Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak még mindig nem (253 db)

Igen, a baba nyom egy ideget. Szedj egy kicsivel több magnéziumot, az segíteni fog.

Mit csináljak? Több mint egy hónap és itt a matek középszintû érettségi. Egyedül meg nem megy a tanulás. Próbálok feladatokat megcsinálni, de kevesebb sikerrel. Már csak a matek hiányzik a sikerhez. Mit csináljak? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: keress valakit aki tud téged korrepetálni. próbálj meg minél több órai feladatot átismételni,amit nem értesz azt kérdezd meg a tanártól. írj teszteket, a lényeg,hogy gyakorolj, de úgy,hogy értsd amit csinálsz! :)

keress valakit aki tud téged korrepetálni. próbálj meg minél több órai feladatot átismételni, amit nem értesz azt kérdezd meg a tanártól. írj teszteket, a lényeg, hogy gyakorolj, de úgy, hogy értsd amit csinálsz! :)
Bizonyítsd nekik, h megbízhatnak benned ;)
1.Beszélgess velük többet, komolyan! 2.Amit az elsõ is írt, bizonyítsd, hogy megbízható vagy!
Elõször is tanulj meg fogalmazni. Amúgy hova szeretnél menni?
Hát már nem azért de egy 15 évesnek még hadd parancsoljanak a szülei nem gondolod?Én 2 hónap múlva 18 vagyok de ha anyámék azt mondják kuss vagy hogy nem mehetek akkor rájuk hallgatok talán neked is ezt kéne és elõbb-utóbb elengednek!
"De már 15 éves vagyok " Helyesen még csak 15. éves vagy. Mit akarsz mit nem engednek meg?
igen, sajnos a mai "fiataloknak" már joguk van..... örülj hogy figyelnek rád, és szigor van, meg fogod még köszönni nekik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
szerintem meg a kérdezõnek igaza van...én is így vagyok, a szüleim már volt, hogy eltiltottak a barátnõmtõl, mert el mertem vele menni iskola után egy kicsit sétálni a környéken...soha nem engednek el sehová, nyáriszünetben is minden nap a lakásban ültem, mert nem mehettem sehová...szóval átérzem a helyzetet.

Ha már pár hónapja szakítottam a barátommal és még mindig nem tudom elfelejteni akkor mit csináljak? Mondjam el neki hogy mit érzek vagy már ne foglalkozzak vele?

Legjobb válasz: Attól függ... Miért szakítottál vele? csak hirtelen felindulás vagy esetleg megcsalt stb. Õ szeret még Téged? (pl: epedve néz utánad mindig ha meglát?) Ha úgy érzed, hogy részérõl nincs veszve az ügy, és csak egy veszekedés miatt hirtelen felindulásból szakítottatok, akkor elmondhatod neki. De óvatosan, nem szabad ajtóstul rontani a házba. (nyilván ez attól is függ, hogy milyen bizalmi kapcsolatban voltatok...) Hogyha azért szakítottatok, mert mondjuk meguntad, hogy nem törõdik veled vagy mondjuk napokig feléd se nézett, akkor bármennyire is fáj, hagyni kell... Bár mondjuk ha még sose vetetted fel problémának, hogy nem foglalkozik veled (ez csak példa) akkor inkább beszéljétek meg, mert lehet, hogy észre se vette, hogy bármivel is megbántott. Remélem tudtam segíteni. :)

