Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak még (4139 db)

Mit csináljak? Még nem voltam randin meg semmi. Még kapcsolatom se volt! Mit csináljak és mit ne?

Legjobb válasz: 6# vagyok. Szívesen :)) Kérhetek egy zöld kezet? Nagyon le vagyok szavazva :/

6# vagyok. Szívesen :) ) Kérhetek egy zöld kezet? Nagyon le vagyok szavazva :/
Nyugodj meg. Mosolyogj sokat, mindig nézz a szemébe. Hagyd hogy beszéljen, ne szakítsd félbe. Idõnként bólogass. Légy vele kedves, kérdezgess tõle és legyél udvarias :) Nagyjából erre kell figyelni. Sok sikert :)
Nekem sem volt még randim, pedig 27 éves vagyok. mondjuk nem csoda: ahogy kinézek, az összes csaj undorodik tõlem.
A kérdező hozzászólása: rendben meg probálok meg jegyezni mindent!! és köszi!!
Randira keszulsz?
légy laza, beszélgess vele sokat, érdeklõdj iránta, várj, hogy õ is kérdezzen felõled. Nem kel elsietni a dolgot. Sok örömöt. :) )
A kérdező hozzászólása: ige randira készülök. holnap lesz a napja! és nem tudom mit csináljak és mit ne.
Legy laza, nem kell a gorcsosseg :) jarj el otthonrol szorakozni hogy uj embereket ismerj meg. Legyel nyitott
Keress valakit
A kérdező hozzászólása: a külsõ nem minden!!! :)
a cukorgyanta ugyanaddig tart mintha gyantával csinálnád szóval min. 3 hét(de ez egyénfüggõ)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Lehetek már terhes? Mikor csináljam meg a tesztet? Várjak még vele?

szeptember 25.én hagytam abba a YADINE fog.gátló szedését.szeptember 29-én jött meg utoljára s azóta nem,és ma okt 1. van.Harmadikán lesz 36.napja hogy nem jött meg.SEGITSETEK!Babát szeretnénk a párommal.4 évig szedtem bogyót. el?re is köszi aki válaszol:

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de az is lehet, hogy azért késik, mert a gyógyszer abbahagyása miatt kicsit összekeveredtek a hormonjaid. Csinálj egy tesztet, ha nem mutat ki semmit, egy hét múlva ismételd meg. (feltéve, hogy addig nem jön meg) Szorítok, hogy már most pozitív legyen!

Lehetsz terhes, de az is lehet, hogy azért késik, mert a gyógyszer abbahagyása miatt kicsit összekeveredtek a hormonjaid. Csinálj egy tesztet, ha nem mutat ki semmit, egy hét múlva ismételd meg. (feltéve, hogy addig nem jön meg) Szorítok, hogy már most pozitív legyen!
aterhesseg nem kizart, de az elottem szolonak igazat adnek, lehtseges hogy a szervezeted probal atallni az uj helyzetre, ez okozhat akar tobb hetes kimaradast , kesest.altalaban az esetek donto tobbsegeben 3 honapos u.n. piheno idot szoktunk javasolni, ami elegendo arra, hogy a szervezetedben levo hormonok "kiuruljenek".ha most nem sikerult kerlek ne keserej el ne add fel, de a babadnak is jobb lesz ha egy ugymond termeszetesebb kozegbe kerul.4 ev eleg hosszu ido, probaljatok de azert ha nehny napon belul nem jelentkezik a verzesed esetleg egyeb terhessegre utalo tuneteid lennenek okvetlenul vegyel egy tesztet.ajanlom hogy a reggeli elso vizelettel vegezd es ne igyal elotte.akkor is ha azt irjak hogy a nap barmely szakaban vegezheto.sok sikert!


Hova tovább, mit csináljunk még? ( internet létesítés )

több mint 10 éve próbálkoznuk rávenni szolgáltatókat hogy húzzanak mrá egy 100m-es vezetéket, hogy tudjunk internetezni, de semmi. meg sem próbálják. a tájmobilinternetet pedig mrá eléggé unjuk, fõleg, hogy másfél hétig van hozzáférésünk, majd használhatatlan. és ez évente 12-szer... legutóbb az invitelnél próbálkoztam, ugyanugy megköszönték a levelemet, mint az összes többi semmirekellõ net kupleráj

Legjobb válasz: én eddig csak olyat hallottam hogy meg csinálják ha kifizeted a kábelezést meg mindent..

