejtse el ami történt és nézzen más nõt magának. Ti pedig a férjeddel tegyetek meg mindent egymásért. Minden hepe után jön egy hupa!
Ezt már buktad..
Felejtsd el, egy paraszt.
felejtsd el örökre
ha jól tippelem, nem nyerte el a csók a tetszését. azaz gyerek még javában. ergo nyugodtan felejtsd el.
Felejtsd el. A srác meg egy jókora paraszt ha ezt csinálta veled.
Csak egy préda voltál neki, szórakozott veled. Az ilyen tahóval ne foglalkozz
Azt tem tudom , mi a túrónak csókolt meg, ha csak barát akar lenni? Akkor nem csók kellett volna, hanem puszi. Bírka (A srác).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :/ nehéz lessz elfelejteni, de próbálkozom :)

Félek a tanáromtól, mert azt mondta, ha megcsókolom megkapom a 4-est. Mit csináljak?

Egész jó tanuló vagyok, de mióta új tanárt kaptunk nem megy annyira matek. Így most év végén 3-mas és 4-es között álltam.

Legjobb válasz: Kamuzz máshova.... Attól átlátszó a sztorid, hogy ennyire részletes. Egy zaklatott tini nem írja meg ennyire pontosan a sztorit... :S

Kamuzz máshova.... Attól átlátszó a sztorid, hogy ennyire részletes. Egy zaklatott tini nem írja meg ennyire pontosan a sztorit... :S
Nem kell félned tõle mert a kijelentésébõl látszik hogy beszari. 'Ezt nehogy elmond valakinek, ha nem mondod el, megadom a 4-est' Kerüld el õt, kettesben ne legyél vele és így megelõzheted a bajt. Esetleg szólhatsz a többi tanárnak, de ez kockázatos, nem biztos hogy hinni fognak neked.
Egyetértek azokkal, akik szerint "nem életszagú". Ez nekem is kamunak tûnik.
Nem az a baj, hogy õ hogy néz ki és hány éves, hanem hogy egyrészt a tanárod, másrészt te még fiatalkorú vagy, harmadrészt zsarol. És az sem elhanyagolható szempont, hogy félsz tõle, s hogy lesz még vele egy éved, és egy érettségid! Mondd el ezt a sztorit a szüleidnek, vagy csak mutasd meg, amit ide kiírtál, hogy ez történt. Az igazgatóhoz kéne aztán fordulnotok.
Kedvesem, ha nem akarod elmondani senki felnõttnek, akkor csak annyit tehetsz, amit tkp. már meg is tettél: elmondod vadidegen embereknek, akik írkálnak ezt-azt, pontozgatják egymást, te magad pedig addig érdekled õket, míg el nem olvassák és meg nem válaszolják a következõ kérdést itt az oldalon. Szóval akkor mást nem tehetsz: vegyél be egy görcsoldót, és törõdj bele a hármasba. Jó az.
Most mivan??? Egyik mondatoddal ütöd a másikat! "Én nem vagyok nagyon válogatós"..."Amúgy én se vagyok nagyon szép, még nem volt soha barátom."
Én se hiszek neked. Ebben a világban, amikor egymás után bocsájtják el a tanárokat, nem hiszem, hogy egy tanár kockára tenné az állását, egy csitri miatt.
Nem túl életszagú a sztorid, én nem hiszek neked.
Szerintem ne félj tõle. Szerintem egy ilyent elég ha jól megfenyegetsz, és õ fog megiedni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elmondani a szüleimnek, most õk mit tehetnének. Nem lenne jó, ha szólnának az igazgatónak, nem szeretném, hogy az egész iskola megtudja, mi történt.
Mondd el a szüleidnek! Most!