Attól függ... Miért szakítottál vele? csak hirtelen felindulás vagy esetleg megcsalt stb. Õ szeret még Téged? (pl: epedve néz utánad mindig ha meglát?) Ha úgy érzed, hogy részérõl nincs veszve az ügy, és csak egy veszekedés miatt hirtelen felindulásból szakítottatok, akkor elmondhatod neki. De óvatosan, nem szabad ajtóstul rontani a házba. (nyilván ez attól is függ, hogy milyen bizalmi kapcsolatban voltatok...) Hogyha azért szakítottatok, mert mondjuk meguntad, hogy nem törõdik veled vagy mondjuk napokig feléd se nézett, akkor bármennyire is fáj, hagyni kell... Bár mondjuk ha még sose vetetted fel problémának, hogy nem foglalkozik veled (ez csak példa) akkor inkább beszéljétek meg, mert lehet, hogy észre se vette, hogy bármivel is megbántott. Remélem tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: már vissza kaptam ! :)
és? tart még a dolog?
A kérdező hozzászólása: nem hajlandó ennél többet enni, és a szopit pedig követeli
Egy ekkora babának már kellene szopi helyett mást is ennie.A szopi 6 hós kor után már nem elég tápláló a babának.Kell neki gyümi és fõzelékek is.A szopi elég reggel, és este, esetleg napközben is egyszer.
A kérdező hozzászólása: eszi a gyümiket, abba szoktam keverni husit, zöldséget, de pl egy fõzeléket nem eszik meg, és ezeket a 3 óránkénti szopik mellett eszi napi 2x. De még nem váélt ki 1 szopit sem.
Szia!!Az én babóm is 8, 5honapos és még mindig szopizik.Én reggel adok neki gyümölcsöt közzbe teát vagy gyümi levet iszik.Dél vagy egy óra körül adok neki fõzzeléket vagy tészta húsival nagyon szereti este meg bébi üveges grizt addok neki , de közzbe nálunk is megy a szopizás.És éjszaka fel kell még vagy 3-szor szopizni.12kg a babóm , de nem igazán látszik rajta , hogy duci.És ha olyat fõzzõk amit a babóm is meg ehet akkor adok neki belõle.Üdv:kisfiu anyukája!

S. O. S. Én 13 éves lány vagyok és még mindig nem menstruálok ez normális? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Igen, normális! Semmit ne csinálj. 16 éves korig bõven jó, ha megjön. Utána csak a gond van vele.

Igen, normális! Semmit ne csinálj. 16 éves korig bõven jó, ha megjön. Utána csak a gond van vele.
utolsónak: kezdj el tampont használni, akkor fürödhetsz :)
nekem a napokban jött meg, egykorú vagyok veled, és én is mindig ezt a kérdést tettem fel hogy ugyan baje hogy nekem még nincs meg, és most örülnék ha mégsem lenne meg mert addig sem kell vele küszködni meg nem olyan jó érzés hidd el, fõleg hogy most nyár van éppen és nem fogok tudni fürödni :((((
16 éves korodig ne aggódj! Ha akkor sem menstruálsz, akkor viszont mindenképpen orvoshoz kell menned.
Semmi pánik, ez teljesen normális. Hogy mit csinálj? Örülj annak, hogy még nem kell ilyesmivel foglalkoznod, úgysem sokáig tart már ez az idõszak :-)
Szia! Ne aggódj, minden lánynak másképpen mûködik a szervezete, és más idõpontban kezdenek menstruálni. Esetleg ha a családodban körbekérdezed a nõket (anyud, nagymamád, nõvéred), hogy nekik mikor jött meg, talán abból kiderítheted, hogy neked körülbelül mikor fog, mert a genetika közrejátszik ebben is, de ne ijedj meg, ha azt mondják, nekik hamarabb jött meg, mert egyénenként különbözõ a folyamat. Ebbõl csak egy körülbelüli értéket tudsz leszûrni.
Semmi gond nincs vele, minél késõbb jön meg annál jobb! Mindenkinél máskor van az elsõ menstruálás!Ne aggódj!
hát ha alacsony és vékony vagy akkor persze!
Szia Niki. Szerintem várj türelemmel. Hamarosan menstruálni fogsz!
talán rossz kategóriában tetted fel a kérdést... -.-
Neked lehet, hogy már beszélned kellene nõgyógyásszal errõl...
Tudom, késõn írok, és már lehet, hogy nem aktuális... De én 17 leszek szeptemberben és még SOHA nem menstruáltam.
örülj neki hogy még nincs meg..barátnõmnek 3. óta van meg...:s addig jó amíg nem kell e miatt is aggódnod!
utolsó válaszolónak igaza van. nyugodjál már le. örülj h még nincs meg. egyszer majd csak megjön.
uristen hívjuk fel bmeg a kórházat.. nyugodj már meg 13 évesen még bõven megjöhet kb 17 éves korodig..
Már voltunk, és megállapította, hogy fejletlen a méhem.