én eddig csak olyat hallottam hogy meg csinálják ha kifizeted a kábelezést meg mindent..
A kérdező hozzászólása: ja igen, az olyan 30-40 millió nem ?
nem biztos hogy olyan sok az de akkor számoljunk 30 millióval. szerinted melyik cégnek éri meg pár ház miatt 30 milliós kiadást csinálni?
A kérdező hozzászólása: több mint 10 év alatt az éves több milliárdos bevétel mellett szerintem nem esne nehezükre. fõleg hogy pesten már 4G van, itt meg még csak betárcsázni lehet a vezetékest......most a UPC azt válaszolta, hogy mûszaki emberek eljönnek és megvizsgálják mit lehet tenni. ez már valami, remélem tudnak majd valamit csinálni, a UPC olcsó és elég gyorsank is tûnik, az alap csomag 15 megás, nem lenne rossz, ahoz képest hogy 7 éve 128kb/sec re van gyakran lekorlátozva a sebesség, ami valljuk be 10 kb/sec...
de nem éri meg nekik mert a mobilnet sokkal jobb bevétel .. de abban igazad van hogy a upc gyors és jó (néha ingadozik) de egyébként erõs
A kérdező hozzászólása: remélem lesz valami. még a szerzõdés bontást is fizetném ha megcsinálják. azt írták, regisztrálták a beruházási igényt, és a mûszaki felmérésre legyünk türelemmel....eddig csak olyan válaszokat kaptunk, hogy mûszakilag nem lehetséges. ameddig meg sem próbálnak tenni valamit, addig nem is fog változni...ez a világ !

Mit csináljak még 1 hétig?

Február közepén sárgás folyásom volt,édes-savanyú szagú,volt még itthon Klion hüvelytablettám 6 db,gondoltam azt elhasználom,hátha segít(már korábban is használt).Szombaton használtam el az utolsót,azóta sárgás-zöldes,krémszerű,savanyú szagú folyásom van még mindig,és viszket,és ég is. Jövő hét csütörtökön megyek nőgyógyászhoz,előbb nem kaptam időpontot:( Van itthon 1 db Vitagyn C hüvelykrémem,meg Canesten.Vagy mit használjak addig,hogy kicsit jobb legyen? nem élek nemi életet.

Legjobb válasz: Holnap szépen sétálj be az ügyeletre! Bakteriális fertõzésed lehet, vagy trichomonas, erre utal a folyás állaga. Ezzel pedig nem szabad várni, mert nem olyan, mint a gomba. Az SZTK-ban is mindig fogadnak sorom kívül akut esetben. Nos ez éppen ilyen. Ne légy gátlásos, mert az egészséged látja a kárát. A canesten erre nem jó, nem fog rá használni. Holnap délelõtt doki, addig ne csinálj semmit. A betadine hüvelykúp egyébként használna, sõt recept nélkül kapható, de annyira drasztikus, hogy utána nem bizti, hogy visszaáll a hüvelyflóra normálisan.

Holnap szépen sétálj be az ügyeletre! Bakteriális fertõzésed lehet, vagy trichomonas, erre utal a folyás állaga. Ezzel pedig nem szabad várni, mert nem olyan, mint a gomba. Az SZTK-ban is mindig fogadnak sorom kívül akut esetben. Nos ez éppen ilyen. Ne légy gátlásos, mert az egészséged látja a kárát. A canesten erre nem jó, nem fog rá használni. Holnap délelõtt doki, addig ne csinálj semmit. A betadine hüvelykúp egyébként használna, sõt recept nélkül kapható, de annyira drasztikus, hogy utána nem bizti, hogy visszaáll a hüvelyflóra normálisan.
A kérdező hozzászólása: A héten már semmiképp nem tudok orvoshoz menni.Meg a nõ is mondta, hogy ez a legkorábbi idõpont ami tud adni.Esetleg hétfõn el tudok menni. Ha vennék betadine hüvelykúpot és azt használnám jövõ hétig?
Az elhanyagolt bakteriális fertõzés súlyos összenövéseket, krónikus gyulladást okozhat, amitõl késõbb nem lehet gyereked, vagy csak nagy kín keservvel. Ez alapján döntsd el, hogy mennyire fontos a dolog. Te tudod én biztos nem várnék. A Betadinet is végig kell "szedni", de totál kiírtja a hüvelyflórát, aminek a végsõ eredménye még több fertõzés. Te tudod, mit vállalsz...