Szombaton lesz életem első randija. Félek, hogy ha megcsókol nem tudom hogy mit csináljak. (? )

15 vagyok, és lány. már lettek volna alkalmaim hogy csókolózzak, egy pasival de mindig elfordultam :S tényleg jön magától minden? annyira parázok :D

Legjobb válasz: ne kapj röhögõgörcsöt, én kb 10percig röhögtem amikor vki elõször próbált megcsókolni :) nyugi. ne stresszelj :) csókolózni jóóóó :)

ne kapj röhögõgörcsöt, én kb 10percig röhögtem amikor vki elõször próbált megcsókolni :) nyugi. ne stresszelj :) csókolózni jóóóó :)
Hagyd hogy a fiu kezdeményezzen, meg csokol, na és?
add önmagad és akkor menni fog :)
A kérdező hozzászólása: Jo de a szajrapuszi meg a csok nem ugyanaz :S de koszonom mindenkinek :) bocsanat az ekezetek miatt..
Ne stresszelj! Szerintem is jön majd az magától. Ha meg szájrapuszi már volt, akkor hova parázol. Egy tipp a kezedre: karold át a nyakát. Egyesek szeretik, ha ahjukba túrnak, de speckón belõtt sérója van, lehet nem értékelni, de a nyak átkarolással nem nagyon lehet mellélõni. :)
Közbe simogasd a péniszét.
A kérdező hozzászólása: szájrapuszim már volt :D
Tényleg nehéz az a pillanat. Nem kell rohani! Vard meg az áldott besötétzedést. A sötét a nök legjobb baratja ilyen helyzetben. Hunyd be a szemed és hagyd, hogy megtörténjen. Csodálatos lesz hidd el!
Adj egy puszit a szájára, és mondd meg neki, hogy ezvolt az elsõ. (:
néha csak beszélgetnek v ijesmi dolog mikor közel kerül egymás fejük az embereknek és ilyenkor történik valami szikra v ilyesmi és csak egyszerûen egymásra tapadtok de lehet h csak 3-4 mp-re nem hosszabb idõre és ha összejöttök ne várjatok túl sokat az elsõ "alkalomra" hanem mielõbb feküdjetek le különben lehet elhagy a fiú!
A kérdező hozzászólása: ja amúgy azt hiszi hogy már csókolóztam :$ ezt rossz volt neki mondani?
shanana wans sunáználak csoportosan írogat:DDD
A kérdező hozzászólása: uu köszi mindenkinek :D a kezemen meg gondolkozok ;)
Tényleg jön magától :) csak a kezed..dönts el mit csinálsz vele :D
Ne parázz csajszi :D Az sem biztos, hogy smárolni fogtok. De egyébként jönni fog magától minden. : )
Nem kell paráznod. Minél jobban parázol idegeskedsz annál roszabbul fog menni. Sõt egyáltalán nem megy csak ha nyugodt vagy. Egyébként meg hol van írásba megírva hogy elsõ randin már csókolozni kell? Azt akkor "kell" amikor már mindketten úgy gondoljátok megjött rá a pillanat. Nem értem hogy mi ez a rohanás? :S A mai tinédzserek mért nem tudnak várni hogy megérjen rá a dolog? Na persze tudom hogy az jár a fejében a lányoknak ha nem csókolozik velem akkor biztos nem is kíván vagy ha te nem teszed meg akkor a srác fogja hinni hogy nem is kell neked. Ez baromság. És a csóktól nem kell tényleg parázni, nekem is az elsõ olyan volt mintha már sokadszorra csináltam volna. El se akartam hinni hogy ebben nincs is semmi ördöngõsség :)

A barátnőm megcsókolt egy fiút, mit csináljak?

Elment bulizni egy barátn?jével, és az a gáz hogy nem emlékszik semmire, azt mondta hogy csak egy üveg pezsg?t ittak ketten, és lehet hogy beletettek valamit a piába. Mert teljesen kikelt magából, széthányta magát, kiabált össze vissza. Én nem voltam ott, elmesélte mi történt, és elmondta hogy lesmárolt egy srácot is. Neki is csak mesélték, nem emlékszik. Mit tegyek? Rosszul esik, de tudom hogy nem tehet róla, de valamilyen szinten mégis haragszok rá.

Legjobb válasz: Talán ezért nem kell buliba járni.

