Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak még mindig nem jött meg (9 db)

Kedden vettem be az utolsó tabit, ma péntek van és még mindig nem jött meg. Mit csináljak?

Yasminellet szedek (a második levél után vagyok)

Legjobb válasz: az utolsó szem bevételétõl számított 4.-5. napra jön meg. ne aggódj!

az utolsó szem bevételétõl számított 4.-5. napra jön meg. ne aggódj!
Én Diane35-öt szedek, volt hogy aznap jött meg, mikor el kellett kezdenem a következõ levéllel. Lyndynett-et szedõ barátnõmnek is néha csak a szünet végén jön meg. Ebbõl én levontam azt a következtetést, hogy nincs gond amíg nem kéne bevenni a következõ szem gyógyszert.
Ha mégsem jön meg, ne halogasd, irány a gyógyszertár, terhességi teszt és ellenõrizd. Már csak azért, mert van, hogy azért késik, mert valami miatt idegeskedsz, mondjuk, hogy miért nem jött meg? :-)
Én is ebben a cipõbe járok csak nálam (Vasárnap vettem be utolsó tabi...(ezen a héten kell megjönnie)) Annyit teszünk hogy várunk... várunk és megnyugszunk... lényeg hogy abban a 7 napban megjöjjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem holnap megjön..

Még mindig nem jött meg. Mit csináljak?

Már kb. 5 hónapja nem menstruálok.

Legjobb válasz: jobb lenne, ha mégis erõt vennél magadon és elmennél, mert öt hónap már sok.

jobb lenne, ha mégis erõt vennél magadon és elmennél, mert öt hónap már sok.
Menj el orvoshoz. Ilyen hülyeséget még nem hallottam. ha komoly bajod van, akkor orvos kell, ha pedig nincs, akkor legalább azt is megtudod. Hány éves vagy? 6? ez kb olyan 6 éves gondolkodása.
_Nem harap a nõgyógyász.Minél elõbb menj el.Ha esetleg az a félelmed, akkor nõ orvost keress, lehet nem görcsölsz tõle annyira.
Akkor rendben van, hogyha az elsõ menstruációd után nem jött meg ennyi ideig. Nekem például megjött, aztán egy teljes évig a jelét se mutatta, és most nagyjából beállt. Ha pedig már régóta menstruálsz, és esetleg szedsz fogamzásgátlót, akkor lehet hogy amiatt van, egyik barátnõmnek nem jött meg egy ideig és kiderült, hogy a fogamzásgátló a hibás.
Miért nem lehet azt megérteni, ha baj van muszáj elmenni orvoshoz? Számára csak egy alkatrész a puncid, semmit nem jelent neki!
Ez komolyabb gondokra is gyanút ad pl. PCOS... mindenképp el kell menni vele nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: Remélem nem kell már sokat várni rá :) Várok még egy két hónapot és utána elmegyek orvoshoz.
Szia! Én úgy tudom, hogy egy év sikertelen próbálkozás után már csinálnak vizsgálatot, a nõnél is, és a férfinál is! Hogy milyeneket, azt nem tudom! Próbáld nem annyira akarni, és össze fog jönni! Nálunk akkor jött össze, amikor feladtam, azt mondtam magamnak, hogy okés, ennyi, jön amikor jön, én nem stresszelek már többet ezen! Elkezdtem nyaralást szervezni, lefoglali magam! Persze ugyanúgy védekezés nélkül szeretkeztünk! Következõ hónapban összejött a már több mint egy éves bébim! Kitartást!!!
Mi 13hónapja várjuk. Menj el dokihoz, hogy minden rendben van-e!
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem, hogy szeretkezésre is szükség van :)
Mivel fiatal vagy, és már egy éve próbálkoztok, én javasolnám, hogy vizsgáltassátok ki magatokat, hogy kizárjatok mindent, ami esetleg villámgyorsan kezelhetõ banális gátló tényezõ lehet. A hõmérés, teák, hasonlók jók, de csak egészséges pároknál válik be általában, pl. ha valami hormonális problémád van, azon nem feltétlenül segít.
A szeretkezés egy bevált módszer. Egyébként meg fiatal vagy még, hová ez a kapkodás :)
A kérdező hozzászólása: Én most rendeltem teákat, remélem hamar megérkeznek :) Mérem.
Fonalbeültetéses akupunktúra: http://www.yamamoto.hu Sok gyerkõcöt hoztak már össze, olyan pároknak is, akiknek több lombik se sikerült. Próbáljátok meg!
A teázásról azt hallottam sok helyrõl, hogy a rendes ciklust teljesen összezavarja. Tehát akkor ne idd, ha rendesen szokott megjönni. Viszont én is orvost javasolnék, mert lehet valamilyen probléma van valamelyikõtöknél (ja és hazudd azt, hogy már 2 éve próbálkoztok, akkor komolyan vesznek).
Szia! Milyen teákat rendeltél, és hol? Én is el szeretném kezdeni. Köszi!
Mi is egy éve próbálkozunk, de engem már vizsgálak most voltam uh-n nézték, hogy van-e peteérésem.Eddig mindent rendben találtak nálam!Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás!Tudom, hogy nehéz és átézem az ami benned van most!
méred a hõdet?én teát iszok, de én is veled egy idõs vagyok és 1 hónappal elõrébb vagytok a próbálkozással mint ti.A teázást csak most keztem, de sok jót olvastam róla :)