A MÁV kórházban, ha szükséges mikor csinálják meg a magzatvíz levételét?

Genetikai ultrahangra vagyunk beutalva. Kérdésem az, ha megnézték az ultrahangon és a doki genetikai tanácsadásra küld, hogy döntsük el levegyék-e a magzatvizet vagy sem, de mi már tudjuk, hogy le szeretnénk, akkor aznap megcsinálják-e? Előző terhességnél a Semmelwesen voltunk, ott azt mondták jöjjünk vissza a döntésünkkel. Sajnos akkor nem mertük megkockáztatni, és nem vetettük le. Így nem tudjuk mért nem maradt meg a baba, mert már szövettant se tudtak végezni rajta. Kétszer meg nem igazán tudok felutazni Pestre, elég messze lakunk. Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Én a MÁV-ban szültem 2011-ben, és nálunk is szóba került a magzatvíz vizsgálat (a korom miatt), de végül nem került rá sor. Az ulrahangot és a magzatvíz vizsgálatot nem biztos, hogy ugyanaz az orvos csinálja, ill. minden orvosnak van beosztása, általában van magán rendelésük is, szóval ezt szerintem jobb elõre egyeztetni telefonon, mert lehet, hogy hiába mentek oda, nincs benn a megfelelõ orvos, vagy már annyi elõjegyzése van, hogy nem fértek bele a napi programjába. Szóval általában nem ugyanakkor csinálják, hanem a genetikai UH után kaptok egy újabb idõpontot pár nappal kéõsbbre, amikor vissza kell menni.

Én a MÁV-ban szültem 2011-ben, és nálunk is szóba került a magzatvíz vizsgálat (a korom miatt), de végül nem került rá sor. Az ulrahangot és a magzatvíz vizsgálatot nem biztos, hogy ugyanaz az orvos csinálja, ill. minden orvosnak van beosztása, általában van magán rendelésük is, szóval ezt szerintem jobb elõre egyeztetni telefonon, mert lehet, hogy hiába mentek oda, nincs benn a megfelelõ orvos, vagy már annyi elõjegyzése van, hogy nem fértek bele a napi programjába. Szóval általában nem ugyanakkor csinálják, hanem a genetikai UH után kaptok egy újabb idõpontot pár nappal kéõsbbre, amikor vissza kell menni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Énis attól tartottam, hogy vissza kell mennem majd a magzatvízvételre. Sajnos bele kell egyeznünk, mert az elõzõnél nem tettük, így nem tudjuk mért nem maradt meg.
A kérdező hozzászólása: Nem kellet magzatvízvételre mennünk, viszont kiderült, hogy nem olyan a méhem mint az átlagos nõknek, hanem szív alakú. A doki szerint így kevesebb helye lesz és valószínûleg hamarabb fog megszületni. De a baba jól van, és ez a lényeg. :)
mikor hol hogyan írta ezt ki?
A kérdező hozzászólása: ma reggel amikor bekapcsoltam, kis ablak ugrott fel és csak ennyi volt benne
A kérdező hozzászólása: ez jött fel csak magyarul (kicsit lehet elfogalmaztam csak nem vettem elõször róla tudomást) http://makingwindowseasy.com/wp-content/uploads/2011/08/wind..
ki állítgatja a gépen a netet/hálózatot, te vagy valaki más?
A kérdező hozzászólása: informatikus csinálta de most hozzá se lett nyúlva semmihez csak max annyi hogy tegnap nem volt net és a rutter és modemet újraindítottam

SEGÍTENÉTEK - mit csináljak még 5 napig?

Ma, vagyis tegnap idehoztak egy kiscicát, még szopnia kell, szerintem max két hetes lehet, nem nagyon értek a macskákhoz, alapvet?en kutyás vagyok, és most rendeltem Royal Canin Babycat Milk-et, mert gyors keresés után azt olvastam, hogy ennek a cumisüvegje használható - de lehet, hogy csak 5 nap múlva jön meg, addig is etetni kéne, DE MIVEL?