Talán ezért nem kell buliba járni.
A kérdező hozzászólása: Nem szokott, csak most találkozott egy barátnõjével, akit már 3 hónapja nem látott. Nem volt ilyesmi sose.
És akik mesélték neki hogy ezt csinálta megbízható emberek? És ha tényleg így volt legalább bocsánatot kért a barátnõd?Nekem ez lenne az elsõ dolog hogy bocsánatot kérjek...
A kérdező hozzászólása: Persze, bocsánatot kért rengetegszer, meg sajnálja nagyon, és másnap reggel egybõl felvívott és elmesélte az egészet. Azt mondták, hogy úgy viselkedett, mintha nem is õ volna. De miután ez megtörtént, utána vigyáztak rá, ott voltak mellette
...indulj ki magadból, te is csókolóznál szép csajokkal 1 buliban, vagy ha nem akkor te nagyon tisztességes meg becsületes lehetsz D:
Csak ráfogja a piára. Fordított esetben õ is biztosan ki lenne akadva. Teljesen természetes, hogy ezután már nem tudsz benne teljesen megbízni. Én komolyan elgondolkoznék errõl a kapcsolatról. Persze most "csak" megcsókolt valakit. Legközelebb le is szopja az illetõt, vagy megb.szatja magát vele. Kifogás az mindig lesz.
Csapd pofán. Ne csókolgasson, ha nem akar semmit.
Csak van valami szándék a csók mögött.
alap Gumicukor papírom ^^
A kérdező hozzászólása: Köszike :D
Utolsó: LIKE amúgy lehet hogy egy elhanyagolható, szinte csak elvi mértékkel jobb világ lenne, ha 14 éves gyermekeknek ilyen téren vagy nem adnánk tanácsot (és megtörve, de ülnének az iskolapadban és játszanának még 2-3 évet) vagy esetleg azt válaszolnánk, hogy olvasson könyveket? áhh.. mindegy. nekem legalábbis xD sok sikert a fiúval, de ne beszélj vele, mert az megoldhatja a problémákat és az uncsi!
szilvásbuktát, mert az szeretem
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen..:D
Szerintem tetszel neki, de nem szerelmes beléd... És a többi lány, akikkel ugyanezeket csinálja, õk is tetszenek neki...Beszélgess vele minél többet, barátkozzatok össze és ha jobban megismer lehet még ebbõl valami:)
A kérdező hozzászólása: Most lettem 14 :D Meg õ is..mert oszitársam..szal nemhiszem..de válaszoljatok lécci az elõzõ kérdésemre: D
A kérdező hozzászólása: Hát úgy volt hogy egy buliban voltunk..és felelsz vagy merszeztünk..: D És neki ez volt a feladata..De utána meg megmondta nekem h naon jó volt velem csókolózni..majd felkért táncolni és utána is megcsókolt(am iskolai buliba volt) 1 hónapja kb. És az lehetséges hogy más lánnyal akar féltékennyé tenni? Ha igen akk hogy vegyem rá hogy belémszeressen?
Ja, a csók mögött néha az van, hogy a fiú dugni akar.
Elõttem komijához szólok: Jó, de ha buliban csókol meg?... Én is így vagyok vele:S, de ha megcsókolt akk azért mert tetszel neki és könnyebb dolgod van, bár lehet csak kihasznál és szórakozik.:S
hát én nem hagynám hogy összevissza megcsókoljon mindenféle srác minimum 1 randi, és ha randi van akkor akar(hat) valamit nem?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:00 Megmondta! Ennyi.
Ha nem akar tõled semmit, meg se csókoljon!:)
A kérdező hozzászólása: ezt nekem irtad? ha igen akk köszi édi vagy :D
Így kell ezt elõzõ!!! Amúgy meg védekeztetek?
ezt beszoptad, de legalább kiirhatod ezt a sztorit a "milyen extrém helyeken szexeltetek?"hez. Aztán dokival nézesd meg magad hogy nincs e betegséged vagy nem vagy e terhes... Aztán mondd meg anyádnak:)
Ostoba r!banc vagy, édes lányom! Ha nem akartad volna, akkor pofánvágtad volna, hogy ezt azért mégse kéne, haver...! Ne mondjad, hogy nem tudtad volna megállni! Mit csinálj? Szórj a fejedre hamut, és szégyelld magadat rendesen...! Kis hülye "tinik"...
kamu
Mégis mit?Ha nem akartad jelentsd fel szexuális zaklatásért xD, vegyél terhességi tesztet, aztán 72-órásat, vgül mehetsz is szülni :-)
Csatlakozom a 4.hez. kamu
Nem értem hogy unatkozhatnak annyira az emberek hogy kamu kérdéseket írkálnak.
Védekeztetek?
Én meg azt nem értem, hogy egy ilyen kamu kérdésre hogy lehet értelmeseket válaszolni? :)