Lehetek-e terhes? Nem jött meg a menszeszem már 9. napja és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és a mellem is fáj de nem ügy mint mikor megszokot jönni émejgésem is van mindenen sirni akarok. Csináltam tesztet de negatív lett. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).
mennyiidös vagy?
szia!A dokinak fel kellett volna írnia azt a 3napos gyógyszert, ami után megjön a menstruáció és beindul a peteérés...Azonnal menj másik orvoshoz.Sok oka lehet, h nem tudsz teherbe esni, lehet petevezetékelzáródás amit speciálisan petevezetékfúvással is helyre lehet hozni.PCOS betegség, metabolikus v bármilyen más baj is okozhatja.Utána kellene járni.Ezek után pedig sokan ajánlják az aviva tornát, ami segít a gyermekáldásban és meghozza a rendszeres ciklust is...
szerintem is keress fel egy másik orvost, mert ez láthatóan nem tud segíteni.
nekem azt mondta a doki hogy addig nem szabadna felírni foggátlót valakinek amíg nem állt be a menzesze...mert ha abbahagyja a szedést ugyan olyan rendszertelen lesz vagy még rosszabb :(

14 éves lány vagy mit csináljak? Tavaj decemberben jött meg elösször. Aztán februárba nem volt. Aztán végülis beált mert 18. án volt mindíg de most meg tolódott de nem értem most mivan segítség mivan ilyenkor?

Legjobb válasz: Nincs semmi, ez egy ilyen dolog. Nem lehet napra kiszámítani, hogy mikor fog megjönni (csak abban az esetben, ha fogamzásgátlót szed az illetõ). Úgyhogy nem kell izgulni. :)

Nincs semmi, ez egy ilyen dolog. Nem lehet napra kiszámítani, hogy mikor fog megjönni (csak abban az esetben, ha fogamzásgátlót szed az illetõ). Úgyhogy nem kell izgulni. :)

Horváth országban vagyok, épp 1étteremben vagyok, Meg vacsoráztam és a számla többre jött ki mint számítottam nem tudom kifizetni. (Még most is ott vagyok) nincs nálam bank kártya csak kézpénz. MIT csináljak?

Legjobb válasz: Mond azt, hogy szar volt a kaja, és csak ennyit vagy hajlandó fizetni érte...Én már csináltam ilyet, és igen, elfogadták, nem könnyen de el, és elsétáltam.