Legjobb válasz: Én is kutyás vagyok, de szerintem nyugodtan etetheted baba cumisüveggel. Remélhetõleg elfogadja. Régen lehetett kapni gyógyszertárban cumisüvegre olyan cumit, ami olyan, mint a gumikesztyû. Tehát, puha,talán jobban belefér a szájába. Hogy mivel etesd? Hát tejjel, de ha korlátozottak a kereteid, akkor nincs mit tenni. Boltban csak tejet kapsz. A pici cica nem eszik meg mást. A szomszédunkban van egy idõs néni, õ a pici cicát felforralt tehén tejjel etette. Vagy ugye azt mondják, hogy a babákat lehet kecsketejjel.... A macskákra érvényes-e nem tudom. Próbáld talán a tehét tejet higitani egy kis vizzel, ne legyen annyira zsiros. Ha nincs, marad a bolti. Állatorvos nincs a faluban, akit meg tudnál kérdezni? Biztos nem venné tolakodásnak. Azért ne tömd ki azonnal szegényt, ha régóta nem evett

Én is kutyás vagyok, de szerintem nyugodtan etetheted baba cumisüveggel. Remélhetõleg elfogadja. Régen lehetett kapni gyógyszertárban cumisüvegre olyan cumit, ami olyan, mint a gumikesztyû. Tehát, puha, talán jobban belefér a szájába. Hogy mivel etesd? Hát tejjel, de ha korlátozottak a kereteid, akkor nincs mit tenni. Boltban csak tejet kapsz. A pici cica nem eszik meg mást. A szomszédunkban van egy idõs néni, õ a pici cicát felforralt tehén tejjel etette. Vagy ugye azt mondják, hogy a babákat lehet kecsketejjel.... A macskákra érvényes-e nem tudom. Próbáld talán a tehét tejet higitani egy kis vizzel, ne legyen annyira zsiros. Ha nincs, marad a bolti. Állatorvos nincs a faluban, akit meg tudnál kérdezni? Biztos nem venné tolakodásnak. Azért ne tömd ki azonnal szegényt, ha régóta nem evett
Ügyi vagy :-) És üdv a pótmamának is. Elsõ kommentes.
Ha nem fogadja el a tápszert, akkor próbálj meg kecsketejet szerezni. Az elárvult kisállatokat kecsketejjel szokták felnevelni. A macskáknak való tápszerbõl nem esznek olyan jóízûen, mint a kecsketejbõl. Persze a Royal-féle azért más. A gyógyszertárba viszont tudsz szerezni fecskendõt. Azzal könnyû etetni. De itt elolvashatod: olyan valaki írta, aki nem egy, de több tucat kiscicát nevelt fel sikeresen. http://www.noeallatotthon.hu/kolyokneveles.pdf
Mi a pár napos kiscicát fecskendõvel etettük, aminek a végére kis puha gumicsövet, gumiszelepet húztunk. Nekünk jól bevált.
Nincs az ismerõseid között olyan, akinek szintén kicsi cicái vannak? Hátha szoptatná az anyacica. Ilyet is sokszor szoktak csinálni, és az anyatejnél nincs jobb.
Én anno fecskendõvel etetgettem a pár hetes cicust, akinek elütötték az anyját. Én használtam natúr joghurtot, kicsit hígítva, vagy még a kefír is elég jó, mert nem annyira híg, mint a tej, tovább táplálja a cicust. A tej, hát nemtom, én úgy hallottam, hogy a macskák sem tudják teljesen lebontani a laktózt, de ha nincs más megoldás....Azért sok sikert :)
szokott lenni a boltban olyan játék cumisüvegbe csomagolt drazsés cukor, azt hazsnálhatnád etetõüvegnek. Ha nincs, akkor szemcseppentõt, orrcseppentõt, vagy a hajfesték csõrös üvegét mosd ki, esetleg kérdezz körül a 9 éves lányismerõseid között babaüvegért.Vagy a nénik között régi fajta üveg cseppentõért! Ha másnem, nejlonzcskó csücskén , gumikesztyû kisuján üss pici lyukat! Egy kávéskanál lisztet piríts meg, de csak kifehéredésig, öntsd fel egy deci tejjel, + egy deci vízzel, forrald fel, ezzel addig etetheted, míg jobat találsz. Ha hasmenést is kap, de mégsem éhezik. Tápszerért ne apatikába menj, hanem ahol babab van, biztos van nekik kimaradva. Nem kell túlbonyolítani, nem fog a kaja mellett éhen halni :) Apróra reszelt fõtt tojással is próbálkozhatsz. Nme baj, ha nemtudod az ideális táplálékot biztosítani, lényeg, hoyg valamit egyen, aztán megnõ hamar :)
patikában vegyél olcsó csecsemõtápszert, esetleg kérj mintát, ha tudnak adni, pár napig elvan rajta a macska