Mit csináljak ha megcsókol?

14 éves lány vagyok és még nem csókolóztam.Van egy 16 éves pasim akivel megbeszéltünk egy randit és félek h amikor odamegyek akkor megcsókol és h nem fogom tudni h mit csináljak.Tudom h mindenki azt mondja h ez magátol jön de mi van ha mégse?

Legjobb válasz: tényleg magától fog jönni, ezt nem lehet elmagyarázni.ne nyelesd le vele a nyelvedet ez fontos;)

Szia én nemrég csókolóztam elõször, ugyan ezek voltak bennem is, de eljött a pillanat és tudtam mit kell csinálni.Mikor megcsókol csókold vissza és öleld át, közbe csugd be a szemed, és minden megy magától.Ne félj rendben lesz minden.Az a lényeg, hogy a pasid tudja, hogy neked õ az elsõ és vele csókolózol elõször, hogy õ is úgy álljon hozzá
tényleg magától fog jönni, ezt nem lehet elmagyarázni.ne nyelesd le vele a nyelvedet ez fontos;)
Csókold vissza! Semmi különöset nem kell... részeletesen le van már írva itt, hogyan kell csókolni. Ha látod rajta, hogy szeretne csókolni, fordulj felé, mosolyogj rá - ha pedig csókol, picit nyisd ki a szád. Becsukhatod a szemed is... és persze öleld meg közben. Nem, kell izgulni, ezek jönnek maguktól is!
próbáld meg utánozni! amugy tényleg magátol jön! pl. amikor körbemegy a nyelve a szádban, akkor a tied is menjen az õ nyelve körül! ill. légy gyengéd, és az elején szinte csak puszilgasd az ajkait! és a legfontosabb: ne izgulj!:)
Tényleg semmi bonyolult nincs benne, és mindenki fél elõtte, ne aggódj emiatt :) ugyanmár! Mindenki volt már ebben a cipõben... És mindenki félt... és mindenkinek jól sikerült... és.. ez természetes! Semmi para. Megcsókol, te pedig megpróbálsz ráhangolódni. És elõbb-utóbb te is megérzed, "hogy is kell". A szemed mindenképp csukd be.
mikor elõször volt énis féltem de tök jó mikor odétek akkor nem arra gondolsz h jajj most mivan... am tudsz?
Pisáld össze magad és fuss haza:D:D juj anyám ilyen kérdést... hát csokolj vissza csináld azt amit õ ...
Miért bunkózod le az elsõ hozzászólót? Ilyen szellemi fogyatékos kérdést csak nagyon nagy tudással lehet felrakni ráadásul úgy hogy komolyan is gondolod. Szerinted mit kellene tenned? A, Visszacsókolni B, Összepisálni magad és hazarohanni C, Felvágni az ereidet mer miért is ne
A kérdező hozzászólása: Már 1x csókolóztam de az igazság merészség-be volt.Köszönöm a normális válaszokat.De akinek nem tetszik a kérdés az ne írjon ide és ennyi.Már segítséget se lehet kérni ezektöl a bunkóktol.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy már van ilyen kérdés de ez kicsit másab....részletesen szeretném
A kérdező hozzászólása: Odáig én is eljutottam hogy csókoljak vissza....bunkó
én is így voltam tavaly én is féltem és télleg igaz h megy majd magától elõtte én bolond elkezdtem szerelmes filmeket nézni és onnan ellesni h hogy is kell...XD am télleg ne félj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!