Még mindig nem. Mit csináljak vele?

A kutyám 5 hónapos(lassan 6 lesz) és még mindig fél a kutyáktól, de még attól is ami nála kisebb, ez esetben mit lehet vele tenni?

Legjobb válasz: Irány egy kutyaovi, ahol segítenek megoldani a problémát, mert láthatólag egyedül nem tudsz megbirkózni vele. Ha meg súlyosbodik, felismeri az erejét, akkor ez simán átcsap félelmi agresszióba, amit még sokkal nehezebb kezelni, mint a sima félelmet.

Irány egy kutyaovi, ahol segítenek megoldani a problémát, mert láthatólag egyedül nem tudsz megbirkózni vele. Ha meg súlyosbodik, felismeri az erejét, akkor ez simán átcsap félelmi agresszióba, amit még sokkal nehezebb kezelni, mint a sima félelmet.
Üdv! A problémát valószínüsítem Te követted el. Valószínûsítem, hogy mikor tapasztaltad a reakcióját akaratlanul is megdícsérted azért, amit csinált, azaz a hisztizésért. Magyarul csitítottad, próbáltad megnyugtatni. Normális esetben, akkor jártál volna el jól, ha reakciójáról tudomást sem veszel, illetve valami más feladatot (Ültetés, apportozásra felhívás, stb) adtál volna neki. Ha kutyasulizol ott úgy is fel fognak homályosítani. Remélem tudtam segíteni. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor majd felkeresek egyet! Azt elfelejtettem említeni hogy a mi kutyánktól és a szomszéd kutyájától nem fél -bár néha lapul, de ez nagyon ritka-.Ha az utcán sétálunk és messze vagyunk egy kutyától akkor meg húz és csóválja a farkát, mert játszana vele, de mikor oda érünk akkor elkezd remegni. :(
A kérdező hozzászólása: ez lehet...köszönöm a választ!
Illetve ha jól értem nem is nagyon találkozott póráz nélkül más kutyákkal. Ezen sürgõsen változtatni kellene! A póráz csak a feszkót rakja a kutyába, póráz nélkül kell szocializálni.
A kérdező hozzászólása: Értem, de ha elengedem attól félek elfut, fõleg akkor ha ott van mellette a másik kutya :(
Hát ezért kell egy körbekerített terület, ahol kontrollálni tudod a szituációt. Erre való a kutyaovi, aztán a kutyasuli.

Még mindig nem kaptam értesítőt pótfelvételivel kapcsolatban. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nyugi!!! még én sem, bár elég idegesítõ, hogy még mindig nem tudunk semmit a beiratkozásról, az évnyitóról, stb. Szerintem már holnap megkapjuk, remélem :D .