szegény cica! Szerencsés, hogy hozzád került. Hát, én azt mondom, patikában vegyél fecskendõt és/vagy gumikesztyût. Valamelyiket el fogja fogadni. A gumikesztyû egyik ujját kiszúrod egy tûvel és odatöltöd neki a tápot. Kis szerencsével örömmel ki fogja szopizni. Ha nem megy, akkor óvatosan, cseppenként a szájába nyomhatod a fecskendõvel. Amíg megérkezik a tápszer, addig is etetni kell, méghozzá két-három óránként legalább. Ha más nincs, átmenetileg akár a tehéntej is jó, keverj bele egy nyers tojást, úgy táplálóbb, vagy a patikában vegyél babatápszert és azt keverd ki vízzel (a babák is így kapják), csak a megadottnál picivel hígabbra, és ezzel etetsd. Átmenetileg bármelyik jó lesz. Sok sikert!
Én régebben injekciós tûvel etettem újszülött kiscicámat-persze a tû nem volt benne-, annak elég pici volt a vége, hogy beleférjen a pocijába. Az anyukája nem tudta szoptatni.
Gyógyszertári szem vagy orrcseppentõ is jó. Nem az, amit a szerhez adnak, hanem régebben külön is lehetett kapni csak azt a gumis cseppentõt. Az tuti belefér a szájába. Ha nincs olyan, mi régen -amikor lepusztult az anyamacskánk- úgy csináltuk, hogy az ujjunkat belemártottuk a tejbe, és azt dugtuk a kiscica szájába. Túl sokáig nem kellett, mert alkalmazkodóak a macskák, elég hamar rájönnek a túlélés mikéntjére.
A kérdező hozzászólása: Sajnos most már hasmenése van, fel van puffadva, és hányt is. Úgyhogy holnap visszük az állatkórházba. Nem tudom, hogy a táp-e az oka (még a Whiskast kapja, a Royal Canin még nem érkezett meg), mert egyébként minden rendben van vele, nem tüsszög és nem váladékozik az orra... Kivéve az evést... csak az ötödét eszi meg annak, amit kéne... Úgyhogy valószínûleg ki is van száradva. Szerintem férges, mert kétlem, hogy volt már féregtelenítve, de az nem magyarázza meg az összes tünetét, szerintetek? Nem nagyon akarom a kórházban hagyni, mert hideg van ott, ahol az állatokat tartják...
A kérdező hozzászólása: Rájöttem, hogy 6 hetes kortól, nem 2 hónapostól, és imádta. Végülis a pipetta a kedvence. Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Hál' isten eddig nincs tõle hasmenése, de fõtt tojást szeretnék adni, mert azt olvastam, hogy 100%-os a biológiai értéke, és ez az egyetlen ilyen étel. Csak valahogy pépesítenem és vizeznem kell. Ez így rendben van? Sikerült hozzájutnom Whiskas Catmilk-hez, ez az egyetlen macskáknak való készítmény nálunk, csak ez meg 2 hónapos kortól van. Azért megpróbáljam? Ja igen, elvileg csaka tejben van laktóz, a belõle készült tejtermékekben, mivel savanyítottak, az elõáálításkor lebomlott. Amúgy egyik kutyám melengeti a szobámban :) õ már fogadott örörkbe macskákat, csak nem ilyen piciket, úgyhogy ezzel még egy problémát megoldottunk, ugyanis nincs melegpárnánk, szóval szerintem ellesz nálunk. :)
Lehet kapni laktózmentes tejet és tejtermékéket.
honnan veszed, hogy a tejfölben nincs laktóz??? :-o
A tejföl - az a tej föle. Vagyis egy kicsikét zsíros lesz a cicának, és attól lehet hasmenés. Próbálni jó, de jobb lenne sovány agy hígított tej, vagy joghurt eleinte.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi az ötleteket! Most voltam gyógyszertárban, és vettem egy pár gumikesztyût, meg mellé egy pipettát, és cumisüvegre való puha gumit - valamelyik csak beválik (és az egész hihetetlen, de kijött 140 Ft-ból) :) Remélem kivitelezhetõ, mert a patikus azt mondta, hogy a kesztyû és a cumi is túl vékony, majd mindjárt elválik. Most éppen tejföllel próbálkozom, kicsit higítva, abban nincs laktóz, és ha eltalálom a megfelelõ mértéket, akkor talán önmaga tudja majd szabályozni, hogy mekkora adagot akar benyelni egyszerre, remélem jól taktikázok - szurkoljatok! :)
Nálunk is ilyen az állatkórház. De kismacska esetén biztos tudnak gondoskodni melegebb helyrõl, ha otthagyod a macskaszállítót (legalábbis az itteni állatkórházban vagy nem volt, vagy nem volt szabad...). Szóval ha benn kell maradnia, akkor emiatt nem kell aggódnod. A férgesség többet is okozhat ezek közül (puffadás, hasmenés), de lehet ott más is, úgyhogy jól teszed, hogy beviszed, még nagyon pici.