Mond azt, hogy szar volt a kaja, és csak ennyit vagy hajlandó fizetni érte...Én már csináltam ilyet, és igen, elfogadták, nem könnyen de el, és elsétáltam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon finom volt a kaja, nem kernel ilyet csinalani es social nag yon social kevesebb panzer van mint Kelleys lennie.
A kérdező hozzászólása: Lèci írjatok mert már kèrdeztèk h "kèr mèg valamit"
Itthon vagyok, megvacsoráztam, megkentem a háromnapos kenyeremet vajjal, mialatt kesergek, hogy a nyomorult fizetésembõl még egy szaros balaton se jött ki. Csak hogy ne érezd szarul magad :) üdv!
szilvás buktát mer azt szeretem! :-)
A kérdező hozzászólása: ?
Már késõ tanácsot adnom...tudom. Remélem megmondtad az igazat egyszerûen. Õk is emberek, gondolom nem hívtak rendõrt. Biztos nagyon fiatal vagy és keveset égtél az életben. Az is illetlen, hogy azt mondod, hogy nem izlik...legalább kell akkora pofa hozzá, mint az igazsághoz, nem? :)

Babám néhány napja szortyog, eddig akkor jött az orrából ha porszívóztam, de most már nem igazán jön, de még mindig rotyog az orra. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Sós orrcsepp,majd orrszivás,utána Nasivin orrcsepp. Ezt naponta 3x. A sima orrszivás nem hozza ki a váladékot,elõtte kell a sós orrcsepp. Utána meg a Nasivin,ami gyógyit.

Sós orrcsepp, majd orrszivás, utána Nasivin orrcsepp. Ezt naponta 3x. A sima orrszivás nem hozza ki a váladékot, elõtte kell a sós orrcsepp. Utána meg a Nasivin, ami gyógyit.
Pontosan!

Mit csináljak ha még mindig nem jött meg?

Sziasztok! Én kérdezetem az el?z? oldalon, h van-e esélyem babára. Nos még mindig csak pici barnázás van, fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Már reggel óta ez van, de semmi jele annak, hogy megjönne. Ez a harmadik nap, h késik (barnázás mellett). Mi a csodát csináljak? A tegnapi teszt negatív volt, de a h?m 36.9 maradt!

Legjobb válasz: szerintem pár nap mulva tesztelj!És holnap menj el dokihoz a biztonság kedvéért,de sztem babás vagy!Én szoritok neked!:)

szerintem pár nap mulva tesztelj!És holnap menj el dokihoz a biztonság kedvéért, de sztem babás vagy!Én szoritok neked!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Én is nagyon remélem hogy az vagyok! Jó lenne. Annyira fura ez nekem, hogy hullámszerûen rám jön a hasfájás, és mindig arra gondolok, hogy na most jön meg, de semmi!
egyébként én is ezt éreztem!MIndig olyan érzésem volt hogy megjön!Nagyon nagyon szoritok neked!Elsõ válaszoló vagyok!puszy 15 hetes kismami
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ebben a hónapban 6 napot késett. Már azt hittem, terhes vagyok, pedig végig hõemelkedésem volt. Szóval pont 7. nap akartam megcsinálni a 3. tesztet, de nem jött meg... Még várj, szerintem valószínûleg nem vagy terhes...:(
Nekem is olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. És most egy 28 hetes Kislány van a pocakomban!!!:) ) Szorítok Neked nagyon! 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Volt olyan hónap, amikor késett 6 napot nekem is, de akkor nem volt olyan érzésem, hogy mindjárt megjön. Talán holnapra kiderül mi lesz.... Nekem az a fura, hogy közben van némi barna folyásom. Egyébként Anyukámnál is ez volt amikor terhes lett velem. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálam is így lesz. Igazából már pénteken kértem a dokitól a következõ closti adagot, mert gondoltam, hogy tutira megjön. Na majd kiderül. Megírom majd mi lett.Puszi nektek és még 1x köszi a válaszokat!!!
kihez jársz dokihoz vagy nem isjársz? miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Van egy nagyon jó orvosom Pécsen. Mostanában elég sûrûn megfordultam nála. Már jó 1 éve próbálkozunk. Miért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!