Nyugi!!! még én sem, bár elég idegesítõ, hogy még mindig nem tudunk semmit a beiratkozásról, az évnyitóról, stb. Szerintem már holnap megkapjuk, remélem :D .
A kérdező hozzászólása: Remélem nem kell már sokat várni rá :) Várok még egy két hónapot és utána elmegyek orvoshoz.
Szia! Én úgy tudom, hogy egy év sikertelen próbálkozás után már csinálnak vizsgálatot, a nõnél is, és a férfinál is! Hogy milyeneket, azt nem tudom! Próbáld nem annyira akarni, és össze fog jönni! Nálunk akkor jött össze, amikor feladtam, azt mondtam magamnak, hogy okés, ennyi, jön amikor jön, én nem stresszelek már többet ezen! Elkezdtem nyaralást szervezni, lefoglali magam! Persze ugyanúgy védekezés nélkül szeretkeztünk! Következõ hónapban összejött a már több mint egy éves bébim! Kitartást!!!
Mi 13hónapja várjuk. Menj el dokihoz, hogy minden rendben van-e!
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem, hogy szeretkezésre is szükség van :)
Mivel fiatal vagy, és már egy éve próbálkoztok, én javasolnám, hogy vizsgáltassátok ki magatokat, hogy kizárjatok mindent, ami esetleg villámgyorsan kezelhetõ banális gátló tényezõ lehet. A hõmérés, teák, hasonlók jók, de csak egészséges pároknál válik be általában, pl. ha valami hormonális problémád van, azon nem feltétlenül segít.
A szeretkezés egy bevált módszer. Egyébként meg fiatal vagy még, hová ez a kapkodás :)
A kérdező hozzászólása: Én most rendeltem teákat, remélem hamar megérkeznek :) Mérem.
Fonalbeültetéses akupunktúra: http://www.yamamoto.hu Sok gyerkõcöt hoztak már össze, olyan pároknak is, akiknek több lombik se sikerült. Próbáljátok meg!
A teázásról azt hallottam sok helyrõl, hogy a rendes ciklust teljesen összezavarja. Tehát akkor ne idd, ha rendesen szokott megjönni. Viszont én is orvost javasolnék, mert lehet valamilyen probléma van valamelyikõtöknél (ja és hazudd azt, hogy már 2 éve próbálkoztok, akkor komolyan vesznek).
Szia! Milyen teákat rendeltél, és hol? Én is el szeretném kezdeni. Köszi!
Mi is egy éve próbálkozunk, de engem már vizsgálak most voltam uh-n nézték, hogy van-e peteérésem.Eddig mindent rendben találtak nálam!Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás!Tudom, hogy nehéz és átézem az ami benned van most!
méred a hõdet?én teát iszok, de én is veled egy idõs vagyok és 1 hónappal elõrébb vagytok a próbálkozással mint ti.A teázást csak most keztem, de sok jót olvastam róla :)

Kell-e ma a 64 bites Win7. Kérdeztem már rólla ezen az oldalon sokat, de még mindíg nem tiszta előttem, hogy mit csináljak. Érdemes 64 bites OP rendszert fel rakni?

Elősször is elég 64 bites W7 hez 4G ram?Futni fognak a régebbi 32 bites szoftverek pl.2001 utáni játékok?És sokat hallom ,hogy pepecses mert csomó új illesztő programot és drivert kell föltenni hozzá ez igaz,hogy nagyon pepecses?

Legjobb válasz: Amennyiben újabb, erõsebb géped van (64bit-es proci és min. 4 GB RAM), úgy jobban jársz a WIN7 64bit-el. A játékok nagy része fut rajt. Illesztõprogramokkal pedig kevesebbet kell foglalkoznod mint a régi XP-n.

Amennyiben újabb, erõsebb géped van (64bit-es proci és min. 4 GB RAM), úgy jobban jársz a WIN7 64bit-el. A játékok nagy része fut rajt. Illesztõprogramokkal pedig kevesebbet kell foglalkoznod mint a régi XP-n.
Nem kell. Azt csinálsz amit akarsz. Általában érdemes, ha a géped képes futtatni. Elég. ( http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/system-.. ) Fognak futni. Ez talán igaz volt 3-4 éve. Gyakorlatilag nincs különbség 32 és 64 bites driverek támogatottságában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Írtátok , hogy nem kell foglalkozni sokat az illesztõ programokkal ezalá a drivereket is értitek.És ha én egy teljesen új gépet összerakatok és megmondom, hogy 64 bites W7-et kérek akkor nekem már 1 általán nem kell ezekkel foglalkoznom ugye fölraknak mindent?
Illesztõprogram=driver Pontosan annyit kell vele foglalkozni, mint a 32 bites esetén.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi.Bocsi én is tisztában vagyok 1ébként azzal, hogy Driver=Illesztõprogrammal most valamiért ezt mégis külön írtam.És köszi még 1X

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!