Mikor fog enni, másnál hogy volt? Mit csináljak még?

Alig bírok valamit beletuszkolni kb. 1,5 hete. Húst és zöldséget is csak pár falatot eszik. Mai kajája pl.reggel kb. 1,5 dl kakaó, 1 banán 2 részletbe, 1 túró rudi, most vacsira 2 joghurt egy negyed szelet bundáskenyér.Kezd aggasztani a dolog. Egyébként szopizik még napi 3x, és éjjel is 1-2x.A meleg miatt van a biztos, meg a foga is jön.

Legjobb válasz: Azt nem írod, hogy mennyi idõs, de én nem aggódnék. Reggelire az én 3 éves lányom 2 dl kakaót iszik és ennyi. Ebédre vagy leves, vagy második. Kettõ együtt sose. Vacsira 2 joghurt? És még eszik mellé kenyeret is? Akkor te nem tudod milyen az a rosz étvágy! És ha még mellé szopizik is, akkor mi a gond? Egyébként is meleg van.

Azt nem írod, hogy mennyi idõs, de én nem aggódnék. Reggelire az én 3 éves lányom 2 dl kakaót iszik és ennyi. Ebédre vagy leves, vagy második. Kettõ együtt sose. Vacsira 2 joghurt? És még eszik mellé kenyeret is? Akkor te nem tudod milyen az a rosz étvágy! És ha még mellé szopizik is, akkor mi a gond? Egyébként is meleg van.
Óóó ez nem kevés, csak az a baj hogy normális kaját nemeszik, mint fõzelék hús! Lányom sem eszik, 1, 5 éves mai fogyasztása, reggeli 0, 5 dl tej tízórai fél rudi ebéd 3 kanál leves, 4 falat rántott hús vacsi 3 szem hasábburgonya 3 falat virslivel mondjuk lázas bolt 3 napja, valami vírust bekapott, engem is kikészít a nem evéssel. Próbálom azt adni amit megeszik szeret, de nem nagyon kell neki'

Másnak nem hiányzik a terhesség alatti kényeztetés? A terhességem alatt apa nagyon vigyázott rám pl ne cipeljek mit kivánok mit hozzon be a konyhából mit csináljon meg helyettem stb. Mióta megszületett a pici ez 1 kicsit megváltozott. Másnál is?

Legjobb válasz: igen nálunk is ez volt bár nekem utána is sok mindent meg tett a férjem ha kértem, most megint sõt még jobban megint babánk lesz :) imádtam és imádok kismama lenni :) mindenk máshogy viszonyul hozzám hozzánk

igen nálunk is ez volt bár nekem utána is sok mindent meg tett a férjem ha kértem, most megint sõt még jobban megint babánk lesz :) imádtam és imádok kismama lenni :) mindenk máshogy viszonyul hozzám hozzánk
nekem is nagyon hiányzik, fõleg a gondtalan élet, hogy van egy kisbabád a pocakban, ami már létezik, de gond még nincs vele, nekem inkább ez hiányzik. Apa most is mindent megtesz, csak most már kérni vagy könyörögni kell:-) Elsõnek gratu!
Nekem ugyanúgy segít a férjem, ha terhes vagyok, ha nem. Szerencsém van? :) :) Amúgy irodista vagyok/voltam, és a kollegáim akartak állandóan segíteni. Kb egy mappát nem vihettem át a másik szobába. Ez engem baromira idegesített, mert nem beteg voltam, hanem terhes. Nagyon jó terhességem volt, semmi gondom nem volt, végig remek formában voltam, tornáztam, lépcsõztem, stb, én csak növesztettem egy pocakot. Kb az utolsó hónapra sikerült meggyõznöm a kollegáimat, hogy ha segítség kell, úgyis szólok. Amúgy aranyosak voltak, nem bántom õket :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!